Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 25 aprilie 2012

ESPAVO - EVOLUTIA - ANUL 2222

Transmis de Steve Rother - aprilie 2012 SALUTARI DE ACASA !

Exista un miracol care are loc chiar acum. Noi am rostit trei cuvinte , Salutari de Acasa. Va ia ceva timp pentru a integra energia noastra. Noi va spunem ca acest proces se accelereaza. Viziunea mai larga a umanitatii pe planeta Pamant incepe sa se schimbe in multe feluri diferite. Asadar, dorim sa va vorbim despre cateva schimbari care se afla inaintea voastra astazi. In acelasi timp, va daruim de asemenea o pictura mai larga in ceea ce priveste motivul acestor schimbari si de ce sant necesare la acest moment. Sa explicam.

FIINTA FINITA DANSAND IN DENSITATE Totul de pe partea voastra de voal este ceea ce voi numiti finit. Cu alte cuvinte, acesta exista intr-un camp al polaritatii si in iluzia timpului si a spatiului. Asadar, totul trebuie sa aiba un inceput, inclusiv planeta insasi. Cand v-ati incarnat prima data pe Pamant nu aveati corpuri fizice. Totusi, voi ati fost cu acesta de la inceputul nasterii sale. Multi dintre voi au avut corpuri non-fizice similare cu ceea ce considerati ca sant ingerii sau fiinte cu corpuri eterice. Dupa aceea v-ati dezvoltat aceste corpuri dense, deoarece Pamantul s-a racit si a castigat densitate la acel timp. Pentru a va mentine conectiile, ati inceput sa dansati in densitate si sa castigati noi corpuri fizice care au trecut prin multi pasi evolutionari in scurtul timp de cand santeti aici. Oamenii vostri de stiinta nu cred actualmente ca animalul uman evolueaza. Asadar, va intrebam : Ce va face sa credeti ca acesta s-a oprit din evolutie? El a evoluat inca din momentul in care a aparut pe planeta. Veti vedea ca aceste evolutii vor avea loc mai mult la nivel fizic , pentru ca planeta a fost finita. Cu alte cuvinte, a fost un moment pe care l-ati numit big bang, care a marcat inceputul acestei directii in timp si a existat un timp intre anii 2000 si 2012 in care sfarsitul planetei a fost programat. Ar fi fost necesari aproximativ 12 ani pentru a desfiinta aceasta planeta, asa cum a fost planul original.

SCHIMBARI DE LA O VIBRATIE SCHIMBATOARE Acum voi ati schimbat totul, decizand ca doriti sa ramaneti. Ati inceput sa va treziti la ora 11 din vis, sa deschideti ochii si sa va luati puterea inapoi. Noi am fost incredebil de uimiti : atat de incredibil, minunat de uimiti. Acum voi folositi acea putere in mod colectiv pentru a va schimba mediul, a schimba realitatea voastra, pentru a va creste vibratia pe planeta pamant. Asa cum faceti aceste lucruri, ati reusit sa aveti succes. S-a intamplat. Priviti lumea voastra, priviti sistemele voastre si le vedeti incepand sa se prabuseasca. Vedeti cateva provocari ale sistemelor voastre economice , observati dificultatile pe care le au cateva dintre sistemele religioase si alte organizatii care incep sa se potriveasca cu schimbarea in vibratie. Daca exista dizarmonie in orice si va cresteti vibratia, aceasta dizarmonie iese la suprafata. Deci, multe din schimbarile pe care le vedeti pe planeta sant reactii naturale la ceea ce ati creat aici pe planeta Pamant.

DUALITATEA CATRE TRIALITATE IN CORPUL FIZIC Dorim sa vorbim despre corpul fizic uman. Acesta s-a fost dezvoltat pentru voi intr-un camp al polaritatii. Multe din organele voastre sant polarizate intr-un fel peste tot in fiinta voastra fizica. Mai mult, polaritatea sa are o parte pozitiva si una negativa care se opun una alteia, ceea ce a creat un camp al dualitatii in care sa locuiti. Umanii au avut mare succes in acest camp. Acum acest lucru se schimba si propria voastra evolutie va conduce spre ceea ce noi numim un camp al trialitatii. Un mod de a intelege aceasta este ca pur si simplu sa va imaginati ca aveti doua brate pe care le-ati folosit pentru a va echilibra viata. Acum, ce s-ar intampla daca ati avea al 3-lea brat? Cat de inafara echilibrului ati fi daca nu ati avea abilitatea de a-l folosi? Acest lucru are nevoie de ajustari majore. Nu, aceasta nu este una din schimbarile care au loc. Noi stim ca multi dintre voi au sarit si au inceput sa scrie . Nu,nu,nu. Noi am mentionat aceasta doar ca o ilustrare.

URMATORUL PAS IN EVOLUTIE Sa va vorbim despre schimbarile fizice care au loc. O parte din creierul vostru incepe sa lucreze diferit , lucru pe care oamenii de stiinta incep sa il observe. Umanitatea este pe creasta unui proces evolutionar , care va avea nevoie de aproximativ 210 ani pentru a fi complet. Din perspectiva mai larga a timpului umanitatii, ati putea spune ca aceasta evolutie se petrece cat ai clipi, intr-o secunda. Asadar, pentru voi cei care treceti prin aceasta va fi povocator , deoarece nu veti vedea sfarsitul acesteia. Anul 2222 va reprezenta un timp magic , pentru ca acesta va marca completarea unui urias ciclu evolutionar , care va necesita multa energie din partea voastra intre timp. Ce inseamna acest lucru mai exact? Corpurile voastre vor avea al 3-lea brat? Veti arata diferit?

Ei bine, este foarte dificil pentru noi sa prezicem unde veti ajunge, pentru ca totul este continut in inima voastra. Ahh, v-ati asteptat sa punctam noi. Sa va explicam. Vetoi gasi un echilibru intre inima si cap, care va va conduce confortabil in acest proces evolutionar. Acest echilibru va va permite sa cresteti in corp si sa gasiti noi parti ale lui, inainte ca acestea sa fie deplin dezvoltate. Propriile voastre concepte si propria voastra energie a inimii incep sa creeze si sa deschida usi inainte ca voi sa pasiti. Aceasta va afecta rezultatul telefonului pe care doriti sa-l dati, chiar inainte sa tastati cifrele. Veti deveni acum constienti de faptul ca energia inimii voastre va precede in tot ceea ce faceti. Va vom explica cum va veti descurca cu energia, deoarece spiritul vostru foloseste un corp fizic. O minunata contopire a spiritului, fiintei si fizicalitatii va da posibilitatea sa pretindeti ca santeti umani. Voi va descurcati de minune in aceasta ipostaza.

PASIND IN NOUA LUME Acum ca aceasta schimbare incepe sa se desfasoare, veti vedea schimbari mai intai in corpul vostru emotional. A exista un val de energie care a sosit pe planeta schimband totul, ceea ce am mentionat inainte, la a carui creatie ati ajutat si voi.Voi ati celebrat toate aceste date magice care culmineaza acum cu 12-12-12. Voi ati ajutat literalmente sa asezati propriile voastre schimbari in actiune, ca si la crearea unei noi lumi in jurul vostru. Acum, urmatoarea voastra miscare este pur sui simplu sa pasiti in aceasta noua lume, sa o revedicati ca fiind a voastra , sa o stapaniti si sa o faceti expresia luminii voastre.

Noi va spunem ca vor fi anumite provocari, deoarece deveniti senzitivi la diferite nivele de energie cu care nu santeti familiari. Acesta este motivul pentru care v-am rugat sa fiti precauti cu expunerea la soare pe durata acestei veri. Flacarile solare de clasa X care sosesc acum, au potentialul de a va supraincarca sistemele. In mod normal voi aveti propriul vostru camp energetic cu care va aparati de ceea ce va face rau. Datorita schimbarilor fizice si energetice care au loc, cateva dintre aceste mijloace de aparare au fost inlaturate. Asadar, noi va rugam sa va folositi simturile voastre obisnuite privind expunerea la soare pe durata acestei veri. In vara urmatoare nu va mai fi o problema , dar acum, cu toata aceasta energie magnetica care soseste de la soare, exista potentialul de a experimenta lucruri pe care nu doriti sa le experimentati.

PICTURA MAI LARGA Cum arata pictura mai larga? Ce ziceti de cai care sa faca mai confortabile cateva din aceste schimbari fizice? Cum incurajati corpul sa treca prin aceste schimbari? Ei bine, acest lucru deja se intampla. Multi dintre voi nu ati cuantificat ceea ce vi se intampla, in legatura cu schimbarile fizice din corpul vostru. Sa explicam. O mare parte din energie soseste ca un val. Cel mai usor mod de a lua in considerare acest val este sa il vedeti ca pe ondularea cauzata de ridicarea unui covor, aruncand fiecare scaun pana in cealalta parte a camerei. Cum aceasta ondulare actioneaza pana in cealalta parte a camerei, aceasta rearanjeaza mobila. Iata ce se intampla cu multi dintre voi din punct de vedere emotional. Campul exterior s-a schimbat deja si ca rezultat, un urias val de energie trece prin toata umanitatea schimband totul.

Multi dintre voi santeti invatatori minunati, vindecatori si canale de lumina, care ati ajutat ca aceasta planeta sa evolueze si v-at simti disconectati in ultimele 6 luni. Cativa ati ascuns acest sentiment, deoarece nu doriti sa vorbiti despre disconectiile voastre, deoarece le simtiti ca si cum v-ati pierdut magia. In plus, aceasta este o intamplare comuna pe intreaga planeta. Ceea ce s-a intamplat a fost ca un val de energie a sosit atat de puternic, incat a inlaturat partial ceva din voal - ceea ce ati invatat sa folositi pentru a va gasi locul, sa aveti sensul sinelui vostru. Asa cum voalul incepe sa se miste , voi pierdeti putin din propria voastra identitate. Asadar, in acelasi timp voi castigati conectia armonioasa cu toate celelalte fiinte din jurul vostru. Aceasta este cea mai mare parte pe care o veti experimenta asa cum evoluati, chiar si fizic , pentru ca noua fizicalitate va va lasa sa vedeti si sa folositi constient conectia voastra cu alti oameni. Acest sentiment de disconectare, care ar putea fi numit a 2-a noapte neagra a sufletului este piesa finala pentru multi invatatori si vindecatori. Acest lucru se intampla la nivel global.

Partea interesanta este ca in acest proces totul a fost reconectat intr-un mod nou, mai puternic. Asa cum aceasta a 2-a noapte neagra a sufletului are loc pentru fiecare dintre voi , veti fi tentati sa ganditi ca este o cadere sau ceva ce lipseste , deoarece pacea interioara, simtul interior al sinelui pe care fiecare dintre voi il are, isi pierde putin din credibilitatea sa. Daca incepeti sa invatati sa va percepeti pe voi prin ochii celor din jurul vostru, nu pierdeti nimic. Dragii nostri, voi aveti un zambet pe fata cand va simtiti fericiti. V-ati gandit vreodata la distribuirea zambetului energetic fiecarei persoane pe care o cunoasteti? V-ati gandit vreodata la bucuria si pasiunea a ceea ce va face sa zambiti si indrazniti sa va concentrati intreaga viata pe acea energie a inimii, decat pe ceea ce credeti ca trebuie sa faceti? Iata ce are loc acum. Va mutati din cap catre inima si invatati sa va reajustati vietile in multe feluri diferite. Va exista o mare celebrare in anul 2222. ceea ce nu stiti este ca multi dintre voi poate vor fi acolo. Exista multe intelesuri care se ancoreaza acum in stiinta voastra medicala si in psihologia voastra. Voi stiti ca folositi doar mici parti din potentialul vostru. Acest lucru se schimba. Sistemele voastre vor fi total incarcate foarte curand, daca cereti acest lucru. Nu este ceva care sa vina la voi. Nu este ceva care va va supraincarca fara a cere acest lucru. Cunoasteti ca odata ce incepeti acest proces, va mutati in era imputernicirii , pentru ca nu mai santeti intr-un camp al dualitatii unde puteti masura lucrurile in bine si rau, corect sau gresit , alb si negru ,iubire si frica.

Un nou echilibru al sinelui inalt va va permite sa incepeti sa vedeti lucrurile diferit. Voi incepeti sa va conectati la toate dimensiunile voastre si sa fiti o singura raza de lumina din nou. Aceasta nu este o tranzitie usoara si noi va rugam sa va ajutati unul pe altul sa faceti ca acest proces sa lucreze, pentru ca magia este pe planeta Pamant. Voi ati venit cu magia. Ati avut-o in toate vietile voastre. Acum folositi-o. Jucati-va cu ea in fiecare zi. Nu mai aveti nimic de asteptat. Timpul este acum. Bucurati-va de aceasta calatorie, dragii nostri si cunoasteti ca noi santem in spatele vostru in fiecare mod posibil. Nu ca sa va indicam directia corecta, nu sa va invatam care cale este mai buna, ci pur si simplu sa va iubim pentru cine santeti voi. Voi ati adus lumina de acasa si o straluciti prin ochii vostri. Voi schimbati aceasta planeta pentru a crea cerul pe Pamant si acest lucru functioneaza. Cu cea mai mare onoare noi va rugam sa va tratati unii pe altii cu respect. Hraniti-va unii pe altii si mentineti usile deschise pentru fiecare sansa pe care o aveti , pentru ca acest joc in care pasiti acum este diferit. Va rugam sa va amintiti sa va jucati frumos impreuna. ESPAVO.

Sursa : www.lightworker.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)