Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 26 iunie 2012

Sa invatam limbajul inimii cu ThetaHealing®

Sa ne re-amintim limbajul inimii.
Majoritatea traditiilor ne vorbesc despre “cea mai lunga calatorie” ca fiind cea de la creier la inima. Desi distanta este de aproximativ 40 de cm, pentru occidentali aceasta calatorie este cea mai dificila, pentru ca suntem conditionati sa traim mai mult in minte.
Gandurile isi au originea in creier, in minte, iar noi le interpretam prin emotiile inimii.
Senzatiile din inima stabilesc daca un lucru e bun sau rau, daca ceva este benefic sau nu.
Senzatiile nostre sunt cele care spun creierului ce trebuie sa faca Emotiile create in inima sunt cele care spun creierului daca suntem in siguranta sau daca trebuie sa ne aparam. E clar ca creierul primeste instructiuni de la inima.
inima_creierUn articol publicat de Institutul Heartmath in 1993, a documentat faptul ca informatiile codificate in emotiile noastre joaca un rol important in modul in care inima ii spune creierului ce substante chimice ( hormoni, endorfine ) sa produca in corp in orice moment.
Lumea stiintifica admite , acum faptul ca, inima are un camp magnetic de 5000 de ori mai puternic decat creierul si un camp electric de 100 de ori mai puternic.
Stim ca pamantul are camp magnetic si oamenii de stiinta au stabilit ca acesta are influenta asupra corpului omenesc. Campul ne influenteaza pe noi iar noi influentam campul. Astfel ca, o emotie puternica colectiva are impact asupra planetei. Campul magnetic al Pamantului sustine si conecteaza toata viata pe Terra. Gregg Braden , ne spune ca, recent, oamenii de stiinta au descoperit ca exista un strat in atmosfera care este sintonizat pe aceeasi frecventa cu inima si creierul. Acest lucru semnifica faptul ca atunci cand creem un efect in interiorul corpului nostru prin gandul alimentat de emotie, creem de fapt, si in afara corpului, circumstantele si evenimentele realitatii noastre.

“Pe langa sarcina de a pompa sange in corp, s-ar parea ca inima este un traducator din credinte in materie. Ea transforma perceptiile experientelor, credintelor si imaginatiei noastre, in limbajul codificat al undelor, care comunica cu lumea de dincolo de corpul nostru. Campurile de energie care ne modifica lumea sunt create de organul misterios ce detine cele mai profunde credinte ale noastre. Poate nu e nicio coincidenta ca puterea de a schimba corpul fizic si atomii de materie, se concentreaza in singurul loc, care e de mult timp asociat cu calitatile spirituale ce definesc cine suntem: inima. E normal ca atunci cand ne uitam la noi insine si unul la celalalt, sa spunem simplu, din locul unde se gaseste cea mai profunda recunostinta pentru tot ce am trait in viata: Binecuvantata sa ne fie inima!”
Gregg Braden
Ne-am nascut vorbind limbajul inimii. Inima nostra prin undele electromagnetice ale sentimentelor-credinta, „vorbeste“ lumii in fiecare moment al zilei cu un limbaj fara cuvinte.

Sentimentul este uniunea a ceea ce gandim , alimentat de emotia iubirii sau fricii din inima noastra pentru gandul nostru.
Exista doua emotii fondamentale- iubirea si frica si un numar infinit de sentimente. De exemplu, manie, compasiune, furie, invidie , recunostinta, indoiala, pace, etc. Iubirea sau frica reprezinta combustibilul gandurilor noastre.
“Sentimentele noastre pot schimba lumea.”
Credinta este un sentiment simtit de multe ori. Cand avem o credinta cu privire la ceva, de obicei avem si un sentiment retrait de noi, sau ceilalti, fata de credinta.

Care sunt credintele alimentate de sentimentele din inima noastra si care in mod constant ne creaza situatiile din viata noastra?
Cand creem sentimente in inima, acestea se extind sub forma de unde energetice in afara corpului nostru.
Sunt ele oare sentimente de bucurie, de apreciere, de respect, de iubire, de auto-stima?
Sau de-alungul timpului, in inima ta s-au strecurat si s-au inradacinat regretul, resentimentul, dezamagirea, respingerea?
Ce simti in inima ta cand te gandesti la relatiile din viata ta?
Ce simti in inima ta cand te gandesti la situatia ta financiara?
Ce simti in inima ta cand te gandesti la cariera ta, la succesul tau?
Ce simti in inima ta cand te gandesti la visele tale?

Ceea ce credem in mintea noastra si simtim in inima noastra formeaza credintele noastre, de cele mai multe ori subconstiente.
Stiai ca ceea ce gandesti cu creierul si ceea ce simti cu inima au atata putere ca modifica materialul cuantic din care este facut universul, lumea?
Stiai ca daca iti aliniezi mintea si inima atunci cand vrei sa obtii un rezultat esti atat de puternic sa-l manifesti in realitate?

Sunt sentimentale tale pozitive sau negative?
Adevarul e, ca credintele pozitive devin rareori o problema? Cunosti, oare oameni care sa se planga de prea multa bucurie sau care sunt coplesiti de lucrurile bune din viata lor?
Tiparele negative sunt cele care produc probleme. Sau, mai exact, perceptia noastra ca aceste tipare sunt negative, ceea ce am decis in inima noastra ca e negativ poate deveni radacina celor mai mari suferinte.

Cu ThetaHealing®, aceasta minunata tehnica antica ne putem elibera inima de toate sentimentele care ne-au materializat situatiile neplacute din viata noastra.
In lucrul cu sentimentele se obtin schimbari cu o viteza incredibila. Poti invata rapid ce anume se simte cand esti iubit, onorat, respectat, nutrit, de asemenea, poti intelege cum e sa traiesti fara un sentiment negativ, creat de o obisnuinta, ca de exemplu :
“eu stiu cum e sa traiesti fara sa te simti oribil” .
Gandurile sunt la teorie, iar sentimentele sunt teorie pusa in practica, experienta, sunt ceea ce am invatat despre acel gand. Sentimentele trebuie invatate.

Unele persoane ar trebui sa invete cum e sa traiesti anumite sentimente ca: bucuria, dragostea, a fi iubiti de cineva,a fi respectati, ce se simte cand esti bogat sau oricare alt sentiment pe care nu l-au trait, pentru a le da posibilitatea de a-l avea. Motivul pentru care anumite lucruri, cum ar fi sufletul pereche, a deveni bogati sau alte manifestari nu ajung in viata noastra, este pentru ca nu le cunoastem, nu exista setate in celulele noastre. Pentru a manifesta si a aduce ceva in viata noastra trebuie , in primul rand, sa experimentam care sunt sentimentele care le reprezinta.
Cu tehnica ThetaHealing® se poate “descarca” energia unui sentiment in fiecare celula din corpul nostru pe toate cele 4 nivele. O data ce am primit sentimentul vom fi pregatiti pentru a crea schimbari in viata noastra. Putem invata in cateva secunde, ceea ce se invata intr-o viata intreaga sau poate niciodata.

Stii ce ar insemna sa traiesti fara incontrolabila nefericire, frica, furie, frustrare, sau un conflict?
Asta nu inseamna ca nu o sa mai traiesti furia sau frica in momente cand o sa ai nevoie, doar ca, pur si simplu, nu o sa mai creezi situatii de frica , de furie sau conflict in viata ta.

A trai cu sau fara aceste sentimente poate deveni o obisnuinta de viata, asa cum nu stim sa traim fara ele, putem sa nu stim cum se traieste, cu adevarat, cu ele.
Acestea sunt cateva din sentimentele pe care le putem afla cu Testul energetic daca le cunoastem, daca intr-adevar le-am trait vreodata:
” inteleg ce se simte cand traiesti bucurie”
“inteleg ce se simte cand esti acceptat”
“inteleg ce se simte cand ierti”
“inteleg ce se simte cand esti respectat complet”
“inteleg ce se simte cand ma iert pe mine insumi”
“eu stiu cum e sa fii fericit”
“eu stiu cum e sa traiesti fara a fi nefericit”
“eu stiu cum e sa traiesti fara sa fii furios”.
“eu stiu cum e sa traiesti fara sa te simti vinovat”

Tot ce poti face daca nu cunosti aceste sentimente, este sa ceri Creatorului prin tehnica ThetaHealing® sa ti le faca cunoscute.
Putem sa invata instantaneu sentimente:
ce se simte cand traiesti bucurie,
ce se simte cand traiesti sentimentul compasiunii,
cum sa ai compasiune pentru tine insuti,
cum sa te iubesti pe tine insuti.
Ii poti ajuta pe altii, sa invete cum sa traiasca cu sentimente pozitive si fara sentimente negative.
CU THETA HEALING® !Mesaje de Suflet


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)