Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 25 octombrie 2011

Luna Noua in Scorpion: 26 octombrie 2011


Echilibrarea globala (si individuala) a inceput odata cu Echinoctiul de Toamna, fiind consolidata de Luna Noua în Balanta, din 27 septembrie – iar acum a sosit vremea pentru adevar si integritate personala. Intensitatea misterioasa a acestei Luni Noi in Scorpion ne aduce aminte sa ne purificam emotiile si sa vedem ce mai ramane. Sub influenta puternica a Scorpionului, este distrus tot ceea ce nu poate face fata luminii clare si necrutatoare a adevarului. Pluton, guvernatorul Scorpionului, a intrat în miscare directa pe 16 septembrie – cu o zi inainte de inceperea miscarii Occupati Wall Street prin urmare, curatarea adusa de Scorpion este globala; oamenii se reunesc pentru a cere dreptate impartiala pentru toti.

 


Aceasta Luna Noua este neobisnuit de influenta, pentru ca ea soseste cu doua zile inainte de sfarsitul Calendarului Mayas, din 28 octombrie 2011. Am ajuns în punctul de cotitura al evolutiei speciei noastre – si fiecare dintre noi trebuie sa avem în vedere sa devenim in mod deliberat, Pastratori ai Pamantului. Cei care continua sa foloseasca Pamantul pentru dorintele proprii, fara a avea nicio consideratie pentru campurile multidimensionale de creatie ale planetei, vor esua total. Cei care accepta mantaua lor creativa eco-sensibila – noua aura a Gaiei – reprezinta noile seminte pentru viitorul frumos al planetei noastre. Pe masura ce se apropie ziua de 28 octombrie, cele Noua Cicluri de Creatie vor face sa renasca multi Pastratori ai Pamantului. Aceasta emotionanta Luna Noua în Scorpion stabileste campul pentru incheierea simultana a Noua Cicluri. Probabil ca perioada de la Luna Noua, pana la miezul noptii zilei de 28 octombrie va fi remarcabila si mistica, astfel ca o voi examina cu foarte multa atentie.

Pe durata Zilelor intens de accelerate ale Ciclului Universal – inceput in 9 martie 2011 – programele creative ale primelor opt Cicluri au fost dirijate spre punctul lor culminant. Multe dualitati se rezolva, intrucat atractia Unimii transforma campurile fractal, iar multi isi simt planul personal din cadrul acestei marete tesaturi cosmice. Trezirea Ciclului Celular este completa, acum, cand intelegem ca fiecare celula este inteligenta . . . Arborele Vietii a dat roade în toate speciile ce au evoluat în timpul Ciclului Mamifer, timp de mai bine de 820 de milioane de ani . . . aceste specii au descoperit modalitati de a imparti, prin descoperirea legaturii de familie, timp de peste 41 de milioane de ani, în cadrul Ciclului Familial . . . si prin inteligenta cizelata în timpul Ciclului Tribal, ce a durat doua milioane de ani. Inimile noastre s-au deschis în timpul Ciclului Regional, cand am descoperit sacrul, sublimul. Vreme de 5.125 de ani – în timpul Ciclului National – am explorat dorinta de a controla si poseda . . . iar apoi, incepand din 1775, în timpul Ciclului Planetar, am cautat siguranta si confort. Din ianuarie 1999, cand a inceput Ciclul Galactic, ne-am conectat prin intermediul tehnologiei . . . iar acum, în 2011, aceste progrese creative ne invart intr-o spirala a Unimii, pe durata Ciclului Universal.

Specia noastra va avea nevoie de sute – daca nu de mii – de ani, ca sa proceseze, în mod constient, toate abuzurile ce au fost rezultatul natural al elevarii constiintei noastre, pe durata celor 16,4 miliarde de ani, descrisi de Calendar. La fel ca incercarea de a ridica pe verticala, un arbore urias cazut la pamant, acum nu mai exista cale de intors. Acum, ca am atins maturizarea – prin aceste noua etape de evolutie – vom invata sa respectam inteligenta extraordinara a fiecarei celule; sa protejam toate speciile; sa pretuim darul legaturii de familie; sa admiram puterea uimitoare a mintii; sa simtim puterea în inimile noastre; sa identificam puterea ierarhica; sa binecuvantam abundenta naturii; sa folosim tehnologia ca pe un instrument, si nu ca pe o jucarie; si sa ne bucuram de fericirea Unimii. Vom inventa noua lume, prin co-crearea realitatii, într-o stare de constienta universala. Sunt sigura de asta, pentru ca în acest an am urmarit cu fidelitate toate Zilele si Noptile Ciclului Universal si am vazut cum iau forma noi tipare ireversibile; de exemplu, interzicerea tot mai ferma a folosirii energiei nucleare. Acum intram în spirala revolutionara. Atunci cand acest vortex se linisteste, trebuie sa identificam ce anume am realizat; altminteri, s-ar putea sa ne lipseasca vointa si viziunea cu care sa mergem inainte. Haideti deci sa ne evaluam progresul facut, dupa care voi interpreta aceasta Luna Noua, ca sa vedem cum ne-ar putea ajuta campul ei sa imbratisam incheierea simultana a tuturor celor Noua Cicluri.

Referindu-ma la cateva probleme din aceasta toamna, Palestina le-a solicitat Natiunilor Unite suveranitate statala, în ziua Echinoctiului de Toamna, aceasta fiind o incercare indrazneata de a solutiona incordarea periculoasa ce ulcereaza în vortexul iudeo/crestin/islamic. SUA si aliatii lor alesi au terminat distrugerea Irakului si isi inceteaza treptat activitatea din Afganistan – prin urmare cauta alte razboaie, care sa le asigure continuarea afacerii, fabricantilor de arme. Pe 21 octombrie, Obama a anuntat retragerea trupelor americane din Irak, pana de Craciun, fapt ce a inspirat cateva comentarii ironice, în editia din 22 octombrie a ziarului New York Times: „Declaratia presedintelui, facuta la o zi dupa ce campania aeriana a NATO a grabit moartea Col. Muammar el-Qaddafi in Libia, a fost plina de simbolism, marcand refluxul a zece ani de angrenari militare americane, ce au inceput dupa atacurile teroriste din 11 septembrie … Pentru Dl. Obama, a carui ascensiune la Casa Alba s-a bazat partial pe opozitia sa la razboiul din Irak, dar care, ca presedinte, o ordonat marirea numarului de trupe in Afganistan si a intensificat actiunile aeriene impotriva militantilor din regiune, anuntul implineste o promisiune din campania electorala." Americanii satui de razboi au raspuns cu putina bucurie la acest moment mult asteptat, intrucat cadrele superioare ale lui Obama, cum ar fi un Joe Biden, deja le trambitau despre urmatorul nou stil american de razboi, cetatenilor satui de lupta terestra din Irak si Afganistan. Uau! Fortele militare ale SUA au cheltuit doar 1,1 miliarde in Libia si nu au pierdut niciun om!


Intre timp, Secretarul General al Departamentului american de Justitie, Eric Holder, a declarat ca persoanele sale de contact, din razboiul impotriva cartelurilor mexicane de droguri, i-au spus ca Iran-ul se afla în spatele unui banuit complot de a-l asasina pe ambasadorul Arabiei Saudite la Washington. In mod uluitor, in dimineata de dupa anuntarea acestui complot bizar, Holder si intregul Departament de Justitie au fost citati de Congres, ca sa spuna adevarul despre implicarea lui ATF (Departamentul de Alcool, Tutun si Arme de foc) in furnizarea de arme, exact acelorasi carteluri mexicane! Intr-un plan botezat „Fast and Furious", ATF este acuzat de vanzarea a mii de arme cartelurilor de droguri, de insarcinarea data granicerilor de a lasa sa treaca armele si apoi de a renunta la orice supraveghere a armelor, odata ce ele au trecut granita! Armele vandute in timpul operatiunii „Fast and Furious" au fost descoperite în doasprezece locuri în care au avut loc crime, din SUA si Mexic, iar ele au fost folosite pentru a impusca agenti ai patrulei de granita a SUA! (vezi „Fast and Furious: 22 fapte socante despre Scandalul care ar putea da jos Administratia Obama", pe website-ul The American Dream/Visul american.) Ca si cum cineva amesteca doua scenarii de comploturi inventate intr-o alta dimensiune, Holder distrage atentia de la el insusi, spunand ca a aflat despre banuitul complot de asasinare a ambasadorului saudit, de la exact acelasi cartel al drogurilor, pe care SUA il aproviziona cu arme!
Pentru omul de rand, realitatea a fost cu adevarat distorsionata in timpul lunatiei din luna trecuta, pentru ca mass-media si-a abrogat aproape în intregime responsabilitatile, nereusind sa informeze complet despre dezbaterea privind suveranitatea statala palestiniana, despre scandalurile speculei cu arme, pusa la cale la nivelurile cele mai inalte ale Guvernului SUA si despre motivatia reala a miscarii „Ocupati Wall Street” – care este în prezent „Ocupati", la nivel mondial. Dupa cum oricine poate vedea cu usurinta, structurile de putere, construite în timpul ultimilor 5.125 de ani, sunt asaltate la fiecare nivel, deoarece oamenii isi revendica drepturile si se opun unui viitor de razboi si privatiune financiara nesfarsite, insa tot ce vezi la TV sunt trupuri insagerate ale liderilor cazuti si animale salbatice agresate.

Trecand la astrograma pentru Luna Noua in Scorpion, sunt semne ca oamenii isi vor dobandi drepturile. Luna Noua face opozitie apropiata cu Jupiter retrograd din Taur, prin urmare, increderea pamanteasca a lui Jupiter extinde si impamanteaza aceasta samanta noua si intensa, adusa de Scorpion. De asemenea, Jupiter este în trigon aproape exact cu Pluton din Capricorn, prin urmare, dorinta de fericire si bucurie se refera la toti oamenii si nu doar la acel procent de „1%” dintre ei. Din 2008, de cand Pluton a intrat in Capricorn, aceasta forta dinamica misterioasa transforma structurile de putere industriala ale acestei lumi. Ea se manifesta acum, in cadrul strigatului global pentru corectitudine, cu Saturn care tranziteaza Balanta, pana în toamna lui 2012. Corectitudinea este tema Lunii Noi, intrucat Pluton face sextil cu lunatia, iar Saturn face sextil exact cu Marte din Leu, aflat in cuadraturi exacte cu Mercur/Venus din Scorpion. Acestea sunt aspectele stilului dinamic ale incheierii Calendarului Mayas, intrucat Soarele face opozitie exacta cu Jupiter, în trigon exact cu Pluton, pe 28 octombrie. Unii oameni  – în special „cei avuti” – se tem ca aceste scandaluri si demonstratii ar putea ajunge sa provoace o baie de sange oribila si mondiala, cum a fost Revolutia franceza. Dar nu aceasta este situatia, pentru ca ceea ce vedem reprezinta inceputul sfarsitului celor 5.125 de ani de abuz al laturii masculine dominante. Aceasta este o miscare globala si profunda, avandu-i pe Chiron/Neptun in sextil cu Pluton, în sextil cu Jupiter si în trigon cu Luna Noua. Aceste transformari marete sunt extrem de vindecatoare, deoarece ele urmaresc o lume spiritualizata – si nu doar o lupta pentru democratie, dirijata pentru o taxa, de catre elita. Jupiter va intra în miscare directa, la 0° in Taur, în ziua de Craciun din 2011, o zi în care multi oameni vor sarbatori intruparea Luminii.


Aspectul cel mai fascinant din aceasta astrograma este Venus in Scorpion, în cuadratura cu Marte in Leu, intrucat cuadratura devine exacta cu 30 de minute inainte de Luna Noua. Uau! Asta inseamna ca extraordinara purificare de natura Plutoniana va fi exprimata prin forte masculine si feminine egale. Am observat aceasta uniune în multe dintre revolutiile actuale din lume, indeosebi în Egipt. Venus in Scorpion (intrata în 8 octombrie) stimuleaza exprimarea sentimentelor profunde, cum ar fi faptul de a simti drepturile pe care le au toate speciile. Ea este leoaica ce isi apara puii. Marte din Leu cere curaj si loialitate totale fata de adevar si de toate fiintele; el este leul care deschide inima. Cu aceasta cuadratura, ma astept sa vad inceputul unui protest global pentru protejarea animalelor salbatice, în special din cauza masacrului ingrozitor din Zanesville, Ohio, de la mijlocul lunii octombrie. Frumoasa si pasionata asociere a fortei masculine cu forta feminina, din timpul acestei Luni Noi, este asemenea manei ce coboara asupra miscarilor de libertate – exact puterea personala ce poate transmite forta, în timpul incheierii simultane a celor Noua Cicluri.
Saturn din Balanta face sextil exact cu Marte din Leu, astfel ca aceasta influenta cuadratura Venus/Marte e stabilizata de lupta lui Saturn pentru dreptate. Fiecare dintre noi va juca un rol personal în integrarea acestui apogeu, pentru ca suntem aspectele reflective ale evolutiei. Energia din Miscarea „Ocupati” este atat de puternica si de bine conectata de media sociala [mass-media pentru interactiune sociala. N.tr.], incat ea poate scoate din joc elementele rezistente ale cercurilor conducatoare, asa cum am vazut în Orientul Mijlociu. Elita se cramponeaza pentru vechile sisteme de siguranta ale Ciclurilor National, Planetar si Galactic; lacomia lor a furat insa viitorul oamenilor, iar oamenii care nu au nimic, se vor revolta. In mod misterios, o uriasa eruptie solara a avut loc în ziua de 22 octombrie, urmand sa loveasca planeta Marte in ziua de Luna Noua! In timpul incheierii Calendarului, au loc evenimente absolut neobisnuite în sistemul solar, iar Soarele a fost foarte expresiv. De pilda, acum cateva luni, o eruptie solara a spulberat cometa Elenin în bucati – cometa despre care unii au spus ca era „Cometa Pedepsei”, din Apocalipsa. Ca o ironie, eruptia solara ce va ajunge pe Marte, in timpul Lunii Noi, ar putea vesti sfarsitul razboiului, intr-un mod real! Ar trebui sa urmariti chiar acum Soarele, pe www.spaceweather.com, ca sa vedeti daca o alta eruptie solara ar putea afecta serios sistemul solar.

O intrebare privind incheierea Calendarului este: cat de mult vor intelege cu adevarat oamenii, despre ceea ce se petrece de fapt? In mod ironic, o multime! Mercur e foarte aproape de Venus, în timp ce ea face cuadratura cu Marte, astfel incat intelegerea mentala puternica se alatura  intelegerii viscerale dintre fortele masculine si cele feminine, exprimate de Leu-Marte, în cuadratura cu Scorpion-Venus. Observati ca aceste planete, care il aspecteaza pe Marte, vor rezona cu eruptia solara, atunci cand ea va ajunge pe Marte! Mercur se apropie la mai putin de o secunda de Venus, pe 2 noiembrie, cand ambele planete intra impreuna in Sagetator. Bingo! Intelegerea despre adevarul real, în relatiile noastre fundamentale, se va mari: Multi parteneri vor trebui sa se ocupe de elementele nerezolvate din relatiile lor, care i-au impiedicat sa contribuie la aceasta purificare uriasa din istoria omenirii. Auu! Nu va trageti singuri pe sfoara, caci toti avem aceste umbre, iar aceasta astrograma spune ca trebuie sa le curatam, inainte ca ele sa aiba un efect nedorit asupra noastra. Mercur transmite acest avertisment pana in 2 noiembrie, dupa care intra în miscare retrograda – din 23 noiembrie pana la jumatatea lunii decembrie. Oricat de suparator poate fi tirul Sagetatorului, el da in vileag minciunile. Cat despre inselaciuni, Neptun intra în miscare directa pe 9 noiembrie (revine în Pesti la inceputul lui februarie 2012), astfel incat ridicarea conflictelor la nivelul spiritului rezolva lucrurile foarte bine si în maniere subtile. Amintiti-va insa ca spiritul nu vă va ajuta daca mintiti – mai ales daca va mintiti pe voi insiva! Aceasta noapte de Luna Noua este noaptea în care mi-ar placea sa aud conversatiile private de la Casa Alba!


În sfarsit, Uranus continua sa fie în cuadratura cu Pluton, creand o forta care ii determina pe oameni sa se revolte din cauza nemultumirii, în special avandu-l pe Pluton, intrat in miscare directa chiar inainte sa inceapa miscarea „Ocupati Wall Street”. Intrucat în perioada 2012-2015, vor fi sapte cuadraturi exacte Uranus/Pluton, aceasta miscare pur si simplu abia a inceput. Am rugamintea sa reflectati la aceasta idee: datoria baneasca nu e o necesitate. Datoria baneasca este o tehnica folosita pentru a slabi forta populatiei, luand ce este mai bun din rezervele publice, pentru planurile celor bogati – cum ar fi razboaiele pentru obtinerea de profit. Wall Street a demascat în mod stupid acest abuz, astfel ca oamenii stiu acum ca sclavia totala – un fel de intoarcere la o epoca feudala – este ceea ce se va intampla, daca inrobirea prin datorii banesti va continua. Inrobirea prin datorie nu e acelasi lucru cu folosirea de capital pentru a crea proiecte – care este o tehnica ce creeaza energie. Pluton va avea propria metoda în distrugerea structurilor care stranguleaza Pamantul, iar Uranus va activa fortele de transformare, care vor readuce echilibrul in folosirea resurselor. Un lucru fascinant cu privire la aceasta interesanta Luna Noua, chiar la sfarsitul Calendarului, este ca ea ne arata ca toata aceasta energie trebuie sa curga prin fiecare dintre noi – prin noi, în cadrul parteneriatelor noastre si prin bravii luptatori pentru libertate, care ies pe strazi. S-ar parea ca Soarele, prin eruptiile sale, se asigura sa primim suficienta energie!


De Barbara Hand Clow
Sursa : Aici si Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)