Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 25 iunie 2013

Dorința și iubireaDragi bărbați și femei, vă salut pe toți. Sunt aici în mijlocul vostru ca suflet, ca femeie, și ca soră. Eu sunt una cu voi și, după ce am fost și eu om, cunosc din interior toate sentimentele pe care le aveți astăzi. Ele nu-mi sunt străine.

Ceea ce mă izbește cel mai mult, acum că privesc la viața de pe Pământ de pe această parte, este cât de prețioasă este viața pe Pământ. Vulnerabilitatea de a fi uman, durerea și rănile pe care le îndurați în timp ce sunteți pe Pământ și, totuși, incredibilul vostru curaj, dorința voastră stăruitoare pentru Lumină și Iubire, perseverența și îmbucurătoarele voastre victorii, acestea sunt pentru mine acum caracteristicile vieții de pe Pământ.

Vă văd drept îngerii curajoși care își asumă această experiență, această aventură. Când coborâți în viața pământească, aproape întotdeauna veniți dintr-un tărâm care vibrează la un nivel mult mai înalt decât o face acum societatea umană de pe Pământ. Undeva, profund în interiorul vostru, voi spuneți ”da!” întâlnirii cu această energie a Pământului. Luați decizia: ”Am de gând să fac acest lucru”: dansul cu viața pe Pământ care, în parte, este dansul cu întunericul, cu frica, cu rezistența, cu singurătatea și cu sentimentul de a fi piedut.

Vă asumați acest risc, iar acum pot vedea de ce. În ciuda tuturor suferințelor, efortului, greutății nu există nici un alt loc atât de profund, atât de bogat și atât de intens ca atunci când sunteți întrupați în materie, în formă. Adeseori, însă, voi vreți să vă despărțiți de formă și să treceți dincolo de ea, să fuzionați cu ceva mai mare, ceva mai înalt. Voi căutați să vă eliberați de limitările vieții pământești. Dar eu văd frumusețea din voi, așa cum sunteți voi, ca oameni pământeni: bărbat, femeie, copil sau adult. În aceasta formă specifică pe care o aveți, voi radiați Lumina Creației.

Multe tradiții spirituale s-au axat pe transcenderea formei umane: ”corpul nu este bun, el nu este un mesager al adevărului; emoțiile sunt suspecte, pasiunile ies din discuție; sexualitatea este o sursă de tentații, chiar otrăvitoare.” Întreaga existență pământească a fost de fapt slăbită și jefuită de sacralitatea sa prin acest tip de gândire, iar acest lucru s-a întâmplat din dorința de control. Au fost puteri pe Pământ care și-au dorit controlul asupra vieții. Iar pentru a exercita controlul asupra oamenilor, asupra vieții, v-ați dat seama că cea mai bună cale de a-l obține este prin intermediul minții: prin ideile și imaginile pe care le difuzați, pe care le folosiți pentru a îndoctrina. Controlul mental este mult mai atotcuprinzător decât manipularea prin puterea fizică. Puteți atinge oamenii profund în sufletele lor și să-i schimbați atunci când le puneți în față anumite imagini în legătură cu cine sunt ei, cu vrednicia sau cu nevrednicia lor, cu bunătatea sau cu ”răutatea” (maleficul) impulsurilor lor naturale.

Ați fost afectați foarte profund în acest fel, și din cauza acestei condiționări ați început să vedeți viața de pe Pământ ca nevrednică în multe feluri. Așa ați fost învățați și, în mod inconștient, voi purtați în continuare cu voi aceste impresii. Ele mai au încă influență asupra felului în care gândiți despre voi înșivă, ce simțiți în legătură cu corpul vostru, cu poftele, dorințele, emoțiile și pasiunile voastre. În zilele noastre (2013), lucrurile încep să se relaxeze; vechile idei sunt pe punctul de a se prăbuși. Acest lucru se datorează faptului că din ce în ce mai mulți oameni se trezesc și simt dorința de a fi sinceri cu ei înșiși. Acest nou val de energie trezește oamenii individual, unul câte unul, și pe măsură ce crește el va afecta societatea ca întreg. Este o mișcare înapoi pe Pământ, ați putea spune, și înapoi către sinele vostru natural, în timp ce sunteți o parte a Pământului. Corpul vostru este parte din Pământ: sexualitatea voastră, instinctele voastre, limbajul corpului vostru sunt o parte a Pământului. Natura voastră pământească nu poate fi negată pe termen nelimitat; ea este o parte viabilă a Creației. Și cum stau lucrurile cu voi în acest context, între inferior (jos) și superior (înalt)? În mod tradițional, vouă vi s-a spus că spiritualitatea are de-a face cu ”superiorul”(înaltul) și, de multe ori, de asemenea, cu servitutea față de un ideal – voi în serviciul a ceva mai înalt – cum ar fi să vă puneți în slujba aproapelui vostru și a comunității voastre. Iar inferiorul (josul) a fost echivalat cu ceea ce este ego-orientat, concentrarea pe voi înșivă, urmărirea propriilor voastre dorințe.

 Dacă v-ați urmat propriile voastre înclinații, ați ”ieșit din rând” și ego-orientarea a fost încărcată cu păcat și judecare. Cu toate acestea, acum vă aflați în mijlocul unei transformări în ceea ce privește modul în care percepeți spiritualitatea. Simțiți chemarea schimbării cu întreaga voastră ființă și ați venit aici pentru a sprijini trezirea conștiinței pe Pământ. Înainte de a plonja în viața voastră actuală ați simțit potențialul unei schimbări fundamentale, schimbare care are loc în acest moment. Sufletul vostru a simțit atracție față de această schimbare și voi ați decis: ” Vreau să fiu o parte din această schimbare, așa că mă duc din nou acolo”. Dominația vechii conștiințe a fost, așa cum a fost, întinsă până la limită. Lucrurile ar trebui să fie altfel acum. Chiar supraviețuirea în continuare a omenirii, a naturii și armoniei pe Pământ depinde de acest lucru. Acest proces de trezire și de transformare vă cere să vă întoarceți către așa numitul inferior din voi și să-i atribuiți o cu totul altă valoare. Și ce înseamnă să vă întoarceți către inferior? Înseamnă să vă conectați cu corpul vostru, cu pântecele vostru, cu sentimentele voastre – să vă recunoașteți natura animală.

Ca ființe umane, voi ați trăit în mintea voastră pentru atât de multă vreme încât ați pierdut legătura cu ceea ce eu aș numi ”animalicul” vostru, animalul, partea voastră instinctuală. Acest termen evocă imediat anumite asocieri, dar ce înseamnă de fapt ”animalicul”? Animalele nu au o energie mentală așa cum au oamenii. Ele trăiesc din instinct, dar acel instinct este mult mai sofisticat, un instrument mult mai fin decât este considerat în general de către oameni. Instinctul este în pântecele vostru. Instinctul vă ajută să simțiți în mod direct: dacă simțiți ceva a fi bun sau simțiți repulsie, dacă vă aduce ceva de dorit sau preferați ca acel lucru să dispară. Dar ceea ce este dificil pentru oameni să facă este să se bazeze pe propriul lor instinct și uneori ei nu-l mai pot simți. Atât de puternic ați trăit din minte încât v-ați pierdut legătura cu instinctul vostru, înțelepciunea naturii voastre animale. Problematica voastră relație cu animalitatea voastră proprie, cu animalul din voi, se manifestă în mod clar în aria sexualității. Ce se întâmplă atunci când oamenii au o relație intimă, sexuală unul cu celălalt? Într-o prietenie, acolo unde nu este implicată sexualitatea, puteți rămâne, într-o anumită măsură, în afara zonei instinctive, a naturii animalice.

Vă puteți conecta prin intermediul minții, iar atunci când legătura devine mai profundă, vă puteți conecta de la nivelul inimii. Dar odată ce între doi oameni se deschide zona sexualității, în joc intră alte forțe. Există o atracție instinctuală la nivel fizic, o atracție între contrarii care are foarte puțin de a face cu mintea, și nici cu inima în mod necesar. Puterea pasiunii lor sexuale de multe ori îi sperie pe oameni și ei pot reacționa în două feluri. Atracția poate insufla o teamă atât de mare legată de pierderea controlului, de a vă pierde voi înșivă, încât vă opriți și vă retrageți. Sau urmați fluxul atracției, dar rămâneți concentrați pe senzațiile de poftă carnală pe care o aveți în corp și nu vă deschideți profundei intimități pe care sexualitatea o poate iniția în voi.

Arareori se întâmplă ca doi oameni să poată fi intimi și să poată experimenta conexiunea atât la nivelul naturii lor animalice, cât și la nivelul inimii lor. Sexualitatea poate fi o poartă de acces către un amestec profund al iubirii spirituale și umane! De ce este atât de dificil pentru bărbați și pentru femei să experimenteze aspectul sacru și vindecător al sexualității? Când vine vorba de fizic, de instinctele sexuale, ați crescut cu tot felul de tabu-uri și interdicții. Acest lucru a început să se schimbe în ultimele decenii, dar în acest domeniu încă nu există o libertate reală. Vă puteți simți în largul vostru cu senzația de dorință cu care vă confruntați? Vă puteți bucura de ea? Sau este de fapt o senzație deranjantă de care doriți să scăpați, fie prin sex fizic (adică să faceți sex în modul de ”a te scărpina acolo unde te mănâncă”), fie prin a vă închide în fața ei folosind puterea minții? Pentru oameni este încă dificil să-și îmbrățișeze propriile dorințe sexuale într-un mod jucăuș și plin de bucurie.

Ceea ce se întâmplă este că, fie se blochează în judecăți sau temeri legate de aceste dorințe, intrând în minte, fie se scufundă în pofta lor într-un mod vinovat, secretos, făcând din sexualitate ceva ce se întâmplă pe întuneric. În ambele cazuri însă, nu poate exista o legătură între inimă și bestie, între superior și inferior, între poftă și iubire. Nefiind în stare să apreciați partea animalică, nu vă puteți conecta nici la partea voastră iubitoare și spirituală. Cum puteți reconecta ceea ce a fost separat și să vă simțiți mult mai în largul vostru cu propria voastră natură animalică și sexuală? Mai întâi de toate, onorați-vă corpul și eliberați-vă de vechile judecăți legate de dorință și sexualitate. Dorința este un flux natural de energie generat de către corp. Este inocent și nu este în mod inerent periculos sau distructiv. Încercați să-l întâmpinați cu bucurie și plăcere.

 Ori de câte ori simțiți dorința, bucurați-vă de furnicăturile din corpul vostru, vedeți-le ca pe ceva plăcut în sine, fără a fi nevoie să acționați asupra ei. Există o senzualitate de bază a corpului vostru, ca un curent subteran și care vă permite să vă bucurați de diferite tipuri de senzații corporale, cum ar fi mâncatul, băutul, atingerea, dansatul, îmbăiatul sau plimbatul la soare. Sexualitatea, a face sex cu altcineva, este o expresie a acestei senzualități de bază care vă aparține ca ființă umană. Nu vă fie rușine de ea, bucurați-vă de ea! Natura voastră senzuală este ceva prețios și delicios. Dacă voi vă îmbrățișați propria voastră natură senzuală și vă întâmpinați cu bucurie senzațiile de dorință cu o minte deschisă, vă veți distra cu ea! Ați putea să o împărtășiți cu o altă persoană și, dacă există o legătură profundă între voi, veți observa cum curgerea dorinței vă va aduce mai aproape de acea persoană, permițând inimilor voastre să se deschidă una celeilalte iar unirea dintre voi să nu aibă loc doar la nivel fizic, ci și la nivel emoțional și spiritual!

Dorința poate conduce la iubire și la intimitate adevărată! Ceea ce aș dori să subliniez este că dorința nu este opusul iubirii sacre și senine dintre doi oameni. Dorința și iubirea pot coexista, iar dorința, de fapt, poate ajuta la atingerea unei stări profunde de intimitate cu o altă persoană, dacă vă predați ei fără rușine sau reserve! Aveți adânc înrădăcinată acea noțiune potrivit căreia dacă vă dați drumul, dacă vă lăsați purtați de valul emoțiilor sau al pasiunilor voastre veți scăpa lucrurile de sub control. Dar, de multe ori este chiar pe dos! Dacă încercați să înfrânați sau să controlați ceva, așa cum ar fi energia sexuală, vă puneți de-a curmezișul unei forțe naturale care este atât de puternică încât oricum veți pierde! Prin înfrânarea ei veți obține doar forme distorsionate sau chiar pervertite ale sexualității. Formele degradante ale sexualității sunt întotdeauna însoțite de judecăți bolnave și rigide ale naturii umane. Acesta este motivul pentru care fervoarea religioasă și perversiunea sexuală merg adesea mână în mână. A vă simți în siguranță cu propria voastră natură sexuală este primul pas către o legătură intimă cu o altă persoană. Vă apreciați propriul corp și tipul de experiențe pe care el vrea să vi le ofere. Binențeles, pentru a vă conecta intim cu o altă persoană necesită mai mult de atât. Aveți de-a face cu o altă persoană, formată și modelată de un istoric și de condiții diferite. Pentru ca amândoi să vă simțiți siguri și în siguranță este nevoie ca inimile voastre să se deschidă una în fața celeilalte. Amândoi v-ați construit ziduri de apărare pentru a vă proteja împotriva capitulării în fața altcuiva, împotriva încrederii.

 Toți purtați în voi răni emoționale vechi. Fiecare dintre voi v-ați construit o astfel de apărare și este important să o recunoașteți în voi înșivă. Intimitatea emoțională apare atunci când sunteți dispuși să faceți față propriilor voastre frici și atunci când sunteți cu adevărat dispuși să înțelegeți unul durerea celuilalt. Pe măsură ce sunteți dispuși să faceți acest lucru, în inimile voastre se va instala bucuria și un flux de vindecare va curge între voi. Veți deveni mai apropiați, atât la nivelul corpului, cât și la nivelul sufletului! Acest proces delicat de a vă apropia este ceea ce înseamnă de fapt arta de a face dragoste. El implică devotament, răbdare, onestitate și curaj. Este atât pasional, cât și înalt spiritual. Când inițial am vorbit despre cât de prețioasă este experiența umană pe Pământ, m-am referit, de asemenea, și la arta de a face dragoste. Ca suflet, voi nu sunteți legați de o formă. Voi nu sunteți, în esența voastră, bărbat sau femeie, copil sau adult, bolnav sau sănătos – toate acestea sunt doar manifestări temporare. Cu toate acestea, aceste forme temporare vă oferă o varietate de experiențe care pot fi potențial deosebite și profund spirituale. A fi femeie sau bărbat vă oferă posibilitatea de a experimenta modul uman de a face dragoste, de a vă bucura de el din punct de vedere fizic, emoțional și spiritual.

Există multă confuzie în legătură cu sexualitatea în societatea umană. În întâlnirea dintre un bărbat și o femeie, poate exista o deschidere către o comuniune sacră, un spațiu în care să vă simțiți ridicați într-o plinătate care vă transcende pe amândoi ca ființe umane. Puteți să-i spuneți Sufletul, sau Dumnezeu, dar ceea ce este de remarcat este că această experiență sacră nu arată deloc așa cum arată dorința carnală, deși dorința – explorarea fizică reciprocă – reprezintă intrarea în ea. Natura voastră pământească nu este comună sau josnică, sexualitatea și spiritualitatea pot fi partenere. Acesta este motivul pentru care vă încurajez să vă simțiți în largul vostru cu propria voastră pasiune, cu dorințele voastre trupești, cu sexualitatea voastră. Explorați-o în ritmul vostru propriu! Exercitiu De fapt, aș dori să vă invit acum să permiteți conștientizării voastre să coboare în pântece. Conștientizarea voastră nu este altceva decât o concentrare, așa că acum conduceți-vă concentrarea pe pântece.

Experimentați cum simțiți acea zonă, și afundați-vă și mai mult în zona organelor voastre sexuale și a chakrei rădăcină (zona coccisului) – pelvisul vostru! Coborâți în această regiune a corpului vostru cu atenția, fiind în același timp obiectivi și neutri. Aceasta este o parte minunată a corpului vostru și simțiți aici sursa forței vitale – puteți vedea sau simți o culoare. Experimentați cum puteți permite ca acel flux al forței vieții, a senzualitații și fizicalității să coboare prin picioarele voastre și să facă legătura cu Pământul. Simțiți cât de benefic și de natural este să experimentați acest flux al corpului! Observați, dacă puteți, dacă corpul vostru are nevoie acum de ceva, dacă i-ați permis să experimenteze tot ceea ce îi place să experimenteze. Poate că există ceva ce corpul vostru ar dori să experimenteze de mai multe ori în viața voastră de zi cu zi?! Poate fi un lucru simplu, ceva ce mental evitați. Luați acele nevoi în serios, corpul vostru vrea să vă aducă Acasă! Corpul nu este în opoziție cu sufletul, el este sufletul în formă materială. Mintea voastră, mai degrabă decât corpul vostru, este cea care vă îndepărtează de sufletul vostru. Faceți pace cu corpul vostru și bucurați-vă de multele lucruri pe care vi le oferă!
Maria Magdalena . . . © Pamela Kribbe,
www.jeshua.net Traducerea: Monica Poka .
Sursa : http://terapie-prin-iubire.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)