Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 23 noiembrie 2011

SaLuSa, November 21, 2011

Odata ce v-ati hotarat in ce directie o luati, nu lasati pe nimeni sa va devieze de la telul din aceasta perioada, pentru care v-ati pregatit de o lunga perioada de timp. Voi ati ajuns atat de departe si ar trebui sa stiti acum exact pentru ce ati lucrat. Karma voastra ar trebui in toate intentiile si scopurile sa fie aproape incheiata si in aceasta viata multi dintre voi ati ales sa o dizolvati total. Nu va ingrijorati daca stiti ca inca mai aveti de lucru, deoarece oricata mai ramane la momentul Ascensiunii, poate fi acoperita de catre Legea Gratiei si prin urmare nu mai este dusa mai departe. Din cauza Karmei, multe relatii au suferit dar va rugam sa va amintiti ca odata ce ati parasit aceasta dimensiune voi puteti cu usurinta sa va reintalniti din nou. Voi veti accepta ca familia voastra Pamanteana a fost aleasa de asa natura pentru a va rezolva karma voastra colectiva a voastra a tuturora. Familiile adesea se incarneaza impreuna de mai multe ori, si dupa cum va puteti imagina membrii ei vor juca roluri diferite, chiar trecand de la un sex la celalalt si adesea inversandu-si rolurile. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui sa va opriti de la a-i judeca pe ceilalti, deoarece pana nu va reintoarceti in dimensiuniile mai inalte voi nu puteti avea o imagine completa, care sa explice motivele pentru care experientele voastre sunt asa cum sunt. Fiti siguri ca din necesitate voi ati jucat uneori roluri ale unor personaje din randul Celor intunecati. Aceasta nu inseamna neaparat nimic altceva decat ca voi ati avut vieti in care ati mentinut atitudini negative.

Totul in jurul vostru functioneaza in perfecta concordanta cu Legea Universala si de acest fapt voi puteti fi multumiti. Altfel voi ati fi experimentat un adevarat haos, cu o mica posibilitate de a va feri de consecinte. Cei neluminati dintre voi considera ca acesta este cazul situatiei actuale si neavand increderea voastra in viitor ei nu vad nici o scapare din problemele lumii. Acesta este motivul pentru care ii imploram pe aliatii nostri sa isi incheie (cu succes, n.t.) activitatile, pentru ca noi sa putem aranja dezvaluirea si asa trecem mai departe la contactul cu voi. Consideram ca aceasta este esential pentru acele suflete care au o mica sau nici un fel de intelegere despre cine sunt cei care ii ajuta in realitate. Noi consideram ca odata ce am fost oficial recunoscuti si invitati sa aterizam pe Pamantul vostru, prezenta noastra va fi vazuta ca prietenoasa si planul nostru de a va ridica va fi unul acceptabil pentru voi. O parte din pregatiri vor include desigur inlaturarea Celor intunecati din orice pozitie de autoritate, deoarece odata ce vom incepe curatenia dorim sa fim capabili sa mergem in pas accelerat si fara intarzieri.

Nu-i asa ca visul vi se implineste, ca o zi va cobori peste Pamant si razboiul va fi pentru totdeauna incheiat. Pacea a inceput deja si de o vreme noi am pastrat pacea in numele vostru. Nu o data, ci de multe ori, de-a lungul ultimei jumatati de secol, noi am oprit actiuni deliberate, care au avut intentia de a porni un nou Razboi Mondial. Aceasta continua chiar si acum, dar noi am intervenit si am prevenit utilizarea dispozitivelor nucleare. Exista unele grupuri intunecate ce infloresc atunci cand au loc razboaie si de exemplu nu au nici un fel de remuscari in a aproviziona cu arme ambele parti aflate in conflict. Aceasta s-a petrecut de chiar o lunga perioada de timp si s-a dovedit a fi foarte profitabil. Cei care fac afaceri cu moarte sunt inchisi, iar armele si echipamentele lor in curand vor fi defuncte. Au existat vremuri cu cateva mii de ani in urma in care voi nu ati stiut sa va comportati mai bine decat acum si Rasa Umana a fost destul de mult inclinata sa vada in straini o amenintare la propria existenta. Acum voi va reuniti, recunoscand ca sunteti Cu Totii Unul si ca progresul vostru este cel mai bine servit de cooperare. Pana la urma, voi toti in final va veti indrepta spre un acelasi tel, pe masura ce cautati sa reveniti la Sursa a Toate Cate Sunt.

Fiecare suflet intr-un fel sau altul ne va vedea foarte curand si va vom lumina in zonele in care blocuri mari va impiedica sa acceptati adevarul asa cum el va va fi oferit de catre noi. In prezent voua vi se pare dificil sa considerati macar ca credintele voastre ar putea fi puse sub semnul intrebarii, si totusi fara a va detasa, voi veti fi incapabili sa mergeti mai departe. Nu spunem noi ca ar trebui sa va urmati intuitia, iar acest sfat nu va fi niciodata de o mai mare importanta decat este acum. In acest mod Sinele vostru Superior va va conduce in situatii ce va vor aduce raspunsurile de care aveti nevoie. Mai mult decat atat voi aveti desigur Ghizii vostri si Fiintele Angelice, si voi va puteti adresa lor daca aveti nevoie de sfaturi. Voi nu sunteti niciodata singuri, insa Ghizii vostri nu pot sa va elibereze de toate experientele voastre, deoarece unele sunt necesare pentru evolutia voastra si pentru ca voi sa treceti prin ele.

Traiti la inaltimea conceptelor voastre acum, aceasta fiind foarte important intr-o perioada in care evenimentele pot parea foarte confuze pentru multi oameni. Voi veti putea atunci sa ii ajutati pe altii cu cunostiintele voastre si va fi in mod special important in ceea ce priveste dezinformarea. A sorta adevarul de minciuni nu poate fi o actiune pentru cei neinformati, putand fi o incercare puternica chiar si pentru Lucratorii intru Lumina. Faptul ca media este inca in cea mai mare parte controlata si supusa la cenzura nu ajuta, insa frica falsurilor contradictorii nu mai este pe atat de mare pe cat era si o deschidere mai mare are loc. Mituirea si coruptia sunt aproape epidemii in cadrul multor tari ale lumii si aceasta va trebui sa se schimbe foarte curand. Toate aceste aspecte se afla in atentia noastra, pentru a putea gasi cai sa va asistam. Media trebuie sa isi castige increderea oamenilor si aceasta se aplica in mod egal si politicii, care a fost intesata cu sarlatani si criminali. Acest fapt trebuie sa se schimbe, si foarte repede pentru ca increderea sa fie restaurata.

Cererile de schimbare din partea voastra, sustinute de demonstratiile care sunt inca active, in desfasurare, autoritatile nu le pot opri de la a se raspandi. Energia are, sa spunem asa, o viata a ei si este atrasa de energie de aceeasi natura, primind un impuls din partea lor. Ca s-a ajuns in aceasta vreme nu este surprinzator, deoarece voi ati adunat acest tumult impetuos de multi ani. Acum voi sunteti pe cale sa culegeti rasplata persistentei voastre in fata unei asemenea rezistente, care a fost in mod serios slabita de energia Luminii, ce vine in continuu. Indiferent de urcusurile si de coborasurile pe care le-ati intalnit pe cale, destinul vostru a fost mereu acela de a castiga aceasta infruntare cu Cei intunecati, deci nu este nimic de care sa va ingrijorati – voi sunteti cei victoriosi. In viitorul nu atat de indepartat, noi vom sarbatori impreuna si cat de tare ne vom bucura. Noi nu credem ca voi intelegeti pe deplin ce reusita magnifica va fi, si ce implicatii ample va avea. O multime de suflete depind foarte mult de deznodamant si ele se pregatesc sa se bucure.

Sunt SaLuSa din Sirius si va iubesc pe voi toti, pentru ca ati acceptat o asemenea incercare, care v-a doborat, dar careia nu i-ati cedat niciodata si ati revenit, aratand puterea Luminii si a Iubirii.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)