Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 3 ianuarie 2013

Mesaj de la Matei, 29 decembrie 2012

Cu iubire si salutari din partea tuturor sufletelor din aceasta statie, eu sunt Matei.
21 Decembrie – data mult asteptata cu emotie si griji legate de ce se va intampla, a venit si a trecut. Experientele individuale traite in acea zi au fost la fel de unice, pe cat este fiecare suflet in parte. Totusi, marea parte a sentimentelor traite de Lucratorii intru Lumina poate fi descrisa ca momente de acordare la spiritualitate inalta pentru unii, o stare de pace si bine pentru altii si de dezamagire pentru cei care se asteptau sa vina schimbari uriase. Cu exceptia celor care erau adeptii “sfarsitului lumii”, reactia generala a populatiei lumii, care cunostea calendarul Mayas, a fost “stiu ca nu se va intampla nimic deosebit”.

  Iubita noastra familie de pe Pamant, va spun ca s-a intamplat ceva cu totul iesit din comun! Toti cei din lumea voastra s-ar bucura alaturi de noi, daca ar sti ca puternica energie care a fost ancorata pe Pamant, in timpul solstitiului, a luminat multe milioane de suflete. Printre ele sunt cei care nu stiu nimic despre Inaltarea Pamantului, sau cei care se afla” intre doua luntre” sau tind sa mearga pe cai intunecate. Fara sa-si dea seama, toti au intensificat in constiinta colectiva, dorinta si hotararea de a indrepta relele din lumea voastra.

Voi nu puteti vedea din perspectiva noastra, bineinteles, dar veti vedea efectele acestei masive infuzii de energie Lumina-Iubire. Mai mult decat oricand inainte, oamenii din intreaga lume simt o compasiune profunda pentru cei care sunt socati si indurerati dupa atacurile armate, care au murit pentru libertate sau sunt flamanzi si fara adapost. Intotdeauna au existat persoane care au mers sa-i ajute pe altii, in orice mod cu putinta. Ceea ce este nou, e faptul ca Unimea, care este cunoscuta la nivel de suflet, isi inalta constiinta si, cu incetul, apare un sentiment de conectare cu toti cei care sufera. Recenta infuzie de Lumina a creat o intentie la nivelul sufletului unificat, de a pune capat violentei in lumea voastra si de a ridica greutatea de pe umerii celor saraci. Intrucat gandurile si faptele care se aliniaza la aceasta intentie se unesc in credinta colectiva, ca acest lucru poate fi facut, se vor face pasi mari pentru a atinge acest tel. Stiti ca, in cardul continuumului, acest lucru este deja realizat. Cei mai multi dintre oamenii de pe Pamant au existat in diferite nivele de constienta din a treia densitate, iar la acest nivel, posibilitatile sunt restranse la simturile, calitatile si invataturile celei de-a treia densitati.

Dorinta din inima tuturor, de a trai intr-o lume a pacii si bunatatii este reala, dar limitarile credintelor lor au creat dubii cum ca acest lucru va fi candva posibil. Nu toata lumea stie ca legea universala, care spune ca credinta creeaza realitatea, influenteaza viata absolut a fiecarei persoane de pe Pamant, asa ca e de inteles ca, pana acum, convingerea existenta in majoritatea civilizatiilor, era ca multimea de situatii cumplite existente in lume este atat de uriasa, incat nu pot fi remediate. Acum, cunoasterea la nivel de suflet muta gandirea de la “e imposibil”, la “poate ca e posibil – hai sa incercam”. Pamantul trece prin portalul celest in care ultimele firisoare din cea de-a treia densitate sunt atat de mici, incat sunt cu greu perceptibile alaturi de fasiile puternice si stralucitoare de densitate a patra, in care intunericul nu poate intra.

Chiar daca toate fiintele de Lumina se bucura enorm de aceasta realizare minunata, care nu are precedent in istoria universala, asta nu inseamna ca, dintr-odata, Pamantul va fi transformat intr-un Paradis. Tot asa cum furtunile violente lasa moarte si distrugere in urma lor – si intunericul face la fel. Doar ca furtuna dureaza numai cateva ore si nu loveste in lumea intreaga, in acelasi timp. Intunericul a controlat viata pe Pamant, timp de milenii si starea lumii voastre este urmare a distrugerilor de milenii, facute de intuneric. El a lasat distrugere pe planeta si a influentat multe minti. Stim ca unii dintre voi cred ca indepartarea resturilor lasate de intuneric poate fi facuta numai dupa ce se instaleaza aici, familia noastra universala. Oricat de mult ar dori sa-si aduca tehnologia si lucrarea la voi, nici macar posibilitatea unui asemenea ajutor nu este imprimat, cu putere, in constiinta colectiva. Aspectul pozitiv, in acest caz, este ca sufletele de pe planeta vor lua initiativa – si vor fi urmate, in curand, de altii – de a schimba ceea ce trebuie schimbat.

Va rog sa nu scapati din vedere schimbarile care se intampla de ceva vreme. Au fost date la iveala o multime de fapte de coruptie si inselatorie si, in cateva tari, cetatenii au invins jugul oprimarii. Acolo unde guvernele alese nu reusesc sa implineasca nevoile cetatenilor, miscari populare forteaza si impun schimbarea. Oamenii care au fost loviti de crize economice au dezvoltat modalitati ingenioase de a face fata greutatilor si de a le depasi. Este adevarat ca extraterestrii care traiesc printre voi v-au ajutat, dar va rog sa nu va subestimati. Actiunile voastre deosebite si fermitatea cu care ati lucrat in Lumina au fost contributii deosebite. Puterea rugaciunilor voastre, faptul ca ati vizualizat un Pamant radiant, care ii ajuta pe cei nevoiasi, organizatiile care de ocupa de pastrarea mediului inconjurator, dar si alte eforturi meritorii au reprezentat contributii inestimabile.

Intr-adevar, mai sunt multe de facut, stradaniile continua si cresterea Luminii este mai rapida si mai larg raspandita, iar voi veti vedea cum totul prinde viata. Opozitia si agresivitatea vor deveni negocieri, cooperare si unitate de spirit, pe masura ce noul an se desfasoara in concordanta cu dorinta voastra de a trai in pace si armonie cu natura. Vor exista poticneli pe parcurs, incercare si eroare si pasi gresiti – dar, in loc sa opreasca mersul inainte, acestea vor intari hotararea colectiva de a merge inainte pe drumul de a crea lumea pasnica, sanatoasa si frumoasa, pe care o doriti. Sa fiti siguri ca vi se vor alatura mai multi membri ai familiei voastre universale – dar este lumea voastra si sunteti raspunzatori de ea. Unii dintre Lucratorii intru Lumina sunt sau vor fi in pozitii de conducere, iar cei mai multi dintre voi sunteti calauze pentru sufletele care se trezesc, iar cei care nu au ajuns la acest punct este suficient ca doar traiesc in Lumina care sunteti voi.

Vibratiile dominante care sunt la nivele cum nu au mai fost pe planeta, de eoni, v-au ridicat vibratiile in mod corespunzator, iar Lumina esentei voastre straluceste cu o forta mai mare decat inainte. Acest lucru afecteaza in mod benefic, gandurile si sentimentele oamenilor ale caror vieti le atingeti si ajuta pentru a transmuta in Lumina, ramasitele de negativitate, oriunde s-ar afla ele. Radianta voastra ii va inveseli pe fratii vostri care au fost dezamagiti pentru ca nu li s-au implinit asteptarile, pe 21 decembrie.

Adica, situatia lumii nu s-a imbunatatit foarte mult in acea zi. Sa vorbim despre asteptari. Ne intoarcem la legea universala, care spune ca convingerile creeaza realitatea si adaugam ca aceasta lege mai are o prevedere. Convingerile trebuie sa fie realiste, in cadrul mediului unde actioneaza. De exemplu, cineva poate crede ca, desi vede un tren care vine in mare viteza, tot poate trece linia ferata. De fapt, nu poate, intr-un mediu cum e Pamantul, unde constiinta colectiva nu include convingerea ca pericolul poate fi evitat prin dematerializare si translocatie. Prin urmare, acestea nu reprezinta o realitate in lumea voastra. Este ceva asemanator cu acele asteptari neimplinite pe 21 decembrie. Cea mai mare parte din populatia voastra incepe doar acum sa creada ca e posibil sa faci din lumea voastra, o lume mai buna. In sistemul lor de credinte, nu exista ideea ca, intr-o anume zi, se vor petrece schimbari majore pretutindeni – prin urmare, ideea nu exista nici in constientul colectiv – iar constientul colectiv este forta creatoare a unei civilizatii.

Prin urmare, a astepta sa apara schimbari majore, intr-o anumita zi, nu este ceva realist in mediul Pamantului. Cat despre cei care credeau in “sfarsitul lumii”, ei au fost total desincronizati – si nu numai in ce priveste constiinta colectiva. Convingerea ca planeta se va autodistruge sau va fi distrusa este exact opusul viziunii Gaiei legata de o Epoca de Aur pentru corpul sau planetar si toate formele sale de viata – iar Dumnezeu ii respecta dorinta. De aceea, in mesajele precedente am putut afirma, cu convingere, ca ziua dinainte de 21 decembrie si cea de dupa vor fi exact la fel ca 21 decembrie. Am glumit, spunand ca nu vor fi ceremonii de inaugurare, cu panglici taiate, atunci cand Pamantul insusi a atins inceputul celei de-a patra densitati, ceea ce s-a petrecut in jurul datei de 9 septembrie 2011, in timp linear. Pe masura ce Pamantul se inalta prin ultimele valuri de energie, a celei de-a treia densitati, care se amesteca cu “primele” valuri din cea de-a patra, nu veti observa o diferenta dinamica, de la o zi la alta.

Nu va exista ceremonie de inaugurare, ca sa spunem asa. Mai exista un element additional, in ce priveste modul in care constiinta colectiva afecteaza o civilizatie, cand e vorba despre sosirea familiei noastre din alte lumi. Voi asteptati cu nerabdare, aterizarea unor nave spatiale si intalnirea cu membri care traiesc printre voi. Totusi, emotia voastra nu numai ca nu e impartasita de vasta majoritate a lumii voastre, realitatea unor “straini” care vin sa va ajute sau deja traiesc pe planeta nu face parte din sistemul lor de credinta. Mai mult decat atat, parerea lor despre extraterestri este cea indusa de filme – fiinte monstruoase, care invadeaza Pamantul. Dupa cum am mentionat in mesajele anterioare, Inaltul Consiliu Universal, era inainte responsabil de sosirea si introducerea lor pe Pamant – iar acum, Dumnezeu este responsabil de asta.

 Dumnezeu a eliberat consiliul de greaua raspundere de a decide cand sunt pamantenii pregatiti in plan psihologic, sa vada nave spatiale cum aterizeaza si sa intampine creaturi care arata neobisnuit. Dumnezeu va spune: Dati-i drumul!, atunci cand intalnirea va fi binevenita si nu va exista frica – si El este la fel de dornic sa apara aceasta ocazie fericita, pe cat suntem toti cei care stim ca va veni. Faptul ca Dumnezeu preia conducerea in aceasta situatie reprezinta o schimbare fata de ce spuneam in mesajele anterioare. Schimbarile se intampla in punctul culminant al universului – si tot asa se intampla in vietile noastre. Prin urmare, nu e vorba ca noi va dam informatii derutante si mai tarziu le retractam – va spunem ceea ce se stie la momentul cand trimitem mesajul, iar daca, mai tarziu, apare o modificare semnificativa, o anuntam. Unii dintre voi au intrebat de unde ne luam informatiile.

Unele reprezinta cunoastere la nivelul sufletului nostru, care a iesit la suprafata prin descoperire de sine, sau prin amintire – si aceasta poate fi descrisa cel mai succint si cel mai bine drept „cunoastere universala”. Nu avem mai multa cunoastere decat are orice alt suflet care a capatat-o simplu, prin evolutie spirituala constienta. Noi am avut mai multe ocazii sa ne amintim ce se gaseste in acel depozit de cunoastere, decat au avut sufletele mai putin evoluate spiritual. Informatia noastra despre ce se intampla cu Pamantul si pe Pamant vine de la mai multe surse, iar cand acestea sunt credibile, vi le impartasim. O sursa este Dumnezeu, care ne-a spus ceea ce tocmai v-am relatat, cu privire la momentul in care El ii va spune consiliului sa le dea comandantilor flotei, comanda PLEACA!

Consiliul este o alta sursa si alta e bunul nostru prieten Hatton, care este n comandant de flota intergalactica si director de comunicatii intre Pamant si restul universului. Mai suntem in contact cu entitati individuale din Nirvana, care monitorizeaza activitatile de pe Pamant si cu civilizatii care sunt atat de evoluate spiritual, intelectual si tehnologic, incat pana si pe aceasta statie par a fi ceva magic. Avem acces la dosarele Acashice, la constiinta de masa a universului si la constiinta colectiva a Pamantului si stim ce se afla in campul de potential al Pamantului.

In acest camp este locul unde posibilitatile devin probabilitati si probabilitatile devin lucruri sigure, in functie de cantitatea de energie pe care gandurile, sentimentele si actiunile colective le pun intr-o anumita situatie. Deci, de acum inainte, trecerea Pamantului va fi mai blanda decat in timpul ultimelor cateva luni, cand schimbarile naturale in alinierea panetara au provocat unde puternice de energie, in sistemul vostru solar. Daca aceste unde puternice i-au dat Pamantului impulsurile de a merge inainte – de care avea nevoie pentru a ajunge la portalul spre densitatea a patra – multi dintre voi au trait anomalii fizice, emotionale si metale tulburatoare, pe masura ce corpurile voastre continuau sa se adaptaze la vibratii din ce in ce mai inalte. De acum inainte, combinatia de structura celulara cristalina si Lumina care se intensifica, odata cu inaltarea Pamantului, le va da corpurilor voastre capacitatea de a sta pe baze mult mai stabile. Iar voi veti putea sa manevrati cu mai mult calm, incredere si inteligenta, orice situatie ar putea sa apara.

Cu cateva exceptii, savantii vostri vad lumina in contextul astrofizicii si tehnologiei, iar religiile vad iubirea ca pe un domeniu al sufletului. Va deveni cunoscut faptul ca lumina cercetata de stiinta si iubirea ce apartine sufletului sunt una si aceeasi energie si ca este cea mai puternica forta din cosmos. Acum, ca aceasta energie curge mai abundent in lumea voastra, decat a facut-o vreodata de cand Gaia si corpul ei planetar au fost create in perfectiunea lui Dumnezeu, ranile locuitorilor ei si ale Pamantului insusi pot fi vindecate. Sa intrati in anul 2013, stiind ca Fiintele Iluminate din intregul univers sunt – asa cum au fost intotdeauna si chiar si mai mult – cei care va sprijina si va ajuta. Ce bucurie va fi, cand veti putea simti pentru noi, aceeasi iubire neconditionata pe care o simtim noi pentru voi!

3 comentarii:

  1. nu se poate citi scrisul!!???

    RăspundețiȘtergere
  2. Un an 2013 binecuvantat! Multumim pentru mesajele lui Matei de pana acum. Asteptam, daca aveti posibilitatea, mesajul lui Matei pe luna ianuarie 2013.
    Multumim.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)