Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 17 ianuarie 2012

SaLuSa, January 16, 2012

Evenimentele ajung la concluzia lor inevitabila si se apropie vremea in care voi veti avea indicatii ferme a ceea ce aveti inaintea voastra. Cei intunecati sunt tinuti in sah si voi veti vedea ca ei nu mai pot sa dicteze ce se petrece in lume. Institutiile lor se dizolva impreuna cu capabilitatea lor de a indica directia a ceea ce se petrece pe diferitele piete. Lacomia si aroganta lor i-a condus pe o cale a ruinarii si nu li se va permite sa isi recladeasca imperiul. Voi sunteti prin urmare inca in perioada de tranzitie si aliatii nostri incheie gradat miscarile necesare pentru a permite schimbarilor sa aiba loc.

Ca intotdeauna, Lumina continua sa creasca si ajuta acele suflete care abia au inceput sa se trezeasca. Ea cere mult de la uni dintre ei: sa treaca de la credintele pe care le-au intretinut toata viata lor, la unele noi, care sunt atat de diferite, incat sunt coplesitor pentru a fi macar contemplate. O parte a problemei este ca stabilimentul a mentinut credinte false mai degraba decat sa admita adevarul. Voi stiti ca am urmarit progresul umanitatii de mii de ani si dovada contactului nostru cu voi inca exista. Totusi sunteti condusi sa credeti ca ea nu exista si ca Spatiul este scrutat pentru dovezi ale existentei noastre. Din fericire, atat de multi dintre voi ati vazut acum navele noastre pe cerurile voastre si aveti inteligenta de a realiza ca majoritatea sunt vehicule pe care noi le folosim. Aveti un numar de declaratii ale martorilor oculari la contactele in care navele noastre au aterizat pe pamant si dovada intalnirilor cu Guvernele voastre. Musamalizarea este pentru a preveni ca intrebarile sa fie puse si pentru a evita stinghereala( oficialitatilor, n.t.), care ar rezulta din faptul de a fi obligati sa admita ca noi ne-am oferit adesea sa aducem pacea pe pamant, iar ea a fost refuzata.

Totusi, noi mergem mai departe cu dezvaluirea deoarece pana ce nu putem fi recunoscuti si acceptati oficial, nu putem sa ducem la indeplinire aterizarile noastre in masa, insa vom participa la zboruri in preajma voastra. Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca noi nu trebuie sa aparem, fortandu-ne asupra voastra, iar contactul trebuie sa fie in raspuns la apelul si permisiunea voastra, care vor trebui acordate inainte ca noi sa facem toate acestea. Daca noi ignoram aceasta conditie, noi v-am influenta in mod nedrept, in timp ce voi trebuie sa va creati calatoria propriilor voastre suflete. Evident, atunci cand ne vom putea intalni in mod deschis, inca vor exista oameni care mai degraba ar fi dorit ca noi sa nu fi aparut, dar noua ni se permite sa raspundem atunci cand majoritatea este in favoarea sosirii noastre. Prioritatea este de a ne ocupa de lipsuri si de nevoia de a va pregati repede spre a merge in viitor, prin a va oferi toate acele avantaje prin intermediul noilor descoperiri, care pentru atat de mult timp au fost tinute ascunse de voi.

Sarcinile dinaintea noastra sunt cu totul formidabile, dar noi vom afirma ca nu avem nici un fel de probleme in a face noile tehnologii cu rapiditate disponibile voua. Aliatii nostri se misca cu atentie, inainte de a actiona in plina forta, sincronizarea trebuind sa fie perfecta, iar noi nu dorim sa ii vedem intrand in bucluc. Odata ce ei vor incepe, aceasta va vesti o serie de evenimente care va vor ridica si veti stii fara vreo urma de indoiala ca Noua Varsta a inceput. Exista anumite teluri care trebuie intrunite inainte de Ascensiune si implicarea noastra va asigura ca asa va fi. Nici o sarcina nu este prea mare pentru noi, noi avand milioane de nave de care putem dispune in cel mai scurt timp. De fapt detaliile misiunii noastre sunt frecvent reimprospatate, noi fiind astfel pregatiti si gata sa incepem. Acea permisiune nu va mai fi amanata inca pentru multa vreme si este atat de aproape incat noi suntem chiar emotionati in aceasta directie.

Ascensiunea cere ca voi sa continuati sa va pregatiti fara a renunta. Pe masura ce nivelul de vibratii creste voi va trebui sa le absorbiti in voi insiva si cu siguranta veti incepe sa observati cat de mult va vor intari. Spre deosebire de acum multi ani in urma, cand progresul era incet si abia perceptibil. Acum voi ar trebui sa descoperiti ca sunteti foarte constienti si capabili sa mentineti un inalt nivel de calm in toate situatiile, chiar in mijlocul energiilor de vibratie joasa. Acest fenomen ajunge pana la sfarsitul anului activ pentru un numar de oameni, apropiat masa critica si care va va ajuta sa treceti prin poarta stelara. Acum, doar cei care s-au pregatiti cu succes vor trece mai departe si vor ascensiona. Daca ideea ascensiunii va atrage si daca este intentia voastra de a o face, atunci aproape sigur ca voi veti reusi. Aceasta cere efort si staruinta, dar nu este nici pe departe pe atat de dificil pe cat unii dintre voi isi imagineaza.

Cu siguranta voi nu trebuie sa va ingrijorati de tentativele Celor intunecati de a va distruge asteptarile pe masura ce acest an se desfasoara, deoarece ei nu vor avea nici un cuvant in ce se petrece si interferenta lor nu va fi tolerata de catre noi. Timpul lor aproape ca a expirat si ei sunt pe deplin constienti de inlaturarea lor de la putere, care va urma. Noi i-am indemnat pe aliatii nostri sa mearga mai departe, lucrurile pe pamant fiind destul de volatile si acestea ar beneficia de schimbarile care stau sa se petreaca. Odata ce persoanele corespunzatoare se vor afla la carma, atunci noi cu totii vom putea sa trecem mai departe cu responsabilitatile fata de ceilalti . Tineti minte ca inainte ca voi sa fi venit in aceasta viata (incarnare, n.t.), ati stiut ca veti lua parte la procesul Ascensiunii si multi dintre voi veti avea sarcini speciale de indeplinit. Aceasta arata cat de bine a fost intocmit planul lui Dumnezeu, pentru a asigura finalizarea cu succes in perioada de timp data. Totul a fost planuit inca de la inceput cu perfectiune, iar aceasta inseamna ca Cei intunecati au fost destinati sa piarda. Aceasta cunoastere ar trebui sa imbarbateze pe oricine care a avut indoieli.

Mama Pamant a fost relativ tacuta, considerand ca ea se afla in convulsiile propriei sale purificari. Totusi, inca aveti grija, deoarece unele schimbari fizice vor trebui sa se petreaca inainte ca acest ciclu sa se incheie. Urmariti propriile voastre intuitii, deoarece cu totii sunteti intuitivi, dar foarte putini observati cu adevarat ceea ce vi se ofera. Nu confundati aceasta cu reactia voastra in fata fricii, deoarece ea va conduce la panica, intr-o perioada in care vi se recomanda destul de clar sa ramaneti calmi. Intr-adevar, perioada care va urma ar trebui sa va aduca bucurie, voi ajungand sa aflati cu certitudine ca experientele finale sunt acum in desfasurare. Pastrati perioada urmatoare in gandurile voastre si minunatul final, care vor indeplini toate promisiunile facute voua, ca unele care sa fie inaltatoare si aducatoare de pace si fericire intr-o masura deplina.

Sunt SaLuSa din Sirius si percep gandurile voastre, care sunt directionate catre mine. Va multumesc pentru bunatatea voastra si energiile iubirii, care sunt trimise membrilor Federatiei Galactice. Ne inveseleste inimile faptul ca voi nu numai recunoasteti prezenta noastra, dar sunteti incantati sa va reamintiti de noi in gandurile voastre. Cu cat mai mult intram in comuniune unii cu ceilalti, cu atat mai mult suntem uniti in Iubire si in Lumina.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)