Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 26 aprilie 2015

Reţeaua Iubirii începe cu voi înşivă!

Salutari de Acasa! Espavo tuturor!
Vă spunem că există multe lucruri care se schimbă în acest moment pe planeta voastră. Continuând să vă înălţaţi vibraţiile, devine mult mai important să trăiţi în Conştiinţa Unităţii decât în separatism. Veţi experimenta cu toţii o punere la încercare a toleranţei. Pe măsură ce avansaţi către vibraţii mai înalte, atât în mod colectiv cât şi la nivel individual, veţi descoperi cum vi se diminuează mult toleranţa la nepotrivirea de energie. Pur şi simplu nu veţi fi capabili să faceţi faţă nepotrivirilor de energie pe care nu cu mult timp în urmă le puteaţi tolera cu succes. Aceasta poate constitui o problemă reală pentru voi atunci când aceste nepotriviri par să se ivească de peste tot şi vă apar în faţă. Dacă nu veţi reuşi să le acordaţi atenţie, vă veţi trezi privaţi de chiar acele lucruri pe care eraţi capabili să le rezolvaţi doar cu ceva timp în urmă. O persoană care merge la lucru zilnic, urându-şi slujba, experimentează o nepotrivire de energie. Deşi este posibil să fie convinsă că asta îi este menirea, brusc va deveni intolerabilă rămânerea în continuare în acel serviciu şi s-ar putea să nu afle niciodată de ce are un sentiment atât de diferit legat de asta. Vă spunem că procesul vostru de evoluţie este acela care determină această viteză mărită şi că ea va creşte şi mai mult în următorii trei ani.
Zâmbetul liniştit al încrederii
Pe măsură ce se ridică vibraţia colectivă, oamenii vor experimenta la modul general o intoleranţă totală la alinierile „greşite” de energie. Plasarea voastră, mai curând în separare decât în unitate, stă la baza celei mai mari nepotriviri de energie cu care aţi fost obişnuiţi să trăiţi. Următorii trei ani vă vor oferi mai mult decât o şansă pentru revenirea tuturor la conectarea într-o unică inimă.Este vorba, la modul simplu, despre ideea reconectării voastre la magia tărâmului de Acasă, ceea ce vă va declanşa progresul. Reţeaua Iubirii este un imens portal pentru această conectare, care conţine multe portaluri energetice ale unor realităţi multiple. Ea vă furnizează o unealtă practică pe care o puteţi folosi la schimbarea vieţii voastre aici şi astăzi. Tot ceea ce vă cerem este să o folosiţi şi să creaţi loc în vieţile voastre pentru utilizarea energiei de Acasă. Aflaţi că acesta este un dar foarte personal pentru fiecare dintre voi!
Vă rugăm să nu fiţi evanghelici cu privire la adevărul vostru şi aflaţi că nu este responsabilitatea voastră să schimbaţi nicio minte, exceptând-o pe cea proprie, deoarece acest lucru nu vă cade în sarcină. În schimb, observaţi ce se întâmplă când vă plasaţi energia inimii în reţea. Cei care îi simt forţa vor fi atraşi de ea şi veţi fi căutaţi. Cei care nu sunt pregătiţi nu vor căuta răspunsurile date de ea. Voinţa voastră de a vă plasa energia ca învăţător în reţea devine acum importantă. Voi puteţi observa deja diferenţa. De exemplu, în vechea energie aţi fi plecat prin lume cu propriul adevăr, ca să vă vindeţi serviciile, să daţi anunţuri şi să creaţi cărţi perfecte de vizită pentru afaceri. Acum, mai mult ca oricând, soseşte o unealtă împreună cu arta de a rămâne ancoraţi în propria energie în timp ce atrageţi spre voi energia.
Acum este momentul să rămâneţi liniştiţi şi să-i atrageţi pe cei care sunt interesaţi de voi. Acesta este modul de funcţionare al celor mai înalte vibraţii ale noii planete Pământ. Plasaţi-vă intenţia voastră în Reţeaua Iubirii şi priviţi cum începe magia! Cărui mod de abordare preferaţi să-i răspundeţi mai bine? Unor persoane care stau pe un piedestal, la colţul străzii, povestind oricui stă să asculte ce mari învăţători sunt ei şi de ce oamenii ar trebui să îi asculte, sau acelor persoane care stau liniştite la celălalt colţ de stradă, zâmbind doar cu acea cunoaştere dată de iubirea de Acasă, atrăgând astfel pe nesimţite oamenii către ele? Este vorba adesea de acel zâmbet al încrederii spirituale, acel zâmbet liniştit care adună toată energia de Acasă şi realizează toate conexiunile.
Când folosiţi instrumentele 5D, cum ar fi Reţeaua Iubirii şi Al Treilea Pământ, veţi afla că lucrurile funcţionează în mod diferit. Aceştia sunt paşii pe care puteţi să-i faceţi pentru a pătrunde în dimensiunea a 5-a. Acestea sunt instrumentele învăţătorilor din viitor. Fiecare dintre voi are o poveste unică de spus. Fiecare dintre voi poartă un adevăr profund, în interior, şi veţi începe cu toţii în curând această muncă. Unii din voi îl puteţi simţi, dar nu ştiţi încă să îl exprimaţi. Unii aţi şi atins acel adevăr, totuşi nu ştiţi cum să îl împărtăşiţi altora. Toate aceste daruri şi chiar mai multe vor fi accesibile pe măsură ce vă creaţi realitatea în mod intenţionat, ca nişte creatori ce vă aflaţi.
În felul vostru propriu, fiecare dintre voi deţine o piesă din puzzle, cam în acelaşi fel în care fiecare are o frumuseţe unică. Vă spunem că, la fel cum aveţi frumuseţea voastră unică, fiecare are o rază specială de lumină pe care o poate vedea oricine de pe planetă, cu excepţia voastră înşivă. Acelaşi lucru este valabil pentru propriul adevăr. Alţii îl vor observa în voi şi chiar îl vor dori pentru ei înşişi, dar voi nu îl veţi vedea în mod clar. Acesta este voalul în acţiune şi de aici apare şi zâmbetul liniştit al încrederii spirituale. Există un loc în fiecare, în care rezidă germenii Divinului.Vă cerem să nu analizaţi toate acestea, nu încercaţi să le compartimentaţi, ci doar să le simţiţi profund în interior! Deşi nu veţi fi capabili de cuantificări sau explicaţii, atingerea acestui germen va aduce zâmbetul încrederii spirituale, acela care vă conectează pe urmă la Reţeaua Iubirii.Există alte lucruri care se petrec pe aceasta planetă, lucruri care vor fi înţelese cu claritate în următorii trei ani. Asta deoarece pe măsură ce vă mutaţi într-o vibraţie mai înaltă şi vi se reduce toleranţa la nepotrivirile de energie, veţi fi capabili să observaţi desfăşurarea anumitor evenimente.
Am dori să vă punem în gardă, deoarece lucrul cel mai rău care se poate întâmpla aici este să luaţi prea în serios aceste evenimente. Vă rugăm, înţelegeţi că este doar un joc la care participaţi şi ideea principală a jocului este să vă distraţi! Vă rugăm să nu preluaţi întreaga greutate a lumii pe umeri, pentru că nu vă cerem să schimbaţi lumea! Vă cerem să faceţi ceva infinit mai greu. Vă cerem să vă schimbaţi pe voi înşivă.
Schimbaţi-vă percepţiile şi lăsaţi-le să radieze în afară fiindcă o foarte uşoară schimbare a percepţiei duce la o imensă schimbare a realităţii voastre! Această schimbare a intenţiei va fi aceea care vă îngăduie să purtaţi pe buze zâmbetul încrederii spirituale!
Puterea lui UNU
Multe războaie de pe planeta voastră au fost determinate de nepotrivirile de energie care încep ca nişte frustrări. Apoi, frustrările se transformă în mânie. Pe măsură ce aceste mici frustrări se formează şi se acumulează în conştiinţa colectivă, aveţi de-a face cu nepotriviri la o scară globală. Apoi, o persoană sau o ţară îşi agită frustrările şi acţionează! Odată ce este iniţiat un curs al acţiunii, el devine foarte dificil de modificat. S-a declanşat acum în câteva locuri din lumea voastră şi este foarte dificil de oprit. Voi vă întrebaţi: „Pentru ce să fie război? De ce avem nevoie să experimentăm aceste atrocităţi şi ce putem să facem în legătură cu ele?”. Ceea ce vă cerem să înţelegeţi este faptul că aveţi control total asupra propriei realităţi şi că lumea vă este creată de felul în care percepeţi aceste evenimente.
Ce ar fi dacă v-am spune că ceea ce îngăduiţi să se întâmple în această lume va determina felul acelor lumi cu care veţi putea interacţiona şi vă va determina propria experienţă? Schimbaţi mai întâi lumea din propria inimă şi apoi veţi şti ce să faceţi în afară! Câţi lucrători ai luminii sunt necesari ca să schimbe lumea? Doar unul… Tu!
Eliberarea vechilor credinţe
Schimbarea propriei percepţii va duce la schimbarea realităţii. Şi dacă înţelegeţi că toate schimbările duc la ceva mai bun, atunci este uşor de observat că actul schimbării este însăşi cheia avansării. Acum, acest proces va funcţiona mult mai rapid decât înainte, numai dacă voi nu vă ţineţi strâns de vechile credinţe. Vă spunem că sursa marii majorităţi a războaielor de pe planeta voastră provine de la oamenii care se ţin strâns legaţi de sistemele lor de credinţă, astfel încât ei nu pot vedea lumea nouă care începe să le fie creată chiar înaintea ochilor.
O călătorie prin portalul spiritual de la Ierusalim
Recent Păstrătorul (Steve Rother) a fost în Israel. Unul dintre marile portaluri spirituale din lume este centrat în Ierusalim. Umblând prin Ierusalim, el s-a trezit într-un loc pe care a visat dintotdeauna să îl viziteze. El a fost crescut ca un creştin şi a studiat de copil Biblia. Îl vom necăji aici şi vă vom spune că cea mai mare dorinţă a vieţii lui la acel moment era să devină ministru. Da, noi râdem din cauza asta. Copil fiind, el a visat întotdeauna să vadă acest loc în care s-a desfăşurat povestea şi imediat el s-a şi văzut acolo. Era puţin confuz, cu toate că se simţea energia celui mai mare portal spiritual de pe Pământ, el nu îşi simţea împlinite aşteptările.Hoinărind prin oraşul vechi, el s-a trezit distrat şi confuz pentru că energia nu era aliniată în felul în care se aşteptase. De fapt, la un anumit punct, el a experimentat suficient şi a dorit să plece. Apoi, noi i-am destăinuit faptul ca nu portalul era acela care i-a cauzat confuzia, ci aşteptările tuturor vizitatorilor care au creat nepotriviri de energie. El s-a relaxat puţin şi apoi şi-a continuat călătoria. Curând s-a trezit umblând prin Biserica Sfântului Mormânt, cea care a adăpostit multe din artefactele creştine. El a văzut multe din locurile pe care le-a studiat de copil şi în tot acest timp noi am acordat o mare atenţie faptului că el şi-a scos pălăria. De fapt, tot timpul cât a stat în biserică, şi-a ţinut pălăria sub braţ într-o postură foarte incomodă. La un anumit moment l-am întrebat: ,,De ce îţi ţii pălăria sub braţ?”, la care el a replicat că era o tradiţie, aşa era obiceiul să-şi scoată pălăria într-un loc de închinăciune. Iar noi l-am întrebat: ,,Care este însemnătatea acestui obicei?” El a replicat: ,,Nu ştiu.” Apoi el a început să caute în sine motivul pentru care trebuia să-şi scoată pălăria. Apoi, noi am întrebat: ,,Acest fapt menţine starea de magie pentru tine?” El a replicat: ,,Nu, nu chiar. Eu fac acest lucru pentru că se aşteaptă acest lucru şi eu nu vreau să supăr oamenii din jurul meu”, şi a continuat să-şi ţină pălăria sub braţ în tot restul timpului cât a rămas în biserică. Nu mult timp după aceea, el a ajuns lângă Zidul Plângerii din partea evreiască a oraşului. Aici exista obiceiul de a-şi pune pălăria. Pe când mergea de-a lungul zidului, noi l-am întrebat: ,,Există vreo magie în faptul că aici ţi-ai pus înapoi pălăria pe cap?” El a chicotit şi a spus: ,,Este tot un obicei, şi eu nu vreau să supăr pe nimeni prin nerespectarea lui”. Încă o dată l-am întrebat: ,,Există vreo magie în faptul că ţi-ai pus pălăria aici şi ţi-ai scos-o altundeva? Dacă este magie în aceste fapte, am dori să o transmitem mai departe tuturor, fiindcă în această fază a evoluţiei sunteţi aceia care caută instrumente. El a răspuns: ,,Nu, am făcut asta aşa cum au făcut oamenii întotdeauna, ca să pot experimenta prin tradiţie modul în care ei l-au atins pe Dumnezeu.” În acel moment a devenit conştient de felul în care oamenii se agaţă atât de strâns de propriile lor adevăruri şi tradiţii, astfel ei devin complet inconştienţi de faptul că există alţi oameni în jurul lor. De fapt, oraşul Ierusalim, chiar aşa cum este astăzi, se află într-o stare de separatism. Iubiţilor, nu avem nimic împotriva tradiţiilor! Tradiţiile conferă însemnătate şi îmbogăţesc viaţa. Încercarea survine doar atunci când tradiţiile sau credinţele sunt atât de strict păstrate încât îşi pierd însemnătatea şi uneori au chiar un efect contrar. Atunci când asemenea sisteme de credinţă ca acestea nu sunt clădite pe baza iubirii de Dumnezeu, a frăţiei omeneşti şi a unităţii, puteţi să vă daţi seama de ce avem astfel de dificultăţi începând chiar de la înţelegerea semnificaţiei expresiei de “Război Sfânt”. Vă vom repeta şi în continuare faptul că această separare va fi mai greu de îndurat ca oricând. Acestea pot fi nepotriviri de energie la o scală mare, nemaiîntâlnită până acum pe Pământ. Bucuraţi-vă de tradiţii iubiţilor, creaţi altele noi şi reamintiţi-vă magia pe care ele o păstrează pentru voi! Dacă aţi uitat însemnătatea tradiţiei pe care o iubiţi, atunci daţi-i o altă însemnătate, adică a voastră proprie! În mod simplu, înţelegeţi că pe măsură ce veţi evolua în ritm rapid, veţi înţelege că adevărul este un proces evolutiv.Crescând voi înşivă spiritual, creşte şi adevărul vostru!În viitor, pe Pământ, acele sistemele de credinţă care nu lasă loc dezvoltării vor experimenta un stres în creştere. A găsi căi de fuzionare a magiei diferitelor credinţe şi a fi în permanenţă conştienţi de modul în care acea magie poate fi folosită pentru uşurarea condiţiei umane este adevărata voastră misiune ca Lucrători ai Luminii de pe planeta Pământ.
Pe măsură ce treceţi prin viaţă şi aveţi experienţa unor încercări şi resimţiţi disonanţele de energie, prima întrebare pe care vă rugăm să vi-o puneţi este: “Mă agăţ prea tare de ceva? Există poate vreo credinţă în mine pe care o păstrez prea strâns în aşa fel încât să nu pot merge mai departe?” Aceasta este o schimbare în percepţie care poate, mult mai eficient, să aducă unirea şi armonia în realitatea voastră. Dacă fiecare persoană va fi dornică să se elibereze de sistemele de credinţă suficient de mult timp încât să poată să ţină seama şi de ceilalţi oameni din jur, se va observa că ne luptăm cu toţii cu aceeaşi condiţie umană. Ceilalţi oameni au costume diferite, vorbesc limbi diferite, au obiceiuri şi tradiţii diferite. Dar, fiecare dintre ei eşti tu, cu adevărat… şi tu eşti ei. Crearea reţelei iubirii va intensifica mai mult ca oricând acest proces. Datorită noii energii, de-a lungul următoarei perioade de trei ani se vor accentua mai tare ca oricând diferenţele din cadrul omenirii. Va veni o zi în care omul va începe să se concentreze mai mult pegăsirea de asemănări şi nu pe diferenţieri. Acea zi va fi celebrată în Rai mai mult decât veţi şti vreodată. Nu vă vom mai cere să notaţi care sunt instrumentele oferite de noi pentru ca să trăiţi în cele mai înalte vibraţii. Nu vă vom mai cere să urmaţi o hotărâre pentru a ajunge in Rai. În schimb, vă vom cere să faceţi ceva infinit mai dificil. Vă cerem să vă găsiţi pasiunea vieţii şi s-o împărtăşiţi altora. Sună simplu? Este simplu, dar nu uşor… De altfel, dacă era simplu, toţi ar fi vrut să fie oameni.
Îmbrăţişări din 5D (dimensiunea a cincea)
Aşa că, iată-vă aici! Ah, dar privitor la instrumente? Unde se află magia care poate să vă ajute să vă concentraţi asupra asemănărilor dintre voi mai mult decât asupra diferenţelor? Nu vă vom dezamăgi, iubiţilor! Voi aveţi abilitatea de a vă schimba vibraţia şi percepţia într-o clipă. Ea poate fi realizată în multe feluri, dar vă vom împărtăşi o cale pentru a schimba percepţia fiecăruia şi să rezolvaţi foarte rapid aceste nepotriviri de energie. Poate că vă surprinde să aflaţi despre acest atribut că este uman şi nu spiritual!
A avea curajul de a vă îndepărta aripile, de a interpune un voal pentru a veni aici şi a juca un joc în polaritate este un lucru onorat în toate dimensiunile şi care vă depăşeşte capacitatea de înţelegere, Voi sunteţi acei curajoşi care aţi îndrăznit să veniţi aici şi să staţi în faţa unei oglinzi, să încercaţi să vă imaginaţi cine sunteţi şi de ce sunteţi aici. Prin accesarea condiţiei umane, voi aţi primit un dar. Asta deoarece noi, îngerii din Rai nu putem să ne atingem între noi aşa cum puteţi voi. Dansul vostru din densitate vă permite să vă atingeţi unul pe altul într-un mod care este magic. Acum, că vă plasaţi în vibraţii mai înalte, această magie se va amplifica şi mai tare. Aşa că, iată-vă instrumentul! El se numeşte îmbrăţişarea din dimensiunea 5! Acest dar poate fi mai util decât v-aţi putea da seama. Vă cerem să învăţaţi să folosiţi această „magie” care atinge Reţeaua Iubirii.
Imaginaţi-vă că la baza capului, în spatele gâtului, aveţi o conexiune energetică cu Reţeaua Iubirii. Voi purtaţi tot timpul această conexiune la Reţeaua Iubirii. La următoarea ocazie când veţi îmbrăţişa pe cineva, activaţi-vă în mod conştient această conexiune.
Energia care va trece prin corp va fi incredibilă şi amândoi o veţi simţi, fiţi siguri! Va fi pentru toţi o tranziţie la un nivel mai înalt şi va fi o îmbrăţişare din 5D. Dacă veţi face asta, veţi descoperi cum vă devine propriu zâmbetul liniştit al încrederii spirituale, în ideea de a vi-l însuşi în mod permanent. Practicaţi aceste îmbrăţişări! Practicaţi, permiţând curgerea de energie din Reţeaua Iubirii prin voi, cu fiecare îmbrăţişare făcută! Această practică vă va plasa la nivele mai înalte şi îl va uşura pe acesta, astfel încât să puteţi elimina nepotrivirile de energie, să trăiţi în armonie, să fiţi fericiţi.
În acele momente, când priviţi în jur şi vă întrebaţi pe cine să îmbrăţişaţi, amintiţi-vă să începeţi cu voi înşivă! A începe astfel cu sinele propriu va fi pe urmă de ajutor în conexiunile făcute cu ceilalţi. Înţelegeţi că aceste daruri de Acasă vor fi cu voi mereu! Voi trebuie doar să vă îndreptaţi spre ele şi să le folosiţi! Practicaţi acest lucru în mod frecvent şi conectaţi-vă la energia de Acasă, care este dreptul vostru prin naştere! Voi sunteţi cei mai mari îngeri care au trăit vreodată pe planeta voastră! Aveţi cea mai mare abilitate de a schimba această planetă şi tot jocul vostru.Purtaţi unica frumuseţe, care este Scânteia lui Dumnezeu.
Noi suntem foarte mândri de voi! Dumnezeu să vă binecuvânteze, iubiţilor!  Cu cea mai mare onoare, vă cerem să purtaţi cu mândrie pe buze zâmbetul liniştit al încrederii spirituale, trataţi-vă unul pe altul cu respect, îngrijiţi-vă unul pe altul şi distraţi-vă bine împreună!

Espavo! Grupul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)