Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 11 septembrie 2015

Mesaj de la Matei August 2015 (ii multumim Alexandrei pentru traducere)

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Le multumesc tuturor celor care au scris despre aceasta parte din ultimul nostru mesaj: „Insectele servesc si ele scopului sufletelor a caror energie a vietii le plaseaza in zona cea mai joasa a taramurilor spiritului din cea de-a treia densitate…Va veti bucura sa aflati ca insectele nu pot supravietui la nivelele de vibratie superioara catre care se indreapta Pamantul si ca locul lor in lantul trofic nu va mai fi necesar.”
Ar fi trebuit sa pun „acele” inainte de cuvantul „insecte” in ambele situatii, pentru a clarifica faptul ca respectiva informatie se refera numai la insectele mentionate in intrebarea unui cititor cu privire la scopul „…gandacilor de bucatarie, al puricilor, tantarilor,etc…” – genul de insecte care cauzeaza sau imprastie boli sau care va dau, pur si simplu, batai de cap. Asadar dragilor, veti fi bucurosi sa aflati ca albinele vor ramane cu noi la trecerea Pamantului prin planurile vibrationale din ce in ce mai inalte, atata timp cat serviciul lor pretios va fi dorit si onorat; si la fel se va intampla si cu alte marunte forme de viata, care va incanta, asemenea fluturilor, libelulelor, gargaritelor si licuricilor, care vor continua si ele sa va binecuvanteze lumea cu frumusetea si unicitatea lor.
In prezent este o mare agitatie de acoperire si descoperire a activitatilor legate de eforturile de stabilizare a economiei globale si de eradicare a coruptiei din cadrul institutiilor financiare, de scoatere la iveala a adevarurilor si de demascare a inselaciunilor de lunga durata; de stopare a finantarii Statului Islamic si a operatiunilor secrete ale Illuminatilor; de incheierea poluarii industriale si a altor moduri de distrugere a mediului inconjurator. Acest spirit al cooperarii internationale, aflat in crestere reprezinta o piatra de hotar importanta in procesul transformarii lumii voastre si, in timp ce este adevarat ca pana cand toate zonele de conflict vor ajunge la o rezolvare pasnica, erforturile in directia reformelor vor mai intalni in cale nuclee ale rezistentei incapatanate, nimic nu va putea opri impulsul puternic al luminii sau constiinta in expansiune a omenirii de pe Pamant.
Cititorilor care au intrebat daca in cazul unei „unde cosmice iminente”, persoanele iluminate se vor inalta in trup, le raspundem „Nu” si la fel raspundem si intrebarii daca oamenii cu inclinatii negative vor pieri in masa.
Cat despre evenimentele despre care se spune ca „vor veni in luna septembrie”, campul energetic de potential al Pamantului indica intr-adevar o perioada activa, dar aceasta nu include nici un meteorit sau alt corp ceresc masiv, care sa loveasca planeta cu rezultate catastrofale si nici un al treilea razboi mondial, care sa inceapa in Orientul Mijlociu – niciunul dintre aceste evenimente nu se va intampla nici in septembrie si nici altadata! Si daca vor exista revolte economice in Statele Unite, ele nu vor constitui „alarme false” care sa determine guvernul sa declare legea martiala si sa faca arestari in masa. Faptul ca aceasta tara falimentara a fost pastrata pe linia de plutire de Sistemul Rezervei Federale, aservit Illuminatilor, va trebui sa iasa intr-un final la lumina si sa se incheie si exista deja procedurile necesare pentru minimalizarea dificultatilor financiare ale cetatenilor.
Nu vedem absolut nimic „suspicios” in alegerea datei sosirii Papei Francisc in Statele Unite si el actioneaza cu siguranta din puritatea inimii sale. Speculatiile conform carora el ar lucra in secret cu Illuminati reprezinta o dezinformare rauvoitoare, care a fost cel mai probabil imprastiata chiar de catre acestia pentru a disimula adevarul faptului ca papa le dezmembreaza fortificatiile de secole, din interiorul Vaticanului.
Conform colegilor nostri din Nirvana, ingerul supraveghetor al sufletelor leilor a fost alaturi de Cecil pentru a-i usura suferinta pe parcursul orelor in care a zacut ranit si dupa ce a facut tranzitia, el a aflat despre valul de suparare ce a urmat mortii sale. Nu, el nu avea nici un fel de aranjament karmic cu Walter Palmer; cu toate acestea, „vanatorii de trofee” au de a face cu lectii karmice si felul in care a fost ucis Cecil a atras mult atentia asupra responsabilitatii colective de a proteja si respecta viata animalelor de pe planeta Pamant. Acest incident trist a intensificat si lumina aruncata asupra responsabilitatii comune cu privire la vietile tuturor oamenilor de pe Pamant.
Multi dintre voi ne-ati cerut comentarii cu privire la situatiile politice din tarile voastre natale. Vorbind la modul global, guvernele au controlat majoritatea aspectelor vietii din lumea voastra si prin urmare ele reprezinta zonele in care vor trebui sa apara cele mai profunde schimbari si noi putem vedea, din perspectiva noastra, ca aceste schimbari se apropie. Sa inlaturi insa complet guverne nationale si regimuri tiranice nu este ceva ce se poate intampla usor sau repede si marasmul pe care il vedeti – daca e sa facem un joc de cuvinte – este furtuna dinaintea linistii. Cat despre „perspectiva” noastra asupra scenei politice din Statele Unite, pe masura ce tot felul de lucruri vor iesi la iveala de acum si pana in ziua alegerilor, veti vedea de ce toata vorbaria presei despre care dintre numerosii candidati va deveni presedinte este o asemenea pierdere de energie.
Numeroasele intrebari si comentarii in legatura cu sufletul arata ca e nevoie sa clarificam acest subiect, care este mult mai important de inteles decat politica. Suntem bucurosi sa va oferim aceasta clarificare si comentariul unui cititor ne ofera un punct foarte bun de plecare: „Invatarea lectiilor karmice, viata dupa viata, nu face faptul de a fi „suflet etern” mai putin atragator.” Va asiguram, a fi un suflet etern nu inseamna o serie fara sfarsit de experiente karmice schimbatoare! Voi evoluati spre un nivel spiritual al trezirii constiintei, de la care nu mai este nevoie de karma si fiind fiintele multidimensionale care sunteti, veti continua sa evoluati si sa va aduceti aminte de Inceputurile voastre in iubirea-lumina pura a Creatorului. Pana atunci – si durata difera dupa cum fiecare suflet e diferit de altul – veti avea vieti minunate, ca suflete din ce in ce mai inaltate, in lumi in care bucuria, iubirea si frumusetea va depasesc imaginatia.
„Diferitele referiri non-religioase la Dumnezeu creaza confuzii. Ce este Dumnezeu – Fiinta/Sufletul Suprem, Creatorul Primar, Creatorul Sursa sau Ingerul Superior?” Dumnezeu este un suflet – orice forma de viata, de oriunde, este un suflet – si fiind Fiinta Suprema a acestui Univers, El este sursa intregii vieti din acest Univers, dar El nu este Sursa Creatoare sau Creatorul Primar. Acestea sunt alte denumiri ale Creatorului/Creatiei, sursa de energie si fiintarea a tot ceea ce exista in cosmos. Doar ca pentru usurinta exprimarii am spus simplu, Creator
Dumnezeu nu este nici din taramul angelic, El este insa una din materializarile angelice – primele suflete cu potentialul de a deveni forme de viata. Ei sunt zei si zeite androgine, care au avut optiunea de a ramane la fel de puri ca lumina sau de a lua o forma; dintre cei care au ales sa fie Lumina, Creatorul a selectat cativa care sa co-creeze universurile si sa le conduca. Voi numiti acest zeu ales de Creator pentru a co-creea acest univers si pentru a fi Fiinta Suprema cu diferite nume, inclusiv Dumnezeu. In cele din urma, unii dintre zeii si zeitele care au vrut sa se intrupeze au trait o vreme pe Pamant; ei au putut sa materializeze orice aparitie fizica au dorit si de aceea apar unele figuri cu trasaturi neobisnuite in desene sau pe alte obiecte de arta ale civilizatiilor antice.
„Nu inteleg cum sufletele care traiesc in lumea spiritului pot crea oameni sau personaje noi. Este pentru ca au niste „ingrediente” diferite in alcatuirea sufletului fata de persoane si personaje?” Noi intelegem ca termenii suflet, personaj si persoana, care pot fi folositi unul in locul celuilalt pot sa tulbure apele, ca sa spunem asa. Chiar daca avem tendinta sa spunem personaj, atunci cand vorbim despre un suflet care materializeaza o fiinta si sa numim acest personaj persoana pe durata vietii fizice a acestei fiinte, cele doua cuvinte inseamna acelasi lucru: gandurile, sentimentele, imaginea de sine, caracteristicile, comportamentul, talentele, abilitatile, ideile, visele, credintele, realizarile, esecurile, relatiile si toate celelalte experiente ale unui individ, pe parcursul vietii acestuia. Sufletul este cine sunteti – o fiinta independenta, unica, divina si parte inseparabila din Fiinta Suprema a acestui univers si din Creator/Creatie. Nu sunteti o persoana care are un suflet, sunteti un suflet care are experiente personale intr-un corp.
Fie intr-o lume a spiritului, fie intr-una fizica, alcatuirea sufletelor este aceeasi – energia iubire-lumina a Creatorului. In orice caz, ati putea spune ca alcatuirea sufletului are „ingrediente” sub forma calitatilor innascute pe care le transmite personajului sau: constiinta, inspiratie, instict, capacitatea nelimitata de a iubi, putere spirituala, capacitatea de a materializa si simtul onoarei, bunatate stralucitoare si interconectivitate cu Dumnezeu si cu Natura. Persoana si sufletul pot diferi in mod semnificativ in functie de alegerea persoanei de a actiona conform calitatilor respective sau de a le ignora - sau de modul in care isi foloseste darul liberului arbitru, primit de la Creator.
Sa folosim un strat superior al Nirvanei ca exemplu al modului in care sufletele din lumea spiritului folosesc energia Creatorului pentru a produce ceea ce doresc. O persoana poate materializa de exemplu, stari localizate ale vremii, haine, mobila si flori; producerea unor obiecte mai complexe, cum ar fi case, muzee, masini si barci cere mai multi participanti – unii vizualizeaza partile interioare in tandem cu cei care vizualizeaza partile exterioare.
Atunci cand un suflet doreste experiente care se pot intampla doar intr-o lume fizica, acel suflet materializeaza o fiinta, folosind energia Creatorului – alcatuirea noului suflet – si doteaza aceasta noua fiinta – persoana sau personaj – cu toate calitatile innascute mentionate mai sus, impreuna cu toate atributele care sa ii dea posibilitatea sa duca genul de viata care sa materializeze alegerile sufletului. Aceasta include acordul pre-natal cu cele doua suflete care ii vor deveni parinti - si ii vor pune la dispozitie cele alese de suflet, cum ar fi mostenirea genetica si culturala, locatia geografica si statutul economic - si cu toate celelalte suflete care vor imparti viata persoanei respective.
„Matei a spus, telul fortelor intunecate este acela de a captura SUFLETE. Ce se intampla cu numerosii oameni „buni” care s-au confruntat ani la rand cu „posedarea” lor de catre aceste energii intunecate si care au devenit atat de slabiti incat au renuntat la lupta? Au castigat fortele intunecate? Ce se intampla cu sufletul persoanei respective?” Sufletul este eliberat atunci cand corpul moare si corpul eteric al persoanei si amintirile ei de o viata intra in Nirvana, unde psihicul chinuit si corpul eteric slabit primesc o atentie personalizata si constanta pe parcursul procesului de vindecare.
Dupa cum s-a spus in mesaje anterioare, fiecare suflet ramane sinele sau inviolabil si independent, chiar daca este parte din sufletul sau cumulativ. Aceasta reprezinta si un alt tip de relatie. Fiecare suflet „nou” devine parte din descendenta unui suflet initiator, numit „suflet radacina” si deoarece vietile acestor „suflete radacina” pot afecta vietile tutror descendentilor lor, ele sunt sufletele pe care fortele intunecate doresc sa le captureze.
Sufletele radacina, asemenea tuturor celorlalte suflete, sunt energie si prin urmare sunt indestructibile; cu toate acestea, cu exceptia scanteii care reprezinta forta lor vitala, lumina lor poate fi stinsa treptat prin vieti multiple de alegeri negative, aflate in afara contractelor sufletului - si de aici termenul de „suflete intunecate.” Legile acestui univers le atrag spre cea mai densa parte a lumii spiritului, unde este trimisa in mod constant, asupra lor, o raza micuta de lumina – nu mai mare de un varf de ac, deoarece sufletele intunecate se tem de lumina. Atunci cand o primesc, le devine disponibila un pic mai multa lumina si ei continua astfel pana cand vor fi absorbit suficient de multa lumina pentru a se incarna intr-o forma de viata primitiva, ca un prim pas inapoi, pe scara evolutiei.
Daca dupa eoni, in timp linear, un suflet intunecat continua sa refuze sa accepte acea farama de lumina, el devine un „suflet pierdut” si energia sa este resorbita de Creator, sursa fortei sale vitale. Cand acest lucru se intampla unui suflet radacina, forta vitala a tuturor sufletelor din descendenta acestuia, oriunde s-ar afla ele in univers, este taiata. Ati putea face o analogie cu o centrala electrica care se opreste brusc din functionare si nu mai poate alimenta cu energie numeroasele facilitati pe care le deserveste. Situatiile rare, in care s-a intamplat acest lucru, sunt ceea ce fortele intunecate numesc „capturarea” sufletelor, dar nu stim de ce gandesc astfel, avand in vedere ca niciunul din aceste suflete nu se afla sub stapanirea intunericului. Sufletul radacina si intreaga sa descendenta se afla in esenta Creatorului, acolo unde nu stiu sa fi existat vreodata separat, dar unde campul memoriei fiecarui suflet este pastrat intact din punct de vedere energetic.
In aceste vremuri fara precedent in univers se intampla lucruri extraordinare, inclusiv acordarea de catre consiliul suprem universal a unor dispense in cazul cererilor formulate pentru sufletele pierdute sau aproape pierdute. Ingerii si sufletele pereche s-au oferit voluntari pentru a asista aceste suflete sa capete rapid suficienta inteligenta si ratiune, pentru a intelege adancurile intunericului in care au cazut si pentru a lua de acum inainte decizii iluminate si aceasta misiune de salvare a sufletelor include restaurarea campurilor de memorie ale intregii descendete a sufletelor radacina „pierdute”.
„Care este relatia intre suflet si minte? Face inteligenta parte din suflet sau din corp?” Capacitatea de a cunoaste tot ceea ce exista in intreaga creatie se afla in interiorul sufletului. Atunci cand un suflet se branseaza la acest registru central al Intregii Constiinte, el raporteaza cele vazute creierului, care este un computer personal ce proceseaza datele pentru ca mintea sa le poata asimila si „spune” persoanei ceea ce vrea sufletul ca ea sa stie – aceste mesaje pot veni sub forma de imagini, cuvinte, senzatii sau o combinatie de impresii. Inteligenta, capacitatea creierului de a invata si capacitatea mintii de a intelege si de a aplica informatia in mod corespunzator, este in conformitate cu ceea ce sufletul vrea sa traiasca pe parcursul vietii sale fizice.
E adevarat ca fiecare suflet are propria frecventa?” Da. „Semnatura” frecventei unice a sufletului este cea care face posibila urmarirea fiecarui suflet in acest univers, echipa de tranzitie a sufletului si oamenii dintr-o lume a spiritului stiu cand o persoana draga lor intra in viata spiritului si ei si familiile si animalele lor de companie se pot reuni. Reuniunile pot avea loc oriunde in acest univers, acolo unde energia este compatibila cu energia sufletului – conceptul vostru de distanta nu exista in continuum.
„Stiti cand va putea civilizatia noastra sa traiasca mai multe sute de ani, asemenea sufletelor din civilizatiile mai avansate?” Nu, nu stim, dar va putem spune ca acest lucru se intampla individual si nu la nivelul intregii popualtii deodata. Fiintele din civilizatiile mai avansate pot trai o mie de ani sau chiar milioane de ani, deoarece ADN-ul lor nu este programat pentru boala si imbatranire. Contractia si expansiunea ritmica a universului este insa conectata inextricabil cu evolutia si la un anumit moment un suflet poate stapani toata cunoasterea oferita de un anumit mediu inconjurator.
Atunci cand un suflet ajunge in punctul respectiv, el poate sa isi dematerializeze corpul si sa materializeze unul care sa se potriveasca cu noua civilizatie pe care a ales-o sau poate dori sa petreaca catva timp intr-o lume a spiritului, inainte de a se alatura unei civilizatii care sa ii ofere experiente ale invatarii mai ample. Si unele suflete – asemenea multora dintre voi! – se ofera voluntare pentru a se „intoarce in urma” ca sa spunem asa, pentru a ajuta o civilizatie nou creata sau una care este invaluita in intuneric - si o astfel de viata, daruita de bunavoie, reprezinta un salt in evolutie.
Iubita familie, au mai ramas cateva intrebari pe lista mamei, dar nu mai avem aici destul spatiu pentru a le include, asa ca le vom raspunde in viitorul nostru mesaj. Acum ne luam ramas bun doar in cuvinte, deoarece iubirea noastra neconditionata va insoteste mereu.
                       ______________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
suzy@matthewbooks.com

Un comentariu:

  1. Acest individ pe nume matei, prin mama lui BATE CAMPII !!!! nu cred nimic din ce spune....

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)