Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 27 aprilie 2013

Maestrii Inaltati

Maestrii Inaltati sunt fiinte spirituale iluminate care:


-au avut cel putin o existenta terestra

-de-a lungul mai multor vieti s-au straduit sa isi indeplineasca misiunea si ratiunea de a fi(planul divin), prin aceasta inaltandu-se la sursa lor divina si reunindu-se cu Spiritul

-desi odata au avut corpuri fizice ca si cele ale noastre, acum locuiesc in planurile energetice superioare, avand corpuri de lumina

-au ales sa ramana conectati cu sufletele din planul terestru pentru a le indruma. Ei sunt profesorii omenirii,sfatuind pe toti aceia care se afla pe o cale spirituala si a caror dorinta este de a se reuni cu constiinta Divina

Unii dintre acesti Maestri Inaltati au lacasuri spirituale in planurile energetice superioare, in care putem calatori in corpurile noastre eterice in timpul somnului sau al meditatiei.

Marea Fratie Alba este o organizatie spirituala, alcatuita din acei Maestri Inaltati care desi au devenit nemuritori, au declarat ca “ nu vom trece in in planurile energetice superioare si ne vom lasa fratii si surorile in urma pe Terra. Vom ramane si vom asista.”

Din aceasta organizatie mai fac parte si reprezentanti ai ierarhiilor angelice, precum si reprezentanti ai civilizatiilor de pe alte planete implicati in procesul de evolutie al lumii noastre

Organizatia include membri venind din fiecare cultura, rasa,si religie, sfinti apartinand culturii vestice precum si intelepti apartinand civilizatiilor orientale, care s-au reunit cu Spiritul Divin, iesind de sub incidenta ciclurilor Karmei si inaltandu-se in planurile energetice superioare unde se afla locasul spiritului.

De-a lugul veacurilor ii regasim in fiecare religie ca si promotori ai educatiei, artei si stiintelor.

In diverse materiale tip channel, organizatia se regaseste si sub denumirea de Loja Alba, Fratia Luminii, Fratia.

Marea Fratie Alba desfasoara o activitatea intensa de instruire prin intermediul seminariilor, cartilor, conclavelor, precum si prin formarea individuala a discipolilor.


Chohanii celor 7 Raze

Chohan este un termen care semnifica “lord” sau “master.” Este un titlu de respect si onoare. Acesti sapte chohani sau lorzi ai razelor s-au specializat in a ingloba calitatile razei respective de-a lungul multiplelor existente terestre, iar acum ne invata si pe noi cum sa educam aspectele ale personalitaii care tin de acea raza

Desi fiecare dintre noi avem o atractie naturala catre una sau doua raze, ideal ar fi sa atingem un anumit nivel de evolutie la toate cele sapte raze, pentru a incepe procesul de ascensiune.

Cei sapte chohani si razele aferente:

-El Morya , prima raza, cea a Vointei Divine, a puterii si a credintei;

- Lanto, raza a doua, a iluminarii, intelepciunii si intelegerii;

-Paul Venetianul, raza a treia a compasiunii si iubirii;

-Serapis Bey, a patra raza, a puritatii;

- Hilarion,raza a cincea, a adevarului, a stiintelor si a vindecarii;

- Nada, raza a sasea, a pacii si a serviciului;

-Saint Germain,raza a saptea , a libertatii, a justitieiei, a alchemiei si a transmutarii

Aceasta structura este condusa de un Maestru Inaltat denumit Maha Chohan


Maestrul El Morya

El Morya este “Guvernatorul” Razei Intai, raza albastra a puterii, vointei divine si a credintei. El exemplifica de asemenea si celelalte calitati ale razei albastre: leadership, utilizare cu discernamant a cuvantului si a puterii si incredintarea vietii proprii Vointei Divine.

Maestrul isi ajuta toti studentii care doresc sa inglobeze aceste trasaturi, sa detina controlul asupra chakrei gatului si sa primeasca darurile Sfantului Duh, daruri ale intelepciunii cuvintelor si a credintei in Vointa Divina.

De-a lungul istoriei El Morya a fost Abraham, Melchior(unul din cei trei magi de la rasarit care au venit sa il intampine pe Iisus),regele Arthur si Thomas Becket.

Ultima sa incarnare a fost El Morya Khan.In mod paradoxal, exista putina informatie referitoare la aceasta existenta a sa. Se stie ca fost un print Rajput, in clasa Indiana a luptatorilor si a conducatorilor renumiti pentru curajul si onoarea lor. Data nasterii sale nu se stie cu certitudine. In 1898, El Morya s-a inaltat in inima lui Dumnezeu.

El Morya, este cunoscut si sub numele de Master M, care a lucrat impreuna cu prietenul sau Koot Hoomi Lal Singh punand bazele Societatii Teosofice, a carei scop era raspandirea cuvantului Divin. Mesajele lor s-au materializat intr-o serie de scrisori adresate unui grup de discipoli, documente care acum se afla la British Museum in Londra. Dupa inaltarea sa in 1898 el a continuat sa lucreze prin Nicholas si Helena Roerich la inceputul anilor 1900 si mai recent prin intermediul lui Mark si Elizabeth Prophet la inceputul anilor 1950.

Una dintre cele mai importante invataturi ale lui El Morya se refera la Vointa Divina care salasluieste in fiecare dintre noi. El ne explica ca prin alinierea si imbratisarea acesteia fiecare dintre noi se contopeste in mod treptat cu Sinele sau Superior. Intelegand si urmand imboldurile acestuia, ne vom putea indeplinia misiunea noastra in aceasta viata. El Morya impreuna cu celelate fiinte de lumina care guverneaza raza albastra, ne invata ca daca vointa studentului este una cu Voina Divina, acesta va reusi indifferent de circumstante.

Lacasul sau eteric este deasupra Darjeeling, India.


Maestrul Lanto

Lanto este “Guvernatorul” Razei a Doua, raza galbena a intelepciunii, intelegerii si a judecatei.Celelalte virtuti caracteristice acestei raze sunt discernamantul si iluminarea. Lord Lanto ne ghideaza pe drumul evolutiei spirituale lucrand asupra iluminarii si coordonarii activitatilor din chakra coroana. De asemenea el ajuta sufletele sa primeasca darurile cuvantului plin de intelepciune si a celui plin de substanta, daruri oferite de Sfantul Duh.

Cele mai multe incarnari ale sale au fost in China. In una din vietile sale a fost Ducele Chou, care a fost mentorul lui Confucius.

In timpul ultimei sale vieti, prin iubirea sa netarmurita pentru Divinitate, Lanto a activat lumina divina din inima sa,care a devenit vizibila sub forma unei energii aurii care emana din pieptul sau. El dorea ca prin aceasta marturie vie ceilalti semeni ai sai sa reconoasca si sa inteleaga ca fiecare dintre ei poseda aceasta samanta de lumina divina si ca aceasta este poarta catre iluminarea personala. Pana la inaltarea sa (anul 500 IC), acea lumina a ramas activata in pieptul sau.


Maestrul Paul Venetianul

Paul Venetianul ete”guvernatorul” Razei a Treia, raza roz a Iubirii Divine, compasiunii si actiunilor caritabile. Celelalte virtuti importante pentru care Maestrul este un exemplu sunt creativitatea si frumusetea. Paul ne indruma pe calea Iubirii Divine, actionand plini de iubire, ceea ce inseamna sa depasim etapa de a contempla cu iubire si a trece in etapa de a fi plini de iubire in faptele si gandurile noastre El ne ajuta sa ne clarificam unele aspecte ale Iubirii Divine. De exemplu, compasiunea adevarata ajuta sufletul persoanei sa se inalte, pe cand simpatia umana face ca sufletul sa se complaca in problemele specifice acestei dimensiuni, fara a avansa pe calea spirituala. Maestrul ne ajuta sa primim darurile discernamantului, daruri oferite de Sfantul Duh.

Paul ne vorbeste despre frumusetea noastra interioara, noi fiind creatii magnifice ale Divinitatii si si ne sustine in eforturile noastre de a ne contopi cu Sinele Superior. In acest sens ne invata cum sa redescoperim constiinta Christica dezvoltandu-ne calitatile intuitive si creative din inima noastra si din centrul energetic al inimii.

In timpul vietii sale din secolul al saisprezecelea, ca renumitul pictor Renascentist, cunoscut sub numele Paulo Veronese, el a creat noi culori pline de vibratie, punand la punct o noua tehnica de prepararea a pigmentilor.Prin modul in care figurile biblice si sfintii au fost pictati in tablourile sale, omul simplu se putea identifica cu acestia si putea ajunge la o intelegere profunda a Divinitatii.

Maestrul indruma atat pe cei care au ales sa stapaneasca virtutile Razei Roz, cat si pe studentii artelor, muzicii, arhitecturii si designului.

Lacasul sau eteric se afla deasupra raului Rhone in sudul Frantei si se numeste, Castelul Libertatii (Château de Liberté).

Maestrul Inaltat Serapis Bey


Serapis Bey este”Guvernatorul” Razei a Patra, raza alba. Cateva dintre calitatile acestei raze sunt puritatea, disciplina, bucuria, speranta si perfectiunea. Serapis lucreaza cu studentii care doresc sa isi dezvolte aceste calitati, sa dobandeasca controlul asupra chakrei radacina si sa isi activeze in mod gradat si in conditii de siguranta energia Kundalini care se afla localizata in acel centru energetic. Serapis este un adorator al Mamei Divine si al focului si luminii ei in toate sufletele de pe pamant.

Este supranumit si “cel care aduce disciplina”, datorita hotararii cu care ajuta sufletele sa se salveze din situatia convenabila in care se complac si sa urmeze calea evolutiei spirituale.

Serapis ajuta oamenii sa primeasca darurile materializarii miracolelor, daruri ale Sfantului Duh.

Serapis a avut o existenta ca si mare preot in templul ascensiunii din Atlantis, acum 11500 de ani in urma.

Apoi a fost faraonul Amenhotep III, c. 1417-1379 b.c.,supranumit si “ Magnificul”. El a reusit sa aduca Egiptul pe culmea prestigiului diplomatic, al pacii si al prosperitatii. In timpul domniei sale au fost construite numeroase palate, temple si monumente, printre care si templul de la Luxor, construit ca si o reprezentare gigantica a corpului omenesc. Studiile arhitecturii acestui templu au dezvaluit ca intregul templu explica functiunile organelor si ale centrilor nervosi.

In alta existenta a sa Serapis a fost Leonida, regele Spartei. In anul 480 b.c., cu o armata de numai 300 de oameni, a rezistat eroic in fata numeroasei osti persane conduse de regele Xerxes, in lupta de la Termopile. Desi in final au fost infranti, lupta lor pana la ultimul om este celebrata in literatura ca si un exemplu de eroism si de curaj in fata sortii potrivnice.

In anul 1967, Maestul Inaltat Serapis Bey, a dictat prin intermediul mesagerului Mark L.Prophet cartea Dosarele Ascensiunii: Istoria transformarii Sufletului in Constiinta Superioara pe calea Ascensiunii. In aceasta carte, Maestrul ofera raspunsuri ample la intrebarile privind viata dupa moarte. El descrie detaliat calea pe care o urmeaza adeptii, exemplificand cu drumul ales de Iisus Hristos care a fost un candidat la Scoala Misterelor din Luxor, Egipt si care a trecut prin initierile Sfinxului si cele ale Marii Piramide. Serapis ne invata sa ne traim viata acum si aici si ne sfatuieste cum sa ne acceleram procesul de inaltare.


Maestrul Inaltat Hilarion

Hilarion este “Guvernatorul” Razei a Cincea, raza verde a adevarului, stiintei, viziunii si prosperitatii. El lucreaza cu sufletele in a le ajuta sa dobandeasca controlul asupra chakrei celui de al treilea ochi si sa isi insuseasca virtutile razei verzi, incluzand aici darul vindecarii si cel al stiintei conceptului imaculat (prin concept imaculat se intelege orice gand curat pe care o persoana il nutreste la adresa alteia).

Intr-una din incarnarile sale, Hilarion a fost Apostolul Paul.

Paul a facut cunoscut cuvantul Divin prin profetii, vindecari ,miracole si convertiri. Aceasta a fost calea pe care Iisus Hristos I-a indemnat pe ucenicii sai sa mearga. Astazi Hilarion isi indruma studentii pe calea reunirii cu Sinele lor pentru a continua munca aceasta.

In ultima sa incarnare, a fost Sfantul Hilarion, hermitul si vindecatorul din secolul al patrulea, cel renumit pentru miracolele sale. El a petrecut douazeci de ani in desert pregatindu-se pentru misiunea sa. A facut exorcizari si a vindecat mii de oameni.A fost urmat pretutindeni de cei pe care I-a vindecat, chiar si in desert. La sfarsitul acestei vieti, in jurul anului 371, s-a inaltat. Ca si Maestru Inaltat, Hilarion indruma pe cei care cauta adevarul, pe liderii religiosi si pe misionari, precum si pe vindectori, oamenii de stiinta, inginerii din toate domeniile, muzicienii si cei implicati in activitatile de explorare spatiala. El ajuta pe atei, sceptic si pe cei care au devenit atat de deziluzionati de viata si de religie, incat nu mai vor sa paseasca pe calea Hristica.

Unul dintre cei mai importanti Maestri ai Razei a cincea, raza adevarului, este Pallas Athena. Desi este cunoscuta ca zeita in mitologia greaca, ea este un Maestru Inaltat. Ea a fost muza care l-a inspirat pe Francis Bacon in lucrarile sale.

Printre fiintele de lumina care activeaza in cadrul razei a cincea se numara si Fecioara Maria si Arhanghelul Rafael.


Maestrul Inaltat Lady Nada


Lady Master Nada este “Guvernatoarea” Razei a Sasea, raza purpurie si aurie a pacii, serviciului si fratiei. Ea ajuta sufletele sa detina controlul asupra manifestarilor chakrei plexului solar si sa primeasca darurile vorbirii si traducerii limbilor straine, Daruri oferite de catre Sfantul Duh.In plus este cunoscuta ca sui cea care ajuta familiile si sufletele pereche sa se reuneasca.

De asemenea, Lady Nada, acitveaza in cadrul Consilului Karmei, un grup alcatuit din opt fiinte de lumina care fac dreptate in acest sistem al lumilor, echilibrand Karma fiecarui suflet.

In aceste doua functiuni (de Chohan si de membru al Consiliului Karmei), ea ne invata calea reunirii cu esenta noastra Hristica, prin serviciile pe care le aducem semenilor nostri. Ea asista misionarii, vindecatorii, profesorii, psihologii, functionarii publici, precum si pe toti aceia care servesc interesul public..

In Atlantis, Nada a fost preoteasa in Templul Iubirii. In alte incarnari, a fost avocat si aparator al sufletelor oprimate. In ultima sa incarnare, acum 2700 de ani, Nada a fost mezina unei familii numeroase, toti fratii sai avand insusiri speciale. In timpul somnului Arhanghelul Chamuel, a venit si a invatat-o cum sa amplifice flacarile iubirii din inima sa si sa le proiecteze asupra a tot ceea ce o inconjoara pentru a binecuvanta viata. De asemenea a invatat-o cum sa radieze aceasta energie in centrii energetici ai fratilor si surorilor sale, astfel incat acestia sa ii poate binecuvanta la randul lor pe cei care ii inconjoara si prin operele lor de arta sa poata contribui la inaltarea spiritului acestora. Lacasul eteric al Nadei este deasupra Arabiei Saudite.


Maestrul Saint Germain

Saint Germain este guvernatorul razei a 7-a, raza violet a transmutatiei, alchimiei, dreptatii, libertatii si compasiunii. El este sponsorul SUA si ierarhul erei Varsatorulu. St Germain ne daruieste flacara violet pentru a declansa schimbari la nivel planetar. El instruieste si initiaza sufletele in stapanirea chakrei “lacasul sufletului”, pregatind aceste suflete sa primeasca darurile profetiei si materializarii miracolelor oferite de Sfantul Duh.

Doua dintre cele mai cunoscute incarnari ale sale au fost Christopher Columbus si Merlin magicianul, un adept pe calea spirituala care a fost mitologizat. In toate incarnarile sale recente plecand de la profetul Samuel, Francis Bacon, contele de Saint Germain, ca trasatura comuna se remarca mintea sa ascutita, depasind limitarile stiintelor fizice si spirituale, asezand temeliile erei iluminarii. Ca Roger Bacon a instruit si inspirat discipolii stiintelor sacre, iar ca si contele de St Germain, omul minune al Europei, a reprezentat esenta alchimistului.

Maestrul Inaltat Saint Germain, ne invata ca cea mai inalta forma de alchemie o reprezinta transformarea constiintei individului in divinitatea Sinelul Superior. El este pregatirt sa ajute toate sufletle care doresc sa treaca prin aceasta transformare. St Germain a afirmat ca va face cunoscute tehnologiile erei Varsatorului atunci cand natiunile vor renunta la a folosi stiinta si religia in scop distructiv.

Locasurile sale eterice se afla deasupra Transilvaniei si a muntilor Table Mountain in Wyoming.

Sursa : http://www.esoterism.ro/ro/maestrii-inaltati.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)