Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 1 septembrie 2011

Schimbarea garzii: sistemele deficiente ale vechii paradigme




„In prezent, asistati la o schimbare totala în dinamica Pamantului … un edificiu al gandirii umane care nu mai este în acord cu vechea paradigma a separarii, dar care are o vibratie mai inalta si o forta morala mai mare. Vrem sa spunem prin asta, ca solul Pamantului vostru a devenit indeajuns de fertil pentru ca intentiile voastre pure sa prinda radacini."

– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Dupa uraganul Irene

Pentru aceia dintre noi care traiesc pe coasta de est, este clar ca s-au confruntat cu cateva zile grele, cat timp uraganul Irene a dantuit în susul coastei estice. Multi oameni din jurul meu inca au de-a face cu urmarile lui, insa eu am avut mare noroc ca a trebuit sa suport doar un inconvenient minor, ramanand 14 ore fara curent electric … fapt care este, în sine, cat se poate de uimitor, daca ma gandesc ca 180.000 de oameni din zona mea au avut pana de curent, iar unii vor ramane fara energie, cateva zile. Chiar daca exista daune ... in unele cazuri, vanturile necrutatoare si aversele de ploaie au produs inundatii locale serioase ... în general, un impact mult mai putin grav decat cel anticipat si un rezultat final despre care cei din lumea nevazuta spun ca are de-a face cu multele rugaciuni si vizualizari facute de voi, oamenii buni si constienti … prin urmare, multe multumiri pentru iubirea voastra (si pentru emailurile foarte sincere : ))

„Am dori sa va indreptam atentia spre eforturile rezultante ale acelora dintre voi care au dat nastere energiilor iubirii, în acest moment. S-a produs un efect de atenuare a furtunilor distrugatoare si, chiar daca au fost daune, au fost anulate distrugeri mai importante. Mare parte din aceasta s-a datorat, intr-o mare masura, iubirii, viziunilor de protectie si rugaciunilor voastre de unitate, ce s-au inaltat dintr-un loc al interconectivitatii reale, bazate pe inima. Am spune … o treaba bine facuta."

– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Din perspectiva pleiadienilor, în urma acestor evenimente de pe coasta estica, s-a produs si o schimbare considerabila (colectiva) a constiintei … o schimbare notabila, spre mai multa iubire, ce a dat nastere unei noi abordari a realitatii, prin intermediul Unimii. (intrati in ECHIPA!)

Din cate pot deduce, cutremurul din regiunea Virginia/DC, care a precedat uraganul (si care a provocat si inchiderea catorva reactoare nucleare, cutremur prin care mama natura ne avertizeaza ca energia nucleara nu este doar demodata, dar si ca este prea daunator sa ne jucam cu ea, în aceste vremuri schimbatoare) a fost de fapt un precursor al acestei curatari masive, o intrerupere a „vietii normale”, fapt ce a furnizat ceea ce ei numesc „efect de atenuare” a energiilor disonante.


Se pare ca masele de oameni au fost zgaltaite indeajuns, cat sa ramana fara aparare si sa se detaseze temporar de realitatea în care ne-am intepenit cu totii, în plan colectiv ... iar apoi a venit uraganul Irene, cu un mop, un furtun si o galeata, ca sa ne aduca tuturor o curatire colosala, intrucat a indepartat complet toate reziduurile energetice (emotionale) la care am fost gata sa renuntam … tot ceea ce nu a fost ancorat de fundatia adevarului nostru.

Si iata-ne acum … la 5 zile de intrarea în ziua a 6-a, conform Calendarului Mayas (numaratoarea scurta) … care este considerata etapa de „inflorire” din Arborele Vietii … mai ramanandu-ne doar o noapte si o zi (aproape 42 de zile), pana cand se formeaza intregul arbore. Dupa cate inteleg, asta inseamna ca ne mai ramane doar o perioada de munca „launtrica” (în timpul Noptii a Sasea: 23 septembrie – 10 octombrie), inainte sa intram intr-un ciclu total nou al constiintei umane.

Foarte stupid, daca va ganditi la cat de mult timp ne-am ocupat de asta. Chiar azi dimineata m-am gandit la perioada mea de activare, care, la fel ca pentru atat de multi dintre noi – cei din al doilea val de initiati – a inceput in 1999, în cele mai frenetice si mai subtile moduri ... si cu disparitia deprimanta a varstei de 20 si 30 de ani, intrucat mi-am abandonat viata planului mai vast la schimbarile ce s-au produs de la acea activare, atat în interiorul meu, cat si în jurul meu. Dintr-o perspectiva evolutiva, este uluitor cand te gandesti la cat de departe am ajuns în expansiunea noastra mentala, în responsabilitatea emotionala si în potentialul nostru creator ... insa, din perspectiva mintii noastre umane (si a corpului fizic), se pare ca inca induram foarte multa curatare interioara si izolare, pentru o durata incredibil de lunga, incat, în aparenta, nimic important nu s-a schimbat.

Lucrul interesant este ca surorile spun ca aceste doua perspective se contopesc acum într-una singura si ca vom pierde orice perspectiva bazata pe timp, pe masura ce vom deveni ancorati în prezenta totala (punctul zero) ... ca amnezia?!?… si ca de acum si pana la urmatorul anotimp (echinoctiul) ne vom stabiliza mai mult in aceasta noua si vesnica obisnuinta.

„Va rugam sa fiti constienti de influenta extraordinara pe care o aveti în prezent asupra campului ... intelegerea faptului ca toti cei conectati la reteaua unimii ... constient sau nu ... sunt negresit aparati impotriva cailor daunatoare, si intelegerea faptului ca ceea ce este – sau ar putea fi perceput ca negativ în viata voastra - este doar un ghiont inainte, o purificare necesara aparitiei binelui. In ultimele zile, multi au ajuns la aceasta intelegere si, chiar daca mult mai multi sunt inconstienti de fortele ce se precipita din spatele acestor transformari globale, rezultatele victoriei sunt aceleasi."

– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor


Guvernarea financiara

„Dupa cum intelegem noi, urmarile unei economii mondiale nesigure ar fi acelea ca sistemele de guvernare financiare devin mai transparente, mai raspunzatoare si total eficiente în cautarea lor de a sluji ‘poporul'."

– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor


Deoarece trecem mai mult prin schimbarile „fizice”, acum, la sfarsitul valului al 9-lea (finalizarea a 16 m i l i a r d e de ani de evolutie), pleiadienii doresc sa ne ofere cateva informatii despre destramarea lumii/paradigmei … mai exact, ei mentioneaza doua impasuri importante cu care noi ... ca societate ... ne vom confrunta in curand.

Primul impas despre care ar dori sa vorbeasca se refera la sistemul nostru financiar ...

„Spunem acest lucru cu multa grija, intrucat intelegem ca exista multa frica în jurul acestui subiect, astfel incat va rugam sa ascultati cu centrul simtirii voastre: urmeaza sa apara o schimbare în guvernarea financiara mondiala. Nu in sensul ca va surveni o distrugere insemnata în afacerile din viata voastra, ci în sensul ca forma de guvernare a afacerilor financiare mondiale va fi greu pusa la incercare. Spunem asta nu ca sa va avertizam, nu ca sa starnim frica, ci pur si simplu ca sa va prevenim de aspectele pozitive ale acestor schimbari necesare."

– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Eu nu vorbesc aproape deloc despre prabusirea lumii ... în primul rand, pentru ca asta nu este t-r-e-a-b-a mea (iar cei din lumea nevazuta rareori ating acest subiect) ... în al doilea rand, pentru ca focalizarea pe acest subiect tinde sa atraga o masa antipatica de oameni, dominata de frica ... în al treilea rand, pentru ca realitatea noastra este creata de ceea ce gandim si de cum ne simtim în legatura cu ceea ce gandim – prin urmare, ce rost ar avea sa ne concentram pe perspectivele sumbre? ... dar, in principal, pentru ca niciunuia dintre noi nu ne este de folos sa alimentam concentrarea colectiva pe distrugere. Nu pentru ca distrugerea nu este reala, ci doar pentru ca exista o multime de oameni care ii acorda energie acelei realitati, iar noi suntem aici tocmai ca sa ne focalizam pe construirea tiparului divin/noului Pamant. Insa, ca si cu orice alta constructie, trebuie ca mai intai sa fie demolate vechile structuri, inainte sa putem incepe sa construim intr-un mod nou … iar din cate aud, acest lucru urmeaza sa apara curand, dupa un fel de criza financiara.

In plus, atunci cand ne cream, in mod total si constient, realitatea … intregul scop al procesului inaltarii noastre personale ... impactul lumii exterioare devine cu mult mai mic, pentru ca tot sprijinul nostru din exterior este redirectionat/ reconectat cu Sursa noastra interioara de potential … care inseamna, în esenta, ca noi cream un camp activat de forta de constiinta 12D si de auto-sustinere, prin intermediul rezonantei, versus creatie cauzala. Multi oameni aproape ca au incheiat aceasta faza de reconectare, insa, pentru ca ne aflam cu totii la niveluri diferite de activare – si, prin urmare, unii depind inca de structurile din exterior, pentru sustinere – pleiadienii vor sa potoleasca orice frici ce pot aparea în urma schimbarilor apropiate, asigurandu-ne ca totul este bine si ca toti suntem calauziti, în toate modurile, ca sa fim exact acolo unde trebuie sa fim. Fara exceptii.

Aflu ca vor fi rasturnate multe lucruri, ce vor avea un impact direct asupra structurilor financiare din lumea noastra si a acelor institutii ce sustin un sistem invechit – insa ca aceste schimbari vor da nastere, în realitate, unei noi parti din planul de viitor si unui nou sistem de guvernare, ce vor fi în folosul intregii omeniri, si nu doar al catorva alesi. Trebuie sa cadem cu totii de acord sa imbunatatim actualul sistem financiar si sa faurim o structura de guvernare mai eficienta si mai echitabila pentru acel sistem – si se pare ca suntem pe cale sa facem un alt pas important, în acest scop.

Mai mult decat orice, ceea ce surorile spera ca noi sa extragem din aceste schimbari apropiate, intelegerea profunda si ferma ca adevarata prosperitate este o stare de constiinta si nu o stare de afaceri.

Schimbarea Garzii

„Vom spune ca … pe masura ce constiinta colectiva a lumii atinge, inevitabil – ca urmare a dezmembrarii structurilor financiare – niveluri mai ridicate de frica, iar sentimentul general de siguranta al oamenilor este zguduit, vor exista de asemenea aceia dintre voi care se vor inalta simultan, ca sa cunoasca un succes extraordinar. Aceia care vor fi sa aiba un succes extraordinar vor fi apoi cautati de cei care se desprind de traditie si, doar pentru acest motiv, multi dintre voi vor avea o mare oportunitate, deschidere, disponibilitate de a fi auziti si primiti, astfel incat vor putea incepe sa isi impartaseasca intelepciunea despre noua cale."

– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Pe langa schimbarile din domeniul financiar, despre care vorbesc sursele mele nevazute, acestea mai spun ca orice impediment pe care sistemul financiar deficient il aduce în viata noastra, va fi rapid inlocuit de noi idei, oportunitati si viziuni, ce vor impulsiona o dezvoltare rapida si importanta, spre binele nostru ... DACA suntem in cautarea de solutii si ne ascultam vocea interioara. Aceste idei iau nastere din noua paradigma a Pamantului si le vor fi prezentate celor care sunt deschisi sa le primeasca … adica, celor care nu sunt focalizati pe sistemele deficiente sau pe frica: „daca aveti mijloacele necesare ca sa priviti dincolo de energia colectiva a haosului si a crizei – care vor urma, fara nicio indoiala – veti primi intelegeri profunde, ce vor fi un avantaj important pentru succesul vostru pamantesc.”

Surorile mai mentioneaza ca sunt oameni care considera ca o prabusire financiara ar distruge existenta lacomiei, totusi, ele spun altfel … ca lacomia este doar simptomul, forta motivationala din spatele sistemului nostru financiar, insa acea lacomie poate fi vindecata doar în mod individual si din interior. Asadar, pentru cei care sunt gata sa realizeze lucrarea interioara, de a se armoniza cu noile sisteme, va exista o mare rasplata. Pentru cei care continua sa traiasca în castig pentru sine, va fi mult haos. Oricum ar fi, lacomia va iesi la suprafata în multe domenii, pentru ca toti sa o vada – si e foarte probabil ca va fi deveni hidoasa. Nu conteaza ... tot intunericul trebuie, în final, sa se intoarca la lumina.

De la ingrijirea bolii, la ingrijirea sanatatii

Al doilea impas despre care surorile vorbesc se refera la sistemul de ingrijire a sanatatii din SUA.

Acest impas de care ne apropiem se manifesta de mult timp si e direct legat de sistemul financiar ... insa ceea ce este cu adevarat amenintat în acest domeniu, este sentimentul de siguranta ce decurge din punerea puterii noastre pe seama unui sistem care nu vine in sprijinul sanatatii.

„Din nou, spunem acest lucru cu multa grija, pentru ca si în jurul sistemului actual de ingrijire a sanatatii exista la fel de multa frica, ca si în jurul sistemului financiar si, desi intelegem implicatiile acestei dileme, va asiguram ca aceasta criza aparenta este ceea ce ii va forta, în esenta, pe multi oameni, sa inceapa sa caute adevarata sustinere, în interiorul lor ."

– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Cu siguranta ca exista un progres important în industria medicala, ce ar putea fi de folos pentru milioane de oameni, pentru ameliorarea starii omenirii – si totusi, aceste progrese sunt tinute pe loc de multe institutii si inspectori generali, ce au de castigat din mentinerea unei structuri invechite de ingrijire a sanatatii, intemeiata pe lacomie.

Si, pentru ca ne aflam la capitolul lacomie, ganditi-va la industria „asigurarilor” de sanatate … care, în realitate, nu e niciun fel de asigurare ... este o industrie de multe miliarde de dolari, ce nu contribuie deloc la ameliorarea sanatatii pacientului … ci este motivata de cei care controleaza o parte odios de mare a lumii financiare … acei MARI jucatori din finante ... prin urmare, fireste ca ingrijirea sanatatii si economia merg mana in mana. Atunci cand una se duce la vale, cealalta o va urma … insa, la priveghiul ei, va apare o noua structura, care ii va lua locul.

Criza din domeniul sanatatii, din SUA in particular, a ajuns intr-un impas, din cauza faptului ca majoritatea oamenilor din tara traiesc în iluzia ca acest sistem actual se ocupa de sanatate – cand, în realitate, motorul din spatele ingrijirii „sanatatii” este alimentat de ingrijirea „bolii” … un mic detaliu care guverneaza avantul foarte mare si (profitabil) colectiv, al „industriei” medicale. Aceasta intentie de baza este ceea ce se darama sub ochii nostri, pe masura ce ne apropiem de constiinta Unimii ... si este necesar sa fie asa, pentru ca majoritatea dintre noi incep sa devina constienti ca nu ne putem astepta sa cunoastem sanatatea, în timp ce ne concentram pe boala.

Si, la fel ca si in cazul sistemului financiar, atunci cand , la nivel individual, functionam la capacitatea intreaga … adica reconectati la singura noastra Sursa adevarata de putere … sanatatea devine conditia noastra de baza, iar orice ajutor de care avem nevoie în aceasta etapa, poate veni din noi insine. Prin urmare, ingrijirea sanatatii, pentru deschizatorii de drum, pentru semintele stelare si pentru cei din categoria curcubeu … ca si pentru cei din fruntea paradei de Lumina ... este acum un subiect discutabil, în special pentru ca vibratia medicinei conventionale devine periculos de joasa, pentru structura total activata a noului om.

Cei care inca mai depindeti de formele sau de sistemele exterioare de ingrijire a sanatatii, nu va faceti griji ... cei din lumea nevazuta vor sa precizeze ca totul este în ordine perfecta, ca provizoratul acestui proces va fi haotic si ca, de buna seama, o schimbare completa nu va avea loc peste noapte, insa fiti linistiti, stiind ca stalpii sunt instalati, ca sa sprijine trecerea la un nou sistem, care sustine binele cel mai inalt al tuturor.

Pe masura ce mult mai multi oameni devin constienti de prabusirea unui sistem de ingrijire a sanatatii depasit, la inceput ar putea exista multa frica de infruntat, insa, în cele din urma, o reorganizare drastica va duce la introducerea de sisteme de sanatate si ingrijire guvernate de Pamant si mai naturale, care le vor fi benefice atat oamenilor, cat SI planetei, care le ofera sustinere acestor bipezi. Idee novatoare.

„Nu e nimic de temut in aceasta schimbare, insa multi vor fi tulburati de sentimentul de deconectare de la falsa senzatie de sprijin si de constientizarea tot mai mare a faptului ca si-au pus puterea intr-un loc gresit, renuntand la ea, din credinta oarba. Multi dintre voi, cei care sunt în domeniul sanatatii naturale, a starii de bine si vindecarii, vor trebui sa inceapa sa implementeze faza de educare a celor care sunt brusc interesati si curiosi de sistemele auto-sustinatoare de guvernare si sanatate."

– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Pentru deschizatorii de drumuri si cei care pregatesc calea

Surorile ar dori sa incheie acest buletin de stiri, cu un mesaj pentru cei care s-au luptat ani de zile sa isi tina capul deasupra apei, chiar si prin mareele inalte si valurile tumultoase, ale vremurilor de sfarsit ….

„Acelora care au ramas fideli cunoasterii lor interioare si au onorat Vocea lui Unu, va spunem urmatoarele:

Fiti pregatiti nu doar pentru maretie, dar si pentru impartasirea ei. Mareea s-a intors, iar un nou val de energie soseste pe tarmul vostru. Nimic nu promite sa fie din nou la fel. Pentru aceia dintre voi care au infruntat multe furtuni, ca sa ajunga aici, voi sunteti cei iluminati, cei pe care altii ii vor cauta, în vremurile de continua distrugere si intuneric. Mantuirea este la indemana, insa ea este asa, pentru ca v-ati mantuit pe voi insiva. Fiti receptivi fata de potentialul vostru nefolosit, caci mai exista inca multe lucruri de explorat, multe lucruri ce va vor surprinde si va vor incanta. Noi suntem marturia reusitei voastre, pentru ca noi suntem viitorul prezentului vostru.

Ramaneti în pace, în timpul transformarilor fizice ce se manifesta atat în interior, cat si în jurul vostru si amintiti-va de rolul vostru, ca adevarati purtatori de Lumina. Acesta vine în multe forme, nu doar în momentele de maretie, ci în cele mai neinsemnate fapte de bunatate. Acum este timpul sa fiti adevarati. Acum este timpul sa fiti VOI. Va rugam."

– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Pentru mentinerea în continuare a capetelor noastre deasupra apei ...

Iubire, Lauren ThinkWithYourHeart.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)