Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 3 decembrie 2012

Ce se va intampla cu cateva ore inainte de 21.12.2012

Druvalo Melchizedek, despre zilele in care se va modifica magnetismul Pamantului si se vor inversa polii magnetici. E bine sa citesti, pentru ca daca se intampla ce scrie aici, cam pe la inceputul lunii decembrie, sa nu crezi ca ai innebunit. Citeste:

prof. Natalia Aida Pop
Liceul Teoretic "Gheorghe Sincai" Zalau

Ce se va intampla cu cateva ore inainte de 21.12.2012 !?
Sa nu va inspaimantati de ce veti auzi aici.Totul este real,si se va intampla.Un mare cititor al scrisurilor civilizatiei Maya ne spune ce se va intampla.Stiti ca intr-un topic v-am spus ca multi o sa moara inebuniti de ce vor vedea,ei bine haideti sa ne asezam si sa citim ce ne spune. CITITI CU ATENTIE !


Drunvalo Melchizedek este un cunoscut autor care interpreteaza vechile scrieri mayase. Cum calendarul mayas ne spune ca pe 21 decembrie 2012 se va intampla un eveniment important in lume, Drunvalo Melchizedek ne vorbeste in scrierile sale despre ceea ce se va intampla cu 2-3 saptamani inainte de aceasta data, cu cateva ore inainte si cateva ore dupa.

Distrugerea campului magnetic a Pamantului va duce la transformarea lucrurilor solide in lichide

“Ceea ce se va intampla cand vom ajunge in acest punct e faptul ca toate structurile sociale vor incepe sa se dizolve. Cheia sta in campul magnetic al Pamantului. Stiinta moderna crede ca acest camp magnetic este cel care determina ca axele sa se schimbe prin intermediul magneto-hidrodinamicii si astfel campul magnetic determina ca aspectele lichide ale Pamantului sa devina solide. Atunci cand acest camp se prabuseste, unele solide devin lichide, acest lucru fiind demonstrat in laborator.

Campul magnetic ne ajuta la echilibrul emotional si la memorie

Campul magnetic ne ajuta sa ne dam seama cine suntem si ne ajuta, de asemenea, sa memoram lucrurile din lume. Nu putem trai fara un anumit camp magnetic. Daca va uitati la majoritatea oraselor din lume, veti observa ca in apropierea zilei de luna plina, au loc mai multe violuri si crime. Motivul e acela ca Luna creeaza o pulsatie in campul magnetic al Pamantului, iar aceasta pulsatie este destula pentru a-i duce pe oameni pe marginea prapastiei. Astfel, campul magnetic afecteaza corpul emotional.

Lumea va innebuni
Imaginati-va ca, deodata, campul magnetic al Pamantului, pentru o scurta perioada de timp incepe sa fluctueze. In momentul urmator, oamenii incep sa innebuneasca, caci isi vor pierde echilibrul, fara acest camp magnetic. Astfel, va apare haosul.

Timpul final al schimbarii axelor si al interfetei dimensionale

Cam cu 5-6 ore inainte ca schimbarea dimensionala sa aiba loc in constiinta, procesul (care, de obicei, e legat de o schimbare a axei) incepe. Schimbarile axei Pamantului si schimbarile in constiinta sunt, de obicei, legate unul de celălalt. În acest caz, constiinta se poate schimba inainte sau dupa schimbarea axei Pamantului. Dar, de obicei, schimbarile se intampla simultan. Atunci cand cea de a 3-a şi cea de a 4-a dimensiune incep sa se separe, atunci constiinta va incepe sa se mute in cea de-a 4-a dimensiune, iar cea de-a 3-a dimensiune se va indeparta.


Obiectele vor incepe sa dispara

Ce se va intampla e faptul ca obiectele fabricate de catre om, realizate din materiale ce nu se gasesc in mod natural pe Pamant, vor incepe sa dispara. Insa ele nu vor disparea toate deodata. Atunci cand constiinta celei de a 3-a dimensiuni incepe sa se indeparteze, impreuna cu prabusirea campului magnetic, aceste obiecte fabricate de oameni incep sa dispara intre 5 si 6 ore. Din moment ce aceste schimbari ale axei Pamantului s-au petrecut de mii de ori pe parcursul civilizatiei umane, astfel se explica de ce ne-au ramas atat de putine obiecte fabricate de oameni din civilizatiile trecute.

Nu innebuniti daca obiectele incep sa dispara!

Faptul ca obiectele incep sa dispara, ii fac pe oameni sa nu inteleaga ce se intampla si sa innebuneasca. Dar acest lucru e un proces natural, si de aceea e bine ca in acea perioada sa va aflati intr-un loc natural, si nu intr-o structura artificiala. Acesta e motivul pentru care civilizatiile avansate au inaltat constructii realizate din materiale naturale, ca de exemplu piatra. Aceste constructii vor rezista schimbarilor dimensionale si vor ramane acolo.

Veti putea vedea obiecte din dimensiunea a 4-a

Va mai exista un alt fenomen care probabil va avea loc. Cum interfata dimensionala va apare, obiectele din dimensiunea a 4-a s-ar putea sa se iveasca si in dimensiunea a 3-a. Vor fi obiecte ce vor parea ca nu se potrivesc cu niciun loc, iar mintea voastra nu le va putea intelege. De aceea, nu atingeti aceste obiecte sau nu le priviti prea mult. Ele va pot fermeca, si uitandu-va prea mult la ele, veti fi impinsi brusc in dimensiunea a 4-a.

De indata ce campul magnetic al Pamantului se prabuseste, campul vostru de vizualizare va disparea, si va veti gasi ca intr-un vid negru. Pamantul tridimensional va disparea pentru voi. In acest moment, marea majoritate a oamenilor vor adormi si vor incepe sa viseze in toata aceasta perioada, ce va dura intre 3 si 4 zile. Cine va reusi sa ramana treaz, isi va da seama ca va trece printr-un proces de nastere in cea de a 4-a dimensiune si nu va trebui sa se ingrijoreze. Procesul este unul perfect si foarte natural.

Cum va arata lumea din dimensiunea a 5-a?

Cand veti ajunge in dimensiunea a 5-a, va veti gasi in fata unei lumi care n-ati mai vazut-o niciodata. Toate culorile si toate formele de aici va vor parea a fi noi. In aceasta lume, veti vedea multe lucruri similare din lumea noastra, dar acestea va vor parea a fi complet diferite. De exemplu, veti vedea doi parinti (mama si tata); insa acestia vor parea foarte inalti fata de voi (intre 3 si 5 metri). Aceste fiinte vor crea o legatura cu voi si va vor ghida si proteja in aceasta noua lume. Ei nu au niciun atasament fata de parintii vostri naturali de pe pamant; de la bun inceput ei vor sti ca sunteti parte din aceasta Creatie si va vor recunoaste natura voastra divina.

Cum va arata trupul vostru in dimensiunea a 5-a?

Sa nu va speriati ca, atunci cand veti intra in aceasta dimensiune, veti fi goi, intrucat hainele sintetice vor disparea in dimensiunea a 4-a. Desi va veti pastra aceeasi forma a trupului, structura atomica din corpul dvs. se va schimba dramatic. O mare parte din structura densa a corpul vostru fizic va fi convertita in energie, astfel ca trupul vostru va fi mai mult energie, dar voi nu va veti da seama de acest lucru. Auto-modificarea structurii corpului apare in mod natural in cea de a 4-a dimensiune, fiind o expresie creativa.

Pe pamant, in cea de-a 3-a dimensiune, sunt necesari aproximativ 18-21 de ani, pentru ca un bebelus sa creasca si sa poata avea grija de el insusi. In a 4-a dimensiune, sunt necesari doar 2 ani pentru ca un bebelus sa devina adult.


Dezvoltarea cosmica: puteti deveni stele

In timpul acestei schimbari, exista o polaritate cu “eul superior” care se uneste cu starea curenta de constiinta pana la punctul in care tu si sinele deveniti acelasi lucru. Un foarte inalt nivel de constiinta dimensionala are “trupul” sau pe Pamant. Dar intr-o zi, puteti deveni stea sau soare, face parte din procesul vietii.

Asa e, va reamintesc, multi dintre cei care vor citi acest site nu vor crede,dar vor vedea la momentul potrivit. Noi vrem doar sa ramaneti in gand cu ceva de aici, iar atunci cand va veni momentul, veti fi capabili sa scapati cu viata.

Sursa

5 comentarii:

  1. stimata doamna profesoara de la liceu din zalau
    va sfatuiesc sa aveti o demisie scrisa , pregatita pentru data de 15 ianuarie 2013
    chiar stau si ma minunez cum puteti preda la scoala , indiferent de materia ce o predati, si in acelasi timp sa credeti aceste aberatii propulsate pe internet de drunvalo
    logica... ar fi trebuit sa va puna pe ginduri
    dar... sa va explic ceva babeste
    cimpuriele magnetice sau electromagnetice, nu influenteaza psihicul decit bolnavilor psihic, nu al celor normali,altfel....aia de lucreaza la cern... ar fi nebuni toti
    pt cunostinta ta doamna profesoara, afla ca la cern magnetii cu care se lucreaza depasesc de citeva mii de ori puterea generata de pamint
    si de aia nu a inebunit nici un cercetator
    si nici nu sa lichefiat nici un corp solid pe acolo
    asupra resturlui de articol, va promit ca revin cu comentarii, dupa data de 15 ianuarie... pt ca acum oricum nu credeti ca sint aberatii... tot ce scrie in el, si ce a prevestit acest drunvalo, toltec si alti pleiadeeni...
    pina atunci insa va sfatuiesc sa pregatiti foicica cu demisia... sau macar niste scuze pt cei carora le-ati tulburat mintea si logica cu aceste ideei

    RăspundețiȘtergere
  2. exact!nu se va intampla nimic in 21 decembrie,din pacate,totul va merge tot asa de rau cum este acum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai grija ce-ti doresti ! Orice vorbim, dorinta este !!! Pentru fiecare din noi !

      Ștergere
  3. Eu nu cred ca aceste postari pot deranja oameni care respecta parerile celorlalti. Ele pot deranja doar pe cei care au chef de polemica si nu mai pot de "grija semenilor". Atunci cand ne vedem de viata si nevoile noastre putem sa trecem cu multa usurinta peste unele informatii care nu sunt pe placul nostru. Si daca tot suntem atat de viteji putem sa nu fim anonimi ci sa postam comentariile cu numele. Poate ai dreptate tu draga Anonim, dar ce te faci daca are dreptate aceasta profesoara? Nu stim niciodata ce ne reserva secunda urmatoare, nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu cred ca va fi ceva.Nu ajuns inca sfirsitul lumei ca nu este scris nicaeri si nici in biblie.Nau nici o lamurire normala sa dea cui va ceva sa creada.Astai totul e un biznes si lumia va cumpara de toate.Si veti vedea ca o sa fie si morti care o sa spinzure si o sa o traviasca sa nu vada 21 decembrie

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)