Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 29 februarie 2012

Activarea chakrei Noii Ere



Salutari, dragii mei. SUNT Kryon din Serviciul Magnetic.

Este minunat sa pot fi alaturi de voi in aceasta seara. Se simte multa iubire si multa schimbare in aer. Venirea noii lumi este aproape si va avea loc o tranzitie pasnica in aceasta noua lume; vor avea loc foarte multe schimbari pe acest Pamant.

In ultimii 3.600 de ani, a fost un ciclu razboinic si multa inconstienta, fiindca, in aceasta perioada, planeta voastra a fost controlata de o energie masculina nemiloasa, intunecata; zilele acestei energii sunt numarate. Se va instaura o stare de inalta constientizare. Aceasta planeta s-a aflat sub controlul unui conglomerat industrial-militar. In spatele acestui conglomerat se afla o mana de oameni. Resursele financiare ale acestei planete sunt distribuite inechitabil. 99% din populatie detine 1% din resurse, in timp ce 1% din populatie detine 99% din aceste resurse; toate acestea se vor schimba. Masele de oameni de pe aceasta planeta incep sa devina constiente de aceasta situatie. Internetul transmite informatii pe care mass-media nu le ofera, fiind controlate de catre cei 1%, care detin 99% din bogatiile planetei – la un astfel de aspect se refera simbolul obeliscului. Varful piramidei este simbolul claselor conducatoare, iar dedesubtul acestuia se afla masele, voi, fiintele umane obisnuite, care va duceti la lucru in fiecare zi, pentru a va castiga painea cea de toate zilele. In toti acesti 3.600 de ani, adevarul a fost tainuit, iar acum el le este accesibil tuturor. In cele din urma, toti oameni vor dobandi Constiinta Divina. In primul rand, constiinta Christica a celei de-a patra dimensiuni, iar apoi, va fi accesat un nou nivel de constiinta, al celei de-a cincea dimensiuni – si toate aceste lucruri vor incepe sa se intample la sfarsitul acestui an. Noua lume se va instaura in curand, dragii mei. Este o lume a iubirii si sperantei, o lume incredibila.

Aceasta planeta a fost controlata precum o celula de inchisoare. Bancherii vostri va spun jumatate de adevar, armata va spune jumatate de adevar, politicienii va spun doar jumatate de adevar, in cel mai bun caz. Sistemul vostru de educatie va umple mintile cu nonsensuri; cu orice, numai sa va deconecteze de Divinitate. La 21 decembrie 2012, pe masura ce starea de inconstienta a planetei se spulbera, voi veti schimba directia, revenind la starea de constienta, de iubire, in care inimile si mintile voastre se vor conecta cu universul, iar voi veti simti armonia universala. Sunt multe cai prin care puteti deveni armoniosi si constienti – iar aceasta conexiune cu Kryon este cea mai rapida.

Si, odata ce intelegeti ce este starea de constientizare, odata ce intelegeti rostul calatoriei de vindecare, totul va capata sens pentru foarte multi oameni. Lumina va cuprinde intreaga voastra lume.

Am facut deja putina psihometrie (masurarea fenomenelor psihice) aici, in aceasta seara, iar nivelul de constiinta al tuturor celor din aceasta sala s-a schimbat mult, inca de acum un an; inimile voastre incep sa se deschida, iar acest lucru se intampla in intreaga lume. Oamenii se trezesc si se ilumineaza, iubirea curge prin inimile lor, iar ei incep sa vada adevarul, dincolo de retorica cercurilor conducatoare. Se stie dintotdeauna ca iubirea va invinge totul, iar calatoria catre noua lume este o calatorie a iubirii; iubirea si lumina vor alunga intunericul. Sunt tot mai multi oameni care pornesc pe aceasta cale a elevarii constiintei. Sunteti cu totii pe pilot automat, sunteti cu totii conectati cu universul, iar planetele se misca intr-o configuratie care va va activa pe voi si va activa si AND-ul vostru si ii va face si pe cei care inca nu s-au trezit, sa se trezeasca; aceia dintre voi care s-au trezit si care sunt de multi ani pe calea spiritualitatii vor simti o forta fenomenala, care le va trezi pe deplin constiinta, intregindu-i si conferindu-le perfectiunea; iubirea va curge, iar voi va veti crea lumea voastra, din iubire. Acest lucru va dura putin, dar pentru cei care sunteti meniti sa treceti prin acest proces, odata cu primul val al constiintei, lucrurile vor fi foarte clare pana in martie 2013. Pana la 21 decembrie 2012, multi, foarte multi oameni vor atinge desavarsirea. Ei vor fi asemenea unor faruri, trezindu-i pe toti cei din jurul lor. Exact ca o piatra, aruncata pe suprafata unui lac linistit. Noua lume se apropie, dragii mei.

Asadar, inchideti ochii si patrundeti in lumea voastra launtrica… in aceasta seara, sala este plina de viata si de iubire. Ghizii vostri spirituali va sunt alaturi, ei apreciaza munca pe care ati depus-o; voi v-ati onorat nu doar grupul vostru de suflete, ci pe toti cei ce sunt in forma fizica pe acest Pamant. Voi ridicati nivelul de constiinta al acestei planete. Nu trebuie decat sa lasati iubirea sa curga… fiti prezenti in corpurile voastre si concentrati-va atentia in inimile voastre… si, din nou, permiteti-le inimilor voastre sa se conecteze cu toti cei care se afla in aceasta sala… permitandu-i iubirii sa curga… si observati ceea ce simtiti in corpurile voastre… lasati senzatiile sa vina si sa plece.

Si permiteti-i noii lumi sa patrunda in inimile voastre, lasand energiile din cea de-a 4-a dimensiune sa va curga in inimi, dandu-i voie Mamei Pamant sa se inalte in dimensiunea a 4-a. Si doar simtiti cum energiile acestei dimensiuni va invaluie. Si simtiti cum aceasta energie a celei de-a 4-a dimensiuni va activeaza glanda timus, permitandu-i acestei noi chakre – chakra noii ere – sa se deschida; sa se activeze si sa se deschida.

In aceasta seara, dragii mei, suntem aici pentru a aduce energiile de activare a acestei noi chakre si pentru a le da voie tuturor celor prezenti aici sa se conecteze cu aceste energii, prin chakra glandei timus, prin chakra noii ere. Asadar, dati-i voie acestei chakre sa se deschida si sa capete forma; ea se afla deja acolo… totul a fost pregatit pentru voi. Voi insiva v-ati pregatit pentru aceasta seara; permiteti-i glandei timus, acestei chakre a noii ere sa se activeze. Aceasta este o chakra de culoare turcoaz. Si dati-le voie ghizilor vostri spirituali, energiei Kryon si energiilor Mamei Pamant sa sprijine acest proces, permitandu-le acestor energii sa va inconjoare, sa va cuprinda si lasati iubirea sa curga. Cufundandu-va tot mai adanc in corpurile voastre si simtind aceasta activare, permiteti-i iubirii si energiei celei de-a 4-a dimensiuni sa curga, activandu-va AND-ul si noua chakra turcoaz, aflata intre chakra inimii si chakra gatului.

Deveniti asemenea unui burete care absoarbe energiile din aceasta sala, permitandu-i iubirii sa curga. Fiindca iubirea si energiile lui Kryon vor dizolva tot ceea ce va sta in calea acestei activari.

Imaginati-va aceasta noua chakra turcoaz, pe masura ce o vizualizati, ea se va activa. Iar activarea acestei chakre va va permite sa comunicati intotdeauna cu iubire. Initial, aceasta va fi chakra vindecatorilor. Acest lucru va sprijini propria voastra vindecare si activarea celulelor si AND-ului vostru. Si ea va deveni manifestarea vindecarii voastre, care va va permite sa accesati aceasta noua constiinta – constiinta celei de-a 4-a dimensiuni; nu veti mai putea fi controlati sau manipulati. Veti vedea adevarul, cu claritatea cristalului. La inceput, aceasta chakra turcoaz va trezi si activa fiecare celula din corpurile voastre, astfel incat veti putea incepe sa va creati realitatea din iubire, aducand noua lume in inimile voastre; iar odata intregiti, veti deveni ca un radio-emitator, transmitand aceasta energie a iubirii, mai intai prietenilor si familiilor voastre. Veti deveni din ce in ce mai puternici, va veti conecta unii cu altii, creand o retea de iubire, de iubire turcoaz, emitand pretutindeni, pe intreaga planeta, si trezindu-i pe cei netreziti, la constiinta noii ere.

In vechea energie, v-ati creat o lume din emotii negative; acest lucru va inceta cu totul. Iar voi veti crea o realitate bazata intru totul pe iubire. In prezent, acest nivel al Pamantului este controlat de catre un conglomerat fara inima, format din oameni lipsiti de iubire, care nu stiu ce este iubirea, nu stiu sa impartaseasca iubirea si nici macar nu vor sa stie acest lucru.

Aceste vibratii vor atinge chiar si inimile acestor oameni, vor trezi inima clasei conducatoare a acestei planete. Din pacate, pentru ei va fi prea tarziu; ei isi vor pierde intreaga putere pe aceasta planeta. O constiinta cu totul noua vine sa conduca si sa controleze planeta; aceasta constiinta se naste din Floarea Vietii. Ea va fi o constiinta de natura divina. Si folosesc cuvintele conduce si controla, fiindca limbajul vostru nu poate reda ceea ce se intampla, neexistand cuvinte potrivite pentru acest gen de conducere. Voi toti veti fi liberi, egali, plini de iubire si veti avea o constiinta de natura divina. Va veti crea intotdeauna realitatea din iubire – iar iubirea va curge pretutindeni. Pe masura ce fiinta voastra se desavarseste, inimile voastre vor fi proaspete si pline de viata si veti incepe cu totii sa va regasiti cealalta jumatate, pe care o puteti numi, daca doriti, flacara geamana – fiindca la inceput, cand L-ati parasit pe Dumnezeu, v-ati separat in doua parti, in doua constiinte diferite, una masculina, cealalta feminina; iar voi va veti gasi jumatatea feminina sau masculina, odata ce va veti intregi; iar acest lucru va va intregi inima – si odata ce va veti gasi celalalt aspect al sinelui vostru, veti incepe sa radiati si mai multa energie, cu o vibratie mai inalta si mai puternica.

Aceasta planeta isi desavarseste calatoria catre o noua constiinta, catre o lume cu totul noua, o lume pe care o iubiti, o constiinta la care ati visat dintotdeauna, iar visurile voastre vor deveni realitate si veti crea o planeta frumoasa, exact asa cum o doriti. Fiecare se va simti iubit si in siguranta. Fiecare dintre voi se va conecta la Constiinta Christica. Va veti trai viata, fiind conectati cu universul si traind in armonia universala. Lasati energiile din corpul vostru sa-si ridice tot mai mult vibratia, pana la energia celei de-a 4-a dimensiuni; corpul vostru trebuie foarte bine antrenat pentru acest lucru, fiindca se teme. Corpului vostru ii este teama de iubire, chiar si de viata, iar corpul trebuie sa se obisnuiasca cu aceasta noua constiinta, energie si vibratie.

Dragii mei, acestea sunt vremuri incitante; lucrurile se schimba intr-o realitate bazata pe iubire. Simtiti-va corpul, permitandu-i vibratiei sa creasca din ce in ce mai mult; lasati sufletul sa va calauzeasca si energiile lui Kryon sa sprijine acest proces, inaltandu-va intr-o lume noua – o lume a iubirii, bucuriei si libertatii – permitandu-le energiilor din corpul vostru sa se transforme intr-o Floare a Vietii. De peste 2.000 de ani, exista o retea totalmente activata in jurul acestui Pamant; aceasta este reteaua Florii Vietii. Conectati-va cu ea, accesand energia Constiintei Christice, cunoasterea si intelepciunea universului.

Si doar lasati ca vibratiile voastre sa creasca tot mai mult. In aceasta seara, portalurile sunt deschise pentru aceasta conectare. Acceptati-o, lasand energiile sa curga prin chakra coroana, in al 3-lea ochi, in chakra gatului, sa curga prin noua chakra a noii ere; aceasta conectare va activa noua chakra. Si simtiti cum, in mod instantaneu, energiile voastre devin mult mai line; lasati ca aceste energii sa patrunda in inimile voastre, in plexul solar, in a 2-a chakra, conectandu-se apoi cu inima Mamei Pamant; Mama Pamant este pe deplin constienta ca se inalta la nivelul unei noi constiinte. Primiti aceste noi energii – energiile Florii Vietii – lasati-le sa va activeze celulele si ADN-ul.

Pe masura ce aceste energii curg prin corpul vostru, lasati ca energiile negative sa plece… lasati energiile sa vina si sa plece; acum suntem in proportie de 95% in energiile din 21 decembrie 2012, iar aceste noi energii sunt ancorate aici, la Kapoli.

Pe masura aceasta noua energie curge prin voi, lasati ca energia masculina si energia feminina din corpul vostru sa se contopeasca; ele sunt cuprinse acum in energiile noii lumi. Ghizii vostri spirituali lucreaza cu voi, activandu-va celulele si ADN-ul si conectand direct chakra-coroana, cu reteaua Florii Vietii. Acest proces va dura cateva luni; ghizii vostri spirituali si energia lui Kryon vor lucra cu voi, pentru a mentine aceasta noua energie si aceasta noua activare. Energiile se stabilizeaza la 95%. Cereti-le ghizilor vostri spiritual sa va transmita un mesaj, la nivel fizic, pentru a va asigura ca se afla alaturi de voi; poate ca veti simti ca va mananca nasul sau obrazul. De asemenea, se activeaza un nou nivel de calauzire spirituala; trebuie sa acceptati acest nou nivel de calauzire.

Vom ajunge la 97%, 98%, 99% si 100% din energia lui 21 decembrie 2012. Pentru aceia dintre voi care se afla in aceasta sala si pentru cei care au fost meniti sa citeasca acest channeling, exact asa va veti simti in ziua aceea, la 21 decembrie 2012.

Vom ramane in aceasta energie, pentru cateva minute, pentru a va obisnui cu ea si pentru a continua sa va activati celulele si AND-ul. Dragii mei, asa va veti simti in aceste noi energii. Ramaneti cu emotiile pe care le traiti si cu aceste energii… si lasati emotiile sa vina si sa plece. Concentrati-va atentia asupra chakrei turcoaz si petreceti un timp, observandu-va aceasta chakra.

Mai ramaneti putin la acest nivel de energie… lasati emotiile sa vina si sa plece… si doar observati a 4-a dimensiune, care, pe moment, este dincolo de capacitatea voastra intelectuala, desi mintea va este si ea activata.

Dragii mei, Kryon va pleca acum. Vom ancora energiile Florii Vietii si ale Constiintei Divine, aici, la Kapoli, San Jose, Costa Rica. Ramaneti cu bine si Dumnezeu sa va binecuvanteze. Va multumesc tuturor.

Copyright © David Brown.
All rights reserved. Varianta audio poate fi ascultata aici
http://kryon.org.za/Kryon/media/audio/DavidBrown_Kryon_20120118_CostaRica.mp3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)