Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 28 octombrie 2011

SaLuSa, October 28, 2011



Dupa cum va place sa spuneti "things are hotting up" (lucrurile se incing) si semnele sunt acolo pentru ca toti sa le vada. Vechea paradigma se surpa in fata ochilor vostri si aceia care inca incearca sa o mentina (fac aceasta deoarece, n.t.) se tem de consecinte. Puterea oamenilor se vede peste tot in lume si ea creste in permanenta. Nu este doar o faza trecatoare, ci ea se bazeaza pe intentia de a aduce schimbarea si de a elimina ceea ce nu mai serveste nevoilor voastre. Aceast proces functioneaza deoarece este sustinut de imensa Lumina, ce este atrasa spre Pamant. Vremea voastra a venit Dragilor, vreme in care viziunile voastre asupra noului se manifesta rapid si deja exista in dimensiunile mai inalte. Mai ramane doar ca nivelele de lumina sa mai creasca putin si nimic nu mai poate intarzia sau opri schimbarile. Cu asteptatul val de energie, care vine cu venirea lui 11.11.11, va fi cu siguranta o ridicare si mai ramane de vazut cat de departe ajunge.

Ceea ce se petrece in lumea voastra cauzeaza confuzie, deoarece ameninta serios intreruperea vietii oamenilor. Si totusi cei dintre voi care stiti, este necesar sa inlaturati ceea ce este vechi si sa sunteti capabili sa echilibrati energiile pentru a evita haosul total. Voi sunteti necesari mai mult decat oricand si intr-adevar multi dintre voi ati venit pe Pamanat, chiar pentru acest scop. Toti Lucratorii intru Lumina au rolurile lor de implinit si ar trebui sa stie deja care sunt acestea. Unii sunt meniti doar pentru a fi raze de Lumina, in timp ce altii sunt vindecatori sau sunt activi in cauze care raspandesc Lumina. Daca inca nu v-ati gasit vocatia, raspanditi iubire si bucurie oriunde mergeti si ajutati la inaltarea (spiritelor, n.t.) oamenilor. Dincolo de aceasta fiti siguri ca odata ce planul pentru viitorul vostru este dezvaluit, multe oportunitati de a servi se vor ivi.

Timpul continua sa se accelereze si este incredibil pentru multi ca va apropiati deja de incheierea acestui an. Aceasta este desigur ceva benefic, cele doua luni care vor urma vor fi chiar exceptionale. Ceva, ce poate inca nu ati observat, se petrece: vibratiile inalte incetinesc procesul de imbatranire. In final el va fi stopat complet si odata ce veti avea celule cristaline, intregul proces poate fi inversat prin puterea gandurilor voastre. Noile celule vor avea un grad mai inalt de constiinta decat inainte si vor reactiona mai rapid. Deja la nivelele voastre Astrale, in care sufletul trece dupa moarte, ele au suficienta putere pentru a vi se arata voua asa cum voi doriti sa le vedeti. Aceasta este evident folositor atunci cand noile suflete care vin (in planul Astral, n.t.) se intalnesc cu altele care au trecut pragul mortii (corpului fizic, n.t.) cu multi, multi ani inaintea lor. In aceasta directie, atunci cand veti ascensiona, voi nu veti experimenta ceva care sa fie complet nou pentru voi.

Multe lucruri cu care sunteti familiarizati acum nu vor mai fi utile odata ce ascensionati si poate cel mai notabil aspect va fi cel care priveste hrana. Nu vor mai fi folosite mari tractoare care sa are pamantul si intr-o faza replicatoarele de hrana vor fi folosite, pana in momentul in care voi veti putea aduce in manifestare prin puterea gandului tot ceea ce aveti nevoie. Nu va mai fi necesar sa profanati Pamantul cu scopul de a produce hrana sau pentru combustibili fosili. El va fi restaurat in starea sa de splendoare originara si voi veti deveni Gardienii Pamantului. El nu va fi nici groapa de gunoi pentru toate deseurile voastre, tot ceea ce nu va mai fi folosit fiind tratat sau transformat pentru a servi altor scopuri. Nu se va mai stii de poluare, deoarece nici un proces nu o va mai produce.

Putin cate putin, voi invatati despre noul Pamant si cum el va va schimba vietile. Voi veti realiza ca vechile cai erau crude si nu erau in nici un fel imbunatatite de continua fuga dupa profit. In viitor toti vor avea tot ceea ce au nevoie si banii nu vor mai interveni. Voi toti veti conlucra impreuna, pentru binele tututrora si nici un suflet nu va mai purta vibratiile joase, ele neputand exista in dimensiunile mai inalte. Deci mentalitatea si dorinta de profit prin a lua de la ceilalti nu va exista la acele nivele de constiinta. In varsta voastra industriala si mecanicizata zgomotul este cu adevarat o problema reala, care duce la imbolnavire prin stres. Aceasta, din nou, nu va fi o problema in dimensiunea mai inalta, deoarece productia, atunci cand va fi necesara, va implica unele metode diferite, care sunt total lipsite de zgomot. Multe vor fi “gandite” in manifestare si uneori acest proces va implica grupuri de oameni, a caror putere combinata va fi cu mult mai mare.

Tot ceea ce vi se cere sa faceti acum merita atat de mult sa fie realizat, cand reflectati la minunile care va asteapta in viitor. Ne adresam in principal acelora dintre voi care va focalizati asupra Ascensiunii, dar dupa cum am mentionat anterior, nu toata lumea care are o vibratie inalta doreste sa ascensioneze. Unii dintre voi veti fi identificati de Familia voastra din Spatiu si veti afla ca ati aranjat sa reveniti cu ei pe planeta voastra de provenienta, dupa ce calatoria voastra pe Pamant s-a incheiat. Multe civilizatii diferite asteapta sa beneficieze de experientele voastre, astfel fiind reusitele magnifice pe care le-ati facut.Poate ca acum voi veti intelege de ce sunteti atat de importanti pentru ei, deoarece nu fiecare suflet a intrat in dualitate sau si-a dorit neaparat sa faca aceasta. Voi sunteti intr-adevar suflete deosebit de speciale, care au atata de oferit altora.

Pe masura ce ciclul se incheie, amintiti-va ca voi toti ati jucat rolul vietilor voastre de ambele parti ale dualitatii si ele sunt vazute ca si experiente necesare pentru a fi capabili sa echilibrati ambele energii. Poate ca ati reusit acum, insa nu lasati reusita voastra sa va intuncece mintea impotriva Celor intunecati. Sa aveti compasiune si tineti minte ca ei sunt tot scantei ale Luminii si Iubirii si pot foarte bine sa isi gaseasca calea lor inapoi spre Lumina. De fapt, deoarece ei au decazut mai mult decat multe alte suflete, ei vor deveni in timp mari Purtatori de Lumina. Nu le puteti stii karma, deci fiti toleranti cu rolurile lor in actuala perioada a istoriei.

In vreme ce voi nu sunteti pedepsiti pentru “pacatele” voastre, veti face reparatii pentru a intelege efectul lor asupra altor suflete. Aceasta poate fi o experienta profunda si care sa va sfasie inima, insa este singura cale de a va invata lectiile. Ati avut cu totii intr-un anumit grad asemenea lectii si deci acum puteti intelege de ce este esential ca voi sa nu judecati in cazul altor suflete. Faceti tot ce puteti pentru a ierta daca ati fost raniti la nivel personal si va rugam sa nu pastrati energiile urii, deoarece ele vor macina trupurile voastre si va vor cauza afectiuni. Ele de asemenea va vor face sa stagnati pe calea evolutiei voastre, deoarece nu le puteti lua cu voi in dimensiunile mai inalte.

Sunt SaLuSa din Sirius si acestea sunt suficiente invataturi pentru astazi, deci concentrati-va asupra Iubirii si Luminii si totul va fi bine.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)