Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 9 noiembrie 2012

Magicul numar 13: frecventa Inaltarii

La inceputul lui Sandy

Mai intai, o scurta salutare tuturor celor care au trimis emailuri si vibratii frumoase inainte si în timpul uraganului, aici pe coasta de est. Ca urmare a vortexului protector al energiei (IUBIRII), este neindoielnic ca am fost crutati de catastrofa. Toti am avut de suferit cateva ore fara curent electric, desi multi oameni din zona invecinata… indeosebi cartierele din NYC… sunt devastate de dezastru : ((

Invatati sa fiti centrati si linistiti, sa fiti IUBIRE, în timp ce uriasele forte ale energiei purificatoare zdruncina totul în jurul vostru, în lumea fizica. – Consiliul Suprem Pleiadian

Pleiadienii doresc sa impartaseasca cateva viziuni ale dimensiunilor mai inalte despre acest subiect – dar, inainte sa trecem la ele, vreau sa le amintesc tuturor ca, desi e posibil ca aceste dezastre naturale (adica purificari) sa continue în viitor, sa stiti ca intotdeauna suntem în afara pericolelor… atat timp cat suntem atenti la aspectele subtile si conectati la vocea noastra intuitiva. Atunci cand suntem constienti, gandind cu inima noastra si, prin urmare, luand decizii pe baza a ceea ce simtim ca e bine, in loc de ceea ce este rational/rezonabil/ logic/acceptabil/etc., suntem aliniati cu binele nostru cel mai inalt si atrasi spre oameni, locuri si zone geografice ce vor servi scopului nostru superior.Universul contribuie intotdeauna la reusita noastra… iar usile pur si simplu se vor deschide, acolo unde candva nu a existat niciuna… în momentul în care luam decizii din centrul simtirii si actionam atunci cand suntem inspirati.

Un exemplu relevant: in 2001, cand locuiam în zona sudica din Manhattan, am inceput brusc sa obosesc din cauza energiei frenetice a orasului, fiind obosita de lupta continua pentru spatiu. În primavara acelui an, am insistat foarte mult ca partenerul meu si cu mine sa plecam de acolo si sa ne cumparam o casa în zona de nord a statului. Nu aveam pe atunci un loc de munca, asa ca probabilitatea unui imprumut ipotecar era imposibila – în cel mai bun caz. Dorinta mea de a ma muta era ferma – la fel de ferma ca lipsa dorintei de a locui cu chirie – iar intensitatea ei a crescut atat de mult, incat a trebuit sa ascult indemnul launtric si sa merg la intamplare sa „imi caut un camin”, undeva unde erau mai mult de doi copaci si mai putin de 200 de persoane pe metru patrat.

Ca sa scurtez povestea, nu numai ca am gasit sa cumparam casa perfecta, în zona perfecta, dar cumva… realmente prin gratia Dumnezeitei… am intrunit conditiile pentru un imprumut ipotecar (si nu unul dintre acele imprumuturi indecente, cu rate mari), fiind calauziti/sprijiniti cu iubire si integritate, de persoane necunoscute, în tot procesul de cumparare a primei nostre case,.

Ne-am mutat în casa noastra noua, in iulie, iar în septembrie au fost bombardate turnurile.

Cand privesc retrospectiv, la toate fortele ce au trebuit sa se reuneasca, ca sa faca posibila acea mutare, intr-un interval de timp atat de scurt, astfel ca sa putem evita acea atrocitate si haosul ce a urmat, la mai putin de 10 blocuri departare de apartamentul nostru, inteleg foarte bine cat de sprijiniti suntem cu totii si cat de puternica este inima, atunci cand folosim capacitatea ei superioara de a crea.

Existenţialism

Este cat se poate de evident ca fiecare lucru se schimba, atunci cand ne aliniem si ne adaptam la noile frecvente (5D) ce patrund în corpul si în planeta noastra. La nivel macro, schimbarile sunt evidente… si sunt exprimate în diverse forme – ceea ce numim dezastre naturale, fiind forma cea mai evidenta.

Consiliul Suprem Pleiadian ar dori sa aduca un grad de intelegere al expresiei „dezastre naturale”, în sensul ca aceste intamplari sunt, de fapt, foarte naturale si se petrec atat în lume, cat si în afara ei. Ei mai spun ca în cosmos exista furtuni evidente, la fel cum exista furtuni evidente pe Pamant sau pe oricare alta planeta. Aceste furtuni accelereaza masa de energie necesara transformarii majore.

Ei ne invita sa ne gandim la Big Bang… din perspectiva lor, coliziunea energiilor din momentul Big Bang-ului a fost o furtuna cosmica, ce a accelerat crearea de lumi în acest univers – la fel cum furtuni mai mici accelereaza crearea de lumi mai mici, la o scara mult mai mica.

În mod interesant, ei asociaza acest lucru conceptului (relativ abstract) de existentialism. Iata cum explica ei…

La inceput a existat neantul. Dupa neant, a urmat existentialismul.

Prin existentialism ne referim, în mod specific, la rezultatul vointei facute cunoscute. Teoria existentialista descrie vointa ca fiind creatoarea formei. In aceasta perspectiva, creatoarea lumilor este vointa (universala), facuta cunoscuta.

Sa explicam…

Ceea ce voi ati numi „voia lui Dumnezeu” nu este nici mai mult nici mai putin decat vointa imuabila, inefabila, de a crea. Vointa de a crea nu este ceva care „provine” din Dumnezeu, în sine – ea ESTE Dumnezeu. Vointa inerenta constituie spirala ascendenta a dezvoltarii evolutive, care contine deopotriva expansiunea si contractia, linistea si haosul, materia si antimateria, iubirea si frica, pacea si distrugerea, raiul si iadul.

Distrugerea este un semn de expansiune, la fel cum linistea este reflexia contractiei. Aceste valuri fluctuante, naturale, de energie exista pretutindeni… in oceane, in corpul vostru fizic, in cosmos… in toate lucrurile din jurul vostru exista acest tipar de forte contrarii, ale polaritatii.

Polaritatea este forta opusa a energiei necesare pentru a produce fizicalitate. De exemplu, fara antimaterie, materia nu ar putea exista. Ea este doar expresia contrariilor, separarea intregului, care face posibila creatia fizica… astfel ca, atunci cand cunoasteti o latura a unui lucru, intotdeauna este prezenta latura opusa a aceluiasi lucru.

Acest lucru este valabil pentru tulburarile actuale de pe planeta… pur si simplu, asistati la una din extremele polaritatii unei noi creatii.

Pauza creativa

Se poate ca acelora care parcurg constient aceasta calatorie, sa le fie destul de cunoscut faptul ca, dupa orice tulburare, vine claritatea pentru o noua creatie, solul proaspat si fertil, în care sa fie semanate noi seminte… dar ca, intotdeauna, perioada interimara este cea în care starea noastra de maestru este necesara.

Acest lucru a fost valabil în ultimele cateva saptamani, cu toata energia distructiva eliberata prin aceasta recenta purificare. Nu este bine sau rau, dar categoric ca e resimtit ca fiind coplesitor, daca iesim din starea de neutralitate si intram în polaritatea emiterii de judecati.

Pe langa uriasa eliberare de negativitate umana… complementara mizeriilor psihice reziduale, starnite de combinatia dintre un ciclu solar intens si contrapartea lui geologica: un uragan în SUA/taifun în China/cutremur de pamant in Canada… în momentul de fata, lucrurile sunt si incantator de derutante, în ceea ce priveste scopul nostru si ce/cum sa cream.

Noua energie (constiinta unimii) pentru co-creatie nu este prezenta în intregime, dar vechile cai de creare sunt, în mod oficial, incheiate. Rezultatul este ca suntem cu totii fortati sa ne detasam de ceea ce inainte gandeam ca doream sa fim/facem/avem… dar fara sa avem o idee clara despre cine/ce/cum DEVENIM. Suntem creatorii… dar în prezent nu avem vointa, claritatea, inspiratia, dorinta, energia sau motivatia de a crea.

Eu zic ca aceasta e o incercare a Mamei/Tatalui Dumnezeu de a face haz, dar cei din lumea nevazuta spun ca motivul pauzei este just… în principal pentru ca ne vom schimba atat de radical, în urmatoarele cateva saptamani, incat suntem protejati, cum s-ar spune, de la a crea lucruri diforme… cine suntem dicteaza ceea ce cream, iar noi tooooot mai cautam sa ajungem în strafundurile sinelui nostru autentic, inainte de a face primele noastre alegeri, de pe pozitia adevarului intreg.

Din fericire, Mercur tocmai a intrat în miscare retrograda, ceea ce inseamna ca vom avea (inca) cateva saptamani în care sa stam în mizeria noastra procesam si sa dobandim claritate, cu privire la ceea ce inseamna toate acestea.

Ca si în cazul tranzitiei, suntem intre lumi, avand nevoie sa ne ancoram în ceva substantial, în timp ce ne orientam prin acest spatiu dintre lumi. (sa aveti succes) Invatam cum sa ne echilibram în acest spatiu adeseori incomod, dintre viata noastra veche si cea noua, dintre procesul continuu de moarte si renasterea noastra iminenta. Foarte multe lucruri din trecut/dualitatea noastra se apropie de finalizare si, în acelasi timp, foarte multe lucruri din viitor/unitatea noastra sunt deja prezente. Ne contopim, simultan, în neant si în toate.

Presiunea poate fi o experienta extrem de provocatoare, continuand sa creasca cu fiecare val de energie ce incheie acest ciclu de timp. Si nu e niciun secret faptul ca eu consider ca aceasta parte din procesul de Inaltare este necrutatoare… spatiul vid dintre realitati e, în mod categoric, vital – dar si chinuitor. Atunci cand inaintam cu greu prin aceste perioade zbuciumate, uneori efectiv nu avem nicio bucurie … chiar si atunci cand alegem altfel… iar acest lucru este în regula.

Atunci cand suntem (temporar) deconectati de la Sursa creativitatii noastre (IUBIREA) acest lucru poate duce la sentimentul de a fi total rataciti, singuri, scufundati intr-un nor intunecat, iritabili si/sau morti pe dinauntru… alteori, realmente ne putem simti ca si cand am muri/disparea. Aceste viduri sunt, în cea mai mare parte, experiente de scurta durata… faceti-va rezerve pentru acest ultim ciclu, deosebit de violent… insa a opune rezistenta este in zadar. Mai bine sa ne pliem în starea de disconfort si sa ne tinem respiratia, atunci cand vin valurile peste noi.

Travaliul nostru se accelereaza, ceea ce inseamna ca acum avem foarte putin timp (perioda moale) intre contractii. În aceasta perioada, cel mai bun lucru pe care il putem face – pentru noi insine si pentru planeta – este sa ramanem centrati în spatiul inimii, ferm ancorati în IUBIRE (universala), stiind ca orice turbulenta pe care o simtim este doar rezultatul ultimelor zile din aceasta legendara perioada de transformare, de 13 ani. Nu trebuie neaparat sa fim „pozitivi”, atunci cand simtim negativitatea… ci doar constienti de ea, neutri în fata ei si avand cunoasterea absoluta ca va trece.

Inceputul portalului 11:11

Acestea fiind spuse, exista o (mica) sansa ca aceasta pauza creativa sa inceapa sa se incheie în scurt timp… mai exact pe11/11, despre care CSP afirma ca este primul portal de descatusare a noii noastre puteri de creatie.

Ei numesc aceasta trecere anume, ceremonia noastra de absolvire prima dintre multele deschideri ce vor duce la manifestarea deplina a omului divin. Aflu ca acest portal 11:11 ne aduce puterea extraordinara a starii de maestruun mod de a ne ierta pe noi insine si unii pe altii, semenii nostri, pentru toate greselile din trecut.

Pentru cei care sunt în fruntea paradei de Lumina, acesta este primul portal de „incheiere a activarii tranzitiei personale”. Desi nu stiu foarte sigur ce inseamna asta, mi se spune ca al doilea si cel din urma astfel de portal va fi pe 22 noiembrie.


Codul Inaltarii

Cele mai incantatoare informatii pe care le-am primit pentru acest raport au fost, de departe, vestea ca în curand va trebui sa intrupam al 13-le cod (activarea ADN-ului), pe care pleiadienii il numesc „frecventa inaltarii”.Se pare ca este codul starii de maestru, necesar pentru a transcende dualitatea si a intra în constiinta unimii… impreuna cu corpul nostru fizic.

Pe 13 noiembrie avem o eclipsa totala de Soare, care este foarte semnificativa, potrivit celor din lumea nevazuta. Din cate inteleg, acest portal accelereaza energia atotcuprinzatoare a lui 2013… un program binar si progresiv, care activeaza codul esential (13) pentru Inaltare. Ne pregatim sa descarcam aceasta frecventa specifica, inca din 11.11.11, iar acum, la apropiata eclipsa, vom activa noile coduri-lumina… specifice frecventei 13, a IUBIRII universale… care se va manifesta în totalitate, in 2013. CSP numeste aceasta eclipsa, culmea transformarii desfasurate de la eclipsa solara din 1999.

Aceasta eclipsa aduce cu ea codul sacru al Inaltarii… atat pentru voi, ca indivizi, cat si pentru constiinta planetara, ca intreg. Vrem sa spunem prin asta ca activarea codului al 13-lea reprezinta frecventa atotcuprinzatoare a Inaltarii fizice… codul necesar pentru a va aduce pe fiecare dintre voi la aliniere fizica cu sinele vostru esential. – CSP (Consiliul Superior Pleiadian)

Acestea sunt chestii foarte captivante. Imi aduc aminte ca am primit informatii despre puterea sacra a lui 13, atunci cand am transcris materialul pentru Cell Speak™… a fost atat de puternic, incat cu greu am putut sedea linistita.

Ca sa simt, la nivel visceral, ce inseamna energia lui 13, Cele Sapte Surori (din Pleiade) au deschis un portal catre frecventa aceasta, ca sa ii pot simti impactul… A trebuit efectiv sa ma ridic si sa ma misc prin jur, la fiecare cateva minute, ca sa o asimilez. Ea depasea beatitudinea. E posibil chiar sa simtiti vibratia codificata în aceste cuvinte… doar citind aceste randuri.

Iata un extras din program… lectia intitulata A 13-a spirala a IUBIRII:

(…) a 13-a spirala (si chakra) este intim conectata cu planeta. Ea ne conecteaza, din planul terestru, cu sinele nostru superior, despre care mi se spune ca face posibila renasterea constiintei Christice, prin intermediul geometriilor interconectate (fractal), ce recurg la energia Sursei. Aceste geometrii permit transmiterea celei mai pure vibratii a IUBIRII universale, care initiaza deschiderea portalului catre corpul cristalin, ce ii permite tiparului Christic/planului divin sa se consolideze, sa se stabilizeze, sa se echilibreze si sa se impamanteze.

Asadar, activarea spiralei a 13-a ne permite sa ne integram sinele spiritual în celulele, ca sa putem intrupa fizic esenta tiparului nostru divin, forma noastra desavarsita. Mi s-a explicat ca energia IUBIRII universale literalmente intrepatrunde intregul nostru sistem ADN existent, de 12 spirale, imprimand tiparul divin original in corpul fizic, mental si emotional si saturand fiecare celula cu (inteligenta) Christosul inviat… aceeasi inteligenta (a IUBIRII) ce deblocheaza codul pentru co-creatie universala.

Ceea ce CSP doreste sa clarifice este intelegerea ca acest cod al Inaltarii reprezinta CODUL renasterii sau ceea ce ei mai numesc codul reincarnarii noastre.

Ca urmare a acestui cod, ne (re)incarnam cu adevarat si în intregime, în viata SI în unime, în acelasi timp! Vastitatea acestui proces este destul de ireal si greu de inteles, dar pentru acest motiv suntem cu totii aici, în acest moment… ca sa intram (fizic) intr-un plan superior de existenta si sa ne actualizam potentialul uman deplin.

Uluitor… în mod intentionat, presupun eu.

Initierea lui Ofiuc*

[Ofiuc/Ophiuchus este o constelatie mare, aflata pe ecuatorul ceresc, intre Hercule si Scorpion, cuprinzand nebuloasa intunecata, Ofiuc. N.tr.]

Prin urmare, în plan colectiv, initierea noastra pe 12 niveluri, în calitate de discipoli, se apropie de final, odata cu 2012, iar acum ne pregatim sa activam a 13-a spirala din ADN (ce corespunde chakrei a 13-a), via eclipsa solara din 13 noiembrie. Toata aceasta pregatire pentru portalul 21 decembrie spre 2013… despre care mi se mai spune ca reprezinta initierea Pamantului în al 13-lea semn zodiacal, Ofiuc.

Daca inteleg corect acest lucru, Ofiuc va fi responsabila de activarea portalului fizic prin care le va fi transmisa armonica IUBIRII universale, planetei, omenirii care urca pe o noua treapta si intregii materii fizice, la frecventa lui 13.

CSP explica faptul ca numarul 13 este o energie arhetipala, ce controleaza o intreaga matrice… pe care el o numeste holograma IUBIRII... la fel cum cele 12 semne ale zodiacului sunt guvernate de Ofiuc (al 13-lea semn), cei 12 apostoli au fost condusi de concentrarea pe Christos (al 13-lea discipol), sistemul ADN-ului nostru de 12 spirale este guvernat de a 13-a spirala etc

NOTA: A 13-a spirala mi-a fost descrisa ca un strat care ne invaluie sistemul de 12 spirale… un fel energie guvernanta, ce ne ghideaza prin initierea/integrarea celor 12 niveluri ale starii de maestru, pe care fiecare dintre noi a ales sa le stapaneasca, în vederea Inaltarii, în aceasta viata.

Magicul 13

In final, treisprezece… care în alchimie este DEOSEBIT de semnificativ… este literalmente numarul magic! (Si probabil ca, din cauza aceasta, el a fost denigrat de cercurile guvernante.) Exista foarte multe referinte simbolice si literale care indica ca acest lucru este adevarat… de exemplu:

  • Calendarul de 13 Luni din cultura mayasa
  • Calendarul de 13 Luni (Pline) din cultura celtica
  • 13 luni din calendarul lunar pagan, care corespund si ciclului menstrual uman
  • 13 apostoli la Cina cea de Taina… din „ziua” de dinaintea Invierii
  • 13 trepte pe scara egipteana ce conduce la vesnicie (a 13-a treapta este momentul în care un suflet atinge desavarsirea spirituala)
  • 13 reprezinta „Moartea”, în cartile de Tarot, simbolizand incheieri/inceputuri
  • 13 principii ale credintei, în iudaism
  • 13 dolari, abonament lunar de membru, pentru TWYH

Chiar fiecare suita din setul traditional de 52 carti de joc este sub semnul lui 13… 13 inimi, 13 pici, 13 careuri, 13 trefle… care, potrivit dictionarului Wikipedia sunt o reprezentare simbolica a calendarului nostru, ce corespunde ciclurilor Pamantului:

52 carti = 52 saptamani
4 suite = 4 anotimpuri
13 carti în fiecare suita = ciclurile de 13 Luni (Noi si Pline)

Ceea ce vi se va solicita sa asimilati este intelegerea faptului ca 13 joaca un rol vital si recunoscut în matricea corpului vostru si ca fiecare dintre voi va fi capabil sa stapaneasca puterea lui 13, în creatiile voastre viitoare pe Pamant. Vor mai veni multe informatii despre acest subiect… - CSP

Suntem atat de aproape de intelegerea intregului tablou…

In rezumat

Mai mult decat orice, cei din lumea nevazuta vor ca eu sa clarific mai ales faptul ca activarea codului al 13-lea, prin portalul solar din 13 noiembrie, reprezinta precursoarea Inaltarii si ca, pana în 13 ianuarie 2013, vom fi incheiat descarcarea si activarea lui.

Activarea lui 13 este vitala pentru DEVENIREA voastra… este o precursoare a anului al 13-lea, anul (re)nasterii lui Christos. – CSP

Teoretic vorbind, eclipsa, cuplata cu portalurile 11:11, va actiona ca o deschidere spre noua retea cristalina si, potrivit CSP: energia generata va incepe sa circule prin corpul vostru, în unduiri pulsatile, ca sa va pregateasca pentru descarcarile din data tripla, pe masura ce sunteti scaldati în frecventele lui Acasa, ale IUBIRII, care va vor aduce multa vindecare, voua si planetei. (hmmm… nu astept asta, cu prea multa nerabdare)

Ei mai impartasesc faptul ca, drept urmare a acestor portaluri de putere din aceasta luna… definitivarea energiilor de incheiere ale portalurilor finale 11:11 si activarea energiei lui 13… vor avea loc schimbari MARI – cum sunt cele care ne schimba complet – mai ales la nivel macro.

Nu acord prea multa atentie nivelului macro, pentru ca nivelul de gestionare micro este cel care conteaza cu adevarat, dar merita mentionat ca energiile Inaltarii au atins punctul de basculare – ceea ce inseamna ca, în curand, toti cei care sunt de partea IUBIRII (universale) vor fi impinsi/atrasi în armonicele cristaline ale noului Pamant, în timp ce aceia care nu au atins inca coeficientul de Lumina/Iubire vor fi impinsi/atrasi intr-o contractie si mai mare a polaritatii.

Cu totii am vazut pana acum aceasta „despartire a lumilor”, în care tot mai multe relatii/oameni dispar subit din viata noastra, deoarece nu mai suntem pe aceeasi banda de frecventa, dar CSP spune ca aceasta scindare ce se apropie, va face doua lucruri: 1) ii va aduce pe cei aflati în linia temporala a unimii la relatii mai stranse intre ei; si, totodata, 2) sa asigure ca toti cei care, la nivel de suflet, au decis sa coopereze pe terenul de joc al noului Pamant, dar care mai au de facut munca de purificare, vor primi mesajul, tare si raspicat, ca glasuri de chemare la actiune, care sa reverbereze frecventa lui 13, prin ADN-ul tuturor locuitorilor Pamantului.

Cu alte cuvinte, acesta va fi un moment al despartirii de dinaintea unimii, dar toti vor primi aceasta chemare, astfel ca, acelora care au nevoie sa se aventureze mai adanc în necunoscut, li se va oferi oportunitatea, la fel cum fiecaruia dintre noi i s-au dat toate contractele de care a avut nevoie ca sa aleaga, în cele din urma, calea IUBIRII.

Dupa integrarea codului al 13-lea, nu vor mai fi directive de urmat … trecute (ancestrale) SAU viitoare (transmise prin channeling).

Trecutul si viitorul au reusit sa ne ghideze pana aici si acum, punct din care, în sfarsit, singura cale de inaintare pentru omenire va fi Sa gandim cu inima noastra!

Ce vremuri emotionante, infricosatoare, uluitoare, coplesitoare, frumoase, socante si de nepatruns, în care sa fii om!
Lauren
ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit. www.thinkwithyourheart.com
Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectarehttp://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)