Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 30 noiembrie 2012

Non-dualitatea si matricea de creatie

In acest mesaj, dorim sa vorbim despre paradoxul crearii de rezultate pozitive, ce se desfasoara în timp si spatiu, din starile non-duale de constiinta, care prin insasi natura lor, transcend timpul si spatiul, asa cum le percepeti voi.
Starile non-duale de constiinta – pe care noi le numim Mama Tuturor Lucrurilor (adica, Neantul) – constituie izvorul nesecat si sursa realitatii vizibile. Noi am descoperit ca folosirea starilor non-duale de constiinta, ca pe o trambulina în crearea rezultatelor pozitive, da nastere mai multor creatii minunate.
Unul dintre paradoxurile legate de perceptia starilor non-duale este faptul ca voi percepeti aceste stari prin intermediul sistemului nervos, care este ferm ancorat în dualitate. Intr-adevar, în timp ce cititi aceste cuvinte – sau le auziti rostite – fluctuatiile bioelectrice din creierul si sistemul vostru nervos functioneaza intr-un tipar dualist.
În timp ce impulsurile nervoase trec prin neuroni, micile fenomene biochimice si electrice, responsabile de gandire si efectele mentale/emotionale, co-exista intr-o matrice dinamica dualista. Totusi, non-dualitatea, în sine, exista în afara realitatii duale a sistemului vostru nervos.
În termeni practici, patrundeti într-o stare de constienta a non-dualitatii, atunci cand creierul/mintea intra într-o stare de constiinta de transa în dimensiuni superioare. In aceasta stare de transa unica, exista un canal – sau o deplasare a constientei – prin care va puteti simti propria natura non-duala.
In starile superioare de constiinta, puteti actiona, în mod simultan, atat în experienta senzoriala relativa, cat si în experienta non-duala. Cu alte cuvinte, puteti simti lumea senzoriala, cu dualitatea ei complexa si multipla si, în acelasi timp, puteti simti linistea sufleteasca profunda si starea de centrare, a naturii voastre non-duale.
Aceasta este insa o aptitudine cerebrala foarte avansata, iar atunci cand abordeaza acest domeniu, al corpului si mintii, cei mai multi oameni tind sa actioneze din una din aceste doua stari. Daca deja actionati dintr-o stare avansata de constiinta si sunteti capabili sa actionati atat în dualitate (adica, în viata voastra intrupata), cat si în non-dualitate (adica, in constienta non-localizata), puteti sari peste capitolul de mai jos, mergand la cel pe care noi il numim „Paradoxul faptului de a crea”.
Aethos-ul
Click aici, ca sa gasiti mesajul http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/5254
În mesajul nostru precedent, v-am prezentat Aethos-ul, deoarece natura vibrationala a tiparelor acustice din Meditatia acustica Aethos, le ingaduie celor mai multi oameni sa ajunga la starile non-duale de constiinta.
Atunci cand lucrati cu Meditatia acustica Aethos sau luati contact direct cu Aethos-ul, este important sa intelegeti ca Aethos-ul si constiinta voastra vibreaza în campuri de frecventa diferita. Pentru cele mai multe persoane – intrupate în prezent – Aethos-ul este o frecventa de un nivel foarte inalt si, drept urmare, ea poate stimula uneori o eliberare sau purificare de balastul emotional, de frecventa mai joasa. Trebuie doar sa invatati sa fiti în ritm cu Meditatia acustica, motiv pentru care va sugeram sa lucrati cu versiunea de cinci minute, pana cand intelegeti limpede tranzitiile prin constiinta voastra, pe care le produce Aethos-ul.
Pe masura ce continuati sa lucrati cu Meditatia acustica Aethos, ea va va conduce, în cele din urma, la o stare de constiinta de transa în dimensiunile superioare, în care puteti avea viziuni rapide despre realitatea voastra non-duala.
Continuand sa lucrati cu ea, veti putea ramane în stari non-duale de constiinta, perioade mai lungi de timp. Atunci cand ati atins acest grad de maiestrie, lucrand direct cu Aethos-ul si/sau cu Meditatia acustica, sunteti gata sa il/o folositi ca pe o trambulina, în materializarea de rezultate pozitive.
Neurostiinta voastra considera starile de transa, altfel decat noi. Pentru noi, nu toate starile de constiinta de transa sunt la fel. Starile de transa în dimensiunile superioare nu sunt doar expresii ale activitatii cerebrale; ele sunt o aptitudine umana innascuta, care va permite sa intrati pe un canal ce va conecteaza cu alte aspecte ale fiintei voastre, aflate în afara limitarilor de timp si spatiu perceput.
Cu alte cuvinte, atunci cand intrati intr-o stare de transa în dimensiunile superioare, transcendeti aspectele de activitate neuronala din sistemul nervos. În timp ce creierul/mintea este, în continuare, legata de realitatile neuronale ale sistemului nervos, un aspect al constiintei voastre nu mai are legatura cu aceste limitari. Noi il denumim canalul si, în unele privinte, el este o metafora, iar în alte privinte e o descriere potrivita, intrucat el seamana mult cu o gaura de vierme, care va conecteaza cu aspecte mai vaste ale naturii voastre.
Atunci cand ascultati Meditatia acustica Aethos, va conectati cu acest canal. Unul dintre semnele care va arata ca ati intrat pe acest canal, ce va conduce în afara timpului si spatiului, este senzatia de nemiscare. E ca si cand sunteti intr-un fel detasati de experientele senzoriale si de procesele voastre mentale si emotionale – continuati sa fiti constienti de ele, dar nu sunteti identificati cu ele. Cu toate ca aceasta stare este numita uneori disociere, in contextul energiilor vibrationale superioare, aceasta stare mentala conduce spre canalul prin care puteti ajunge la un sentiment mai extins despre voi insiva, ce transcende timpul si spatiul.
În esenta, munca de a crea rezultate pozitive implica sa parasiti cadrul perceptual, limitarile convingerii care va fac sa trageti concluzia ca sunteti prinsi intr-o curgere liniara a timpului.
Aceasta perceptie despre timp ar putea fi adevarata pentru corpul fizic si gradul vostru actual de evolutie, dar ea nu este adevarata pentru starea voastra de constiinta. Tot ceea ce trebuie sa se produca este ca voi sa gasiti canalul ce conduce la o stare extinsa de constienta si fiintare. Din aceasta perspectiva, Meditatia acustica Aethos este un mijloc de a genera o stare de constiinta de transa în dimensiunile superioare, oferindu-va astfel accesul la canal.
Va sugeram sa lucrati cu Meditatia acustica Aethos, marind-o progresiv cu cate cinci minute, ca sa puteti avea experienta directa a acestei stari de constiinta de transa. Intrarea intr-o stare de transa este o aptitudine a creierului si, la fel ca în toate aptitudinile, unele persoane sunt mai pricepute decat altele. Toate persoanele isi pot insa dezvolta aceasta aptitudine.
Cand aveti certitudinea ca puteti intra în aceasta stare de constiinta de transa si cand stiti cum sa accesati canalul, sunteti pregatiti pentru un nivel mai profund de materializare.
Aici, la acest prag, dintre timpul si spatiul limitat si sentimentul extins despre voi insiva – transcendent timpului si spatiului – este punctul în care incepe magia.
Si tot aici, la acest prag, apare un paradox ciudat.
Paradoxul faptului de a crea
Se poate sa fi trecut pragul, în scopul de a crea un rezultat anume, dar pe masura ce intrati în starile mai extinse ale fiintei voastre, nevoia de a materializa rezultate definite devine mai putin urgenta. Intr-adevar, in starile mai extinse de constiinta, nu prea mai exista deloc vointa de a crea ceva. Si aceasta deoarece, în starile cele mai extinse ale fiintei voastre, sunteti în contact cu natura voastra, care transcende toate fenomenele, iar în aceasta stare de spirit nu aveti nevoie de nimic.
Paradoxul este ca traiti în ambele realitati: realitatea transcendenta a naturii voastre – care nu are nevoie de nimic – si existenta voastra intrupata, ca fiinta umana, care ar putea avea nevoie, intr-adevar, sa se produca anumite rezultate.
Iar în acest punct se iveste un alt paradox. Daca puteti sa creati un rezultat, dintr-o stare de detasare reala – insemnand ca va simtiti pe deplin natura transcendenta, avand cel mai extins sentiment de fiintare – veti fi mai abili în crearea de rezultate exacte.
Acest lucru se datoreaza faptului ca, în starile extinse de fiintare, nu produceti tensiune. Tensiunea creeaza linii de forta ce va limiteaza creatiile. Si, totusi, daca este vorba despre ceva ce simtiti ca aveti cu adevarat nevoie, fireste ca va exista incordare. Acest lucru e omenesc. Dar iata care este dificultatea si unul dintre secrete. Chiar daca aveti mare nevoie ca un lucru sa se produca în viata voastra, în linia voastra temporala, veti avea mai multe sanse sa obtineti acel lucru, prin actiunea de a crea rezultate, daca ajungeti sa simtiti ca nu aveti nevoie sa se intample nimic. Acesta este un paradox cat se poate de neobisnuit.
Ne dam seama ca unii dintre cei care citesc aceste randuri au atins un nivel inalt de constienta de sine, fiind posibil sa fi descoperit deja samburele acestui adevar, punctul crucial al subiectului referitor la non-dualitate si arta crearii de rezultate.
Atunci cand sunteti în punctul central de constienta (adica, în non-dualitate), exista intelepciune în faptul de a astepta, inainte sa creati rezultate definite. Am vorbit despre acest lucru intr-un alt context, dintr-un mesaj anterior, pe care l-am intitulat Stari de constiinta din procesul de tranzitie
În acel mesaj, am discutat despre ce inseamna sa te afli în Neant, dupa moarte, si am subliniat ca multi oameni devin nelinistiti din cauza asteptarii, grabindu-se sa iasa din Neant – sau non-dualitate – ca sa creeze o noua viata, fie ca este o viata fizica sau o experienta în alta dimensiune.
Aici ne referim la doua experiente foarte diferite, dar neobisnuit de similare. Dupa moarte, in starile de tranzitie, cand intrati în contact cu Neantul sau non-dualitatea, exista multe alegeri. O optiune este sa treceti repede la o noua viata sau o noua manifestare, fie ea în taramul fizic sau într-un alt taram de constiinta. O alta optiune este ca, inainte sa treceti la un nou ciclu de existenta, sa asteptati, ramanand în Neant sau non-dualitate, ca sa aveti un sentiment extins despre voi insiva.
Exista o rezonanta intre aceasta stare de dupa moarte si starea de a avea nevoie sa se produca un rezultat. Va sugeram ca, în loc sa va grabiti sa creati rezultate noi, sa invatati sa patrundeti prin canal, în starile extinse ale fiintei voastre – si, în aceste stari extinse, sa contemplati, cum s-ar spune, rezultatul pe care il doriti.
Nu va grabiti sa treceti la procesul de materializare, ci ramaneti în aceasta stare extinsa, catva timp. Atunci cand sunteti în aceste stari extinse de fiintare, veti percepe ca rezultatul pe care vi-l doriti se mentine intr-o relatie energetica cu forte invizibile si cu situatiile din viata voastra, în care doriti sa apara un rezultat. Cu alte cuvinte, exista o intelepciune în trecerea prin canal, spre stari de spirit ce transcend timpul si spatiul – iar în aceste stari extinse, veti avea o viziune si o intelegere mai profunda, cu privire la ceea ce este necesar sa se intample, pentru ca rezultatul pe care vi-l doriti sa devina o realitate.
Un alt motiv pentru a intra pe canal si în starile extinse ale fiintei voastre, ca strategie de materializare, are de-a face cu polaritatea si contrariile. Dat fiind ca rezultatul vostru se va materializa în lumea dualitatii, el va fi sub influenta principiului polaritatii. Exista intotdeauna o forta ce se opune oricarei actiuni intreprinse si, cu cat e mai radicala schimbarea, cu atat e mai puternica forta contrara.
Puteti vedea cum actioneaza acest principiu, la toate nivelurile – de la taramurile subatomice, la creatiile personale, la interactiunile cu ceilalti si în situatii sociale si culturale. Daca patrundeti în natura extinsa a fiintei voastre – care transcende timpul si spatiul – si stati acolo, contemplandu-va rezultatul dorit, asa cum am spus mai devreme, veti intelege natura energetica a rezultatului dorit si relatia lui cu situatiile din viata voastra, în care doriti sa apara rezultatul.
Mai mult decat atat, puteti contempla contra-reactiile ce vor avea loc, atunci cand rezultatul vostru va trece în realitatea 3D. Veti dobandi o viziune si o intelegere mai vasta, cu privire la materializarea acestei dorinte si, avand aceasta viziune superioara, veti putea evita cu mai multa eleganta, fortele contrarii care vor apare la materializarea oricarui rezultat.
In mesajul nostru, Sfera tuturor posibilitatilor, am prezentat o metoda pentru materializarea de rezultate în viata voastra si felul în care puteti atrage fortele si resursele aflate în afara liniei voastre temporale.
In mesajul nostru cel mai recent, Aethosul si starile non duale de constiinta, am vorbit despre resursele non-dualitatii, aratandu-va cum sa ajungeti la constienta non-dualitatii, folosind Aethos-ul ca pe o punte.
In acest raport, reunim cele doua mesaje, pentru ca voi sa creati rezultate pozitive, folosind non-dualitatea ca pe trambulina voastra. Drept urmare, ca sa valorificati la maxim aceste informatii, este necesar sa cititi si sa intelegeti cele doua mesaje anterioare. Ar trebui sa lucrati cu Sfera tuturor posibilitatilor – dupa cum a fost prezentata – si sa lucrati cu Meditatia acustica Aethos – dupa cum s-a sugerat în mesajul Aethosul si starile non duale de constiinta. Atunci cand ati realizat aceste doua sarcini, sunteti pregatiti sa folositi cea de-a treia forta – care este unirea celor doua, pentru a produce o forta triunitara.
Odata ce ati invatat cum sa folositi Sfera si odata ce ati invatat cum sa intrati pe canalul ce conduce la starile extinse de fiintare, cu ajutorul Meditatiei acustice Aethos, sunteti pregatiti pentru acest nivel de creatie.
Permiteti-ne sa facem o prezentare clara si simpla.
Pasul unu. In acest exercitiu, intrati mai intai în starea de non-dualitate. Daca nu va este necesara Meditatia acustica Aethos, atunci nu e nevoie sa o accesati. Daca aveti nevoie de Meditatia acustica, ca aliat energetic, ar trebui sa o folositi. Insa, indiferent cum ajungeti la destinatie, obiectivul este acelasi – sa intrati prin canal, intr-o stare de constiinta de transa în dimensiunile superioare, in care traiti stari extinse ale fiintei voastre.
Pasul al doilea. Folositi Sfera, dupa cum am descris în mesajul nostru anterior (Sfera tuturor posibilitatilor). Mai jos este versiunea scurta, dar va recomandam cu caldura sa cititi tot mesajul.
Ramanand în sentimentul extins al fiintei voastre, deveniti constienti de plexul solar. Apoi incepeti sa simtiti Sfera, care cuprinde intregul univers. Va imaginati apoi Sinele vostru Viitor, în fata voastra.
Acest Sine Viitor reprezinta intruparea rezultatului viitor pe care vi-l doriti. Odata ce stabiliti legatura intre plexul vostru solar si plexul solar al Sinelui vostru Viitor, este angrenata Sfera. Din Sfera, linii de forta energetice se vor revarsa în plexul vostru solar, iar de aici, aceste resurse energetice se vor revarsa în plexul solar al Sinelui Viitor.
Acesta este momentul în care sunteti gata pentru urmatorul pas, care amplifica si accelereaza foarte mult procesul de creatie. L-am mentionat, pe scurt, în mesajul Sfera tuturor posibilitatilor, insa acum dorim sa il discutam mai pe larg. Folosirea acestei forte emotionale este una dintre cheile pentru materializarea de rezultate pozitive, iar acum dorim sa ne indreptam atentia asupra ei.
Pasul al treilea.
Recunostinta si faurirea de noi realitati
In intelegerea pe care o avem despre crearea de rezultate, exista trei armonici ce pot fi folosite în aceasta lucrare. Prima este neutralitatea si, intr-adevar, e posibil sa creezi rezultate dintr-o stare total mentala, lipsita de orice tonalitate emotionala.
Totusi, ca fiinte umane, una dintre cele mai mari puteri nerevendicate ale voastre este capacitatea inimii voastre de a genera campuri armonice. Acestea sunt foarte reale, ce influenteaza realitatile sistemului vostru corp-minte, realitatile mediului local din jurul vostru si campul cuantic localizat.
Cele doua campuri vibrationale emotionale principale, folosite in crearea de rezultate, sunt diametral opuse unul altuia. Acesta este, din nou, principiul dualitatii în actiune.
Prima armonica emotionala este frica. Intr-adevar, e posibil sa creezi rezultate dintr-o intelegere fondata pe frica, iar mare parte dintre creatiile voastre cultural-sociale se bazeaza pe frica de alte culturi si alte societati. Armele voastre de razboi reprezinta un exemplu perfect. Ele sunt create din frica.
Nu spunem ca nu exista niciun motiv sa va temeti de anumite genuri de intalniri sau situatii. Spunem, totusi, ca rezultatele create dintr-o intelegere fondata pe frica, difera foarte mult de cele care sunt create din iubire.
Asta ne conduce la al doilea camp vibrational emotional, ceea ce voi ati numi iubire impersonala. Ea nu are nici-o legatura cu atractia iubirii dintre oameni. Este o categorie cu totul diferita, fiind expresia unei inimi evoluate, care vibreaza în rezonanta cu campul mai vast de iubire impersonala, ce face parte integranta din fortele nevazute care va strabat universul. In termeni practici, daca creati rezultate din spatiul vibrational al iubirii, atrageti spre voi forte nevazute, din universul în sine. Dupa cum il consideram noi, universul în care traiti este un conglomerat alcatuit din trei campuri vibrationale – neutralitate, frica si/sau iubire. Acesta este un subiect foarte complex, pe care nu avem timp sa il analizam în acest mesaj.
Limitele
Atunci cand folositi, în creatiile voastre, campurile vibrationale emotionale, din inima voastra, voi generati o adevarata sfera de energie. Acesta nu este un fenomen mental; este o energie reala, o unda care pleaca din inima voastra – atat din inima fizica, cat si din chakra inimii – se deplaseaza prin tot corpul vostru si ajunge în mediul local.
Aceasta armonica emotionala produce un gen de limita energetica, care realmente influenteaza expresia intentiei voastre, modeland undele intentiei, prin intermediul calitatii vibrationale a emotiei voastre primare – frica sau iubire.
In metoda noastra de creare de rezultate pozitive, nu folosim niciodata frica. Intotdeauna folosim iubirea. Este, pur si simplu, o alegere practica. Din timpuri imemoriale, am descoperit ca iubirea este forta superioara, ce conduce spre mai multe rezultate pozitive.
In termeni practici, dupa ce v-ati creat Sinele Viitor, treceti la Pasul al treilea, care implica sa adaugati vibratia emotionala a iubirii, ce va fi simtita ca apreciere sau recunostinta.
Recunostinta este doar o forma amplificata a aprecierii. Daca simtiti emotia recunostintei sau aprecierii pentru Sinele vostru Viitor, il veti magnetiza cu fortele inimii voastre, iar puterile Sinelui vostru Viitor – ca factor magnetic de atractie – vor creste exponential.
Sinele vostru Viitor devine atunci un factor magnetic de atractie, care atrage în linia voastra temporala actuala resurse si energii din cosmos, aflate în afara liniei voastre temporale.
Orice lucru pe care il puteti face ca sa cresteti forta factorului magnetic de atractie va fi un lucru potrivit si, din experienta noastra, cea mai eficienta metoda de crestere a puterilor factorului vostru magnetic de atractie este sa folositi campul vibrational emotional al recunostintei. Atunci cand va amplificati factorul magnetic de atractie – adica Sinele Viitor – folosind recunostinta, accelerati ritmul în care factorul vostru magnetic de atractie va atrage spre voi acea realitate. Intr-adevar, este atat de eficient, incat va puteti astepta ca episoadele neasteptate de serendipitate* sa se inmulteasca. Nu putem accentua indeajuns de puternic, aceasta etapa finala.
*Serendipitatea reprezinta fenomenul prin care cineva face o descoperire norocoasa accidental, mai ales fiind antrenat intr-o cautare total diferita. http://www.serendipity-tea.ro/serendipity-tea/
Sa revenim la etapa de tranzitie, la care ne-am referit mai devreme. Aceasta etapa are loc dupa ce ati intrat în starea de transa în dimensiuni superioare si ati intrat prin canal, intr-un sentiment extins despre voi insiva, care transcende timpul si spatiul.
In aceasta stare extinsa de constienta, stati un timp, ca sa va contemplati rezultatul dorit. Pe langa faptul ca veti putea intelege implicatiile pe care le are acest rezultat, atunci cand ajunge în realitatea 3D, puteti explora concretizarea lui. In numeroase situatii, puteti explora realitatea de a avea rezultatul pe care vi-l doriti, fara sa il creati, de fapt, în 3D.
Va impartasim aceste informatii deoarece, din perspectiva noastra, dorintele neimplinite fac ca fiinta umana sa revina într-o alta viata – ciclul vietii si al mortii.
Se poate intampla ca, în circumstantele voastre actuale, sa nu va puteti bucura de anumite rezultate sau dorinte, insa va puteti bucura de ele, în starile extinse de fiintare, în afara timpului si spatiului. Explorandu-va, în detaliu, rezultatul dorit, în aceste stari extinse, veti ajunge la concluzia ca „da”, vreti sa aduceti aceasta dorinta în viata voastra 3D – sau poate ca nu mai aveti nevoie sa materializati acel rezultat. Exista forta în faptul de a face alegeri si, cu cat mai profunda este intelegerea voastra, cu atat mai profunde vor fi alegerile pe care le faceti.
Va incurajam, asadar, sa intrati prin canal, în natura voastra extinsa, care transcende timpul si spatiul, în scopul contemplarii. Contemplati, inainte sa actionati. Acest lucru va va fi de mare folos.
Ca fiinte creatoare, exista multa intelepciune în faptul de a astepta si, în acea asteptare, veti sti cand e timpul „potrivit” si cand sunt circumstantele „potrivite”, pentru ca rezultatul dorit sa apara în linia voastra temporala. Speranta, dorinta si anticiparea noastra sunt ca veti folosi aceasta metoda, ca sa creati rezultate pozitive pentru voi insiva, pentru cei iubiti si pentru lume.
Acest mesaj intregeste raportul nostru prezent, cu privire la Sfera tuturor posibilitatilor si Aethos-ul (Starile non-duale de constiinta), ca instrument de a crea rezultate pozitive în viata voastra.
Hathorii
15 noiembrie 2012

Gandurile si remarcile lui Tom
Unul dintre lucrurile care m-au frapat imediat în acest mesaj a fost conceptul de stari de transa în dimensiuni superioare.
Starea de transa se produce atunci cand activitatea undelor cerebrale se modifica intr-o asemenea maniera, incat creste activitatea undelor theta si/sau delta, iar centrul atentiei se deplaseaza, astfel incat exista mai putina focalizare pe lumea senzoriala din afara si mai multa focalizare pe lumile perceptiei interioare.
Ca practician de hipnoza medicala ericksoniana, de peste douazeci de ani, am folosit de multe ori starile de transa, ca sa imi ajut clientii (si pe mine insumi) sa atinga stari de constienta mai pline de posibilitati.
Fluiditatea constientei, care apare în timpul transei, acceseaza adeseori stari neobisnuite ale corpului si mintii. Si am constatat ca aceste viziuni si energii neobisnuite pot aduce foarte multe satisfactii, atunci cand sunt integrate, cu succes, în viata persoanei. Fraza cheie de aici este – atunci cand sunt integrate cu succes în viata cuiva.
Un fenomen intalnit in starile de transa este ceea ce ar putea fi numit deturnarea timpului – insemnand ca, în starile de transa, monitorizam timpul altfel decat în starea normala de veghe.
Meditatia genereaza stari mentale de transa, asa ca, daca ati meditat mult timp, probabil ca ati avut situatii în care timpul a parut sa se scurga mai lent sau mai repede decat experienta voastra subiectiva despre timp. Intr-adevar, în starile mentale de transa – cum ar fi meditatia – timpul poate lua proportii mitice, în care s-ar putea foarte bine sa asisti la nasterea si moartea cosmosului sau transcende perceptia timpului, în general.
Aceasta modificare a timpului perceput este destul de obisnuita, în ceea ce priveste transa. Totusi, Hathorii atrag destul de mult atentia asupra faptului ca nu toate starile de transa sunt la fel. Atunci cand o transa este generata de – sau in – intentia de a intra în stari de fiintare ce transcend timpul si spatiul perceput, am intrat intr-un alt domeniu.
Desi activitatea neuronala din creier (adica, modificarea starii cerebrale) este destul de similara, atat în starile normale de transa, cat si in starile de transa în dimensiuni superioare, potrivit Hathorilor, exista o diferenta semnificativa.
In starile de transa in dimensiuni superioare, esti condus spre stari de fiintare foarte extinse care, prin insasi natura lor, transcend atat timpul, cat si spatiul. Sentimentul extins si non-localizat despre tine insuti este starea în care magia de a materializa ajunge la un forma superioara de expresie.
Meditatia acustica Aethos este o metoda acustica pentru a intra în stari de transa in dimensiuni superioare. Si trebuie sa spun ca o gasesc deosebit de eficienta în acest scop.
Totusi, asa cum au subliniat Hathorii, aceasta meditatie acustica este doar un instrument pentru a ajunge la un rezultat. Important este sa intri în stari mentale non-duale – si nu cum sa ajungi acolo.
Potrivit Hathorilor, starile non-duale de constiinta pot fi folosite foarte eficient, ca trambuline în crearea de rezultate pozitive. Iar la acest lucru se refera mare parte din acest mesaj.
Non-dualitatea
Hathorii nu au definit conceptul de non-dualitate, intrucat l-au abordat în mesajul lor anterior (Aethosul si starile non duale de constiinta). In forma ei cea mai simpla, non-dualitatea este o stare de constienta, în care dispare deosebirea dintre subiect si obiect. Nu exista eu (cel care percepe), separat de ceea ce este perceput. Aceasta e o stare de constienta foarte neobisnuita, iar atunci cand patrunzi adanc în ea, sentimentul de sine se modifica, astfel incat devii, practic vorbind, constiinta pura, constienta doar de sine – care nu are nicio urma de constienta corporala sau senzoriala.
In unele traditii mistice occidentale, aceasta stare transcendenta este indicata de enigmatica fraza Eu sunt ceea ce sunt. In starile de constiinta normale de veghe – in care subiectul (eu) si obiectul sunt clar percepute ca fiind vadit diferite – aceasta declaratie pare stranie, ca sa nu spun mai mult. In starile de contemplare mistica, ea este insa de la sine evidenta, descriind cu acuratete sentimentul de Sine, ce ia nastere în non-dualitate.
În timp ce metoda de intrare în non-dualitate via Aethos ar putea fi unica pentru Hathori, ideea de non-dualitate si importanta ei cu siguranta ca nu este exclusiv hathoriana. Filosofiile perene – cum ar fi cele din India antica, taoismul si budismul, inclusiv linia genealogica Dozgchen din budismul tibetan, precum si Bon Po, o linie genealogica samanica, ce precede budismul din Tibet – vorbesc, toate, despre acest domeniu al mintii, chiar daca intr-un limbaj diferit.
Canalul
Canalul pe care Hathorii il numesc, în repetate randuri, pragul dintre constienta normala 3D si sentimentul extins si non-localizat de sine este mai mult o metafora, care descrie un salt în constiinta.
Folosesc metoda de multe luni de zile si nu am simtit niciodata un canal sau un tunel real, care sa ma conduca spre stari extinse de fiintare. Dar, dupa ce am lucrat cu metoda pe care au impartasit-o în acest mesaj, acum intalnesc uneori situatii în care trecerea de la constienta normala 3D, la constienta non-localizata chiar pare sa ia forma unei gauri de vierme. Mi se pare interesant ca nu am perceput trecerea, ca pe un canal sau o gaura de vierme, inainte ca Hathorii sa o descrie astfel.
Aspectul principal este ca s-ar putea sa percepeti – sau sa nu percepeti – un canal sau tunel ce conduce la stari extinse ale fiintei voastre, atunci cand folositi metoda. Cum ajungeti acolo nu este la fel de important ca sosirea la destinatie, asa ca, sugestia mea este sa urmati felul în care vi se infatiseaza trecerea – cu sau fara un canal real.
Meditatia acustica Aethos
Dat fiind ca, în ultimele cateva luni, am lucrat cu Meditatia acustica Aethos, în multe ocazii si în multe forme, consider ca este important sa subliniez una dintre remarcile Hathorilor, din acest mesaj:
Pentru cele mai multe persoane – intrupate în prezent – Aethos-ul este o frecventa de un nivel foarte inalt si, drept urmare, uneori ea poate stimula o eliberare sau purificare de balastul emotional de frecventa mai joasa. Trebuie doar sa invatati sa fiti în ritm cu Meditatia acustica, motiv pentru care va sugeram sa lucrati cu versiunea de cinci minute, pana cand intelegeti limpede tranzitiile prin constiinta voastra, pe care le produce Aethos-ul.
Sustin remarca Hathorilor. Meditatia acustica Aethos este un puternic catalizator pentru evolutie, care deschide portalurile de perceptie spre stari extinse de fiintare, inclusiv spre stari non-duale de constiinta. Cu toate acestea, in functie de istoria voastra si de nivelul vostru actual de vibratie, calatoria spre non-dualitate ar putea fi una prelungita sau nu. Indrumarea este sa ascultati meditatia acustica în limitele zonei voastre de confort, motiv pentru care ei sugereaza ascultarea ei în cresteri treptate de cate cinci minute, pana cand intelegeti cum actioneaza asupra voastra, aceasta meditatie acustica.
Nota: Veti gasi linkuri pentru Meditatia acustica Aethos, la sfarsitul Mesajului planetar al Hathorilor, intitulat, Aethosul si starile non duale de constiinta si în sectiunea Listening de pe website-ul nostru.
Ganduri finale
Schimband pentru o clipa subiectul, vreau sa va multumesc tuturor, din sangha (comunitatea noastra spirituala) noastra mondiala, care v-ati alaturat Hathorilor, în Meditatiile lor mondiale, în toti acesti ani. Unirea inimilor si mintilor noastre, în serviciu planetar, este datatoare de inspiratii, ca sa nu spun mai mult.
De asemenea, vreau sa le multumesc numerosilor traducatori care si-au dedicat timpul pretios, ca sa traduca mesajele Hathor în limba lor natala. Acest lucru a fost si este, cu adevarat, o lucrare de iubire din partea voastra si vreau sa-mi exprim recunostinta pentru munca voastra si sa va multumesc pentru eforturile voastre continui.
Fie ca toti sa descoperim un culoar placut, prin Marea Trecere ce vine. Fie ca sa asistam, în noi insine si în cei din preajma noastra, la aparitia curajului de a trai viata în stiluri noi. Fie ca sa fim infrumusetati de misterul serendipitatii, în care miracole neasteptate abunda. Fie ca sa nu ne pierdem niciodata simtul umorului, caci uneori el ne va fi cel mai important aliat. Si fie ca sa fim binecuvantati de intelegerea faptului ca noi suntem cei pe care i-am asteptat, sa scoatem afara, pe prag, stergatorul pe care scrie bun venit si sa ne pregatim un loc la masa Marelui Mister.
Tom Kenyon
© 2012 Tom Kenyon Toate drepturile rezervate www.tomkenyon.com
Aveti permisiunea sa faceti si sa distribuiti copii ale acestui mesaj, în orice mijloc mass-media doriti, atat timp cat nu il modificati în niciun fel, nu percepeti bani pentru el, mentionati autorul si includeti acest intreg anunt, privind drepturile de autor. Nu aveti insa permisiunea sa folositi muzica compusa de mine, in niciun fel de video, imagini grafice, meditatie sau ca suport audio pentru materiale. Nu aveti permisiunea sa postati muzica mea pe You Tube sau în orice alte mijloace mass-media similare. Mesajul în sine poate fi copiat si impartasit, dar nu si muzica mea. Detin drepturile de autor pentru toata muzica mea si ea nu poate fi folosita, distribuita sau copiata în niciun fel, în niciun mijloc mass-media.
Ana Nicolai

Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectarehttp://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner

www.TheReconnection.com
Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)