Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 9 ianuarie 2013

Drunvalo Melchizedek - ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

 
 
22 decembrie 2012
Traducere Alina Ghent si Irina Cruceru
Salutari tuturor, sunt Drunvalo Melchizedek si ia ghiciti … suntem inca in viata, ha ha ha! Suntem inca aici si este exact asa cum au spus mayasii ca se va intampla. Ei spuneau ca nu cred ca se va intampla ceva special, pe data de 21 – si aveau dreptate. Dar nu am iesit din aceasta posibilitate, mai avem inca 3 ani, 3 ani si jumatate pana cand se va incheia perioada profetiei, pana cand vom sti ca se va termina cu adevarat si daca chiar nu se va intampla nimic. Voi contiuna cu intrebarile, si cred ca toate astea va vor ajuta, sper ca va vor ajuta, este ceea ce imi spune inima mea.
Si vom trece imediat la prima intrebare, care este de la Alisa, din Toronto, Canada.
Multumiri Drunvalo, numele meu este Alisa, sunt din Toronto Canada si intrebarea mea este: In ceea ce priveste aceasta noua schimbare catre constiinta feminina, la ce ne putem astepta si cum ne putem pregati mai bine pentru aceasta? Ne poti da vreun sfat, ca sa ne putem face tranzitia mai usoara? Multumesc si iti multumesc foarte mult pentru munca ta.
Alisa, iata o intrebare foarte buna. Este o intrebare foarte subtila. Cum te poti pregati pentru aceasta contiinta feminina? Esti femeie si ai un „sistem imunitar” natural, as putea spune, care stie exact ce trebuie sa faca in legatura cu aceste schimbari si atunci cand intri in astfel de situatii. Dar raspunsul se afla in acelasi lucru despre care vorbeam – este vorba de a intra in inima ta. Aici e locul unde totul este asociat cu ceea ce se intampla. Aceasta e poarta pentru a intra in aceasta lume si e poarta de a iesi din aceasta lume, este raspunsul la aproape orice intrebare; intrarea si modul de a face acest lucru se afla in drumul catre inima ta. Daca vrei sa stii cum sa incepi aceasta tranzitie lina, a constiintei feminine, intra in inima ta, gaseste-ti Micul Spatiu din Inima – punct in care tu iti poti aduce Sinele tau Superior. Micul tau Spatiu este conectat cu Micul Spatiu din inimile tuturor oamenilor care există, iar in acel spatiu, nu exista timp linear, exista timp sferic – trecutul, prezentul si viitorul se derulează, toate, in acelasi timp. Asadar, poti intra in Micul tau Spatiu si ii poti cere Sinelui tau Superior sa vina acolo si il poti vedea, il poti simti, poti sa comunici cu el asa cum comunicam noi acum, iar Sinele tau Superior iti poate spune exact cum este cel mai bine pentru tine sa procedezi, sa descoperi esenta launtrica a constiintei tale interioare si cum poate acest lucru sa invete lumea si pe alte femei cum sa procedeze. Daca faci acest lucru, ar aparea o lumina mare asupra lumii si asupra oricui din acest taram.
Odata ce iti cunosti Sinele Superior, odata ce ai facut acel contact, ai castigat jocul vietii, pentru ca Sinele tau Superior iti poate accelera evolutia atat de mult, incat pare nebunesc, dar este exact de ceea ce trebuie in acest moment. Este un nivel superevoluat al constiintei, care iese la suprafata din fiintele umane. Asta e ceea ce as face eu – as intra in micul spatiu al inimii, as face o conexiune directa cu Sinele meu Superior si as asculta cu atentie ceea ce are de spus, despre cum ti-ai putea dezvalui constiinta. Acesta este cel mai usor lucru de facut. In lumea exterioara e mai greu sa intri in contact cu Sinele tau Superior sau cu alte nivele de constiinta. Este usor, oricine o poate face, pana si un copil o poate face; in interiorul inimii tale, este foarte usor si extrem de puternic.
Sa vedem urmatorul mesaj, de la Paul.
Buna, Drunvalo, sunt Paul, din Los Angeles, California, si am o intrebare cu privire la cum putem folosi cel mai bine energia care va veni aici, din 21 decembrie, pana in 23. Am vazut postarea ta despre invatatorul mayas Arctan, care spune ca, pe parcursul acelei ferestre in timp, va fi o uriasa cantitate de energie care va inunda planeta si, in special, este o fereastra timp de 8 minute, chiar in centrul acesteia, unde va fi o energie extrem de puternica, ce va putea avea un efect enorm asupra constiintei. Si spunea ca structurile si piramidele care au fost contruite au ca scop mentinerea frecvente acelei energii, pentru a o mentine cat mai mult, astfel incat constiinta sa aiba timp sa prinda acel nivel la care sa creasca. Si intrebarea mea este: din moment ce Merkaba e un camp viu, inteligent, care este programabil, exista vreo cale prin care noi sa luam cumva acea energie si sa fim pastratori ai acelei frecvente pentru ei si se poate ca Merkaba noastra sa actioneze ca un rezonator pentru noi si pentru ca alte persoane sa poata beneficia de acea frecventa mai mult timp; si daca acest lucru e posibil, sa-mi spui cum s-ar putea face. Ar fi minunat! Si, de asemenea, iti multumesc foarte mult, Drunvalo, iti multumesc foarte mult pentru munca pe care o faci si pentru tot ceea ce faci pentru aceasta planeta si pentru constiinta. Multumesc foarte mult.
Iti multumesc, Paul, pentru intrebarile tale.
Este mai mult decat atat. Arctan si ideile lui nu sunt in perfecta aliniere cu mayasii cu care am vorbit eu, dar multe dintre lucrurile despre care vorbesc ei sunt similare. Si chiar daca sunt sau nu 8 minute, acest lucru este discutabil, dar ideea este ca exista o pulsatie, o pulsatie foarte puternica, ce se metine timp de cateva zile dupa asta. Nu e foarte clar, dupa discutiile mele cu ei, modul cum funcioneaza, cu exactitate. Totusi, din discutiile mele cu ei – si are legatura cu subiectul nostru – a reiesit faptul ca urmasii civilizatiei Hopi care traiesc aici, in Arizona (arheologii cred acelasi lucru) au venit din Oldebarian Straint, au mers prin Canada si au ajuns aici. Eu am stat cu bunicul lor, Eric – care a facut parte din Consiliul Hopi si a fost, de asemenea, si cel care inregistra istoria lor; el mi-a spus ca mayasii i-au trimis aici, spre Arizona, cu multa vreme în urma. Ei au incercat in permanenta sa afle cu cat timp in urma s-a intamplat acest lucru şi se pare ca s-a petrecut acum 2.000 de ani, dar nu sunt foarte clari nici in aceasta privinta. A fost un grup de mayasi care s-au deplasat, care stiau exact sa interpreteze urmele si puteau sa-ti arate, roca cu roca, pe unde au trecut. Au fost in Palenque, in Mexic, unde au stat 800 de ani, apoi au mers mai departe, unde se afla acum, intr-un loc foarte uscat din nordul Arzonei si timp de ani de zile am incercat sa aflu de ce i-au trimis aici, de ce au facut acest lucru? Sa-i trimita atat de departe, asteptandu-se sa faca ceva – iar acesta a fost un mare secret . Dar ceea ce am descoperit acum este faptul ca aceasta energie, vine din centrul galaxiei si apare prin Soare, pana in Pamant si sunt doua locuri pe Pamant unde se concentreaza: noi le numim caini solari”, sunt ca doua mingi luminoase in culorile curcubeului, care se afla de-o parte si de alta a Soarelui. Nu se vad de oriunde, trebuie sa vii in Sud-Vest ca sa le vezi; sunt uimitoare. Sunt doua globuri luminoase care ies din Soare, care provin din centrul Galaxiei si ajung pe Pamant, in doua locuri: unul este in Guatemala, iar celalalt este aici, in Zona Celor Patru Colturi, zona in care ne aflam noi acum, in Sedona. Si acea energie este asteptata sa loveasca aici; nu se intampla oriunde in lume, se intampla doar aici. Eu cred ca acesta este motivul pentru care ei se afla aici; ei stiau de mult acest lucru si de ce au fost trimisi cu mult timp in urma, pentru ca mayasii sa fie in doua locatii in acelasi timp, pentru a-si indeplini misiunea. Si ceea ce cred eu, Paul, este ca, da, structurile piramidale care creeaza reteaua ii permit acestei energii sa intre in retea si sa o putem accesa prin intermediul acesteia; si mai cred că o poti accesa cu usurinta, daca se intampla sa fii intr-unul din aceste doua locuri. Si apoi, dupa cateva zile, ea dispare (el spune ca dupa 3 zile, dar nu sunt sigur. Este foarte intensă, dar apoi, inceteaza treptat.
Daca in acel moment te afli in Micul Spatiu din Inima, lucru pe care l-am si facut in acele momente, poate ca tu poti prelua frecventa acelei energii, o poti inregistra in Merkaba ta si le poti permite altor persoane sa o foloseasca. Se pare ca ar functiona, dar s-a intamplat deja. Ha, ha !! Si deci, nu stiu cum te va ajuta acest lucru, draga Paul, dar sper ca te va ajuta putin.
Acum, va trebui sa trecem la urmatoarea intrebare – desi mai este inca un lucru despre care as vrea sa vorbesc, in legatura cu ceea ce am spus. Constiinta feminina care este adusa prin acel impuls energetic, care schimba totul, acea constiinta feminina nu se integreaza complet pe Pamant, timp de aproximativ 9 ani. Asadar, desi o vedem deja venind; te poti uita oriunde in lume, femeile devin mai puternice si sunt in pozitii-cheie – incepand cu sistemele bancare, cu guvernele si in orice alt domeniu; poti vedea femei-presedinte in Argentina si in Chile, dar si in Germania si aproape ca am avut-o pe dna. Clinton in fruntea Americii si s-ar putea sa reuseasca la alegerile viitoare. Poti vedea cum se intampla toate astea, incepe sa apara treptat pe Pamant si e un inceput incredibil, pentru ca este ca un copil care se naste si e aproape ceea ce ne trebuie, dar schimbarea nu se petrece intr-o secunda. Noi avem de-a face cu timpul cosmic, in care sunt cicluri foarte, foarte mari de timp, 9 ani fiind ca o respiratie, ca un moment in timp. Dar, dupa 9 ani, daca noi vom fi tot aici – si eu nu cred ca vom mai fi – vom vedea lumea exterioara transformata. In schimb, cred ca vom trai acest fenomen intr-un mod diferit, pentru ca vom fi mai degraba in a 4-a Dimensiune, decat in a 3-a – si, oricum, asta e tot ce pot sa-ti spun..
Acum, am o intrebare de la Calate Lin, din Taiwan.
Stim ca trebuie sa asteptam vremea cand Mama Pamant se va inalta, si de asemenea, ca vom pierde fluxul de informatii si accesul la internet, ca emisiile solare sunt imense si poate va fi necesar sa contactam persoane aflate la distante mari si sa luam niste decizii personale. Intrebarea mea este: care sunt semnele pe care Mama Pamant le va da, cand va incepe inaltarea? Si cum vom sti cand este momentul sa ne inaltam odata cu ea, daca nu putem accesa informatii corecte, de la oameni ca Drunvalo?
Pai, am vorbit deja despre cateva dintre toate acestea si am acelasi raspuns. Daca vrei sa stai conectat cu persoane din jurul lumii si cu care esti tu conectat, poti intra in Micul Spatiu din Inimă, iar acolo, toate fiintele umane si toate formele de viata sunt interconectate. Si tot ce ai de facut este sa-i inviti acolo; cereti-le sa vina acolo si vor fi acolo. Este cu mult mai bine decat pe Skype sau orice alta cale de comunicare; ai o persoana reala si poti vorbi cu ea. Asadar, comunicarea ta nu trebuie sa fie blocata, doar pentru ca internetul cedeaza sau ceva de genul acesta
s-ar putea intampla. Invatati telepatia, este cea mai usoara, este cu mult mai usor decat sa-ti dai seama cum functioneaza computerele si orice altceva. Si poti face acest lucru – ai mai facut-o pana acum si poti sa o faci si de acum incolo. Invata sa traiesti in inima si invata ca inima ta are cele mai uimitoare forme de telepatie. Si va vom ajuta, daca vreti, ii puteti intreba pe profesorii de la scolile mele, iar ei va vor invata acest lucru. Si va vor invata orice veti avea nevoie si este tot ce va pot spune faceti.
Mai exista o metoda foarte simpla de comunicare, fara sa intrati in inima voastra; e o forma de telepatie, creata cu ajutorul cristalelor. Este foarte eficienta, trebuie doar sa aveti un cristal de turmalina, care sa fie taiat foarte subtire si veti descoperi ca la un capat al lui curge, doar intr-o directie, pana si electricitate (electricitatea curge doar intr-o singura directie, intr-un cristal de turmalina). Daca il tineti cu varful pe al treilea ochi si va ganditi la orice persoana de pe Pamant, atunci veti face o conexiune directa cu ea. Chiar functioneaza! E uimitor cat de bine functioneaza. Dar prin inima voastra e mult mai bine. Ha ha ha !! E mult mai bine !
Deci, sper ca te va ajuta raspunsul meu.
Si avem o alta intrebare, care a venit de la destul de multa lume, asa ca am condensat raspunsul.
Intrebarea este: Cum vom face schimbarile interioare, pentru cei care se muta din creier in inima, cum ne pregatim pentru o schimbare a constiintei?
Aceasta este o intrebare vasta. Si raspunsul revine de fiecare data, iar si iar, si el este sa nu respiri, functionezi sau actionezi din minte; aceasta a fost caderea din Paradis, despre asta era vorba in cadere. Am fost in Atlantis si traiam in inimile noastre, iar cand am cazut, tot ce am facut a fost sa ne mutam din inima, in minte - aceasta a fost caderea. Sigur ca putem vorbi despre acest lucru, ca o trecere din Dimesiunea a 4-a in Dimensiunea a 3-a – dar, in termeni mult mai simpli, tot ce am facut a fost sa ne mutam din inima, in minte. Iar Inaltarea nu e nimic mai mult decat inversul acelui lucru, nu e nimic mai mult decat sa ne mutam inapoi, din minte, in inimile noastre.
Acesta este un lucru foarte simplu si daca esti pasionat si esti puternic si chiar iti doresti acest lucru, intri in meditatie si iti poti gasi drumul catre inima ta. Noi avem instructiuni, noi iti putem arata cai care sunt cunoscute de mii de ani si spun din nou, daca mergi la scoala noastra, ti se va arata cum sa faci cest lucru, iar noi vom prezenta treptat informatii, prin intermediul acestor Intrebari si Raspunsuri (Q&A), care te vor ajuta – sau in orice fel putem – dar este clar ca trebuie sa parasesti mintea, sa intri in inima si sa restabilesti conexiunea din inima catre minte, pentru ca mintea sa fie, de fapt, o telecomanda a inimii si nu invers. Si de acolo, tot ce iti trebuie se afla acolo – nu doar conexiunea cu Sinele tau Superior, ci si conexiunea cu toti oamenii din intreaga lume si mult mai mult decat atat. Creatia insasi are loc acolo, iar cand iti aduci aminte despre ce este vorba in Creatie, cine esti si care este natura ta, care e de mult timp uitata, atunci toata aceasta amintire incepe sa-ti revina. In invelisul exterior al inimii, in Spatiul Sacru al Inimii, sunt stocate inregistrarile Akasice ale intregului Univers, din trecut, prezent si viitor – iar tu ai inregistrarile tale Akasice, tot ceea ce ai facut oriunde si oricand si orice vei face de acum, pana la sfarsit. Si cand intri acolo, vei vedea ca poti accesa acele inregistrari; doar ceri asta si se va intampla.
Exista niste lucruri foarte importante, pe care ar trebui sa le stii acolo. Tu ai venit de pe alta planeta sau dintr-un alt mod de a fi, aceasta este o planeta copil, nu e foarte batrana, iar noi suntem mai batrani decat ea. Toata lumea de pe Pamant a venit de altundeva, dar cand ai venit aici, nu ai vrut sa uiti – pentru ca este usor sa uiti, atunci cand ajungi aici, jos, in aceste lumi de joasa vibratie, intunecate si dense; nu ai vrut sa uiti cine esti si ai facut un program foarte special, pe care l-ai inregistrat in Spatiul Sacru al Inimii tale, care iti aduce aminte de ce ai venit aici. Iti spune exact principalul motiv pentru care ai venit pe Pamant si ce ai de facut cat timp esti aici; care este misiunea ta si scopul venirii tale aici, de cand ai ajuns pe aceasta planeta.
Odata ce iti aduci aminte care e scopul venirii tale aici, aceasta amintire iti schimba intrega viata, transformand totul. Odata ce stii de ce si iti aduci aminte – informatia venind dinlauntrul tau, nefiind spusa de altcineva, care crede ce ar trebui sa faci tu – aceasta cunoastere iti modifică cursul evolutiei si al directiilor pe care le urmezi pe Pamant, iar acesta este un lucru important. Dar mai sunt si alte lucruri care sunt importante aici; noi tinem lucruri foarte aproape de inima noastra, toti suntem diferiti, dar toti avem ceea ce eu numesc dorinta cea mai profunda a inimii. Sunt lucruri pe care vrem sa le vedem create in lume sau schimbari pe care noi vrem sa le facem in Univers – iar acele schimbari sunt foarte atent inregistrate in Spatiul Sacru al Inimii tale, asa incat nu le vei uita, iar cand iti vei aduce aminte, efectul asupra ta va fi imens si puternic. Si odata ce aceste lucuri incep sa se imbine, bucatile de puzzle ale fiintei tale reale sunt puse la locul lor, amintirile incep sa-ti revina si incepi sa-ti reamintesti totul, totul ti se dezvaluie. Incepi sa-ti aduci aminte cine esti cu adevarat, de unde vii si despre ce e vorba in toate acestea si tot asa. Asadar, toate acestea se gasesc in inima ta si nu le vei gasi in mintea ta, sunt doar in inima ta, acesta fiind cursul firesc, acesta fiind scopul existentei tale.
În primul rand, gaseste-ti drumul catre inima ta, gaseste-ti drumul catre Spatiul Sacru. Spatiul Sacru este un imens camp toroidal. Campul toroidal are cca. 3 metri in diametru si a fost descoperit de Stanford; este descoperit stiintific, nu e ceva inventat, ci este real, putand fi masurat. In interiorul acelui camp toroidal, care are cca. 3 m. in diametru in afara corpului tau, se afla un camp mai mic, care are cam 1 m. Campul exterior este Spatiul Sacru al Inimii, iar cel interior este Micul Spatiu din Inima si este generat de spatiu. Prin aceste campuri, exista a cale cunoscuta dintotdeauna – mai exact, modul in care creezi imagini din Micul Spatiu al Inimii si cum pot acestea iesi afara, prin raze de lumina in jurul capului tau, raze care sunt generate de glanda pineala. Si multe alte lucruri despre care chiar nu am discutat. Dar voi stiti ca lucrurile acestea sunt chiar acolo… sunt chiar acolo, tot ce trebuie sa faci este sa-ti gasesti drumul catre inima ta si toate aceste amintiri vor incepe sa se iveasca. Si cand o vor face, te vei transforma, De asemenea, tu esti pregatit pentru ceea ce va urma sa se intample, totul devine usor si iti amintesti ca ai mai facut-o si inainte si iti aduci aminte cum te simteai atunci si cum sa continui. Aşadar, aceasta este cheia: gaseste-ti drumul catre inima ta, fa ceea ce este necesar, si noi vom face tot ce vom putea, pentru a te ajuta sa-ti gasesti drumul catre inima ta.
As dori sa mai fac precizari legate de ceea ce aud de la oameni din intreaga lume si anume, ca le este teama ca se vor pierde in aceasta tranzitie si ca nu-si vor gasi calea si, cumva, vor fi lasati in urma. Este foarte important de inteles ca asa ceva nu se va intampla, pentru ca nu te poti pierde. Stiu ca religiile va spun ca noi avem doar o viata si ca murim, ca avem o singura viata pe Pamant si ca asta e acea viata (unele religii fac asta). Nu e adevarat. Voi sunteti eterni, tot timpul ati fost si veti fi eterni si nu puteti fi pierduti; puteti fi pierduti pentru un moment in timp, dar viata va reveni si te va readuce catre tine insuti si vei realiza ca lumea exterioara si lumea interioara sunt unul si acelasi lucru. Ele nu sunt diferite, iar cand te uiti la cer si la stele, de fapt te uiti la tine – nimic nu e diferit. Deci, nu vei fi lasat in urma si, in realitate, aceasta este o frica nefondata.
Aşadar, va rog, relaxati-va, doar relaxati-va si veti reusi.
Iar daca chiar vreti sa stiti, intrati in Micul Satiu al Inimii, priviti spre viitor, si veti realiza ca sunteti inca in viata, ca sunteti functionali si veti vedea in ce anume v-ati transformat. Prin urmare, viata este foarte diferita, realitatea este foarte diferita de ceea ce ne-au spus parintii nostri, de ceea ce spun guvernele, diferita de ceea ce spune stiinta, este diferita de ceea ce spune religia. Trebuie sa admit ca sunt cateva religii care sustin cu precizie acest lucru, dar sunt alte religii care nu sunt clare, din punctul meu de vedere (aceasta este parerea mea). Deci, sper ca toate acestea sa va ajute – si noi vom continua sa va ajutam, in orice mod putem.
Daca aveti intrebari, va rog accesati www.drunvalo.net, la sectiunea Q&A, urmariti indicatiile de acolo si trimiteti-le la noi. Vrem sa avem vesti de la voi. Am pierdut o parte din intrebari, din cauza unei probleme la un program de soft cu care ne-am incurcat si daca aveti intrebari la care nu ati primit raspunsul, va rugam mult, trimiteti-le din nou. Vrem sa auzim de voi si vom face tot ce putem ca sa va raspundem. Dar amintiti-va ca nu am terminat, acesta nu este finalul, mai avem cel putin 3 ani si jumatate in care putem spune ca, daca nu s-a intamplat nimic in 3 ani si jumatate si ne aflam pe la mijlocul anului 2016 si nu s-a intamplat nimic, si nu sunt schimbari planetare si totul ramane neschimbat, atunci mayasii au gresit. Ha, ha, ha, ha!! si la fel au facut si totii ceilalti, care nu au mai gresit niciodata pana acum. Nu cred ca se va intampla asa, dar daca s-ar intampla, atunci va trebui sa continuam, dar e foarte putin probabil.
Tocmai de aceea am creat Studioul Global Lotus, l-am construit pentru a forma un mod global de comunicare, pentru a putea comunica oriunde pe Pamant. Am construit portaluri care sunt foarte, foarte puternice, care ne ofera posibilitatea sa va oferim toate materialele in HD (High Definition) si sa functioneze in orice sistem, incepand cu IPhone, Android, computer, numiti-le voi, orice ar fi si o puteti receptiona cu cea mai inalta calitate, pana la BluRay. Pana acum, am ajuns la o inaltime de 1.080, care este deja peste calitatea BluRay. Am construit acest sistem doar pentru voi, pentru a avea posibilitatea sa comunicam. În curand, materialele vor fi prezentate in mai multe limbi; prima data vom incerca sa le prezentam in 2 limbi, apoi in 3, 4 limbi, iar in cateva luni, vom ajunge la 10 limbi, care ne vor da posibilitatea sa comunicam cu voi peste tot in lume, iar apoi vom ajunge undeva, pe la 15 limbi. Astfel, informaţiile noastre vor ajunge aproape la toata lumea de pe Pamant, acesta fiind scopul nostru. Asadar, ramaneti cu noi; noi ne-am nascut abia de cateva zile, abia am primit permisiunea orasului Sedona sa deschidem studioul pe 12.12.12. ceea ce este absolut grozav Hahaha !! Deci, avem studioul de cateva zile, nici nu ne-am instalat inca, dar urmeaza, avem nevoie doar de inca putin timp pentru a pune totul la punct.
Aceasta sesiune trage concluziile transmisiunii despre Alinierea Galactica din ultimele 3 zile, si VA MULTUMESC!! Multumesc pentru ca ati venit aici, multumesc pentru ca sunteti aici si ati urmarit aceste materiale video, timp de 3 zile si sper ca ceea ce v-am spus va va ajuta cumva sa reusiti sa patrundeti in inimile voastre. V-am aratat, ieri, cum sa faceti acest lucru – si repet, daca nu-l puteti face, va rog sa veniti la noi si va vom arata foarte clar, intreaga procedura.
Va multumesc tuturor si fie ca Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)