Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 9 aprilie 2015

“SI APOi… CE URMEAZA…?”CAFENEAUA SUFLETULUI
CU KUTHUMI LAL SINGH
Transmis de Marisa Calvi asistata de Joep Claessens
“SI APOi…  CE URMEAZA…?”
Transmis  pe BlogTalkRadio –martie 2015
Marisa si Kuthumi se bucura  ca  aceasta transmisie să fie tradusa și impartasita, atât timp cât este gratuita și se specifica sursa acesteia.
©Marisa Calvi 2015www.newenergywriting.com
MARISA: Va salut  oriunde va  aflati . Bine ati venit la Cafeneaua Sufletului  cu Kuthumi ,  Marisa Calvi și Joep Claessens , deși cred că astăzi ar trebui să schimbăm titlul in  show radio " pielea – dintilor- vostri " . ( ea râde- si tr. nu gaseste expresie echivalenta J) Kuthumi se distreaza pe seama mea jucandu-se cu ideea  că timpul nu este liniar . Nu vă faceți griji cu privire la timpul liniar . Lasati-va creativitatea sa curga . Și tocmai m-am distrat descoperind  că intr-un anumit fel  setările de fus orar în BlogTalkRadio nu sunt intocmai cu cele din lumea mea umană . Așa că mi-e teamă ca unii  dintre voi , probabil, nu veti prinde aceasta transmisie  live, pentru ca ati fost inselati in legatura cu ora de incepere a transmisiei .
Sunt veșnic recunoscătoare coechipierului meu , Joep , care astăzi este , in Olanda , si care a reușit abia acum  două minute  , compensand  incompetența   mea tehnica,  a reusit   să fim  împreună și sa schimbam setările astfel încât să putem fi aici cu voi live . Deci, recunoștința mea veșnică pentru tine , Joep . Tu nu esti doar corealizatorul ci cred că astăzi te  putem promova  la rangul de înger păzitor . Ce mai faci?
JOEP: Da , fii binevenita . Tocmai am sosit aici ieri , așa că sunt intr-un anume fel intre timpuri . ( el râde)
MARISA: Deci, nu traiesti chiar liniar ,pentru ca intr-un fel incredibil, chiar și cu diferenta de fus orar,  ai reușit sa fii aici noi ! ( râde) Deci, am putea avea o emisiune linișta .Deci este  un lucru bun faptul ca am spus că nu vom lua întrebări astăzi , pentru că eu cred că vom fi norocoși dacă vor fi cinci ascultatori. Cine știe? Ar putea avea cu totii întrebări.
Dar vă mulțumesc foarte mult pentru ca sunteti alături de noi . Aceasta este Cafeneaua Sufletului  cu Kuthumi . O dată pe lună eu si  Joep am înființat acest mic spectacol radiofonic . Noi aducem in emisie energia lui Kuthumi, pe care eu il canalizez. Kuthumi este un Maestru Inălțat , care a trăit multe vieți incredibile, de la faraoni , la Pitagora , până la cel ce a construit Taj Mahalul . Și cu toată înțelepciunea pe care a adunat-o în acele vieti si care a culminat în 1800 , când a trăit viața sub numele de Kuthumi lal Singh . El a fost un savant la Oxford .A fost un călător , dar mai presus de toate a fost un calator iluminat in  viață, fiinta înălțata , și el împărtășește aceasta  atunci când vine să împartă cu noi înțelepciunea in timpul acestor transmisii.
Noi  numim aceasta emisiune Cafeneau Sufletului pentru ca  ne place ideea de a ne aduna într-un spațiu frumos, sigur, care ne   cultiva ,ne relaxeaza  , care  e plin de hrană , unde putem sta și într-adevăr , sa alegem sa   extindem legătura noastră cu sufletul . Această frumoasa înțelepciune acumulata , aceasta iubire  compasiva veșnică , care este aici impreuna cu noi mereu , de la acea mica scanteie a Tot Ceea Ce Este care  a ieșit să exploreze tot ceea ce  am putea fi . Și iată-ne acum în aceste frumoase timpuri în Noua Energie, în noua constiinta, experimentand asta in trupurile noastre , cu toata bucuria pe care Pamantul o are de oferit.
Și știu că este  greu uneori . Viața ne aduce distrageri. Lumea ne aduce provocari. Deci, de aceea am creat Cafeneaua Sufletului , unde puteți intra , să va luati  un scaun , sa comandati băutura preferată , o bucată de tort superb și doar sa va bucurati de acest timp in care va reamintiti frumusetea conexiunii cu sufletul.
Dacă ați reușit să intrati în direct , și, bineînțeles , dacă veti intra  mai târziu în arhive , este la fel de bine ca si atunci cand esti aici live. Energia este aceeași , pentru că voi contribuiti la această , indiferent unde vă aflați și indiferent cand.
Deci, vă mulțumesc foarte mult pentru ca sunteti alături de noi în orice mod posibil . Chiar dacă cititi transcrierea sau cititi traducerea transcrierii transmisiei.
Toate emisiunile mele sunt  transcrise de o doamnă minunată numită Gail Neube din Statele Unite ale Americii . Si în general, le avem în termen de două săptămâni de la emisiune, iar dacă mergeti pe  site-ul meu newenergywriting.com  la pagina " Radio " , veți găsi un link acolo care vă va duce  la transcrieri .  Deci, vă mulțumesc foarte mult ca sunteti alături de noi .
Emisiunea din aceasta lună a fost putin întârziată  pentru că am fost din nou intr-o mica  aventură în India . Mulți dintre voi știți ca am petrecut un timp incredibil acolo , în noiembrie . Kuthumi m-a invitat să am o noua  aventură a sufletului , si am făcut-o, și am avut un timp incredibil expansionand  conexiunea cu sufletul meu . Dar, de asemenea am avut o perioadă fabuloasa de deschidere a energiei inimii mele , care a fost absolut transformatoare pentru mine în ultimele trei , patru luni.
India a devenit un loc pentru mine in care m-am simțit atât de acasă și atat  de conectata la energiile de acolo , si chiar înainte de a pleca ultima dată, am știut că trebuie să ma  întorc cât mai curând posibil . Așa că am făcut asta luna trecută . Și am mai avut si un alt motiv pentru care am  facut-o , ei bine , scuza pentru minte - este fantastic cum poti avea o pasiune a sufletului și să fii condus sa faci ceva din suflet, și cum mintea constituieste  scuze pentru a sprijini acest lucru. Este foarte buna sa inventeze  scuzele pentru a te sabota , dar uneori poate fi mareata în a crea  povesti pentru a te sustine.
Și pentru mine era  ca am nevoie sa ma intorc acolo pentru a investiga, pentru că vreau să organizez grupuri de excursionisti. Vreau să duc oameni acolo și sa-l canalizez pe  Kuthumi , să le arat toate aceste locuri frumoase . Sa facem unele mici meditații  , sa  respiram impreuna, sa raspundem la  unele întrebări care sa ne ajute sa fim  într-adevăr în legătură cu sufletul nostru și sa o facem în acest loc uimitor care este atât de senzual , care poate fi atât de provocator dar si atat de distractiv in acelasi timp.
Deci , m-am intors  si a fost destul de interesant , în sensul că a fost o experiență foarte diferită din punct de vedere energetic, pentru mine  . Și la un moment dat mi-am  chemat  sufletul  , pentru că eram ca si cum as fi fost putin drogata, sau ca si atunci cum as fi fost  sub influenta unui  nou medicament , cum îmi imaginez că ar fi . Nu că as fi  încercat  . Și minunat lucru a fost că am ajuns la o nouă relație si  conexiune cu sufletul meu , așa că nu putea fi  altfel.
Deci a fost un nou spațiu pentru mine în care nu mai trebuia sa-l chem constient, pentru că deja era acolo mine . Deci, de multe ori  de  aceasta data,am  gasit acele momente linistite in care aveam frumoase conversatii si momente de contemplare, chiar și doar pentru un minut , chiar și numai pentru o singură respirație , pentru o singura bataie de inima .
Unul dintre acele momente  a fost la unul din locurile mele preferate , pentru că de data aceasta , chiar dacă am început în Jaipur , am  facut de fapt un turneu in intregul  Rajasthan ,a carei capitala este Jaipur  . Este  o zonă frumoasă din India de nord-vest mai jos de Punjab și la sud de Delhi , și  a fost frumos . Ei iubesc culorile . Totul este plin de culoare . Puteți merge pe câmpuri , si sa gasiti  în mijlocul unui câmp  o femeie care secera graul in cel mai glorios  sari  . Este o delectare absoluta . Ei isi iubesc muzica , asa cum toți indienii fac , și au alimente delicioase. A fost  incredibil .
Și am trecut printr-o serie întreagă  de orase foarte simple, cu frumoase si  vechi „havellis”, care sunt vechi conacuri  in care au trăit și dintre care  cele mai multe au devenit hoteluri, si am admirat maiestoasele si fantasticile  forturi de pe versanți .
Și locul meu preferat a fost în mijlocul pustietății, în ceea ce ei numesc junglă și unde este unul din cele mai uimitoare temple Jain . Jain este un ordin al hindușilor care sunt strict vegetarieni  , și există cateva astfel de temple incredibile în jurul în Rajasthan . Și ne-am dus la unul dintre cele mai magnifice , care este urias. Singurul motiv pentru care oamenii merg la Ranakpur este acest templu . Și acest templu este atât de mare, încât nu este greu , chiar  cu toți turiștii și cu hindușii care merg acolo să se închine,  sa gasesti un loc liniștit pentru a  contempla  .
Deci, am mers chiar in spatele templului, m-am așezat, și am căutat sa simt energia oamenilor care au creat acest templu . Acest templu este atât de uimitor , totul este sculptat manual și construit de mână , desigur . Sunt peste 1.400 de coloane in diferite părți ale templului, toate gravate de mana și nimic nu se repetă . Din cele peste 1.400 de coloane , nu există două care sa fie la fel . Am găsit niste  cămile sculptate pe o coloana si am vrut sa fac o fotografie , dar lumina nu era destul de buna.Așa că m-am dus în căutarea alteia , care sa fie intr-o lumină mai bună . Nu am putut să mai  găsesc nicăieri aceeasi imagine.
Așa că am beneficiat de acest moment să ma asez  și sa simt  frumusețea a ceea ce acesti artiști  au creat prin construirea acestui templu . Și am avut o conversație fantastica cu Kuthumi despre maiestria umana ,si să nu mai vorbim despre  ce am împărtășit cu sufletul meu . A fost  atât de uimitor si  știu că astazi vom  extinde acest subiect  pentru că l-am rugat si pentru că eu cred că a fost  incredibil .
Deci, vom vorbi putin  mai mult despre asta astăzi . A fost chiar incredibil să stau acolo, în energia acelui  templu si sa  simt cu adevarat - De ce avem creativitate artistica ? De ce pictam ? De ce sculptam ? De ce vrem să dansam? De ce vrem să compunem muzică ? Și m-a dus intr-o înțelegere cu adevărat profundă a acestui lucru. Știu ca mare parte este pentru bucuria de a fi  aici și a experimenta, dar el m-a ajutat sa patrund  la un nivel mult mai profund . Deci, eu chiar sper că putem împărtăși asta cu voi astăzi , astfel încât să puteți pasi  în acea energie ,si voi de asemenea.
Dar de asemenea , pe de altă parte, un alt lucru frumos atunci cand pasesti in acea energie creatoare ,este ca ne ajuta de fapt sa spargem o multime de tipare ale mintii noastre și o mulțime de programe vechi pe care le-am adus aici din multe alte vieți , și nu numai,ci si din alte epoci. Ca atunci când vorbim despre epoca Atlantidei , care a fost atât de bazată pe minte .
Deci, vom merge in aceasta  si   vom ajuta la schimbarea  energiei din jurul acestei idei. Și chiar dacă nu simțiți că aveți nevoie sa schimbati energia în jurul acestei valorii  , acest lucru va va  ajuta totusi să vă extindeți acea energie în voi.
Si celelalte lucruri pe care le vom aborda astazi sunt despre ceva ce  Kuthumi mi-a vorbit într -o sesiune pe care am avut-o săptămâna trecută . El a spus , " Atât de mulți oameni se tem sa faca  acest mare pas  sau sa se abandoneze  iluminarii lor, sau  iubirii de sine , pentru că atunci apare intrebarea, ei bine , si apoi ce va fi ? " Am fost atât de prinsi în  această distracție de a fi într-o călătorie de explorare, de căutare, care de multe ori  devine divertisment și distragere de la sine . Chiar dacă ne gândim și ne convingem că această călătorie și  explorare ne duce la libertate , noi de fapt suntem  inca blocati in aceasta,  pentru că avem  o mare frică și neîncredere   fata de ce vom crea dacă vom permite acestui lucru să se întâmple . Deci, vom intra in  acea energie , de asemenea .
Și apoi dacă avem timp , si sunt sigura că vom avea, sunt sigura că vom găsi cel puțin un minut sau două pentru a merge în iubirea sufletului nostru .
În această săptămână am fost invitata la radio showul –  Aandrahei și lui Ahn  . Ei sunt  Norma și Garret din Colorado . Dacă mergeti pe situl  compassionatebreath.net, ei au o minunata arhivă de  emisiuni radio și webcast-uri . Dacă mergeti la  secțiunea transmisii radio (radio show section), cea din martie , si care a  fost  în această săptămână , am fost un invitat foarte special . Am fost de fapt prima lor invitata , și impreuna cu Norma  am raspuns la întrebări .
Am vorbit, de asemenea, mai mult despre experiențele mele în India, atât în ​​noiembrie cat acum și am vorbit despre cum m-am  deschis nu numai către iubirea de sine, dar cum am  patruns pas cu pas în iubirea sufletului  meu, si despre ce a adus asta în viața mea. Așa că într-adevăr mi-ar place să ascultati asta. Dar pentru cei care poate că nu o pot face, voi sintetiza cele impartasite in emisiunea Normei  și lui Garret,  spunand ca , cel mai mare dar pe care mi l-am facut  în ultimele șase luni, este ca am continuat sa  realizez că, da, știu cum să mă iubesc pe mine. Dar atât de mulți dintre noi se mentin  la acel nivel de a fi doar draguti cu  ei  insisi. Suntem foarte buni la a  nu face alegerile care  ne susțin. Suntem foarte buni la a nu face alegerile care sa ne faca sa ne simtim confortabil sau de a nu mai face ceea ce nu ne place sa facem si asa facem compromisuri cu noi insine. Suntem buni la a spune: "am de gând să mananc niște ciocolată astăzi. Am de gând să trag un pui de somn ", dar asta este  un fel de a ne menține  la un nivel uman foarte simplu a iubirii de sine.
Când permitem cu adevarat iubirii sufletului nostru sa se manifeste , ne putem arăta noua insine cât de mareata poate fi aceasta iubire. Iubirea  sufletului nostru este  atât de infinita , atat de nelimitata , dar mai ales atat de compasiva. Si știu ca atunci când Kuthumi și eu și Joep vom respira impreuna si cand vom respira iubirea sufletului astăzi , cand vom respira în acest spațiu al  conexiunii cu  sufletul nostru , vom sti ca asta e dragostea la care aspiram cu adevarat,  care nu ne judeca, care nu ne măsoară , care este în celebrare constantă a experienței noastre și care este intr-o  uimire constantă și mirare fata de  tot ceea ce  facem . Și așa ne vom extinde această iubire de sine în experiența noastră . Da ! Continuati sa mancati  ciocolata . Continuati sa va faceti somnul de frumusete(la paranz) . Nu mergeti  la acele petreceri  unde nu puteți avea mici conversartii . Acestea  toate fac parte din ea  . Dar când, cu adevărat  vom merge în energia iubirii de sine  , acea iubire a sufletului  care este  atât de adorabila , atat de onoranta , atat de respectuoasa , atat de  dispusa să ofere mai mult , este o cu totul altă dimensiune a iubirii. . Și știu că suntem cu totii pregatiti pentru asta , pentru că dacă nu am fi fost pregatiti , nu as fi avut această conversație și voi nu ati fi ascultat . ( ea chicotește )
Deci, despre asta e vorba . Dacă asculți asta, știu că ești pregătit . Am stiut  că eram pregatita, și de aceea am fost dispusa să -i permit , atunci când am călătorit , si chiar înainte de călătorie . Nu vreau să spun că India a fost cheia pentru mine de a o face , pentru că pur și simplu am fost deschisa pentru asta . Eram pregătita pentru asta cu o lună înainte . Și acesta este lucrul minunat . Am avut o prietena  în această săptămână ,si in aproximativ acelasi timp,   i-am spus , " Știi, eu chiar sunt foarte dispusa pentru mai mult . Sunt pregatita pentru următorul pas , indiferent care va fi , "și aceasta s-a desfășurat si în viața ei într -un mod pe care nu si l-a putut  imagina . Ea este  încă în venerație și mirare de modul în care se întâmplă, și  la fel sunt si eu.
Nu am mers în India cu gandul sa realizez acest  lucru . Am fost acolo cu dorința de a merge mână în mână cu sufletul meu, de a avea o aventură . Și eu chiar simt că este un  cadou minunat  sa vă oferiti - libertatea de a lasa dragostea  sufletului vostru sa va  aduca tot ce poate în viața voastra . Și lucru minunat in legatura cu asta este ca nu  este  limitata de imaginatia voastra , care este cu adevarat  condusă de mintea voastra , pentru că imaginația voastra poate aduce  numai  ceea ce stie mintea .
Imaginația este mareta . Puteți sa fortati limitele . Vă puteți imagina lucruri care nu s-au întâmplat încă . Dar când vom merge în ea cu libertatea de a permite energiei noastre sa ne  slujeasca  în orice mod , atunci vom permite mult mai mult decât imaginația și mai mult decat poate mintea pune vreodată într-o poveste sau o imagine .
Deci, nu vom lua întrebări astăzi . Am vrut să ne  concentram doar pe noi având această experiență cu Kuthumi . Poate că nu va fi chiar o ora completa.Acestea fiind spuse , si dupa ce am  vorbit  20 de minute , vom vedea cât de departe vom merge. Ar putea fi un spectacol scurt, si cred că ar fi minunat . Cred că ar fi minunat sa putem permite aceasta experiența intr-un timp relativ scurt , astfel încât să putem interioriza aceasta cunoastere ca  printr-o singură respirație sa pot aduce această energie  inapoi la mine . Nu am nevoie să stau ore întregi în peștera mea așa cum am făcut in toate acele  vieți trecute. Pot fi doar aici și într-o singură respirație pot reveni la iubirea sufletului meu . O pot invita inlauntrul meu .
Și cum am spus întotdeauna ,un lucru minunat despre conexiunea cu sufletul nostru , cu iubirea  sufletului nostru, este că atunci când  respiram , nu este  vorba despre a ne aminti  că este  acolo . Știm că e acolo tot timpul . Este vorba despre a spune ca eu vreau mai mult din această conexiune . Este in  ordine sa cerem  mai mult . Fac asta de ani de zile  , și funcționează pentru mine .
Și meritati sa  certi mai mult . Aveti dreptul . E dreptul sufletul vostru. Aveți absolut dreptul de a cere mai mult . Despre asta este vorba in aceasta experiență  - a extinde  mai mult și mai mult conexiunea cu sufletul vostru. Chiar și atunci când  uneori se simte ca  si cum ar aduce ceva energie grea   în viața noastră , respirăm , echilibram și continuam,  pentru că știm că există mult mai multa frumusete  acolo  de experimentat . Da ! Libertatea de a ști că putem avea orice  și  oricând dorim . Ce minunat.
Și cu asta , asta e energia cu are mi-ar place să mergem în canalizarea lui Kuthumi astăzi . E un pic emoționat , Joep . Știi, asta nu e  surprinzător . El este întotdeauna încântat să vorbească cu noi toți .
Deci, acum ma voi relaxa, voi bea o înghițitură de apă . Joep va face cateva respirații pentru noi . Voi intra in transmisie si cand voi reveni ne vedem pe partea cealaltă . Și , da , să vedem ce putem crea împreună în acest spațiu minunat si sigur din Cafeneaua Sufletului.
Deci  mulțumesc, Joep . Când ești pregatit poți să faci  câteva respiratii pentru noi .
JOEP: Da. Minunat . Mulțumesc Marisa . A fost minunat .Chiar imi place sa te  aud vorbind despre aventurile tale .
MARISA: Multumesc.
JOEP: Este atat de multa pasiune in trairile tale.
Bine ,  atunci haideti sa  aducem  mai multa pasiune impreuna cu Kuthumi și să respiram adanc . Sa vedem  ce are Maestrul sa ne  împărtășeasca. Cred ca Marisa a făcut o treabă minunată creand acest  cadru energetic. Deci, doar să inspiram aceasta  ... profund pana in abdomen ...
Respirati  profund compasiunea   pentru voi insiva.(pauza)
Si doar simtiti pentru un moment cum nergia lui Kuthumi patrunde din ce in ce mai mult.
(pauza)
1.    Și simtiti transformarea si schimbarea , așa cum vă conectați cu sufletul vostru , cu Sinele vostru , cum va deschideti , permițând aceasta fuziune a energiilor dintre Maestri să se întâmple .( pauză )
Mmm.
(pauza)
KUTHUMI: Mm . Namaste . Mulțumesc , Joep . A fost frumos . Vă mulțumim tuturor pentru bucuria de a fi cu mine aici, în  frumoasa mea cafenea. Cafeneaua Sufletului meu . Veniti înăuntru . Luati  loc.
Nu trebuie să vă invit inauntru. Nu trebuie , dar vreau sa o fac , pentru că aveti posibilitatea de a alege sa intrati sau nu , și vreau să vă reamintesc  asta.O invitație nu este o cerere . O invitație nu este o poruncă . O invitație este o oportunitate .
Deci, vă invit să veniti  alături de mine în acest spațiu minunat si sigur, mână în mână cu sufletul vostru , în acest spațiu minunat este mereu  confort și hrana . Pentru a explora tot ceea ce sunteți , astfel încât să puteți spune: „Eu Sunt Cel Ce Sunt , chiar aici, chiar acum atât de îndrăgostit de mine , iar acest lucru este atat  de bun pe cat poate fi. Sunt mare și magnific . Sunt infinit și plin de compasiune . Sunt fără sfârșit și atemporal, si  sunt aici delectandu-ma cu  experiența , astfel încât să pot cunoaște bucuria de a merge  în acest trup ca o ființă iluminată . Calatoresc in slava sufletului meu atât de aproape încât , uneori, mă uit și gandesc , "Unde sunt ei ? " Ei sunt atât de aproape , ei sunt în mine .Eu sunt sufletul meu calatorind pe acest Pământ . Sunt acest  Mare Maestru in experienta ... și delectarile  care-mi stau în față ma vor uimi și ma vor  distra  . E bine sa ai posibilitatea de a te distra .” (Kuthumi chicoteste)
1.    Deci , cu asta,  pot vedea ca va simtiti confortabil . Am făcut niște prăjituri fabuloase astăzi . Cele mai bune si de caliatate  ingrediente care au fost vreodată , pentru că meritați asta . O meritați.
2.    Așa că haideți să avem prima noastra mica experienta. Am de gând să va spun totul despre creativitate .
Acum , vom începe prin a ne  uita cu adevarat la creativitatea artistică umana . De ce pictam ? De ce vrem  să scriem o carte ? De ce vreau să cânt sau sa compun  muzica ? Minunata parte a design-ului nostru atunci când am creat această dimensiune a fost să uitam măreția a ceea ce  suntem și sa uitam creativitatea , care este dreptul sufletului nostru , care este energia noastră esențială si inerenta . Suntem creativi . Punct.
Când spunem că suntem Dumnezeu , Eu sunt Dumnezeu  de asemenea ,  spui „eu sunt un creator” . Esența venirii voastre a fost de  crea  experiențe . Dar designul acestei dimensiuni a fost , astfel încât să uităm toate astea de îndată ce vom ajunge , astfel incat ne-am putea distra cu intreaga gama a experientelor care exista.
E distractiv să fii o victimă . Victima este o parte din experiență . Dar experienta de victima poate deveni foarte plictisitoare , obositoare și foarte , foarte epuizanta. ( Kuthumi râde) Starea de victima ne blochează în ciclul de frică și suferință , si adevăratul Maestru paseste in afara acestei experiente. Adevăratul Maestru , cel iluminat , spune: " Eu sunt iubire. Sunt aici pentru a experimenta iubirea și bucuria și sa am o experienta senzuala profunda  în această dimensiune . Eu sunt Dumnezeu . Sunt un creator . "
Acum , este o  revelație (si provocare-n.tr.) destul de mare sa fii în densitatea acestei dimensiuni , în energiile grele ale constiintei de masa si in frica incredibila și  programarea  care vin cu asta. Deci, ce este de facut? ( Kuthumi râde)
Acum , unii dintre voi de-a lungul drumului au facut parte din  Școlile Misterelor și au descoperit: voi respira . Voi respira și odata cu  respirația și cu meditațiile și cu studiul  , imi voi aminti . Îmi voi aminti . Aceasta a fost o cale.
Un alt mod de  a lucra cu  conștiința a fost arta. Voi picta . Voi scrie. Voi cânta , pentru că în artă  există libertate . Și , da , mulți dintre voi au început sa faca acest lucru pentru regi , faraoni și în temple .
A început în ceea ati numi moduri controlate , ca o modalitate de a înregistra istoria , poveștile , pentru a arăta respect pentru cei ce am crezut ca ne conduc , să ne determinam sa gândim la lucruri care erau  speciale și importante . Dar apoi unii au avut  curajul să continue : Voi picta pentru bucuria de a imortaliza peisaje. Voi canta muzica mea pentru bucuria de a face oamenii sa-si doreasca să danseze . Voi dansa pentru bucuria de mișcare a corpului meu si a simti acea energie.                                 Și a fost  o chemare profundă,  pentru că în acea chemare , în  arta,  era șoapta " ești un creator " . Esti un creator . Acesta a plantat semințele pentru a reaminti oamenilor ca nu există destin si soarta . Am dat forma fiecarui moment , pentru că dacă eu pot forma o bucată de piatră într-o sculptură frumoasă , atunci ce  pot schimba în experiența mea?
Dacă eu pot lua  culori și  vopsele și sa  le transform  într-o scenă pe un perete de stanca , ce altceva pot transforma în viața mea ? A început ca o șoaptă  liniștita , și, cu cat  mai mult ne-am adâncit în ea , cu atat a devenit mai puternică .
Ne vom aduna împreună și vom  construi temple mărețe să ne  închinam zeilor care ne vor lăsa moștenire grandoarea . Și totuși, în timp ce stăteati acolo lucrand  la piatra , modeland un monument magnific , o parte din tine știa că nu era Dumnezeu care isi revărsa  talentul peste tine . Erai tu care i-ai  permis să se manifeste .
Șoapta a devenit  mai puternica . Eu Sunt Cel Ce Sunt , Eu sunt Dumnezeu , de asemenea, . Eu Sunt un creator . Și de fiecare dată cand am creat o sculptură , un tablou , cand  dansez , cand  cânt , cand compun muzica, sau imi scriu poveștile, poeziile, aceasta șoaptă devine tot mai puternica.
Eu Sunt Cel Ce Sunt . Pot să iau culori și să pictez . Pot modela o piatră și pot atinge  coardele și să fac muzică . Ce altceva mai pot face ? Ce altceva pot face ?
Și aceasta energie este  aceasta  amintire a faptului de a crea  , de a  te juca cu arta și de a  păstra această energie în creație. Așa incat , atunci când altcineva priveste la munca ta  , ei nu văd doar culorile prinse in imagini si  forme . Ei nu aud doar strune atinse  pentru a face o melodie . Ei  simt reamintirea infuzata in  creația ta .
Voi stati si priviti  la un templu și la sculpturi și va ganditi la persoanele care l-au creat . Poti sa te uiti la un tablou și sa vezi abilitatea și talentul . Dar, de asemenea sa simti angajamentul și dorința de a împărtăși și de a crea, și atunci în tine  auzi aceasta  prima  șoaptă , "Eu , de asemenea , pot crea . Eu , de asemenea ,  pot . "
Acum ,  multi dintre voi , priviti  la marile picturi  și ascultati  muzica si o parte din voi gandeste " Ei sunt atât de talentati . Aș vrea să pot face si eu asta . " Pentru ca aceasta este programarea și  aceasta este densitatea acestei  experiențe , ca voi  sa uitați cu adevărat că aveti la fel de mult talent ca orice Rembrandt , Van Gogh , Picasso , Spielberg , Mozart , ca orice mare artist din orice mass-media. Oricare mass-media , de oriunde . De la creatorii de moda, la  copilul care stă jos si deseneaza cu un creion , totul trezește amintirea –„ Sunt un creator” - și cei care permit ca aceasta șoaptă să ia formă ,  permit ca energia sa le reaminteasca celor care privesc la operele lor de arta  sau celor care împărtășesc arta lor .
Aceasta nu înseamnă că trebuie să incepi sa  pictezi, sau sa cânti, sau sa dansezi, sau sa scrii , dar a absorbi arta cu atentia si  permiterea  ca aceasta reamintire din tine să schimbe toate aceste   programari , sa schimbe  conștiința de masă. Pentru că atunci când ii vedem pe alții eliberandu-se ,       ei nu aleg  doar pentru ei insisi libertatea.  Ei schimba , de asemenea, conștiința , astfel încât si ceilalti   sa-si reaminteasca.
Aceasta nu înseamnă că arta voastra este responsabila pentru schimbarea in constiinta , pentru că , desigur , voi creati mereu pentru  propria bucurie . Dar când ne abandonam acestei creativitati , atunci când permitem  aceasta amintire – „eu sunt un creator” - atunci constiinta de masa și programările legate de  credințele noastre privind creativitatea , se schimba si ele. Se schimba si patrund in conștiință , astfel încât si alții atunci pot auzi șoapta în ei înșiși , " Da , eu sunt un creator . "
Ce frumos că putem face toate acestea cu culori , forme , sunete , cuvinte . Aceasta frumoasa permitere în noi înșine , care apoi poate declansa  permiterea si  in ceilalti . A fost un design minunat în Atlantida și de atunci in coace , cand  am spus ca mințile noastre sunt mari și magnifice . Noi le-am creat pentru a interacționa cu această dimensiune . Am devenit inteligenti . Am creat știința .
Ei bine, am creat de fapt știința  prin artă la început. Știința a devenit un lucru al mintii , pentru că am fortat  acest  tărâm cu mintea , deoarece am vrut să fie o experienta  liniara . Am vrut să aibă limite și ne-am dorit ca ele sa fie clare . Ne-am dorit ca limitele să fie incluse , deoarece știința a devenit o parte a experienței noastre pe care o puteam controla cumva .
Acum , lucru minunat despre știință în ultima vreme este ca  am învățat că știința este complet schimbatoare . Este în continuă schimbare și modificare , motiv pentru care ceea ce acum este valabil poate  fi total opus  peste  șase luni . Este și motivul pentru care există atât de multe paradigme și credințe care coexistă în același timp , pentru că totul este in schimbare, totul se schimba .
Știința nu este tăiată și se usuca. Știința nu este definibila , limitată și nu este legata de  o singură credință . Da,voi aveti legi ale fizicii . Voi aveti legi ale chimiei , și sunt anumite lucruri care le urmează.
Dar , după cum știți ,cu cat  oamenii cerceteaza  și se cufundă  în cautare, cu atât mai mult constatam ca   știința  și aceasta  lume fizică este incredibil de dinamica  și se  schimba ,  se transforma odata cu conștiința .
Deci, nu accepta  nimic ca lege . Nici știința  , nici  natura voastra  fizica , si cu siguranță, nici  natura voastra  energetica . Totul este dinamic și in schimbare , pentru că sunteți  creatori .
Dacă esti  acest mare creator caruia ii permiti  să se experime, să se joace cu experiența , să se joace cu energia in modul în care un pictor se joaca cu culorile , atunci cum pot legile și dinamica acestei  dimensiuni fizice să fie limitată vreodată și definită prin legi simple ?
Tu nu esti obligat de nici o lege . Tu nu esti restricționat de nici o  regula . Esti liber.
Atat de  mult timp ne-am trăit viețle  cu convingerea că nu am fi , pentru că era un mod minunat care ne-a servit pentru a crea o experiență . Dar în momentul în care  respiri constient , toate dispar.
 Eu sunt Dumnezeu , de asemenea, . Respir profund , conștient și cu pasiune și m-am eliberat .
Respirați danc in acest moment constientizand asta. Asta este ceea ce arta ne daruieste  într -un mod minunat , să ne reamintim că suntem liberi . Putem forta  limitele a ceea ce credem . Putem sa devenim  liberi fata de  legile  și reglementările  experienței umane .
Eu Sunt Cel Ce Sunt , chiar aici , chiar acum , deci liber  sa fiu creatorul a ceea ce  știu că  sunt , și nimic nu ma poate opri vreodată  decat  dacă ii permit. Deci, de ce i-ati permite ?
Să respiram  și sa simtim  asta . Vedeti, am spus că nu vom raspunde la  nici o întrebare astăzi , pentru că am de gând să pun eu intrebările . ( Kuthumi râde) Voi pune eu  întrebările . Poate că ar trebui să facem  o emisiune  în care voi sa sunati  și eu  sa pun întrebările . Dar acum să contemplăm această întrebare.
De ce permiti sa fii limitat,  sa fii controlat si sa urmezi reguli si legi?
Acum , unele legi ne servesc . Suntem pentru a ne opri la culoarea roșie a semaforului . ( Kuthumi râde)   Este bine sa ai considerare pentru alții . Eu vorbesc despre cele energetice .Despre felul in care ne limitam spunand:” Nu meriți să fii bogat . Corpul tau are doar de suferit . Nu am realizat nimic , deci niciodata nu o voi face.”
Gândiți-vă la toate aceste povești simple, simple, pe care vi le spuneti voua insiva , care va tin  în aceste  programari vechi , in aceste convingeri vechi, in dimensiunile vechi ale acestui tărâm uman , care au pur și simplu rolul de a va menține în acest spațiu al vechilor  programari.
Acum , o parte din ce ne blocheaza ,  este si faptul ca  avem  povesti despre ce înseamnă să fii liber. Asta nu înseamnă întotdeauna ca vei fi ridicol de bogat sau atractiv , deși asta ar fi frumos . Asta nu înseamnă că trebuie să fii celebru , sa călătoresti prin lume . Doar ca , in mod constant ne intoarcem  înapoi la aceste legi si limitari: ”Sunt mic si nesemnificativ . Eu nu realizez nimic , deci asa trebuie sa fie viata.”
Ce-ai spune ca  în acest moment , pur și simplu sa simti dragoste ,iubirea sufletului .
Marisa  credea  că am  de gând să salvez iubirea sufletului , iubirea de sine până la capăt, dar eu cred că trebuie să facem asta acum . Mergem acolo . Hai să intram în ea.
Puteți accepta cine sunteți în acest moment ?
Setati-va  sa fiti liberi . Judecata de sine, evaluarea de sine nu sunt legi . Sunt lucruri și povești pe care ti le-a dat constiinta de masa . Carati  atât de multe povești , atâtea așteptări .
Nu sunt ale voatre . Nu sunt ale voastre . Singurul lucru care este al vostru  este dragostea sufletului vostru. Orice altceva este o poveste care a fost pusa asupra voastră si pe care ati carat-o cu voi. Lăsați-o  să plece.
Nu mai am nimic de  realizat . Nu am nimic de demonstrat. Nu trebuie sa ma schimb , dar asta nu înseamnă că nu vrerau  să ma transform,  sau că nu ma pot  schimba . Dar dacă vreti schimbarea în viața voastra ,ea  trebuie să vină din acest loc al iubirii sufletului vostru .
Oh , sufletul meu , vreau să fiu echilibrat în corpul meu . Vino cu mine și hai să facem asta împreună . Arata-mi. Arată-mi cum putem face asta - aceasta iubire  și compasiune .
Vreau abundenta să curgă in viata mea . Nu doar cu bani . Vreau să ma simt confortabil , în siguranță în orice moment . Vino cu mine sufletul meu și arată-mi cum sa fac. Arată-mi cum pot  permite ca toate acestea sa fie in viata mea.
Sa nu mai vina dintr-un loc al fricii, judecatii, ci din aceasta frumoasa acceptare care vine de unde te afliacum.Nu este nimic gresit sau imperfect.Sunt doar experiente si momentul in care te afli acum.
Am supărat foarte multi oameni când am început să spun , " Acest lucru este  bun asa cum este " pentru că oamenii au crezut ca  , ei bine , aceasta este tot ceea ce voi fi  vreodată. Asta este  cine sunt . Și știti ce ? Da , acest lucru este cine esti . Acest lucru este cine esti , dar esti un creator . Eu am creat asta .
Pot crea si altceva . Pot privi o pictură în venerație și sa ma mir  de modul în care a creat lumină și umbră și modul în care textura  iese în evidență .
Pot să folosesc aceasta energie , aceasta energie creatoare , pot să o pun  în experiența mea si să mă servească . Și singurul lucru care cu adevărat o blocheaza de a intra în viața mea este increderea . INCREDEREA .
Pot avea încredere în mine si  sa permit acestor energii sa intre ? Și despre aceasta este vorba in titlul emisiunii de astazi  și este  alt subiect despre care vreau să vorbesc azi.
Dacă am  încredere în mine , dacă permit acestor energii să mă servească , ei bine , si atunci ce va fi? Incertitudinea , declanșarea fabuloasa a  îndoielilor și temerilor noastre . Ce se întâmplă dacă permit această energie și totul  se înrăutățește ? Ce se întâmplă dacă permit această energie și deodată un aspect întunecat vine și nu-l pot controla ? Ce se întâmplă dacă fac acest salt ? Am facut salturi înainte si  și totul a mers teribil .
Să vorbim despre asta mai intai, pentru că eu cred că se refera la o  mulțime dintre voi .”M-am scufundat în iubirea sufletului meu . M-am abandonat . Am chemat îngerii și am făcut si una si alta , și mi-am pierdut slujba . Partenerul meu ma părăsit.”  Și știu ca o mulțime ați făcut asta . O mulțime dintre voi ați făcut asta . Ati pierdut o mulțime de lucruri pe care nu gandeati ca  vreti să le  pierdeti , și asta e cheia .
De atat de multe ori mintea noastră , care este atât de inteligenta , poate sa ne convinga ca  sunt  lucruri la care nu dorim să renunțam , că există lucruri  care ar fi rău dacă s-ar întâmpla . Deci, în acest moment , vreau să respirați și sa eliberati tot  ceea ce a fost .
Știu că dacă ești cu adevărat sincer cu tine ,  vei simți că tot ce s-a întâmplat, în cele din urmă te-a slujit într-un mod uimitor , pentru că ai ajuns  aici și acum , ceea ce este uimitor și magnific . ( Kuthumi râde)
Dar aici este problema. Știu că mulți dintre voi ați făcut-o cu multa suferința. Ati făcut-o în moduri in care nu priveati înretrospectivă sa fie echilibrat sau vesel.Dar tu ești un creator și asta  înseamnă  a crea în orice mod pe care îl alegi.
Acum,aceasta  libertate este descurajantă.Acesta este momentul in care  mintea vineși spune: "Dar atunci ce urmeaza?" Pentru că atunci când  mergem în spațiulsufletului nostru cu  creativitatea, cu permiterea  a orice urmeaza – a oriceviitorul nostru uman  poate aduce, minteavrea să  știe. Mintea vrea povestea șirezultatul și scopul.
Mintea nu înțelege potențialele  nelimitateale  energiei sufletului vostru. Dar știti ce? Ea vrea să stie.  Vrea să stie deoarecemintea  vrea să va  mângâie cu previziuni si  cu cunoasterea  a ce urmeaza.
Deci, atunci când mintea voastra intreaba: "Si atunci ce urmeaza?" Haideti sa schimbam dinamica . Nu este  pentru tineîntrebarea. Nu este  ca sa hrănească fricile  și îndoielile voastre. Este pur și simplu pentru a intreba daca  ești în siguranță? Ești în siguranță?
Și sufletul tău, la fel de puternic precum rage un leu,  va spune din profunzimea conexiunii  lui, „Atunci când respiri cu acea energie, ești în siguranță.” Întoarce-te laasta. Ori de câte ori mintea vrea să temângâie întrebând: "Și atunci ce urmeaza?", respira cu  sufletul  tau și cu iubirea lui instantanee și auzi: "Și dacă eu sunt în siguranță și în aceasta conexiune cu iubirea  sufletului, eu știu ca tot ce se află în fața mea este  magnific. "

 Ahhh! Respirati adanc, adanc.
Eu Sunt Cel Ce Sunt, chiar aici, chiar acum,atât de magnific, pentru că eu sunt uncreator. Eu sunt Dumnezeu, de asemenea.Am ales să fiu aici pentru a crea experiență. Și îmi amintesc nu numai asta, dar si ca am ales  cum sa  experimentez.Am ales si  modul in care sa fie aceasta experienta.
Creativitatea nu înseamnă doar sa creeziîn bucurie și echilibru, cu ușurință și grație.Creativitatea poate fi intunecata. Poate fidezechilibrata. Aceasta poate fi ceea ce pare uneori a fi stagnant  sau blocat. Ne plac  aceste cuvinte, nu-i așa?” Energia mea este blocata. Lucrurile nu curg.”  Nu,ele curg  mereu. (Kuthumi râde) Acestea sunt in curgere, în echilibru și fără probleme.
Intotdeauna  imi place cand spun: "Tu ești Dumnezeu, de asemenea."  Când o spui constient , va  luați întreaga responsabilitate pentru care vă aflați înexperiența . Si asta e un lucru foartedescurajatoar de acceptat, pentru căatunci când am accepta că Eu sunt Dumnezeu și eu sunt un creator, atunci e un mod de a trebui  să accept  toateprostiile care sunt  în viața mea ca fiindcreatia  mea.
Vedeti , atunci când ești un creator  nucreezi niciodata  greșit. Doar creezi. Eștidoar in procesul de a crea. Deci, indiferent ce faceți în acel  moment, voi  creați,indiferent dacă vă place sau nu, fie că-lacceptati  sau nu. Voi creați fiecare moment din viața voastra.
E o mare si grea responsabilitate sa pasesti în ea. Dar în momentul în care ofaceti, în momentul în care puteti acceptacu absoluta  pasiune ca tot ceea ce a fosteste al  meu,tot ceea ce este, este  al meu, tot ceea ce va fi este al meu, voi  permiteti o astfel de libertate în spațiul vostru, încreativitatea voastra, și asta  poate fiînfricoșător. Asta poate fi înfricoșător.
Ati avut  vieti de mare putere si au fostcazuri  în care ați abuzat de această putere. Vedem oameni in aceasta  lumecare chiar acum abuzează de puterea lor.Ce se întâmplă dacă devin atât de mare si eu nici măcar nu știu cum sa  controlez această putere? Și dacă mă poseda?  Ei bine, cum poate creativitatea ta sa teposede?Voi ati creat creativitatea voastra.
Cheia este sa o faci constient . Nici o partedin voi nu  este mai mare sau maiputernica  decât alegerea voastra de arespira și de a trăi cu sufletul vostru.
Dacă  devin mare și puternic și apoi ce urmeaza? Apoi ce urmeaza? (Kuthumirâde) V-ati dat voua insiva  libertatea finalade a permite orice în viața voastra. Faceti-va   planuri, aspirati! Visati! Doriti-va lucruri!  Acest lucru este fabulos. Dar faceti-o  din acel spațiu care spune, "Da,asta este ceea ce mi-ar place in viata mea.Dar știi ce? Sunt dispus să permit  cevachiar mai frumos și mai mare. Pot simti dinamica uimitoare a  creativitatii mele,pentru că am invitat sufletul meu inlauntru. Și când imi  invit sufletul  sa creeze cu mine, el este liber fata de legi șilimitarile  acestei experiențe umane. "
El cântă și dansează fara  nici o grijă. El combina  culorile cum  nu am mai văzut înainte. Imi gateste  mâncare care are un gust delicios. Privesc  Pământul. Il văd cualți ochi, pentru că simțurile mele sunt în viață și treze.
Am înțeles ca  întunericul din mine esteacolo pentru bucuria  experienței, pentruprofunzimea  experienței, așa că as putea ști absolut posibilitățile infinite pe acest pământ. Și când  accept acele părți alemele, atunci accept  de asemenea, că suntliber  sa permit  maretia de asemenea.
Întunericul  meu a fost acolo pentru a ma servi. Este o parte din mine.  Il iubesc.Dar   timpul sa se  exprime s-a sfarsit. Aexistat în mine ca intelepciunea mea , ca si parte a echilibrului meu. Dar de fiecare dată când  respir cu  sufletul meu, de fiecare dată când respir  profund siconștient și invit aceasta iubire infinită, atunci creez  intr-un mod nou.
Deci, o parte din mine se va trezi și va prelua, pentru că am mers mână în mânăcu sufletul meu. Și de fiecare dată cândinvit iubirea sufletului în viața mea, simtvenerație și minunatia si compasiunea sufletului , si asta  îmi permite sa amvenerație și  mirare și compasiune fata de experiență, și asta  creează potențiale pecare mintea mea nu le-a cunoscut niciodata.
Când mintea mea întreabă: "Și atunci ce urmeaza?" Pot răspunde cu bucurieabsoluta. Eu Sunt Cel Ce Sunt. Sunt uncreator și tot ce urmeaza  va fi  magnific,pentru că acesta este modul în care alegsă trăiasc  ca un creator.
În momentul în care pășim în  grandoarea creativitatii noastre, avand  încredere in ce urmeaza,  ne-am  desprins  de vechile programari . Lăsam  mintea sa seodihnneasca  și sa se echilibreze  pentru a servi creativitatea.
Pentru atât de mult timp, creativitatea a servit  mintea. Mintea spunea: "Mi-aș dorisa creez asta" și creativitatea spunea: "Ei bine, să vedem cum vom face asta." Haideti acum sa schimbam ordinea. Să începem cu creativitatea  și apoi sa ceremmintii să vină alături de noi.
Mintea poate servi creativitatea. Ea trebuie doar sa vrea sa dea drumul vechilor  legi și restricții. Fii liber de toate astea. Pentruatât de mult timp, pentru atât de multe vieți, am purtat  convingerea că minteaîncepe și toate celelalte o urmează.Imaginați-vă acum ca  începem cu sufletulși toate celelalte il urmează.
Ohhh! Nu este o usurare  minunata ?!(Kuthumi râde) Sper că  puteți simțialinarea tuturor  aspectelor   voastreatunci când spun asta.
Vedeti voi, când mintea conduce,aspectele  sunt in debandada. Ele  trebuie să-si etaleze poveștile lor. Ele  trebuie sălucreze  din greu, pentru că ele  sunt în mod constant în gardă. Când conduce sufletul, ele sunt scutite . Nimic nu trebuie să mai lucreze din  greu, pentru că odata cu sufletul vine usurinta si gratia.
Mintii îi place să lupte. Ei îi place sălucreze. Ei ii place sa proceseze. Ei  îi place să analizeze. Si toate astea  iau o mulțime de energie. Sufletul  merge înîncredere, abandonare , permitere și iubire.Nu există nici un efort in toate astea.
Daca vreti sa traiti o viata in minte, eperfect în regulă. Aceasta este una din experiențe aici, în lumea umană.
Lasă-mă să te invit, în timp ce stai aici, încafeneaua sufletului, într-un spațiu sigur.Pot să te ispitesc? Pot să te ispitesc sa vii sa traiesti o viata in suflet? Avem prăjiturimari aici. ( Kuthumi rade)
Respirati cu asta. Respirati  energiagratiei. Respirati cu energia  bucuriei șiminunatiei. Respirati  acesta  energie a iubirii pasionale si infinite.
Nu este vorba doar despre a fi dragut si bun cu voi insiva. Este vorba despre a avea inima  atât de deschisa, atât de deschisă. Caldura si lumina sa nu poateface nimic, dar atrage mai mult dinaceasta strălucire.
Acum, pot auzi pe unii dintre voi spunand, "Dacă imi  deschid inima prea mult, voi fi rănit." Nu-i nimic. Aceste povești au fostacolo  atât de mult timp. Sunt atât de adânci. Sunt atât de puternice. Va poate lua putin  timp si o multime de  respiratii  pentru ca acestea să se schimbe.
Doar invitati-le . Doar invitati-le  să vină și să vadă cum se  schimba energiile atunci cand sufletul conduce. Pentru că de fiecare dată când alegeți să vina din sufletși să se extindă spațiul sigur, acelepovesti, acele aspecte,  dinamica lor , vorsimți acea siguranta. Vor ști că sunt în siguranță. Dar mai presus de toate, ei știu că tu ești în siguranță. Pentru că atunci când  alegeți să fiti  în spațiul vostru  sigur,atunci  mintea și acele aspecte,  nu trebuie să mai lucreze atât de greu. Ele se pot odihni.
Respirati adanc. Adanc.
Eu Sunt Cel Ce Sunt. Sunt un creator, și eu sunt in siguranta  ca un creator. Atât timpam fost învățați ca un creator nu este in siguranta. Câți dintre voi nu știți povesteacă artiștii trebuie să sufere? Artistulsuferind moare fara nici un ban șiflamand. Ce mod minunat de a întăriconvingerea că este greșit sa  creezi. Săschimbam  asta acum.
Am fost învățați să nu contestăm legile și regulile modului de a  experimenta. Ne-ampedepsit. Nu mai este cazul.
Eu Sunt Cel Ce Sunt, și aleg creativitatea ,pentru că eu sunt un creator. E dreptulsufletului meu. Este esența a ceea ce eu sunt aici, în această experiență.
Ironia este că, chiar dacă vi s-a spus să nucreati, voi ati creat tot ce este . Deci săretinem asta. Eu sunt Dumnezeu, de asemenea. Sunt un creator. Tot ceea ce am creat - bun, rău, urât,  frumos, întuneric,lumină - am creat totul. Dar acum, cuconștiința că eu sunt un creator, pot alegecum sa creez. Și cât de minunat este căavem opțiunea in care sufletul conduce.
Sa respiram cu asta.
Este o energie minunata astăzi. Vă mulțumesc tuturor  atât de mult pentru disponibilitatea de a fi aici, de a-mi permite sa  creez acest spațiu. Ce minunat sa permitem această creativitate.
Vă mulțumesc  pentru ca m-ati creat. Vă mulțumesc  pentru ca ati creat Cafeneaua Sufletului  cu mine, pentru ca ati creat tehnologia  care imi permite să fiu cu voi oriunde va aflati in jurul lumii în oricemoment.
Vă mulțumesc  pentru crearea cuvintelor prin  care Marisa canalizeaza si împărtășeste această energie cu voi. Vă mulțumesc  pentru ca aveti  un corp fără probleme ca sa poata  asculta.
Vedeti  cum functioneaza . Fiecare micaparte din această experiență este creațiavoastra. Îmi place călătoria ... Tot ce vedeti ați creat. Este un mod minunat de aexprima fiecare parte a experienței voastre , parte din creația voastră.
Vă invit să mergeti la o galerie de artă.Mergeti intr-un templu sau intr-o obiserică  din apropiere, care a fost creata cu o energie specifica. Simtiti în aceastăartă creata  de mana  omului  și simtiti cum au permis energiei  creatoare sa se exprime prin ei.
Simțiți  energia oamenilor care au admirat opera de arta, cum au  permis  energiei sa le  trezeasca propria amintire. Dar ei au permis  chiar in acel moment sa fie în afara  mintii  lor si sa se  bucure  pur și simplu de  frumoasa  energie creatoare.
Distrati-va  jucandu-va  cu propria arta. Șiin timp ce va  jucati, delectati-va sidescoperiti  în acel spațiu creativ. Distrati-va  în această săptămână, in următoareaperioadă de timp, oricand  alegeti. Va repet,  aceasta este doar o invitație.
Simțiți  în aceste energii creative, și asa cum o faceti, amintiți-va  esența decreator.

Eu Sunt Cel Ce Sunt, chiar aici, chiar acum.Sunt un creator, și ce bucurie este sa permit asta  în viața mea. Sa-i permit mintiimele putin ragaz si odihna. (Kuthumi râde)Sa permit sufletului meu să se exprime cu usurinta , cu bucurie și grație.
Ma abandonez  creativitatii mele, pentru că atunci când o fac  imi amintesc  că nu există limite și legi care sa  măingradeasca.  Și dacă mintea întreabă: "Șiatunci ce urmeaza?".  Am spus,  tot ce voi crea, este  magnific.


Eu Sunt Cel Ce Sunt, chiar aici, chiar acum,atât de îndrăgostit de mine, iar acest lucru este atat de bun cat poate fi. Namaste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)