Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 19 mai 2012

Energiile transformatoare ale lunii Mai


Incepand cu luna mai avem parte de multe schimbari din punct de vedere energetic. Mai intai portalul din 5 mai 2012, apoi in 6 mai 2012 Luna Plina in Scorpion iar in 20 mai 2012 un alt portal foarte important.
Data de 5 mai 2012 o vad mai degraba ca pe un filtru al vibratiilor, ca pe un nou semnal de alarma ca in acest an va trebui sa ne dezbracam de toate vibratiile joase sau va fi din ce in ce mai greu pentru unii sa suporte schimbarea energetica a Planetei.
Cum scriam intr-unul din articolele recente despre chakrele Pamantului este important sa se acorde o atenţie deosebita lunii pline in special, pentru o perioada de 90 minute care ne conduce la momentul culminant exact de Luna Plina in Scorpion. Acest moment ajuta orice persoana sa poata gasi propria vointa adevarata luminata de Spiritul Pamantului.
Luna Plina in Scorpion din 6 mai 2012 are loc la ora 06:35, ora Romaniei. Ce transformari energetice va produce acest eveniment?
Adriana Tudosa, astrolog : ”Luna Plina in Scorpion pe gradul 16 :01 este faza Lunii in care Luna in Scorpion este in opozitie (aspect de 180 grade ) cu Soarele in Taur. Este o energie intensa, puternica , magica ce ne ajuta sa culegem roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Scorpion din 26 octombrie 2011. Luna Plina in Scorpion adica opozitia dintre Soarele in Taur gradul 16:01 si Luna in Scorpion gradul 16:01 activeaza axa XII-VI, o axa a sanatatii dar si a limitarilor, Vorbim de o energie imensa ce poate aduce in prim plan confruntarea cu suferintele create de anumite renuntari dar si greseli in dragoste, munca, cariera, karma , renuntari ce au generat insatisfactie si agresivitate reprimata. Activarea acestei axe poate indica in acelasi timp si probleme legate de munca , de serviciu , rutine, trecut dar si de sanatate. Mesajul acestei energii imense cere reorganizarea vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, este un timp ce cere de la noi obiectivitate , claritate , planuri clare care sa elimine limitarile.
In astrologie, opozitia este un aspect major dinamic ce arata o problema interpersonala ce cere un compromis intre noi si partenerul nostru sau un grup de persoane. Este un aspect ce aduce instabilitate, tensiuni interioare care daca sunt controlate si directionate in mod creativ, atunci putem canaliza impulsul coplesitor de a invata ceva nou, de a dezvolta o serie de talente . Puternicul conflict interior poate naste dificultati sau dezechilibre comportamentale, zbucium sufletesc, inconstanta, lipsa claritatii gandurilor, nervozitate , incompatibilitati cu mediul , cu semenii. Totusi , in acest moment de Luna Plina, Pluto retrograd in Capricorn (care este si guvernatorul acestei energii lunare ) ne este un aliat de nadejde , este energia ce stie sa medieze conflictul Luna-Soare iar prin aceasta mediere ne ajuta si pe noi, ne sprijina in gasirea celei mai optime solutii . Pluto retrograd in casa VIII lucreaza ca un releu de energii puternice, transformatoare , regeneratoare. Pluto este renumit pentru distrugere si apoi reconstructie iar in acest moment de Luna Plina ( un timp al culesului ) tot ceea ce nu se sprjina pe nimic palpabil va fi distrus si tot ceea ce este in conformitate cu destinul nostru este rasplatit .

Pluto in sextil cu Luna in Scorpion produce un accord misterios la nivelul inconstientului, este “picatura “ de energie ce stie sa dea luciditate , detasare , seninatate , se creaza un fel de legatura miraculoasa cu universul necunoscut , legatura prin intermediul careia putem primi intuitia, gandul, ideea necesara echilibrarii vietii personale . Pluto in trigon cu Soarele in Taur este un adevarat rezervor de energii din care ne alimentam din plin puterea interioara, gasim in noi nebanuite resurse care ne dau curajul de a actiona si de a schimba ceea ce trebuie schimbat. Jupiter in Taur in conjunctie cu energia Soarelui in Taur se opune Lunii in Scorpion , asta inseamna ca destul de usor putem sa facem din tantar armasar. Generozitatea, credinta, optimismul , emotiile pot fi amplificate , apare tentatia de a face absolut orice pentru a castiga bunavonta celuilalt, pot aparea si destule conflicte mai ales daca la mijloc sunt interese financiare . Luna Plina in Scorpion in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care face ca raporturile cu colegii, sefii sa fie destul de retinute. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care poate aduce diverse probleme. Tot Luna plina in casa VI poate aduce anumite venituri suplimentre la locul de munca, imbunatatirea conditiilor de munca , un proiect poate ajunge la finalizare, se pot culege roadele unei munci serioase la locul de munca .

Luna Plina in Scorpion este un moment de transformare profund accentuand aspectele ascunse ale vietii , motivatiile din spatele actiunilor , realizarilor noastre . Scorpionul este un semn de apa asociat cu profunzimea , intunericul, puterea , controlul, sexul , banii , secrete , operatiuni sub acoperire , relatii profunde . Scorpionul este detectivul care observa totul dintr-un loc ales de el, are o intelegere naturala a renasterii, transformarii, mortii , regenerarii . Scorpionul guverneaza in acelasi timp si “ banii celuilalt “ cum ar fi investitiile , banii partenerului, creditele bancare, comisioanele ,mostenirile . Aceasta Luna Plina in Scorpion poate aduce la suprafata adevaruri legate de domeniile de viata stapanite de Scorpion : relatii profunde, sex, transformare ,manevre financiare .
In casa XII , Soarele in Taur in conjunctie cu Lilith in Taur lumineaza afacerile neterminate ale trecutului, ne pune fata in fata cu fantomele ce traiesc in subconstientientul nostru, fantome ale lucrurilor nefacute, cuvintelor nespuse, a tuturor gesturilor pe care inima si mainile nu au putut sa le infaptuiasca, sa le daruiasca.. Este un moment important in care ne intalnim cu rezultatele esecurilor si frustrarilor sociale, profesionale dar si acele rezultate pozitive ale muncii noastre, chiar castiguri as putea spune, dar ceea ce este mai important acum , este o punere in lumina a tuturor metodelor folosite pentru atingerea unor anumite scopuri, a puterii, a faimei , dar si a metodelor care au generat infrangerea, decaderea. . Foarte important in acest moment este sa intampinam cu o intelegere clara experientele trecutului, avem nevoie de curaj, credinta si compasiune sa constientizam faptul ca fricile, simtul vinovatiei , remuscarile ce au legatura cu trecutul nu pot fi oprite ci doar intelese ,acceptate , iertate.

In legatura cu Luna Plina in Scorpion se afla asteroidul 2254 Requiem , un asteroid ce are o legatura puternica cu spiritualitatea , rugaciunea pentru mantuirea sufletelor care au plecat dar si durerea cu care ne despartim de anumite lucruri din viata noastra . Requiem in conjunctie cu Luna Plina poate sa ne arate lucrurile , oamenii, activitatile , relatiile la care trebuie sa renuntam . Putem decide mai usor acuma la ce trebuie sa renuntam . Requiem tinde sa provoace o inclinatie catre acceptarea situatiilor de viata iar de multe ori induce “ o lipsa de actiune pentru a schimba o stare , un rezultat” . Requiem este asociata si cu funeraliile . In acest moment de Luna Plina , acesta conjunctie permite sa nu fim tulburati de o problema si cred ca prin asta simtim influenta pozitiva a lui Requiem . Credinta , rugaciunea este importanta in acest moment si ne poate ajuta sa acceptam pierderile mai usor . Este un timp al acceptarii , al incetarii luptei pentru instaurarea pacii .
Tot Luna Plina in Scorpion este in opozitie cu asteroidul 2102 Tantalus . In mitologie , Tantalus apare ca un rege muritor care a facut multe lucruri rele impotriva zeilor . El si-a ucis propriul fiu si l-a sevit ca delicatesa intr-un banchet in onoarea zeilor . El a fost pedepsit de Zei pentru crimele lui urate , a fost inchis in Tartar ( un iad special) alaturi de cei mai gravi infractori. Tantalus a fost condamnat sa stea pentru totdeauna intr-un bazin cu apa pura sub un pom cu fructe frumoase si imbietoare . De fiecare data cand el incerca sa bea apa , aceasta se retragea , ori de cate ori mana lui vroia sa ia un fruct , vantul lua ramurile copacului de langa el . El a stat inchis in tartar fiindu-i mereu sete si foame .
In astrologie , asteroidul 2102 Tantalus inseamna “ a chinui “ , ispita ,tentatie, frustrare , vezi ceva care este imposibil de obtinut , ai tot timpul ceva care iti doresti la indemana dar nu poti sa te bucuri de acest “ ceva “. Soarele in conjunctie cu Tantalus ( ispita, dorinte irealizabile ) si Lilith in Taur ( ispita , dorinte ascunse, teama , pata oarba , karma legata de valori ) in opozitie cu Luna in Scorpion accentueaza tot ceea ce ne chinuie , ne ispiteste , se afla la indemana noastra dar nu ne putem bucura de ele . Asa cum Tantalus nu ajunge la apa si la fructe , de multe ori si noi suntem pedepsiti sa nu ne putem bucura de ceea ce este chiar langa noi si asta datorita unor greseli pe care acuma le putem descoperi si accepta . Tantalus fiind “ ispita “ , Lilith fiind iarasi “ ispita “ , este de asteptat ca “ ispita sa pluteasca in aer “ in aceste zile .

Pluto ,conducatorul acestei Luni Pline este in opozitie cu asteroidul Eurydike ( 75) . Daca ne intoarcem la mitologie , gasim in Eurydike , o femeie de o frumusete unica casatorita cu Orfeu ( fiul lui Appolo ), cel mai mare muzician al vremurilor sale capabil sa farmece chiar si copacii si stancile cu cantecele lui . In timpul nuntii lor , li s-a prezis ca perfectiunea relatiei lor nu este de durata. Intr-o zi, Eurydike a fost spionata de Aristaeus ,un fiu al lui Appolo , fugind de el, ea a calcat peste un sarpe si a murit de muscatura lui otravitoare . Orfeu a fost dezamagit , ii era imposibil sa traiasca fara ea , si a coborat in Infern pentru a cere eliberarea sotiei lui . O astfel de cerere a fost fara precedent , sunetul muzicii lui a fermecat pana si inima lui Hades-Pluto , zeul lumii interlope, care in cele din urma a fost de acord sa o elibereze pe Eurydike cu o singura conditie , Orfeu nu trebuia sa priveasca in urma pana ce nu ajungeau pe pamant . Orfeu a acceptat , dar cand sa ajunga aproape de lumina , el s-a intors sa se asigure ca Eurydike este in spatele lui , in acel moment , el o pierde pentru a doua oara si definitiv pe sotia lui . Eurydike aduce o stare de dependenta de persoane , de probleme , de un comportament ce sunt privite ca o chestiune pe viata si pe moarte , exista in toate acestea o drama nascuta din incercarea altuia de a abuza de noi , de o problema de a noastra .

Cu Eurydike in casa II si Pluto in casa VIII se poate spune ca aceste probleme dramatice au legatura cu banii unui partener, asociat , credite , relatii intime . Saturn in opozitie cu Mercur aduce o teama in comuncare dar si destule piedici , as putea spune ca teama poate schimba total mesajul pe care vrem sa-l transmitem si de aici pot lua nastere fel de fel de probleme . Este un aspect astrologic ce activeaza pesimismul , indoiala , gandurile negre . In conjunctie cu Saturn retrograd in Balanta se afla punctul Vertex ce are o coloratura de casa VII- parteneriate. Vertex este un punct de cotitura in viata , arata intalnirile predestinate , intalnirile cu destinul care nu pot fi evitate. Este un punct ce arata tipul de experienta ce trebuie realizata cu altcineva , indica intalnirile predestinate , regasirile karmice . Axa Vertex –Antivertex este o axa electrica ce functioneaza ca o poarta , o deschidere , o intalnire scurta sau de durata ce va schimba cu totul viata noastra . Cu Vertex in conjunctie cu
Saturn retrograd in Balanta suntem testati in relatiile noastre dar in acele relatii care ne-ating sufletul , care ne-au schimbat viata . Guvernatorul lui Saturn in Balanta dar si a lui Vertex in Balanta este Venus in Gemeni care in aceste zile se afla in perioada de “ umbra “ , strabate gradele zodiacale din semnul Gemenilor peste care se va intoarce in mers aparent retrograd incepand cu data de 15 mai 2012 . As putea spune ca relatiile vor fi dublu testate incepand cu aceasta data . Venus in Gemeni ( relatii , valoarea unei relatii ,unei iubiri , valoarea intelectuala) este in conjunctie cu asteroidul 3811 Karma ( conexiuni karmice) , asta inseamna ca este un timp destinat echilibrarii relatiilor atat in plan intelectual cat si al comunicarii . Karma aici vorbeste despre “ ceea ce trebuie facut “ pentru a echilibra actiunile noastre , se refera la consecintele actiunilor noastre din trecut , consecinte care de multe ori ne schimba destinul , cu alte cuvinte suntem “ ceea ce am semanat “ fara a putea da vina pe nimeni ci doar pe noi .
Luna Plina in Scorpion ne poate ajuta sa vedem tot ceea ce este intunecat , murdar , nesanatos in viata noastra . Verbul caracteristic Scorpionului este “ a dori “ reamintindu-ne in aceste zile ca putem vedea mai clar care dorinte pot fi realizate si care trebuie lasate “ sa moara” . Nu intamplator asteroidul Requiem ( rugaciune ,slujba de pomenire, funeralii ) este in conjunctie cu aceasta Luna Plina in Scorpion. As vedea aceasta perioada ca un “ Requiem “ pentru dorintele noastre .” ( www.adriana-astro.com)

Intr-un alt articol ”Date cheie din 2012” spuneam despre Eclipsa de Soare din 20 mai 2012, ca va produce o Macro-integrare a omenirii, o Echilibrare a Divinului Masculin.
Legat de aceasta informatie am gasit un articol extrem de interesant publicat pe situl lui James Tyberonn www.Earth-Keeper.com care mi-a atras atentia in mod deosebit, desi nu sunt foarte deschisa informatiilor venite prin channeling. Iata despre ce este vorba:
”Procesul Divin este aproape de finalizare, şi asta se va întâmpla până la sfârșitul anului 2012. Trigger Cosmic, aşa cum am explicat în comunicările anterioare, este un proces de descărcare de Coduri geometrice cristaline necesare pentru finalizarea celui de al 12-a nivel de expansiune a planetei. Geo-codurile sunt scrise într-un limbaj de lumină cristalină coerentă.. Mulți dintre voi au înțeles deja că Geometria Sacră este esența, materialul cu care se lucrează pentru crearea tuturor realităților universale. Geometria sacră este limbajul, programul de înfăptuire a realităților din întregul Cosmos.
Dragii mei, realitatea voastră, și oricare alta, este o inserţie hologramată geometric de energie coerentă și conștientă. Deci, este imperativ să înțelegeți că Geometria Sacră este mult mai mult decât o ramură a matematicii. Ea este o știință sacră, cu adevărat vie, în cel mai profund înțeles; este un aspect al ştiinţei frecvențelor înalte unde se operază cu cea mai înaltă formă de energie: “Iubirea necondiţionată”. Dar ea se regăsește în toate formele de energie, atât în planul fizic, material cât și în cel spiritual.

Ce se va întâmpla pe 20 mai 2012
Inelul de Foc al Eclipsei anuale din 20 mai 2012, va avea o tonalitate unică, încorporând o energie specifică, specializată și direcționată pentru a fi recepționată de lanțul de piramide format din Moody Gardens Pyramids în ‘The Head of the Dove’ (Texas) și Giza Pyramids din Egipt. Influxul final al Trigger Cosmic va fi format din energie cu caracteristici puternic feminine. Acest val energetic feminin va fi destinat echilibrării energiilor masculine aflate în unele zone de pe Pământ. Egiptul şi Texasul sunt exemple de zone geografice unde există un puternic dezechilibru energetic. În aceste zone, în care există o concentrare de energie masculină, dezechilibrul energetic major formează un câmp dens în complexele industriale şi patriarhalul Sud Biblia-Belt.
Afluxul de energie feminină va ajuta foarte mult la reechilibrarea acelor zone. Rețineți că reechilibrarea energetică a planetei voastre este o premisă pentru mutarea sistemului planetar în tărâmuri non-polarizate.

Piramidele Moody vor juca un rol extrem de important, în realizarea acestui echilibru, dar aceasta va dura mai mulți ani de-ai voștri, pentru a se încheia. Oricum, la nivel cosmic asta va avea loc într-adevăr și Cercul de Foc din 2012 are această menire.
Aceia dintre voi care sunteți „ Purtători de Cod ” veți juca un rol specific în difuzarea acestui mesaj sau în obținerea unui nou echilibru energetic. Cei care simțiți impulsul (și aveți posibilitatea), este bine să vizitați Giza şi Moody, în cursul anilor 2012 şi 2013 (cel mai bine, în perioada amintită). Oricum, voi vă comportați la fel ca un diapazon care intră în vibrație atunci când o sursă sonoră transmite sunetul corespunzător.

Codurile Cosmice de declanşare (The Cosmic Trigger Codes).
Codurile Cosmice la care mă refer sunt Metatronice ca sursă şi aspect, şi absolut esenţiale pentru Ascensiune. Considerați-le ca pe o rezonanță energetică conținând geo-informații holografice, portaluri ale Omni-Pământului. Este, dacă vreți, o upgradare de programe, ca să mă folosesc de terminologia din calculatoare.
Dowloadarea inițială a valului informațional-energetic va avea loc pe 20 mai 2012, de la “Inelul de Foc”, al eclipsei de Soare, urmând ca până în decembrie să se tripleze, cu un maximum adus de portalul 12-12-12.
Noi v-am spus ca în această scurtă perioadă, lumea voastră se reface (reclădește) atât la nivel micro (ca structură a fiecărui individ) cât și macro (ca societate), în măsura în care se va ajunge la un nivel de conștiință suficient, perioada fiind una de rarisimă oportunitate. Aceasta este într-adevăr, etapa finală a Trigger Cosmic, și ea trebuie să se finalizeze până la sfârșitul anului 2012.

Descărcarea apexială de pe 20 mai 2012 va cunoaște patru faze progresive primare:
1) emiterea unor energii cristaline codificate în forme eliptice duale ale Noului Firmament,
2) tranzitarea vechii versiuni a Mer-Ka-Bah spre punctul zero și împlantarea Mer-Ka-Na Cristaline,
3) stabilizarea echilibrului energetic masculin-feminin care se va regăsi în aspectul său unitar,
4) integrarea deplină a spectrului dimensional 5-12, cu interfața sa armonică 1-4, 12 având pregătită conexiunea pentru Câmpul 13…. Câmpul Cuantic al dimensiunilor Unificate.
Muzica a sferelor
Relaţia simbiotică între geometria sacră şi matematica sunetului, muzicii, culorilor si luminii este de fapt, mult mai vastă și mai profundă decât este înţeleasă în prezent. Fiecare conștiință stelară şi planetară din partea voastră de Cosmos se află într-o omnipotentă armonie.
În anul 2012, fiecare val astronomic scăldă Omni-Pământul, şi vizează ascensiunea planetei și a omenirii. Există un proiect, un program prestabilit care cuprinde toate etapele înălțării. Ceea ce poate să apară ca dezechilibru este pur şi simplu o ajustare, o reglare permisă de Simfonia celestă a Ascensiunii.
Maestrul Inalțat Kuthumi, la fel ca Pitagora, a descoperit că o coardă oprită la jumătatea drumului lungimii sale, produce un sunet de o octavă, în timp ce 3/2 din lungime produce cea de a 5-a parte iar 4/3 din lungime produce pătrimea. Ceva similar se întâmplă și la apariția valurilor energetice cosmice ale luminii cristaline codificate. Aceste vibrații produse de Trigger Cosmic (Declanșator Cosmic) au proprietăți puternic vindecătoare, în special în anul 2012, ca urmare a armonizării dezechilibrelor energetice.

Dragilor, toţi sunteţi scântei divine care ați ales să aveți experiențe în dualitate, Pământul fiind, în acest sens, o adevărată universitate a sufletelor, unde se învață despre aplicarea geometriei sacre, tiparele divine Phi şi raportul de aur.
Energiile provocate de Declanșatorul Cosmic, sunt menite să refacă și să îmbunătățească șablonul (matricea) energetică, inversarea sensului în spirala de spin (n.m. ceea ce înseamnă nașterea unui vortex cu sens de rotație anti-spin) și revenirea la Conștiința Sursei Divine, bazată pe clara lumină cristalină. Declanșatorii Cosmici sunt catalizatori ai restructurării matricei energetice a corpurilor cerești.

Piramidele de la latitudinea 29.6.
Codurile transmise prin lumina divină modulată sunt recepționate iniţial în structurile piramidale din Giza şi Moody de unde sint retransmise pe întreaga planetă (prin rețeaua piramidală de transmisie). Aceste coduri de lumină sunt catalizatori servind trezirii (activării) energiilor codificate stocate în straturile cristaline mineralogice de pe planetă.
Codurile reconstituie structuri matriciale ale geometriei sacre de formă octahedronală, caracteristică acestui lanț de transmisie piramidal.
Atât piramidele Moody Gardens cât și cele de la Gizeh sunt construite pe vectori de convergență preciși orientați spre o anume realitate dimensională. Structurile menţionate mai sus, de formă piramidală octahedronală, sunt receptoare și transmiţătoare (n.m . au, deci, rol de translatoare de emisie/recepție), într-o rețea care cuprinde întreaga suprafață a planetei și sunt conectate la o rețea Cosmică de comunicare.

Punctele de coordonare sunt vectori de locaţie specifică de energie multidimensională care vin şi pleacă din interior (ciclul antimateriei) spre realitatea fizică (materie), şi invers. Acesta este motivul pentru care Gizeh a fost întotdeauna recunoscută ca o verigă foarte importantă din sistemul de transmitere, şi de ce Piramidele Moody sunt considerate speciale, în (re)stabilirea a ceea ce se numeşte “Head of the Dove”(Capul Porumbelului) (?).
Energia multidimensională (în care integrați și gîndurile), va fi atrasă în mod natural în direcția absolutului sau Omnipotentului Adevăr. Dimensiunile coincid atât în sistemele microcosmice cât și macrocosmice. Un asemenea fenomen se întâmplă și în piramidele Moody şi Giza. Piramidele de structură și geometrie sacră, de tip Phi, există nu numai în/pe Pământul vostru, ci se regăsesc și la celelalte planete ale sistemului nostru solar.

Există o expresie unică a scâteilor (flash-urilor) de realitate în Ciclul Armonic sau Efectul de tor în flash-rile realității. Deşi Giza (şi mai ales Piramidele Moody) nu sunt recunoscute la adevărata lor valoare și nici pe deplin înțelese, o imensă activitate energetică, cu efecte benefice asupra planetei, se desfășoară prin intermediul lor. . Toate cele patru serii energetice provocate de Trigger Cosmic au fost primite prin intermediul acestor locații.
Aceste locații sunt puncte absolute ale realităţii multiple, care conţin un mare și foarte mare potențial energetic; am spus puncte “absolute” deoarecea în ele se îmbină și se interconectează toate realităţile dimensionale. Ele sunt principalele puncte ale coordonatelor pur geo-matematice, surse de energie de neimaginat, iar Moody şi Giza sunt două dintre cele mai importante în prezentul planetei voastre.
Fiecare subordonează anumite coordonate, în funcţie de realitatea dimensională a plasamentului. Cele două Piramide, de la Giza şi Moody, sunt conectate energetic la ceea ce se cheamă “Discuri solare” prin vectori de stabilizare.

Staționarea pe o anumită perioadă de timp în interiorul unor asemenea puncte de contact ar oferi posibilitatea unei puternice concentrări a gândurilor și cunoașterii unor realități fizice și non-fizice nemaiîntâlnite de acel subiect. În asemenea incintă, nivelul de gândire se accelerează foarte mult, capacitatea de acumulare a înaltelor vibrații ar crește deasemenea foarte mult, ajungându-se la asemenea profunzimi încât ființa implicată în în experiment ar deveni capabilă să înțeleagă mecanismele intime de creare a proceselor care au loc în creier. Ați putea vedea atunci formatul digital, de cristal, al informației și procesul de conectare la Mintea Divină. Atunci omul de știință ar putea opera cu infinită precizie pe creier, rejectând malformația sau dereglarea și chiar modificând baza de date pe care se formează ego-ul uman.

Noi v-am spus înainte că toate structurile piramidale generează automat un contrariu reflectorizant, pentru a forma un octaedru în multidimensionalitate. Ca atare, ele generează o frecvenţă de lumină sonor codificată, care face conexiuni în conformitate cu Legea Oscilației Armonice, contribuind la formarea rețelelor Cosmice multidimensionale.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)