Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 11 ianuarie 2015

Mesaj de la Matei decembrie 2014


Mesaj de la Matei

Decembrie 2014 (ii multumim Alexandrei)

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Pe parcursul acestui sezon de sarbatori sacre si laice, Pamantul straluceste cu nenumarate stelute, atunci cand cei care au mai mult impart cu generozitate cu cei aflati in lipsuri. Unii dintre voi ati scris ca va simtiti vinovati sa va bucurati de petreceri sau de alte distractii, deoarece atat de multi oameni nu au de nici unele. Preaiubita familie, fiti bucurosi, fiti entuziasti si recunoscatori pentru clipele fericite petrecute alaturi de familie si prieteni! Asa este Pamantul menit sa fie si vibratiile avantate ale acestor sentimente pline de lumina largesc calea spre o lume mai buna pentru toate popoarele.

In mod traditional, ultimele zile ale anului constituie un timp de reflectie asupra realizarilor avute in lunile care au trecut. Pentru Lucratorii intru Lumina, aceasta include evolutia in minte si spirit – si cat de admirabil ati evoluat! S-ar putea sa credeti ca asta s-a intamplat in ciuda incercarilor serioase prin care ati trecut – dar e tocmai datorita lor. Atunci cand ati intampinat obstacole si regrese, v-ati adunat toata puterea interioara si v-ati continuat drumul; atunci cand o usa s-a inchis, ati cautat o alta care sa se deschida; prin hotararea voastra de a merge inainte, v-ati sporit intelepciunea, curajul si spiritul.

Stim ca uneori va copleseste lumea care va inconjoara si ca este dificil sa vedeti dincolo de drama karmica, ce isi urmeaza, cu rapiditate, cursul. Am trecut si noi prin faza asta, servind luminii din „transeele” in care sunteti voi acum, asa ca stim ca, pentru voi, progresul nu pare de loc aproape sau rapid. Cat de mult ne-am dori sa va puteti vedea lumea din perspectiva noastra – va miscati cu viteza luminii si intensitatea cu care radiati este o imagine de pastrat!

Celalat aspect al traditiei voastre anuale este acela de a privi spre viitor si de a lua hotarari pentru anul nou. Pentru multi Lucratori intru Lumina, aceasta include dobandirea unei cunoasteri mai aprofundate a adevarurilor universale si intelegerea diferentei dintre realitate si iluzie – realitatea reprezentand un aspect semnificativ al evolutiei spirituale si constiente. Ii multumim cititorului care a citat din unul dintre mesajele noastre... „a privi dincolo de iluzie, a va deschide inimile si mintile spre realitatea a ceea ce sunteti – asta inseamna inaltarea! Te rog sa il intrebi pe Matei ce inseamna iluzie si ce inseamna realitate.”

Cu cativa ani in urma, am raspuns unei intrebari similare si am rugat-o pe mama sa o gaseasca:


[Fragment din mesajul din 23 mai 2005]

„Ce vrea sa spuna Matei, atunci cand spune: „Traim intr-o iluzie?” Fiecare persoana are propria realitate sau impartim cu totii, o singura realitate?

Prin definitie, iluzia este inselatoare, ceva perceput ca fiind real, dar care nu are nicio baza in realitate.

Iluzia celei de-a treia densitati este aceea ca exista o singura viata pe Pamant, apoi mori, dupa care, conform multora, exista un loc nebulos in care se afla fie o „viata de apoi” binecuvantata, fie focul iadului si pucioasa, unde ramai pentru totdeauna. Realitatea este ca aceasta reprezinta doar una dintre sutele sau miile de experiente pe care le traieste un suflet simultan, sub diferite forme si in diferite locatii din univers.

Iluzia este ca voi ati fi corpul vostru, personalitatea voastra, caracteristicile voastre, sentimentele sau realizarile voastre si ca doar intamplator aveti un suflet care merge Dumnezeu stie unde, atunci cand muriti. Realitatea este ca voi sunteti un suflet, o parte din Dumnezeu, inseparabila de El si de toate celelalte suflete din acest univers; voi aveti o experienta fizica, pe care ati ales-o pentru a echilibra alte vieti si sunteti o fiinta eterna.

Iluzia este, in functie de afilierea voastra religioasa, ca Fiinta Suprema a acestui univers e reprezentata, in mod corect, doar de religia voastra si ca legile Sale, dupa cum sunt ele interpretate de aceasta religie, sunt absolute. Realitatea este ca Fiinta Suprema a acestui univers e subordonata Creatorului, Fiintei Supreme a cosmosului. El reprezinta un amalgam al tuturor sufletelor, al tuturor formelor de viata din intregul univers si El stie fiecare gand si simte fiecare simtire, a fiecarei forme de viata. El nu poate interveni in legea Creatorului privind liberului arbitru, atunci cand sufletele se abat de la angajamentele luate inainte de nastere, asa ca nu este „voia Sa” cea care se face. Chiar daca ii spunem de regula „El”, Dumnezeu sau Sursa, dupa cum vreti sa o numiti, reprezinta un simbol al androginitatii, a energiilor masculine si feminine, perfect echilibrate. El nu a creat religiile – cateva dintre partile dezorientate ale sinele lui au facut-o.

Iluzie este ca raul e opusul dumnezeirii. Realitatea este ca intunericul reprezinta absenta luminii, absenta iubirii si a claritatii spirituale.

Iluzie este ca Pamantul e o planeta mica, solida, ai carui locuitori sunt singura forma de viata inteligenta din univers. Realitatea este ca Pamantul e un suflet cu un corp planetar, care reprezinta caminul fiintelor de pe si de deasupra sa si ca locutorii care ii populeaza suprafata sunt, in cea mai mare parte, mult mai putin evoluati din punct de vedere spiritual, intelectual si tehnologic, decat multe alte civilizatii.

Da, fiecare suflet are propria sa iluzie care tine de sine, de fiecare fateta a vietii, de planeta Pamant si de Sursa tuturor lucrurilor – dar, pana la urma, toti impartasesc aceeasi realitate universala.”

Iti multumesc, mama. Multi dintre cei care stiu ca sunt Lucratori intru Lumina s-au descurcat in mod exemplar, in abordarea simultana a unor situatii din 3D si a evolutiei catre orizontul extins 4D, astfel incat pasajul de mai sus nu reprezinta o revelatie, ci mai degraba o confirmare a progresului vostru. Numarul cu mult mai mare, al celor care servesc Lumina, fara sa isi dea seama de acest lucru, nu are nicio idee despre faptul ca isi joaca rolurile alese intr-o saga complicata a Luminii ce triumfa asupra intunericului; cu timpul, insa, si ei vor vedea cum se desfasoara iluziile celei de-a treia densitati, in cadrul realitatii universale. Un alt mod de a vedea realitatea este ca „ uni–vers”, a vorbi cu o singura voce – vocea sinelui vostru multidimensional, in Unimea Tuturor.

Inainte de a ne referi dupa cum ni s-a cerut la evenimentele recente, dorim sa spunem cateva cuvinte despre principalele mijloace de comunicare in masa. Tentaculele Illuminatilor isi pierd puterea asupra acestora, dar mai au inca destula pentru a se asigura ca principalele stiri se refera la terorism, proteste, agresiuni si alte intamplari care genereaza reactii negative; in acelasi timp, unele informatii sunt distorsionate prin omisiune si altele sunt de-a dreptul falsificate. Nu sugeram sa ignorati rapoartele media, dar va rugam sa aveti discernamant in ceea ce priveste „stirile” si sa nu fiti acaparati de prezentarea lor dramatica.

Acum vom vorbi, pe scurt, despre: Protestele din SUA, legate de moartea unor barbati afro-americani din cauza unor tactici politienesti excesive, vor determina aparitia unor reforme si incheierea discriminarii rasiale din aceasta tara? In aceste incidente sunt implicate contractele sufletelor? Reformele vor veni mai repede decat incheierea sentimentelor rasiste ce sunt inculcate de la o generatie la alta; acest lant otravitor al orientarii va fi spart de tinerii care ii vor rezista si il vor depasi. Da, toti cei implicati in incidente s-au oferit voluntari, la nivelul sufletului, pentru a-si juca rolul, asemenea multor altora dinaintea lor, pentru a pastra atentia globala indreptata aspura nedrepatilor crude ale rasismului si ale altor prejudecati, nu numai in acea tara, ci oriunde ele reprezinta elemente ale vietii. In cele din urma, aceste aspecte ale civilizatiei voastre vor mai exista doar ca si capitole triste, in analele istoriei voastre.

In situatiile in care divizarea perceptiilor si a atitudinilor este adanc inradacinata, discutiile menite sa apropie extremele isi vor continua drumul sinuos, pana cand se va atinge o asemenea intensitate a Luminii pe planeta, incat cooperarea sa le vina, in mod natural, negociatorilor aflati de ambele parti. Toate tarile din Orientul Mijlociu, multe tari din Africa, Coreea de Nord, Ucraina, Cecenia si Hong Kong sunt deseori mentionate si cetateni din alte parti au intrebat si ei daca vor vedea schimbari benefice in tarile lor. Daca am sti cand se vor incheia tulburarile, ne-ar placea foarte mult sa va spunem – in mesajele anterioare, v-am explicat de ce ne e imposibil sa stim. Ce va putem spune cu certitudine este ca fiecare tip de asuprire si coruptie din lumea voastra va disparea treptat. Intre timp, o multitudine de suflete traiesc ceea ce au ales, pentru a-si completa lectiile karmice si pentru a evolua spiritual si constient, in cea de-a patra densitate.

„Aprobati dezvaluirea raportului CIA, referitor la tortura „detinutilor” dupa 11/9?”. Sufletele de pe acesta statie nici nu aproba nici nu dezaproba orice decizie luata pe Pamant, dar, tinand cont de cunoasterea noastra legata de ceea ce este in desfasurare, va spunem ca dezvaluirea respectivului raport a fost esentiala. Chiar daca au existat mai inainte unele zvonuri legate de tehnicile dure de interogare, recunoasterea oficiala a ceea ce s-a intamplat e un pas inainte in aflarea adevarului legat de cele ce s-au intamplat pe 11/9 si aceasta expunere va constitui un catalizator pentru „scoaterea la lumina” a altor mari neadevaruri si tradari, ascunse cunoasterii publicului.

Cat priveste comportamentul abuziv al unor celebritati, toti indivizii au agreat, la nivelul sufletului, sa participe in diverse situatii, din doua motive: pentru a face publica, mai departe, durerea si chinul tuturor persoanelor supuse acestui gen de tratament si pentru a arata nebunia aducerii unor figuri populare din sport sau divertisment, la statutul de idoli. Rezultatul principal al acestui lucru va consta in recunoasterea faptului ca fiecare persoana din societatea voastra are o valoare egala in familia sufletelor; rezultatul secundar, daca vreti sa il numiti asa, fiind acela ca vor exista mijloace de plata suficiente, in toate domeniile de activitate, astfel incat toata lumea sa se bucure de belsugul Pamantului.

Pe scurt, tot ce se intampla in lumea voastra are un rost! Stiind ca fiecare situatie volatila, dezamagitoare sau plina de incarcatura reprezinta un pas in directia pacii, a echitatii si dreptatii, haideti sa vedeti toate situatiile si indivizii fara judecata si condamnare. Intr-adevar, mai e nevoie de multe pana la materializarea Epocii de Aur, dar ele se vor face. Schimbarea ce incepe in fiecare persoana creeaza un val de opinie al iubirii, ce va transforma lumea, iar eforturile din culise, facute in aceasta directive, vor incepe negresit sa infloreasca.

Am mai vorbit inainte despre importanta muzicii, iar acest anotimp ofera compozitii maiestuoase, colinde si cantece populare pline de veselie, care sa va ridice moralul. Cuvintele unora dintre colinde nu descriu nasterea lui Iisus, ci exprima veneratia in fata acestui suflet inaltat. Esenta de iubire puternica, a tuturor mesajelor pe care Dumnezeu le-a transmis copiilor sai iluminati de pe Pamant, se regaseste pretutindenea in jurul vostru, in fiecare clipa. Dragi frati si surori, cantati si traiti exuberanta Bucuriei adusa lumii si intrati in noul an, cu acest sentiment luminos.

                        _________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
suzy@matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)