Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 29 septembrie 2011

Luna Noua in Balanta: 27 septembrie 2011


Vremea pentru echilibru, armonie si dreptate soseste odata cu Luna Noua in Balanta, o dinamica care este intensificata de sosirea ei la scurt timp dupa Echinoctiul de Toamna. Legatura puternica din acest an, dintre Echinoctiul de Toamna si Luna Noua, imi atrage atentia spre influenta Super Centrului Galactic (SCG) asupra lumii noastre. Echinoctiul de Toamna activeaza intotdeauna zona energetica a SCG, intrucat acesta se afla la 2° in Balanta – din perspectiva Pamantului. In momentul sosirii toamnei, Soarele intra în Balanta si aspecteaza aceasta zona, fapt ce ne indreapta mintea prin centrul Galaxiei Calea Lactee, pana în vortexul SCG. Aceasta analiza este captivanta, pentru ca SCG este neobisnuit de activat de tranzitele lui Mercur si Luna Noua spre SCG.

În prezent, ne trezesc dinamici psihice foarte complexe. Asa cum am spus în analiza Echinoctiului de Toamna, urmarim cu atentie cuadraturile pe care le face Uranus cu Pluton, ce se apropie în acest an – cuadraturi ce transforma realitatea si care vor fi exacte de sapte ori, pana în anul 2015. Temele ce vor trebui sa fie aduse în prim plan, în timpul cuadraturilor Uranus/Pluton, prind deja forma, prin intermediul planetelor care formeaza cuadraturi cu Uranus in cuadratura cu Pluton. De exemplu, in aceasta astrograma, Mercur/Luna Noua face opozitie cu  Uranus si cuadratura cu Pluton, aspect ce il aseaza pe Pluton în capul cuadraturii in T. Apoi, cu Mercur/Luna Noua, ce tranziteaza SCG, aceasta cudratura in T sensibilizeaza specia noastra fata de fortele SCG! Aceasta influenta a aparut foarte puternic în timpul Echinoctiului de Toamna, iar pe 23 septembrie, multi au devenit constienti de o lume noua si minunata. SCG este portalul astrologic spre Universul în sine, astfel ca deschiderea acestei gauri de vierme ne ajuta sa curgem, odata cu frecventele deosebit de acelérate, ale Ciclului Universal! Incepem analiza cu mai multe informatii despre SCG.

Ca sa intelegem natura SCG, incepem cu propriul Centru Galactic. Potrivit expertului în astrologia spatiului cosmic, Philip Sedgwick, Emisia în spectrul infrarosu al Centrului Galactic genereaza energie aproape de un milion de ori mai multa decat genereaza Soarele, prin intregul sau spectru electromagnetic. (Astrologia spatiului cosmic) SCG este o galaxie uriasa, numita Virga A (si de asemenea M-87), iar în jurul acestui nucleu comun se rotesc douzeci si sapte de galaxii – inclusiv Calea Lactee. Astronomii afirma ca SCG este o enorma gaura neagra, ce detine masa a circa cinci miliarde de Sori. El emite o energie mult mai puternica decat cea a Soarelui sau a Centrului nostru Galactic, iar pentru ca SGC este nucleul galaxiei noastre, el are un efect radical asupra oamenilor: este o adevarata gaura de vierme pentru constiinta Universala, care se activeaza la sfarsitul Calendarului Mayas. Astronomia SCG ar putea fi cea mai buna descriere pentru perspectivele largi ce se trezesc în interiorul oamenilor, în timpul anului 2011. Aceasta Luna Noua ne arata cum putem deveni constienti de SCG si cum putem integra forta SCG, intrucat analiza astrologica reprezinta accesul nostru cosmic.

Phillip Sedgwick spune ca M-87 ii inspira pe oameni sa caute „etapele primare ale uniunii sinelui cu sufletul." Adesea, cea mai buna cale de a face acest lucru este sa trecem in revista experientele din trecut, prin prisma constiintei noastre actuale; apoi putem detecta germeni de viitoare tipare de evolutie, care apar in cadrul speciei noastre. Sedgwick mai spune ca M-87 „detine implicatiile cele mai futuriste ale entitatilor magnetice” – sau, altfel spus, elemente din constiinta noastra, care ajung pana la toate cele noua dimensiuni. M-am gandit la aceasta idee, inca din 1987, cand am citit  Astrology of Deep Space/Astrologia spatiului cosmic, fapt care m-a determinat sa ma acordez la aceasta influenta, cu o profunda intuitie. [În astrograma mea natala, Neptun se afla la 2° în Balanta, în trigon cu Uranus/Saturn din Gemeni, in trigon cu Mercur, aflat la 29° in Capricorn.] Sedgwick remarca ca M-87 ne cheama sa ne trezim si sa intelegem ca memoria noastra karmica subconstienta constituie fundatia pentru viitor. Explorarea acestor date din memoria straveche ne dezvolta din punct de vedere spiritual, iar apoi intelegem faptul ca actiunea justa poate crea un viitor mai bun si ne poate elibera din inchisoarea timpului ciclic. Analiza facuta de Sedgwick, cu privire la aceasta idee, constituie tema cartii mele preferate, scrisa de mine, si anume The Mind Chronicles/Cronicile mintii (2010).

Aceste idei sunt foarte profunde, insa ele sunt fundatia acestei analize, deoarece evenimentele curente sunt cumplite: conflictul global legat de vortexul Ierusalim este punctul central al perioadei de la Echinoctiul de Toamna, pana la aceasta Luna Noua. Cererea palestiniana pentru suveranitate statala provoaca o incordare crescuta, acum, ca presedintele palestinian Abbas a solicitat acest statut la Echinoctiul de Toamna, pe 23 septembrie. Abbas a concluzionat: „Dupa zeci de ani de deportare si ocupatie colonialista, de suferinta neincetata, a venit timpul pentru poporul meu curajos si mandru sa traiasca ca alte popoare de pe Pamant, liber, intr-o tara natala suverana si independenta." Ocuparea Palestinei genereaza multa suferinta si conflict în intregul Orient Mijlociu, iar un stat dual, intre Israel si Palestina, este singura cale de a echilibra regiunea.

Tema acestei Luni Noi in Balanta este dreptatea – cum e cazul suveranitatii statale palestiniene. Aceasta analiza cauta metode de a dobandi armonia personala, care poate reseta campul mai vast. Am impresia ca acest sentiment este gata sa se schimbe in timpul acestei lunatii finale din Calendar – si exact cand eram gata sa trimit acest material, regele Abdullah al Arabiei Saudite le-a acordat femeilor din tara sa dreptul de a vota si de a candida la functii!

Mercur, aflat aproape de Luna Noua in Balanta, este in opozitie cu Uranus din Berbec si formeaza o cuadratura in T cu Pluton din Capricorn. Cautam echilibrul emotional in mintea noastra (Mercur/Luna Noua în Balanta), iar transformarea noastra este inflacarata si agresiva (Uranus in Berbec), ceea ce modifica structurile globale, deoarece Pluton din Capricorn le trage puternic in subteran si le macina. Luna Noua/Mercur din Balanta, in sextil apropiat cu Marte din Leu, formeaza un Yod cu Neptun/Chiron din Varsator/Pesti. Asadar, amintiti-va ce am invatat despre Yoduri, în analiza Echinoctiului de Toamna: tineti-l pe Marte din Leu in mana voastra stanga, ca sa va activati vointa arzatoare si tineti-le pe Mercur/Luna Noua în mana dreapta, ca sa creati echilibru autentic în mintea voastra; apoi lansati toata fermitatea de a modifica realitatea spre Neptun/Chiron, care vindeca lumea prin intermediul trezirii spirituale. Ca sa fie clar, Pluton, aflat în capul cuadraturii în T, conduce transformarea structurala a lumii, în timp ce Neptun/Chiron, din varful Yodului, ne arata ca realizam acest lucru, prin viziune spirituala si vindecare profunda.

Marte in Leu este jucatorul cheie, pentru ca trigonul pe care il face cu Uranus le aduce actiunilor noastre focalizare mentala deosebita si putere; în aceasta luna, liberul nostru arbitru este extraordinar. In anii viitori, cand vor avea loc celelalte cuadraturi dintre Uranus/Pluton, veti sesiza ca uneori Pluton pare sa conduca batalia – iar alteori, Uranus. In acest caz, Uranus il pistoneaza pe Pluton, care la randul sau curata 5.125 de ani de creatie materiala. De asemenea, Pluton se afla în mana stanga, intr-un sextil cu Neptun/Chiron, ce formeaza un Yod cu Marte din Leu. Prin urmare, avem doua Yoduri în timpul acestei Luni Noi, care activeaza considerabil acest camp instabil . Marte din Leu este foarte hotarat si insistent, insa acest sextil apropiat cu Luna Noua/Mercur stabilizeaza aceasta forta. Marte din Leu, in trigon cu Uranus din Berbec, l-ar putea provoca pe Uranus sa fie un pacalici în aceasta luna, asemenea oamenilor care arunca cu placinte in liderii mondiali. Spre exemplu, Rupert Murdoch a fost de curand lovit cu o placinta cu spuma de ras, în timpul scandalului interceptarilor telefonice din Marea Britanie, iar planuri suplimentare de actiune legala impotriva lui News Corporation au fost anuntate chiar pe 23 septembrie! In mod fundamental, aceste doua Yoduri, care activeaza stransa cuadratura in T, vor crea o panorama de evenimente rapide, al carei scop este sa faca dreptate în intreaga lume. Acesta este lucrul la care ar trebui sa ne asteptam la incheierea Calendarului Mayas, ce are loc la doua zile dupa Luna Noua în Scorpion, din 26 octombrie.

Venus, aflata la 15° în Balanta, Saturn la 18° în Balanta si asteroidul Juno, la 20° în Balanta (nu apare în astrograma), accentueaza lupta deosebita pentru echilibru, exprimata de stelliumul format de multele planete aflate în Balanta. Suntem intr-adevar smulsi din focalizarea personala, de evenimentele extraordinare care se produc in lumea exterioara. Juno ne inspira sa ne aflam în uniune sacra, iar cautarea ei este în echipa cu tatal din interior (Saturn) si zeita insasi (Venus). Aceste trei planete fac sextil cu Nodul Nord, aflat la 17° în Sagetator, fapt ce ne indeamna sa fim increzatori în viata si ne aminteste ca avem nevoie mai departe, de sprijinul iubitorilor si pastratorilor caminului. Trigonul cu Nodul Sud din Gemeni ne aminteste de multitudinea de iubiti si parteneri pe care i-am cunoscut în multe vieti trecute. Aceasta relatie dintre Venus, Saturn si Juno, fata de nodurile lunare, indica faptul ca, pe masura ce în lume se desfasoara evenimente impresionante, adevarata schimbare va avea loc în caminele noastre.

Jupiter retrograd din Taur ne linisteste în timp ce trecem prin toata schimbarea rapida si ne aminteste continuu de importanta resurselor personale. Jupiter in inconjunctie cu stelliumul din Balanta ne aminteste ca dorintele noastre de sustinere financiara si stare de bine vor fi, în aceasta luna, o forta motrice majora. Acest lucru este foarte important, intrucat transformarile colective din domeniul financiar sunt rezultatul averii fiecarui individ si a atitudinii sale fata de bogatie. Inconjunctia cu Jupiter indica ca vor exista presiuni continue pentru apararea drepturilor indivizilor. Jupiter face cuadratura cu Marte din Leu, astfel incat oamenii au puterea vointei de a cere insistent ceea ce au nevoie. Jupiter face trigon cu Pluton din Capricorn, aspect ce indica faptul ca schimbarea se va produce în cadrul structurilor fundamentale din lume – corporatii, banci si politica.

Aceasta Luna Noua spune ca dreptatea pe Pamant trebuie dobandita acum, astfel incat, haideti sa ne intoarcem la Super Centrul Galactic (SCG), aflat in primele grade ale Balantei. Atunci cand am analizat accelerarea timpului si cele Noua Cicluri [vezi Intelepciunea codului mayas, de B.H.Clow], m-am intrebat adesea cum poate integra specia noastra, incheierea simultana a tuturor celor noua Cicluri. Cu siguranta ca acest lucru inseamna ca fiecare dintre noi va deveni  multidimensional, ca sa acceseze acest apogeu al tiparelor de evolutie! Din 1999, de-a lungul Ciclului Galactic, ne trezim în interiorul Galaxiei în sine, care ne-a dus dincolo de hotarele sistemului nostru solar. Acum se pare ca ne deplasam in Universul insusi, fiind influentati de atractia SCG. Acesta este spatiul urias de care avem nevoie ca sa ne trezim, ca fiinte nonadimensionale. Pe masura ce lucrurile se desfasoara tot mai rapid, aveti increderea ca toti ne aflam pe calea noastra adevarata spre Unime, atunci cand toti suntem egali, în cadrul lumilor pe care noi le alegem.
De Barbara Hand Clow

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)