Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 27 februarie 2015

VOI sunteți ceea ce căutați!


Venim din nou, dragilor, pentru a vă vorbi despre Iubire și Unime, pentru că în realitate nu există nimic altceva!

Acceptarea acestui lucru s-a dovedit a fi foarte dificilă pentru mulți, deoarece aparențele exterioare atestă separarea. Societatea promovează și funcționează din acest punct de vedere și asta este ceea ce voi ați luat ca de la sine înțeles, de-a lungul multor vieți. Da, într-adevăr multe par a fi separate, dar aceasta este individualitatea în Conștiința Omniprezentă a lui UNU pe care o vedeți!

Pe măsură ce vă maturizați spiritual, vine un moment în care nu mai judecați după aparențe, pentru că înțelegeți că ceea ce vedeți este interpretarea dată de minte realităților spirituale. Acesta este motivul pentru care lumea a fost numită ”iluzie” de către atât de mulți maeștri. Lumea nu este o iluzie, felul în care ea este percepută constituie iluzia!

Imaginile separării și dualității sunt expresii ale unei conștiințe consensuale lumești a separării și dualității. Voi acum evoluați –  vă mutați dincolo de credințele conștiinței ne-trezite – lăsând în urmă ceea ce v-a guvernat pentru atât de multă vreme.

Mesajul Unimii curge din multe surse spirituale de încredere, pentru că omenirea este pregătită să audă și să îmbrățișeze acest lucru, dar pentru unii (chiar și pentru unii dintre cei bine avansați pe calea lor!), ideea Unimii poate fi dificilă.

Mulți dintre voi ați depășit stadiul în care ați considerat ideile spirituale a fi pur și simplu conversații la un dineu și ați descoperit că nu vă mai interesează să vă angajați în discuții legate de religie. La nivel mondial a avut loc o schimbare treptată în conștiință, schimbare prin care se vede și se înțelege că există mai multe căi pentru „a urca muntele”, dar muntele este numai unul! Diferențele care cândva păreau importante nu mai există așa cum au fost odinioară!

Mulți descoperă că chiar și atunci când au curățat și depășit vechile frici și dificultăți ei mai trebuie încă să trăiască, să muncească și să funcționeze în situațiile trei dimensionale. Acesta este motivul pentru care sunteți aici, dragilor, să vă amintiți cine sunteți în ciuda aparențelor contrare!

În timp ce Pământul este așa cum este, veți asista întotdeauna la unele activități trei dimensionale. Când vă aflați în astfel de situații, păstrați-vă câmpul energetic curat și plin de Lumină, lucru ce nu va permite să fiți trași în energiile cu rezonanțe mai joase.

Trăți dintr-o stare de iubire necondiționată fiecare moment al fiecărei zile, făcând ceea ce vă este dat să faceți și spunând ce este nevoie a fi spus, și nu veți fi într-o energie joasă (sau de o rezonanță joasă). Dar, așa cum am mai afirmat de multe ori, acest lucru nu înseamnă să fiți  un ”ștergător de picioare” pentru ceilalți.

Conexiunea voastră sacră cu Divinul interior trebuie păstrată în liniște, protejată ca un copil nou-născut, până când aceasta crește suficient de puternică pentru a rezista oricărei influențe care ar destabiliza-o.

Păstrați Sinele Sacru în siguranță și căldură, hrăniți-l, iubiți-l, și priviți-l cum crește! Pe măsură ce devine mai puternic, el va începe să se manifeste în exterior atunci când vă așteptați cel mai puțin, în moduri pe care nici măcar nu le-ați visat. Poate verbaliza soluția perfectă pentru rezolvarea unor situații intense, chiar dacă voi nu ați fi luat niciodată în considerare în mod conștient o astfel de soluție!

S-ar putea să vă treziți făcând unele acțiuni (mici sau mari) pe care nu le-ați planificat, dar care dovedesc a avea un impact pozitiv, sau o schimbare care înainte nu a fost luată în considerare. Acestea sunt activități ale profundului, puternicului și mult mai realului VOI! Când încep să apară experiențe de acest tip, voi începeți să înțelegeți cum funcționează conștiința necondiționată de către credințele lumești.

Pe măsură ce un individ începe să evolueze (să crească mai profund într-o conștiință a Adevărului), mintea lui devine din ce în ce mai puțin condiționată și începe să înlocuiască gândirea umană anterioară, reprezentarea grafică, planificarea, mintea cufundată în concepte despre orice. O minte care nu mai este condiționată de falsele credințe ale dualității și separării interpretează lumea în consecință.

Fiecare a avut experiențe de ”a ști” pur și simplu fără să gândească, într-un moment în care acest lucru a fost necesar. Nu minimalizați aceste experiențe, ci îmbrățișați-le și celebrați-le! Această stare mai înaltă de conștiință se poate dezvolta numai dacă voi așa alegeți (prin alegere constientă!), și dacă permiteți! Ea devine mai puternică prin practică și încredere.

Nu există niciun buton magic în voi care să fie separat și în afara Divinității, ci este voi, totalitatea voastră!

Nu vă temeți, dragilor, acum vi se cere să săriți de pe stânca voastră familiară, să lăsați în urmă acele lucruri care au reprezentat securitatea pentru voi (chiar dacă mare parte din acea securitate familiară ar fi putut fi experimentată ca discordie și durere)!  Oamenii au tendința de a se ține strâns de ceea ce le este familiar. Amintiți-vă acest lucru atunci când aveți de decis dacă să lăsați în urmă pe cineva sau vreo situație din viața voastră care știți că s-a încheiat și că nu servește decât la a vă ține în vechea energie. Totul se desfășoară conform planului pentru toți cei care au făcut alegerea de a evolua, chiar dacă lucrurile nu par a fi așa. Vedem Lumina curgând cu o intensitate în creștere cu fiecare persoană care se trezește din iluzie.

Niciodată să nu uitați că voi ați ales în mod special să vă încarnați în această perioadă de ascensiune, în scopul de a vă încheia propriile voastre teme prin intermediul experiențelor și curățărilor, și apoi să treceți la ajutorul acordat altora ca să se trezească. Încercați să nu vă târșâiți picioarele ”mormăind și bolborosind” că lucrurile ar trebui să fie altfel înainte ca voi să puteți fi ”mai spirituali”.

Sunteți deja spirituali, este doar o chestiune de acceptare a acestui fapt!  Dumnezeu este tot ceea ce este și, prin urmare, și voi trebuie să fiți acest ”Tot Ceea Ce Este” – nu poate fi nimic în afara Omniprezenței! Cu cât mai repede vă dați voie să acceptați acest lucru, cu atât mai repede puteți începe să-l trăiți.

De fiecare dată când stați în liniște, odihnindu-vă în lumina propriei voastre divinități, voi adăugați conștientizare la Conștiința Universală.

Meditația nu mai este necesar să fie procesul puternic structurat cu care cei mai mulți dintre voi ați fost învățați. Meditația v-a fost predată cam așa: ”trebuie să stai în felul ăsta, păstrează coloana vertebrală dreaptă, picioarele pe podea, etc., etc.”. Acestea au fost acte de disciplină menite să-i ajute pe începători să se liniștească și să se concentreze în interior. Structura este necesară unei minți umane ne-iluminate, obișnuită să fie ocupată în fiecare secundă, dar voi nu mai sunteți începători, nu-i așa?! Scopul meditației este ca să vă odihniți într-o conștientizare liniștită a Unimii – acel loc liniștit în care puteți stabili pentru voi înșivă ”Eu și Tatăl una suntem!” –  și apoi să rămâneți în acea pace interioară.  Acest loc sfânt va deveni în cele din urmă ușor de accesat și să facă parte din fiecare moment de veghe. Meditația, așa cum voi o știți, nu mai este necesară dacă voi o trăiți.

Practicați centrarea, făcând respirații calme, profunde, odihnindu-vă în ”Eu Sunt” (Eu și Tatăl una suntem!), în timp ce vă faceți treburile voastre zilnice, la serviciul vostru, în toiul oricăror momente dificile, indiferent că vă plimbați printr-o pădure liniștită, sau vă aflați la volan, pe o stradă dintr-un oraș aglomerat.

Meditația nu este necesar să fie atât de dificilă pe cât de mult cred unii. Dificultatea apare atunci când intrați în ea cu așteptări bazate pe conceptele pe care le-ați auzit sau despre care ați citit în legătură cu ceea ce trebuie să se întâmple, cum trebuie să arate, sau cum trebuie să fie simțită.

Meditația este practica de a te odihni, pur și simplu, în ceea ce deja ești, și nu este ceva ce trebuie să atingi.

Eliberați-vă de învățăturile care spun că meditația trebuie să fie într-un anumit fel! Decizia voastră de a intra în voi este validitatea voastră. VOI sunteți ceea ce căutați!

Păstrați practicile sacre și dezvăluirile secrete și liniștite în interior, pentru că ele formează „pruncul” care trebuie ținut în siguranță până când crește și devine puternic.

Este bine să nu transmiteți niciodată cunoașterea spirituală celor care nu au conștiința potrivită să o înțeleagă, în speranța de a schimba unele situații neplăcute! Împărtășiți-vă perlele spirituale numai cu cunoscătorii de perle!

Toți experimentați Lumina care se revarsă în acest moment pe planetă și fiecare aveți libertatea de a alege să creșteți cu ea, sau să o respingeți.TOTUL ESTE UNA! Amintiți-vă asta, trăiți asta, fiți asta și veți schimba lumea!Noi suntem Grupul Arcturian!Marlyn Raffaele, link catre articolul original

Traducere Monica Poka,
Publicat de Monica Poka, http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

4 comentarii:

 1. A avea constiinta si constientizare, in lumea reala e avea cognitii bune, a avea coloana vertebrala, a fi corect, a nu dori bunul altuia, a nu invidia, a avea curaj, a duce greutatile pe calea dificila si lunga, a ajuta pe cineva cand are nevoie si la ce are nevoie, a imparti bucatica de paine pe care o ai cu el cand stii ca e ca aerul chiar daca nu stii cat de bun va fi cu tine pt ca rasplata tot o ai chiar atunci pe moment, ai facut o fapta buna.
  Asa am vazut la parinti, am mostenit-o si cat rau am inghitit de la viata si oameni eu tot asa am ramas.

  RăspundețiȘtergere
 2. si mai ai o rasplata, cunosti lucruri noi, inveti lucruri noi, iti imbogatesti sufletul fara sa gandesti, fara sa fi dorit, ti se deschid noi orizonturi catre frumos, catre suflet.

  RăspundețiȘtergere
 3. e usor a judeca, e usor sa te iei dupa turma, eu nu am facut-o niciodata, eu trec prin mintea si sufletul meu, viata e atat de complexa, incat a reactiona la folclorul transmis e aiurea, nu stii cum a reactionat un om, de ce, ce a simtit, care a fost cauza.
  Imoralitatile, raul adevarat - egoism, lasitate, minciuna etc., etc.
  chiar dc turma ma condamna, eu sunt om inainte de toate, ma gandesc la consecinte, ma gandesc la suflet, la ce simte, la cum e balanta reala lucruri bune si rele a acelui om si ii intind mana ca sa il sprijin.

  RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)