Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 5 decembrie 2011

SaLuSa, December 5, 2011



Aliatii nostri continua sa faca progrese in eforturile lor de a aduce la sfarsit activitatile Celor intunecati. Rezistenta este impinsa la o parte, deoarece noi suntem cei in superioritate, iar unele lovituri de stat majore pot foarte bine sa deschida cutia Pandorei si sa aduca la lumina pe cei care au fost in spatele planului de control mondial. Noi restrangem cu siguranta cercul celor responsabili si, pentru prima data, banii nu le vor mai asigura o cale de scapare. Deci multe au fost aduse la lumina despre aspectele care v-au luat drepturile si mita a jucat un rol major in a atinge aceste deziderate. Politica onesta a disparut cu mult timp in urma, dar aceasta nu inseamna ca nu exista politicieni onesti. Din pacate vocile lor sunt adeseori acoperite in mod voit si in mod regulat ignorate, dar momentul lor va veni foarte curand si va asiguram ca ii stim pe fiecare dintre acestia pe nume.

Fiecare zi ofera posibilitatea unor stiri emotionante si Dezvaluirea este energizata de atentia pe care voi i-o acordati. Aceasta inseamna ca in curand ea va inunda scena, ea nemaiputand fi retinuta inca pentru multa vreme. Ea va dovedi odata pentru totdeauna existenta noastra si va inlatura sugestiile conform carora noi am avea motive ulterioare, in ceea ce va priveste pe voi si planeta voastra. Odata ce adevaratele noastre motive au fost confirmate, speram sa fi satisfacut pe aceia care au avut indoieli ca noi venim in pace. Voi aveti nevoie de noi si, in orice caz, este decretat ca noi ne vom uni in Fratia Luminii. Viitorul vostru va va purta in tinuturile Cosmosului, care este adevaratul vostru camin si unde inca o data va veti realiza adevarata voastra stare. Deci, dupa cum puteti vedea, sunt multe de facut si Ascensiunea este marele pas, care va va inalta. Va fi un mare salt inainte in nivelele voastre de constiinta.

Tuturora li se va oferi la un moment dat aceeasi oportunitate, dar ea va veni cu conditii, carora voi va trebui sa va supuneti , pentru a va ridica vibratiile. Voi nu puteti intra direct in Ascensiune, decat daca sunteti compatibili cu noile nivele. Noi deja v-am spus ca initial tot ceea ce aveti nevoie este o intentie ferma de a ascensiona, dar voi va trebui sa va schimbati viata in una care reflecta noile vibratii. Aceasta inseamna sa parasiti gradat acele atasamente, care nu va vor mai fi de folos. Unele care poate sunt obisnuinte cum ar fi luarea de medicamente sau complacerea in activitati de o vibratie joasa. Daca voi alegeti sa renuntati la sansa de a ascensiona, aceasta este alegerea voastra si voi veti fi directionati spre o cale ce va va permite sa continuati in modul vostru prezent.

Unii adepti ai religiei se asteapta ca mania lui Dumnezeu sa coboare pe Pamant, dar noi dorim sa facem cu claritate cunoacut faptul ca adevaratul vostru Dumnezeu Este Doar Iubire. Acel scenariu este biblic la origini si vine din invataturi false sau din previziuni false, care nu mai sunt relevante. In mod firesc vor fi unele schimbari fizice, acestea venind din natura Mamei Pamant, care este responsabila de ducerea lor la realizare. Totusi, ele nu isi propun sa distruga pamantul, ci fac parte din curatenia necesara pentru a o pregati (planeta, n.t.) pentru Ascensiune. De fapt, cu cat mai multa lumina este adusa pe Pamant, cu atat mai usor va fi si mai mult, oamenii vor fi atentionati de zonele in care exista pericole. Unii vor tine cont de aceste atentionari, pe cand altii vor sta, in concordanta cu trairile lor intuitive.

Dragilor, voi ati calatorit de departe pentru a ajunge in acest punct de rascruce in vietile voastre, deci va rugam sa observati ce se petrece in jurul vostru. Unele informatii vor fi circulate in mod deliberat pentru a cauza frica si ar trebui deja sa stiti ca aceasta este chiar energia care ii hraneste pe Cei intunecati. Fara a ridica un deget voi puteti sa ajutati la a ii tine la pamant, prin a le nega energia care ii tine in viata. Faceti ca Lumina voastra sa fie stralucitoare in permanenta si nu lasati niciodata atentia voastra sa se desparta de telul vostru. Anul 2012 va vedea o accelerare a nivelului de Lumina ce este trimis spre Pamant, aceasta insemnand ca voi veti lasa cu rapiditate vibratiile vechi in urma. Cand va veti lepada de ele, veti observa ca un sentiment cu mult mai luminos va va invalui si o frumoasa pace va cobori asupra voastra. Daca acestea deja va caracterizeaza, noi spunem bine facut si ca voi faceti tot ceea ce este posibil pentru a va pregati de Ascensiune.

Noi cei din Federatia Galactica continuam sa ne apropiem si mai mult de voi si am stabilit contact direct pe Pamant cu numeroase Fiinte de Lumina, care vor juca un rol major in dezvaluire. Daca va fi necesar, noi putem invata tot ceea ce este de stiut despre un individ, deci puteti fi siguri ca oricine va fi cel care va vorbi in numele vostru va fi autentic. In timp ce toti ceilalti incearca sa impuna dezinformare, voi veti simti o diferenta, datorita energiei pe care cuvintele lui o poarta. Sa aveti discernamant si sa va amintiti ca Cei intunecati sunt usor de depistat, ei fiind mereu implicati in actiuni ce urmaresc crearea de mesaje dictate de frica. Intelegeti ca pana ce acest ciclu nu este incheiat, Cei intunecati inca au liber arbitru sa faca ce doresc. Speranta noastra este ca ei vor realiza in curand ca Lumina este pe cale sa puna stapanire pe Pamant si ca ei nu au nimic de castigat prin crearea de si mai multa confuzie si haos.

Pentru multi vremea bunavointei se apropie si oamenii privesc spre Noua Era pentru a discuta aspiratiile lor si ce doresc sa aduca in vietile lor. Lucratotii intru Lumina vor aduce un ajutor imens in a bloca frica, ce altfel s-ar si amplificat, considerand instabilitatea din jurul vostru. Un cuvant incurajator aici si acolo, poate ajuta la ridicarea atmosferei grele si a pesimismului, pe care multi oameni le simt acum. Lumina voastra este o radiatie care ajunge pana departe si oriunde va veti afla ea va aduce un sentiment de calmitate. Atunci cand un numar considerabil al vostru se va reuni cu scopul de a trimite Lumina voastra, puterea voastra va fi crescuta de zeci de ori si voi veti face un mare serviciu pentru Umanitate. Credeti-ne, voi sunteti cu mult mai puternici decat va oferiti voua insiva credit ca sunteti.

Noi stim ca conditiile sunt foarte dificile pentru multi oameni, dar va rugam sa nu lasati aceasta sa va coboare, deoarece nu mai este mult inainte ca totul sa se schimbe. De fapt, voi veti incheia prin a fi cu mult mai bine decat in orice alta perioada a vietii voastre. Voua va va fi data Pacea pe Pamant si grijile si problemele voastre vor fi diminuate pana ce ele nu vor mai exista. Pe durata a luni de zile voi veti vedea schimbari extraordinare petrecandu-se, iar noi suntem garantia voastra ca tot ceea ce v-am promis se va petrece. Atunci cand spunem «noi», includem aici toate Fiintele de Lumina, care lucreaza alaturi de noi din tinuturile inalte de Lumina. Vremurile de pe urma au fost planuite in mod divin si nu exista greseli atunci cand vorbim despre Creator.

Sunt SaLuSa din Sirius si va aduc urari de bine si fie ca voi sa aveti parte de visele si iubirea pe care le cautati.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)