Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 10 ianuarie 2012

SaLuSa, January 9, 2012

Energiile din jurul lumii continua sa se amplifice si sunt preluate de catre reteaua energetica, cea care la randu-i inalta Pamantul. Totul pregateste terenul pentru influxul final de energie, care il va propulsa intr-un nou nivel de expansiune si il va scoate din dualitate. El va implini de asemenea si promisiunile pentru o noua Varsta, care nu va semana cu nimic din ceea ce ati experimentat pana acum si va aduce cu adevarat raiul pe Pamant. Doar aceia dintre voi care v-ati ridicat suficient vibratiile, vor fi capabili sa se alature acestor energii. Astfel se regaseste manifestarea unui adevar, ca doar cei ai Luminii pot sa existe in noua dimensiune. Alegerea a fost mereu a voastra, insa cu ea va revine responsabilitatea de a va gasi si urma cu tenacitate propria voastra cale spre Ascensiune. Puteti sa aveti tot ajutorul si incurajarea din lume, insa doar voi puteti sa faceti pasii necesari, care vor face posibil pentru voi aceasta.

Conteaza prea putin daca ascensionati sau nu, in masura in care toate sufletele vor continua sa faca progrese. Toate se petrec la momentul lor potrivit, iar voi nu trebuie sa va simtiti presati sa faceti altceva decat ceea ce doriti in mod personal. Aveti o perioada de timp infinita pentru a va gasi calea inapoi in dimensiunile inalte si in permanenta ajutorul va fi acolo pentru cei care il cer. De fapt Sinele Superior este in permanenta alaturi de voi, desi atunci cand va coborati vibratiile el (Sinele, n.t.) nu poate in intotdeauna sa le penetreze, pentru a ajunge la voi. Totusi, odata ce manifestati intentia de a va inalta, legatura devine mai puternica si mai deschisa. Puteti lucra impreuna, daca va veti urma indemnurile voastre intuitive, iar ele va vor mentine cu fermitate pe calea de Lumina.

Odata ce incepeti sa va duceti viata cu intentia de a ascende, experientele voastre vor urma o noua cale, care va va permite sa va bucurati de ele si va vor aduce pace. Legaturile voastre cu energiile joase se vor dizolva si voi veti putea depasi obisnuintele de o viata, prin a le nega energiile care sa le mentin active. Voi treceti la un nivel mai inalt de constiinta si el va face un pas cuantic odata cu sosirea Ascensiunii. Viata va continua cu o serie de pasi inspre in sus, pe masura ce va expensionati constiintele mai mult si nu veti mai experimenta vreodata sentimentele de separare de Sursa. Voi veti deveni Una cu Tot Ceea Ce Este si veti fi co-creatori alaturi de Dumnezeu.

Totusi pentru moment, noi toti asteptam ca desfasurarea evenimentelor pe Pamant sa isi urmeze progresul spre schimbarile, care vor lua abilitatea Celor intunecati sa isi impuna caile lor asupra voastra. Perioada interimara va fi practic haotica, pana ce aliatii nostri isi vor stabili propriul control, si pana ce diversele tari vor implementa schimbarile care sa indice cu claritate ca au deschiderea de a deveni parte din Noua Era. Intelegerea generala a fost acceptata si se pare ca lumea nu poate supravietui, decat cu inlaturarea Illuminati-lor. Noi suntem Supraveghetorii si vom monitoriza cu acuratete raspunsul, pentru a ne asigura ca promisiunile sunt pastrate. Toate afacerile vor fi la vedere de acum inainte si cu o totala onestitate, pe masura ce un nou mod de a lucra este acceptat. Orice deceptie va fi cu usurinta gasita si nu va exista loc decat pentru o totala cooperare. Intentia este ca totul sa se schimbe pentru mai binele Umanitatii ca un intreg si nu doar pentru unele tari, ca pana acum.

Zilnic noi am facut schimbari dupa cum le-am considerat necesare si prin urmare suntem pregatiti sa intram in actiune, cu un timp de reactie de ordinul minutelor. Navele noastre sunt pozitionate deasupra multor institutii oficiale si vor ramane acolo total invaluite in invizibilitate. Astfel noi putem sa ne asiguram ca suntem la curent cu ceea ce planuiesc Cei intunecati si putem preintampina interferenta lor in planurile noastre. Liberul arbitru opereaza pe Pamant, dar exista o limita la cat de departe lui i se poate permite sa mearga. Liberul arbitru trebuie onorat, plus faptul ca schimbarile sunt decretate de autoritati cu mult mai inalte decat orice autoritati de pe Pamant. Nu doar Sistemul Solar, ci Universul asteapta deznodamantul evenimentelor care au acum loc pe Pamant. Impreuna vom actiona cu totii ca Unul atunci cand Ascensiunea are loc la sfarsitul acestui an, un eveniment monumental, care este urmarit chiar si de alte Universuri cu un interes profund.

Dupa cum deja stiti viata se afla peste tot in jurul vostru, insa voi nu stiti de ea deoarece Pamantul s-a aflat in carantina pentru eoni de timp si contactul ei cu voi a fost foarte restrictionat. De asemenea, voi ati fost indusi in eroare in mod deliberat pentru a crede ca erati singura forma de viata din Universul vostru. Acolo unde dovada contactului nostru de mult timp in urma este inca de gasit, ea a fost in cea mai mare parte ignorata, deoarece ea nu se incadreaza in viziunea voastra comun acceptata. De exemplu multe artefacte ce au fost descoperite, au fost in mod deliberat ascunse de ochii vostri, spre a va tine in ignoranta de existenta noastra. Inregistrari ale vizitelor noastre pe Pamant au fost ignorate in mod similar, dar toate acestea vor fi scoase la suprafata, pe masura ce va este facut cunoscut adevarul.

Deschideti-va inimile si mintile fata de marele viitor ce va asteapta, care va va vedea deveniti Fiinte Galactice care calatoresc nu doar in Universul vostru, dar si in altele, unde forme de viata diferite de a voastra exista. Cu greu va veti dori sa ramaneti pe planeta voastra de bastina, ci veti deveni familiarizati cu viata pe masivele Nave Mama, care sunt autosuficiente, avand tot ce este probabil sa aveti nevoie. Prezenta voastra nu ar fi aceea a unei persoane care face o munca oarecare, ci va veti folosi expertiza si talentele proprii pentru binele echipei in care va aflati. Viata este armonioasa si plina de impliniri, iar noi am spune ca nu exista niciodata un moment de rutina si cu siguranta ea nu este plictisitoare.

Sunt SaLuSa din Sirius si sunt mereu incantat sa va ajut in a va imbunatati intelegerea in legatura cu viata pe Pamant. El este cunoscut unora de pe acesta, ca o planeta inchisoare si aceasta este exact ceea ce ea este. Voi ati fost tinuti in detentie pe el pentru mii de ani, si adevarul asupra adevaratul vostru sine v-a fost ascuns. Voi ati fost facuti sa credeti ca sunteti atat de putin din ceea ce sunteti cu adevarat, iar aceasta a folosit interesele celor care au controlat Pamantul de milenii de timp. Acum voi va treziti cu rapiditate la adevar si pe buna dreptate va revendicati suveranitatea si ea va va fi returnata. Ca si experienta aceasta v-a servit bine, aceasta fiind cea mai rapida cale de evolutie spirituala si intelegere. Amintiti-va ca indiferent de ce impresii aveti acum, voi ati intrat in dualitate cu ochii deschisi. Voi ati acceptat provocarea si ati stiut ca veti iesi in siguranta din ea, iar acum acel moment a venit pentru ca vietile voastre sa devina pline de Iubire si Lumina.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)