Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 22 iulie 2013

Leucemia nu e Boala !!!



În Noua Medicină Germană, leucemia nu este considerată o "boală", ci mai degrabă faza de vindecare a unui conflict de auto-devalorizare care implică măduva osoasă, în care sunt produse celulele sanguine, cum ar fi eritrocitele (celulele rosii din sânge) și leucocitele (celule albe din sange).

Fără îndoială, măduva osoasă poate fi distrusă de contaminări toxice, de exemplu radiații nucleare (cum am vazut la Cernobil, în 1986). După expunerea radioactivă, măduva osoasă produce cantități mari de celule sanguine "imature" roșii și albe, așa-numitii eritroblaști sau leucoblasti, care, după cum știm acum, joacă un rol vital în recons-trucția țesutului osos, inclusiv a maduvei osoase. În medicina convențională, acest proces este numit o "reactie leucemică".


Medicina standard etichetează acesti leuco-blasti ca celule maligne, chiar dacă acestia nu au capacitatea de a se diviza si a se multiplica ca celulele canceroase. Dimpo-trivă, după câteva zile, ei sunt defalcati în ficat și sunt eliminati rapid. Deoarece eritroblaștii "imaturi" sunt mai mari in dimensiune decât eritrocitele "normale", s-a presupus chiar că acestia ar putea bloca vasele de sange. Aceasta este o presupu-nere nefondată deoarece lumenul vaselor de sange se poate dilata de trei pană la patru ori in timpul fazei de vindecare vagotonică a leucemiei. Prin urmare, nu există nici un risc ca vasele de sange s-ar putea înfunda. Pe langa asta, nici un patolog nu a observat vreodată vase de sange infundate de eritro-blaști.

Argumentul că nu există suficiente leucocite normale în fluxul de sânge în timpul fazei leucemice este, de asemenea, incorect, deoarece, indiferent de cât de multi leucoblasti "imaturi" se gasesc, pacientul are întot-deauna 5-10.000 de leucocite "normale", care sunt mai mult decât suficiente, având în vedere că sângele este diluat în timpul fazei de vindecare. În timpul vindecarii măduvei osoase după expunere radioactivă, canti-tatea de celule albe din sânge se regula-rizează (în funcție de gradul de deteriorare a măduvei osoase, numărul de leucoblasti poate crește la peste un milion).

Acest tip de proces de vindecare leucemică nu este diferit de faza de reparare a măduvei osoase cauzată de un conflict biologic de auto-devalorizare (SDC). În timpul fazei de conflict activ, vedem o pierdere de tesut osos, inclusiv pierdere de măduvă osoasă în acea zonă. In mod absurd, pierderea de tesut osos sau osteoliza este interpretată de către patologi ca un cancer osos.

Conflictele de auto-devalorizare sunt, proba-bil, cele mai frecvente conflicte biologice la om si animale deopotrivă. În cazul în care activitatea conflictuală este intensă si durează o perioadă lungă de timp, persoana poate muri ca urmare a anemiei cauzate de pierderea de tesut osos și de măduva osoasă, deoarece aici sunt produse celulele rosii din sange.

Odata cu soluționarea conflictului de auto-devalorizare, faza de vindecare leucemică implică creșterea semnificativă a leuco-blastilor, care sunt leucocite "imature" ce ajuta in procesul de reparare a osului. De asemenea, trebuie să luăm în considerare si faptul că - în paralel și proporțional cu umflarea osului aflat in vindecare - exista, de asemenea, umflare în zona asociată a creierului. Un edem mare pe creier poate provoca complicații grave, inclusiv pericolul unei come cerebrale, în cazul în care nu este acordată o îngrijire medicală corespun-zătoare.

Simptomele tipice ale leucemiei sunt oboseala și febra. De asemenea, în prima parte a fazei de vindecare, există putine eritrocite și leucocite per volum - dar numai în termeni de număr, din cauza dilatării vaselor de sânge (caracteristice pentru faza de vagotonie) și a diluarii sângelui cu ser sangvinic. În acelasi timp, pacientul simte deseori mari dureri din cauza întinderii periostului (pielea care acopera osul), in locul în care in perioada conflictului activ s-a produs osteoliza (găuri și lacunele), loc care este acum recalcificat. Dar atât oboseala cat si durerea servesc unui scop biologic, care este odihna, repausul de refacere. Din cauza intinderii periostului, care acoperă în mod normal bine strans osul, osul se poate rupe cu ușurință în această perioadă. Odihna, repausul scade semnificativ riscul de fractura.

La copii, osteoliza osoasa (pierderea de țesut osos în timpul fazei de conflict activ) este, de obicei generalizată deoarece copiii fac deseori un conflict de auto-devalorizare generalizat daca, de exemplu, un copil suferă un stres emoțional, cum ar fi: "Mami nu ma mai iubeste, tot ce face este sa il rasfete pe fratele meu mai mic ".

Medicina standard nu este interesata de creierul unui pacient, nici de psihicul sau. Se poate cita aici Prof. Pediatru Niehammer: "În nicio imprejurare, copiii și, în special, sugarii, nu pot sa faca conflicte! "

Medicii sunt orientati nebunește in directia reducerii în mod artificial a numărului de leucocite - un proces care apare in mod natural in timp ce osul se vindeca! Este de la sine înțeles că în acest timp psihicul, de asemenea, se vindecă - și la fel si zona creierului (maduva cerebrala), de unde este condus și controlat acest "Program biologic semnificativ special".

Tipurile de leucemie sunt:

Leucemia acuta indică un proces de vindecare leucemica pentru prima data

Leucemia cronica presupune ca faza de vindecare este continuu întreruptă de recurențe scurte de conflict de auto-devalorizare, rezultând o faza de vindecare leucemica "cronică"

Leucemia monocitica: Numar mare de mono-blasti "imaturi"

Leucemia mieloica: Numar mare de mielo-blasti "imaturi"

Leucemia limfatica: Numar mare de limfo-blasti "imaturi"

Leucemiile monocitice, mieloice și limfatice pot apărea simultan în timpul fazei de leucemice; ele pot, de asemenea, alterna între o recadere si o vindecare.

Leucemia limfoblastică este un tip de leucemie în care se găsesc limfoblasti atât în sângele periferic, cat și în măduva osoasă. Ei se numesc "limfo" deoarece se presupune că acestia sunt produsi în ganglionii limfatici.

În trecut, leucemia la vârstnici și leucemia limfatica la copiii foarte mici au fost considerate ca fiind total inofensive, acestea nu au fost considerate ca tipuri autentice de leucemie. Niciun pediatru nu ar fi efectuat o puncție a măduvei osoase, deoarece o re-analiza la trei luni dupa prima, de obicei, arăta că leucemia a disparut.

Fapt este că fiecare caz de lumbago (dureri în partea inferioară a spatelui) este însoțit de o mica leucemie!

Când devenim conștienți de toate acestea, ne dăm seama că nimeni, și în special nici un copil, nu ar mai trebui să moară de leucemie. De fapt, în Noua Medicina Germană vorbim de "marele noroc al leucemiei "- bazat pe înțelegerea faptului că leucemia este un semn pozitiv al faptului că conflictul de devalorizare conex s-a rezolvat și că simpto-mele sunt întotdeauna semnificative biologic.

Administrarea de Chemo sau morfină în acest stadiu este nebunie pură. Aceasta contrazice în totalitate vindecarea biologica naturala care are loc. Nebunia tratamentelor convenționale se află în faptul că atât chimioterapia cat si radiatiile distrug măduva osoasa tocmai cand ea se afla intr-un proces de recuperare! Adesea dauna tratamentului este atât de severa încât măduva osoasă nu are nici macar o șansă de a se recupera. Culmea acestei nebunii este așa-numitul "transplant de maduva osoasa": prima data măduva osoasă a pacientului este complet distrusa prin Chemo "terapie" și radiații, apoi maduva osoasa a unui donor (uneori si măduva osoasă proprie a pacientului, dintr-o faza de remisiune) este injectata în fluxul de sânge, cu speranța că celulele vor germina în precedenta – acum distrusa - maduva osoasa, ca ciupercile după ploaie.

Până în prezent, nici un cercetător nu a mai fost în măsură să identifice sau să urmeze migrarea de celule de maduva osoasa donata către măduva osoasă a pacientului, unde se presupune că ele prospera. Cazul este exact opusul: Celulele donoare sunt rapid defalcate și nu mai sunt detectabile. Numai acei pacienți reușesc să supraviețuiasca a căror măduva osoasă nu a fost complet distrusa în timpul Chimioterapiei si radiatiilor anterioare. Aceasta este singura șansă pentru a-i permite maduvei osoase sa se regenereze.

Acum e de înțeles de ce niciun medic nu ar permite vreodată un astfel de "tratament" pe sine sau pe rudele sale.

Dr. Winkler, Centrul de leucemie Münster, Germania: "După patru săptămâni de tratament chimio, celulele canceroase nu mai sunt detectabile la microscop. Cu toate acestea, trebuie să continuăm încă cinci luni de teroare " (Spiegel, 1991/47, p.336)...

Ajutor pentru a opri aceasta nebunie!

Extras din: www.LearningGNM.com
Tradus de Costea Paul George – www.terapieinarmonie.ro  
 

Un comentariu:

  1. Multumesc pt articol, e scris de cineva care a terminat medicina probabil, si asta e bine. As fi preferat mai in detaliu explicat rezultatul transplantului de măduvă -defalcarea celulelor si disparitia lor.
    Poate faci o editare sau adaugire, MUltumesc.
    Cine vrea sa inteleaga articolul trebuie sa studieze macar putin din legile biologicului - Noua Medicina (germana) , Nu sint greu de inteles.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)