Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 17 martie 2015

Fricile ascunse vă coboară vibrația .

 
Mesaj de la Conștiința Ascensiunii Pământului, prin Suzanne Lie

Preaiubiților, sunteți pregătiți pentru următoarea aventură cu Pământul cinci dimensional? Știm că mintea voastră a întâmpinat dificultăți în centrare. Ați ales să vă dedicați procesului de a păși conștient în cea de-a cincea dimensiune și este necesar să alegeți să consacrați o mai mare parte din timpul vostru, pentru a îndeplini ceea ce voi ați ales pentru voi înșivă.

Vă amintiți cum în celelalte vieți ale voastre v-ați dedicat practic tot timpul pentru inițierile voastre? Cu toate acestea, în acele vieți voi nu trebuia să mergeți la lucru sau să vă plătiți facturile. Toată atenția voastră a fost dedicată, tot timpul,  procesului vostru de ascensiune. În prezent voi trebuie să aveți grijă de viața voastră lumească în timp ce, de asemenea, progresați pe calea voastră spirituală.

Mulți dintre voi aveți credința că trebuie să lucrați din greu. Sunt alții care au ales să creeze o viață în care ei să nu muncească. Din nefericire, această alegere vă epuizează financiar. Vă amintim: ceea ce voi credeți în mintea voastră este ceea ce trăiți în viață! Dați-ne voie să vă învățăm!

Prima lecție pe care să vi-o amintiți în misiunea voastră de integrare a celei de-a cincea dimensiuni în viața voastră de zi cu zi este să vă amintiți că VOI sunteți creatorul propriei voastre realități. Din dimensiunea a cincea voi aveți acces total la vibrațiile ”mai joase” ale conștiinței voastre. Aveți încredere că sunteți pe calea voastră și că fiecare experiență, chiar dacă aceasta este neplăcută, este o componentă a acestei căi!

Dacă în conștiința voastră mai este încorporată frică, Sinele vostru mai înalt va crea o situație exterioară pentru a aduce acea frică la suprafață. Dar dacă în mod voluntar, consecvent și regulat, vă aduceți fricile la suprafața conștiinței voastre, nu va mai fi nevoie ca în viața voastră să fie creată drama care să le aducă la suprafață. Vedeți care sunt aceste frici și iubiți-le! Aveți încredere în Sinele vostru Divin! Aveți încredere în Univers!

Vedeți-vă acum coborând scările în „peștera fricilor” voastre uitate! Adunați-le pe toate și aduceți-le la suprafață! Oh, da, aici este și frica de a nu fi destul de bun! Această frică veche pe care cea de-a treia dimensiune a insuflat-o în atât de mulți dintre voi va apărea în viața voastră atunci când sunteți pregătiți să pășiți în lume și să vă expuneți. Ego-ul vostru rănit va încerca să creeze situații care să vă oprească să mergeți mai departe cu munca de eliberare a voastră. Prin urmare, priviți aceste situații ca pe niște inițieri. Calea ascensiunii are multe inițieri în care acea componentă (egoul) a persoanei voastre care nu este capabilă să vă urmeze în procesul vostru de ascensiune poate fi eliberată.  Această eliberare este, pur și simplu, acțiunea de a da drumul la ceea ce stă în calea întoarcerii voastre în cea de-a cincea dimensiune. Este important să nu fie emisă nicio judecată la adresa voastră sau a altora! Doar să știți că toate părțile realității voastre au un sezon. Când acel sezon se încheie, atunci este ACUM-ul pentru a elibera acea componentă a sinelui vostru (ego).

Dacă doriți să vă întoarceți în dimensiunile mai înalte, va trebui să fiți dispuși să eliberati atașamentele, să dați drumul complet lumii fizice. Acest lucru este foarte dificil, pentru că este simțit la fel ca moartea. În mintea voastră conștientă voi nu vă puteți aminti moartea, dar experiența vă aprinde mintea inconștientă profundă unde amintirea morții (și nașterii) trăiește. În multe vieți ați murit cu frica în conștiința voastră. Prin urmare, chiar înainte de a ajunge în momentul deplinei renunțări, frica de moarte iese la suprafața conștiinței voastre. Această experiență poate fi foarte derutantă, pentru că ea nu apare conștiinței voastre, minții voastre trei dimensionale, și nu puteți înțelege de ce aveți o frică atât de extremă.

Pentru a păși conștient în cea de-a cincea dimensiune (adică fără să muriți), va trebui să vindecați fiecare experiență din fiecare viață trei sau patru dimensională în care ați murit în frică!

Nu trebuie să vă uitați la fiecare din acele vieți în mod individual. Puteți lucra la nivel de simțire, permițându-vă ca în mod conștient să simțiți suma tuturor experiențelor voastre de a muri în frică.

Îi veți permite simțirii să vină în față pentru atât timp cât o puteți suporta, iar apoi veți rupe drama și vă veți reveni în timp ce echilibrați acea frică cu iubire. Amintiți-vă că voi sunteți cei care controlați totul!

Alegeți să vă înfruntați frica atât de mult timp cât puteți. Stați cu curaj în frica pe care ”problema” o dezvăluie. Dezactivați frica  alegând o altă experiență. Clenciul aici este că viața trei dimensională v-a învățat cum să creați dificultăți, dar a eșuat în a vă învăța cum să creați fericire și iubire. Cu toate acestea, este sarcina celei de-a treia dimensiuni să creeze situații dificile astfel încât să fiți forțați să priviți spre ceruri (dimensiunile mai înalte) pentru a găsi răspunsul. Acest răspuns este întotdeauna IUBIREA necondiționată! Iubirea vă va ridica conștiința deasupra iluziei celei de-a treia dimensiuni și vă va permite să vă amintiți cine sunteți cu adevărat.

Tot acolo mai este și frica de singurătate, că nu va avea nimeni grijă de voi. Această frică are multe fețe, dar cele mai multe fețe sunt cele ale copilăriei voastre. Iubiți-vă copilul interior și promiteți-i că veți avea grijă de el! Apoi asigurați-vă că participați la propria voastră nevoie de atenție, nevoie de iubire și de acceptare. Asigurați-vă că împliniți acele nevoi ale sinelui vostru!

Uitați-vă apoi după o altă frică: frica de coruptibilitate. Credeți că dacă ieșiți în lume și aveți succes veți ajunge să vă contaminați și nu veți mai fi în stare să rămâneți puri spiritual!!? În plus, se va umple viața voastră cu „făcutul de lucruri” pe care nu doriți să le faceți, sau pe care vă este frică să le faceți!!!?

O componentă importantă în a deveni cinci dimensional este să fii pe deplin conștient de simțurile tale mai înalte, să fii în Iubire, nu în frică! Pentru a face acest lucru, trebuie să vă feriți să deveniți speriați sau neliniștiți în lumea voastră cotidiană. Când sunteți speriați, aduceți-vă aminte că spiritul vă ajută să deveniți cinci dimensionali prin crearea unei drame care să aducă în prim-plan fiecare frică ascunsă. Fricile ascunse sunt cele care vă coboară vibrația (pentru că nu sunteți suficient de conștienți de ele astfel încât să le puteți echilibra cu iubire!). Când vibrația voastră scade, voi sunteți coborâți din dimensiunea a cincea.

Apreciem curajul pe care îl aveți în a permite tuturor fricilor voastre ascunse să se ridice la suprafață! Aceste frici sunt o componentă a naturii voastre primare – a sinelui vostru animal.

Voi toți sunteți mărețe ființe de lumină care ați călătorit în dimensiunea a treia în acest moment special pentru a o ajuta pe Gaia în ascensiunea sa. Pentru nenumărate vieți, Gaia a servit ca sală de clasă pentru formarea voastră ca ființe de lumină cinci dimensionale. Acum este rândul vostru să o ajutați pe ea, precum și pe voi înșivă.

Vedeți aceste frici și iubiți-le! Iubirea vă va ridica conștiința deasupra iluziei celei de-a treia dimensiuni. Aveți încredere în Sinele vostru Divin! Aveți încredere în Univers!





EXERCITIU

Acum sunteți pregătiți pentru o călătorie pe Pământul cinci dimensional. Imaginați-vă că mergeți pe un ocean sau pe o întindere mare de apă. Spunem „mergeți pe apă”, deoarece apa este o componentă majoră a corpului vostru uman. Prin urmare, vă rugăm să vă plimbați de-a lungul oceanului. În timp ce vă continuați plimbarea în cea de-a cincea dimensiune, începeți să vă dați seama că oceanul este diferit în mod subtil. Strălucește și scânteiază în culori care sunt doar puțin diferite de ale oceanului vostru trei dimensional. Vedeți aura oceanului? Nu este frumoasă!? Aura oceanului radiază până la stratosferă. Sarcina balenelor și a delfinilor este să curețe aura oceanului. Și este sarcina oamenilor să curețe aura uscatului.

În timp ce vă plimbați pe plajă, observați cum puteți curăța aura pământului, a uscatului. Plimbați-vă chiar pe malul oceanului, ca să puteți simți mai bine aura uscatului întâlnind oceanul! Respiraaaați adânc!

Acum, pentru a vă continua plimbarea voastră cinci dimensională, aplecați-vă și simțiți nisipul! Se simte diferit, pentru că în loc să fie pietricelele foarte mici de nisip, murdărie, scoici și pietre, nisipul 5D este format din mici sfărâmături de cristal. Priviți cum strălucește nisipul când soarele se reflectă prin el! Respiraaaați adânc!

Intrați în apă până la glezne! Priviți cât de clară și limpede este și simțiți cum vibrația apei este calmantă, foarte liniștitoare. Respiraaaați! În timp ce vă relaxați, imaginându-vă în realitatea voastră cinci dimensională în care vă plimbați, vă dați seama că această apă cinci dimensională este de fapt lumină lichidă.

Ascultați! În momentul în care lumina lichidă se întâlnește cu nisipul de cristal se aude o melodie moale și apare un curcubeu în culori cinci dimensionale … Respiraaaați!

Uitați-vă la mâna voastră cinci dimensională din fața voastră … Respiraaaați adânc! Vedeți cum mâna voastră de lumină scânteiază ca și nisipul de cristal. Pe măsură ce vă mișcați mâna, ea lasă în urma ei o dâră în culorile curcubeului. Uitați-vă la acea dâră și vedeți cum puteți schimba culorile cu mintea voastră …

Acum atingeți-vă inima trei dimensională cu mâna voastră cinci dimensională! Respiraaaați calm! Simțiți cum vă vindecă fricile!

Pe parcursul zilei voastre, fiți conștienți de fiecare secundă de frică și vindecați-o imediat punându-vă mâna cinci dimensională deasupra inimii voastre trei dimensionale!

Noi suntem cu voi!

Suzanne Lie,  link catre articolul original

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka,  http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)