Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 14 iulie 2015Progrese mari au fost făcute

.
mamica_bebe_foc
Mesaj de la Quan Yin, prin Jenny Schiltz

Jenny: Acum câteva zile, în patru iulie, am fost lovită de un val de energie care a fost atât de amețitor încât am simțit ca și cum corpul meu ar fi avut nevoie să se închidă. Ce a fost asta?
Quan Yin: Când se întâmplă un astfel de lucru înseamnă că are loc o vindecare profundă, intensă.Explozia de energie activează părți din tine, inclusiv ADN-ul tău, pentru a permite o vindecare mai profundă. Cum această vindecare nu trebuie să fie una conștientă, somnul este de cele mai multe ori calea de a procesa schimbările foarte repede. Atunci când este posibil, ar trebui dat curs acestor îndemnuri, deoarece ele accelerează viteza curățării și vindecării voastre.
Jenny: Văd cum se manifestă în cei din jurul meu tipare pe care le-am crezut vindecate. Găsesc acest lucru frustrant și, într-un fel, lipsit de putere, în timp ce văd că aceeași lecție este repetată.
Quan Yin: Nu-ți permite să devii frustrată, pentru că nu este nimic ce tu să poți face sau să nu faci pentru a schimba ceea ce un altul învață. Ceea ce tu poți să faci este să fii o susținătoare iubitoare și să explici în cel mai amabil mod posibil ceea ce vezi, fără vreo aparentă superioritate. Înțelegi?
Jenny: Da, nu pot să spun ”Ți-am spus eu!”, deoarece aceasta este o lecție care nu a fost complet învățată ultima dată și este nevoie să fie învățată de această dată astfel încât să nu mai fie repetată. Dacă eu interferez cu judecată, frustrare sau mânie, asta ar putea întârzia procesul de învățare.
Quan Yin: Da, exact, astfel permiți și te asiguri că aceasta nu devine o lecție și pentru tine.
Jenny: Recent m-am trezit cu dureri articulare în tot corpul și când m-am acordat la ele am văzut fluxuri de coduri de lumină verzi/albastre care intrau în chakra mea coroană. Mi-au trecut în câteva ore. Ce sunt acestea? Care este semnificația lor?
Quan Yin: Acestea sunt coduri care vă transformă literalmente ADN-ul. Ele vă actualizează și meridianele corpului și merkabele la o frecvență mai înaltă.
Jenny: În timpul acestui ultim proces am simțit dureri intense în șoldul și genunchiul stâng. Când mi-am întrebat sinele mai înalt ce a fost asta, sinele mi-a spus că tot de ce m-am agățat, la tot ce am opus rezistență curgerii codurilor a plecat. Am făcut-o, am cerut ajutor și am acordat permisiune fiecărei ființe de lumină, înger, maestru ascensionat și echipei mele să mă ajute. În 30 de minute am simțit rezistența dispărând și energia curgând din nou.
Quan Yin: Da, adeseori aceste coduri se întâlnesc cu o rezistență în forma convingerilor și fricilor stocate, sunt într-adevăr multe, multe lucruri care ar putea indica prezența unui blocaj în curgerea din interiorul corpului. Cerând ajutor și acordând permisiunea de a fi ajutat în toate modurile vă permite să fiți ajutați și mai semnalează corpului că sunteți în acceptarea ca schimbările să aibă loc.
Vin astăzi la voi cu un scurt mesaj de speranță, deoarece mulți dintre voi faceți un mare progres. Înțelegem că mulți dintre voi experimentați mari dificultăți emoționale, fizice și mentale. Mulți dintre voi vă simțiți ca și cum nu ați putea merge mai departe. Totuși vă îndemnăm să faceți tocmai asta!
Vă cerem să aveți speranță, să aveți încredere în voi și să dați la o parte toate fricile și îndoielile. Noi suntem în măsură să vedem progresul vostru și schimbările care sunt făcute în interior. Vă cerem să vă vedeți pe voi înșivă așa cum vă vedem noi!
Mulți dintre prietenii, tovarășii voștri, au intrat deja în dimensiunea a cincea și s-au atașat la Rețeaua Unității. Mulți nu sunt departe nici ei. Această nouă locație nu este tot ceea ce vi s-a spus a fi, ea este un loc de aterizare care vă va ajuta să vă ușurați poverile emoțiilor și gândurilor fluctuante care i-au tras pe atât de mulți în jos.
Odată ce vă atașați la Rețeaua Unității nu mai puteți coborî vibrațional în dimensiunile mai joase. Din această locație puteți doar urca. Odată ce atingeți această destinație veți fi în măsură să-i vedeți mult mai clar pe cei care sunt prinși în paradigma trei dimensională. Le veți vedea fricile, ego-urile și mulți dintre voi veți fi în măsură să vedeți exact ce îi trage pe alții în spate, ce tipare se manifestă în viețile lor. Acest lucru este minunat, deoarece pentru voi este o oportunitate să vă vedeți creșterea și să împărtășiți compasiune cu cei care nu sunt încă pregătiți să meargă mai departe și mai au de făcut o profundă muncă interioară.
Ceea ce nu trebuie să se întâmple este ca cineva să-și folosească noua poziție ca pe un mijloc de a se simți mai bun sau mai vrednic decât un altul. Acest lucru duce doar la dualitate și la o creștere a ego-ului, chiar dacă numai la nivel spiritual.
Treaba voastră este să iubiți, total, necondiționat, tot ceea ce intră în cercul vostru, tot ceea ce intră în realitatea voastră.
Unii dintre voi simțiți că este momentul să vă alăturați din nou societății, pentru a găsi o cale de a vă pune nou găsitele voastre niveluri vibraționale la muncă, iar alții mai simțiți nevoia de a sta în coconul sinelui vostru. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru. Acum este timpul în care deveniți mai puternici în ceea ce privește sentimentul vostru de sine, curățați mai multă densitate din forma voastră și vă dați seama cine sunteți fără straturile care v-au înconjurat cândva.
Când sunteți pregătiți să vă alăturați din nou societății veți simți un puternic sentiment de sine și o rezolvare care este de nezdruncinat. Ceea ce nu trebuie să faceți este să vă judecați pentru lipsa de dorință de a face parte din societate. Este o parte normală a acestui proces să simțiți nevoia de a intra în interior, la toate nivelurile. Atunci când vă simțiți în siguranță să faceți acest lucru, veți descoperi că sunteți în măsură să vă păstrați echilibrul chiar și în haosul din lumea voastră în schimbare.
Efectele fizice care sunt experimentate de către toți cei care se află pe Pământ au crescut rapid.Codurile de lumină care intră nu mai vin în explozii, ci în fluxuri constante, odată ce ați curățat o anumită cantitate de densitate, primind apoi în mod automat următorul nivel de coduri. Acest lucru este benefic prin aceea că nu mai trebuie să așteptați o aliniere sau o explozie solară pentru a vă putea continua creșterea.
Codurile sunt aici, disponibile tuturor celor care sunt pregătiți. Există explozii continue care vă ajută să curățați tot ceea ce nu vă mai servește, ele aducând la suprafață emoții și amintiri care este necesar să fie reconciliate. Pe măsură ce un om se vindecă și nu mai simte nevoia să se agațe de o credință, de un gând sau de un tipar, acesta se curăță adânc în interior și la toate nivelurile.
Cu ritmul continuu al codurilor de lumină, mulți nu simt o pauză în rigorile vindecării. Acest lucru pare dificil, dar el este necesar ca să vă ajute să intrați în noua fază a existenței voastre.
Este important să priviți toate schimbările care au loc în interiorul vostru dintr-o perspectivă pozitivă, așa cum o femeie aflată în travaliu simte durere, dar ea înțelege că din durerea ei vine o nouă viață glorioasă. Acest lucru nu este diferit: din durerea pe care o simțiți, din munca pe care o faceți, vine o nouă viață glorioasă, a voastră! O viață în care sunteți conectați la cel mai înalt aspect al sinelui vostru, una în care sunteți Acasă.
Vă cerem tuturor să continuați, să curățați în continuare și să vă păstrați inimile larg deschise, cu iubire necondiționată pentru voi înșivă întâi și apoi pentru alții!

Cu profundă admirație,
Quan Yin
Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka,  
     www.terapie-prin-iubire.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)