Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 1 noiembrie 2011

SaLuSa, October 31, 2011

Dezvaluirea are o atat de mare importanta pentru noi, insa nu atat cat vor avea ramificatiile pe care ea le va avea si Cei intunecati vor incerca prin orice mijloace sa blocheze anuntul, deoarece el va dicta sfarsitul activitatilor lor secrete. Este de asemenea inceputul unei relatii mai apropiate intre noi, una care va aduce reunirea Fratiei Luminii. Noi prin urmare facem presiuni asupra aliatilor nostri sa inceapa Dezvaluirea cat mai curand posibil, dar daca va fi necesar o vom face noi sa se petreaca. Noi am facut referiri cu mult timp in urma la data divina pentru aceasta si ea se apropie, astfel incat orice intarziere va fi de scurta durata.

Nu este ca voi nu veti fi pregatiti pentru Ascensiune, deoarece ea are loc deja de o lunga perioada de timp. De asemenea odata ce vom putea comunica direct cu voi, va vom face cunoscute cu claritate detaliile. Asa cum este, cei care ati ales sa ascensionati, ati urmat cu sarguinta sfaturile pe care le-ati primit. Voi ati descoperit propria voastra cale si multi deja isi traiesc viata ca o fiinta ce deja se afla in Lumina. Exista diferite idei despre modul in care vremurile de pe urma se vor desfasura, insa aceasta se accepta fiind alegerea voastra unde va va conduce calatoria voastra. Tineti minte ca 21.12.12 este o inaltare majora si totusi doar inceputul unui alt ciclu de experiente. Oricum, este oportunitatea civilizatiei voastre de a parasi dualitatea si a nu mai continua sa se reincarneze in dimensiunile joase.

Poate ca sunteti legati de amintirile Pamantului, dar nu uitati ca majoritatea dintre voi veti ascensiona cu ea (planeta Pamant, n.t.), pentru a va bucura de frumusetea si armonia dimensiunilor mai inalte. Voi nu veti avea nici un fel de regrete pentru ca parasiti prezentul Pamant si de fapt va veti simti chiar privilegiati sa impartasiti aceasta experienta cu ea. Voi veti fi trecut de la ireal, la ceea ce este expresia Creatorului despre cum ar fi trebuit sa fie cu adevarat. Dualitatea v-a fost oferita pentru experimenta exact ceea ce v-ati dorit, si ati avut o libertate deplina a liberului arbitru. Acum, voi pasiti in dimensiunile divine, in care Legile Creatorului sunt manifestate si puterile de creatie va sunt oferite. Pe atunci voi veti fi devenit Fiinte Cosmice, fara nici o limitare de nici un fel. Oricum, Legile Universului inca se aplica, dar la nivelul mai inalt de realizare si intelegere (pe care il veti avea, n.t.), voi nu ati face nimic care sa fie impotriva lor.

Dupa ce ati trait prin adancurile intunericului si prin continua eroziune a drepturilor voastre, era de asteptat ca voi va veti intoarce impotriva a celor care s-au impus asupra voastra. Deoarece atat de multi dintre voi v-ati intors la Lumina si ati cautat libertate de asupritorii vostri, aceasta a permis Fratiei Luminii sa intervina in vietile voastre. Cu ajutorul primit voi v-ati ridicat chiar repede si facand aceasta ati ridicat nivelele de constiinta la o noua inaltime. Efectul a permis camarazilor vostri de drum sa se trezeasca de asemenea si impulsul este astfel incat nimic nu il poate opri de la finalizarea sa fireasca. Aceasta este desigur ceea pentru ce ati lucrat pentru o lunga perioada de timp si prezenta noastra este garantia voastra de reusita.

Stiind ca viata voastra prezenta este doar una din multe, ce vor continua la infinit, veti realiza ca totul este pentru experienta voastra, pe masura ce cresteti in constiinta. Ea va expansiona gradat, astfel incat ea va putea sa cuprinda o intreaga planeta si o cale in viitorul vostru va fi de a alege sa experimentati a fi un logos planetar. Aceasta poate sa va dea o idee despre ce mare fiinta se afla in Mama Pamant, care asemenea voua inca creste in constiinta. Este motivul pentru care ascensionati impreuna si, daca va ganditi la aceasta, este chiar un fapt extraordinar. Cine s-ar fi gandit altfel ca Pamantul este o Fiinta constienta. Acesta este motivul pentru care voi trebuie sa recunoasteti ceea ce ea a facut pentru voi din iubire pentru rasa umana. Ea simte iubirea voastra si primeste rugaciunile voastre si ea este re-asigurata de ele pe masura ce trece prin purificarea planetara.

Cu cat intelegeti mai mult adevarul despre voi si scopul pentru care va aflati aici, cu atat mai usor va fi sa acceptati schimbarile care au loc. Noi am spune, mergeti in directia curentului, stiind ca totul va fi bine, indiferent de cum par lucrurile a fi acum. Doar ganditi-va la cat de putin timp mai este pana la Ascensiune si bucurati-va de gandurile a cat de emotionant este sa participati la ea. Este motivul pentru care v-ati incarnat in aceste vremuri si ati fost perfect constienti de ce vor implica experientele voastre. Ganditi-va din nou la sufletele intelepte care vi s-au alaturat in anii recenti, aducand un nivel mai inalt de constiinta, necesar pentru a asigura ca inaltarea sa continue. Voi le numiti copiii Indigo, Seminte Stelare sau alte nume care le identifica a fi suflete speciale, care va aduc cunoasterea mult necesara. Ele au lasat confortul si armonia dimensiunilor inalte, pentru a servi intr-o vreme in care prezenta lor este necesara.

Tratati-i pe toti ca pe Fratii si Surorile voastre si daruiti iubirea voastra cat de liber puteti. Daca puteti sa faceti aceasta si vedeti Lumina in ei, voi veti ajuta inaltarea lor, fiecare suflet raspunzand vibratiei iubirii. Atunci cand voi puteti face aceasta, voi ati atins un nou nivel de Constiinta Cristica, ce va fi binevenit in viitor. Doar faceti cat mai bine sunteti in stare si nu puteti face mai mult si nici un suflet nu va va putea pacali atunci cand mentineti asemenea niveluri. Va deveni mai usor pe masura ce progresati inainte spre dimensiunile mai inalte si in cele din urma va veti lua locul in ele.

Adevarul va veni cu revelatiile pe care vi le vom aduce, dar pregatiti-va sa fiti uimiti de cat de multe v-au scapat. Multe vor parea incredibile si greu de crezut deoarece voi ati fost controlati mental pentru atat de multa vreme. Oricum acceptati cat de mult puteti si orice mai ramane in cumpana, inca isi va gasi un loc in inimile voastre la momentul potrivit. Majoritatea revelatiilor vor avea sens si vor explica unele dintre misterele care au fost deliberat puse inaintea voastra pentru a va tine sub control. Ultimul lucru, pe care Cei intunecati il doresc, este ca voi sa deveniti independenti de ei.

Sunt SaLuSa din Sirius si cu cat inteleg mai multe despre voi, cu atat mai mult apreciez cat de rezistenti sunteti si cum dualitatea v-a intarit in fata urcusurilor si coborasurilor vietii. Nu este de mirare ca alte civilizatii se vor uita in sus la voi si vor cauta ajutorul vostru. Voi ati lasat confortul si bucuria dimensiunilor mai inalte, pentru a avea experienta totala a dualitatii, cu toata durerea si intristarea de a ii ajuta pe ceilalti. Ma inclin in fata voastra si recunosc sufletele frumoase si iubitoare ce sunteti, va iubesc pe voi toti.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)