Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 10 ianuarie 2012

Adamus


Eu sunt cel ce sunt, profesorul Adamus cel suveran.Bine ati venit in 2012, acest uimitor an! Tocmai am terminat o cina buna in Viena si acum sunt cu voi. Timpul si spatiul nu exista. 2012 anul mult asteptat. Si aceatsa anticipare a creat multa energie. Dar daca nimeni nu ar fi gasit calendarele maiase? Ce s-ar fi intamplat cu anul 2012? Ar fi fost un an obisnuit. As dori sa aduc un invitat special, nu, nu este o fiinta angelica, ci potentialele, intelepciunea voastra. Anul acesta vor fi potentiale mari si potentiale de cacat. (rasete)

Pe care le veti alege? Vor fi potentiale magnifice si potanetiale catrastrofice. Sa respiram acele potentiale. Sunt ale voastre, sunt ospetii vostri. Voi face predictia ca anul acesta veti deveni foarte buni in alegerea potentialelor. Multi v-ati chinuit cu aceste potentiale. Ati folosit mintea prea mult. Doar simtiti-le. Se simt ca o provocare sau ca o bucurie? Potentialele nu inseamna ca va veti imbogati sau va veti insanatosi, astea sunt nevoi umane. Trebuie sa intelegeti care sunt dorintele sufletului vostru. Sa intelegeti potentialele corect. Anul acesta va fi disponibila mai multe energii decat au fost vreodata. Aceste energii vin din mai multe surse. Pamantul a stocat multe energii care acum sunt eliberate.Eu nu am inteles niciodata de ce oamenii sunt ingropati atunci cand trec dincolo. David, sa zicem ca maine pleci dincolo de voal si rudele iti pun oasele in pamant. Exista o energie care ramane stocata in acele oase. Nu va puteti conecta la acea energie daca reveniti pe pamant, pentru ca voi nu sunteti viata voastra trecuta. Eu prefer incinerarea. Asta este o transmutare, ea arde energiile vechi. Simtiti incinerarea pe cealalta parte? Da, o simtiti. Publicul: CUM? Sunteti pe partea cealalta sa zicem dupa o saptamana. De ce o saptamana? Ca sa eliberam vechile energii? Da, dar si ca sa le dati timp oamenilor din alte spatii sa ajunga la inmormantare. (rasete)

Deci David se afla dincolo de voal si se simte foarte bine, cand, dintr-o data i se face cald, ca si cum ar fi mancat foarte multi ardei iuti halapeno. Nu, nu este ceva dureros, trece repede(incinerarea). Si apoi realizeaza ca totul s-a completat.Deci exista mari potentiale in 2012. Veti invata cum sa alegeti potentilele si apoi sa priviti cum se manifesta. Sa ne intoarcem la energiile care vin din pamant, din alte taramuri, vor fi comete. De ce? Pentru ca le-ati chemat. Voi vreti sa treceti la un alt nivel.Umanul tipic se indoieste si energiile pleaca si apoi iar se razgandeste si iar vrea energiile. Energiile vin si va fi ceva uimitor. Si vor fi si potentiale noi. Ce va doriti cu adevarat? Noi am tot avut discutii intre patru ochi.Voi vreti bogatii, sanatate, relatii, dar v-ati gandit si la partea sufletului? Vreti claritate, implinire, cunoastere.Distilizati acum. Si acest lucru creaza schimbare. Ce este important in acest an? Claritate.

Multi dintre voi treceti de ideea de destin si asta pentru ca nu exista decat daca voi alegeti asta pentru voi.Sa respiram pentru a echilibra acele energii.Aduceti-le profund, fara frica sau indoiala. Primiti acest dar glorios. Vor fi foarte multe energii puternice in acest an. Acestea va pot dezechilibra sau propulsa. Lucrurile pot deveni destul de dramatice.Atunci amintiti-va vocea care va spune: respirati. Da, pentru voi. Daca simtiti ca sunteti aruncati din tren, amintiti-va sa respirati. Si amintiti-va vocea mea care va spune ca sunt cu voi la fiecare pas pe care il faceti.Noi avem mult timp petrecut impreuna. Nu sunteti singuri.Sigur ca voi trebuie sa experimentati, sa alegeti, dar eu sunt acolo cu voi respirand, razand si credeti-ma ca radem destul de mult. (rasete)


  Acum vom face o lista cu 12 sfaturi: ce le-ati spune celor care cauta ajutor?


1.STATI IN AFARA MINTII. Cum faceti asta? Raspirand.

2.CREATI CEVA.Da, si ce este dincolo de minte? A fi dincolo de minte este infricosator pentru majoritatea oamenilor. A renunta la minte inseamna dezintegrare pentru ei.Public: A fi dincolo de minte insemana conectarea cu sufletul.Adamus: Si unde e sufletul ?vor intreba ei. Public:Unde nu este mintea. (rasete) Adamus:Si unde este sufletul? Toti il cauta. Chiar si ingerii isi cauta sufletul. Ei nu sunt diferiti de voi, doar ca nu au o expresie fizica.Public: Sufletul este in liniste, cand respira. Adamus:Dar ei aud voci atunci cand respira.Public: Sa le puna pe mute. (rasete) Adamus:Cand meditezi din minte, nu poti pune vocile pe mute.A face o plimbare este o meditatie. Daca esti dincolo de minte, unde esti de fapt?

3.INCREDERE. Sa ai incredere in sentimente. Adamus: Pai familia mea imi spune ca sunt prea emotional, ca plang prea mult, vor spune ei.Public: sa aiba incredere in intuitie, in pasiunea lor. Adamus: cuvintele sunt dificile.Lasa-te condus de experienta. Asta va speria multa lume. Ei isi spun: fara minte vom fi controlati de altii. Mergeti dincolo de identitate. Asta este una dintre cele mai mari provocari pentru un uman.Nu va puteti gandi ascensiunea. Pentru artisti va fi ceva mai usor. Cand pictezi, nu gandesti, doar simti.O parte gandeste culorile si compozitia dar marea majoritate este simtire.Va exista anul acesta o tendinta de a gandi prea mult.Doar respirati. Ah, experienta.

4.UITATI REGULILE. Daca tot va veni sfarsitul lumii, sa il traim cu eleganta.Adamus: Asta inseamna ca atunci cand plecati de aici sa sofati ca nebunii pentru ca regulile nu sunt pentru voi? Public:nu, inseamna sa nu ne conformam cu regulile impuse de altii sau de noi insine.Adamus: multe reguli sunt niste aranjamente intre oameni. Cand eu vorbesc despre reguli, vorbesc despre regulile pe care vi le faceti pentru voi. Cum sa va imbracati, ce e rau si ce e bine. Exista regulile care v-au fost impuse de altii si cele create de voi pentru voi.Trebuie sa vedeti care sunt ale voastre si care nu. De exemplu ce este bine sa porti la o inmormantare? (rasete)Trebuie sa vedeti cand ati creat aceasta regula si daca ea va serveste cu adevarat.

Increderea in sine este foarte importanta Tu ai incredere in tine Edith? Edith: da. Adamus:100%? Edith: da. Adamus: chiar? Edith: da. Adamus: ce le-ai spune oamenilor care nu au incredere in ei? Edith: ca indoiala poate crea durere, saracie, prostie. Adamus: cum de stii atat de multe lucruri intelepte? (rasete) Edith: le-am invatat de la tine desigur.(rasete) Adamus: de fapt le-ai invatat de la tine. Se intampla multe lucruri care te pot scoate din incredere. Cand exista neancredere, asta creaza si mai multa neancredere.Si cum incepi sa ai incredere? Public: prin alegere. Adamus: vei avea multe experiente de neancredere pentru a putea experiementa increderea. Public:acceptare. Adamus: increderea si acceptarea sunt lucruri confuze pentru oameni.Public:prin iubire de sine. Asta e cel mai greu dificil lucru pentru un uman.Public: sa crezi ca o poti face. Adamus: care este baza credintei? Experienta lor care este bazata pe neancredere.Public: daca iti poti imagina un lucru, poti crede ca il poti crea.Adamus: da, tu poti face asta. Dar ei? Oamenii se contracta, isi creaza un mediu limitat pe care cred ca il pot controla. traiesc la nivel mic pentru ca nivelele mari ii coplesesc.Public: eliberarea asteptarilor unui rezultat. Adamus: putini fac asta.Fiecare dintre voi ati trecut prin iad pentru asta. Ati trecut prin experiente nefericite, dar necesare pentru a avea o conectie cu sufletul vostru.
5.TOTUL VA FI OK. Adamus: asta functioneaza? Public: da. Adamus: cand voi spuneti asta, voi stati ca un standard pentru ei. Acestea nu sunt doar cuvinte, cuvintele sunt...Public:cacaturi! (rasete) Adamus: nici nu mai trebuie sa spun eu acest cuvant.Trebuie sa il spuneti inainte ca eu sa il gandesc.(rasete) "Totul va fi ok" este o energie, o incredere pentru ca voi ati trecut prin asta. Voi stiti asta pentru ca sunteti un creator maret. Si chiar daca muriti, totul va fi ok. Veti fi aici langa mine, asta nu e bine? (rasete) Daca puteti rade despre asta, totul dispare. Dar oamenii vor dori o explicatie. Vor spune: asta inseamna ca imi voi putea plati toate facturile? Nu. (rasete) Dar asta nu conteaza. Voi vorbiti cu sufletul, nu cu umanul. Poate le platesti, poate nu. Dar te vei iubi si asta e ok. Imi voi gasi un job nou? Poate da, poate nu, dar va fi ok.

6.PERMITE SI ALEGE SCHIMBAREA. Daca permiti, este mai usor ca schimbarea sa curga prin viata ta. Adamus: schimbarea este neconfortabila pentru oameni. Dar schimbarea este ceva minunat. Cand le spuneti oamenilor sa se schimbe, ei intreaba ce fel de schimbare? Puteti incepe cu schimbari mici, zilnice. Ar trebui sa imbratiseze schimbarea. Dar oamenii vor numai schimbari pozitive. Dar asta nu este o judecata? Cand pendulul incepe sa se miste, se misca in ambele directii. Dar oamenii incep sa se intrebe cine misca pendulul. Ei trebuie sa inteleaga ca ei il misca, nu alte forte, nu religia, nu alti oameni.

7.RASUL. Veti avea mare nevoie de el. Orice auziti, radeti. Nu se intampla decat schimbari. Capacitatea de a rade. Asta imi place la Kuthumi ca te face sa razi, sa simti. Public: vise neamplinite. Adamus: Da.

8.INTEGRAREA VISELOR VOASTRE IN REALITATE. Visele voastre sunt aspecte. Avem aceste vise care ne ajuta cu...Public:cacatul! Adamus: vietii.(rasete) Eu vorbesc si despre fanteziile din timpul zilei, despre aspiratiile voastre. Este foarte important in acest an sa va integrati visele. Mie nu imi place planificarea, scopurile, pentru ca aveti multe asteptari nerealistice. Visele sunt din inima, sunt deschise.Scopurile sunt lineare.Acesta este cel mai important lucru pentru shaumbra in acest an.Visele sunt potentiale. Aduceti-le in realitatea voastra. Lasati-le sa pluteasca. Sa zicem ca visati sa dansati pe o scena in Paris, dar va ganditi ca aveti 70 de ani. Deja ati bagat mintea. Nu trebuie sa fie neaparat pe cea mai mare scena din Paris. Luati energia simbolica a experientei. Nu trebuie neaparat sa faceti calatoria fizica. Simtiti-va visele si energia lor simbolica.

9.URMEAZA-TI INIMA. Adamus: pentru asta ai nevoie de incredere. Si ei vor spune: oh nu, am incercat asta si am dat de probleme. Oamenii isi urmeaza inima si totusi dau de probleme, de ce? Pentru ca parti din ei nu sunt integrate. Cand isi urmeaza inima, este ceva dificil, si atunci se retrag in coltul lor si spun ca asta a fost un...Public:cacat.(rasete)
Public:premii Adamus pentru toti! Adamus: da, imi place asta. Si ei vor intreba dar ce e asta? Eu am cerut aur si nu am primit decat cacatul asta.

10.FITI CONSTIENTI DE DRAMA. Drama isi va gasi loc in orice spatiu al mintii. Amintiti-le ca energiile in acest an sunt intense. Daca priviti un gard electric nu trebuie neaparat sa puneti mana pe el, cautati o poarta.

11.NU O LUATI PERSONAL.Nu este despre voi. Ei sunt implicati in identitatea lor. Public:iertati-va pe voi. Oamenii se tortureaza, de ce? Pentru ca ii face sa se simta in viata. Este o tendinta intre umani de a se simti morti si de aceea vor experiente care sa ii readuca la viata. Si isi fac tatuaje, creaza drame.
Simplu si usor. O puteti face oricum: simplu sau dificil. Oamenii asociaza succesul cu durerea sau efortul. Daca vreti un corp perfect, trebuie sa simtiti durere. Nu neaparat. Nu trebuie sa fie dificil. Sunt uimit ca unii dintre voi inca mai aleg sa faca lucrurile in mod dificil. Energiile sunt intense, dar nu sunt rele.Sunt energii uimitoare, si dunt foarte simple.

12.FITI STRATIFICATI IN ORICE FACETI. Nu mai fiti lineari. Si daca ati lua trenul de pe sine, ce s-ar intampla? Daca s-ar transforma in avion, si apoi intr-o barca pe un rau? Anul acesta fiti multistratificati. Exista nivele si sub voi si deasupra voastra. Si voi credeti despre corpul vostru: trebuie sa manance asta, sau nu. Respirati, mergeti dincolo de realitatea voastra. Expandati-va. Indiferent de ce se va intampla anul acesta, priviti totul dincolo de suprafata. Nu toate problemele medicale isi au rezolvarea in medicina.Care este cauza spirituala a diabetului? Lipsa dulcetii vietii. Mai intai adresati-va energiei si echilibrati-o, nu medical.Care este cauza durerilor de spate? Ingrijorarea excesiva. Carati ceva prea mult dupa voi.Orice boala este o alergie.Spun asta pentru a fi provocator, puteti crede ca fac asta intentionat?(rasete) Alergia inseamna refuz. Fiecare boala este un refuz.Ce inseamna atunci cand aveti mancarimi constante? Public:indoiala. Adamus: este o parte a corpului care vrea sa elibereze dar voi refuzati.Daca energia indoielii nu este rezolvata, poate reveni ca o tuse, care inseamna lipsa exprimarii. Faceti lucrurile simplu.Voi face o formula pentru indoiala.Am aici un tub de hartie cu trandafiri.Este o metafora frumoasa.Oamenii traiesc in acest tub de hartie. Ei nu cred ca traiesc in tub desigur.Ce vad ei acolo in tub? Un carton urat. Ei nu vad exteriorul frumos plin de trandafiri. Urmatoarea parte a ecuatiei implica alegerea. Deci alegeti sa va expandati realitatea si asta atrage energii pentru a va sustine.Teoretic acum tubul vostru ar trebui sa se expandeze si in final sa se dezvolte.Cum inaintati in experiente, el se dezvolta pana la dizolvare.Indoiala suprimeaza energia care ar trebui sa vina.

 Momentul acum+alegere=expandare. Indoiala alunga energiile si expandarea nu mai are loc.Indoiala are mare influenta si ea vine de la voi.Cand eliberati indoiala, atrageti multa energie. Tubul vostru exista in timp si spatiu. Timpul si spatiul fac tubul vostru realitate si va tin acolo.Indoiala va pune timpul si spatiul in realitatea voastra. Acum timpul si spatiul nu va mai servesc. Poate fi terifiant sa mergi dincolo de timp si spatiu pentru ca astfel tubul nu mai exista.

Dintr-o data se expandeaza.Maestrii ascensionati au avut probleme cu mersul dincolo de timp si spatiu. Acum vreau sa fac primul dreamwalker in 2012.Sa respiram.Potentialele voastre nu vad cacatul din viata voastra.Acesta este ANUL in care sa va invitati potentialele, sufletul vostru in realitatea voastra. Voi stiti ca este ceva dincolo de minte care vrea sa fie cu voi acum. Vreti sa va expandati dincolo de tub. Creati acum un fel de invitatie pentru intelepciunea, potentialele voastre sa fie aici cu voi.Voi ati venit aici inaintea sufletului vostru pentru a pregati realitatea pentru a va putea invita sufletul aici.El vrea sa fie aici. Vrea sa stie cum este in tub. Nu vrea sa fie blocat.Este prea simplu pentru a fi blocat. Expandati-va.

Adesea cele mai mari potentiale nici nu au fost invitate.Acum este timpul potrivit pentru asta.Fara asteptari. Nu va asteptati sa fiti mai tineri, mai bogati. Sufletul vostru vrea sa fie cu voi.Asta e doar intre voi si sufletul vostru.O invitatie pentru sufletul vostru sa fie aici cu voi.Este cel mai mare cadou pe care vi-l puteti oferi.ati ales acum, nu inseamna ca trebuie sa se intample imediat, dar asta va incepe un proces. Lucrurile nu sunt ce par a fi. Imaginati-va acum ca voi sunteti sufletul, cel care a stat departe si care ati dat aceste sfaturi umanului.Si daca sufletul a facut invitatia si nu umanul?Nimic nu va fi normal anul acesta. Si amintiti-va mereu ca totul este bine in toata creatia, astfel eu sunt Adamus in serviciu pentru voi.


Sursa : Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)