Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

De ce ne ingrasam ne imbolnavim si imbatranim - Solutia pentru o viata mai lunga

In ultimii 30 de ani,japonezii si coreenii s-au bucurat de beneficiile aduse sanatatii si conditiei fizice de apa ionizata,restul lumii afland de ea doar de cativa ani.
Poate cel mai uimitor aspect al fenomenului numit “APA IONIZATA” este ca in Japonia o familie din 5 consuma apa ionizata.
Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a [...] produce energie.Dupa ardere,hrana se transforma in reziduri acide,iar celulele le depoziteaza in circuitul sanguin.Corpul nostru elimina aceste reziduri prin urina,respiratie si transpiratie,restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si tesuturi.
Pentru a putea trai,sangele si celulele noastre trebuie sa fie putin alcaline (sangele are pH-ul de 7,35).Pentru a-si pastra alcalinitatea,organismul nostru face o mica “scamatorie” prin care converteste rezidurile acide solide.Daca corpul nostru poate mentine aceste reziduri nediluate,le poate stoca pe o perioada nedeterminata,neafectand pH-ul in restul corpului.Asa ca le stocheaza intr-o gramada de locuri si moduri,inclusive in grasime.
Ingrasarea poate fi rezultatul necesitatilor rezidurilor acide de a avea um mediu de stocare.
CONCLUZIE:prima data suntem acizi si apoi apare grasimea.

EXEMPLE ALE REZIDURILOR ACIDE IN CORPUL NOSTRU:colesterolul,acizii grasi,acid uric,pietre la rinichi,sulfati si fosfati.
Acumularea acestor reziduri acide reprezinta procesul imbatranirii.Formula chimica pentru colesterol si acizii grasi este arderea incompleta a carbohidratilor.
COLESTEROLUL SI ACIZII GRASI sunt rezultatul consumului de paste si paine.
ACIDUL URIC SI AMONIACUL provin de la toate tipurile de carne.
ACIDUL FOSFORIC provine de la cereale,cum ar fi orezul si bauturi tip cola.
ACIDUL SULFURIC provine de la galbenusul de ou.

ATENTIE! ACIZII SULFURIC SI FOSFORIC SUNT OTRAVITORI.
Ei trebuie neutralizati de minerale alcaline,inainte sa devina bening.In absenta unei cantitati suficiente de minerale alcaline in dieta noastra,corpul nu are de ales si va forta calciu din oase,neutralizand acesti acizi,transformand-ui in sulfati,fosfati si urati;asa apare in timp OSTEOPOROZA.
Una din marile probleme ale rezidurilor acide este ca ingroasa sangele si blocheaza capilarele.Din aceasta cauza,multe persoane sufera de HIPERTENSIUNE ARTERIALA.
In functie de locul in organism unde sunt stocate rezidurile acide,circulatia sangelui in acea zona este slaba si este posibil ca un organ vital sa primeasca insuficient sange,devenind disfunctional.

MULTE BOLI DEGENERATIVE SUNT REZULTATUL PROASTEI CIRCULATII A SANGELUI.
Un exeplu tipic este DIABETUL,care este cauzat de acumularile acide in jurul pancreasului.Celulele canceroase sunt acide,in timp ce celulele sanatoase sunt alcaline.Celulele normale nu pot supravietui in apropierea zonelor cu acumulari de reziduri acide.Oricum,anumite persoane au gene puternice care sufera mutatii pentru a supravietui in mediu acid.Asa se dezvolta celulele canceroase.Atata timp cat mediul ramane acid,cancerul va reapare dupa o operatie de extirpare a celulelor canceroase.De aceea oncologistii cu experienta cresc alcalinitatea pacientilor inainte de operatie.
Rezidurile acide din interiorul vaselor de sange sunt foarte periculoase,putand duce la infundarea capilarelor din zona creierului.Corpul nostru lipeste aceste reziduri de peretii vaselor de sange,dar in cazul unor eforturi mari,cand presiunea creste,aceste reziduri se pot dezlipi si bloca vasele capilare din zona creierului provocand ACCIDENTE CEREBRALE.
ALCALINUL NEUTRALIZEAZA ACIDUL.
Apa alcalina ionizata neutralezeaza rezidurile acide din corpul omenesc si le lichefiaza pentru a fi eliminate de rinichi.Un exemplu care ne ajuta sa intelegem acest lucru este grasimea de pe maini dupa ce spalam carnea.Aceasta grasime nu poate fi indepartata cu apa de la robinet.Avem nevoie de un sapun pentru a lichefia grasimea si a ne curata pielea.Grasimea este acida si sapunul alcalin.

NE SPALAM CORPUL LA EXTERIOR,INDEPARTAND MURDARIA,DAR NEGLIJAM COMPLET MURDARIA DIN INTERIOR.
Deci ne conducem dupa dictonul “Ceea ce ochii nu vad,nu exista”.
In functie de fiecare organism,noi stocam rezidurile in mod diferit.Simptomele bolii se manifesta in functie de locul unde sunt stocate rezidurile.Cand vom intelege ca bolile degenerative ale adultilor sunt cauzate de acumularile de deseuri acide,nu va mai fi nici un mister ca utilizarea apei ionizate ne imbunatateste sanatatea.Pentru a duce o viata lunga si sanatoasa,mai intai trebuie sa eliminam deseurile acide din corpul nostru.
Cel mai bun si usor mod de a scapa de aceste reziduri acide este sa le lichefiem si sa le neutralizam cu apa alcalina ionizata.Prin eliminarea particulelor rezidurilor acide din sange,eliminam riscul imbolnavirilor care pot duce la moarte subita.
Apa alcalina ionizata nu are valoare de medicament,dar are uimitoarea capacitate de a neutrali8za si lichefia deseurile acide,pentru a putea fi eliminate din organism,pastrand alcalinitatea acestuia-deci sanatatea si starea de bine.

SFATURI PENTRU SANATATE
BETI APA PE STOMACUL GOL.In Japonia zilelor noastre este foarte popular obiceiul de a bea apa imediat dupa trezire in fiecare dimineata.Mai mult,testele cercetatorilor au demonstrat valoarea acestui obicei.

IATA O DESCRIERE A FOLOSIRII APEI ALCALINE IONIZATE
Pentru cei in varsta si pentru bolile grave ca si pentru bolile moderne,tratamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza,ca tratament 100 % pentru urmatoarele boli : dureri de cap,dureri ale corpului,sistemul circulator,artrita,batai puternice ale inimii,epilepsie,grasimi in exces,astm bronsic,tuberculoza,meningita,boli de ficat si urina,voma,gastrita,diaree,hemoroizi,diabet,constipatie,toate bolile de ochi,cancerul la organele genitale si dereglari menstruale,boli ale urechilor,nasului si gatului.
METODA DE TRATAMENT

1.Dimineata,imediat dupa trezire,inainte de a va spala pe dinti,beti 4 x 160 ml apa,aproximativ o jumatate de litru in total.
2.Spalati-va bine pe dinti dar nu mancati si nu beti nimic timp de 45 minute.
3.Dupa 45 minute puteti bea si manca normal.
4.Dupa 15 minute de la micul dejun,pranz sau cina nu mancati si nu beti nimic timp de 2 ore.
5.Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu pot bea 4 pahare de apa la inceput,pot incepe prin a bea apa mai putina si sa creasca gradual pana la 4 pahare.
6.Metoda de mai sus vindeca boli si toata lumea se poate bucura de o viata sanatoasa.
URMATOAREA LISTA da numarul de zile de tratament necesar pentru vindecarea/controlul/reducerea principalelor boli:
1.Presiunea ridicata a sangelui-30 zile.
2.Gastrita-10 zile.
3.Diabet-30 zile.
4.Constipatie-10 zile.
5.Cancer-180 zile.
6.Tuberculoza-90 zile.
7.Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana si incepand din a doua saptamana zilnic.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse ; oricum la inceputul tratamentului s-ar putea sa fienecesar sa urinati mai des.Este si mai bine daca continuati acest tratament ca o rutina in viata voastra.

BETI APA SI RAMANETI SANATOSI SI ACTIVI !
Intelegem acum de ce chinezii si japonezii (chiar si turcii) beau ceai fierbinte iar la masa apa ce nu este rece.Poate este timpul sa adoptam obiceiul lor de a bea apa in timp ce mancam!!!.

NIMIC DE PIERDUT,TOTUL DE CASTIGAT!
PENTRU CEI CARORA LE PLACE SA BEA APA RECE,ACESTE RANDURI SUNT PENTRU EI !

Este placut sa bei o ceasca cu o bautura rece dupa masa.Apa rece va solidifica insa mancarurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat si va va incetini digestia.
Odata ce acest noroi reactioneaza ca acidul,va fi absorbit mai repede decat hrana solida.Va depune un strat pe intestine care foarte curand se va transforma in grasime si va duce la cancer.
Este foarte indicat sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa.

O NOTA IMPORTANTA DESPRE ATACURILE LA INIMA
Femeile ar tebui sa stie ca nu fiecare simptom de atac la inima va fi durerea in mana stanga.Fiti atente la durerile intense de maxilar.S-ar putea sa nu ai niciodata prima durere in piept in timpul unui atac de inima.
Greata si transpiratul intens sunt si ele simptome obisnuite.
60 % din persoanele care au atac de inima in timp ce dorm,nu se trezesc,in timp ce durerea de maxilar te poate trezi din cel mai adanc somn.Cu cat stim mai multe,cu atat sansele de a supravietui sut mai mari.

UN CARDIOLOG SPUNEA CA, DACA FIECARE DINTRE NOI CEI CARE CITIM ACEST ARTICOL,IL TRIMITEM LA TOTI CUNOSCUTII NOSTRI,PUTEM FI SIGURI CA VOM SALVA CEL PUTIN O VIATA!

Eu am filtu din 2009 , de cand a venit pe lume Matei, si mi-a schimbat viata radical, il recomand oricui. Oriunde te-ai afla, si oriunde ai locui ,  nu ezita sa ceri macar o informatie , sa pui o intrebare, sa lupti pentru sanatatea ta si a familiei tale. Apa imbuteliata este o escrocherie , tu si copii tai meritati ceva mai bun !!! Suna azi pentru ca maine sa nu mai fii nevoit sa cumperi otrava !!!!
Mesaje De Suflet

Agent Nobel Grup : 0744.760.979

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)