Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 28 octombrie 2011

SaLuSa, October 21, 2011Privim la lumea voastra si vedem ce loc minunat a fost, ca si posibilitati in a va oferi un loc de joaca. Vi s-a permis sa faceti exact ceea ce ati dorit, insa fara indoiala avand responsabilitatea consecintelor actiunilor voastre. Prin multe vieti voi v-ati creat viitorul, insa pentru o lunga perioada de timp ati fost tinuti in vibratiile joase. Odata ce ajungi sa fii angrenati in ele, este intrunita o mare greutate in a va elibera din ele. Si desi v-ati afundat in adancimile intunericului, cumva ati reusit sa gasiti Lumina si sa va ridicati singuri. A cerut o lunga perioada de timp, dar astazi atat de multi sunteti treziti la adevarul fiintei voastre. Credintele impuse voua nu mai sunt capabile sa va tina pe loc si un mare progres a fost inregistrat. Acum va inaltati nivelele voastre de constiinta foarte repede si va dati seama de puterea pe care o aveti pentru a va transforma realitatea.

Cu viziunea voastra ferm ancorata asupra Ascensiunii, voi ati trecut la un nivel nou de promisiuni, care sa va elibereze de catusele trecutului. Multi dintre voi sunteti acum capabili sa iesiti din energiile fricii, care v-au legat in mod involuntar de trecut si de marsul sau spre controlul total al fortelor intunecate. Prin urmare traiti intr-o existanta tip yo-yo (vezi jucaria “yo-yo”, n.t.), in care simturile voastre sunt in continuu intinse intr-o directie sau in alta, pe masura ce Lumina si intunericul se lupta pentru a va atrage atentia. Din moment ce Lumina este cu mult mai puternica, va exista intotdeauna un singur invingator, iar voi, care sunteti Lucratori intru Lumina, deja stiti ca acesta este adevarul. Sunteti prin urmare plasati dincolo de posibilitatea de a fi atrasi inapoi in intuneric si de fapt Lumina voastra este parte integranta din inaltarea care are loc.

Este credinta in propria voastra putere, care este atat de importanta si atunci cand multi dintre voi sunt reuniti in acelasi scop, aceasta este inzecita. Acesta este motivul pentru care demonstratiile, care au inceput pe Wall Street, sunt destinate sa devina chiar si mai puternice. Politicienii ignora ceea ce oamenii doresc si la acel pericol sunt fortati sa raspunda. Energiile care au rezultat din miscarea pentru schimbare nu va dispare, ci din contra, creaza o reactie in multe moduri diferite. Oamenii privesc acum mai atenti la multe aspecte diferite din viata lor si pentru prima data realizeaza cat de rau au fost tratati. Voi toti sunteti Fiinte suverane si va treziti la aceasta realitate, iar acum doriti sa fiti tratati corect si in concordanta cu drepturile voastre.

Dragilor, noi spunem ca indiferent daca politicienii vostri raspund la plangerile voastre sau nu, noi o vom putea face, deoarece voi ati creat conditiile pentru ca noi sa venim la voi. Pentru a pune voi singuri lucrurile la punct ar fi fost prea mult si din moment ce dualitatea si-a incheiat cursul, noua ne este permis sa intervenim. Face parte din planul facut cu eoni de timp in urma si care acum incepe sa se manifeste. Deci totul inainteaza bine indiferent de orice aparente probleme sau intarzieri. Multe s-au realizat in ultimii cativa ani, pentru a aduce circumstantele ideale, care vor permite ca urmatoarea etapa din proces sa inceapa. Noi suntem absolut pregatiti pentru a trece mai departe cu un numar de actiuni, care va vor semnala voua tuturora ca este timpul ca voi sa faceti saltul spre Noua Varsta, care va duce la Varsta de Aur si la botezul vostru Cosmic.

Traiti zi de zi ca cineva care stie ce ii rezerva viitorul si sa nu va fie frica de nimic, din ceea ce se petrece in jurul vostru. Majoritatea dintre voi deja ar trebui sa va aflati la locul potrivit pentru vremurile de pe urma si este locul in care veti experimenta ultimele zile ale acestui ciclu. Ultimele doua luni ale acestui an promit sa fie intense si in sfarsit veti vedea dovada ca totul se afla in miscare spre Ascensiune. Aceasta este pana la urma motivul pentru toate cate se petrec acum si nimic altceva nu este mai important. Se pune un mare accent pe pregatirea voastra pentru acest eveniment si pe durata lunilor de zile ramase, atentia va fi asupra a se asigura ca fiecare suflet intelege ce inseamna vremurile de pe urma. Nimeni nu va fi fara o oarecare intelegere asupra alegerii ce li se ofera. Noi vrem sa vedem cat mai multe suflete cu putiinta facand aceasta inaltare din limitele tridimensionale, spre cele mai inalte.

Seviciul nostru adus voua se bazeaza pe iubire neconditionata si nu judecam pe nimeni. Noi vedem adevaratul vostru sine ca si frumoase Fiinte de Lumina si potentialul vostru de a redeveni zeii care sunteti. Din moment ce suntem Unul, cum altfel ati astepta sa fim si aceasta este o lectie pentru voi de asimilat si trait in gradul de conceptie cel mai inalt. Atunci cand puteti face aceasta, voi de asemenea veti afla ca puteti accepta toate sufletele ca Frati si Surori, in Lumina Creatorului, care este Constiinta ce ii aduce pe toti impreuna. Voi puteti fi canalele prin care se aduce un echilibru pasnic, atunci cand altii isi pierd calea si reactioneaza puternic la ceea ce se petrece in jurul lor. Cu timpul acea faza va trece si nu va dura mult pentru a apare o intelegere generala a perioadei inaltatoare ce urmeaza haosului.

Pastrati-va ochii si urechile deschise, deoarece multe se petrec, care ar trebui sa aiba un impact asupra media-ei. Daca nu, Internet-ul va percepe fara nici un dubiu ca ceva este iesit din comun si de cele mai multe ori este demn de a fi crezut. Totusi, aceeasi libertate de exprimare permite de asemenea acelora cu dezinformarea sa sadeasca dubii. Din fericire versiunea lor este atat de departe de adevar, incat cei mai multi dintre voi veti vedea dincolo de tentativele lor de a va induce in eroare.

Privim Pamantul vostru cu o mare atentie, pe masura ce ea (planeta, n.t.) incepe sa vuiasca, pe masura ce purificarea continua incet. Ca intotdeauna vom urmari sa limitam efectele asupra voastra, insa nu putem opri procesul de la a merge mai departe. Vom continua oricum sa participam la purificarea atmosferei voastre, care este o actiune pe care o facem de o lunga perioada de timp. Responsabilitatea noastra isi va intra in drepturi depline atunci cand vom fi liberi sa venim si sa plecam, fara nici o interferenta cu Cei intunecati.

Sunt SaLuSa din Sirius si va transmit mari binecuvantari si iubire din partea membrilor Federatiei Galactice. Noi vrem sa va vedem trecand prin ceea ce mai ramane din ciclul Dualitatii si noi vom fi acolo cu voi pentru a va oferi toata asistenta. Noi nu vom fi cu siguranta singurii, existand multe suflete din Lumea Spiritului, care va ajuta acum. Plus Fiintele Angelice, care au puteri exceptionale, daca vor avea nevoie sa le foloseasca, ce deja va protejeaza, asa cum au facut-o inca de cand v-ati nascut pe Pamant.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)