Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Luna Noua in Sagetator: 25 noiembrie 2011

Luna Noua a intrat în Sagetator! Ea este o subtila eclipsa partiala, care ne incurajeaza sa intram înauntrul nostru, ca sa descoperim focul spiritual. Aceasta lunatie este linistita si meditativa, astfel ca ar fi lesne sa nu o bagati în seama. In acelasi timp, este o perioada optima pentru a ne consolida legaturile multidimensionale, intrucat aceasta Luna Noua culmineaza cu o eclipsa de Luna foarte intensa, pe 10 decembrie. Asta va stimula o imensa schimbare a realitatii, atunci cand lumea va realiza ca transformarile uriase, aflate deja in derulare, nu mai pot fi oprite. Cei care urmaresc aceste analize stiu ca influenta Calendarului Mayas a ajuns la un punct culminant si ca acum intram în 2012, cautand o relatie total noua cu Pamantul. In acest sens, 2012 este la fel de important ca si frenetica accelerare a timpului din Ciclul Universal, incheiat în data de 28 octombrie 2011. Pe masura ce ne pregatim pentru mai multe schimbari importante, aceasta Luna Noua reprezinta remediul homeopatic ideal pentru trezirea celulelor noastre; vremurile care vin impun inteligenta celulara, forma fundamentala a unitatii umane.


Aceasta analiza de Luna Noua si cele cateva comentarii despre Luna Plina ofera cateva reflectii despre 28 octombrie – aceasta fiind prima Luna Noua de dupa incheierea Calendarului. Consider ca factorii astrologici vor avea o influenta mai mare asupra speciei noastre acum, ca procesul de crestere, condus de Arborele Lumii, s-a terminat. In timpul Ciclului Universal, Gerry si cu mine am facut parte din cateva grupuri si am predat doua ateliere de lucru pe 17 si pe 19 noiembrie, fapt care ne-a ajutat mult sa stim cum se simt oamenii. Mai toata lumea considera ca în 2011 s-a intamplat intr-adevar ceva, chiar daca este greu de definit si de descris acest lucru. Caderea unui numar atat de mare de conducatori, schimbarile radicale ale teoriilor din stiinta, economiile mondiale care se invart în cerc, confirma puternic teoria lui Carl Calleman, precum si Unda temporala Zero a confratelui McKenna, care se incheie si ea la sfarsitul anului 2011. S-a incheiat un proces de evolutie dirijata, iar noi suntem pregatiti sa traim diferit, insa nu stim ce va insemna acest lucru. Analiza acestei Luni Noi ofera un oarecare simt al directiei, cuprinzand si Luna Plina din 10 decembrie. Amandoua sunt necesare în acest caz; Mercur intra în miscare retrograda, cu jumatate de zi inaintea acestei Luni Noi, si revine la miscarea directa imediat dupa Luna Plina; iar Uranus continua sa fie retrograd în timpul Lunii Noi, dupa care intra în miscare directa, cu cateva ore inainte de Luna Plina. Mercur retrograd ne impinge constienta în adancul nostru, ca sa revarsam lumina asupra adevarurilor launtrice, în timp ce Uranus direct, la 0° în Berbec, este cel care misca si zgaltaie campurile realitatii. In final, cuadratura în T a Lunii Pline, avandu-l pe Marte în partea de sus, solutioneaza cuadratura în T a Lunii Noi, avandu-l pe Marte în cuadratura cu Luna intunecata – prin urmare, Marte trebuie analizat în ambele astrograme.


Mai intai, în ceea ce priveste atingerea punctului culminant al influentei Arborelui Lumii, pe 8 noiembrie, Calleman a scris: „Inainte de toate, constiinta Unimii se manifesta, în special, în absenta dominarii în cadrul sistemelor economic si politic mondiale." [„Calendarul Mayas s-a incheiat", pe www.Calleman.com]. Prabusirea din acest an, a dominatiei energiei masculine, a fost spectaculoasa, iar acum oamenii se lupta pentru noi cai de a conduce, pe care sa le urmeze – cea mai vizibila criza de acest gen fiind în Egipt. Exact pe 28 octombrie, monarhia britanica a renuntat la succesiunea masculina la tron; liderii europeni i-au cerut Chinei sa le vina în ajutor; Exopolitics a anuntat ca Bush si Blair vor fi judecati pentru crimele de razboi din Kuala Lumpur; un hacker formidabil a preluat informatiile apartinand unui numar de 760 dintre cele mai importante corporatii ale lumii, stocandu-le în alta parte, pentru a fi folosite ulterior; iar demascarea unui antrenor de fotbal pedofil a iesit la suprafata in respectata Universitate Penn State. Toate aceste evenimente reprezinta prabusiri majore ale sistemelor dominante, iar evenimentele din domeniul stiintei, din data de 28, sunt cele mai uimitoare. Chiar în acea zi, fizicienii au anuntat ca experimentul cu particulele neutrino, ce au o viteza mai mare decat cea a luminii, trebuia repetat, iar daca rezultatele urmau sa fie identice, Teoria relativitatii a lui Einstein ar fi trebuit sa fie pusa la grea incercare, de catre lumea fizicii. Experimentul a fost repetat pe 17 noiembrie, iar rezultatele au confirmat descoperirile initiale. Acesta este un prim semn despre o descoperire ce merge dincolo de Teoria Cuantica, spre Teoria Multidimensionala – probabil Teoria Superstringurilor. De asemenea, exact in acea zi finala, fuziunea la rece a produs energie in Laboratorul de Fuziune la Rece, E-Cat, al lui Andrea Rossi. Aceste noi posibilitati de producere a energiei sunt vaste, intrucat Ciclul Universal a debutat cu distrugerea Centralei Nucleare Fukushima din Japonia – clopotul de inmormantare al energiei nucleare.


Daca va simtiti neobisnuit de cand s-a incheiat Calendarul, va rog sa retineti faptul ca evenimentele accelerate din 2011 produc fisuri si distorsionari fundamentale in cadrul realitatii! Cu totii putem simti asta si e nevoie de timp, ca sa ne adaptam. Fuziunea la rece mi-a atrás in special atentia, pentru ca reusita primei reactii de fuziune la rece, obtinuta de Fleishman si Pons, la jumatatea lunii martie 1989, a avut legatura cu o importanta lucrare ceremoniala mayasa, la care am participat. Elita mondiala si-a batut joc de reusita crearii de energie, a lui Fleishman si Pons, iar apoi le-a furat rezultatele; acest lucru s-a intamplat insa în timpul evenimentului „Maya Initiatic 1989”,  cand Hunbatz Men a creat un ciclu ceremonial de trei saptamani, pentru stabilitate planetara. Hunbatz stia în mod sigur ce anume facea, pentru ca în momentul în care ne-am inceput lucrarea – langa Palenque, în jungla – eruptii solare masive au provocat pene de curent în nordul tarii si a avut succes prima fuziune la rece, în timp ce noi lucram în pesterile sacre Lol Tun. Apoi, dupa ce ne-am incheiat ceremoniile la Chitzen Itza, asteroidul 1989 FC  a zburat atat de jos, pe deasupra peninsulei Yucatan, incat puteam auzi cerul implodand! Energia venita pe planeta in martie 1989 a fost mai mare decat tot ce am trait vreodata si cred ca aceleasi forte urmeaza sa fie create de Soare si de influentele cosmice, in timpul anului 2012. Ca intotdeauna, Hunbatz continua sa fie exact în flux, caci în octombrie 2011 a calatorit cu craniile de cristal, spre locurile sacre americane, exact cand avea loc din nou fuziunea la rece! Cu totii trebuie sa fim extrem de constienti si sa ne amintim sa respiram, intrucat acum este momentul sa examinam campurile în care vom juca în timpul acestei Luni Noi, ce culmineaza cu o eclipsa totala de Luna.


Luna Noua, aflata la 3° in Sagetator, transmite o ardoare spirituala foarte vie si puternica, care este intensificata de Nodul lunar Nord, de Mercur si de Venus in Sagetator - Venus fiind exact pe Centrul Galactic. Aceasta Luna Noua ne intensifica sentimentele legate de identitatea noastra spirituala; Nodul Nord ne ofera directie spirituala si intentie, Mercur inspira ganduri spirituale si cuvinte expresive, iar Venus ne face receptivi la influenta Centrului Galactic. Raze galactice gama, raze de lumina si emanatii stelare scalda Pamantul intr-o veritabila baie de inteligenta universala. Evenimentele din 28 octombrie indica distrugeri importante ale tiparelor dominante masculine, iar în timpul Lunii Noi, valuri de energie caracteristica Sagetatorului ii vor imbolnavi pe  abuzatori de constientizarea suferintei profunde, pe care le-o produc victimelor lor. Aceste astre din Sagetator ne aduc multa claritate, caci ele strapung realitatea cu sabia adevarului. Transformarea se produce la nivel cuantic, cu unde ce se dezintegreaza in particule ce transmit noi ganduri – dat fiind ca materia nu e solida – si sunt momente în care chiar si formele fizice se pot transmuta instantaneu. De exemplu, in timpul atelierului de lucru din Portland, am fost informati ca noul Pastrator al dimensiunii a noua este Super Centrul Galactic*, astfel ca acum orice este posibil!

[*Galaxia noastra Calea Lactee este una dintre multele de zeci de mii de galaxii care se aduna ca sa formeze o meta-galaxie sau super-galaxie. Toate aceste galaxii se rotesc in jurul unui centru, numit super centru galactic (SCG). Centrul Galactic al Caii noastre Lactee face un unghi drept cu Super Centrul Galactic. N.tr.]


Luna Noua este varful unei cuadraturi în T cu Marte, aflat la 7° în Fecioara, în opozitie cu Neptun, aflat la 28° in Varsator, si Chiron, aflat la 1° in Pesti. In mod normal, aceasta opozitie ar fi un pic prea larga ca sa fie influenta, insa Luna Noua, aflata la 3° in Sagetator, coopereaza cu ea, asa ca o voi interpreta. Marte la 7° în Fecioara este un ansamblu de putere transformativa structurata, care il ademeneste si il activeaza pe vindecatorul ranit, Chiron, ca sa distribuie indrumarea spirituala a lui Neptun. Apoi, aceasta distribuire de forta spirituala influenta si activata este sadita în mintea si în inima noastra, prin Luna Noua în Sagetator. Aceasta energie se intensifica pana la Luna Plina, cand Luna, la 18° in Gemeni, pe Nodul Sud,  face opozitie cu Soarele, la 18° in Sagetator, pe Nodul Nord. Marte la 13° în Fecioara face cuadratura cu axa nodala, care dirijeaza si elibereaza fortele mutabile ale Lunii Pline. Aceste tipare cu Marte si eclipsele patrund în dinamica celulara si cuantica, care modifica dinamica probabilitatii. Acesti fractali schimbatori directioneaza raze de lumina asupra solutiilor total noi, pe care nimeni nici macar nu si le imagineaza în momentul de fata. Aceasta e maniera in care apare noul potential creativ al speciei noastre, iar acest proces este realmente vizibil în aceasta cuadratura în T, ce activeaza Luna Noua. Altfel spus, Luna Noua va sadi o samanta de putere creatoare arzatoare, ce se va dezlantui asemenea unui grup de cai salbatici total liberi, ce alearga în libertate, sub lumina Lunii Pline.


Nimic nu va stavili transformarea din campurile probabilitatii cuantice, ce continua în urmatoarele doua saptamani. Asemenea solidificarii gelatinei rosiatice Jell-O, aceste campuri oscilatorii vor raspunde undelor ce emana din inima noastra – determinati asadar ceea ce doriti. Toate celelalte planete sunt în alianta cu lunatia, în afara de Mercur cel neaspectat, care tocmai a devenit somnolent, intrand în miscare retrograda. Zbatandu-se, controlorii masculini dominanti efectiv vor bolborosi si vor urla, intrucat constata ca nu mai au cuvinte ca sa-si exprime furia, atunci cand prilejurile de desfatare le sunt impiedicate. Noile cai ce vin nu vor fi blocate, pentru ca Marte, la 7° în Fecioara, face trigon cu Jupiter, la 2° in Taur, in trigon cu Pluton, la 6° in Capricorn. Acest mare trigon minunat, in semne de Pamant, impamanteaza si absoarbe noua creativitate ce se revarsa în Pamant: el vrea sa spuna ca structurile financiare mondiale nu se vor prabusi complet, deoarece apar niveluri neasteptate de sustinere, care faciliteaza tranzitia spre mai multa corectitudine si egalitate. Uranus din Berbec face trigon exact cu lunatia, astfel ca puterile creatoare caracteristice Sagetatorului sunt dezlantuite fara oprelisti. Uranus face cuadratura cu Venus, pe Centrul Galactic, aspect ce activeaza inteligenta galactica avansata, pentru marea lucrare a Pamantului. Potentialul creator din aceasta astrograma e aproape nelimitat, pentru ca el este foarte frumos sustinut de marele trigon în semne de Pamant si foarte intens activat de trigonul cu lunatia, al lui Uranus din Berbec.


Amintiti-va sa intrati pe site pentru analiza Solstitiului de Iarna si pentru Luna Noua ce urmeaza la patru zile dupa el. Si va rog sa cititi si comentariul meu de mai jos.


Mi-am ales cu multa grija cuvintele, în aceasta analiza, pentru ca vocea mea, în acest format, e pe punctul de a dispare. In timp ce am examinat astrogramele de Luna Noua si cele ale schimbarilor de anotimpuri pentru 2012, mi-am dat seama ca am terminat cu analizele astrologice. Aceasta rubrica a fost disponibila din 2002, de-a lungul celei mai mari parti din Ciclul Galactic si se va incheia în luna decembrie, cu inca cateva ganduri despre experientele extraordinare pe care le-am trait in timpul Ciclului Universal. In 2012, voi trece la un alt format, în care voi face relatari periodice, ce vor putea fi accesate pe website-ul nostru. Unul dintre motivele pentru care renunt la aceasta forma de exprimare este ca trebuie sa evaluez forma actuala de astrologie tropicala moderna, care ne limiteaza accesul la constiinta cosmica ce se revarsa în lumea noastra, deoarece ea nu interpreteaza influenta astrilor. Va multumesc tuturor pentru tot sprijinul oferit muncii mele de pe aceasta rubrica, în ultimii zece ani!Pentru aceia dintre voi care simtiti ca va va lipsi aceasta analiza, v-as sugera sa va inscrieti la analizele de Luna Noua si Plina ale lui Stephanie Austin, pe www.EcoAstrology.com; puteti gasi analizele ei si in The Mountain Astrologer. Buletinele de stiri EcoAstrology sunt trimise prin email din 2 în 2 saptamani, inainte de Luna Noua si Luna Plina. Pe langa faptul ca examineaza tranzitiile astrologice curente, fiecare buletin contine linkuri si resurse utile. Pentru a va inscrie pentru 25 de buletine informative/un an, trimiteti un cec pentru $10 (sau mai mult),impreuna cu adresa voastra de email, lui: Stephanie Austin, POB 1745, Port Townsend, WA 98368. Va mai puteti inscrie si via PayPal. Daca doriti sa primiti un esantion gratuit de Buletin informativ, solicitati prin email acest lucru, adresat lui Stephanie@EcoAstrology.com.

De Barbara Hand Clow

--
Ana Nicolai

Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.com


Sursa : Editura For You Newsletter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)