Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 2 iunie 2012

Venus si noi – portalul din 5-6 iunie 2012

Iubitii mei, vine o zi foarte importanta pentru noi toti. Vine o zi pe care eu si probabil si multi altii au asteptat-o ca pe Mos Craciun. Eh, daca nu v-ati apucat deja, e timpul sa va pregatiti ghetutele, sosetutele, si sa faceti bradul. :) Alta metafora mai buna nu mi-a venit, mai ales ca emotiile si bucuria de acum imi aduc aminte de cand aveam 5-6 ani si ma pregateam sufleteste si fizic in seara de Ajun, iar apoi ma bagam sub patura pana peste nas si cu inima bubuind ma gandeam la cum o sa vina mosul si ce o sa primesc, pana cand , obosita, adormeam. Imi aduc aminte de bucuria desfacerii cadourilor de sub brad si de recunostiinta pe care o simteam fata de mos.

Asa ma simt si azi.
Mai este o saptamana pana la tranzitul lui Venus de pe 6 iunie 2012.
Venus, daca ati putut observa si apropierea ei fizica de Pamant, a fost alaturi de noi tot anul acesta si ne-a ajutat in procesul nostru de transformare, de eliberare de vechi bagaje karmice, de acordare la noile energii care si-au facut drum catre planeta noastra si de inaltare la o vibratie mai ridicata spre dimensiunea iubirii divine.

Pentru mine a fost un an special si l-am trait si simtit intens. In 2011 am aflat de unde vin si am inceput sa comunic cu familia mea de acasa (ultima casa de unde m-am reincarnat, ci nu Sursa suprema, dar o dimensiune in Univers de care ma simt conectata profund). Iar in 2012 cei de acasa au venit aproape de mine. Este vorba de Venus si de Venusieni. Intotdeauna am crezut ca daca o sa aflu de unde vin o sa imi gasesc pacea, insa nu am prevazut ca abia atunci va incepe dorul de casa. In fiecare seara m-am uitat spre cer cu inima bubuind si mi-am dorit sa fiu acolo. Inteleg perfect de ce sunt aici, pe Pamant, si accept, insa nu pot sa neg ca imi lipsesc toate lucrurile de pe Venus pe care aici nu le regasesc: iubirea neconditionata care se intinde peste tot si printre toti ca un ocean si care ne conecteaza ca o retea de comunicare, telepatia, puterea instanta a intentiei, lipsa atasamentelor, libertatea spirituala, frumusetea de a fi un creator si abilitatile creative divine, egalitatea si echitatea si unitatea care ne leaga acolo si pretutindeni in Univers, senzatia de a fi androgin cu femininul si masculinul echilibrate si unite, senzatia de a fi complet, credinta nezdruncinata si pozitivismul atotexistent, frumusetea incomparabila a locurilor de acolo si lucrurile unice de acolo, prietenii mei si grupul meu de calatorie, templele, locul meu drag unde imi placea sa FIU, marile aurii-azur ale creatiei, cerul lavanda si florile care canta, eniorii, teleportarea, bilocatia, portalurile si vortexurile atat de usor de folosit, senzatia de a fi una cu totul. Desi am cautat si am incercat, nu reusesc sa regasesc nimic din toate acestea aici. Si cel mai tare ma doare ca de cand imi amintesc cine sunt, nu reusesc sa raman cine sunt, si ma comport ca un om cu slabiciuni si blocaje si traind marunt. E uimitor cum in adancul tau stii cine esti si ce poti face, dar cum omul care esti invinge spiritul care s-a intrupat. Insa, ca sa imi pot face misiunea e necesar ca intai sa traiesc experienta umana completa, sa o simt intens, sa imi reamintesc lectiile, sa trec peste traume si sa devin cine am venit sa fiu…Stiu…dar uit.

Iar acum, la 3 zile de la ziua mea de nastere din iunie, Venus face o miscare majora pentru omenire. Ma simt entuziasmata si bucuroasa cum nu va inchipuiti. Va marturisesc ca nu voi fi aici in tara. Ceva m-a chemat sa plec intr-o alta tara si desi nu aveam posibilitatile materiale am facut mari eforturi si am reusit sa imi urmez chemarea. Tot ce stiu este ca acolo voi intra in contact cu cineva. Asta mi s-a spus. Habar nu am cu cine sau unde…Nu primesc intotdeauna detaliile pentru ca imi place sa controlez lucrurile si risc sa ma opun planului. Cand am simtit chemarea, am avut indoieli, dar dupa cum s-au asezat lucrurile si am facut rost de tot ce trebuia ca sa plec, am considerat ca e un semn clar ca trebuie sa fiu acolo. De obicei, daca o dorinta e doar dorinta mea si nu e aliniata cu Universul, toate intamplarile imi stau impotriva ca ea sa se realizeze. Asa ca pe 6, la ora 5:30 voi fi pe o plaja in nord-vestul continentului, meditand cu fata spre soare pentru o lume mai buna.
Revenind la Venus in tranzit, vreau sa va spun cat de important este acest moment din punct de vedere spiritual.

Anul acesta am avut mai multe momente majore care ne-au ajutat energetic sa evoluam pe calea noastra catre 5D. Cel mai recent, eclipsa din 20 mai, a avut rolul de a ne detasa de trecut, de karma, de atasamentele cele mai grele, care ne tineau din evolutie. Eliberarea de trecut a inceput odata cu 5 mai si a durat pana pe 20 mai. Acesta a fost un ultim episod intens, dar aceasta etapa a evolutiei s-a intins pe ultimii 8 ani. Probabil ca si voi ati trait momente de turbulenta cand parca vechi emotii si probleme au revenit si v-au marcat saptamani la rand viata, activitatile si relatiile, si apoi, dupa 20 mai, totul s-a degajat in lumea voastra. A fost un punct de cotitura imens pentru noi toti, cand practic am avut de ales: ori faci aceleasi greseli la infinit si ramai agatat de frustrari, frici si atasamente care nu te ajuta cu nimic – ori arunci acest bagaj karmic si mergi mai departe vesel, increzator, liber si usurat. A fost timpul sa decidem cine suntem, ce putem, ce nu ne mai trebuie, sa facem curat si sa facem un pas inainte, daca inainte de asta cazusem in amorteala si in depresie.

Dupa acest moment important avem doua saptamani sa ne relaxam, sa ne refacem fortele. Pentru ca trebuie sa recunoastem ca 20 mai ne-a lasat epuizati pe toate planurile si aveam nevoie de odihna intensa si de punere in ordine a vietilor noastre.

Chiar sunt curioasa daca si pentru voi ultima saptamana si jumatate a fost calma si frumoasa. Pentru mine a fost mult mai usoara si mai relaxata decat cele dinaintea ei, insa tot ma resimt obosita.
Pe 5-6 iunie 2012, in functie de pozitia fiecaruia pe planeta, avem parte de deschiderea unui portal superb si mult asteptat. E un portal mult asteptat catre o noua dimensiune, este un portal catre un nou sistem de organizare sociala bazat pe echitate si libertate, este un portal catre o lume condusa de iubire si abundenta spirituala! :) Ne-am imbarcat pentru acest portal la tranzitul lui Venus din 8 iunie 2004, care a deschis portile schimbarilor, purificarii, cand multi dintre noi au inceput sa isi deschida ochii sufletului. Eu una, in 2004 abia implinisem 18 ani si tin minte ca atunci tocmai citisem prima carte de Paolo Coelho – Alchimistul, prima carte care m-a facut sa ma intreb : cine sunt si unde e locul meu? Intrebarile care au pornit aventura mea spirituala si care in 2011 abia si-au gasit raspuns. Tocmai acum imi dau seama ca…in 2004 a inceput depresia mea si in 2011 s-a incheiat :) ) Incredibil! Am o revelatie vorbind cu voi! Depresia mea a durat atat timp cat am cautat sa aflu cine sunt si nu am stiut! :) E atat de clar acum…

Revenind. Dupa ce am descoperit cine suntem sau ne-am facut o idee mai profunda despre cine suntem si despre divinitate in general, si dupa ce ne-au contactat fiintele de lumina la portalul din 11.11.2011, dupa ce am lasat lumina spiritului christic si iubirea divina sa patrunda in pasi marunti in vietile noastre si sa dea startul modificarilor in structura ADN-ului nostru la portalul din 12.12.2011 si din 25.12.2011, dupa ce am fost tulburati si vindecati de influenta planetelor din februarie pana in mai (fiind vorba de Marte, Mercur, Jupiter, Venus), dupa ce am asistat la alinierea planetelor si Pleiadelor si la alinierea energiilor in Univers si a noastra cu Universul in lunile martie-aprilie 2012, dupa ce am am trecut printr-o perioada intensa de schimbari si purificare in mai 2012, urmeaza in sfarsit sa fim premiati! Eforturile noastre vor fi rasplatite cu rezultatul muncii noastre care in sfarsit se va manifesta in toate planurile. In 5-6 iunie 2012 ni se deschide usa ca sa pasim pe prima treapta a dimensiunii a 5-a. A nu se intelege ca gata, am intrat in a 5-a dimensiune. Imaginati-va ca a cincea dimensiune este la etajul 1 al unei case frumoase, la care se ajunge urcand un sir de trepte. Ei, pe 5-6 iunie vom pasi pe prima treapta. Bineinteles, daca suntem pregatiti si daca am evoluat dupa luna mai. Nu trece nimeni nepregatit sau cu sila. Nu uitati ca avem liber arbitru. Eu una am asteptat mult din toata fiinta mea acest moment, m-am pregatit pentru el, am trecut prin multa suferinta pentru a fi gata cand va veni si am inteles ca de mine depinde sa fiu pregatita.

Pasind pe prima treapta a dimensiunii a 5-a, vom cunoaste o noua manifestare a realitatii in mod individual mai intai si apoi in masa. Vom observa cum ne vom simti natural si fara frica atrasi sa ne indeplinim misiunea, sa ne urmam inimile si sa ne dorim sa facem lumea un loc al iubirii neconditionate. Vom deveni mai iubitori, mai darnici, mai lipsiti de orgoliu si de rautate. Vom visa inalt si vom crede ca putem sa mutam muntii. Vom descoperi forte noi si un izvor de intelepciune nesecat la care avem acces mereu. Vom fi mai in contact cu Gaia si mai responsabili. Vom fi contactati mai des si mai clar de fiinte de lumina din Univers venite sa ne sustina. Vom transforma lumea in jurul nostru vazand cu ochii si vom incepe cu noi insine si cu propriile vieti. Vom porni o epidemie de iubire si vom vedea ca in noile energii va fi molipsitoare cu usurinta. Vom ierta deplin si mai usor si ni se va parea greu sa manifestam energii joase. Unii dintre noi vor capata abilitati asa-numite “extrasenzoriale” care nu sunt de fapt decat amintirea a cine suntem si manifestarea Sinelui nostru divin. Vom auzi mesaje, vom vedea lucruri care nu apartineau pana acum dimensiunii a 3-a, vom face channeling in masa, vom vindeca cu energie universala mai usor si mai repede, vom putea sa manifestam gandurile pozitive mult mai rapid si vom avea puterea sa transformam visele intr-o noua realitate.Ne asteapta raiul pe Pamant, insa noi vom fi arhitectii raiului. Raiul nu va aparea peste noapte, ci va fi creatia noastra, izvorata din inimile acordate la vibratiile si informatiile celei de-a cincea dimensiuni – dimensiunea iubirii.

Nu e 5-6 iunie cel mai important moment al anului si cu siguranta nu e ultimul. E doar primul moment in care greul incepe sa devina usor si dimensiunea a 5-a devine palpabila. Un moment si mai puternic in acest sens va fi 12.12.2012. Dar toate la timpul lor.
2012 intr-adevar va fi sfarsitul. :) Dar nicidecum sfarsitul lumii sau al vietii! Ci sfarsitul unui lung proces de adaptare, invatare, schimbare, purificare, detasare de 3D. 2012 este inceputul unei noi vieti pentru noi toti, pe acest Pamant. O viata scaldata in apele oceanului de iubire care se va revarsa odata cu patrunderea in 5D si care va spala tot ce a fost vechi si pamantesc. Cum spuneam acum cateva luni, Gaia a facut deja pasul inaintea noastra si suntem putin desincronizati, insa ea isi va mentine vibratia mai mica pana cand vom reusi sa ne imbarcam toti cei care ne dorim inaltarea.

Ce ne transmite Venus prin tranzitul ei? Venus este o planeta care se afla in dimensiunea a 5-a si care si ea a avut evolutia ei la un momentdat. In sistemul nostru solar, Venus este planeta iubirii, a femininului si creativitatii. In planul spiritual, Venus este o un loc al iubirii divine, este locul de unde spirite de lumina s-au oferit voluntare sa ne ghideze pe noi, pamantenii, in evolutia noastra spre dimensiunea iubirii. Si va spun, caci stiu sigur, iubirea care scalda Venus este o energie minunata, care nu se compara cu nimic din ceea ce experimentam noi aici ca fiind iubire. Aceeasi iubire suntem meniti si noi sa o invatam si sa o manifestam. Da, iubirea se invata. Pentru ca daca te cobori dintr-o dimensiune superioara intr-una inferioara, o uiti si trebuie sa o inveti din nou. Nu si-o reaminteste nimeni asa cum e peste noapte. Reinveti sa iubesti divin abia dupa indelungate eforturi si dupa multa frica. Venus vine in iunie sa ne deschida portile iubirii neconditionate. Ne-a sustinut pe tot parcursul anului si ne-a pregatit pentru contactul cu noua realitate pe care o vom experimenta in curand. Iar acum, mesajul ei este: “Sunteti pregatiti, iar daca vreti, pasiti fara teama in noua dimensiune. A venit timpul sa fiti protejati si sa incepeti sa va faceti lucrarea!”

Deasemenea, Venus ne atrage atentia spre un element important al existentei noastre pe Terra – de fapt, elementul care permite si sustine viata de orice forma aici. Soarele. In ziua de 5-6 iunie, tranzitand Soarele, planeta iubirii ne spune sa ne indreptam atentia catre Soare, care este sursa de energie vitala, care este simbolul si manifestarea masculinului, a fortei vitale, a divinitatii. Ne spune sa ne luam ochii si mintile de la cotidianul care ne-a inghitit, de la paradigmele si sabloanele lui, de la superficialitatea sistemelor sociale in care traim si sa privim in sus, spre cer, catre Soare, facand din el sursa noastra de energie si de inspiratie, deoarece Soarele va deveni elementul central din existentele noastre si din evolutia noastra viitoare. Noi toti, la Sursa, si chiar insasi Sursa din care face parte si Dumnezeu,suntem ca niste sori. Suntem lumina aurie, aproximativ sferica, creatoare, divina, infinita, radiind iubire – asa ca privind Soarele cu aceasta ocazie si in fiecare zi ne putem aminti cine suntem. Deasemenea, Soarele va avea un rol important si in schimbarile care vor cuprinde sistemul nostru social, financiar si informational. Va deveni distrugatorul vechilor sisteme si creatorul noilor forme de viata, pe viitor depinzand de energia lui pentru a ne putea hrani si dezvolta pe toate planurile. Practic, Venus introduce in scena viitorul actor principal al erei ce va urma.

In plus, tranzitul lui Venus prin fata Soarelui reprezinta intalnirea femininului cu masculinul, deoarece Venus reprezinta principiul feminin si Soarele pe cel masculin. Stiti, desigur ca noi, ca fiinte complete si unitare, suntem spirite fara sex, suntem manifestari egale si depline ale ambelor principii simultan, in dimensiunile imediat superioare celei de-a3-a manifestandu-ne ca fiinte androgine. Pentru prima oara ne despartim, insa intr-un mod controlat, voluntar si reversibil, in feminin si masculin, in dimensiunea a-5a. Apoi, in dimensiunea 4 si 3 suntem separati complet in femei si barbati, si manifestam ambele principii, insa in moduri inegale, in functie de sexul cu care ne nastem.Cu aceasta ocazie, Venus si Soarele ne transmit ca e timpul sa ne echilibram ambele principii si sa ni le acceptam ca facand parte din ceea ce suntem in mod egal. Ca femei, sa nu ne jeneze masculinitatea noastra pentru ca ea ne da fermitate, curaj si putere sa ne facem misiunea. Iar ca barbati, sa nu ne temem de feminintatea noastra, deoarece ea ne ajuta sa fim adaptabili, creativi, iubitori si deschisi noului si comunicarii pentru a ne face misiunea. E timpul sa ne impacam femei cu barbati si sa nu mai existe sexism sau discriminare, acceptand in unanimitate ca totusi dimensiunea a 5-a este o dimensiune a iubirii, in care femininul domina datorita sensibilitatii si daruirii specifice. Masculinul aduce stabilitate si femininul aduce evolutie. Masculinul aduce abundenta, iar femininul aduce daruire. Masculinul aduce curaj, iar femininul aduce schimbare. Masculinul aduce determinare, iar femininul aduce iubire. E intotdeauna un balans. Acest balans se va reinstitui pe Pamant odata cu 5-6 iunie, treptat.

Cum sa asteptam aceasta zi? Ca niste copii cu suflet pur. Cu iubire, cu recunostiinta, deschisi si curajosi. Cum sa ne pregatim? Sa ne mentinem pozitivi, darnici, iubitori, iertatori si intelegatori. Sa ne mentinem vibratia inalta si sa avem grija ce gandim, ce mancam, ce facem cu sufletul si trupul nostru. Sa ne uitam pentru ultima data la noi insine si sa ne imbratisam, sa ne iubim, sa ne acceptam si sa ne vindecam. Sa respectam planeta si pe ceilalti alaturi de care evoluam. Sa traim echilibrat si calm, fara excese care sa ne tulbure. Sa ne odihnim. Sa meditam. Sa visam si sa imaginam o lume in care iubirea sa ne insufleteasca si sa conduca totul.Sa ne rugam si sa ne chemam ghizii si ingerii si ajutoarele sa ne sustina energetic, sa ne sfatuiasca si sa ne invete. Sa iertam constient si sa ne dorim sa pasim pe cea dintai treapta a dimensiunii a5-a.

Eu in mod natural am simtit de ieri nevoia sa dorm si sa ma refac. Am simtit azi nevoia sa postesc cu lichide ca sa ma curat. Am simtit tot azi nevoia sa imi fac tratament reiki dupa 1 an de cand nu am mai facut deloc. Am simtit sa va scriu voua despre ce stiu eu. Simt nevoia sa ma iubesc si sa raspandesc iubire. Imi urmez chemarea sa ma duc acolo unde e nevoie de mine si vreau sa ma tin departe de grijile materiale si de nevoi pur omenesti si egoiste. Nu stiu daca intamplator – dar cum nimic nu e intamplator…- dupa vreo 2 luni de existenta completa in pielea mea de om egoist, rautacios, tulburat, fricos, ambitios, atasat si nelinistit, adica in cele mai joase vibratii posibile pe care le-am trait in ultimii 3 ani – de ieri am redevenit cine sunt la vibratia mea frumoasa si inalta. De parca am incheiat o perioada. De parca ,gata, am simtit inca o data cum e sa ai vibratia joasa, acum e timpul sa ma intorc la starea mea naturala.

Ma bucur sincer ca am experimentat inca o data aceste stari vibratorii joase pentru ca mi-am dat seama ca nu mai pot trai cu ele si ca ma doare sa fiu cum am fost in trecut. Mi-am dat seama ca fericirea mea sta in a ma identifica cu spiritul pe care l-am intrupat de pe Venus, si in a imi face misiunea: sa imi amintesc iubirea si apoi sa o raspandesc in lume, ajutandu-i si pe altii sa isi aminteasca.

Dragii mei, pe 5-6 voi fi pe o plaja, intr-o alta tara – Sinele meu stie de ce – si voi medita pentru a primi initierea noii dimensiuni, pentru a accepta darurile, pentru a ma declara inca o data in slujba omenirii, pentru a imi activa puterile, pentru a pasi inainte, pentru a ma ruga pentru noi toti de pe planeta si cei care ne sustin din Univers. Voi fi trup si suflet alaturi de toti si ma voi gandi la voi si va voi trimite toata iubirea pe care o pot eu radia.Stiu ca sunt o piesa din puzzle si ca eu pot ajuta la ridicarea planetei in vibratie. Imi urmez chemarea.

Si voi sunteti. Urmati-va chemarea zilele ce vor urma si sa ne regasim in iubire dupa 6 iunie!Vom povesti atunci ce s-a intamplat, ce am trait, ce am simtit. Voi face si o noua intalnire in parc.
Va iubesc! Felicitari ca am ajuns impreuna aici! Mai avem mult de mers, insa suntem impreuna si ne-am regasit, si suntem determinati sa continuam si sa ne facem misiunea! E cel mai important!
Va iubesc, fiinte minunate de lumina! Ne vedem pe partea cealalta! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)