Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 15 noiembrie 2011

2012 – O privire asupra minunatului an care urmeaza

Arhanghelul Metatron  prin James Tyberonn 


Salutari, Maestrilor !

Il inconjuram pe absolut fiecare dintre voi, cu o energie hranitoare si cu campul de asumare a puterii proprii, pentru ca fiecare este cu adevarat Maestru pe calea Inaltarii. Scopul nostru este acela de a va oferi inspiratie si claritate, dar de la VOI, in calitatea voastra de FIINTE sacre si suverane, se asteapta intotdeauna sa dati dovada de discernamant, atunci cand aveti de-a face cu orice fel de mesaje transmise prin channeling, incluzandu-l pe cel de fata.

Incepem aceasta trecere in revista a anului 2012 – un an cu adevarat favorabil – prin a ne referi la cateva dintre fricile pe care le au unii dintre voi. Va spunem de la inceput ca Inaltarea este bine asezata pe cale si ca se va infaptui. Voi ati facut sa se intample asa. In multe aspecte, Inaltarea a avut deja loc. Ce mai ramane insa este echivalent cu finalizarea Retelei Cristaline si cu activarile finale ale Tranzitiei Cristaline.
Acum, in ceea ce priveste fricile, va rugam cu blandete sa va uitati un moment la lumea din jurul vostru. Ce vedeti?
Mijloacele voastre mass-media vorbesc despre razboi, foamete, dezastre si colaps economic. Si ceea ce se transmite este ceea ce se poate vedea in dimensiunea a 3-a. Este deseori vorba numai despre nenorociri, nu-i asa?

Profetii sfarsitului lumii sunt in mod special foarte activi, cand e vorba despre aceste subiecte, nu-i asa? Unii dintre cei care fac speculatii referitoare la un destin cumplit se afla pe un teren extrem de fertil in acest domeniu, generand tot felul de frici legate de ciocnirea cu comete sau asteroizi, de schimbarile cataclismice ale polilor Pamantului si de colapsul economic. Fie ca acesti negativisti o recunosc, fie ca nu, ei se hranesc din frica pe care o genereaza.

Dragilor, va spunem din nou ca Inaltarea va avea loc, si ca omenirea este cea care a facut ca asta sa se intample. Este momentul sa renuntati la vechea energie a FRICII. Profetia apocaliptica privind dezastrele cataclismice mondiale NU se va implini.

Va spunem ca rasare un nou soare – si acesta este cu adevarat soarele schimbarii. El aduce lumina unui magnific Pamant Nou. Si cand spunem magnific, dragilor, chiar magnific este.

Maestrilor, au existat intotdeauna negativisti pe planeta, aceia care au prezis sfarsitul lumii si au raspandit zvonuri legate de frica. Toate acestea servesc un scop al dualitatii si, daca aruncati o privire in jurul vostru, cu siguranta ca tot ce vedeti poate justifica o astfel de atitudine. Dar va spunem ca asta este energia veche. Si va spunem ca nu e rolul Spiritului, acela de a va cere vreodata sa renuntati la speranta sau sa nu mai tineti cont de liberul vostru arbitru. Mesajul nostru este privitor la Divinitatea voastra si la faptul ca, intr-adevar, planeta si omenirea se vor Inalta... si care, fara niciun dubiu, sunt pe calea cea buna in acest sens. Punct. Asadar, sa vorbim despre 2012!


Anul care urmeaza

2012 este un an incredibil de important. El cuprinde, in curgerea sa lineara si secventiala, puncte de intersectie multidimensionala si portaluri temporale. De fapt, aceste puncte consolidate ale timpului multiplicat au permis ca Inaltarea sa aiba loc. Aceste puncte reprezinta portalurile prin care multi dintre voi, „emisari” din viitor, Navigatori de pe Sirius si Pleiade si Purtatori ai Codurilor, ati intrat pentru a va afla aici, pe planeta, in timpul Inaltarii.  
2012 reprezinta chemarea finala la trezire, pentru multi dintre purtatorii de cod. Si sunt multe de facut in in acest an. Din multe puncte de vedere, munca voastra incepe, cu adevarat, in 2012.

Emisarii anului 2012

Multi dintre voi, cei care sunteti implicati in Inaltarea Planetara, v-ati trezit intr-o faza a timpului Pamantean pe care, cateodata, nu o puteti intelege complet si nu o puteti accepta pe deplin. Uneori este ca si cum ati fi niste vizitatori aici, aflati departe de casa, energiile voastre nefiind potrivite cu Pamantul anului 2011. De fapt, pe parcursul intregului ultim deceniu, v-ati simtit pierduti

Iubitilor, sa stiti ca aceste sentimente sunt valide si ele reprezinta intr-un sens adevarat, un soc cultural, pe masura ce va treziti in multidimensionalitatea infloritoare, care se desfasoara chiar in fata voastra, pe masura ce intrati in 2012. Multi dintre voi chiar sunteti din viitor!

Exista un numar foarte mare de suflete care au ales sa vina pe Pamant acum, de dincolo de a cincea dimensiune, atat din viitorul Pamantului, cat si din viitorul unor lumi cu dimensiuni superioare, ce vor deveni mai usor de inteles, din perspectiva evolutiei lineare a timpului ... mai ales in 2012.

Sunteti cu adevarat Emisari ai Luminii Cristaline, Ambasadori ai Iubirii. V-ati intors inapoi din viitor – vorbind in termenii lineari ai timpului Pamantean – pentru a ajuta omenirea sa traverseze aceste vremuri tumultuoase, care s-au desfasurat in ultimii 40 de ani si care vor continua si in urmatorii douazeci. Vedeti voi, multi abea se trezesc la rolurile lor din „viitorul trecut”,ale anilor 2011 si 2012. Iar asta este si intentia. Portalurile temporale din 2012 reprezinta puncte declansatoare.  

Ati inceput sa acumulati in masa, in timpul generatiei pe care o numiti „Baby-boom”, in epoca de dupa cel de-al doilea razboi mondial; numarul vostru a crescut in mod constant, spre ceea ce numiti acum Generatia X, copiii Indigo si Cristal. Voi sunteti Emisarii Luminii Cristaline, pionierii unui Pamant alternativ... ai Inaltarii. Multi dintre voi ati patruns in corpurile actuale, in timpul celui de-al 77-lea si al 87-lea ciclu de ani, la varsta de 49 si 56 de ani, in termenii varstei lineare. Ati intrat in corpuri fizice care reprezentau, de fapt, versiuni ale voastre, prin ceea ce se numeste WALK-IN din faza a 2-a. Iar asta inseamna o versiune mai evoluata a sinelui vostru din viitor, care se intoarce in timp, pentru un anumit scop. Este ceva similar – dar si diferit – de o Integrare a Sufletului, intrucat este vorba de un rol specific, in care o legatura limitata de timp, dintr-un sine viitor clar evoluat, se conecteaza la o misiune din prezent, printr-un portal temporal, cu scopul precis de a ajuta la Inaltare.

Ati avut multe roluri, multe misiuni si multe indatoriri. Voi sunteti Pastratorii Intelepciunii, Pastratorii Pamantului, Shamangelicii, Dansatorii Focului, Cei ce merg in vis, Razboinicii Luminii, Cei care isi schimba forma, Fiinte Stelare, Batranii, Purtatorii puterii si Vindecatorii timpului!

Ati venit aici sa va ocupati de reconstructia unui rezultat diferit, aici, pe planeta dualitatii – Pamantul! Va aflati aici pentru a ghida omenirea printre caile posibilelor calamitati si ale potentialelor catastrofe care, altminteri, ar crea haos – asa cum s-a mai intamplat de atatea ori, in vremuri tulburi. Sunteti aici ca sa va asigurati ca istoria NU se mai repeta. Si va spunem ca ati reusit.


Voi sunteti depanatorii, renegatii, distrugatorii de paradigme! Noi folosim analogia cu marea, pentru a clarifica acest concept al Emisarilor Luminii. Imaginati-va inaltarea ca pe un vas care merge pe mare, Emisarii Luminii fiind navigatorii care stiu exact unde curentii sunt periculosi, unde valurile se sparg de stanci... si care stiu cum sa evite, cum sa depaseasca pericolele si cum sa pastreze incarcatura in siguranta. Ei sunt profesorii, care au experienta in multe domenii, iar prin numeroasa voastra intrunire, voi aduceti pe Pamant,o intelepciune colectiva, nemaiintalnita in intreaga istorie a planetei.

Multi dintre voi ati trait de mai multe ori, Inaltarea altor planete si a altor lumi, iar acum cunoasteti pericolele. Intelegeti mecanismele. Si acum aproape ati terminat. Au mai ramas cateva aspecte grosiere de incheiat in 2011 si 2012 – si apoi jocul se schimba, dat fiind ca veti ramane pentru a conduce masele in 2013, incepand cu 2012 ... adevaratul inceput.

Poate ca cel mai important rol al vostru ca emisari in 2012 este acela de a ajuta tot ceea ce se intampla, prin raspandirea Luminii proprii, fara sa cedati in fata Fricii si a convulsiilor Vechii Energii. Nu fiti descurajati. Asta, pentru ca in 2012, vechea energie va lovi puternic pentru a impiedica schimbarea. Amplificati-va energiile si ancorati Lumina. Aliniati Cristalinul.

 Ce se va intampla in 2012

Ce se intampla in 2012 este un nou inceput. Acest nou inceput reprezinta Noul Model pentru Noul Pamant. Inaltarea Pamantului va permite o revizuire si expansiune dimensionala a planetei. Pamantul se transfera intr-un Camp Cristalin, extins de la a 4-a dimensiune, la a 12-a.

Matricea Cristalina este generata, pornind de la principalele evenimente si manifestari mentionate mai jos:
  
** Codificarea Discului Crysto – Soare si a Vortexului Cristal pe 11.11.11. MAX, cea de-a 13-a paradigma, Biblioteca originala Cristal este chemata in Arkansas pentru a codifica frecventele Tranzitiei Cristaline. Aceasta se va intampla pe 11.11.11 si pe 12.12.12. MAX reprezinta sursa codurilor.
** Reteaua Cristalina se completeaza pe 12.12.12
** Unificarea celor 12 Discuri Solare Principale, care reprezinta noul ADN sau planul  codurilor pentru frecventa noului Pamant.
** Unificarea Globala a Campurilor Vortexiale Cristaline, primele doua fiind localizate in Arkansas si Brazilia.
**Finalizarea retelei Piramidale - Octoedrice care implica transferul „Cristalin – Cosmic” prin intermediul retelei piramidale si al infrastructurii nodurilor de putere  de pe planeta Pamant impreuna cu Reteaua Planetara si Reteaua Cosmica in conexiune cu Orion si Arcturus.

Finalizarea in 2011 si 2012, a tuturor acestor reglaje fine, necesare va constitui incheierea Inaltarii. Din multe puncte de vedere, Inaltarea se desfasoara inca din 1987, dar au mai ramas de ajustat si finalizat Reteaua, Discul Soare, Vortexurile Cristaline si Reteaua Piramidala

Multi dintre voi sunt, de fapt, purtatori ai codurilor, ingineri specialisti in cristalin si mecanica cuantica, veniti aici sa ajute la finalizarea lucrarilor. Unii dintre voi sunt trimisi „inapoi din viitor”. Altii sunt membri ai Aliantei Sirius – Pleiade, veniti pentru a ajuta la refacerea structurilor de putere, a centrelor Portal-Vortexiale si a modificarilor liniilor Ley. Acesta este in special cazul celor pe care ii numiti „Pastratorii Pamantului.”

Din aceasta cauza sunteti obligati sa aliniati energiile in mega centre, Vortexul Cristal din Arkansas si locatiile Discului. Este o lucrare spre incheierea careia sunteti atrasi in mod intuitiv si pe care o cunoasteti foarte bine. Multi dintre voi au colaboratori pe navele Pleiadiene si pe cele de pe Sirius, special numiti ca sa va ajute in aceasta finalizare.
  
Date de putere si faze ale activarii in 2012

Exista anumite frecvente cheie, care au loc la anumite date din 2012. Echinoctiile, solstitiile si eclipsele sunt deosebit de puternice, fiecare aducand codificarile finale ale Inaltarii.

Ceea ce este numit Al 12-lea Val al Inaltarii incepe la sfarsitul lunii ianuarie si continua pana pe 12.12.12.

Datele cheie din 2012 sunt urmatoarele:

25 ianuarie – Inceputul celui de-al 12 Val al Inaltarii
3 februarie – Neptun in Pesti – Marea Viziune Interioara este amplificata in cadrul celui de-al 12 Val.
8 februarie – Chiron in Pesti – O mare ocazie de eliberare individuala si vindecare globala.
20 martie – Echinoctiu – cel de-al 4-lea si ultimul val al Declansarii Cosmice, descarcarea si initializarea Codurilor Cristaline.
20 mai – Eclipsa de soare – Macro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Masculin.
4 iunie – Eclipsa de luna – Micro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Feminin
6 iunie – Tranzitul lui Venus – Integrarea cu Alianta Siriana si cu cea Pleiadiana, intoarcerea completa a energiilor Delfinului Auriu, integrarea initiala a Divinului Feminin si Masculin.

20 iunie – Solstitiul de vara – Extrem de puternic, incheind un grup de patru date, alcatuit din eclipsa de soare din 20 mai, eclipsa de luna din 4 iunie si tranzitul lui Venus din 6 iunie. Aceasta va fi o energie extrem de intensa, care incorporeaza un aflux final al codurilor energetice si permite eliberari care au fost obstructionate.
22 septembrie – Echinoctiul de toamna – Formarea retelei initiale, alcatuita din toate cele 12 Discuri Solare Principale, intr-un format Cristalin
13 noiembrie – Eclipsa totala de soare – Activarea celor 144 de Discuri Solare Satelit, in legatura cu cele 12 Discuri Principale. Integrarea finala in Retea a Divinului Masculin in echilibru.
28 noiembrie – Eclipsa de luna – Penumbra – Incheierea completa a retelei si integrarea Divinului Feminin.
12 decembrie - (12-12-12) Portal de data tripla. Punctul culminant final si incheierea Retelei Cristal. Activarea ultimelor Cristale ale Templului Atlant, in noul cod si unificarea cu structurile Piramidale si Discurile Solare. Combinatia intre echilibrul energiilor masculine si feminine, intr-o Unime Divina. Codificarea finala MAX in Vortexul Cristal.
21 decembrie- Solstitiul de iarna – Repornirea sistemului Retelei Inaltarii si conectarea la retea, a Campului Cristalin Cuantic.
Extinderea catre un acces mai bun la cele 12 dimensiuni. Formatiunea „Degetul lui Dumnezeu”, alcatuit din Saturn, Jupiter si Pluto.

Re- pornirea din 12-12-12

Pe 12.12.12, toate sistemele vor fi complet codificate. Activarea Cristalului Focului din Bimini, corelata cu Vortexul Cristal si cu Discul Solar Crysto, din Arkansas. Urmeaza o re-pornire scurta a sistemului , iar pe 21.12. 12 se vor reactiva in stare de functionare completa, toate Sistemele Campului Cristalin

Economia

Multi vad acest montagne-russe al economiei, continuand sa urce si sa coboare abrupt in zone de mare ingrijorare si frica. Unii au prezis un colaps total. Dragilor, in timp ce sistemul economic trebuie sa se schimbe si se va schimba, un colaps total si haosul global pe care il aduce nu-i serveste Noului Pamant. Nu va avea loc nicio criza totala – nu i se va permite sa apara. Va avea loc o schimbare in directia unui nou sistem, dar aceasta va dura multe decenii. Va fi un proces treptat.

Alegerile Prezidentiale ale Statelor Unite din 2012
Acum, inainte de a termina aceasta prelegere, vom vorbi pe scurt despre ele. Nu vom prezice un castigator, dar va vom spune ca este un moment de o importanta majora. Vom spune faptul ca Presedintele Obama este un suflet al Luminii mai inalte si le ofera un drum mai bun, Statelor Unite. Alegerile vor fi dificile pentru el, dar cea mai mare probabilitate este sa fie re-ales. Acesta nu este un lucru cert, tinand cont de cati factori sunt in joc. Viitorul este mereu o tinta miscatoare, iar in acest scenariu nu e rolul nostru acela de a-l prevedea, el fiind de nedeterminat, dat fiind faptul ca depinde in continuare de alegerile noastre. Va vom spune ca Obama este un om mai degraba preocupat de a avea grija de toti cetatenii. Totusi, in privinta reprezentarii reale in propriul guvern, Statele Unite sunt inca cu cateva decenii in urma.

 Incheiere

Va spunem ca anul 2012 reprezinta un moment anuntat. El reprezinta incheierea lineara a Inaltarii Planetare. Inaltarea Planetara ii furnizeaza noului Pamant un Model extins si o Retea Cristalina 144, complet functionala. Acestea sunt energiile care vor permite conversia armonica a omenirii, pentru a atinge Inaltarea. Dar, va spunem ca, in termenii miscarii in timp liniar, pentru omenire, schimbarile vor fi treptate.
Majoritatea oamenilor se va uita in jur, pe 22 decembrie, si va spune „Nu s-a intamplat nimic, ce atata agitatie!?” Dar cei iluminati din randul vostru vor sti ca s-a intamplat ceva minunat si ca adevaratul inceput al Inaltarii a aparut cu adevarat.

Sunt Metatron si va impartasesc aceste Adevaruri. Sunteti mult iubiti.
Si asa este... si asa este.

Sursa : Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)