Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 23 ianuarie 2013

2013: anul in care sufletul se uneste cu trupul

De Lauren, pe 17 ianuarie 2013
La multi ani! Asadar, nu numai ca am reusit sa ajungem în 2013… un an (13) absolut sacru, influent, deosebit de creativ, alchimic si transformativ… dar si intr-o noua era (de aur) a lumii. Desi imi este greu sa inteleg ce inseamna asta pentu mine/voi/noi chiar acum, felicitarile sunt categoric potrivite. Celebrarile complete inca nu au inceput… mai avem de lucrat la integrarea corpurilor mai dense … dar daca sunteti foarte atenti, puteti simti ca petrecerea incepe în inima voastra.
 
Sunt foarte multe lucruri despre care as putea scrie, de la precedentul meu raport, care a fost, teoretic vorbind, acum o luna, dar care pare sa fi fost acum o viata… iar acest lucru este foarte adevarat, pentru multi. Acum traim, literalmente, o viata cu totul noua de la fuziunea sufletului, care s-a produs intre 12:12:12 si 21:12, (re)uniunea sacra din interiorul nostru, pe care am numit-o în trecut „punctul spiritual optim”, imbinarea fortelor divine masculine/feminine… în care spiritul se uneste cu materia, în care mintea se uneste cu inima, în care sufletul se uneste cu trupul, în care se produce Inaltarea.
Si acum?
Pleiadienii spun ca, desi acum avem acces continuu la aceasta stare exaltata de A FI, desigur ca inca mai avem de asteptat, pentru ca trupurile noastre mai dense (emotional/fizic) sa vina din urma… acest lucru nu e deloc o surpriza. Si asta este ceea ce facem acum, în timpul acestei perioade de tranzitie, care se pare ca va fi în vigoare pana la Echinoctiul din martie. Fara nicio indoiala ca aceia care sunt de mult timp în aceasta calatorie sunt foarte versati în procesul de integrare… mai intai, venirea unei noi vibratii si fericirea ce insoteste expansiunea uriasa a corpului spiritual si mental. Apoi urmeaza purificarea emotionala (cititi: prabusirea) si mutatia fizica (cititi: durere), necesare pentru a inlatura orice programe/amintiri bazate pe frica, pastrate în corpurile/celulele noastre de frecventa mai joasa.
 
Pentru multi dintre noi, procesul continuu de purificare emotionala si mutatie fizica se desfasoara de multi ani – el s-a intensificat foarte mult în 1999 si (mi s-a spus) se va incheia în 2013, pentru multi dintre cei care citesc aceste randuri. Pentru unii (în special persoanele Indigo, raza albastra si semintele stelare care intra in corpuri deja existente/starseed walk-ins), onorarea acestui proces de transformare a insemnat o perioada prelungita de solitudine si, în unele cazuri, de izolare si chiar de incapacitate fizica, astfel incat sa poata avea loc transformarea celulara in modelul nostru divin. Si nu a fost deloc de gluma… caci pentru aceste suflete sensibile, stimulii intensi din lumea externa au fost atat de coplesitori, incat, de multe ori, singura lor alegere a fost sa ramana în spatiul sigur de acasa, creat de ei… vreme de ani si ani de zile.
 
Pentru cei tinuti captivi în acest spatiu, acest proces nu a fost altceva decat o a g o n i e si numai cei care trec prin transformarea/mutatia fizica intensa pot intelege si vor intelege calatoria de a ajunge aici. Acestea fiind spuse, Consiliul Pleiadian ne asigura ca incepem deja sa transformam calatoria noastra FOARTE launtrica, într-o calatorie catre exterior… ca, intr-adevar, „am ajuns”, chiar daca (temporar) pare altfel.
 
Acesta nu este genul de ajuns din vremurile trecute – în care treceam printr-un val de purificare si ajungeam pe un nou teren dimensional – ci mai mult o intoarcere vibrationala Acasa – o intregire, o ancorare completa (celulara) în ceea ce este real. Pana acum, am integrat treptat fiecare val, pe masura ce el venea peste noi, într-un mod zdrobitor, dar uneori, mi se aminteste ca acum sa ma eliberez de acele „obiceiuri”… ca asta nu mai este o realitate si ca lucrurile se misca mult mai rapid acum.
 
Incepand de la Solstitiul de Iarna, fiecare dintre noi s-a „conectat” intr-o maniera cu totul noua si unica. E de la sine inteles ca acest punct de „sosire” nu e acelasi pentru toti, dar exista o similaritate, la care toti ne vom putea raporta… o legatura comuna cu ceea ce este adevarat, un sentiment de unitate sincera, intelegerea si manifestarea IUBIRII pure.
 
Cei din lumea nevazuta mai mentioneaza faptul ca multi dintre cei care citesc aceste randuri cauta, cu sinceritate, sa faca pasul urmator în calatoria/scopul lor, simtind urgenta de a avansa/a face schimbari, dar neavand NICIO IDEE ce inseamna asta sau cum sa o faca. Cei din lumea nevazuta imi explica foarte clar ca aceasta nu e vremea în care sa facem acest lucru… ca incertitudinea actuala din jurul nostru este toata claritatea de care avem nevoie, ca sa onoram, cu adevarat, linistea.
Pe masura ce ne apropiem de echinoctiu, lucrurile se vor linisti si norii se vor risipi – insa, intre timp, aceasta trecere tainica este cel mai bine valorificata, examinandu-ne cu atentie drumul existent si permitandu-i sinelui/vietii noastre sa se acomodeze cu noile noastre obiceiuri. Aceasta perioada de tranzitie este atat de esentiala, incat ar trebui sa o intampinam cu bratele deschise, caci în curand nu vom mai avea nici timpul si nici interesul pentru o astfel de instrospectie. Ni se cere sa pretuim aceste ultime clipe de inactivitate, sa avem grija de inocenta sinelui nostru nou-nascut si sa folosim cu eficienta aceasta perioada, hranindu-ne trupul omenesc si imbratisand fiecare clipa noua, acum, cand descoperim noi parti din noi insine, în acest spatiu foarte nou si avand o perspectiva atat de noua.
Vom avea de „digerat” atat de multe lucruri, incat cei din lumea nevazuta ne implora sa ne folosim timpul/energia acceptand acest nou nivel de intelegere si ca, treptat, deliberat, sa ne deschidem fata de inaltimile pe care ne va conduce aceasta calatorie a IUBIRII. (Mai merita mentionat faptul ca mi s-a spus ca, daca în timpul acestei perioade de recalibrare, va este dificil sa va accesati legatura cu Sursa, perioda de deconectare va trece în curand, iar necazurile voastre se vor diminua.)
Programul de detensionare
Chiar inainte de portalul 12:12:12, am inceput sa primesc mesaje care spuneau ca aceia care au perseverat, deprinzand arta constiintei 5D, vor intra în curand intr-o perioada de „detensionare”, care a inceput la portalul datei triple si care va fi in vigoare, pentru unii, pana la echinoctiu, iar pentru altii va incepe la echinoctiu.
Acest proces deja se desfasoara, pentru aceia care intra în noile roluri de conducere si care vor fi cautati de cei care incep abia acum sa devina constienti de divinitatea lor si de programul realitatii pentadimensionale, care este, în sfarsit, disponibil pentru toti cei care il aleg. Cei care s-au pregatit timp indelungat vor merge primii, pentru a fi acolo (ca exemple vii), ca sa ii ghideze pe cei care abia intra în densitatea a 4-a si care au primele strafulgerari despre 5D, acum, cand portalurile sunt, în mod oficial, deschise. (Apropo, aflu/simt/percep o expansiune extraordinara printre acei cititori ai TWYH, care isi vor asuma în acest an, noile roluri de conducere!)
Iata cum inteleg eu asta…
 
Portalul 12:12:12 a avut rolul de a rupe legaturile deschizatorilor de drum, cu lumea 3D (dualitatea), dupa care, pe 21 decembrie, am trait renasterea noastra colectiva, în noua era a lumii, odata cu transmisiile solare codificate (IUBIRE universala), de la „noul Soare”. Aceasta din urma a putut fi simtita ca „o emancipare de ordinul cel mai inalt”…. o experienta colectiva de grup, de eliberare, care a dat nastere unei senzatii euforice de detasare, de expirare, de eliberare din capcana dualitatii. (NOTA: S-ar putea foarte bine ca aceasta sa fi fost o experienta temporara, inainte de integrarea frecventei 13 la nivel celular, dar este, totusi, un punct de reper pentru locul în care vom reveni, odata ce am asimilat-o.)
 
Acum, cand cele doua evenimente mult asteptate au avut loc, pentru cei care au lucrat activ si constient în directia Înaltarii biologice, corpul nostru fizic va trece prin ceea ce Consiliul Suprem Pleiadian numeste o perioada de „detensionare”… care va avea loc dupa ce va fi activata a 13-a spirala din ADN, spirala guvernanta a tiparului nostru de dimensiunea a 12-a/a sistemului ADN-ului nostru.
 
Acest proces de detensionare mi-a fost explicat ca fiind o „schimbare radicala a geneticii umane 3D, care ne va readuce la tinerete, la reinvierea proceselor biochimice, care conduc la revitalizare”... si care, presupun, inseamna acelasi lucru cu transfigurarea. Aceasta intinerire, spun ei, va fi simtita ca o intensificare a energiei, eliberarea de tiparul nostru karmic si integrarea sau asimilarea corpului Adam Kadmon.[„Omul primordial”, vezi Cabala. N.tr.] Cei care trec prin acest proces e posibil sa simta deja (in valuri) o schimbare profunda a starii fizice de bine… o invigorare sau o crestere a rezistentei, granite energetice mai ferme, o marire a sensibilitatii fata de experientele tactile si/sau o diminuare a simptomelor „Înaltarii”. În acest moment, aceste experiente inca sunt putine, dar ele se vor inmulti.
 
Pleiadienii spun ca, pentru acest grup, simptomele emotionale/fizice vor disparea treptat, odata cu eliberarea de vechiul model, undeva în intervalul dintre 21 decembrie si echinoctiul din martie. Unii isi vor intrupa divinitatea inaintea altora, iar unii (persoanele Indigo, pana la generatia de cristal) au divinitatea deja intrupata, dar în acest an vor iesi pentru prima oara în fata, ca lideri/exemple ale noii omeniri. (Grupul acesta din urma a receptionat semnalul transmis prin intermediul portalului 11:11, de a-si asuma functiile meritate, de custozi planetari ai tuturor taramurilor Pamantului. Acestea nu sunt obligatoriu roluri publice – dar pot fi. Daca ati primit semnalul prin inspiratie divina, un mesaj din partea ghizilor sufletului vostru, ori ati simtit nevoia de a trece la ceva cu totul nou sau iesit din comun, acesta este, în special pentru voi, un mesaj de validare, ca sa tineti cont de acea chemare.)
 
Mai simt ca, pe durata urmatoarelor cateva luni, exista sentimentul cert de „transmitere a tortei”, de la prima generatie de Lucratori intru Lumina, la generatia urmatoare, de seminte stelare/Indigo/raza albastra/etc., care sunt acum chemate la „serviciu activ”. Pentru acest grup din urma – cei care au lucrat în ultimii zece ani, doar la transmutarea genetica si la transformarea lor biologica – mi se spune ca aceasta va fi o perioada de finalizare genetica, ca pregatire pentru serviciul activ, în timp ce unii Lucratori intru Lumina isi vor asuma acum roluri mai „pasive” si vor avea, în sfarsit, ocazia sa mearga înauntrul lor, pentru a se ocupa, cu perseverenta, de procesul lor de transfigurare si/sau pentru a trece la roluri noi, ca intelepti/ghizi, pentru generatia urmatoare.
Prototipurile noului om
Pentru aceia dintre voi care au inceput procesul de detensionare, se poate sa fi remarcat mici schimbari în sistemul vostru fizic. (Sistem fizic este cel mai bun mod în care il pot considera, ca sa rezum esenta constientei incarnarii noastre ca om nou, care inseamna mult mai mult decat corpul fizic. El se refera la proiectia sinelui în forma fizica, insa include toate straturile de diferite densitati ale Luminii, care ne alcatuiesc intreaga experienta umana.)
Unele dintre aceste schimbari se manifesta prin faptul ca remarcam ca, dintr-odata, în lumea fizica par a fi posibile lucruri care nu pareau posibile, în urma cu putin timp… lucruri pe care se poate sa le fi evitat sau de care ati fost dezinteresati, foarte mult timp. Parti latente din noi ar putea parea ca prind din nou viata, facandu-ne din nou cunostinta cu viata, în moduri pe care le-am uitat.
 
În zilele de inceput ale fuziunii noastre 3D-5D, intram si iesim – vom intra si vom iesi – în mod frecvent din 3D si 5D… asa ca nu fiti descurajati, daca veti cadea din gratie în mod repetat, în timp ce ne calibram si ne adaptam la aceste noi inaltimi. Cei din lumea nevazuta doresc cel mai mult ca noi sa „nu ne grabim”, în timp ce invatam cum sa facem lucrurile aici… sa parcurgem acest proces pas cu pas si sa ne amintim ca el nu este o cursa spre o destinatie, ci un grad mai profund de trezire. Cel mai bun mod de a ne bucura de aceasta experienta este sa simtim fiecare strop din ea… fara judecata… sa fim martori la cresterea lenta a expansiunii, ca la un proces de descoperire, ce se desfasoara zi de zi sau chiar ceas de ceas.
 
Procesul de detensionare ne va aduce, în final, de la o stare de dependenta fizica, la cooperare reciproca cu biologia noastra. Costumele noastre trupesti sunt destinate, în mod genial, sa se adapteze, sa lucreze constient CU noi si PENTRU noi, în timpul sederii noastre ca oameni în lumea fizica – insa, vreme foarte indelungata, ele au parut sa lucreze impotriva noastra. Pleiadienii afirma ca, intrucat corpul nostru fizic a fost privat de substantele sale nutritive (adamantine) originale, acum – ca aceasta hrana (IUBIREA) este reintrodusa în celulele noastre – corpul nostru isi reaminteste de starea sa de divinitate, de auto-sustinerea si de vitalitatea adevarata.
 
Aceasta perioada de reintroducere a IUBIRII în celulele corpului nostru fizic este un lucru minunat de urmarit… si mi se spune sa ne asteptam la fluctuatii, caci vom intra si vom iesi din aceasta stare binecuvantata de multumire, pe masura ce celulele noastre se „desprind” de formele lor false de sustinere… care deriva din reteaua artificiala la care modelul uman 3D a fost conectat, vreme foarte indelungata.
 
Acum, ca am fost eliberati din aceasta retea artificiala, suntem liberi sa ne bucuram de adevarata forma si functie a modelului original divin-uman si de sistemul ADN-ului aferent, care este un sistem de auto-guvernare, ce depaseste cu mult nevoile fiintei umane 3D. Noile prototipuri umane vor fi capabile de foarte multe lucruri, iar aici, la TWYH, vom invata impreuna despre absolut fiecare aptitudine ce se dezvolta înaintea noastra, insa, de departe, cea mai miraculoasa dintre ele, potrivit Consiliului, va fi capacitatea noastra de a ne mentine în stari exaltate de bucurie creatoare, pura, în timp ce suntem în forma umana. Acest grad de bucurie, ce decurge din transcenderea emotiei (polarizate), va fi noua noastra constanta, iar pleiadienii spun ca, mai mult decat orice, ei asteapta cu multa nerabdare sa fie martori si sa participe alaturi de noi, la aceasta stare de FIIntare divina.

Sursa : http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)