Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 17 decembrie 2012

Un mesaj planetar Hathor, transmis prin Tom Kenyon 4 dec 2012

In acest ultim mesaj din an, dorim sa vorbim despre o ocazie energetica pentru elevarea constiintei si iluminarea mintii, inimii si corpului vostru. Noi o numim Fereastra cosmica, deoarece este o deschidere prin care puteti transcende mai usor limitarile percepute ale timpului si spatiului.
Fereastra despre care discutam în acest mesaj incepe pe data de 21 decembrie 2012 (Solstitiul de Iarna) si continua timp de trei zile, pana pe 23 decembrie 2012. Aceasta Fereastra Cosmica este vizitata de doua ori, in fiecare an – în timpul Solstitiului de Iarna si al Echinoctiului de Primavara.
Pe masura ce fiecare an inainteaza, au loc diverse alinieri planetare si galactice, care „coloreaza” fereastra prin care va puteti percepe natura extinsa. Mai exista si alte ferestre cosmice.
Doua dintre cele mai frecvente ferestre cosmice ale Pamantului apar chiar inainte de rasaritul Soarelui si chiar dupa apusul Soarelui. Aceste doua ferestre sunt portaluri dimensionale, prin care puteti scruta mai usor cu privirea, prin voalurile care despart lumile. Samanii sunt foarte constienti de aceste momente favorabile, insa Fereastra Cosmica despre care vorbim în acest mesaj are o mai mare importanta, datorita alinierii ei cu centrul galactic – Soarele Central al galaxiei voastre – care este, de fapt, o gaura neagra.
Aceasta aliniere deosebita si rara va determina o transmitere de energii evolutive, prin toata galaxia. Pamantul vostru este una dintre nenumaratele planete care primeste aceasta energie de elevare.
Dupa cum o consideram noi, aceasta aliniere cosmica nu anunta sfarsitul lumii voastre, ci vesteste, cu adevarat, un nou inceput. Felul în care fiecare dintre voi gestioneaza aceste energii catalitice de evolutie, este o alegere personala.
Intr-adevar, e posibil ca multe persoane sa simta aceste energii intense, ca pe ceva iritant. Daca nu sunteti pregatiti mental, emotional si energetic, sa va ridicati la niveluri superioare din voi insiva, aceste energii va pot face sa va simtiti de parca v-ati pierde mintea.
Daca sunteti insa aliniati cu miscarea ascendenta, veti fi sustinuti de aceste energii. Ele va pot deschide perspective extraordinare, daca sunteti deschisi fata de ele.
Aceasta perioada de trei zile este ideala pentru a va contempla viata, din pozitia avantajoasa a starilor extinse de constiinta, pentru a iesi din linia voastra temporala, ca sa intelegeti tiparele din viata si istoria voastra personala, care v-au adus în acest moment din timp.
Nu evitati acele parti din experienta voastra pamanteasca, care au fost – si poate ca sunt – dificile. În umbre exista comori ce trebuie descoperite.
Intr-adevar, din zonele intunecate ale istoriei voastre colective si personale vor fi degajate noi energii. Sugestia noastra cu privire la patrunderea in aceasta fereastra se axeaza pe Meditatia acustica Aethos.
Va sugeram sa cititi un mesaj anterior, intitulat Aethosul si starile non-duale de constiinta, http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/5254 ca sa intelegeti mai bine metoda. Va sugeram sa lucrati cu versiunea de cinci minute a meditatiei acustice, în afara de cazul în care sunteti obisnuiti si relaxati cu energeticele intense si inaltatoare, din versiunea mai lunga a acestei piese acustice catalitice.
În diferite momente din aceasta perioada de trei zile, va sugeram sa va rezervati catva timp, în care sa nu fiti deranjati. Ascultati Meditatia acustica Aethos, concentrandu-va atentia în chakra inimii – în afara cazului în care ati descoperit ca focalizarea pe alta chakra va ofera experiente mai intense.
Dupa ascultarea Meditatiei acustice Aethos, imaginati-va – în orice fel vi se pare comod – ca o parte din voi pluteste deasupra liniei voastre temporale. Imaginati-va ca aceasta parte din voi va poate intelege intreaga istorie – si probabil si istoriile din vietile anterioare.
Odihnindu-va în aceasta stare mentala transcendenta, contemplati darul si povara tainica a vietii voastre intrupate.
Daca dati peste o situatie „incurcata” sau dificila – care va coboara din starea transcendenta, în cazanul emotional al regretului, furiei, disperarii si/sau inutilitatii – opriti-va si reveniti la Meditatia acustica Aethos si inaltati-va, ca sa zicem asa, pe aripile ei, spre natura voastra transcendenta si contemplati din nou. Pentru unii dintre voi, acest lucru ar putea necesita mai multe serii.
Va sugeram sa faceti acest exercitiu de cate ori va face placere, în timpul acestei perioade de trei zile. Daca va puteti stapani – prin arta rabdarii – va sugeram se evitati tentatia de a crea rezultate, pana la ultima parte a acestei ferestre, care va fi în seara zilei de 23 decembrie. Cu cat va contemplati mai în profunzime viata – în maniera pe care am descris-o – cu atat mai remarcabile vor fi creatiile voastre.

Intr-un mesaj planetar anterior, intitulat
Sfera tuturor posibilitatilor, v-am impartasit o metoda de materializare de rezultate pozitive, în viata voastra. Va sugeram sa cititi acest mesaj, daca nu aveti o metoda personala pentru materializare. Sadirea de noi realitati, în timpul fazei finale a acestei Ferestre Cosmice, le va fi de mare ajutor creatiilor voastre.
În incheiere, va rugam ca în partea finala a Ferestrei Cosmice – în seara zilei de 23 decembrie – sa contribuiti, prin forta constiintei voastre, în directia unui rezultat planetar. Imaginati-va cooperarea planetara si recunoasterea de catre intreaga omenire, a inter-conectivitatii vietii, asa cum am descris-o în mesajul Aethosul si starile non-duale de constiinta.
Corabia cea mare a omenirii e pregatita sa-si schimbe directia. Pe masura ce vanturile schimbarii se napustesc în panzele acestei nave metaforice, nu fiti ingrijorati din cauza ca nava se inclina, în timp ce o parte sau cealalta preseaza apele emotiei colective.
Chila vă va mentine nava în siguranta. Chila este inima voastra umana si, indiferent ce se petrece în jurul vostru, indreptati-va chila în adancul apelor si veti descoperi trecerea lipsita de pericol.
Hathorii
4 decembrie 2012

Gandurile si remarcile lui Tom
În ceea ce priveste aspectele practice, as vrea sa clarific o parte din acest mesaj, pentru cei care se poate sa nu fie obisnuiti cu plutirea deasupra liniilor lor temporale.
Metoda de baza este ca, pur si simplu, sa ascultati Meditatia acustica Aethos http://filedelumina.ro/2012/10/28/meditatia-acustica-aethos/, avand atentia concentrata în chakra inimii. (Daca ati facut deja experiente cu aceasta piesa acustica si ati constatat ca traiti experiente mai intense, atunci cand va concentrati pe alta chakra, ati putea alege sa va concentrati pe acea chakra.)
Dupa ce ascultati versiunea de cinci minute a meditatiei acustice, Hathorii sugereaza sa … „va imaginati ca o parte din voi pluteste deasupra liniei voastre temporale. Imaginati-va ca aceasta parte din voi va poate intelege intreaga istorie – si, probabil, si istoriile din vietile anterioare.”
Daca sunteti un experimentat Argonaut al Mintii, probabil ca aveti propriul stil de a va strecura prin nodul timpului si spatiului perceput, ca sa va simtiti natura extinsa. Si, din acest aspect al vostru, va puteti „vedea” viata dintr-o pozitie aflata dincolo de constrangerile vietii, ca sa spunem asa. Si, asa cum au spus Hathorii, e posibil ca unii dintre voi sa se trezeasca ca isi contempla si alte vieti.
Daca sunteti incepatori la acest tip de aptitudine cerebrala si nu stiti cum sa continuati aceasta etapa a contemplarii, am doua sugestii.
Prima sugestie:
Imaginati-va, în fata voastra, o linie. Simtiti aceasta linie in orice fel vi se pare potrivit. Aceasta mediatie nu este nicidecum o vizualizare si nu e important daca vedeti sau nu vedeti ceva.
În mod firesc, veti avea tendinta sa simtiti aceasta linie temporala imaginara, prin simtul vostru senzorial primar (insemnand simtul pe care il folositi cel mai frecvent, atunci cand va reamintiti evenimente din trecut sau va imaginati evenimente în viitor). Pentru unii dintre voi, ar putea insemna ca „simtiti”, intr-un fel, linia temporala, mai ales daca sunteti un procesor chinestezic de informatii. Altii (numiti procesori auditivi) ar putea avea o voce interioara, care descrie linia temporala, în timp ce procesorii vizuali vor fi inclinati sa aiba o impresie mentala de „a vedea” linia temporala. Fiti in amonie cu felul in care percepeti linia temporala, atunci cand vi-o imaginati.
În continuare, imaginati-va ca la un capat al acestei linii e momentul nasterii voastre, iar partea din linie aflata exact în fata voastra reprezinta momentul actual din viata voastra. Celalalt capat al liniei – nedefinit inca – e momentul mortii. Pentru unele persoane, momentul nasterii se va afla la extremitatea stanga, în timp ce alte persoane e posibil sa il perceapa la extremitatea dreapta. Nu are importanta în ce parte a liniei se afla punctul nasterii voastre.
Apoi, pe masura ce contemplati diverse episoade din viata voastra, localizati-le de-a lungul liniei din imaginatia voastra. Astfel, daca s-a intamplat ceva important, cand aveati cinci ani, acel eveniment va fi mai aproape de punctul nasterii voastre, decat, sa zicem, ceva care s-a intamplat pe cand aveati patruzeci de ani s.a.m.d.
Scopul acestei contemplari este sa va intelegeti viata si alegerile pe care le-ati facut, din pozitia avantajoasa a naturii voastre extinse. Ca sa faceti aceasta schimbare de perspectiva (sau pozitie avantajoasa), imaginati-va ca o parte din voi pluteste deasupra liniei temporale aflate exact în fata corpului vostru fizic. Ati putea simti ca aceasta „parte plutitoare din voi” se afla chiar deasupra voastra sau foarte sus, deasupra voastra. Lasati acea „parte” sa se deplaseze spre pozitia în care doreste, iar apoi observati-va linia temporala si istoria personala, din acest loc situat în afara constrangerilor corpului vostru fizic.
In acest mesaj, Hathorii sugereaza sa ascultati, timp de cinci minute, Meditatia acustica Aethos http://filedelumina.ro/2012/10/28/meditatia-acustica-aethos/ (cu atentia în chakra inimii) si apoi sa contemplati situatiile din viata voastra, din pozitia avantajoasa, de deasupra liniei temporale imaginate.
Un efect al acestei perspective (adica, aflata în afara si deasupra liniei voastre temporale) este ca ajungeti sa fiti mai putin identificati cu evenimentele particulare din viata si mai mult identificati cu aspectele naturii voastre extinse. Acest sentiment extins de sine transcende povestile din viata voastra – istoria personala – si va uneste cu un aspect al constiintei voastre, care e neinlantuit de circumstantele propriului trecut. Prin deplasarea identitatii de sine, de la „viata voastraasa cum este traita în linia voastra temporala puteti lua contact cu Sinele vostru mai vast, care va intelege istoria personala, complet diferit fata de „eul care va traieste viata, ca om.
Schimbarea de perspectiva aduce cu ea un sentiment mai puternic de compasiune de sine (sau iubire de sine), precum si un fel de gratie, care ii ocoleste adesea pe aceia dintre noi care isi traiesc viata ca fiinte intrupate.
Am lucrat cu metoda de baza pe care o descriu Hathorii, dar simt ca este mult mai puternic sa ascult cateva minute Meditatia acustica Aethos, inainte de a-mi contempla viata, iar apoi sa continui, ascultand versiunea extinsa a meditatiei acustice http://filedelumina.ro/2012/10/28/meditatia-acustica-aethos/ a doua fereastra, în timp ce imi privesc viata de deasupra liniei temporale imaginate (cea aflata în fata corpului meu fizic).
Gasesc ca faptul de a-mi mentine atentia concentrata în chakra inimii, în timp ce ascult [sunetele. N.tr.] si plutesc deasupra liniei mele temporale, produce mult mai multa energie, aduce intelegeri mai profunde si genereaza tipuri foarte interesante de imagini vizuale holografice, în momentul în care dau peste un eveniment important din trecutul meu.
I-am vorbit despre aceasta constatare unuia dintre mentorii mei, iar el mi-a spus ca aceasta metoda de lucru este deosebit de eficienta, dar ar putea fi prea puternica pentru cei care sunt novici în meditatia acustica.
Motivul acestui lucru este ca Meditatia acustica Aethos este o energie de o vibratie foarte inalta, care poate declansa în cel care o asculta un proces de purificare spirituala. Astfel ca, practic vorbind, sunt de parere ca e mai bine sa lucrati mai intai cu versiunea de cinci minute, inainte sa va aventurati în versiunea mai lunga, de treizeci de minute. Dar, odata ce va obisnuiti cu meditatia acustica, vedeti daca metoda pe care tocmai am descris-o, va aduce rezultate.
A doua sugestie:
Unele persoane pur si simplu nu se pricep sa-si imagineze forme geometric, chiar linii – si, cu atat mai putin, sa lucreze cu ele. Daca sunteti o astfel de persoana, sugestia de mai jos da rezultate foarte bune.
Uitati complet de liniile temporale si ascultati Meditatia acustica Aethos, timp de cinci minute, cu atentia în chakra inimii. Apoi, imediat dupa ascultarea ei, ganditi-va la viata voastra si la evenimentele cruciale din trecut. In timp ce faceti acest lucru, mentineti-va atentia concentrata în chakra inimii. Atunci cand dati peste un „nod” sau peste o incarcatura emotionala, mentineti-va atentia în chakra inimii, în timp ce contemplati evenimentul (evenimentele). Daca incarcatura emotionala creste prea mult, reveniti la versiunea de cinci minute a meditatiei acustice, mentinandu-va atentia în inima, pana cand incarcatura emotionala a evenimentului (evenimentelor) reamintit, dispare din mintea voastra. Atunci cand ajungeti din nou la un sentiment de sine extins, opriti meditatia acustica si reveniti la contemplarea evenimentului (evenimentelor) din trecut. Continuati sa lucrati în acest fel, cu trecutul vostru, pana cand neutralizati impactul amintirii/amintirilor.
Obiectivul meditatiei este sa va priviti viata din perspectiva sentimentului extins despre voi insiva. Iar din acest sentiment extins al identitatii voastre (adica, din afara timpului si spatiului perceput), parerile voastre despre voi insiva si trecutul vostru se vor schimba.
Darul tainic
Am descoperit ca o fraza din acest mesaj este deosebit de interesanta pentru mine – iar asta s-a intamplat în partea din mesaj în care Hathorii se refereau la obiectivul acestei contemplari.
Odihnindu-va în aceasta stare mentala transcendenta, contemplati darul si povara tainica a vietii voastre intrupate”.
Este interesant faptul ca Hathorii – care locuiesc, în primul rand, în dimensiunea a patra, pana la a douasprezecea – considera viata intrupata ca pe un dar si o povara. Ce au vrut sa spuna prin asta? Aveam propriile-mi conceptii despre subiect, dar m-am adresat mentorilor mei, rugandu-i sa il clarifice.
Ei au spus, în esenta, ca viata omeneasca constituie o oportunitate rara si pretioasa de a deprinde cunoasterea dimensionalitatii – insemnand capacitatea de a calatori prin timp si spatiu, în timp ce actionezi pe baza intelegerii faptului ca esti transcendent timpului si spatiului. Acesta este darul intruparii, dupa cum il considera ei, deoarece tensiunea dintre natura noastra infinita si limitarile finite ale corpului nostru constituie substanta din care ia nastere o mai mare autoritate spirituala.
Din perspectiva lor, povara vietii omenesti intrupate apare din faptul ca noi, oamenii, suntem prinsi intre constrangerile timpului, locului si circumstantei – multe dintre ele contribuind la intarirea sentimentului nostru de limitare.
Adaugati la asta, neinduplecata forta a entropiei si atractia mereu constanta, din sursa fortei de gravitatie a Pamantului – si chiar aveti ceva cu care sa va luptati.
Intr-adevar, munca de a lua contact cu natura noastra nelimitata si infinita – în timp ce actionam în cadrul realitatii constrangerilor fizice si culturale – constituie, în multe privinte, un efort herculean. Si, din aceasta cauza, viata reprezinta – ca sa imprumut o expresie de la Joseph Campbell – calatoria eroului (sau eroinei).
Nota: Paranteza imi apartine. Expresia propriu-zisa, atribuita lui Campbell, este calatoria eroului. Sentimentul meu este ca el a folosit forma masculina, ca sa se refere atat la barbati, cat si la femei – dat fiind ca aceea era (si inca este ) conventia sociala. Cu toate ca unii ar putea gandi ca despic firul în patru, ca sa descriu deopotriva eroul si eroina, consider ca includerea genului feminin, în modelul mitic al eroismului, este vitala. Realitatile sociale sunt faurite atat de necesitatea fizica, cat si de simbolismul mitic/religios. Dupa cum percep eu lucrurile, simbolismul mitic este, cu adevarat, o forta puternica, care actioneaza in tapiseria culturii si ne influenteaza în maniere de care, în mare parte, nu suntem constienti. In realitatea vietii pamantesti, femeile sunt de multe ori aruncate în rolul (si/sau necesitatea) de a fi eroice – la fel de frecvent ca barbatii. Consider ca a venit timpul sa aducem barbatii si femeile pe picior de egalitate, în aceasta chestiune.
Contemplarea vietii
Dupa ce am primit acest mesaj, mi-a trecut prin minte ca metoda pe care ne-au dat-o Hathorii, ca sa ne contemplam vietile în timpul Ferestrei Cosmice, poate fi oricand un instrument puternic de transformare – în special în timpul tranzitiilor din viata.
Le-am spus despre asta mentorilor mei, iar ei mi-au raspuns ca da, metoda ar putea fi folosita oricand, fiind foarte utila. Numai ca aceasta Fereastra Cosmica este deosebit de incarcata de energii catalitice si de aceea au prezentat tehnica, în acest moment.
Desi am vorbit mai devreme despre asta, consider ca ar fi de folos sa revenim la punctul fundamental al metodei, pentru aceia dintre voi care vor sa foloseasca aceasta tehnica, dupa ce vom fi trecut prin aceasta aliniere deosebita.
Conceptul fundamental din spatele metodei este actiunea noastra obisnuita de auto-identificare. De obicei, ne auto-identificam prin existenta noastra fizica. Ne traim viata ca pe o miscare liniara, prin timp si spatiu.
Aceasta e realitatea noastra biologica si, ca mamifere umane, suntem legate de ea prin sistemul nostru nervos si prin necesitatea de a ne orienta fata de realitatile lumii fizice, pentru a supravietui.
Totusi, exista un aspect al nostru, care transcende timpul si spatiul – sau care cel putin este oarecum detasat de ele.
Cum ajungeti la acest sentiment extins de sine, e irelevant. Importanta este actiunea de a iesi din cutia auto-identificarilor voastre.
Meditatia acustica Aethos este o cale de a iesi din „cutie”. Exista multe alte cai de a face acest lucru. Cum ajungeti acolo nu e atat de important. Insa, a ajunge la un sentiment extins de sine, este vital. Din acest sentiment extins de Sine, va puteti contempla viata dintr-o perspectiva care nu e limitata de povestile si conflictele din viata voastra.
Exista forta în faptul de face acest lucru.
Ganduri finale
Hathorii afirma ca ziua de 23 decembrie – a treia si ultima zi din Fereastra Cosmica – este o fereastra puternica, pentru materializare în plan personal. Iar daca doriti sa explorati aceasta ocazie favorabila, folosind metoda lor de creatie, va sugerez sa cititi mesajul lor planetar,
Pentru aceasta faza finala din Fereastra Cosmica, Hathorii au lansat o rugaminte. Ei ne roaga sa contribuim, prin forta intentiei noastre, la un rezultat planetar definit – recunoasterea colectiva a interconectivitatii vietii si necesitatea cooperarii planetare, intre popoarele lumii (spre deosebire de conflict).
Sugestia lor cu privire la realizarea acestei lucrari se afla în unul dintre mesajele lor precedente, Aethosul si starile non-duale de constiinta, pe care il gasiti aici
La sfarsitul acestui mesaj, puteti gasi un link catre Meditatia acustica Aethos si, de asemenea, puteti gasi un link catre meditatia acustica, în sectiunea Listening, de pe website.
Puteti gasi toate mesajele planetare Hathor la sectiunea Arhive de pe website, dand click pe eticheta Hathors, care apare pe pagina principala.
Informatii care nu au legatura cu acest mesaj
Am postat cateva fisiere audio noi, în sectiunea Listening de pe website, inclusiv un extras dintr-un atelier de lucru Hathor Intensiv, numit Transmisii de Lumina.
Meditatiile acustice puternice, care au avut loc în timpul atelierului Intensiv, au fost reunite intr-un CD, ele axandu-se pe cele sapte glande endocrine, în scopul infuzarii lor cu lumina spirituala. Aceasta noua inregistrare este disponibila acum ca CD fizic si/sau ca mp3 ce poate fi descarcat.
Click aici pentru mai multe informatii despre Transmissions of Light/Transmisii de Lumina.
Tom Kenyon
©2012 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com
Aveti permisiunea sa faceti si sa distribuiti copii ale acestui mesaj, în orice mijloc mass-media doriti, atat timp cat nu il modificati în niciun fel, nu percepeti bani pentru el, mentionati autorul si includeti acest intreg anunt referitor la drepturile de autor. Meditatiile din sectiunea Listening sunt doar pentru ca voi sa le ascultati si nu pot fi distribuite sau copiate, fara permisiunea din partea lui Tom Kenyon. Ele nu pot fi postate pe niciun alt website sau site de socializare online.
Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner

www.TheReconnection.com
Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)