Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 21 mai 2014

Intrarea lucrătorilor întru lumină în noua eră

 
Mesaj de la Jeshua, prin Pamela Kribbe
 
Dragii mei, este așa o mare bucurie pentru mine să fiu aici cu voi. Îmi place atât de mult să fiu cu voi! Vă știu pe toți. Am mai împărtășit astfel de momente aici pe Pământ, doar fiind împreună și bucurându-ne unii de prezența celorlalți. Simțiți acest lucru cu mine, fie că sunteți prezenți în această cameră sau ascultați acest mesaj de la distanță. Suntem conectați prin inimă. La acest nivel timpul și spațiul nu mai contează atât de mult. Haideți să ne celebrăm Unitatea împreună!
Văd în fiecare dintre voi o asemenea dorință și o asemenea inspirație pentru a aduce o nouă realitate pe Pământ! Voi purtați torța Conștiinței Christice în aceste timpuri și vă sărbătoresc pentru asta. Voi simțiți că multe se schimbă și, într-adevăr, există acum multe tulburări și haos în întreaga lume, dar în adâncul inimii voastre voi purtați o viziune. Este viziunea, imaginea Pământului făgăduit. Ați purtat în voi această viziune de-a lungul multor vieți. Dacă un suflet a avut gene, voi ați purtat în voi aceste gene ca suflet. De nenumărate ori această viziune, această inspirație, v-a îndemnat să vă întoarceți pe Pământ, dar ce este Pământul făgăduit?  Există referiri la Pământul făgăduit în Biblie și unii oameni au crezut în acel timp că era vorba despre o anumită țară fizică, dar nu era asta! Acum voi îi spuneți Noul Pământ. Voi prevedeți o realitate diferită, care se află în fața voastră, dar eu vă spun că Noul Pământ pe care-l visați se naște în inima voastră. Ați ocrotit această viziune a Noului Pământ pentru atât de mult timp, iar acum a sosit timpul să o exprimați afară, în lume, și a sosit timpul să vă alăturați celor care sunt asemănători vouă!
De-a lungul istoriei, voi toți ați fost răniți. De multe ori ați încercat să aduceți noua conștiință pe Pământ, dar v-ați lovit de rezistență și uneori chiar de agresiune. Aceasta v-a rănit profund și, din această cauză, există multă teamă în mulți dintre voi. Cum să vă descurcați cu ea? Cum să vă vindecați? Mesajul meu de astăzi este că prin vindecarea voastră voi aduceți pe Pământ realitatea Noului Pământ, Pământul făgăduit.
În trecut, mulți dintre voi v-ați focalizat pe schimbările exterioare. Chiar și eu am făcut-o în timpul vieții mele pe Pământ. Am văzut multe nedreptăți în jurul meu și am simțit furie din cauza asta. Pentru a-mi putea păstra starea de echilibru a trebuit să mă retrag din mediul în care mă aflam și să găsesc un loc liniștit pentru a reflecta. A trebuit să-mi echilibrez propriile emoții și să-mi restabilesc conexiunea cu sufletul meu, iar acest lucru este valabil și pentru voi. Vreți să schimbați lucrurile din afara voastră, dar adevărata voastră misiune este să intrați în interiorul vostru și să vedeți ce anume de acolo are nevoie de lumină, să simțiți conexiunea cu sufletul vostru. Voi ați intrat în această viață pentru a vă vindeca vechile răni și, pe măsură ce faceți acest lucru, conștiința voastră se va schimba.
Așa cum priviți în interiorul vostru și vedeți cele mai profunde temeri și dureri, le puteți lăsa să ajungă la voi? Puteți avea compasiune pentru părțile voastre întunecate? Aceasta este adevărata provocare pentru voi astăzi: să deveniți cu adevărat una cu voi înșivă, acceptând ceea ce este.
Uneori, când vă gândiți sau aveți unele sentimente față de Noul Pământ vă entuziasmați foarte tare și vreți să mergeți înainte cât de repede se poate, iar viziunea pe care o iubiți este chiar adevărată, dar încă există părți din voi care mai au nevoie de atenția voastră, care au nevoie de întreaga voastră atenție pentru a se vindeca.
.
Acum aș vrea să fac un mic exercițiu care să vă conecteze cu acea parte din voi care are cea mai mare nevoie de vindecare.
Imaginați-vă stând în fața unei porți. Dincolo de această poartă este Noul Pământ, Pământul făgăduit. Simțiți energia acestei porți și priviți cum aceasta începe încet-încet să se deschidă. Lumina începe să strălucească prin deschizătură și voi faceți câțiva pași înainte. Dar nu sunteți singuri. Lângă voi se află un copil. Este copilul vostru. Acum mergeți mai departe spre poartă.
Experimentați lumina care vine din această nouă realitate și vedeți ce reacție aveți. Care este prima voastră reacție? Acum lăsați-vă în jos lângă copil și întrebați-l ce dorește. Există frică în copil? Are nevoie de ajutorul vostru în vreun fel? Poate foarte bine fi acea parte din voi care vrea să treacă de poartă cât de repede se poate în timp ce alte părți ezită și vă trag înapoi. Nu judecați acele părți ale voastre! Permiteți-le să vi se prezinte ca un copil care are nevoie de tandrețe și răbdare. Este misiunea voastră din această viață să aveți grijă de acele părți ale voastre care nu pot primi încă atât de multă lumină.
Există încă în voi atâtea convingeri negative despre propriile voastre merite, despre valoarea și darurile voastre! Așa că vă cer ca în loc să mergeți înainte cât de repede puteți, să vă lăsați în jos lângă acest prețios copil din voi, pentru că el poartă tot atât de multă energie Christică cât și voi. Acest copil vă face un înger uman. El deține umanitatea voastră, îndoielile, fricile voastre și numai atunci când veți îmbrățișa pe deplin această parte a voastră vă veți putea apropia de ceilalți cu o compasiune și înțelegere adevărată.
Și asta este ceea ce aduce cu adevărat o nouă eră pe Pământ – nu dorința de a schimba lucrurile în exterior, ci abilitatea de a intra în interiorul vostru și a ajunge la cele mai întunecate și disperate părți din voi. Acesta este modul în care puteți aduce Noul Pământ mai aproape de momentul Acum și asta este, de asemenea, ceea ce puteți face pentru ceilalți.
Ori de câte ori sunteți martorii luptelor  sau durerilor lor, nu-i judecați! Vedeți frumusețea și curajul lor. Asta este ceea ce va ușura povara lor.
Deci, după cum vedeți, mesajul meu este într-adevăr foarte simplu. Este despre a iubi tot ceea ce există în viața voastră.
Viziunea despre Noul Pământ este reală și valoroasă, dar uneori o aveți mai mult  în mintea voastră. Începeți să vă gândiți și să vă îngrijorați cum să faceți ca aceasta să se întâmple. Vreți să aveți indicații pentru anumite acțiuni pe care să le faceți. Mintea voastră devine foarte preocupată. La fel și voința voastră, dar venirea Noului Pământ nu va avea loc în acest fel.
Receptarea energiei Noului Pământ se face cu inima, fără nici un fel de așteptări, fără nici o programare! De fapt, crearea acestei noi realități vine mai degrabă prin aspectul vostru feminin decât prin aspectul vostru masculin, aspect pe care sunteți atât de obișnuiți să-l folosiți. Ambele aspecte sunt în aceeași măsură importante, dar voi aveți tendința de a accentua mai mult aspectul masculin. Aspectul feminin al creației vă invită să visați o altă realitate, să aveți viziuni și fantezii legate de aceasta și să aveți încredere că fluxul vieții o va aduce către voi. Deci, simțind, fiind receptivi, permițându-vă să aveți încredere, sunt calitățile care sunt esențiale aici!
Vă cer tuturor să rămâneți fideli viziunii în inima voastră și să aveți încredere în Viață!
Doresc să vă invit pe toți să-mi simțiți energia.  Eu sunt Jeshua. Sunt fratele și prietenul vostru. Știu cum este să fii om. Nu stau în fața voastră ca profesor sau maestru. Considerați-mă un prieten. Îmi place doar să fiu cu voi. Desigur, doriți să vă dau cât mai multe informații posibil, dar nu informațiile sunt cu adevărat punctul principal. Aveți toate informațiile de care aveți nevoie în interiorul vostru. Sufletul vostru vă vorbește tot timpul. Prezența mea aici are rolul de a vă încuraja să aveți încredere în sufletul vostru.
.
Vă mulțumesc că sunteți alături de mine aici, astăzi, și îmi face plăcere să răspund întrebărilor pe care le aveți.
.
Întrebare: Am o întrebare pentru Jeshua.  Aseară am avut o viziune cu un fluture albastru, luminos, și azi dimineață am văzut un fluture pe o ușă. Nu existau pereți, numai o ușă, și puteam simți că dincolo de acea ușă există o altă realitate. Aș vrea să știu ce reprezintă ușa și, de asemenea, atunci când sunt lângă ușă și privesc înapoi simt multă bucurie și fericire, și încep să zâmbesc în legătură cu calea pe care am parcurs-o sau modul în care am făcut-o.
Este o imagine foarte frumoasă cea pe care ai văzut-o și, după cum am spus, sufletul tău îți vorbește tot timpul. Iar faptul că te simți mișcată de aceasta și de către realitatea de dincolo de ușă arată că această viziune este cu adevărat semnificativă. Inima ta te cheamă să ai încredere în această viziune, această energie, și te simți mișcată pentru că o parte din tine tânjește atât de mult să treacă dincolo de ușă. Acum poți probabil observa că unele părți din tine nu sunt atât de entuziasmate de acest lucru.  Acesta este paradoxul despre care am vorbit azi. Unele părți din tine mai sunt înfricate și au probleme cu acceptarea luminii de dincolo de ușă și acest lucru îți cere să rămâi loială acelor părți din tine care încă au nevoie de îngrijire și tandrețe.
.
Întrebare:  Jeshua, poți să ne spui ceva despre ascensiunea oamenilor în anul care vine?
Mulți oameni trec acum printr-un proces intens de unificare cu sufletul lor. Am putea spune că fiecare viață reprezintă o rază a unui soare mare. Esența, sau sufletul vostru, este acest soare, iar ceea ce se întâmplă atunci când are loc ascensiunea, cum o numiți voi, este că voi mișcați în sus acea rază și ajungeți mai aproape de sursa de lumină. Este posibil ca în acest proces să vă conectați cu alte raze și să vă amintiți alte vieți pe care le-ați avut. Conștiința voastră crește și mai mare și vă dați seama că sunteți mult mai mult decât corpul vostru uman făcut din carne și oase. Ceea ce se întâmplă când oamenii se conectează cu sufletul lor este că ei încep să creeze de la interior spre exterior, nu doar să răspundă la ceea ce societatea le cere sau așteaptă de la ei, ci având încredere în vocea sufletului lor. Acest lucru se întâmplă chiar acum pe Pământ, dar există mai multe grupuri de oameni. Unii sunt doar la începutul acestui proces, iar alții sunt destul de avansați și asta este așa cum este – nu am nici o judecată în legătura cu acest fapt – și, din cauza acestor transformări la nivel interior,  este foarte greu de prezis ce se va întâmpla pe Pământ. Fiecare ființă umană se confruntă cu posibilitatea de a alege între vechi și nou, între frică și iubire, în fiecare zi, și atunci când mai mulți oameni aleg iubirea ca inspirație a sufletului lor atunci lucrurile se pot petrece destul de repede, dar nimic nu este predeterminat. Aceasta este puterea voastră de a alege. Aveți tendința de a vă subestima această putere. Uneori acordați prea multă atenție predicțiilor, de exemplu celor legate de anul 2012,  ca și cum realitatea ar exista în afara voastră și ar determina ce urmează să se întâmple în viața voastră, dar voi sunteți creatorii vieții voastre și important este să rămâneți concentrați pe voi și pe viața voastră. Apoi îi veți atrage pe alții care vibrează la un nivel similar cu al vostru, care se aseamănă cu voi.
.
Întrebare: Sunt cântăreață și ating oamenii cu cântecul meu. Încerc să fac asta într-un mod profesional, dar în același timp simt multă frică și îndoială cu privire la felul în care să fac asta.
Ești foarte curajoasă ascultându-ți vocea sufletului. Onorează-te pentru alegerea pe care ai făcut-o, dar desigur că frica este prezentă. Trebuie să-ți dai seama că frica a devenit un fel de câmp energetic în jurul Pământului vostru. Este ca o ceață colectivă în jurul vostru, și de îndată ce vrei să ieși din ea, începe să te bântuie și vrea să te tragă înapoi. Îți spune o grămadă de lucruri false, cum ar fi: este imposibil ceea ce-ți dorești. Cheia de a ieși este să recunoști natura acestei voci a fricii. Dacă te acordezi acestei energii, frecvenței ei, atunci instantaneu vei ști că aceea nu este vocea adevărului. Îți recomand să lași frica să ți se arate sub forma unui copil. Nu este un dușman cu care să te lupți. Este acea parte din tine care este cea mai vulnerabilă la judecățile exterioare. Protejează-l! Fă-l să știe că ești acolo pentru el. Spune-i cât este de frumos și de curajos, și pe măsură ce vei înainta vei vedea că va deveni din ce în ce mai ușor să ieși din ceață. Sunt oameni care te așteaptă și care așteptă să primească cu adevărat darul pe care îl aduci cu vocea ta!
.
Întrebare: Ce ar trebui să fac cu sentimentele mele din viețile trecute? Uneori le simt ca și cum mi-ar fura energia. Cum ar trebui să le opresc?
În primul rând trebuie să recunoști că aceste vieți trecute fac parte din tine, dar ele nu sunt Tu. Există aspecte ale vieților tale din trecut care au nevoie de vindecare, și din nou, poți vedea aceste părți din tine ca pe niște copii care vin la tine pentru ghidare. Ei nu vor pleca până când nu-i vei recunoaște. Ceea ce experimentezi acum și atunci este că te simți condus de viețile tale trecute, de energiile traumatizante din ele, dar asta înseamnă că nu-ți recunoști propria putere din prezent. Nu îndepărta aceste vieți trecute! Cheamă-le să vină la tine, dar privește-le ca pe niște copii care au nevoie de ghidare. Adeseori, viețile care au fost foarte grele au un dar pentru tine. Personalitățile din viețile trecute au suferit multă durere, dar au avut și anumite talente și daruri pe care le poți folosi chiar acum. Cheia în confruntarea cu viețile trecute este să le vezi din perspectiva corectă. Nu ești victima vieților tale trecute. Ești vindecătorul lor.
.
Întrebare: În trecut am fost foarte, foarte bolnav, dar m-am recuperat și am găsit un loc de muncă important. Pe măsură ce m-am dezvoltat spiritual, în modul în care am discutat azi, m-am îmbolnăvit din nou și acum nu mai pot lucra deloc. Chiar dacă știu că nu ar trebui, mă întreb ce am greșit? Poți să-mi spui te rog ceva despre asta?
Nu avea nici un fel de judecăți despre boala sau durerea cu care te-ai confruntat! Ceva nou vrea să apară în calea ta. Este chiar în spatele ușii, cum s-ar spune, și încrederea ta este testată chiar acum. Nu ai făcut nimic greșit. Tendința de a te judeca pentru lucrurile care se întâmplă în viața ta vine din frică. Ai încredere că există un flux mai mare în viața ta care te călăuzește, chiar dacă nu pare, și acum poți încerca să simți dacă boala nu-ți aduce ceva care de fapt este valoros pentru tine. Aș dori să subliniez că nu dai înapoi, ci te miști înainte!
.
Întrebare: Aș vrea să pun o întrebare despre lucrul împreună, cooperarea cu alți lucrători întru lumină. Am observat că mă schimb la nivel interior, am devenit mai puțin drăguț și mult mai direct în contactul meu cu alte persoane, și simt că asta e mai bine pentru energia mea și pentru ceea ce am de făcut. Totuși, schimbarea este atât de mare, încât nu sunt sigur că sunt pe drumul cel bun ….poate sunt doar speriat de o schimbare atât de intensă.
Ceea ce experimentezi este că personalitatea ta fuzionează cu sufletul tău și, cândva în trecut, personalitatea ta a vrut să fie drăguță și nu ofensatoare sau agresivă; dar acum simți că vocea sufletului tău este mai puternică și că uneori este nevoie să-ți stabilești limite ferme în jurul tău.
 Aceasta este parte a procesului și este important atunci când lucrezi cu alții să simți că fiecare dintre voi o face din inimă, că vă respectați și țineți cont unul de părțile rănite ale celuilalt, deoarece nimeni nu a fuzionat încă pe deplin cu sufletul său. Încă sunteți foarte umani. În trecut, grupurile spirituale au avut tendința de a se concentra foarte mult pe scopuri exterioare, lucruri care trebuiau schimbate în lume, dar, dacă vreți cu adevărat să lucrați împreună în această eră, începeți doar prin a fi împreună, doar prin a sta unul cu celălalt.  Încercați să vă cunoașteți unul pe celălalt la nivel uman. Nu vedeți asta ca pe un proiect pe care trebuie să-l realizați cu mintea, doar împărtășiți-vă iubirea și prietenia, și asta vă va aduce miracole pe care nu le-ați fi realizat niciodată doar cu mintea.  
.
Întrebare: Într-adevăr este suficient pentru mine sau pentru noi ca, pur și simplu, să binecuvântăm mâncarea sau apa înainte de a le consuma și să ne imaginăm că sunt pline de tot binele pe care corpul nostru îl necesită, și așa este?
Vă rog să vă reamintiți că Pământul este o ființă vie. Tot ceea ce este viu pe Pământ are propria sa conștiință și, într-adevăr există o colaborare între toate tărâmurile vieții de pe Pământ, umane și ne-umane. Pământul vrea să vă servească ca pe un om. Ea vrea să sprijine înflorirea conștiinței umane. Prin urmare, nu trebuie să vă simțiți vinovați pentru mâncarea pe care o mâncați sau pentru apa pe care o beți. Dacă le binecuvântați, nu o faceți cu un sentiment de vinovăție, ci cu un sentiment de bucurie și abundență. Este adevărat că orice introduceți în corpul vostru este receptiv la felul în care o faceți, la ceea ce credeți despre el, așa că dacă-l tratați cu respect și recunoștință acest lucru este observat; dar nu o faceți cu un sentiment de vinovăție! Păstrați-l luminos!
.
Întrebare:  Am lucrat cu grupuri mulți ani. Am dăruit foarte mult. În cele din urmă m-am îmbolnăvit, iar acum nu mai lucrez, astfel încât întrebarea mea este: ce pot să fac pentru a fi sigur că nu pierd prea multă energie atunci când lucrez cu grupurile?
Ar trebui să te întrebi pe tine însuți de ce pierzi energie în favoarea altor oameni? Cum se face că ei pot lua de la tine? Ai tendința de a te conecta foarte ușor cu alte persoane și, într-un mod în care dăruiești, probabil că ai observat că în spatele acestei dăruiri se ascunde frica.  Există și un dar original în această abilitate, dar există și un fel de teamă: dacă mă eliberez de toate nevoile și așteptările celorlați? Am voie să fac asta? Mă vor respinge pentru totdeauna? Poți simți această frică? Caută această frică în tine! Este asemeni unui copil care se teme că va fi deconectat de la tot ceea ce-l înconjoară și spune-i acestui copil că este în regulă să se ridice pentru sine și să se distreze pe cont propriu. Este important pentru tine să fii capabil să rămâi focalizat pe tine însuți fiind în același timp și cu ceilalți. Odată ce vei ști cum să faci asta vei putea lucra din nou și mult mai ușor cu oamenii. Eliberează vina!
.
Întrebare: Cum putem lucra împreună la un nivel spiritual dacă mai există în interiorul nostru răni emoționale care ne afectează relațiile?
Nu privi oamenii cu care lucrezi ca un mijloc pentru un anumit scop. Calitatea conexiunii dintre voi este cea care va determina ce se va întâmpla, cum vor decurge lucrurile. Deci, dacă observi durere în ceilalți sau în tine în timp ce interacționați, nu judeca și nu încerca să treci repede mai departe! Voi toți ați călătorit atât de departe pe parcursul atât de multor vieți. Ați dobândit acum darul compasiunii și a adevăratei înțelegeri a unuia pentru celălalt, așa că lăsați acea  energie să curgă către ceilalți și către voi înșivă, fără a dori să schimbați ceva. Lăsați-vă timp, din nou, ceea ce vreți să realizați împreună nu puteți cunoaște cu mintea!
.
Întrebare: Am lucrat în îngrijire mulți ani și mă văd ca un lucrător întru lumină. Nu m-a preocupat prea mult să cer protecție. Întotdeauna m-am simțit protejat. Munca pe care o fac este foarte dificilă. Lucrez cu oameni dependenți, dar în ultimul timp am observat că, probabil, am nevoie de o anumită protecție față de unele energii care se lipesc de mine, așa că întrebarea mea este: am nevoie cu adevărat de protecție?
Da, ai nevoie de protecție, deoarece ai o energie sensibilă care foarte ușor strânge emoțiile celorlalți, dar trebuie să-ți dai seama că numai tu te poți proteja pe tine însuți. Dacă ai nevoie de lucruri din afara ta, într-un anumit sens îți spui că nu poți să o faci de unul singur. Trebuie să-ți dai seama de propria ta putere și, la fel ca în întrebarea ta, să te întrebi de ce se lipesc aceste energii de tine? De ce te deranjează? De ce le permiți să intre, deoarece ele nu sunt acolo din propria lor inițiativă, tu ești cel care le-a permis să intre. Îți trezește un sentiment de obligație sau de vinovăție dacă nu faci asta! Pentru tine, ca și pentru toți oamenii senzitivi în general, v-aș recomanda să rămâneți în legătură cu emoțiile de furie dacă le simțiți. Nu respingeți aceste emoții ca rele sau demne de dispreț, deoarece de multe ori ele au să vă spună ceva important. Furia vă poate arăta că granițele voastre au fost violate, iar sufletul vostru încearcă să vă spună acest lucru prin această emoție; nu se prezintă întotdeauna prin cele mai elevate sentimente!
.
Întrebare: Bebelușii, sugarii sau copiii mici aleg să fie abuzați de părinți, îngrijitori sau preoți, și îngrijitorii – de asemenea au ales să facă acest lucru?
Înainte ca sufletul să aleagă o nouă încarnare pe Pământ, el alege anumite evenimente care să facă parte din viața care urmează. Cu toate acestea, nimic nu este complet fixat sau predeterminat. Evenimentele au o anumită probabilitate să se producă, dar întotdeauna depinde de sufletele care participă la eveniment  ca el să se producă cu adevărat. Este adevărat că sufletul unui copil care este abuzat a avut pre-cunoștință de posibilitatea ca acest eveniment să aibă loc. Dar asta nu înseamnă că agresorul nu a avut posibilitatea de a alege, și oricine decide să abuzeze de altcineva știe la nivel interior profund că există un moment în care alege, așa că persoana care face acest lucru este pe deplin responsabilă pentru ceea ce se întâmplă. Știu că e foarte dificil să ne imaginăm că un copil nevinovat poate să fi ales, într-un anumit fel, să trăiască experiența abuzului, și acest fel de gândire nu poate fi folosit ca o justificare pentru că aceste lucruri se întâmplă, dar este adevărat că în spatele fiecărui eveniment este un întreg univers de vieți trecute și de relații foarte complicate între suflete.
Aș dori să închei această sesiune mulțumindu-vă tuturor pentru prezența voastră și de faptul că ne-am amintit bucuria viziunii Pământului făgăduit. Păstrați-o vie în inima voastră și, în același timp, fiți cu picioarele pe Pământ!
 
Să aveți pasiune și răbdare! Vă mulțumesc!
 
JESHUA
 
Traducere Monica Poka
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)