Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 9 mai 2012

Evolutie Anul 2222


Salutări de Acasă
Se întâmplă un miracol, chiar acum. Am spus trei cuvinte simple, Salutări de Acasă. A durat atât cât să puteți integra deplin energia noastră. Vă spunem că acest proces se accelerează. Imaginea de ansamblu a omenirii pe planeta Pământ începe sa se schimbe in multe feluri. Prin urmare, dorim să vă arătăm câteva dintre schimbările care vă așteaptă astăzi. În același timp, vrem să vă oferim o imagine de ansamblu a motivelor pentru care au loc aceste schimbări și de ce sînt ele necesare în acest moment. Să vă explicăm.
O ființă finită, dansând în densitate
Tot ce se află de partea voastră a valului este ceea ce voi numiți finit. Cu alte cuvinte, există în câmpul polarității și al iluziei timpului și spațiului. Prin urmare, totul trebuie sa aibă un început, inclusiv planeta însăși. Când v-ați încarnat pentru prima dată, pe planeta Pământ, nu aveați corpuri fizice. Cu toate acestea, ați fost împreună cu ea, încă de la începuturile nașterii sale. Multi dintre voi aveați corpuri non-fizice, similare celor ale ingerilor sau ale ființelor cu corpuri eterice. Mai apoi, ați dezvoltat corpuri mai dense, deoarece atunci Pământul se răcea și câștiga în densitate. Pentru a vă putea păstra conexiunile, ați început să dansați prin densitate și să câștigați noi trupuri fizice, care au trecut prin multe etape de evoluție, în timpul scurt în care v-ați aflat aici. Științele voastre medicale actuale nu cred ca animalul uman evoluează. Oricum, vă punem întrebarea: Ce v-a făcut să credeți că evoluția voastră s-a încheiat? Ați evoluat încă din primul moment în care ați fost pe planetă. Aceste evoluții au avut loc mai mult pe plan fizic, deoarece planeta era finită. Cu alte cuvinte, a existat un moment, pe care l-ați numit big bang, care a marcat începuturile acestei direcții a timpului. Și, conform planului inițial, ar fi existat o perioadă de timp, între anii 2000 și 2012, în care era programat sfârșitul planetei Pământ. Acesta ar fi durat cu aproximație 12 ani, pentru ca întreaga planetă să fie dezmembrată, așa cum era planul inițial.

Transformări datorate schimbării vibrațiilor

Acum ați schimbat totul, pentru ca v-ați hotărât să rămâneți. Ați început în ceasul al 11-lea, să vă treziți din visul vostru, să deschideți ochii și să vă luați puterea înapoi. Am fost atât de uimiți, atât de incredibil și de minunat de uimiți. Acum vă folosiți această putere la nivel colectiv, pentru a vă schimba mediul înconjurător, pentru a vă schimba realitatea, pentru a ridica ceea ce voi numiți vibrație pe planeta Pământ. Și o faceți cu succes. S-a întâmplat. Uitați-vă în jur, la sistemele existente în lumea voastră și vedeți cum au început să se prăbușească. Vedeți anumite provocări din cadrul sistemelor voastre economice, observați dificultățile pe care încep să le aibă anumite sisteme religioase și alte organizații, din cauza schimbării vibrației. Dacă există o discordanță undeva și voi ridicați vibrația, acea discordanță iese imediat la suprafață, la vedere. Așadar, mare parte din aceste transformări și schimbări pe care le vedeți pe planeta voastră reprezintă o reacție naturală la ceea ce voi ați creat pe planeta Pământ.
De la dualitate, la trinitate în corpul fizic
Dorim să vă vorbim despre corpul fizic uman. El a fost dezvoltat pentru voi, în cadrul unui câmp al polarității. Multe dintre organele voastre sînt cumva polarizate. Mai mult decât atât, polaritatea corpului uman are o parte negativă și una pozitivă, aflate în opoziție, iar asta dă naștere la ceea ce voi numiți un câmp al dualității în care trăiți. Oamenii au avut mare succes în acest domeniu. Acum, acest lucru se schimbă și evoluția voastră va conduce către ceva ce noi numim câmp al trinității. O modalitate de înțelegere a acestei noțiuni este să vă imaginați, pur și simplu, că aveți două brațe de care v-ați ajutat până acum, pentru a vă menține echilibrul la trecerea prin viață. Cum ar fi dacă ați avea un al treilea braț? Cat de dezechilibrați ați fi, imediat ce acest lucru s-ar întâmpla, dacă nu ați avea totul organizat, astfel încât să puteți duce acest al treilea braț? Ar fi nevoie de niște ajustări majore. Nu, schimbarea aceasta nu face parte din schimbările fizice care se petrec acum. Știm că unii dintre voi s-au grăbit să-și noteze asta. Nu, nu, nu. Am dat doar un exemplu.
Pasul următor în evoluție
Să vă spunem despre schimbările în plan fizic, care au loc acum. Mare parte din creier începe sa funcționeze într-un mod diferit – lucru observabil de la început, prin mijloacele curente ale medicinei. Omenirea se află în pragul unui proces evolutiv, care va dura cam 210 ani. Din perspectiva mai amplă a cronologiei omenești, ați putea spune că este o evoluție care va dura cât ai clipi din ochi. Oricum, pentru voi cei care treceți prin ea, va fi, în cel mai bun caz, o provocare, pentru ca nu îi veți vedea încheierea. Anul 2222 va reprezenta un moment magic, deoarece va marca încheierea unui masiv ciclu evolutiv, care va consuma până atunci foarte mult din energia voastră.
Ce înseamnă asta, mai exact? O sa vă crească al treilea braț? Veți arăta diferit? Ei bine, este foarte dificil să prezicem unde veți ajunge, pentru că totul este cuprins în inima voastră. Aha, vă așteptați să spunem cap. Să vă explicăm. Veți găsi echilibrul dintre cap și inimă, care vă va permite să vă mișcați cu ușurință, în cadrul acestui proces evolutiv. Acest echilibru vă va permite să creșteți în corp și să găsiți noi parți ale acestuia, chiar înainte ca ele să se fi dezvoltat complet. Propriile voastre concepte și energia inimii voastre încep sa creeze și să deschidă uși, înainte ca voi să treceți prin ele. Aceasta va afecta rezultatul unei convorbiri telefonice pe care intenționați să o purtați, chiar înainte să formați numărul. Veți deveni acum conștienți de faptul că energia inimii voastre va precede în tot ceea ce faceți. Vă vom explica cum să gestionați energia, pentru că spiritul vostru a folosit până acum, corpul fizic. Un amestec minunat de spirit, ființă și fizic vă permite să pretindeți că sînteți oameni. V-ați descurcat minunat, făcând asta.
Pășind în Lumea Nouă
Acum, când schimbarea începe să se producă, pentru început veți vedea schimbări în corpul emoțional. A existat un val de energie care a măturat planeta, schimbând totul și la crearea căruia, după cum am mai spus, ați participat și voi. Ați sărbătorit toate aceste date magice, care vor culmina cu 12.12.12. Ați ajutat, literalmente, la punerea în mișcare a schimbărilor voastre și la crearea lumii noi, care vă înconjoară. Acum, mișcarea voastră următoare este simplă – să pășiți în această lume nouă și să v-o asumați, să o faceți a voastră, ca expresie a Luminii voastre. Vă atragem atenția că în această acțiune vor exista unele încercări pentru voi, deoarece ați devenit sensibili la diferitele nivele energetice, cu care nu sînteți familiarizați. Din acest motiv v-am cerut sa fiți atenți la expunerea la soare, în această vară. Flăcările solare de clasa X, care vin acum, au potențialul de a vă supraîncărca sistemele. În mod normal, voi aveți propriul câmp magnetic cu care puteți să vă protejați de elementele nocive.
Datorită schimbărilor energetice și fizice care se petrec, unele dintre aceste mecanisme de protecție au fost înlăturate. De aceea vă rugăm să vă folosiți bunul simt, la expunerea la soare în această vară. Vara următoare nu va mai fi nici o problemă – dar acum, cu toată energia magnetică care vine de la soare, există potențialul să trăiți lucruri pe care nu vreți să le trăiți.
Imaginea de ansamblu
Cum rămâne cu imaginea de ansamblu? Există moduri de a trece mai ușor prin unele dintre aceste schimbări fizice? Cum încurajăm corpul să treacă prin aceste transformări? Ei bine, acest lucru se
întâmplă deja. Mulți dintre voi nu s-au dumirit încă, în legătură cu ce vi se întâmplă, ca urmare a schimbărilor fizice din corp. Să vă explicăm: mare parte din energie a venit sub forma unui val. Cel mai ușor mod de a lua în considerare acest val, este sa îl vedem sub forma unei unde mari, create atunci când apuci covorul de un capăt și îl salți astfel încât să sară toate scaunele care sunt așezate pe el, până în fundul camerei. Pe măsură ce unda se îndreaptă spre fundul camerei, ea rearanjează toată mobila pe care o întâlnește în cale. Asta se întâmplă cu mulți dintre voi, din punct de vedere emoțional.
Scutul exterior s-a schimbat deja și, ca rezultat, un imens val de energie trece prin întreaga omenire, schimbând totul. În ultimele șase luni, mulți dintre voi, profesori minunați, vindecători și canale de Lumină, care au ajutat această planetă să evolueze, s-au simțit deconectați. Unii ați ascuns vederii acest sentiment, nedorind să vorbiți despre deconectările voastre, pentru că simtiți că astfel v-ați pierde ceva din magie. Oricum, acest lucru se întâmplă în mod curent, pe întreaga planetă. Ce s-a întâmplat a fost că unda despre care vă vorbim a venit cu atâta putere, încât a îndepărtat parțial voalul pe care îl foloseați pentru a vă poziționa și pentru a vă da un sentiment al sinelui. Pe măsură ce voalul începe să se miște, vă pierdeți câte puțin din propria identitate. Oricum, în același timp câștigați o conexiune armonică cu toate ființele care vă înconjoară. Aceasta reprezintă cea mai mare parte a experienței pe care o veți trăi, pe măsură ce evoluați, chiar și din punct de vedere fizic, pentru că noua fizică vă va permite să vedeți și să folosiți în mod conștient, conexiunea pe care o aveți cu alți oameni. Sînt pe planeta Pământ [cei n.ed.] care acoperă acum aceste evenimente în fiecare zi. De ce credeți că asta este? Este unul din modurile noastre de a planta semințele pe planeta Pământ pentru a pentru a vă înştiinţa că totul este posibil aici dacă vă ocupați de acesta.
Acest sentiment al lipsei de conexiune, care ar putea fi numit a doua noapte întunecată a sufletului, reprezintă elementul final al multor profesori și vindecători. S-a întâmplat la scara globală. Partea interesantă este că, în acest proces, toate s-au reconectat într-un mod nou, mai puternic. Pe măsură ce această noapte întunecată a sufletului se întâmplă pentru fiecare dintre voi, veți avea tendința să gândiți că ați greșit cu ceva sau că lipsește ceva, pentru că pacea interioară, sentimentul interior al sinelui pe care fiecare dintre voi îl poartă, pierde puțin din credibilitate. Dacă veți începe să învățați să vă vedeți prin ochii celor din jur, nu pierdeți nimic.
Dragilor, aveți un zâmbet pe fată, atunci când sînteți fericiți. V-ați gândit vreodată să le distribuiți acest zâmbet, celor din jur, din punct de vedere energetic? V-ați gândit vreodată să păstrați bucuria și pasiunea oricărui lucru care va face să zâmbiți și să încercați să vă concentrați întreaga viață asupra acelei energii din inima, în loc de ceea ce credeți că ar trebui să faceți? Asta se întâmplă. Treceți de la cap la inimă și ați învățat să vă reașezați viețile în multe feluri diferite. Va fi o mare sărbătoare, în anul 2222. Ce nu știți voi este că mulți dintre voi s-ar putea chiar să participați.
Există acum multe evoluții și înțelegere în domeniul medical și al fiziologiei. Știți că folosiți numai o mica parte din potențialul vostru. Lucrurile astea se schimbă. Dacă vreți să știți, sistemele voastre vor funcționa la deplina lor capacitate, foarte curând. Nu este ceva ce vi se va întâmpla. Nu este ceva care vă va supraîncărca, fără să o cereți. Să știți că, odată ce începeți acest proces, veți trece într-o epoca a dobândirii puterii, deoarece nu vă mai aflați în câmpul dualității, în care judecați lucrurile folosind conceptele de corect și greșit, bine și rău, alb și negru, iubire și frică. Un nou echilibru al sinelui superior vă va permite să începeți să vedeți lucrurile într-un mod diferit. Începeți să vă conectați la toate dimensiunile voastre și să deveniți, din nou, o singură rază de lumină. Nu este o tranziție ușoară și vă rugăm să vă ajutați unii pe ceilalți, pentru a face ca acest proces să funcționeze, deoarece magia se află pe planeta Pământ. Voi ați venit cu ea. Voi ați păstrat-o în toate viețile voastre. Folosiți-o acum. Jucați-vă cu ea, în fiecare zi. Nu mai aveți nimic de așteptat. Acum e momentul.
Bucurați-vă de această călătorie, dragilor – și înțelegeți că vă susținem în orice fel posibil. Nu vă ajutăm să alegeți calea corectă, nu vă învățăm cum e mai bine, ci pur și simplu vă iubim pentru ceea ce sînteți. Voi aduceți Lumina de Acasă și o răspândiți cu privirea. Voi schimbați această planetă, pentru a crea raiul pe Pământ – și lucrurile funcționează.
Ne face cea mai mare onoare să vă rugâm să vă tratați unul pe celalalt cu respect. Aveți grijă unul de celălalt și tineți ușa deschisă, cu fiecare ocazie pe care o aveți, deoarece acum întrați într-un joc cu totul nou. Amintiți-vă, vă rugăm, să vă jucați frumos împreună.
Espavo.
Grupul. http://lightworker.com/beacons/
Traducere: Alexandra
Adaptare și tehnoredactare: transformarea.wordpress.com
Primit prin intermediul Editurii For You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)