Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 20 septembrie 2011

ESPAVO - CAT DE MICA ESTE LUMEA VOASTRA?


Transmis de Steve Rother - septembrie 2011

 SALUTARI DE ACASA !

Aceasta zi este remarcabila. Exista lucruri care incep sa se aseze in lumea voastra. Noi spunem " mica voastra lume" , pentru ca aceasta este una din cele mai mici planete pe care o vedem in orizontul nostru, pe care o supraveghem, deoarece exista multe jocuri de-a lungul universului. Acesta a fost singurul joc care nu a avut reguli.

Voi ati decis sa inlaturati toate regulile acestui joc si sa gasiti reflectia voastra de a-l vedea pe Dumnezeu, prin ochii unui uman. Aceasta a fost intentia voastra. Ati incept prin a va ascunde propria voastra putere...prin a va aseza puterea in lucruri mai mari decat voi insiva.

A lucrat foarte bine pentru voi pana la un anumit punct, dar acum, ceea ce ati aflat este ca in mult din ceea ce ati pus puterea voastra, doar reflecta aceasta putere. Aceea este doar o oglinda care va permite sa va exprimati Sinele vostru Dumnezeu prin acest corp fizic, pe aceasta planeta.

 DAND VOALURILE DEOPARTE

 Noi putem vedea ca masa critica a fost atinsa acum si de aceea numim aceasta zi : o zi de marca. masa critica este inceputul de a mentine puterea in interior, decat sa o exprimati sau sa o dati altcuiva. Aceasta nu inseamna ca trebuie sa va schimbati sistemele de credinta ; nu inseamna ca trebuie sa va ascultati pe voi insiva, desi, noi am dori sa o faceti.

 Aceasta inseamna pur si simplu atingerea unui nou nivel, deoarece vibratia colectivului incepe acum sa preia si sa detina propria voastra putere. Acest lucru nu s-a mai intamplat vreodata inainte, in special pe o planeta unde nu au existat reguli, asa cum sant pe alte planete. Nu inseamna ca acestea nu au avut directie, dar au avut predeterminari in multe feluri. Aceste alte planete stiu unde vor sfarsi, dar voi nu. Aceasta permite o exprimare a energiei lui Dumnezeu care soseste prin fiecare dintre voi , totusi, este foarte dificil pentru umani, sa aiba incredere in acest lucru.

Voi ati cheltuit atat de multa energie sa va dati puterea cuiva mai maret decat credeati ca erati, deoarece, pentru a va descoperi propria maretie este adesea foarte provocator pentru multi dintre voi. Acum, lumea incepe sa se schimbe , de asemenea. Totul incepe sa se schimbe pana acolo unde nu puteti vedea o noua viziune a voastra, ci sa recunoasteti putin din natura voastra adevarata , ca un creator pe planeta Pamant.

De pe partea asta de voal, noi va numim iubitor: mici Dumnezei, mergand putin orbi, lovindu-va unii de altii, intreband pe oricine vedeti :" L-ati vazut pe Dumnezeu? Puteti sa-mi spuneti ceva despre Dumnezeu?" Voi jucati acest joc minunat, nestiind cine santeti cu adevarat. Acest lucru se schimba si aceasta piesa, astazi, a atins o masa critica. Cei care au inceput sa-si inteleaga puterea, au mai multa influenta decat toti oamenii care isi dau constant puterea altcuiva.

Noi nu va cerem sa va abandonati sistemul de credinte sau sa schimbati ceva ce a lucrat pentru voi. Ceea ce va rugam este sa deschideti ochii si sa deveniti constienti de natura adevarata a cine santeti voi si de efectul pe care il aveti in lume si asupra oamenilor din jurul vostru.

PROVOCAREA

Multi au ales sa devina ceea ce noi numim Lucratori in Lumina. Cuvantele "Lucrator in Lumina " este un titlu ales care este dat oricui alege sa imprastie lumina pe aceasta planeta. Multi au venit cu aceasta intentie si acum usile sant deschise. Nu va exista expunere, pana cand nu alegeti sa treceti prin acea usa. Multi dintre voi santeti infricosati de acea usa, pentru ca asta inseamna ca va pierdeti siguranta si deveniti expusi si vulnerabili. Totusi, dragii nostri, atunci deveniti cei mai puternici.

Acesta este punctul unde deveniti confortabili cu propria voastra vulnerabilitate, astfel incat puteti echilibra energia voastra feminina/masculina. Aceasta are loc acum la nivel global , datorita alegerilor pe care fiecare dintre voi le face in vietile voastre individuale , chiar acum.

REDISTRIBUIREA APEI

Noi dorim de asemenea sa mentionam alte do ua lucruri. Exista o uriasa redistribuire a apei care inca are loc, asa cum am prezis mai demult. Aceasta va continua pentru un timp si asta inseamna ca multi oameni vor mai avea provocari datorita apei. Exista doar trei provocari in legatura cu apa: prea multa, prea putina, prea murdara. Aceste trei lucruri le armonizati acum pentru a gasi aceasta noua revolutie si noua vibratie a planetei Pamant face o noua rotatie , pentru a avea o noua energie.

Voi creati o intreaga noua dimensiune, pentru ca umanii imputerniciti sa existe in aceste corpuri fizice la care voi v-ati adaptat. Acest lucru este entuziasmant pentru fiecare fiinta care priveste din univers, deoarece nu s-a mai intamplat niciodata inainte. Voi conduceti calea si datorita acestui lucru, toti ochii din univers sant pe planeta Pamant, privind fiecare miscare pe care o faceti. Aceste lucruri vor fi studiate eoni de timp , privind modul in care o planeta poate face o schimbare vibrationala cu fiecare fiinta care locuieste aici, fara a trebui sa fie distrusa , mai intai.

Acest lucru nu s-a mai intamplat inainte si noi speram ca , chiar si cu atat de multe dificultati pe care multi dintre voi le-ati avut in viata voastra facand aceasta schimbare, intelegeti ca faceti parte din aceasta si ca deja ati ajutat la ancorarea acestei energii aici. Iata de ce s-a atins masa critica acum. Felicitari, voi pasiti in puterea voastra ! In final noi va spunem : impartasiti aceasta unii cu altii, pentru ca este cel mai usor mod de a va misca.

 Voi ati crezut intotdeauna ca trebuie sa va dati puterea cuiva mai maret decat voi si ca , daca ati mers sa predati sau sa va oferiti serviciile, atunci ar fi trebuit cumva sa fie dupa fapta si rasplata. Noi va spunem, dragii nostri, ca paradigma pentru invatatori s-a schimbat. Nu veti mai sta pe un piedestal si sa fiti totusi eficienti , ca un invatator. Ce va avea loc pentru voi toti este ca veti afla despre noua paradigma , de a merge imediat dupa studentii vostri si de a trece prin multe dificultati si provocari prin care trec ei, unde veti invata mai mult decat o fac ei, in majoritatea cazurilor.

 Ca invatatori, veti folosi acea cunoastere surprinzatoare si o veti prezenta in diferite moduri, mult din aceasta intamplandu-se chiar acum. Pamantul insusi trece prin provocarile echilibrarii unui pisc rotitor , care este acum inafara echilibrului. Acesta nu este un lucru rau ; este pur si simplu o noua vibratie care creaza o noua dimensiune, nu numai pentru ca Pamantul sa existe, ci pentru toate fiintele , inclusiv pentru nivelul de vibratie pe care noi il numim uman. Fiecare parte a Pamantului se muta spre acest nivel urmator.

Chiar acum, voi cautati cauza si efectul acestuia. Ceea ce experimentati voi are de a face cu redistribuirea apei insasi si gasirea locurilor unde aceasta este necesara pe pamant, nu doar pentru a echilibra piscul rotitor , ci de asemenea, pentru a gasi cea mai buna locatie pentru a hrani pamantul. Voi incepeti sa ganditi intr-o noua constiinta , deoarece chiar astazi, exista multe locuri unde apa iese afara din pamant atat de proaspata, incat o imbuteliati si o trimiteti peste tot in lume.

 Aceasta a cauzat o actiune amestecata care este magica, pentru ca apa inseamna energie. Noi stim ca voi nu o clasificati ca fiind energie in taramurile voastre stiintifice , dar noi o facem. Una din clasificarile energiei in taramurile noastre este ca energia nu moare niciodata, ea se transforma pur si simplu de la o forma la alta si acest lucru este absolut adevarat in privinta apei. Apa pe care o beti din sticlele voastre frumos desenate astazi este aceeasi apa pe care au baut-o dinozaurii.

Este acelasi lucru, detinand aceeasi energie purtata prin univers, pentru ca aceasta nu este limitata la planeta Pamant si distribuie iubire de-a lungul universului. Daca beti aceasta apa cu intentia de a primi iubirea universului, ghiciti ce se intampla? Micii Dumnezei vor exista din nou, pentru ca voi creati aceasta. Acesta este modul de a va armoniza cu apa, pentru ca aceasta trebuie sa se miste pentru a gasi acest nou echilibru.

Aceasta nu trebuie sa distruga pentru a gasi acel echilibru si cu asta au de a face oamenii acum. ceea ce nu ati stiut este ca puteti face o diferenta in stabilizarea acestei schimbari. Va ganditi ca exista miliarde de oameni pe aceasta planeta, cum poate face cineva o diferenta? Va spunem noi, acel cineva are toata puterea , cand voi stiti cum sa o accesati si cum sa o folositi.

 VIBRATII CARE STARNESC COMPASIUNEA IN CORP

Se intampla atatea in legatura cu distribuirea apei, incat apa din corpul vostru fizic simte o vibratie care starneste simpatie si aceasta va cauzeaza multora dintre voi suparari si dificultati, atat provocari emotionale, cat si schimbari fizice, in special ancorate in centrul fiintei voastre. Este ca si cum v-ati fi pierdut putin din capacitatea voastra de indurare pe planeta Pamant ; ca si cum ati pierde conectia de baza.

 La inceput, se simte minunat sa va pierdeti conectia si apoi, realizati ca este foarte dificil sa nu aveti acea ancorare. Veti gasi noi cai de ancorare , dar noi dorim sa va impartasim putin din perceptia noastra asupra naturii umane , pe durata acestor timpuri ale schimbarii. Este usor sa vedem ca voi mergeti de la un nivel la urmatorul, ca si cum ati pasi pe o scara.

 Voi va cresteti vibratia, dar este important de asemenea sa intelegeti, ca in momentul in care umanii devin speriati, ei fac un pas inapoi pe scara. Puteti trai acolo? Nu. Cei mai multi spun:" Ce fac aici? Trebuie sa urc din nou pe scara". Va intoarceti si urcati. Multi dintre voi va judecati pentru acel pas facut pe o treapta inferioara a scarii. Va rugam sa nu faceti asta. Care dintre voi ar dori sa-l judece pe Dumnezeu? Ceea ce va rugam este sa gasiti un loc pentru a folosi energia si sa o ancorati ; gasiti un loc unde puteti sa dati ceva din acea energie , unui proiect sau unui loc , unde o alta persoana o poate primi.

 Voi puteti privi lumea trecand sau puteti ancora energia voastra , ca mici Dumnezei pe aceasta planeta, impartasind gandurile voastre deschis cu altii de pe planeta - altii care sant pregatiti sa asculte. Veti face o diferenta mai mare decat ati inteles vreodata inainte , dar este de asemenea comun si faptul ca puteti pasi inapoi in vechile credinte sau puteti cobori o treapta a scarii.

Este de asemenea un fapt comun , atunci cand umanii sant speriati sau isi pierd ancorarea, incat lumea lor se micsoreaza si devine foarte mica. Acum, exista foarte multa lipsa de intelegere in legatura cu acest subiect, deci, lasati-ne sa va impartasim perceptia noastra.

CAT DE MICA ESTE LUMEA VOASTRA?

Ce se intampla cand o persoana nu are un loc unde sa doarma, nu are adapost, bani sau mancare? De obicei, lumea lor devine foarte mica si la acest punct, campul lor energetic devine foarte strans in jurul corpului lor. Atunci vine cineva si le daruieste o patura. La acel moment, lumea lor devine putin mai mare. Dupa nevoile de baza, mancare si adapost, ei devin complet fericiti.

Acum, aici este o iluzie care este atat de comuna pe planeta Pamant. Iluzia este ca , daca o patura va poate face fericiti , atunci 5 paturi va vor face de 5 ori mai fericiti. Acest lucru motiveaza pe cineva sa inceapa sa colectioneze si sa castige, dar de obicei, are efectul opus si in curand, acel cineva afla ca posesiunile sale ii apartin. Acesta este momentul in care cineva gaseste bucurie prin a elibera si a da drumul. Tineti minte aceste adevaruri importante : va trebuie foarte putin pentru a fi fericiti.

Confuzia rasare din momentul in care cineva se simte fericit , el doreste sa se repete acel ceva pentru tot restul vietii sale. Adevarata fericire poate fi experimentata doar in momentul prezent. Succesul repetat este o tendinta umana, dar de asemenea, acesta va tine pe o cale specifica , care adesea va limiteaza experienta de a fi uman. Cum voi fi sigur ca sant fericit pentru tot restul vietii mele? Tot ceea ce va rugam este sa ancorati aceasta in acest moment , astazi. Lasati acea energie sa vina prin voi chiar acum si maine va avea grija de ea insasi , intr-un fel pe care nu l-ati crezut niciodata posibil.

 Dorim, de asemenea, sa va impartasim un subiect aditional. Micsorarea lumii voastre are un efect direct asupra economiilor lumii. Acesta a fost deja un declansator imens , deoarece, atunci cand lumea voastra devine mai mica, va ganditi la supravietuire. Nu cheltuiti bani si nu faceti sa curga energia creativa in acelasi fel. O atrageti strans in jurul vostru si esuati in planificarea cresterii vostre in viitor.

 Multi nici macar nu se gandesc la anul urmator si cativa si-au retras energia foarte aproape, gandidnd :" Ce voi face astazi? " Visati. Asta va rugam sa faceti. Cunoasteti ca nu santeti limitati in acelasi mod. Visati impreuna si impartasiti acele vise cu oricine din jurul vostru si incepeti sa vedeti cum micii Dumnezei pot face o diferenta pe planeta Pamant. Incepeti o afacere, stabiliti un plan.Voi toti jucati acelasi joc ; purtati aceeasi energie. Voi toti o exprimati cumva in feluri diferite, corespunzator cu intentia voastra originala.

CAT DE MICI SANT ECONOMIILE PAMANTULUI?

 Dorim sa atingem scurt subiectul despre economiile lumii. Am inceput acest mesaj spunandu-va ca astazi a fost o zi de marca. Oamenii care si-au gasit puterea, au depasit pe cei care isi dau constant puterea. Aceasta inseamna ca s-a inteles ideea ; acesta este lucrul de care toti umanii au nevoie. Toti micii Dumnezei trebuie sa dea voalul deoparte si sa vada cine sant ei si sa incepa sa se armonizeze cu alti Dumnezei.

O idee impamantata plantata in solul fertil al umanitatii care evolueaza, va creste si va rodi foarte repede. In trecut, restrictiile severe au fost inlaturate pentru a face loc cresterii rapide. Aceasta a fost o incercare directa de a asigura pe fiecare ca are 5 paturi.

 Ca rezultat, exista himere in economiile voastre, care au cauzat multe probleme ; exista inca o mare himera in legatura construirea multor economii. Aceasta inseamna ca economiile ar putea foarte usor sa faca cateva salturi in sus si in jos, pentru ca aceste himere nu mai sant limitate la o anume tara sau cultura ; acestea incep sa se arate in multe arii. Pe durata acestor timpuri, toti cetatenii pamantului vor avea oportunitatea sa examineze si sa-si realinieze nevoile si dorintele.

 Noi nu spunem ca nu puteti fi abundenti. Actualmente, speram sa deveniti confortabili cu abundenta, deoarece, daca aduceti acum cerul pe pamant, singurul lucru pe care il credeti ca este gresit este conceptia voastra despre abundenta. Voi inca mai credeti in lipsa si limitare , in cea mai mare parte si acest lucru se reflecta in economiile Pamantului. Cand cineva se simte confortabil si dispus sa se schimbe, exista crestere si actiune, dar cand trageti de voi insiva si va ganditi la supravietuire , asta reflectati inafara si asta creati.

Deci, intrebarile pe care vi le punem astazi sant : cat de mica este lumea voastra? ce ati dori sa faceti in aceasta privinta? Noi va spunem toate acestea pentru un motiv foarte simplu. Noi vedem nevoia pentru o alta prabusire pe pietele voastre economice , pentru a inlatura aceasta himera. Acum, noi vedem ceva nou si am vazut recent o miscare in aceste piete, care arata o puternica dorinta de a construi din nou.

 Aceasta a fost preocuparea in multe arii, pentru ca multe din guvernele voastre sant in situatia de a pierde arpoape tot , dar nu este vorba cu adevarat de conducerea tarilor voastre.Acestea nu trebuie sa faca nimic, pentru ca aceasta putere este detinuta de fiecare dintre voi. Voi trebuie doar sa fiti atenti la deciziile voastre de a vedea cat de mare este lumea voastra : Am luat aceasta decizie inafara fricii sau inafara iubirii? Vreau sa cresc sau caut sa imputernicesc alti oameni?

Acum veti afla unde sant adevaratele voastre motivatii. Multi dintre voi au castigat toate paturile, casele, masinile si toate lucrurile amuzante din aceasta viata. Noi va spunem ca toate acestea nu reprezinta un lucru rau, dar de multe ori nu aduc mai multa fericire , deoarece fericirea este chiar la inceputul momentului prezent . Aceasta este o foarte mica piesa care implineste ceea ce aveti nevoie : sa pretindeti a fi uman pe planeta pamant, pentru ca spiritul vostru are nevoie de foarte putin.

Cresteti acea parte, lucrati cu aceasta si priviti cum lumea voastra incepe sa se schimbe, deoarece noi nu mai credem ca economiile trebuie sa se prabuseasca. Puteti privi inapoi cu mai putin de o luna si veti vedea piata crescand si coborand, conform asteptarilor. Care asteptari? Fiecare asteapta ca economiile sa fie la pamant datorita recentelor miscari, dar acest lucru nu s-a intamplat. De ce ?

 Pentru ca exista micii Dumnezei care recunosc multiplele oportunitati. Ei incep sa se gandeasca la urmatorii 5 ani, ca incep sa construiasca ceva care va creste si chiar daca sant speriati, respira si permit ca lumile lor sa devina mai mari. Aceasta va va ajuta sa va luati puterea inapoi. Simtiti rezistenta. Simtiti provocarile si fricile. Dar nu traiti prin acestea. Cu cea mai mare onoare, noi va rugam sa va tratati unii pe altii cu respect , pentru ca va uitati in ochii lui Dumnezeu, atunci cand priviti in ochii altcuiva. Hraniti-va unii pe altii cu fiecare sansa pe care o aveti si jucati-va frumos impreuna.
 ESPAVO.
Sursa : www.lightworker.com/beacons
Sursa : AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)