Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 19 iunie 2012

LUNA NOUA IN GEMENI -19 IUNIE 2012 ORA 18:02– “ O LUMINA DIVINA PENTRU SCOPUL NOSTRU DIVIN”

Luna Noua aduce un moment al renasterii benefic noilor inceputuri. Acuma , energia masculina a Soarelui este anihilata de energia feminina a Lunii , este un moment de echilibru a celor doua energii contrare dar si un moment in care energia necesara schimbarii este din nou la noi.

 Fiecare faza de Luna Noua confera o forta extraordinara gandurilor si cuvintelor , asadar, mare atentie la ce ganditi si cum va folositi cuvintele. Gandurile pozitive sau negative devin o forta in aceasta perioada, va sfatuiesc sa cultivati cuvintele care pot crea un adevarat miracol in viata voastra . Faza de Luna Noua este insotita de energii foarte mici , activitatile sunt mult incetinite, pot avea loc fel de fel de perturbari in natura, se poate simti din plin forta pamantului, se poate simti din plin forta naturii.
Luna Noua in semnul Gemenilor, un semn al mintii, al curiozitatii, al flexibilitatii dar si al dualismului , are loc pe gradul 28:43 Gemeni . Este a doua Luna Noua in Gemeni , prima Luna Noua in Gemeni a fost o Eclipsa inelara de Soare pe gradul 0:20 ,din acest motiv, putem spune ca aceste doua faze de Luna noua in semnul Gemenilor aduc schimbare mai ales prin tot ce tine de comunicare , cuvant . Eclipsa de Soare in Gemeni, a doua Luna noua in Gemeni si Venus retrograd tot in semnul Gemenilor arata ca cei nascuti cu Soarele , Luna , Venus in semnul Gemenilor si Sagetatorului se afla la o rascruce de drumuri pentru urmatoarele sase luni .

Ascendentul momentului de Luna Noua in Gemeni este in Scorpion gradul 23:03 , este o energie fixa de apa care induce destula incapatanare dar si nevoie de regenerare interna. Devenim agresivi , autoritari , ne putem intalni cu anumite adversitati sau cu rezultatele unor actiuni din trecut . Ar fi bine sa lasam emotiile negative departe de noi, acestea pot fi bariere puternice in drumul spre succes sau macar catre multumire sufleteasca . Este o perioada buna in care putem debloca anumite stari interioare , avem de partea noastra o energie ce ne da forta sa depasim obstacolele . Intuitia este maxima , creste interesul pentru ocultism , paranormal, mister, tot ce-i ascuns , secret, atrage ca un magnet . Pluto retrograd in Capricorn, unul din guvernatorii acestui ascendent enrgizeaza casa II –casa banilor, valorilor si permite reevaluarea intr-un mod profund, transformator a definitiei valorii fie ea valoare materiala ,spirituala ,nativa . Pluto este o planeta mica care induce o “energie mare “ce ne pune fata in fata cu cele mai profunde , intunecate,transformatoare experiente , scoate la lumina cele mai intunecate dorinte ale naturii umane , distruge ca sa te puna sa reconstruiesti,sparge barierele,imbratiseaza tabuurile si tot ce este interzis. In mitologie , Pluto este asociat cu Hades- domnul bogatiilor ascunse adanc in pamant , al comorilor ascunse . Daca Marte este direct , aruncator de flacari in indeplinirea dorintelor lui , Pluto este efervescent si profund , nu se multumeste cu stralucirea din exterior, el vrea sa gasesti stralucirea comorilor ascunse .Daca Marte este puterea directa , este soldatul de pe campul de lupta , Pluto este puterea ascunsa , este generalul care trimite soldatul in lupta .Pluto retrograd in casa valorilor , senzualitatii este o invitatie sa examinam profund motivatiile , factorii care pot sa ne dea o intelegere profunda a valorilor noastre , ne place sau nu , invitatia poate fi privita in mod constient sau cu multa frica . Transformarea este un cuvant de baza a acestei energiii plutoniene , schimbarile au legatura cu modul in care privim banii, posesiunile materiale ,valorile native . Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe .

Al doilea guvernator al ascendentului este Marte in Fecioara in casa X, aceasta energie ne ridica in picioare pentru concentrarea pe ambitiile legate de cariera ,viata sociala . Nu este usor cu Marte in acest domeniu deoarece natura razboinica a acestei energii poate genera destule conflicte , deci atentie .Marte in Fecioara face un aspect porovocator cu Luna Noua in Gemeni gradul 28:43 ,este un aspect ce aduce conflicte , agitatie , asumarea unor riscuri ,impulsivitate emotionala , pasiuni tumultoase . Este foarte bine ca in aceasta saptamana sa cultivam controlul cam in toate domeniile din viata noastra , nu fiti repeziti , ‘apa repede de munte “ nu prea poate fi controlata .
Luna Noua in semnul Gemenilor are o influenta deosebita asupra modului in care sunt difuzate informatiile dar si cum le colectam .Ne poate ajuta sa strangem informatiile necesare unei lucrari, sa vorbim despre noi , sa ne deschidem spre altii pentru cooperare si schimb de idei . Luna Noua in casa VIII poate fi vazuta intr-un mod simplist prin “ cuvantul care transforma sau care ucide “ alegerea este a voastra . Este extrem de important sa acordam mai multa atentie cuvintelor in urmatoarea perioada .

Semnul Gemeni este un semn mutabil, un semn ce schimba regulile iar aceasta Luna Noua este un momentul ideal de a incerca sa lucram la teama de schimbare, de fapt , la invingerea ei. In mitologie , constelatia gemenilor are o legatura directa cu cei doi frati gemeni celesti Castor si Pollux . Atunci cand era pe patul de moarte , Castor l-a chemat pe fratele lui Polux. Acesta din urma i-a cerut lui Zeus sa imparta cu fratele lui nemurirea sa . Zeus a acceptat si apoi i-a plasat pe cer ,constituind astfel constelatia gemenilor . Este un mit ce arata ca partea efemera ( corpul) si partea nemuritoare ( sufletul) trebuie sa convietuiasca in buna intelegere in timpul vietii . Semnul genmenilor este asociat si cu trecerea de la primavara la vara , este un semn mutabil ce asigura trecerea spre altceva , in cazul nostru , aceasta Luna in Gemeni in casa VIII poate fi privita ca o trezire , trecere spre acele valori care sa ne aduca echilibrul in viata . Adesea , aceasta trecere nu este usoara . O Luna Noua in casa VIII ne poate face constienti de fortele noastre emotionale si psihologice , putem instantaneu sa percepem anumite informatii , putem deveni mai intuitivi cu conditia sa lasam aceste ghidari sufletesti sa ne ajute . Situatiile emotionale din viata noastra vor tinde sa se complice, sa se intensifice ,cuvantul devine arma acestei energii puternic transformatoare .Putem privi aceasta Luna Noua ca o trecere spre “ alt anotimp al vietii noastre “ , accentul este pus pe miscare , transformare ,regenerare , gandire rapida , inteligenta , exprimare usoara , reactie spontana , adaptare la schimbare dar si pe dualitate , viziuni care se bat cap in cap.


Saturn retrograd in Balanta sprijina benefic aceasta Luna Noua in Gemeni , acest aspect poate lucra in favoarea noastra doar daca am ajuns la zi cu reformularea ambitiilor noastre , a dorintelor noastre ( Saturn retrograd in casa XI ) , a modului in care vedem o relatie , un partener , cum ne implicam si ne asumam rolul unui partener responsabil intr-o relatie , ce oferim intr-o relatie . Daca am trecut de testul lui Saturn , atunci acest aspect astrologic poate poate lucra in favoarea noastra punandu-ne fata in fata cu alegeri echilibrate , angajamente intelepte , debarasari de situatiile susceptibile care pot dauna vietii nostre. Este o energie ce lucreaza pentru noi ca o protectie , o pavaza si care ne ajuta sa judecam inteligent si sa nu depasim limitele rezonabile . Saturn este prin natura sa legat de stabilirea limitelor si alocarea responsabilitatilor . In acest moment de Luna Noua , Saturn este prietenul nostru , ar fi pacat sa nu profitam de aceasta energie ce poate sa ne ajute sa devenim mai adunati, maturi ,obiectivi in toate privintele .Venus in Gemeni isi continua miscarea aparent retrograda in Gemeni pana pe 27 iunie .Relatiile , valorile , gandurile noastre sunt testate intr-un mod karmic ce nu au nici un control din partea noastra . Este un timp in care pot fi regandite anumite contracte , asocieri, parteneriate , pot aparea iubiti sau prieteni din trecut , pot fi reconsiderate anumite relatii , achizitii, valori , dorinte, necesitati prezente. Energiile lui Venus au o legatura directa cu toate lucrurile stralucitoare si frumoase, de la relatii sociale la relatii de dragoste, deci, putem vorbi de un timp in care vom regandi si reevalua totul , “de la pe cine si ce iubim la cei pe care ne iubesc”. Cei care nu se mai incadreaza in “ proiectele noastre relationale “ vor fi eliminati din viata noastra, este cel mai bun timp in care putem renunta la partenerii care nu se mai incadreaza in cerintele noastre si care ne fac destul rau, care ne tin pe loc , care nu ofera o perspectiva pozitiva vietii noastre .

 Energia lui Venus retrograd in Gemeni este o “semnatura karmica” ce cere de la noi sa invatam ca iubirea adevarata stie sa comunice , sa vorbeasca cu sufletul dar si cu mintea .
In legatura cu Luna Noua in Gemeni este asteroidul 105 Artemis . In mitologia greaca , Artemis este fiica lui Zeus –Jupiter si al lui Leto –una din cele sase femei Titan . Leto a fost blestemata de Hera (Juno) , sotia lui Zeus sa nasca pe intuneric , sa nu ajunga razele soarelui la ea . Leto a nascut-o pe Artemis destul de greu iar aceasta a deveni moasa mamei ajutand-o sa-l nasca pe Apollo, fratele ei geaman . Se poate spune ca Zeita Artemis a fost literalmente nascuta pentru a servi ca un protector. Ea a fost tot timpul receptiva la vulnerabilitatile , nevoile si suferinta celorlalti , a devenit patronul spiritual al nasterii, protector al copiilor . Deseori , ea a fost chemata pentru a sprijini copiii unor mame nevoiase , in durere. Artemis a fost renumita pentru abilitatile ei de vanator neinfricat dispus si capabil de a se lupta cu animalele cele mai periculoase .Ea nu a fost interesata ide cultivarea terenurilor sau de valorificarea fortelor naturii pentru beneficiul oamenilor ci pentru protejarea locurilor pustii, a padurilor, animalelor . Zeita Artemis este asociata cu Luna , mai ales cu SEMILUNA , FAZA “ LUNII NOI “ iar din acest punct de vedere ea mai avea numele de Phoebe “ o lumina “ sau “ cea luminoasa “ . Artemis , ca Zeita a Luminii a avut datoria “ iluminarii divine “ fiind descrisa ca o lumanare , lanterna “ ce lumineaza calea celor care au curajul sa exploreze teritorii neexplorate inca . In ciuda “ naturii ei salbatice , rebele “ , a refuzului ei de a se conforma traditie , a naturii ei independente , mitologia o descrie totusi si ca una din zeitele compasiunii, vindecarii, protectiei .

Luna Noua in conjunctie cu asteroidul Artemis poate fi privita ca o “ Lumina divina ce ne lumineaza scopul nostru divin “ . Aceasta lumina divina se naste prin cuvinte , prin puterea creatoare a limbajului , prin acceptarea noilor situatii .Un aspect important al lui Artemis ne orbeste despre atitudinea fata de sex . Nu trebuie uitat ca Artemis a luptat continuu sa-si apere dorintele sexuale , sa se protejeze , sa-i fie respectate cerintele . A fost alegerea ei si pentru asta a si ucis. Din acest punct de vedere , Luna Noua in Gemeni in conjunctie cu Artemis poate aduce competitivitate ,agresiune , respectarea alegerilor legate de sex, respectarea nevoii de independenta .Este o energie ce ne ajuta sa luptam pentru dorintele noastre sacre .
Tot Luna Noua in Gemeni este in conjunctie cu steaua fixa Polaris .
Polaris detine un loc de onoare in sfera cereasca deoarece este cea mai apropiata stea in vecinatatea nordica a pamantului . Asa cum Polaris ofera un punct de orientare fizica in cer , din punct de vedere astrologic , esoteric , aceasta stea fixa genereaza teme similare : orientare sigura , directie , vointa , scop, evolutie . Luna Noua in Gemeni in conjunctie cu steaua fixa Polaris poate sa ne indice scopul adevarat al vietii noastre . In aceste zile , Polaris ne ajuta sa gasim “ orientarea corecta “ in viata noastra , reorientarea noastra daca ratacim de multa vreme fara rost . Polaris ne reaminteste de scopul de care avem nevoie si pentru care trebuie sa luptam. Polaris este o poarta a schimbarilor . Polaris indica directia corecta iar in conjunctie cu Luna Noua in Gemeni poate arata trecerea spre directia spirituala corecta a sufletului nostru .
Simbolul Sabian pentru gradul 29 Gemeni :
“ Prima mierla a primaverii canta din varful unui copac” .


Mierla este un simbolal transformarii , pasarea in general este un simbol al vietii la inaltimi . O pasare neagra nu renunta prea usor la secretele ei ,la intelepciunea ei iar simbolul mierlei este vesnic legat de utilizarea diferita a simturilor interioare , de constientizarea partilor ascunse din noi . Prin acest simbol, aceasta Luna Noua ofera un proces fundamental al alchimiei sufletului care este de tranzitie si transformare .Idealurile mai inalte , dorinta de a sti mai multe ne va ajuta sa “ zburam “ , tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne lasam sufletul sa vorbeasca . Pasarea neagra traieste in taramurile mai inalte si este un simbol al informatiilor spiritiuale, idealurilor inalte, gandurilor inalte . Aceasta luna noua ofera acces la energiile superioare ale Universului , divinitatea ne ofera sprijin prin ghizi spirituali, cuvinte magice . Pasarea este viata la inaltimi, aproape de cer , culoarea neagra este un simbol al potentialului pur,intre cele doua nu exista nici o limita pentru transformarea noastra . Mierla este un semn bun , se crede ca ea poate aduce lectii importante prin meditatie ,transporta la si de la cer misterele gasite acolo . Se spune ca in Copacul Mondial din alte lumi , canta trei mierle , cantecul lor induce somn sau meditatie care permit impartasirea secretelor mistice . Mierlele sunt timide si prefera propria companie decat compania altora iar vocea lor are capacitatea de vindecare si informare .Prin acest simbol , aceasta Luna Noua ofera o constientizare sporita a adevaratului nostru rol in aceasta lume prin ghizi spirituali, semne prevestitoare ,cuvinte magice . Acest rol ne pune in legatua cu dorinte profunde ale sufletului nostru.

Este o Luna Noua in Gemeni in casa VIII ce vrea sa intelegem ca schimbarile si sfarsiturile sunt necesare pentru evolutia noastra, aceasta energie ofera puterea de a transforma tot ce este intunecat si murdar ajutandu-ne sa ne vindecam sufletul.
Adriana Tudosa


Sursa : Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)