Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 20 ianuarie 2013

Din nou Calendarul Mayas ne vorbeste - partea II-a

Ma uit din nou la hartia alba din fata mea si ma intreb ce sa scriu, astfel incat sa fie clar, dar si sintetic. Aceste 13 zile pe care le parcurgem sunt pline de mister si de mesaje subtile. Stiu foarte bine ca timpul ne preseaza - se tot scurteaza - iar mesajele lungi ajung ascunse in foldere ce asteapta sa se intample o minune si sa se mai nasca o zi, un ceas sau o ora libera. Ce sa spun, din cate am de spus? Voi incerca.

Dincolo de modul lejer cu care am inceput acest mesaj, simt nevoia sa aduc in atentie un subiect extrem de important: economisirea resurselor - dintre care cea mai importanta este timpul. Orice forma de energie, inclusiv banii, reprezinta o resursa si iata ca a ca acum devine tot mai presanta, nevoia de cheltui cu atentie, deci de a economisi - in sensul de a trata orice resursa, cu respect.


Cu totii simtim si stim ca timpul s-a accelerat si mai stim si ca, oricat de indepartata va fi "ziua" trecerii in dimensiunea a patra, mult nu mai este pana atunci. Si, cu toate astea, alegem in continuare sa facem lucruri inutile, care tin de vechea lume si ignoram, lasam pe maine, ce avem de facut pentru noi, pentru instruirea, sau bucuria sufletului nostru. In continuare facem gesturi si activitati din rutina, din tiparul lui "asa am invatat" , "asa se cuvine"... sau, pur si simplu, pentru ca ne-am robotizat existenta. Am uitat sa radem, sa dansam, sa luam totul in joaca, am uitat sa ne comportam ca niste copii liberi de orice constrangere. Si totusi, nu avem alta solutie, daca vrem sa calatorim alaturi de Mama Pamant. Asta este unul dintre mesajele importante ale trecenei care a inceput in data de 13 si va dura pana in 25 ianuarie - trecena care ne invata calea spre inaltimi si, vrem nu vrem, ar fi bine sa economisim de peste tot, ca sa acordam un buget de timp mai important, cautarilor interioare si introspectiei.


Denumirea mayasa a ceea ce a fost tradus prin Noaptea Albastra este AKBAL- un ghid spiritual de o frumusete desavarsita. Misiunea lui este strans legata de evolutia vietii pe Pamant, ceea ce face din aceasta trecena un element extrem de interesant, dar mai ales folositor, daca ii urmam invataturile. Pentru Akbal noi suntem fiinte spirituale, care traim o experienta umana si nu oameni care ne dorim o experienta spirituala. Akbal ne duce, pas cu pas, zi dupa zi, pana la inaltimea Vulturului si ne reaminteste ca putem zbura.
(Nota: Ca sa intelegem mai usor cum se descifreaza Calendarul, sa asemanam aceasta unitate de timp, numita trecena, cu un interval de timp in care se implineste o anume misiune, extrem de bine definita. Ca orice misiune, ea este incredintata unei constiinte/fiinte, cu "sarcina" de a fi dusa la indeplinire - in cazul nostru, i-a fost incredintata lui Akbal. Ea trebuie sa-si alcatuiasca o echipa de lucru si sa stabileasca sarcini foarte precise, pentru ca, in final, intreaga echipa sa poata ajunge la implinirea misiunii pe care o are de indeplinit. Sarcinile au acelasi cadru pentru fiecare trecena: unul se ocupa de dualitate (tonul 2), altul de copilul interior (tonul 3), altul stabileste arhitectura, scena vietii pe care se desfasoara invataturile (tonul 4), altul este conducatorul "barcii" ce pluteste pe raul vietii (tonul 5), altul se ocupa de miscare - intensitatea valului - (tonul 6), altul de mentinerea echilibrului. (tonul 8) ... si tot asa. Cineva va aduce invatatura de baza (tonul 7), iar altii arata cum sa facem ceea ce avem de facut, ca sa atingem nivelul maxim al cunoasterii (tonul 9 si 10), exemplificat prin exemplul personal al ultimilor trei simboluri (tonurile 11-13). Ceea ce este diferit la fiecare trecena in parte, este misiunea si alcatuirea echipei.)


Akbal are misiunea de a aduce pe Pamant elementul sacru, cunoasterea ascunsa, Adevarul Divin - dar, mai ales, vine sa ne arate/invete cum sa ajungem ca aceste valori sa faca parte din fiinta noastra. El este un ghid puternic, cu o echipa pe masura. Se spune ca adevarul iese intotdeauna la lumina, doar ca in aceste zile, cand Akbal isi revarsa cunoasterea asupra vietii pamantene, este vorba despre mult mai mult. Nu vorbim aici despre adevar versus neadevar - valori importante in comportamentul cosmoetic al cautatorului Legii Divine - ci despre Adevarul cu A mare, acela pe care Dumnezeu l-a asezat in inima noastra si pe care noi il vom descoperi, curand.


In aceste 13 zile avem timp suficient sa meditam asupra vietii si fiintei noastre, sa reasezam prioritatile, sa vedem ce pastram si ce lasam sa plece.
Akbal. prin vocea si energia simbolului de pe tonul 4, Cimi, ne spune ca fara sa transformam (de tipul moarte/renastere) fiecare element ce ne compune viata, nu putem merge intr-o alta dimensiune. Acolo unde vrem noi sa mergem, nimic material nu are valoare. Ceea ce avem de facut este sa aducem spiritul in materie, sa impregnam aceasta dimensiune in care absolvim cea mai frumoasa scoala din Univers, inaltele adevaruri si vibratii Divine.

Iata, pe scurt, ce energie poarta aceasta trecena:
Tonul 1: Akbal, a carui misiune cat de cat am creionat-o.
Tonul 2: cel care ne deseneaza scena vietii, Samanta, despre care am vorbit pe larg in mesajul de ieri, ne invata de aceasta data ca trebuie sa semanam proiectele vietii, cu puritate si iubire, in adevar deplin, cautand in permanenta sa implinim prin ele visele sufletului si sa le abandonam pe cele nascute din ego..


Tonul 3 - ziua de azi: trinitatea, copilul interior, Divinitatea launtrica - are ca protagonist Sarpelecel ce detine intreaga cunoasterecel ce reprezinta Unitatea dintre minte si inima, dintre material si spiritual, cel ce stie! El ne arata ca, fara cunoastere, nu avem repere, cautam ceva ce nu stim daca putem gasi si unde, sau cum o putem face. Este un simbol stravechi, in care daca ne afundam, scriem o carte. Ziua de azi le da forta cautarilor noastre. Sa facem ceva astazi, din care Universul sa inteleaga ca pretuim cunoasterea si dorim sa iesim din ignoranta.


Tonul 4 Cimi, cel cu care de fapt am inceput, este simbolul transformarii, este cheia devenirii, a evolutiei spirituale: fara atasamente, fara sisteme de aparare sau scuze, fara victimizare - si, mai ales, fara sa-I pretindem Divinitatii ca stim mai bine decat Ea, ce este cel mai bine pentru noi. Daca ne opunem, Cimi ne obliga sa curgem lin in fluxul energiilor cosmice. In aceasta trecena, incercati sa nu tineti cu dintii de ceea ce nu merge, nu curge lin, pentru ca incapatanarea de a pastra in viata noastra, ceea ce este clar ca nu merge - doar din motive egoiste, din frica sau din trufie - ne va aduce multa suferinta inutila, pentru ca ce nu ne apartine oricum, intr-un tarziu, tot va pleca, se va elibera. Intrebati-va: ce parte din mine doreste asta... si asta... mintea sau sufletul? Fiti sinceri cu voi insiva!
Tonul 5: Cerbul, simbolul Mainii lui Dumnezeu, cel ce conduce barca pe raul vietii din acum! Protectie deplina, rabdare, compasiune, intelepciune, respect, liber arbitru, iubire neconditionata - sunt doar cateva dintre darurile acestui simbol, aflat in acest context. Ce sa facem concret, in aceasta zi? In orice facem, orice gandim sau actionam, sa ne intrebam: ce ar face Christos, in locul meu?


Tonul 6: Stea, spuma cuantica din care totul este creat, fertilitate, miscare, drum fara intoarcere, claritate. Acest simbol ne spune ca daca ne dorim sa atingem cele mai sacre adevaruri Divine, daca vrem sa implinim scopul pentru care am venit, trebuie sa intelegem lectia "Faca-se voia Ta, Doamne". Cum stim ca asa si facem, tot acest ghid ne spune: observand daca ceea ce facem are nevoie de efort si indarjire - sau iese de la sine, pur si simplu. Universul ne da tot ceea ce avem nevoie pentru implinirea misiunii si numai noi am creat iluzia ca trebuie sa luptam pentru ceea ce avem nevoie. A venit vremea sa schimbam aceasta paradigma care ne tine pe loc si sa observam raspunsul si reactia Universului, la gandurile si actiunile noastre.


Tonul 7: Apa. Pentru a intelege ce vrea sa ne spuna acest simbol, avem nevoie de inteligenta inimii, de intreaga cunoastere adunata acolo. Misterul vietii pe Pamant, manualul de utilizare a acestei dimensiuni ne sunt oferite de cunoasterea si patrunderea in profunzimea acestui simbol. Asa cum apa sapa muntele in tacere, asa cum ea isi croieste drum spre oriunde vrea sa ajunga, asa putem si noi face. Ganditi-va la faptul ca apa nu are forma, ca are nevoie de vas, de albie, de tarm, ca sa se defineasca. Noi suntem vasul ei, noi suntem vasul lui Dumnezeu, noi suntem vasul cunoasterii! In noi se afla totul! Tot ceea ce apa detine, codurile secrete si sacre ale vietii, se afla in egala masura in inima Mamei Pamant si in inima noastra. Tot ceea ce avem de facut este sa-i ascultam susurul, cantecul.
Tonul 8: echilibru, stabilitate: Cel care ne arata calea implinirii stabile este, de aceasta data, insasi Pazitorul Legii Divine. Revedeti ce am scris ieri despre acest simbol si veti intelege ajutorul deplin pe care acest ghid ni-l aduce intr-o noua forma, intr-un alt context. El nu vrea sa stim, acum, decat un singur lucru: ca fiecare dimensiune are legea sa, care nu poate fi incalcata, nici negociata sau interpretata. Daca ne dorim o dimensiune a constiintei mai inalta, trebuie sa invatam si sa respectam legile de acolo - iar acolo este un alt aici! Mai reflectati.


Tonul 9 ne aduce multa frumusete. El ne vorbeste despre puterea spirituala a celui ce a ajuns pana aici, iar simbolul prin care se exprima este Maimuta, Chuencel ce se joaca si stie sa traiasca, sa cante si sa danseze, cel ce intelege umorul, ce creeaza bucurie, relaxare, pace, armonie, buna intelegere, cel ce are abilitati nebanuite, cel ce-si da voie sa fie!
Tonul 10 se afla la granita dintre lectiile parcurse si examenele finale. Este un fel de vacanta de studii, ne da timp sa ne gandim cum sa integram atatea informatii, cum sa facem din viata noastra pamanteana, o calatorie de succes, cum sa facem ca atunci cand ne privim in oglinda, sa ne vedem laurii victoriei, rod al misiunii implinite. Simbolul de pe acest ton se numeste Drum si ne vorbeste despre piramide, despre cunoasterea straveche si despre legatura noastra cu Universul, cu Pleiadele, cu Sirius si Oreon, cu Centrul Galaxiei... ne vorbeste despre Arborele Cosmic si despre caracterul multidimensional al fiintei umane. Acest simbol ne spune ca am venit de departe si ca ne este dor de casa, ca, daca avem incredere in noi si in drumul nostru, vom reusi ce ne-am propus cu mult, mult timp inainte. El ne spune ca am venit aici pe o cale si tot pe aceiasi cale ne vom duce, din nou, spre alte misiuni, dar imbogatiti cu experiente unice.


Tonul 11. Combinatia dintre acest ton - 11un nou inceput, a doua venire... - si simbolul ce reprezinta saltului cuantic in constiinta (Porumbul) este una "exploziva", clara, transanta, cu un mesaj puternic si plin de sens: pentru a depasi starea de adormire in care ne aflam trebuie sa facem ca lucrurile ce par a fi imposibile sa devina posibile, sa realizam - prin vointa si munca proprie - un salt in constiinta, pregatiti si siguri pe noi, fara sa manifestam ezitari sau indoieli. De noi depinde sa o putem face. Mama Pamant va sti momentul cand vom fi gata de drum, ne va sprijini, ne va ocrotine va indruma, va sincroniza Mer-Ka-Ba Ei cu a noastra si, impreuna, vom infaptui Planul. Stim ca pe Pamant nu vor fi locuri sigure, ci doar oameni siguri. Increderea in noi, in Mama Pamant si in Planul Divin este cheia evolutiei. Totul se va petrece in mod spontan, atunci cand Ea va simti ca a venit momentul. Acest mesaj este explicat pe larg de catre Drunvalo, in ultima sa carte, Uroborosul Mayas, ce va apare foarte curand la Editura For You.


Tonul 12 Jaguarul, vindecatorul cosmic, singurul simbol samanic. Un saman autentic este cel a carui cunoastere si pricepere este pusa in slujba comunitatii. Cu alte cuvinte, nivelul apostolic il vor atinge mai intai cei ce se vor ingriji de cei din jur, cei ce sunt implicati in intrajutorarea semenilor, a caror daruri sunt puse in slujba celorlalti, cei ce cauta vindecarea lor si a comunitatii din care fac parte (sub multiplele sale fatete), cei carora le pasa! Acest aspect este vast si merita discutat ca atare, pentru ca este de o importanta covarsitoare. Nu este o activitate - a face ceva pentru altul - ci este o stare, un mod de fiintare, o dorinta sincera a sufletului, o stiinta bazata pe multa cunoastere si intelepciune. Altfel, ia aspectul unei incercari de mituire a Divinitatii - facem fapte bune, pentru ca asa e bine.... Se spune ca iadul este pavat cu intentii bune. Am inteles tarziu acesta intelepciune. Sper sa mai vorbim pe acest subiect, extrem de complex si destul de delicat, pentru ca presupune mai intai vindecarea/ schimbarea unor vechi paradigme.


Tonul 13 Vulturul reprezinta scopul, tinta noastra din acest interval, numit trecena. Vulturul este simbolul celui ce se ridica atat de sus, incat vede curbura Pamantului, dar si hrana ce se afla in tarana. Coboara, isi ia hrana, si se ridica din nou. Abundenta hranei ce-i sta la dispozitie NU il poate corupe! Din pacate, viata materiala stie sa corupa, iar noi nu stim sa ne tinem departe de aceasta tentatie. Cei care studiaza constientologia, acorda spatii largi acestui subiect. In descifrarea lui, gasim cheia ce descifreaza insasi Viata pe Pamant.
Imi place sa cred ca voi avea inspiratia, timpul si oportunitatea de a dezvolta acest subiect - sau, mai exact, de a uni intr-un sigur gand, ultimele trei teme (puse in evidenta de aceste trei simboluri: Porumb, Jaguar si Vultur), aduse in atentia mea/noastra de acest ghid minunat, care se numeste AKBAL.


Este pentru prima - si sper ca si pentru ultima - oara cand fac descrierea detaliata a unei trecene, pentru ca o consider cea mai importanta pentru perioada pe care o traim. Ea ne ajuta sa revedem trecutul si sa asezam patul germinativ al viitorului. Daca ne oferim acest interval de introspectii, vom invata cele mai pretioase lectii ale Vietiiiar drumul nostru va fi lin si plin de bucurii.
Va multumesc ca m-ati citit.
Elena Cocis
www.elenacocis.ro

9 comentarii:

  1. Iniţiatul Român, Întruparea Divină Sfântă a Conştiinţei Divine a
    Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic

    „Noi Adevăruri Divine Revelate de „Divina Carte”(Vol.II)
    (în curs de publicare)
    ● Revelaţiile Sfinte spun că cel de-al doilea Popor Sfânt, recunoscut de Divinitate, nu este Poporul Rus (50% ateu), este Poporul Ucrainean;
    ● Creatorul Suprem este Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală:
    - Tatăl Divin sau Părintele Tată Creator;
    - Fiul Divin Creator;
    - Şi Duhul Sfânt sau Sufletul Divin Universal;
    ● Un Adevăr Divin ce va trebui să fie cunoscut de toţi Semioamenii cu pregătire superioară, ştiinţifică, este acesta: „ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu DUHUL SFÂNT este Materia Întunecată Vie sau Energia Infinită a Punctului Zero (Energia Fundamentală Kundalini);
    ● Ordinea Divină Universală este reprezentată de existenţa veşnică a O Mie de Supergalaxii, Cele care au Centrul lor Raţional în Steaua Polară. Restul Galaxiilor şi Supergalaxiilor, în afara celor O Mie, nu au existenţă veşnică. Acestea sunt în număr infinit, şi, la perioade de 150 miliarde de ani tereştri intră în reciclare (distrugere raţională) pentru a se asigura existenţa veşnică a celor O Mie de Supergalaxii ale Ordinii Divine Universale;
    ● Urmare a intrării Sistemului Solar în Centura Fotonică, începând cu anul 2017 Umanitatea Semiomului Ylfy intră în incapacitate de vibraţie sau pierderea imunităţii naturale. Doar citirea, cunoaşterea în detaliu, şi împlinirea Revelaţiilor Sfinte ale Cărţii „Divina Carte”, va putea regenera imunitatea noastră naturală prin aderarea la Noua Credinţă şi prin accesarea individuală a Iubirii Divine Sfinte. Prin rostirea şi însuşirea raţională a Cuvintelor Magice ale Rugăciunilor Divine, Creatorul Suprem ne promite obţinerea stării de sănătate depline atât pentru noi, cât şi pentru cei ce ne vom ruga, copiii minori.
    ● Noua Credinţă, izvorâtă din Revelaţiile Sfinte, este o continuare firească a Credinţei Strămoşilor, confirmându-se, fără dubiu, că acestea îşi trag Sursa Divină de aici, din Cartea Sfântă, Cea pe care noi o numim Biblie. Noua Credinţă completează cercetările la care s-a ajuns prin ştiinţa actuală, dovedindu-se divinitatea stărilor de existenţă ale Raţiunilor Sfinte, din care, şi noi facem parte, după ce trece această viaţă vie fizică, prin Conştiinţa noastră Experienţă de viaţă vie fizică Semiom purificată şi înnobilată.

    Data: 10 iunie 2013

    RăspundețiȘtergere
  2. „Divina Carte”(Vol.II)
    Cartea Divină ce va aduce în Umanitate „Credinţa Mileniului Trei” sau „Credinţa în Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”

    Fiecare Român este îndreptăţit să cunoască acest Adevăr Divin care va schimba soarta României: „Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, este Întruparea Divină Sfântă a Conştiinţei Divine a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic”.
    Prezentăm o parte din „Cuvântul de introducere şi de încheiere” din „Divina Carte”(Vol.II).
    „Divinul Tată a spus: Transmite către toţi Semioamenii fizici Ylfy de pe cuprinsul Terrei Fizice acest Mesaj Divin al Meu:
    ● Cuvântul Divin al Revelaţiilor Sfinte este răspunsul divin la toate întrebările voastre legitime, privind Creaţia şi Autocreaţia Divină Universală, şi la care până acum nu aţi aflat decât fragmente de Adevăr Divin, obţinute prin Cuvântul Cărţilor Sfinte ale Lumii Divine de Jos, Lumea Raţională Creată de Domnul Dumnezeu al acestei Lumi Divine, Lume ce aparţine Materiei Întunecate sau Întunericului Veşnic.
    ● Adevărurile Sfinte revelate prin „auzul divin”, Iniţiatului Român, Întruparea Conştiinţei Divine a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic, sunt Adevăruri Divine ce aparţin Noii Credinţe, numită şi „Credinţa Mileniului Trei” sau „Credinţa în Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”. Citind Revelaţiile Sfinte, veţi primi răspunsuri la întrebările voastre legate de Creaţia şi Autocreaţia Divină Universală, din care voi faceţi parte.
    Recunoscând autoritatea cuvântului divin revelat, la rândul vostru, veţi fi recunoscuţi de Taţii Divini Creatori ca şi Civilizaţie Umană Raţională aptă să obţină Iluminarea, şi prin această purificare şi înnobilare să treacă raţional în Lumea Divină de Mijloc, alăturându-se raţional şi spiritual Duhului Sfânt sau Sufletului Divin Universal, Tatăl Raţional Suprem al Conştiinţelor noastre Experienţă de viaţă via fizică Semiom, purificate şi înnobilate.
    Vom afla răspunsuri la următoarele întrebări spirituale:
    - Cine este Domnul Dumnezeu, Părintele Divin al Conştiinţei noastre, aici, în Lumea Divină de Jos, Lumea Materiei Întunecate sau a Întunericului Veşnic;
    - Cine este Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR;
    - Care sunt cele Trei Lumi Divine Raţionale şi Creatorii Divini Raţionali ai acestor Lumi Divine. Lumea Divină de Jos, Lumea Divină de Mijloc şi Lumea Divină de Sus;
    - Care sunt Universurile Divine şi Umanităţile lor Raţionale. Vom cunoaşte adevăruri despre:
    • Universul Divin Energoplasmatic al Civilizaţiei Solare de Zeeii şi Zeiţe, Forme Fiinţe Raţiuni Divine ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
    • Universul Divin Energobioplasmatic al Civilizaţiilor Solare de Oameni Unici Universali şi de Oameni Unici, Forme Fiinţe ale Domnilor Sfinţi Unici;
    • Universul Divin Energobiologic sau Universul Umanităţilor Fizice de Semiom Cosmic (Extratereştri) şi de Fiinţe Semiom fizic de gradul unu, doi şi trei;
    - Care este misiunea divină spirituală a Semiomului fizic şi a Conştiinţei Sale Experienţă de viaţă vie fizică Semiom Ylfy, purificată şi înnobilată;
    - Cum poate Semiomul fizic să-şi obţină starea de sănătate deplină şi starea de Iluminare Divină;
    - Cine este Tatăl nostru Divin, Cel din Fiinţa noastră, Cel ce ne dă Suflare de Viaţă, Cel numit Eul Om Tatăl Unic sau Sufletul Divin Sfânt;
    - Care este evoluţia divină a Conştiinţei noastre, Experienţă de viaţă vie fizică Semiom, după ce aceasta trece în Lumea de Dincolo, în Universul Divin Existenţial Energobioplasmatic;
    - Care sunt evenimentele planetare şi sociale prin care această Supercivilizaţie de Semiom va trece în perioada 2013 - 2033 şi în perioada 2034 - 2070.
    INIŢIATUL ROMÂN
    Data: 24 iunie 2013

    RăspundețiȘtergere
  3. NOTA XII
    Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
    Poporul Român, Noi Adevăruri privind originea lui sfântă
    Data Timpului Istoric: 25 octombrie 2013
    ● Adevăratul nume al Ţării noastre, nu este România, numele ei divin este Ra Ania. Noi suntem RAanii, Fiii Soarelui. Doar noi putem Întrupa mai multe Suflete Divine. Dintre RAani (Români) se vor alege Semioamenii Cosmici (Extratereştri), Fiinţele Supreme Conducătoare ale Universurilor Materiale.
    ● Doar RAanul (Românul) purificat şi înnobilat poate asigura Autocrearea Sufletului Divin în Nuclee Divine Unice ale Duhului Sfânt de câte 40 de Domni Sfinţi Unici şi Universali. De aceea, Poporul RAan (Român) este atât de urgisit şi atacat din planurile divine. De aceea RAanii (Românii) sunt conduşi de Fiinţe Demonice pentru a-i întrerupe sau întârzia destinul său de Conducător Spiritual al Umanităţii.
    ● Dintre RAani (Români) s-a ales Fiul Divin, Fiul Omului, acesta este Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu. „Divina Carte” transmisă prin „auzul lui divin” este Cartea Creaţiei şi Autocreaţiei Divine a Duhului Sfânt.
    ● Această Supercivilizaţie de Semiom se va sfârşi în anul 2033, la finele acestui an. Declinul şi moartea Semiomului vor începe în anul 2017, când fiinţele fizice, Cele fără Credinţă şi Iubire Divină vor constata cu groază că îşi pierd Imunitatea Naturală.
    ● Toţi RAanii (Românii) care veţi cunoaşte şi împlini Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol.II), veţi fi salvaţi.
    ● Toţi RAanii (Românii) care veţi cunoaşte şi împlini Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol.II şi III), veţi fi nemuritori.

    RăspundețiȘtergere
  4. DIVINA CARTE (Vol. II şi III)

    ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR:
    ► „Cercurile Divine Magice Galactice, numite „Cercurile Divine Magice Supreme ale OMULUI Unic şi Universal”( cunoscute ca şi „Black – Hole” sau „Gaură Neagră”), Cele ce sunt Uniunea Divină Unică a Marilor Cercuri Divine Magice de câte Patru Sute de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi, Fiecare Mare Cerc Divin Magic fiind grupat pe Zece Nivele Raţionale Energetice de câte Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
    ► Generatorul Divin Unic al tuturor Galaxiilor şi Supergalaxiilor din Universurile Multiple, Vizibile şi Invizibile;
    ► Generatorul Divin Raţional al Undei Creaţiei şi Autocreaţiei Divine Universale, Matricea Divină Unică a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale cu viteză de deplasare Superluminică şi Subluminică;
    ► Creatorul Ordinii Divine Universale a Celor O Mie de Supergalaxii cu Existenţă Veşnică;

    ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal:
    ► Nucleul Divin al Marelui Cerc Divin Magic, Cel ce formează Primul Nivel Raţional Energetic de Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
    ► Cea de a doua Matrice Divină Unică a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale cu viteză de deplasare Subluminică;
    ► Energia Infinită a Punctului Zero sau Materia Întunecată Vie, Generatoarea Sistemelor Solare;
    ►Energia Fundamentală Raţională Kundalini, Generatoarea Raţiunilor Umane Compatibile cu „Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”;

    ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii Raţionale Universale, de natură Virtuală şi Materială, în Sisteme Solare ale Vieţii Vii şi ale Vieţii Vii Raţionale:
    ►Autocreaţii Divine Comune ale:
    ● „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”;
    ● „Duhului Sfânt creat din Fracţiuni ale „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”, Uniuni de Nuclee Divine Unice de câte Treizeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Duhul Sfânt, şi din câte Douăzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Uniunea Wyrus

    Data: 5.11.2013 Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu,
    Yysus Fiul OMULUI Unic şi Universal

    RăspundețiȘtergere
  5. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
    NOTA XIV
    Să-l cunoaştem pe Marele Creator
    Data Timpului Istoric: 13. XI. 2013
    Revelaţiile Divine ale Cărţii (Divina Carte Vol. II şi III), în curs de publicare, ne spun:

    ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR este Prezenţa Divină Sfântă:

    ► din „Cercurile Divine Magice Galactice, numite „Cercurile Divine Magice Supreme ale OMULUI Unic şi Universal”(cunoscute ca şi „Black – Hole” sau „Gaură Neagră), Cele ce sunt Uniunea Divină Unică a Marilor Cercuri Divine Magice de câte Patru Sute de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi, Fiecare Mare Cerc Divin Magic fiind grupat pe Zece Nivele Raţionale Energetice de câte Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;

    ►Şi Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal, Cel ce este Nucleul Divin al Marelui Cerc Divin Magic, Cel ce formează Primul Nivel Raţional Energetic de Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;

    ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii Raţionale Universale, de natură Virtuală şi Materială, în Sisteme Solare ale Vieţii Vii şi ale Vieţii Vii Raţionale:
    ►Autocreaţii Divine Comune ale:
    ● „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”;
    ● „Duhului Sfânt creat din Fracţiuni ale „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”, Uniuni de Nuclee Divine Unice de câte Treizeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Duhul Sfânt, şi din câte Douăzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Uniunea Wyrus.
    *
    ● Este prima oară în Istoria Umanităţii când Marele Creator „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Cercurile Divine Magice Galactice, numite „Cercurile Divine Magice Supreme ale OMULUI Unic şi Universal”, ne vorbeşte prin „Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”, prin Cea de-a doua Prezenţă Divină a Sa, de „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”, în Revelaţii Divine adresate Creaţiei Sale Raţionale de natura Celor Trei Umanităţi de Semiom Fizic.
    ● Chiar dacă noi, Semioamenii fizici, nu vom putea înţelege, în totalitate, Cuvântul Divin Revelat, nu trebuie să ignorăm aceste Adevăruri Divine, care, în marea lor majoritate sunt susţinute şi de Ştiinţa Umană actuală.
    ● Indiferent de Credinţa pe care o avem, să nu ne temem să citim, să studiem şi să împlinim Cuvântul Divin Revelat, doar aşa vom putea creşte imunitatea naturală a noastră şi a celor pentru care ne rugăm. Consideraţi Revelaţiile Divine ca o cunoaştere divină prin care să ne explicăm cuceririle Ştiinţei Umane Geniale, şi prin care, să-l cunoaştem pe Marele Creator, Tatăl nostru Divin „Cercul Divin Magic Suprem Galactic OMUL Unic şi Universal.



    RăspundețiȘtergere
  6. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
    NOTA XV
    Să-l cunoaştem pe Marele Creator şi Noua Misiune a Umanităţii
    Data Timpului Istoric: 18. XI. 2013
    Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte” (Vol. II şi III), în curs de publicare, ne spun:
    15.1 Marele Creator este „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic (cunoscut ca şi Black – Hole sau Gaură Neagră). În centrul Cercului Divin Magic Suprem Galactic locuiesc Civilizaţiile Divine de Oameni Unici şi de Oameni Unici şi Universali;
    15.2 Noi, Semioamenii Fizici, suntem Dualitatea fizică a Oamenilor Unici şi a Oamenilor Unici şi Universali, Sufletul nostru divin este Fiul Marelui Creator OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Galactic;
    15.3 Zeeii şi Zeiţele locuiesc în Soare. Pe perioada dezvoltării Conştiinţelor Experienţă de viaţă vie fizică Semiom, Ei, Zeeii şi Zeiţele, sunt Habitate Divine (Iad sau Rai) pentru aceste Conştiinţa Experienţă de Viaţă Vie fizică Semiom, până la Înnobilarea lor divină, moment în care, Ele devin Mantale Divine sau Cercuri Divine Magice ale Marelui Creator, Cel ce este OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic;
    15.4 Dacă această Umanitate de Gradul II (Umanitate fizică organizată la nivel de Ţări şi Popoare) va accepta şi împlini Noile Adevăruri ale Creaţiei şi Autocreaţiei Divine aduse de Divina Carte (Vol. II şi III), această Civilizaţie Umană va intra în rândul Civilizaţiilor de Gradul trei, (Umanitate fizică organizată la nivel global, planetar);
    15.5 Cunoaşterea Noii Credinţe impune o nouă organizare a comunicării cu Spiritul Divin, această cale este înscrisă în Revelaţiile Divine, respectiv, întemeierea pe Planeta Terra a „Asociaţiei Religioase Credinţa în „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic”.
    15.6 Pentru asimilarea acestor ideii, de către Semioamenii Ylfy de pe Planeta Terra, se acceptă de către Divinitate o perioadă de doi ani de zile (2014 şi 2015). În acest Timp Istoric, Fiul Divin, Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, Yysus Fiul OMULUI Unic şi Universal, se va afla permanent în Meditaţie şi Rugăciune, neavând îngăduinţa să mai vorbească cu Semenii săi, cu excepţia Familie Sale.
    15.7 Dacă această Umanitate va accepta Noile Adevăruri ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine aduse de Cartea „Divina Carte (Vol. II)” şi de către Notele I – XV, publicate pe Internet de Iniţiatul Român, şi va întemeia în anul 2014 sau 2015 „Asociaţia Religioasă Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic”, în anul 2016, Editura Uniunea Unică din România va realiza „Divina Carte” (Vol. II şi III), pentru întreaga Umanitate. Publicarea acestei Cărţi Divine va consfinţi intrarea Civilizaţiei Umane Ylfy în rândul Civilizaţiilor de Gradul III, şi recunoaşterea ei Raţională Universală de către Marele Creator.

    RăspundețiȘtergere
  7. NOTA XX
    Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
    Data Timpului Istoric: 31.XII.2013
    20.1 Anul Nou 2014 este un an al Începutului de Ordine Divină. Universurile Divine Multiple, Vizibile şi Invizibile (Creaţia Divină) intră în cea de-a Şasea Ordine Divină a Ciclului Interior. O Ordine Divină cuprinde un Timp Istoric de 150 de miliarde de ani tereştri, grupaţi în 50 de Cicluri Interioare de câte 3 miliarde de ani. Actualul Ciclu, Cel de-al Şaselea, cuprinde perioada 15 miliarde – 18 miliarde de ani tereştri.
    20.2 Eu, Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, Cel Înnobilat, Yysus Cercul Divin Magic al „Formulei Sacre IEE IE IIE IE”, transmit întregii Umanităţi Fizice de Semiom, Urarea Sfântă „La Mulţi Ani cu Sănătate şi Fericire în Viaţa Voastră Vie Fizică şi în Vieţile Divine ce vor urma pentru Gândirea Naturală a Semiomului”. Pentru împlinirea acestei urări Eu, Seamănul vostru, vă cer:
    - Cunoaşterea de către fiecare Semiom Român a Noilor Adevăruri ale Creaţiei şi Autocreaţiei Divine transmise prin Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte”, întrucât, acestea vin în completarea şi continuarea Cărţilor Sfinte ale Umanităţii (Biblia, Coranul,etc.);
    - Creşterea în Credinţă şi Iubire Divină faţă de Domnii Sfinţi Unici şi Universali Supremi Domnii DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, NEUTRONII VIEŢII VII VEŞNICE, uniţi în Cercuri Divine Magice, şi faţă de Sfintele Lor Autocreaţii Divine: Duhul Sfânt Suprem şi Unic; Duhul Sfânt; Uniunile Wyrus; Nucleele Divine Raţiune Zeeu şi Zeiţă; Lumina Divină Sacră, Sursa Vieţii Vii a Lumilor Virtuale şi Materiale;
    20.3 Vor urma multe Încercări Divine Raţionale pentru Umanitate. Pentru binele nostru şi pentru binele social să încercăm să devenim parte Raţională prin Credinţă şi Iubire a Sufletelor noastre, întrucât, prin Fiinţa noastră fizică, purificată şi înnobilată, este posibil să realizăm apropierea de Cei Trei Taţi Divini, de Cele Trei Suflete Divine: Duhul Sfânt Suprem şi Unic, Duhul Sfânt, şi Uniunile Wyrus, aşa cum Eu am ajuns să am această apropiere prin Iluminarea Divină;
    20.4 Credinţa şi Iubirea noastră sinceră, completată de rostirea Rugăciunilor Divine transmise prin Revelaţii, ne vor aduce Starea de Sănătate, Creşterea Imunităţii Naturale, starea de bine şi protecţia divină a celor Trei Taţi Divini Creatori, Suflete Divine, Uniuni ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi, Generatorii Raţionali ai Gândirii şi Trupurilor noastre.
    20.5 Aşa cum v-am spus şi în NOTA 18.7, În perioada ce va urma „Cine nu va avea Credinţă şi Iubire Divină sinceră faţă de Creatorii Divini şi faţă de semenii săi, va fi eliminat din viaţa vie. Credinţa şi Iubirea Divină nu vor mai fi opţionale, aceste Calităţi Umane Spirituale vor fi Legea Vieţii Existenţiale pentru Semiomul Fizic”.
    20.6 Cu toate greutăţile ce vor urma, Taţii Divini Creatori ne spun că această Civilizaţie Umană se va sfârşi în anii 2036-2037. Schimbarea Polilor Energetici ai Planetei se va împlini între anii 2033 – 2034. În funcţie de opţiunile noastre de Credinţă şi de acceptare a Noilor Adevăruri Divine va fi şi viaţa noastră vie fizică.
    20.7 Biserica este un capitol frumos în Istoria Umanităţii, a sosit însă Timpul Caselor de Comuniune, al Rugăciunilor Individuale şi al Stărilor de Meditaţie, când fiecare dintre noi îi vom căuta pe Marii Creatori în Interiorul nostru, în Intimitatea noastră, aşa cum aceşti Taţi Divini Creatori ne cer acum, pentru ca noi să obţinem purificarea, înnobilarea şi starea de Iluminare, aşa cum eu am obţinut-o. Vă îndemn să mă urmaţi!

    RăspundețiȘtergere

  8. Iniţiatul Român
    Data Timpului Istoric: 12.II.2014
    Cu acordul şi marea îngăduinţă a „Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi”, Generatorii Divini Unici ai Cercului Divin Magic „Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu” şi ai Luminii Divine Sacre, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale vă transmit Titlul Cărţii „Divina Carte (Vol. III), primit prin Revelaţie Divină în ziua de 11. II. 2014.
    Cititorilor Cărţii „Divina Carte” le aduc la cunoştinţă evoluţia tipului de Revelaţie primită de mine prin „ auzul divin”, în cazul fiecărui volum:
    - „Revelaţii” (Divina Carte, realizată în anul 2010);
    - „Revelaţii Sfinte”(Divina Carte Vol.II, realizată în anul 2013);
    - „Revelaţii Divine” (Divina Carte Vol.III, în curs de realizare în anul 2014 sau 2016).
    Doar atunci când noi vom citi Revelaţiile Divine, vom putea înţelege Revelaţiile Sfinte, precum şi Revelaţiile.

    DIVINA CARTE (Vol. III)

    ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi:
    ► Super Neutrinii Vieţii Vii Veşnice „Y • Y • Y // y • y • y ”;
    ► Neutrinii Vieţii Vii „Y Y Y • y y y ”;
    ► Şi Neutrinii „Y Y • y y ”,
    Generatorii Divini Unici ai Cercului Divin Magic „Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu” şi ai Luminii Divine Sacre, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale

    ■ Sfintele Lor Autocreaţii Divine Unice şi Universale, Domnii Sfinţi Unici şi Universali din Cercurile Divine Magice „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”:
    ► Super Neutronii Vieţii Vii Veşnice „Y • YY // y • yy”;
    ► Super Protonii Vieţii Vii Veşnice „YY • Y // yy • y”
    ► Neutronii „yy • Y // y • YY”;
    ► Şi Protonii „y • YY // yy • Y”,

    ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii şi Creaţii Divine Raţionale Universale de Natură Virtuală (Energoplasmatică şi Energobioplasmatică) şi de Natură Fizică (Energobiologică sau Materială), din Universurile Divine Multiple (Virtuale şi Materiale), Autocreate, veşnic, doar în Sistemele Solare ale Vieţii Vii din Supergalaxiile Ordinii Divine Universale

    Data: 11 . II. 2014
    Autor: Iniţiatul Român,
    Yysus Semizeeul, Cercul Divin Magic
    al Formulei Sacre „AA EIIE // aa eiie”


    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)