Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 28 iunie 2011

Numaratoarea Inversa


Lauren C. Gorgo,
creatoare a http://ThinkWithYourHeart.net & a
Institutului de Pregatire in Telepatia Interdimensionala™

23 iunie 2011
A mai ramas o eclipsa .... numaratoarea inversa
In mesajul anterior, am spus ca „sper ca ati inspirat profund, cat timp capul vostru inca se mai afla deasupra apei, pentru ca este clar ca ne scufundam din nou … plonjam în adancul sinelui nostru esential, ca sa efectuam cateva jonctiuni finale necesare, pentru a ne unifica cele doua jumatati (polare).”
Cum va simtiti?

Dupa ce am integrat acea eclipsa primejdioasa de Luna, chiar ne-am ridicat la suprafata, ca sa luam rapid o gura de aer proaspat - insa doar pentru o clipa foarte scurta, inainte ca valurile de energie ale solstitiului sa inceapa sa ne impinga din nou în adancuri.

Pentru multi, acea prima eclipsa de Luna a fost ceva extraordinar … in unele cazuri, ea a scos la lumina blocaje de baza si ne-a obligat sa privim cu mare atentie la fundatiile noastre, inainte de a incepe sa construim pe ele. Daca fundatia voastra a fost deteriorata un pic, e foarte probabil ca saptamana trecuta v-ati petrecut-o facand reparatii la ea. Daca deteriorarea produsa a fost grava sau ireparabila, e posibil sa fi fost brusc fortati sa o luati de la inceput … sa indepartati fundatia existenta si sa turnati una complet noua. Daca treceti prin aceasta situatie, nicio grija … asta nu e o competitie. Totul este, intotdeauna, exact asa cum ar trebui sa fie.

Eclipsa de Luna ne-a adus tuturor o oportunitate enorma de a elibera unele sentimente profuuuuuuunde ca nu meritam/suntem nevrednici … ni s-a dat sansa sa rasfatam acele parti lipsite de iubire care au mai ramas - ceea ce, din nefericire, a insemnat sa cercetam din nou unele locuri intunecate din trecutul nostru, astfel incat sa putem lumina si revendica acele aspecte din noi insine, pe care le-am lasat în urma noastra, fara sa ne dam seama.
In ambele cazuri, miscarea acestei eclipse ne este de folos in doua scopuri divine si majore: fuziunea sinelui nostru Divin cu cel uman - cu ajutorul centrului energetic al inimii noastre - si o desprindere de trecutul nostru sufocant.

„Mai intai, dorim sa spunem acest lucru: Nu mai sunteti omul care erati altadata. Nu mai sunteti un urmas al familiei voastre biologice si nici membru al familiei umane tridimensionale. Sunteti co-creatori ai noului Pamant si descindeti din stele. Sunteti membri ai familiei umano-galactice din dimensiunea a cincea, care va intalniti în acest continuum spatio-temporal, ca reprezentanti ai adevaratei voastre origini genetice. Rolul vostru actual este sa faceti ultimul pas în trairea acestui adevar." - Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor


Retragerea creatorilor de poduri

Pentru ca Lucratorii intru Lumina, semintele stelare si cei din categoria Indigo sa lucreze cum trebuie în aceasta lume, a fost necesara atingerea unui raport de frecventa, astfel incat sa poata fi dusa la bun sfarsit activarea initiala, pentru inaltarea planetara. Asta inseamna ca cei mai multi dintre noi nu au fost - niciodata nu au fost - calibrati pentru Pamantul din 3D ... acesta fiind, în esenta, motivul pentru care ne-am simtit, în mare parte, torturati de acest lucru ... insa a trebuit ca multi dintre noi sa se incarneze în dimensiunile mai joase, în scopul de a tese si ancora in acest loc, reteaua Unimii (pamantul nostru natal), pentru a consolida frecventele necesare dezvoltarii noastre rapide, precum si pentru a le asigura o debarcare linistita noilor copii (treziti), care sosesc aici.

Cei care au pavat calea sunt si constructori de punti de legatura … fiecare avand de jucat un rol diferit, insa lucrand cu totii pentru acelasi obiectiv: crearea portalurilor de access spre noua paradigma, astfel incat sa existe oportunitatea de a se inalta la o constiinta a dimensiunii a cincea, pentru toti cei care fac aceasta alegere.

Unii dintre noi au fost responsabili de cautarea si descoperirea locatiilor geografice potrivite (vortex), pentru a construi sau a reinvia aceste punti eterice … altii au fost responsabili de planul (geometria sacra), arhitectura si construirea lor … unii au fost plonjorii care au lucrat sub vaste intinderi de ape, scufundandu-se adanc în curentul emotional subteran al constiintei colective, ca sa consolideze fundatiile podului … altii au construit esafodajul si au pregatit soselele care leaga o lume de cea urmatoare ... unii au avut sarcina de a redirectiona traficul mental si de a gasi rute alternative pentru navetistii constienti … altii au lucrat în domeniul comunicatiilor, marind gradul de constientizare a noilor drumuri, facand cunoscut oamenilor, progresul inregistrat si mentinand conectate si informate, toate grupurile implicate … unii au fost managerii de proiect, supraveghind intreaga lucrare, participand la ea si ridicand, in acelasi timp, starea morala necesara pentru a supravietui lipsei de claritate, specifica finalizarii unui plan de constructie atat de amplu.

Oricare v-a fost rolul pana în acest moment, daca ati fost cei care ati pavat drumul, ati fost obligati sa clarificati o parte foarte mare din viata voastra (cititi: sa renuntati la ea), astfel incat sa puteti participa la aceasta lucrare monumentala. Acum, ca raportul de frecventa a fost atins, iar balanta Luminii s-a inclinat in favoarea noastra, aceste contracte ale sufletului au expirat ... iar pentru acest grup, asta inseamna ca reteaua e finalizata, puntile au fost construite si sunt aproape pregatite pentru masele de oameni, în 2012 – plus/minus cateva retusuri finale. Acest lucru mai inseamna ca acum ne putem descotorosi, odata pentru totdeauna, de acele atasamente obositoare de vechiul Pamant si sa ne petrecem zilele ce ne mai raman din al Noualea - si cel din urma - Val din Calendarul Mayas (care se incheie pe 28.10.2011), recuperandu-ne fortele pe care ni le-am epuizat intr-o munca atat de asidua si concentrandu-ne doar pe nevoile noastre personale/biologice.

Totali, cu toate imperfectiunile

Cei din lumea nevazuta mi-au spus adeseori ca a doua jumatatea a acestui an „este concentrata pe aspectele de natura fizica” si, desi nu sunt inca complet sigura ce inseamna acest lucru, mi s-a spus ca solstitiul (21 iunie) a fost un moment esential pentru „natura noastra fizica”. In a doua jumatate a acestui an, ne vom armoniza sinele fizic si viata noastra cu corpurile spiritual, mental si emotional, cu care lucram (le curatam) de cativa ani ... lucru care - privit prin prisma stresului post-traumatic, de care majoritatea dintre noi sufera în mod clar - poate parea a fi infricosator si dureros ... insa cele sapte surori spun ca aceasta este etapa din procesul de inaltare, în care incepe distractia (?), deoarece incepem sa cream ceva nou, avand atentia concentrata doar asupra prezentului, fara ca trecutul nostru dens sa ne mai faca sa deraiem.

Si banuiesc ca acest lucru e logic, pentru ca ne impamantam atat de adanc in constienta clipei prezente, incat trecutul devine un vis confuz, iar necunoscutul viitorului devine, cu fiecare clipa, mai putin descurajant. Acest spatiu intermediar este cunoscut sub multe nume: punctul zero, punctul nemiscat, neutralitate, prezenta, momentul de acum, intervalul dintre ganduri etc. Eu numesc acest spatiu: „pur si simplu, nu am suficienta energie ca sa imi mai fac griji".

Indiferent cum il numiti, atunci cand sunteti prezent … sunteti liberi. Acesta este spatiul în care sunteti pregatiti, cu adevarat, sa fiti total relaxati si sa fiti sinele vostru autentic, care ati venit sa fiti aici …. totali, cu toate imperfectiunile. Acum e un moment foarte bun sa va puneti intrebarea: Care este lucrul de care mai sunt atasat? Apoi sa va eliberati si de el. Asta, deoarece atunci cand chiar nu va mai faceti griji, va dati în sfarsit la o parte din propria voastra cale si va lasati calauziti de inima voastra … iar asta e toata filosofia. Acesta este binecunoscutul „vas gol”, pe care il are în vedere Mama/Tatal Dumnezeu, ca sa ne umple cu o parte din acea esenta a Iubirii.

Zona spirituala optima

„Atunci cand spunem ‘ganditi cu inima’, ne referim la acest lucru atat intr-un sens foarte literal, cat si metaforic." – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Surorile spun ca portalul acestei eclipse ne lanseaza direct în spatiul necesar pentru a Gandi cu inima noastra, în totalitate absoluta … ceea ce este extraordinar, pentru ca acum stiu, in sfarsit, ce semnificatie are numele website-ului meu. [http://ThinkWithYourHeart.net Gandeste cu inima]

Procesul de contopire masculin/feminin - adica „uniunea sacra” – reprezinta fuziunea fortelor divine polarizate ale creatiei, în interiorul corpului uman. Eu il numesc „zona spirituala optima" …. in care spiritul se uneste cu materia, în care mintea se uneste cu inima, în care are loc inaltarea sau - asa cum spun, cu un lirism atat de poetic, versurile cantecului Death Cab for Cutie/Taxiul care i-a adus lui Cutie moartea – „în care sufletul se uneste cu corpul".

Acest proces de unificare recalibreaza realmente inima pentru noua activitate neuronala, care ii permite centrului inimii sa devina centrul primar de control. Da, inima chiar gandeste cu adevarat. Dupa cate s-ar parea, numele site-ului meu nu e doar un cliseu vadit naiv, lansat de Debbie Gibson în anii ’90 … el are de fapt un sens literal. Cine ar fi stiut.

Aceasta inima nobila este l i t e r a l m e n t e echipata ca sa transmita si sa primeasca informatii, la fel cum face creierul, insa centrul nervos din timus foloseste sentimentul/simtirea pentru a comunica, în timp ce creierul foloseste în primul rand gandul. O deosebire importanta legata de tiparul noului om: mai intai simte, apoi gandeste. Incercati sa o aplicati in sala de sedinte a comitetului de conducere al firmei ... distractie mare!

Pentru multi dintre noi, care ne-am antrenat de ceva timp în acest domeniu, inteligenta bazata pe sentiment nu mai e ceva nou, pentru ca ea a fost, fara exagerare, singura dupa care a trebuit sa ne ghidam ... ea a fost SINGURUL sistem de orientare (în afara de cazul în care vorbiti cu oamenii decedati, asa cum fac eu) si am venit aici fiind inzestrati cu acest sistem, astfel incat sa ne putem orienta prin intuneric ... si vreau sa spun i-n-t-u-n-e-r-i-c .... insa, in plan colectiv, aceasta e o noua directiva pentru omenire, una prin care beta testerii* prototipului noului om vor fi primii care sa fie intrupati pe deplin. Trecerea de la gandirea cerebrala, la gandirea emotionala, constituie realmente baza pentru o specie de oameni noi ... si una pe care biologii o vor descoperi in curand, dupa cum spun cele sapte surori.[* Beta test – (în domeniul informaticii) o a doua testare a unui produs experimental (cum ar fi software-ul unui computer), realizata de testeri ce fac parte dintr-o organizatie diferita de producator. N.tr.]

„Pentru cei care au ADN-ul activat, iubirea va conduce. Celor care inca trec prin schimbare, le va fi mai usor sa ajunga la iubire. La cei care trebuie inca sa se trezeasca, frica se va amplifica, pana cand e luata in considerare o cale mai elevata."

Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

De la creatia karmica, la cea de rezonanta

Cei din lumea nevazuta ar mai vrea, de asemenea, sa le aminteasca acelor oameni aflati în fruntea paradei, ca la solstitiu sau la urmatoarea eclipsa de Luna … nu e sigur care din ele, energiile lor se vor amesteca … ca voi, distinsii oameni noi, nu mai sunteti limitati de legile creatiei tridimensionale ... iar asta inseamna ca „nu mai actionati in cadrul legilor cauzei si efectului". Atunci cand ne ridicam deasupra polarizarii, vindecand separarea dintre sinele uman (ego) si sinele Divin, ne schimbam participarea la Legea Atractiei.

Cauza si efectul este o creatie (karmica), prin intermediul unei mentalitati disociate, care atrage dupa sine un proces de schimb de energie polarizata ... în timp ce creatia de rezonanta lucreaza direct cu Legea Unimii, prin intermediul unei mentalitati unificate. Diferenta consta în punerea ei în aplicare, iar în lunile urmatoare vom invata sa stapanim mare parte din ea.

Cei care nu mai actioneaza dintr-o mentalitate disociata, invata acum sa creeze dintr-un spatiu vindecat al Unimii, iar acest lucru va necesita o noua intelegere, o noua aplicare si activari ale noii memorii, ce au loc în prezent în celulele noastre. Celulele noastre au codificata în ele amintirea locului de bastina ... ele sunt mini-computere cu o inteligenta constienta, care transmit coeficientul de frecventa al modelului nostru Divin original, iar ele comunica cu noi si cu ceilalti, pentru a incepe procesul de armonizare necesar crearii Unimii … un proces prin care se asigura ca sinele nostru uman lucreaza in armonie cu sinele nostru Divin.

Parerea mea despre acest lucru este: asteptati-va la erori. E posibil sa transformam cateva printese, în broaste, pana cand vom reusi sa invatam cum sa facem acest lucru.

Avantul tehno

„In perioada urmatoare, vor deveni cunoscute descoperirile si tehnologiile legate de „noua stiinta". Ramaneti la curent cu aceste noi domenii de dezvoltare, caci ele sunt create de cei care au contact cu sferele mai vaste de inteligenta."

– Cele Sapte Surori din Constelatia PleiadelorIntr-un mod foarte aleator, cei din lumea nevazuta ar dori sa ne instiinteze ca exista tehnologii noi si avansate, ce trebuie sa se infiltreze in planul terestru -daruri ale Particulei lui Dumnezeu, care, tehnic vorbind, ramane sa fie descoperita. Dupa cate s-ar parea, ceva urmeaza sa apara si sa darame intreaga temelie a intelegerii umane, asa cum exista ea, în cadrul paradigmei tridimensionale ... si, din cate am auzit, acest lucru nu va fi de bun augur pentru multe religii. S-ar putea sa ma insel, insa senzatia pe care o am e ca, oricare va fi „acel lucru”, el va avea un impact mult mai mare decat intelegerea faptului ca Maria Magdalena nu a fost o desfranata.

„Va prevenim ca vor fi unii care vor infiera aceste tehnologii noi, de frica prejudiciilor aduse religiei. Glasurile acestor colectivitati se vor face cunoscute, pentru ca toti sa le auda, insa cei care obiecteaza cu vehementa sunt cei ce se opun oricaror progrese ce le ameninta intelegerea despre Dumnezeu. Sunt de asteptat aceste miscari sociale, dar noi va asiguram ca cei care sunt în favoarea noilor tehnologii, vor fi mult mai multi decat cei furiosi." – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Sa trecem la treaba

„În incheiere, am dori sa mentionam ca apropiata eclipsa de Soare (1 iulie) va consitui o perioada benefica lansarii de noi idei, in cadrul colectivitatii. Vine o energie noua, care sa ii sustina pe cei care fac parte din linia temporara a Unimii, astfel incat va spunem din nou, ca acum e momentul sa va lansati ideile si sa incepeti sa le puneti în practica." - Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Aflu ca, in urmatoarele trei luni, vom fi invaluiti de ceea ce aceste sapte surori numesc „un cocon protector de energie, ce aduce cu el inaintarea rapida", care va sprijini multe proiecte, concepte si idei noi, ce trebuie sa promoveze, sa incurajeze si sa sustina noua existenta umana.

In plan individual si colectiv, suntem chemati sa dam viata viselor noastre si mi s-a explicat clar ca nu a mai ramas timp pentru nehotarare sau sovaiala. Cu alte cuvinte ... ceea ce am ajuns sa intelegem pana in acest moment, trebuie acum sa fie total acceptat ca adevar. Exista un spatiu ce se micsoreaza de jur imprejurul nostru si care este atat un tampon de protectie impotriva dualitatii, cat si un camp mai vast de oportunitate, care trebuie folosit în mod constient. Concluzia finala: taramurile Unimii au cerinte indispensabile de integritate sufleteasca, ce trebuie indeplinite. Prin urmare, asigurati-va ca respingeti din start, orice fel de frica/indoieli ramase.

„Lunile care au mai ramas din acest an sunt desemnate sa va aduca un control complet al destinelor voastre. Realizarea acestui lucru necesita o cutezanta pe care doar voi stiti daca ati dobandit-o. Daca ideea de a trai o viata plina de forta - o viata care se auto-sustine - va provoaca în vreun fel frica, acele frici vor fi abordate în permanenta. Va puteti simti în siguranta sa va eliberati de acele frici, stiind ca, în fiecare dintre voi exista o inteligenta innascuta, mult mai mareata decat intelegerea voastra omeneasca, si ca aceasta inteligenta va calauzeste Acasa." – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Tineti-va bine, vom trece pe malul celalalt, unde timpul nu exista ... realmente.

Lauren
ThinkWithYourHeart.net
Copyright © 2008-12. Aveti acceptul de a copia si trimite mai departe acest mesaj, cu conditia sa pastrati intact si complet continutul lui, sa mentionati autorul si sa il distribuiti gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)