Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 4 octombrie 2013

Kryon – Paisprezece întrebări


Salutări dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic!
Acesta este un salut pe care vi l-am dat timp de aproape 12 ani. Este un salut care înseamnă mai mult decât energia unui simplu salut. Mai degrabă, este un transfer de energie. Cu toate că vălul este dens, sunt unii dintre voi care vor înţelege acest salut şi vor spune, „Eu sunt sora, Eu sunt fratele, Eu sunt familia”.
Voi spune din nou că acest moment este preţios – un moment preţios datorat faptului că aţi ales să ne invitaţi în energia voastră. Unii dintre voi aţi simţit când aţi intrat în acest spaţiu, că acesta este un spaţiu sigur. Unii dintre voi aţi simţit aceasta când v-aţi aşezat să citiţi. Unii dintre voi aţi intrat în acest spaţiu fizic şi aţi remarcat, „Asta este ceea ce aşteptam. Nu ştiu ce se va întâmpla astăzi, dar îmi doresc să stau aici în acest loc sigur din interiorul acestei energii”. Un loc sigur? Da. Aici este siguranţă spirituală şi emoţională. Aici este o întâmpinare de bun-venit; aici este iubire.
Şi aşa este că ne-am ocupat locurile în interiorul vostru şi ne pregătim să vă oferim lecţiile pentru astăzi. Dacă aţi şti ce se petrece în acest moment! Este o energie densă pe această planetă, cum nu a mai fost niciodată aici. Au loc schimbări pe care niciodată nu le-am descris şi ele se petrec aici datorită vouă. Dacă eşti unul din cei care „s-a angajat” prin intenţie să fie ceea ce noi numim un lucrător în lumină, atunci simţi asta. Despre aceasta dorim să vorbim.
Aici este o deviere de la transmisia şi mesajele de luna trecută. Am vorbit despre interdimensionalitate; am vorbit despre fizică, ştiinţă şi calibrare; am vorbit despre ceea ce nu poate fi descris; am vorbit de lucruri despre care nu am fi putut vorbi, deoarece ele nu pot fi înţelese încă – şi totuşi am făcut-o. Am vorbit despre cercurile din interiorul cercurilor – şi acum vom aborda din nou acest subiect cât de mult vom putea.
Astăzi vorbim despre lucruri personale. Vom răspunde la câteva întrebări – 14 dintre ele. Acestea sunt întrebări care au fost puse în mod special în această încăpere, dar în acelaşi timp au fost puse şi de alte grupuri, chiar acum. Vom face tot ceea ce putem în această dimensiune pentru a răspunde întrebărilor interdimensionale. Fiecare dintre aceste întrebări pare a fi în realitatea voastră, dar răspunsurile nu sunt. Obişnuiţi-vă cu asta. De acum încolo aceasta va fi calea, pentru că voi aţi dat permisiunea de a vă muta dincolo de lucrurile cu care eraţi obişnuiţi … dincolo de vechea realitate … dincolo de 4 D.
Mulţi dintre voi aţi întrebat Spiritul: „Ce spuneţi despre asta? Dar despre cealaltă? Ce ar trebui să fac aici? Ce spuneţi despre ceea ce simt?” Răspunsurile pe care le aşteptaţi să vină la urechile voastre se află într-o realitate care este a voastră. Dar dacă răspunsurile sunt uşor în afara realităţii voastre? Le-aţi mai auzi? Sunteţi unul dintre cei care aţi aşteptat şi aţi tot aşteptat răspunsurile, dar aţi primit doar tăcere? Răspundeţi la întrebarea: Dacă un Om orb ar cere lumină şi ea ar fi creată peste tot împrejurul lui, ar ştii el, sau ar continua el să stea în propriul lui întuneric? Vom încerca să vă dăm răspunsuri care au sens, dar ele de multe ori sunt mai presus de realitatea cu care sunteţi obişnuiţi. Aceste răspunsuri nu sunt întotdeauna uşor de cuprins sau înţeles, dar aceasta este calea noii energii.
Binecuvântată este Fiinţa Umană care înţelege că nu vede tot ceea ce există. Am mai spus aceasta şi înainte – lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi! Acum, pe această planetă, aceasta este o declaraţie profundă. Voi staţi în densitatea unui potenţial pentru imense schimbări. Paisprezece întrebări…..şi aceasta este prima:

Întrebarea 1 – De ce sunt atât de obosit?
„Dragă Kryon, sunt obosit. Sunt mai obosit decât am fost vreodată. Sunt un lucrător în lumină şi am făcut tot ceea ce am crezut că trebuie să fac. Ancorez locurile pe care trebuie să le ancorez. Merg în locurile unde sunt conştient că trebuie să merg – îmi dau toată silinţa. Meditez. Merg prin viaţă cu integritate, dar am obosit. Aşa ar trebui să fie? Se va schimba? Ce va urma? Ce pot face? Este normal să fie aşa?”
Dragă Fiinţă Umană, permite-mi să-ţi spun că: Pe 11 septembrie ai manifestat un salt pentru această planetă – o „dezvăluire” a ceea ce poate deveni. Gândeşte-te la aceasta ca fiind o deschidere – începutul găsirii unor soluţii înţelepte. Te poţi uita peste Pământ şi spune, „Nu pare foarte promiţător acum!” Noi îţi spunem: Nu ştii tot! Nu vezi tot! Răbdare! Pentru că ţi-ai dat acordul pentru aceasta pe 11:11, lucrătorule în lumină, greutatea a ceea ce ai acceptat s-a dublat. Ştiai asta, nu-i aşa? Ce se întâmplă când iei greutăţile fizice şi le ataşezi de tine şi umbli cu ele zi după zi? Oboseşti. Greutăţile pe care le-ai luat sunt noile greutăţi ale paradigmelor potenţiale ale interdimensionalităţii pentru care ai dat permisiune – chiar cele de care v-am spus acum 12 ani! Nu va fi întotdeauna aşa. Acest an (2002) va marca încheierea schimbării grilei. Va fi începutul unui tipar care va sta şi va rămâne … un tipar care nu se va mai schimba şi nu se va mai muta aşa cum face acum.
Ştiţi ce este atât de dificil pentru un lucrător în lumină? Este faptul că tocmai când se obişnuieşte cu o energie, o alta îi este prezentată! Acest lucru se va termina curând. Unii dintre voi vă puteţi spune: „Glorie! Au fost 12 ani lungi.” Binecuvântată este Fiinţa Umană care înţelege că ceea ce simte acum nu este pentru totdeauna. Ceea ce simţiţi acum nu este noua paradigmă. Este tranziţia. Purtaţi o povară grea – mai grea ca oricând. Ancora voastră este mai grea ca oricând. Grija voastră pentru planetă s-a adâncit şi s-a intensificat în fiecare dimineaţă şi în fiecare noapte. Îngerii care v-au înconjurat s-au perfecţionat; ghizii nu mai sunt ghizi … ci un alt fel de activatori.
Toate aceste lucruri vorbesc despre un alt tip de potenţial planetar. Aici staţi ca un far, în timp ce noua planetă se strecoară printre stânci. E de mirare că sunteţi obosiţi? Iată sfatul nostru: rezistaţi până la sfârşitul acestui an. Vă spunem că la începutul anului viitor, multe se vor stabiliza. Terminarea mutării grilei se va petrece în acest an – anul legăturii cu pământul (2002). Anul schimbării (2003) este anul stabilizării. Pare contradictoriu, dar aşa este. Spiritual, lucrurile vor deveni mult mai stabile, dar fizic în 4D, planeta voastră va începe să se schimbe. Gândiţi-vă la aceasta în felul următor: Noul manual este finalizat pentru ca învăţătorii să poată avea o programă, pentru a începe schimbarea energiei planetei. Multe se vor clarifica pentru lucrătorii în lumină. Este diferit pentru fiecare, dar acesta este adevărul. Răbdare. Există speranţă; este o nouă paradigmă de urmat.

Întrebarea 2 – Cum pot comunica mai bine cu Spiritul?
„Dragă Kryon: Ce să fac în legătură cu comunicarea cu Spiritul? Vezi tu, nu s-a îmbunătăţit deloc. Mă străduiesc atât de mult să regăsesc sentimentele pe care obişnuiam să le am. Aceasta era dovada conexiunii. Aceasta consider eu a fi „normal”. Ştiu când vorbesc cu spiritul pentru că pot simţi asta în inima mea, în celulele mele. Simţeam o anume furnicătură şi ştiam că se întâmplă. Când se va întoarce?”
Lucrătorilor în lumină, spuneţi-i „la revedere”! Va trebui să căutaţi noi semne, într-o nouă energie, pe un pământ nou. V-am spus despre aceasta mai devreme. Amplificarea energiei reprezintă începutul a ceva ce nu v-aţi putut imagina vreodată. Nu a început aşa cum v-aţi imaginat, dar iată-vă într-o poziţie în care nu aţi mai fost vreodată – o poziţie a comunicării. Sfatul nostru? Detaşaţi-vă, relaxaţi-vă şi iubiţi Spiritul! Staţi pe podea, dacă aşa vreţi şi aveţi „un moment de meditaţie” în care spuneţi „Dragă Spirit, spune-mi ce ai vrea să aud – ce ai vrea să ştiu.” Apoi doar rămâneţi tăcuţi. Detaşaţi-vă şi iubiţi familia. Învăţaţi „A treia limbă”, despre care am vorbit de multe ori … un mariaj continuu cu o parte din voi care vă activează o comunicare permanentă, 100% din timp … nu limitată doar la anumite „momente de meditaţie”.
Ceva se întâmplă când vă dezvoltaţi compasiunea. Această energie se combină cu intelectul şi creează o fereastră de oportunităţi. Este un spaţiu-timp în care vă sunt transmise cantităţi imense de informaţii. Veţi avea nevoie de compasiune pentru a crea acţiunea. Simţiţi-vă liberi să plângeţi dacă vreţi, pentru că sunteţi iubiţi nespus – pentru că pământul se schimbă – pentru că aţi cerut aceasta – pentru că aţi eliminat energia „Armagedon-ului” şi pentru că aţi transformat căile în realitate. Plângeţi de fericire pentru că sunteţi îndrăgostiţi de pământ! Plângeţi de fericire pentru că pământul poate vorbi cu voi prin intermediul picioarelor voastre. Ştiaţi asta? Sunteţi atât de blocaţi în acea paradigmă stranie că totul vine de sus! Trebuie să fie şocant să ştiţi că atât de multe vin de jos! (râsete). Vin de la partenerul vostru, Planeta Pământ.

Întrebarea 3 – Ce trebuie să fac aici? Am obosit să tot aştept!
“Dragă Spirit, dragă Kryon: Când voi afla ce trebuie să fac aici? Caut răspunsul de mult timp şi bineînţeles presupun că ceea ce fac acum, în mod sigur nu este ceea ce trebuie!”
Adevărat? O, dragi Oameni, permiteţi-mi să vă spun ceva la care probabil nu v-aţi gândit niciodată. Sunteţi prea orientaţi spre un scop! Vreţi o linie a timpului pentru orice. Credeţi că urcaţi nişte scări şi când ajungeţi în vârf veţi suspina uşuraţi. Credeţi că veţi găsi un vârf sau platou. Poate veţi găsi acolo ceva ca o căsuţă de odihnă? Apoi veţi anunţa Spiritul „O, mulţumesc, am ajuns. Ştiu ce fac acum!” (râsete).
Nu aşa se întâmplă. Fiecare moment din viaţa voastră reprezintă ceea ce faceţi pentru planetă. O, da, unii dintre voi lucrează cu un scop precis, dar amintiţi-vă axioma: Lucrând, vibrând mai înalt, păşind pe această planetă şi schimbând vibraţia acolo unde mergeţi, din loc în loc, de fapt o lucraţi. Poate de aceea sunteţi surprinşi că sunteţi obosiţi?
Mulţi întreabă, „Când voi afla pentru ce am venit aici?” Iată răspunsul: Sunteţi aici pentru acum … nu pentru ceva ce va veni. Ce se petrece în viaţa voastră şi nu vă place? Ce se petrece chiar acum şi aţi vrea să dispară din viaţa voastră? Ce nu înţelegeţi? Poate vă întrebaţi în fiecare zi, „Va fi mai bine mâine?” Dragilor, faceţi din această zi apogeul. Luaţi situaţia de astăzi şi transformaţi-o în ceva frumos pentru voi acum. În împrejurările cumplite, dificile, ancoraţi-vă şi celebraţi tot ce este împrejurul vostru. Cereţi iubirea lui Dumnezeu şi lăsaţi compasiunea Spiritului să vă umple. Apoi continuaţi … chiar şi cu îndoială. În loc să năzuiţi la ceva din vârful scării, străduiţi-vă să înţelegeţi ciclul energiei care realizează noua voastră realitate „acum”. Când vedeţi ciclul „EU SUNT ceea ce EU SUNT” înţelegeţi că acesta este o declaraţie de nonliniaritate? Înţelegeţi că este o declaraţie a voastră şi a familiei? Fiţi îngerii, farul, în fiecare moment al vieţii voastre.

Întrebarea 4 – Când voi avea o pauză din partea oamenilor din jurul meu?
„Spirite, Kryon, familie: Când se vor schimba oamenii aceştia din jurul meu? Am obosit tolerându-i. Cât timp mai trebuie să trec prin asta?”
Credeţi că noi nu ştim? Credeţi că Spiritul este cumva în vid? Astfel, credeţi că atunci când sunteţi supuşi provocărilor cineva a închis „robinetul Dumnezeu”, iar când vă simţiţi din nou bine este din nou pornit? Nu. Noi stăm cu voi şi vă ţinem de mână în timp ce treceţi prin toate, chiar şi prin ceea ce este insuportabil.
Permiteţi-mi să vă dau un răspuns foarte clar la întrebarea aceasta: Dragi Fiinţe Umane, dragi faruri, vă exprimaţi intenţia şi preluaţi energia ancorei, energia farului şi iată ce se întâmplă. „Butoanele” emoţiilor cărora le-aţi permis să fie apăsate, care vă fac intoleranţi şi furioşi (şi obosiţi), se dizolvă încet. Oamenii care doriţi să se schimbe … pot să nu se schimbe niciodată! Voi sunteţi cei care vă veţi schimba.
S-ar putea să vină o zi, în toată naivitatea voastră, când veţi anunţa Spiritul, „Mulţumesc că ai schimbat aceşti oameni!” Umorul din aceasta este că în timpul acesta, ce s-a întâmplat, dragi Fiinţe Umane, este că voi v-aţi schimbat atât de mult încât ei nu vă mai deranjează deloc! Ceea ce fac ei este că nu vă mai apasă butoanele. Ce gândesc, cum acţionează, ce spun pe la spatele vostru, drama … nimic nu vă mai atinge! Asta se întâmplă pentru că voi ştiţi cine sunteţi. Se întâmplă pentru că aţi aruncat coaja dualităţii şi aţi cerut miezul care este divin. Aţi văzut îngerul din interior şi aţi spus, „Ştiu cine sunt. Eu sunt ceea ce Eu sunt!” Apoi mergeţi altfel pe planetă uitând de aceia pe care abia puteaţi să-i suportaţi înainte. Acesta este adevărul. Vă este dor de ziua aceea? Atunci aveţi grijă de voi şi priviţi-i pe cei din jurul vostru „schimbându-se”.

Întrebarea 5 – Scapă-mă de acest serviciu!
„Dragă Kryon: Nu pot să cred unde lucrez. Nu-mi celebrează măreţia, ştii. Nu este potrivit cu îngerul meu interior. Dragă Spirit, scapă-mă de această slujbă pentru a putea fi un lucrător în lumină!”
Aceasta este o repetare. Am mai spus acest lucru şi în trecut, dar mulţi dintre voi trebuie să audă asta într-un context în care sunt implicate toate celelalte lucruri. De ce credeţi că treaba voastră este aici, lucrătorilor în lumină? Probabil aţi spus Spiritului: „Vreau atât de mult să fiu un lucrător în lumină, dar trebuie să mă duc la serviciu. Vin acasă obosit şi iar mă duc la muncă şi vin acasă obosit. Despre ce este vorba? Sigur nu-mi place unde trebuie să mă duc şi nu-mi plac nici oamenii care sunt acolo cu mine. Niciodată nu i-aş alege să-mi fie prieteni. Sunt singurul de acolo care are un concept referitor la conştiinţa superioară. Toţi ceilalţi doar merg dintr-un loc în altul. Sunt singur. Vreau să scap de asta!”
Vă voi spune următorul lucru, dragi lucrători în lumină: Vă amintiţi când v-aţi exprimat intenţia de a fi un far de lumină? Vă amintiţi în ce moment aţi spus: „Voi face orice este nevoie – pentru a-mi ridica vibraţia – pentru a experimenta iubirea lui Dumnezeu?” Ei bine, iată-vă aici, în locul în care faceţi cel mai mult bine şi de-abia aşteptaţi să fiţi luaţi din acest loc! (râsete). Poate că sunteţi singura lumină de la locul vostru de muncă. Poate este întuneric acolo. Metafora este aceasta: Imaginaţi-vă farul, ancorat, stând ferm pe stânci. Marile nave care brăzdează oceanul înfăţişează căpitanii lor ce caută o cale către un adăpost sigur. Iar voi sunteţi acolo, radiind singura lumină! Metaforic, oh da. Dar aşa este!
Voi emanaţi o lumină care iluminează locurile care n-ar fi în mod normal luminate dacă voi n-aţi fi stat acolo, ancoră! Te-ai gândit la asta? Permiteţi-mi să vă spun ceva: Energiile acestui an (2002) înfăţişează o furtună care este în creştere. Ea loveşte farul mai tare. Îngreunează situaţia căpitanilor de vase în întuneric. Puterea mării este copleşitoare, iar voi staţi acolo, ancoraţi, cu lumina călăuzitoare. Primiţi lovitură după lovitură şi ce întrebaţi voi? Imaginaţi-vă dacă paznicul farului ar spune: „Sunt obosit, vreau să plec. Stingeţi lumina şi luaţi-mă de aici!” Este alegerea voastră, ştiţi bine. Voi puteţi face aceasta. Dar pentru aceia dintre voi care se întreabă dacă Spiritul vă ascultă rugămintea, răspunsul este da. Noi am fost aici tot timpul.
Ceea ce înduraţi nu este pentru totdeauna, aşa că răspunsul este acesta: Preamăriţi locul în care vă aflaţi – în fiecare zi. Indiferent de ţelurile voastre, de ceea ce vă doriţi, de ceea ce credeţi că se poate întâmpla, sărbătoriţi ceea ce este acum. Sună familiar? Este cumva răspunsul şi la alte întrebări din această serie? Da. Manifestaţi compasiune faţă de tot ceea ce este în jurul vostru, pentru că aceasta creează acţiunea, o acţiune interdimensională. Ea vă sporeşte lumina voastră; ea spune Spiritului despre energia voastră. Transmite numele vostru. Vă aduce la acelaşi nivel cu noi. Ştiaţi asta?
Când cereţi să fiţi mutaţi dintr-un astfel de loc, voi într-adevăr vreţi asta? Seamănă destul de mult cu prima întrebare, nu-i aşa? Noi spunem, suportaţi aceasta pentru o perioadă de timp. Nu va fi prea lungă şi când păşiţi, păşiţi cu celebrare şi onoare. Câţi dintre voi au curajul de a veni acasă şi de a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru că vă aflaţi în acel loc, pentru slujba voastră şi pentru oamenii de acolo? Credeţi că nu ştim unde vă aflaţi? Credeţi că nu mergem alături de voi în permanenţă? Asta facem.

Întrebarea 6 – Când voi trece la nivelul următor? M-am săturat de acesta.
„Dragă Spirit: Când voi trece la următorul nivel spiritual? Mă simt blocat la acest nivel de mult timp. Vreau să merg la următorul.”
Bineînţeles, aceasta are legătură cu întrebarea cinci, întrebarea trei şi întrebarea unu, nu-i aşa? Toate sunt la fel, să ştiţi. Este percepţia asupra locului în care vă aflaţi. Vă tot aşteptaţi ca următorul nivel să fie ceva care este foarte deosebit de locul unde sunteţi voi acum… un loc plăcut, care nu necesită atâta energie? Poate unul în care sunteţi mai fericiţi şi mai veseli? Ştiţi de ce vă numim lucrători în lumină? Înţelegeţi voi că aceasta este muncă?
Cu privire la nivelul următor: Aş vrea să vă spun ceva profund. Ştiţi de ce sunteţi epuizaţi şi adesea descurajaţi? Este datorită faptului că tocmai aţi trecut la următorul nivel! Nu v-aţi aşteptat la aceasta, nu-i aşa? Staţi chiar pe locul în care cereţi să fiţi duşi! Iată un exemplu amuzant: Vă amintiţi cum era la şcoală? Indiferent în ce clasă eraţi, dacă stăteaţi lângă cineva cu două clase mai mare, aruncaţi o privire în cărţile lui. Uau! Nu înţelegeaţi nimic. Părea atât de greu! În secret, poate v-aţi spus, „Sper ca niciodată să nu trebuiască să fac aceste lecţii; sunt prea grele. Oare cum de înţeleg ei toate astea? Oare cum am să mă descurc când voi ajunge în această clasă?”
Permiteţi-mi să vă spun ceva: Planeta voastră tocmai a sărit o clasă! Cărţile dificile sunt deschise, iar voi vă căţăraţi spre vârf. Învăţaţi un nou limbaj. Este limbajul comunicării. Este limbajul a cum să vă simţiţi fericiţi sub aceste noi „grele” încercări. Este limbajul toleranţei! Cum vă puteţi raporta la ceva ce este interdimensional, care pare să existe într-un fel pe care voi nu-l puteţi identifica sau vedea? Este greu! Va deveni însă din ce în ce mai uşor, pe măsură ce pământul se mută într-o energie corespunzătoare vibraţiei voastre. Aceasta se întâmplă prin deplasarea grilei, trăgând energia planetei spre o nouă calibrare şi aliniere.
Felicitări! Voi vă aflaţi pe următorul nivel, lucrând cu cărţile care întotdeauna vi s-au părut atât de grele şi într-adevăr lucraţi cu ele. Mai aveţi vreo îndoială că noi ne minunăm de voi şi de vieţile voastre? Cum să vă explicăm că voi sunteţi de fapt eroii acestei noi energii? Voi păşiţi de ici acolo, realizând ceva semnificativ pentru întreaga planetă Pământ şi faceţi aceasta în timp ce întrebaţi când veţi realiza ceva!

Întrebarea 7 – Sunt îngrijorat pentru copiii mei tineri.
„Dragă Spirit: Am copii care sunt aproape adulţi. Cel puţin aşa cred ei că sunt. Am pierdut legătura cu ei. Nu mai sunt atenţi la mine. Îmi este teamă pentru ei. Nu ştiu ce să fac. Am fost un părinte bun şi un lucrător în lumină. Am încercat să le arăt iubirea, dar ei nu ascultă. Îmi este teamă pentru ei, pentru cum vor păşi pe noul Pământ. Nu ştiu ce au de gând, sau ce ar putea să facă. Nu ştiu – pur şi simplu nu ştiu. Ce pot să fac?”
Bine, dragilor, să le luăm pe rând. De ce nu vă aşezaţi şi ne lăsaţi să vă îmbrăţişăm pentru un timp? Nu puteţi face nimic în acest moment, decât să înţelegeţi dinamica spiritului. Noi vă spunem acest lucru, mamă şi tată: Când ei erau copii mici, voi v-aţi deschis vasul iubirii voastre şi l-aţi revărsat în acel copil. În toţi aceşti ani, vasul vostru s-a revărsat şi s-a tot revărsat. Iată o nouă informaţie, dar care este intuitivă. Este de asemenea o informaţie veche şi care este valabilă totdeauna.
Fiecare Fiinţă Umană când e copil, are un vas gol, pregătit pentru a fi umplut. Indiferent de energia părinţilor din jurul lui, acest vas este în permanenţă deschis în perioada copilăriei şi va fi umplut cu orice energie şi orice lumină sau întuneric care vine de la părinţi. Acuma, dacă aţi umplut vasul copilului vostru cu lumină şi dacă le-aţi dăruit iubire – o familie spirituală corespunzătoare – dacă ei au putut vedea cum se manifestă iubirea, atunci v-aţi făcut datoria. O, voi vă puteţi îngrijora pentru ei, iar acesta este un lucru specific Oamenilor. Aici intervenim noi, familia, să vă ajutăm… să stăm lângă voi şi să vă ţinem de mână şi să vă spunem, „E gata. Ceea ce aveaţi de făcut s-a terminat.”
Indiferent ce se întâmplă de acum este alegerea lor şi aşa este firesc. Voi ştiţi asta. La fel s-a întâmplat şi cu voi. Dar iată ceva ce poate nu aţi ştiut: Chiar şi după ce nu mai sunteţi, aceşti copii încă au libertatea alegerii de a pătrunde în interior, de a deschide acest vas şi de a vă descoperi! Înţelegeţi ce vreau să spun? Va veni un moment în viaţa acestor copii, când ei poate vor dori să deschidă vasul. Şi dacă o vor face, vor descoperi iubirea pe care le-aţi dăruit-o! Vor începe să retrăiască amintirile şi responsabilităţile rezultate din aceasta – tot ceea ce le-aţi spus şi s-a dovedit a fi adevărat. Ei vor experimenta fiinţa voastră din timpul acum, adevărul învăţăturilor voastre, chiar dacă nu sunteţi aici… chiar dacă sunteţi la mare depărtare. Aceasta este o axiomă….o regulă. Este pentru totdeauna.
Vasul este plin şi în felul acesta i-aţi trimis în lume… pregătiţi şi gata, chiar dacă ei nu văd asta. Nu aţi dat greş. Este alegerea copilului, dar dacă ei vor dori să deschidă vasul, vor descoperi dragostea pe care le-aţi dăruit-o. Şi frumuseţea este că, datorită înţelepciunii voastre, ei vor lua acest vas şi vor revărsa conţinutul lui în copiii lor. Aşadar, aceasta este seminţia voastră… pentru că ceea ce aţi oferit unui copil astăzi poate fi necesar multor generaţii viitoare. Câteodată, vedeţi doar problemele şi provocările imediate, neînţelegând niciodată cât de profund afectaţi energia celor care vor veni după voi. Vă vorbim cu dragoste… vrem doar ca voi să ştiţi şi să înţelegeţi aceasta… să simţiţi pentru un moment compasiunea a ceea ce s-ar putea întâmpla, într-un moment special, cu acel suflet preţios care şi-a încredinţat copilăria vouă… când într-o zi ei vor deschide vasul.

Întrebarea 8 – Cum să vorbesc cu corpul meu?
„Dragă Kryon: Te-am auzit spunând că noi putem vorbi cu celulele noastre. Ce înseamnă asta? Cum pot să fac asta? Sunt în această cameră cei care au trecut cu brio prin situaţia în care au trebuit să vorbească cu structura lor celulară, pentru a mai fi încă aici.”
Cei la care vă referiţi (în seminarul din acea zi) au învăţat că iluminarea lor nu se află în capul lor. Fiecare celulă ştie totul! Aceasta înseamnă că degetele voastre, genunchiul vostru şi cotul vostru sunt importante – la fel de importante cum este chakra coroană, acea scânteie creatoare de deasupra capului, unde voi credeţi că se realizează înţelepciunea voastră spirituală. Nu este aşa, să ştiţi. Sunt în această cameră cei care-şi trăiesc vieţile prelungite chiar acum, pentru că ei au învăţat cu mult timp în urmă, ce înseamnă să-ţi recunoşti divinitatea fiecărei celule din corpul tău – a fiecăreia.
Deci invitaţia de a examina fiecare chestiune din interiorul vostru rămâne deschisă şi începeţi să învăţaţi să comunicaţi cu voi înşivă. Seamănă mult cu a doua întrebare, nu-i aşa? Doriţi întotdeauna să comunicaţi cu cei de sus, nu-i aşa? Ce spuneţi de comunicarea cu interiorul? Ştiaţi că, cu cât vorbiţi mai mult cu structura voastră celulară privitor la cine sunteţi şi la divinitatea voastră, cu atât comunicarea cu familia şi cu Spiritul se amplifică? Ştiţi că toate sunt legate între ele, nu-i aşa? ADN-ul vostru este răspunsul, pentru că el deţine toate informaţiile… nu doar porţiunea din vârful capului vostru şi din creierul vostru.
Începeţi să înţelegeţi totalitatea acestei părţi numită ascensiune, comunicare spirituală şi co-creaţie. Toate acestea necesită o experienţă a întregului corp. Au trecut zilele când tot ceea ce sunteţi părea că există în vârful capului vostru. De mult timp v-am spus că aceasta va veni… şi acum este aici. Vechii yoghini ştiau asta şi v-au arătat cum să implicaţi întregul vostru corp. Acum veţi afla că vă este necesar să comunicaţi, ca să nu mai vorbim ca să vă auto-vindecaţi. Meditaţia nu este un exerciţiu al creierului. Este un exerciţiu al Fiinţei Umane – în întregime! Este un exerciţiu al compasiunii şi fiecare celulă va şti că voi sunteţi în contact, în legătură. Este o nouă limbă pe care o învăţaţi. Şi acesta este adevărul… şi aceasta a fost întrebarea 8.

Întrebarea 9 – De ce unii se vindecă şi unii nu?
În mod corespunzător, întrebările nouă şi zece sunt despre vindecători. Vindecătorii din această cameră şi cei care citesc acestea, au învăţat ceva şi vă spun imediat ce au învăţat. Iată o întrebare pe care probabil şi-au pus-o, sau pe care v-aţi pus-o şi voi.
„Dragă Spirit, Eu sunt un vindecător. Fac aceeaşi echilibrare a energiilor la diverşi oameni, însă ei au avut reacţii total diferite. Unii s-au vindecat şi alţii nu. Greşesc undeva?”
Vindecătorii experimentaţi vă vor spune: Vindecătorii nu vindecă; ei echilibrează! Nu există nimic altceva, ce tu sau oricine altcineva poate face pe această planetă, pentru a vindeca o altă persoană fără a avea în întregime şi în totalitate consimţământul şi intenţia lor. Dar ceea ce puteţi face, farurilor, este să radiaţi lumina voastră atât de puternic, încât ei să-şi găsească acel refugiu sigur numit „vindecare” pentru că voi i-aţi echilibrat, astfel încât ei pot merge mai departe singuri.
Voi v-aţi ancorat lumina, vindecătorilor şi aţi echilibrat persoana. Depinde de ei, nu, să decidă dacă echilibrarea este suficientă pentru ei ca să meargă mai departe? Şi aceasta este la libera lor alegere. Deci să nu vă puneţi în situaţia în care să vă mustraţi pe voi pentru un aparent eşec….niciodată! Voi faceţi munca Spiritului şi unii dintre voi o faceţi în cea mai profundă formă. Încă sunt mulţi care se vor ridica de la masa vindecării şi niciodată nu vor „vedea” ce aţi făcut. Ei nu vor simţi niciodată nimic din această vindecare. Vor merge pe calea lor, pentru că au ales să nu se deschidă compasiunii, sau pur şi simplu au ales să nu fie vindecaţi acum.
Există un scenariu despre sincronicitate, despre co-creaţie, care nu este întotdeauna ceea ce credeţi voi. Câteodată, mulţi dintre voi sunteţi într-o anume atitudine sau într-o stare de nevindecare, aşteptând ca altceva să se echilibreze, astfel încât, atunci când voi în final sunteţi în acea stare de vindecare, va fi mai bine ca niciodată! V-am mai spus asta şi înainte. Câteodată un „nu” de la Spirit în momentul de faţă, înseamnă o celebrare mai târziu. Şi cum puteţi şti acest lucru, dragi oameni lineari, dragi vindecători? De unde ştiţi, dacă aţi plantat sămânţa echilibrului care mai târziu va exploda într-o uimitoare floare? Răspunsul este, nu ştiţi.
Iată încă ceva pentru cei care stau des dinaintea energiei vindecătorilor. Voi mergeţi de la vindecător la vindecător, poate atrăgând procedee după procedee, apoi faceţi ceva foarte interesant, dragi Fiinţe Umane lineare. Dacă primiţi un „nu” de la Spirit (nu a avut loc nici o vindecare), voi de multe ori daţi vina pe vindecători şi pe procesul vindecării… şi nu vă mai reîntoarceţi niciodată la aceasta. Permiteţi-mi să vă întreb: Dacă voi plantaţi o sămânţă, apoi dacă după două zile nu se întâmplă nimic, aruncaţi ghiveciul, pământul şi grădinarul? Nu! În schimb, de cele mai multe ori aşteptaţi… ştiind despre anotimpuri… ştiind cum se desfăşoară aceste lucruri.
Aceşti vindecători sunt încă prin preajmă, iar procedeele pe care le folosesc funcţionează! Poate energia nu pare a avea efect asupra voastră? Ei bine, poate că nu sunteţi încă pregătiţi. Poate sincronizarea a tot ceea ce este în jurul vostru nu a fost adecvată. Poate că propria voastră cale nu a avut înţelepciunea de a accepta încă experienţa „întregului corp”? Aşteptaţi şi încercaţi din nou. Nu aruncaţi nimic, niciodată!
Oamenilor, ascultaţi? Aceasta nu este valabil doar pentru vindecări. Ce spuneţi despre viziunea pe care aţi avut-o legată de ceva ce simţiţi că ar trebui să faceţi… dar nu s-a întâmplat nimic? Aţi dat deoparte acea idee doar pentru că nu părea să meargă? Voi nu onoraţi interdimensionalitatea despre care v-am vorbit. Trebuie să opuneţi liniarul non-liniarului! Mai încercaţi o dată. Înţelegeţi că, doar pentru simplul fapt că nu a mers la momentul în care voi aţi încercat-o pe drumul vostru liniar, aceasta nu înseamnă că s-a sfârşit! Onoraţi viziunea şi iubirea care au fost investite în aceasta. Onoraţi sincronizarea şi incredibila muncă depusă, pentru a îndeplini cel mai măreţ vis al vostru. Ce păcat să aveţi toate răspunsurile chiar la îndemână, dar de negăsit, pentru că voi aţi crezut că uşa este liniară şi nu poate fi deschisă decât o singură dată.

Întrebarea 10 – Este potrivit să vindeci pe cineva care nu poate decide singur pentru el?
„Dragă Spirit, Eu sunt un vindecător. Este adecvat şi potrivit să vindec o Fiinţă Umană care nu pare să aibă abilitatea de a cere el însuşi asta? Cum ar fi de exemplu o Fiinţă Umană, în comă. Sau poate o persoană dezechilibrată mental. Care este diferenţa între o lecţie de viaţă potrivită şi intervenţie? Este adecvată?”
Aparent Fiinţele Umane din faţa voastră au liberul arbitru “amuţit”, iar voi vă întrebaţi dacă ar fi potrivit să recurgeţi la o vindecare forţată? Pentru aceasta sunt două răspunsuri: (1) Amintiţi-vă că voi nu vindecaţi; voi echilibraţi. Este aşadar potrivit să aprindeţi lumina într-o cameră întunecată? Voi constrângeţi locatarii să vadă? Nu. Voi îi faceţi capabili să aleagă! De aceea, întrebare este de fapt: „Este potrivit să echilibrez fără permisiune?” (2) Fiecare Fiinţă Umană, care nu este echilibrată sau este inconştientă, are o parte echilibrată în fiecare celulă. Dacă creierul Uman este în disfuncţie, de cele mai multe ori celelalte celule (milioane de celule) sunt bine… iar ele strigă după echilibrare – fiecare din ele! Aceasta nu este cu nimic diferit de situaţia în care creierul este treaz, iar alte părţi ale corpului au probleme….ele dor! Durerea este importanta cale de transmitere a biologiei, pentru a alerta creierul că este nevoie de corectare şi echilibrare în acea zonă. Este la fel şi în cealaltă situaţie. Dacă Omul se află în comă, celulele din corp încearcă să echilibreze. Ele doresc sa fie treze! Creierul unei persoane dezechilibrate strigă să fie echilibrat. Acesta este de multe ori motivul neliniştii lor. Deşi pot fi disfuncţionali, ei sunt de multe ori descurajaţi, pentru că o parte din ei îşi doreşte să fie întregi… dar ei nu pot exprima asta.
Ei poate nu sunt capabili să spună asta, şi poate nu pot să o comunice, dar acesta este adevărul, căci corpul Uman doreşte echilibrul pe care voi îl numiţi „normal”. Când „normalul” nu este acolo, chiar dacă poate nu îl auziţi spus cu gura sau chiar cu ochii, fiecare celulă îşi doreşte şi cere asta. Aşadar, da, este potrivit ca voi să lucraţi şi să echilibraţi acea persoană. Da, este potrivit să trimiteţi lumină într-o zonă întunecată. Nu forţaţi nimic. Doar iluminaţi. Amintiţi-vă asta: Uneori voi sunteţi catalizatorul pentru trezirea unui Om, care niciodată nu s-ar fi realizat dacă voi nu aţi fi făcut ceva. Câteodată voi sunteţi sincronicitatea lor! Voi sunteţi îngerii lor! Gândiţi-vă la acest lucru data viitoare când treceţi pe lângă cineva care pare a fi într-o stare de inconştienţă. Puneţi energia echilibrului împrejurul lor. Trimiteţi-le lumină şi apoi lăsaţi celulele lor să aleagă ce vor face.

Întrebarea 11: Este potrivit să-i vindec pe cei din jurul meu?
A treia întrebare despre vindecare vine de la un non-vindecător. Vine de la un lucrător în lumină care îi vede pe cei dimprejurul lui, pe care doreşte să-i ajute.
„Dragă Kryon, dragă Spirit: Am rude şi prieteni şi am informaţii spirituale, pozitive pentru ei. Am vindecarea pentru ei. Am de împărtăşit atât de multe cunoştinţe pe care le-am învăţat despre cum merg lucrurile. Aş putea să-i reîntregesc; aş putea să-i ajut să se simtă mai bine. Aş putea să le dau exerciţii şi informaţi şi aş putea chiar să le dau o carte care să-i ajute. Ce ar trebui să fac? Este potrivit? Kryon, tu ai spus că această nouă energie nu este evanghelică. Ce ar trebui să fac?”
Lucrătorule în lumină, aceasta este probabil cea mai profundă întrebare dintre toate. Tu eşti un Umanitar deosebit, nu-i aşa? Ai învăţat compasiunea pentru tine şi pentru alţii. Eşti mai vigilent la neomenie ca mulţi alţii şi suferi pentru pământ mai mult decât ai suferit vreodată. Răspunsul este acelaşi ca întotdeauna: Ai grijă de tine. Îţi pare acesta ca fiind un non-răspuns? Permiteţi-mi să vă dau modalitatea practică, iar voi veţi decide.
Cu cât farul stă mai sus, cu atât lumina străluceşte mai departe şi poate fi văzută. Cu cât este mai bine ancorat farul, cu atât furtuna îl va afecta mai puţin. Aşa cum voi mergeţi pe această planetă împărtăşind această lumină, voi veţi străluci în locurile întunecate. În locurile întunecate întotdeauna este prezentă „libera alegere”, care este atât de onorată de noi toţi… şi atât de esenţială pentru cei din jurul nostru.
Aveţi vreo rudă care locuieşte cu voi? Poate este un prieten pe care îl iubiţi şi preţuiţi? Şi ceea ce vă doriţi cel mai mult este să-i ajutaţi – dar ei nu sunt interesaţi de aceasta? Vă voi spune cum ar putea fi interesaţi. Lăsaţi-i să vă vadă! Lăsaţi-i să vadă că trăiţi ceea ce credeţi”. Celebraţi slujba care nu vă place. Deveniţi toleranţi cu persoanele intolerante. Zâmbiţi cu un zâmbet minunat în fiecare zi – din suflet. Celebraţi viaţa voastră! Vindecaţi-vă corpul şi vorbiţi cu celulele voastre. Apoi poate, acea persoană va veni într-o zi la voi şi vă va spune aceasta : “Chiar dacă nu cred ceea ce tu crezi, văd că pentru tine funcţionează. De unde să încep? Cum pot avea ce ai tu?” O, Familie, nu vreţi să auziţi aceste cuvinte? Ştiţi cui mă adresez, nu-i aşa? Şi acesta este răspunsul. Poate fi atât de simplu? Cine spune că este simplu! Având grijă de voi, ridicându-vă vibraţia, mergând în ascensiune spre următorul nivel… asta nu este simplu, e muncă.

Întrebarea 12: Câţi paşi sunt în procesul de ascensiune?
„Dragă Kryon, câţi paşi sunt în ascensiune? Aş vrea un răspuns concret, te rog. Am auzit atâtea variante.”
Iată adevărul: Este un singur pas. Unul. Doar atât. Şi acesta există în momentul în care voi vă exprimaţi intenţia să mergeţi la nivelul următor – să permiteţi schimbarea vibraţiei voastre. Acesta este „începutul ascensiunii”.
Fiecare Fiinţă Umană poate intelectualiza apoi tot ceea ce îşi doreşte despre câţi paşi vor fi necesari pentru a-şi atinge ţelul. Ei pot urca câte trepte doresc. Ei pot trece prin orice proceduri pentru a realiza acelaşi scop. Unii pot trece prin două, alţii pot trece prin douăsprezece, iar unii vor spune că este prea greu – prea mulţi paşi şi se vor opri. Deci răspunsul este că există un singur pas – momentul în care Fiinţa Umană spune Spiritului, „Sunt pregătit. Vreau să merg mai departe de unde mă aflu acum, către o vibraţie mai luminoasă, mai înaltă.” Apoi lăsaţi-vă propria libertate de alegere să decidă ce vreţi să faceţi şi câte trepte doriţi să urcaţi. Un pas al intenţiei declanşează procesul, iar restul este în funcţie de fiecare individ.

Întrebarea 13: Este considerată o invazie strălucirea luminii voastre în locurile întunecate?
„Dragă Kryon, este potrivit şi integru să strălucim lumina noastră în locurile de pe pământ, indiferent dacă este vorba de slujbă sau familie, dacă nu a fost cerut acest lucru? Vreau să fiu sincer. Vreau să fiu o persoană integră. Vreau să fiu un lucrător în lumină, dar asta nu este evanghelic? Aceasta nu se referă la vindecare. Se referă la viaţa de zi cu zi.”
Iată ceva ce v-am spus şi mai înainte, dar vi-l spunem din nou. Niciodată nu e prea des să o auziţi! Este problema centrală din viaţa voastră. Este principiul călăuzitor din spatele a ceea ce faceţi şi de ce faceţi. Este asemănătoare întrebării unsprezece.
Apăreţi într-un loc întunecat şi aveţi lumina. Cei care sunt în acel loc, căutând calea, fac tot ceea ce pot. Deodată, însă, ei au mai multe opţiuni decât au avut vreodată, datorită luminii care s-a arătat. Aceasta nu este evanghelic. Ei nu vă ştiu numele şi ce reprezentaţi. Tot ceea ce îşi dau seama este că ei pot vedea mai bine acum! În loc să le impuneţi adevărul vostru, sau chiar să vorbiţi, mai degrabă daţi-le lor voie să aleagă. Ei, ca şi voi, au libertatea de a merge unde îşi doresc. Dar acum ei au o lumină mai bună în care să-şi ia propriile decizii.
Dă-mi voie să te întreb ceva, farule: Când căpitanul vasului conduce acest mare vas într-un adăpost sigur, deoarece farul i-a arătat calea, el părăseşte vasul şi aleargă să întâlnească îngrijitorul farului? Nu. Ei nu se întâlnesc niciodată. Lumina nu l-a convins pe căpitan de nimic. Farul doar i-a dat şansa de a vedea ceva ce se află în faţa lui. El a făcut propriile lui alegeri când a cârmuit acest vas cu propriile lui mâini.
Într-adevăr, este potrivit să luminezi acele părţi care sunt întunecate şi acele locuri care au nevoie de lumină. Vorbind despre aceasta, v-ar place să ştiţi care sunt cele mai potrivite locuri în care aţi putea lumina chiar acum? Chiar în aceste minute – chiar acum? Mai devreme, astăzi, vi s-a arătat profunda influenţă, pe care ştiinţa admite acum, că este parte a conştiinţei Umane. De fapt aţi început să vedeţi ce poate fi „lumina”!
Astăzi, dirijaţi conştiinţa voastră Umană şi lumina pe care o conferă spre locurile întunecate de pe planetă. Duceţi-o în Biroul Oval al ţării! Nu forţaţi energia de acolo; mai degrabă, plasaţi-o acolo cu înţelepciune. Duceţi-o în acele locuri care au nevoie mai mult de ea. De ce să nu o duceţi în Kashmir chiar acum? Se petrec multe acolo. De ce să nu o duceţi în Palestina şi Ierusalim chiar acum, pentru că se petrec multe acolo. De ce nu o duceţi mamelor care se întreabă ce le va aduce viitorul fiilor şi fiicelor lor peste 10 ani? Ei au nevoie! De ce nu-i îmbrăţişaţi şi iubiţi în timp ce faceţi asta. Tot ceea ce am spus este posibil. Asta fac lucrătorii în lumină. Este vorba despre conştiinţa Umană. Este puterea interdimensională şi nemaipomenită de a crea schimbarea prin iluminare.

Întrebarea 14 – Kryon, vei pleca la sfârşitul acestui an?
„Dragă Kryon, noi am înţeles că vei pleca la sfârşitul acestui an când grilele sunt gata. În prima carte ai vorbit despre asta. Este adevărat?”
În 1989, noi v-am spus că noi suntem aici pentru a ajuta la stabilizarea grilelor şi mulţi au fost implicaţi. Acesta a fost „Grupul Kryon” despre care v-am vorbit. Noi am indicat timpul de sosire şi de plecare al acestui grup. Noi, de asemenea, v-am spus că energia Kryon a fost dintotdeauna pe planetă. Eu am aranjat grilele încă de la început şi sunt dintotdeauna aici. Nu am sosit în 1989, ci mai degrabă, grupul din jurul grilei s-a schimbat… ca răspuns la schimbările scopurilor planetei. Acesta este grupul care va pleca la sfârşitul acestui an. Aceasta este energia care va pleca, dar eu voi rămâne, ca şi până acum, în serviciul familiei care stă înaintea mea.
Energia mea este ca a voastră: Este angelică, totuşi este o parte fizică şi o parte iubire. Şi aceasta, dragi Fiinţe Umane, este şi energia inimii şi centrul fiecărui atom din univers. Nu este o situaţie dihotomică, atâta timp cât cele două aparţin una alteia, împletindu-se. Căci dragostea lui Dumnezeu a creat planeta… toate atributele spirituale şi fizice. Eu voi rămâne pe acest pământ până la ultimul Om. Atunci, şi numai atunci, voi pleca.
- – - – - – -
Cel mai greu lucru pe care îl facem este să plecăm dintr-un loc ca acesta….unde am făcut un schimb de energie cu voi. Când vom pleca din această cameră, unii dintre voi vor vedea culori, pentru că este timpul compasiunii, ce creează o energie atât de pură. Noi ne-am ridicat de pe locurile noastre şi am început să ne retragem prin spărtura din văl pe care aţi permis să fie creată astăzi. Noi am stat într-un loc nemaipomenit ca invitaţi. Într-o zi s-ar putea să vă gândiţi la această întâlnire. Poate vă veţi întreba, cine a venit să vadă pe cine? Să ştiţi că această zi, acest anturaj, a venit să vă vadă pe voi, iar unii dintre voi ştiu acest lucru, pentru că l-aţi simţit chiar în această zi.
Şi aşa este!

Kryon
Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.
Traducere de Ioana Antohi ©
Materialele de pe site-ul http://www.lucratorul-in-lumina.com/ pot fi copiate sau transmise în scopul evoluţiei personale sau pentru cercetare cu condiţia să nu se perceapă taxe pentru ele, iar această notă de copyright să fie ataşată. Orice fel de reproducere a materialelor pentru profit necesită aprobare în scris de la Monika Szavai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)