Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 13 decembrie 2011

SaLuSa, December 12, 2011

Asteptarea a fost lunga si ea a fost o masura a credintei si a abilitatii voastre de a va concentra pe tot ce apartine Luminii, deoarece au existat multe distrageri, inclusiv acele surse care au fost menite sa aduca confuzie in mintile voastre. Totusi, ati devenit cu mult mai intelepti si capabili sa discerneti ce vine cu adevarat din partea Luminii. Exista un numar de diferite interperetari ale evenimentelor care va asteapta sa va duca spre Ascensiune. Aspectul important este sa vadeti orice se va petrece ca avand tel ultim Ascensiunea, iar cum veti ajunge acolo nefiind o problema, care sa produca disensiuni intre voi. Este cu siguranta in interesul vostru sa fiti toleranti cu ceilalti, care au o alta parere, deoarece oricand momentele alese (pentru anumite evenimente sa se produca, n.t.) si planurile pot fi ajustate. Aceasta o stiti deja foarte bine, dar intelegeti ca schimbarile sunt uneori necesare pentru a ne face reglajele de finete ale activitatilor noastre. Pe masura ce Cei intunecati sunt fortati sa se retraga, ei lasa in urma o serie de tentative ratate de a cauza dezordine. Noi suntem hotarati sa blocam asemenea tentative si acum avem autorizatia divina de a folosi modalitati mai in forta, pentru a realiza aceasta. Cu toate acestea, avem grija sa nu implicam in aceste actiuni oameni nevinovati.

Dupa cum va puteti imagina, dupa ce veti fi intrat in anul 2012, vor fi multe speculatii si uneori comentarii negative despre ce acesta va va aduce. Profetiile Mayase for fi rastalmacite in concordanta cu credintele persoanei in cauza si voi stiti ca multi vor interpreta vremurile de pe urma ca sfarsitul lumii. Ultimul lucru pe care vrem sa il vedem este sa fie energizata aceasta idee, astfel incat ea sa devina un factor de frica in randurile voastre. Unora poate sa le vina usor sa faca aceasta, deaorece ei credeau deja ca vremurile de pe urma sunt o pedeapsa de la Dumnezeu, pentru raul de pe Pamant. Totusi, noi vrem sa subliniem ca nu va fi nici un fel de distrugere in masa sau pierderi de vieti omenesti pe o scara larga. Nu acesta este planul si din moment ce Dumnezeu este Toata Iubirea, este clar ca Dumnezeu nu si-ar retrage niciodata acea Iubire Divina, indiferent de circumstante. Voi sunteti Scantei din Dumnezeu si orice s-ar petrece, voi veti ramane mereu nemuritori (la acel nivel de existenta, n.t.).

Cu vremurile de pe urma va veni “o triere”, sufletele fiind directionate pe o cale care le va permite sa isi continue evolutia, la un nivel de vibratie pe care ele deja se afla. Nu ar fi avut nici un rost sau castig, daca sufletele ar fi fost plasate intr-o dimensiune cu care ele sa nu fie compatibile la nivel de constiinta. Deci nu va ingrijorati pentru alte suflete si luati in considerare ca cu totii isi vor gasi calea, care sa nu le incalce liberul arbitru. Voi ati stiut inainte de a va incarna, care va fi deznodamantul si acela este ceea pentru ce ati muncit, deci nimeni nu va fi dezamagit. Noi ne dam seama ca multora le-ar place sa isi continue legaturile pamantestisi relatiile si desi legaturile de iubire vor ramane, va trebui sa facem rabat pentru a oferi fiecarui suflet intreaga libertate de alegere. Oamenii pun mult prea mare accent pe juramintele de casatorie, care sunt interpretate intr-un mod in care cineva doreste sa posede sau sa aiba o alta Fiinta.

Oamenii sunt adusi impreuna pentru ca relatiile lor sa ofere experiente, de care sa beneficieze cu totii, iar de la o viata la alta ele se vor schimba din necesitate. Deci Dragilor, urmariti sa fiti recunoscatori fata de toate sufletele, care au calatorit alaturi de voi in dualitate si sa stiti ca noi am invatat cu totii din experientele voastre. De asemenea retineti ca intr-o anumita masura voi cu totii ati jucat un rol ca Cei intunecati. Cu toate cartile pe masa nimeni nu va afla ca este mai sfant decat oricine altcineva, din aceasta cauza putandu-se spune ca va aflati pe teren periculos atunci cand judecati un alt suflet. In final, toate sufletele isi vor gasi Lumina si Iubirea lor si nici o obligatie karmica nu va fi pastrata din alte vieti. Intr-o anumita faza, chiar si amintirile va vor fi sterse , atunci cand ele nu vor mai avea un scop util. Amintiti-va ca voi ati dorit sa experimentati dualitatea si sa iesiti in evidenta impotriva vibratiilor joase , in care a fost prezis ca veti cadea. Acoperind durata de timp respectiva, nu mai are nici un rost sa ramaneti in acele experiente, deoarece voi v-ati dovedit capacitatea de ale depasi.

Adevarata voastra casa este in dimensiunile inalte, traind in armonie deplina si ducand o viata fericita si implinitoare. Iluzia dimensiunilor joase este creatia voastra si dupa ce si-a servit scopul, ea va dispare prin a fi reabsorbita inca o data in nemanifestare. Ascensiunea este un proces de proportii Universale si va avea loc ca un eveniment unitar. Fara ascensiunea Pamantului, procesul nu ar fi complet si aceasta va ilustreaza cat de importanta este civilizatia voastra la momentul ei. Realizati acum de ce vi se ofera atat de mult ajutor si de ce voi ati fost alesi sa fiti pe Pamant in aceste vremuri. Voi sunteti Cei Alesi, despre care se stia ca vor atinge succesul si pe cat de greu este de acceptat – Cei intunecati de asemenea fac parte din acest scenariu.

In realitatea voastra voi ati trait iluzia si totusi experientele au fost perfect reale, si cand cortina va cadea si totul se incheie, voi toti va veti recunoaste rolurile pe care l-ati avut si veti trece mai departe. Deci Dezvaluirea ramane o parte esentiala a manierei in care noi sa fim adusi impreuna si va va expune iluzia intr-un mod in care voi sa o puteti intelege. Aceasta va va permite sa vedeti cat de vulnerabili ati fost la energiile joase. Cum Cei intunecati v-au furat libertatea de sub nas si cum au realizat acest fapt. Aceste revelatii vor fi necesare pentru eliberarea voastra din aceste energii o data pentru totdeauna.

Deja multi dintre voi va traiti vietile pe o vibratie mai inalta si voi puteti trece in siguranta si neatinsi prin terenul minat al dualitatii. Voi ati rupt atasamentele pe care le-ati adunat prin multe vieti si care nu va mai servesc nici unui scop. Puterea vointei este de asemenea necesara pentru a va ridica pe o noua vibratie, iar dupa cum noi adesea v-am informat, odata ce aceasta intentie va fi exprimata voi veti primi ajutor din plin. O parte a misiunii noastre este sa ne asiguram ca se vor ridica prin Ascensiune cat mai multe suflete cu putinta. Expunerea adevarului despre experientele voastre este o parte din tratamentul ce se aplica pentru pierderea memoriei voastre legata de adevaraul vostru sine. Fiti umili si acceptati ca oricat de inteligenti puteti fi, ati fost pacaliti la fel ca toti ceilalti. Cei intunecati au fost destepti si extrem de sinuosi, lucrand cu rabdare la a va lua pe voi si lumea voastra. Totusi, ei au socotit (toate acestea, n.t.) fara influenta noastra si aceea a Maestriilor, care au vizitat Pamantul si au plantat acele seminte ale Luminii, care v-au deschis ochii.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si o parte a misiunii Federatiei Galactice este aproape incheiata, insa serviciul in slujba voastra nu se incheie niciodata. Noi va iubim si avem o mare admiratie pentru modul in care voi din nou v-ati ridicat.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)