Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 25 mai 2012

Mesaj de la Matei, 1 mai 2012

(ii multumim Alexandrei)
Puterea si expresiile iubirii; evolutia sufletului; cunoasterea si capacitatile Lucratorilor intru Lumina; nu aveti a va teme
1. Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Milioane de oameni au sarbatorit recent Ziua Pamantului, astazi este Ziua Mondiala a Iubirii si se apropie Ziua Mondiala a Eliberarii. Onoram toate aceste evenimente care celebreaza IUBIREA – iubirea pentru planeta voastra, iubirea unul fata de celalalt si iubirea pentru liberatate, astfel incat toate popoarele sa poata trai fericite si fara frica.
2. Cu permisiunea voastra, includem un scurt pasaj din primul newsletter al Fundatiei, pentru Ziua Mondiala a Iubirii, din 11 aprilie 2003.
Iubirea incepe cu mine. Alaturati-va oamenilor din intreaga lume, pentru recunoasterea, sarbatorirea si impartasirea iubirii pe care o purtam inlauntrul nostru. E o zi speciala, in care sa ne reamintim ca iubirea este legatura care ne uneste pe toti. Ea reprezinta si puterea colosala care vindeca si transforma tot ceea ce atinge.
Fiecare dintre noi este o puternica forta a iubirii, atunci cand ii permitem acestei energii sa se exprime. Pana la urma, nu exista nimic altceva de facut, decat sa ne permitem sa simtim si sa fim iubire. Este atat de simplu. Ziua Mondiala a Iubirii este, pur si simplu, modul nostru de a spune: hai sa ne reamintim ca iubirea e a noastra, spre a fi traita si impartasita in fiecare moment al vietii noastre.
3. Da, suflete dragi, iubirea este chiar atat de simpla – permiteti-i sa fie! Chiar daca acest cuvant – iubire – este spus, scris sau citit atat de des, e posibil – probabil! – ca puterea iubirii si nenumaratele ei forme de manifestare sa fie, totusi, foarte rar recunoscute. Iubirea si Lumina sunt, daca vreti, cele doua fete ale esentei Creatorului, forta suprema din cosmos. In special acum, cu atat de putin timp inainte ca Pamantul sa ajunga in a patra densitate, este vital sa intelegeti ca iubirea e cheia inaltarii fiecarui suflet. Din acest motiv am rugat-o pe mama sa includa aici o parte dintr-o carte in care noi doi stam de vorba despre Iubire si Lumina.
********************
4. ~Fragmentul urmator face parte din editia revazuta a cartii „Iluminari pentru o Noua Era”, [publicata in Romania de Editura For You n.ed]
Suzanne: Am crezut ca, iubind oamenii, le trimitem automat Lumina, dar acum ma intreb daca nu este cumva vorba despre mai mult.
Matei: Mama, ai dreptate ca sentimentele de iubire pentru o persoana ii duc lumina acelei persoane – dar ai de asemenea dreptate, gandind ca s-ar putea sa fie mai mult decat atat. Asadar, chiar daca nu trebuie sa intelegi procesul de „trimitere” a Luminii, pentru ca el sa poata functiona, iti voi explica cum stau lucrurile.
Lumina este parte din spiritului tau, e sentimentul acela pe care il descrii, atunci cand spui ca ti-e inima usoara, cand cineva iti face o bucurie sau cand iti amintesti de un lucru special pentru tine. Gandeste-te cum reactionezi tu, atunci cand unul dintre cainii tai vine sa se lipeasca de tine, sau cand auzi una dintre simfoniile tale preferate, sau vezi un apus frumos. Este ca si cum intreaga ta fiinta se lumineaza – si exact asta se si intampla. Te umpli, de fapt, cu Lumina, doar prin trairea acelei experiente.
Lumina vine din sufletul tau, se conecteaza cu mintea ta si curge prin corpul tau, dand nastere unor sentimente placute sau unui AHA!, plin de inspiratie. Nu a trebuit sa faci nimic, pentru a capata aceasta senzatie – si, oricare, ar fi acel lucru care a provocat-o, el s-a intamplat fara un efort special pentru crearea acestor sentimente anume numai prin simpla receptivitate a sufletului la Lumina, o si primesti.
Lumina – hai sa ii spunem Iubire, pentru ca despre asta este, de fapt, vorba – care trece de la o persoana la alta, nu e diferita in cauza si efect, dar poti sa o initiezi, concentrandu-te asupra cuiva. Cand faci asta, vibratiile gandurilor si sentimentelor tale i se transmit instantaneu, persoanei respective. Energia curge dinspre tine, prin forma ta gand, cu intentie si intensitate – si exact cantitatea de iubire pe care o transmiti, ajunge direct la „adresa energetica” la care ai trimis-o. Nu exista „adresa gresita”, pentru ca intentia si sentimentele sunt, in totalitate, clare. Bineinteles ca destinatarul nu va sti asta, in mod constient, dar sufletul sau va recunoaste „livrarea”.
Cred ca inteleg, Mash draga. Ai vorbit despre „receptivitatea la Lumina”, dar nu sunt sigura ce efect are aceasta. Sau, mai bine zis, nu stiu cum se simte ea? Poti sa imi spui cum putem sti daca primim Lumina si cum o putem folosi, in viata de zi cu zi?
Sunt bucuros sa fac asta, Mama! Cel mai simplu spus, fiind receptiv la Lumina, dobandesti o claritate spirituala care transcede limitarile celei de-a treia densitati. Acestea includ prejudecatile si ura fata de ceea creste diferit, actiunile bazate pe lacomie, judecarea alegerilor celorlalti, pastrarea unor resentimente sau dorinta de razbunare, croirea unui drum prin lipsa de scrupule, inselaciune si minciuna, controlul asupra vietii celorlalti si negarea liberului lor arbitru, respectarea orbeasca a dogmelor si a ordinelor, atunci cand instinctul iti spune ca acestea nu pornesc din divinitate. Iar cea mai mare dintre limitarile celei de-a treia densitati, este frica – de fapt, toate celelalte emotii si actiuni negative pe care le-am mentionat, isi au originea in frica.
Este logic sa gandesti ca, schimband unele dintre aceste aspecte negative, pe care le-am mentionat, esti receptiv la Lumina si cresti din punct de vedere spiritual. Schimbarile pozitive reprezinta, cu siguranta, un progres – dar nu in masura in care crezi tu, daca ramai in continuare temator in legatura cu situatii personale sau ale lumii. Cresterea spirituala inseamna a invata sa traiesti fara frica, a invata sa te increzi deplin, in puterea fara egal a iubirii.
Cat despre folosirea „curenta” a Luminii – Mama, hai sa-i spunem aici Iubire. In lumea voastra, Iubirea este nelimitata si, cu toate acestea, nu este recunoscuta, chiar daca acest cuvant e folosit atat de des, aproape abuziv, cum ar fi „iubesc* sparanghelul” sau „iubesc* cantecul asta”. Hai sa spun mai intai ce nu este Iubirea.
* aceasta este exprimarea uzuala in limba engleza. In romana se foloseste mai rar. N ed.
Mancarea si distractiile iti pot face mare placere si, cu siguranta, nu minimalizez placerile care iti ridica moralul – dar ele nu sunt Iubire.
Nu Iubirea, nici atractia fizica fata de o persoana sau alta nu sunt cele care care conduc la neliniste, in legatura cu siguranta pe termen lung a unei relatii. Iubirea nu controleaza un partener, nu inseamna mila sau ingrijorare fata de familie si prieteni si nu reprezinta nici succesul profesional si nici posesiunile.
Iubirea nu depinde de faima, statut social, bunastare financiara sau parerea celorlalti despre tine. Iubirea nu este o cruciada in numele credintelor personale sau a prozelitism. Iubirea nu necesita intelegerea tehnicilor spirituale mistice, a componentelor karmice ale vietii, in continuumul care cuprinde intregul timp si spatiu sau a legilor universului.
Atunci, ce anume este Iubirea? In termeni simplii, Iubirea este Dumnezeu, care Se impartaseste tuturor creatiilor Sale. Iubirea este forta vindecatoare a universului. Iubirea e parte din suflet si tot ce are nevoie, este ca voi sa acceptati aceste senzatii innascute de iubire a celorlalti si de a primi iubirea lor. Iubirea nu are limite, nu are granite, cand este vorba despre amplitudinea sa.
In exprimare, Iubirea inseamna a-i trata pe ceilalti cu bunatate, corectitudine, onestitate, compasiune, intrajutorare si solicitudine. Daca se poate spune ca iubirea are „ingrediente”, atunci cele de mai sus ar reprezenta cateva dintre ingredientele exprimarii dumnezeiesti, in actiune.
A sti ca tu si Dumnezeu si toate celelalte creatii ale lui Dumnezeu sunteti inseparabili – inseamna iubire. A sti ca Pamantul este o fiinta sensibila si constienta si a-i respecta toate formele de viata – inseamna iubire
A intelege ca nimeni nu ii poate cunoaste pe ceilalti, la nivelul sufletului si de aceea sa nu-i judeci, dar nici sa nu le aprobi o actiune considerata nedreapta – inseamna iubire
A-ti asculta sinele dumnezeiesc, inseamna iubire. A trai o viata care incurajeaza iubirea de sine, inseamna iubire. A simti tu insuti bucurie, cand o vezi in ceilalti, inseamna iubire
A face ceva care ii aduce bucurie altuia, inseamna iubire. A te ierta pe tine si pe ceilalti, inseamna iubire. A imparti din toata inima, inseamna iubire. A face fapte bune, fara a le atasa asteptari, inseamna iubire.
A simti pace in inima si in minte, inseamna iubire. Fiorul tacut pe care il simti, atunci cand vezi un apus sau auzi cantecul unei pasari, inseamna iubire, iar un zambet reprezinta una dintre cele mai simple si mai stralucitoare expresii ale iubirii.
In fiecare sau in toate aceste situatii, precum si multe altele cu care va puteti intalni si in care stiti instinctiv ca sunteti iubire in actiune, voi va exprimati iubirea pentru si de Dumnezeu.
Mama, nu cred ca ti-am spus nimic surprinzator. Dar probabil ca e bine sa ai niste indicii, ca o lumina calauzitoare, in aceste vremuri cand poate parea ca intunericul umbreste splendida abundenta a iubirii care se gaseste in lumea ta.
Multumesc, mama.
5. Sa citesti despre spiritualitate si chestiuni de natura metafizica poate fi fascinat si cu adevarat inaltator, dar nu este necesar pentru evolutia sufletului. Acelasi lucru este valabil pentru participarea la cursuri sau seminarii care iti permit sa arunci o privirea asupra tainelor, sa cauti un guru sau un mentor care sa te ajute sa intelegi misterele vietii sau a urma iluminarea oferita de „Maestri” – am pus ghilimele, pentru ca aceste suflete foarte evoluate nu isi spun asa. Evolutia spirituala reprezinta experienta persoanala a fiecaruia, de a trai in inima – acel lacas al sufletului, nucleu al vitalitatii fizice si centru al Sinelui, care trimite si primeste iubire. Simplu, a FI iubire inseamna evolutie a sufletului.
6. Vibratiile inalte ale Iubirii sau Luminii sunt cele care au starnit constiinta individuala treaza, cu zeci de ani in urma, atunci cand puternice civilizatii indepartate au radiat aceasta energie salvatoare catre planeta voastra natala. Cresterea continua a intensitatii Luminii pe Pamant este cea care a ridicat constiinta colectiva a locuitorilor planetei si a condus-o in acest punct de pe calea inaltarii.
7. Pe aceasta statie din continuum, noi putem observa simultan ceea ce voi numiti trecut, prezent si viitor. Asa cum voi puteti vedea in acelasi timp, diferite lucruri, pe monitoarele calculatoarelor voastre, noi putem vedea cat de saracita de Lumina era planeta Pamant, cu 70 de ani in urma, cand a pornit in calatoria de iesire din cea de-a treia densitate, precum si pasii evolutivi catre stralucirea ei de astazi, cand a ajuns in pragul Epocii sale de Aur.
8. Niciodata pana acum, in acest univers, nu s-a mai ridicat vreo lume din intunericul adanc inradacinat, cu o asemenea viteza sau cu asemenea asistenta enorma din partea a nenumarate surse de Lumina. Niciodata nu au mai venit atat de multe suflete foarte evoluate, din alte civilizatii, sa participe la renasterea spirituala a unei lumi. Voi faceti istorie universala!
9. Acum, pentru a reveni cu picioarele pe pamant, ca sa spunem asa, va indemnam sa aveti rabdare cu ceea ce putem numi „pasii de furnica” ai incheierii zbuciumului, violentei si problemelor economice care afecteaza miliarde de vieti. Inca mai exista cenzura in mijloacele de comunicare in masa, in asemenea masura incat atunci cand sunt prezentate eforturile pentru rezolvarea conflictelor si depasirea greutatilor, acoperirea este minima, in comparatie cu o crima, de exemplu, sau un scandal legat de o celebritate sau anumite controverse politice – si astfel, mare parte din ce s-ar putea vedea, se desfasoara inca in secret.
10. Oricum, facand legatura intre elementele care sunt prezentate, puteti vedea evolutia fortelor Luminii, chiar si fara prea multa expunere publica a persoanelor care au comis crime impotriva umanitatii, care se fac vinovate de coruptie sau furt, la o scara inimaginabila. Indepartarea acestora din pozitiile lor de influenta continua, impreuna cu anchete meticuloase si interogatorii ale multor alti indivizi, din diverse tari. In toate aceste cazuri, dovezile trebuie sa fie de netagaduit si Lucratorii intru Lumina, din sistemele voastre juridice si din justitie, lucreaza non-stop pentru a accelera arestarile, procesele si condamnarile. Fiecare procedura trebuie sa se desfasoare in conformitate cu legile voastre nationale sau internationale, conditii in care lucrurile au tendinta sa se desfasoare mai lent, dar in absenta carora ar fi haos si anarhie.
11. Lumea voastra se transforma prin evolutie, nu prin revolutie. Rezultatul revolutiilor a fost schimbarea garzii de pe urma careia trageau foloase anumite persoane, dar, din cauza mentinerii intunericului omniprezent, controlul asupra oamenilor a continuat sa ramana in mainile grupului care a preluat fraiele puterii. Ce se intampla acum nu numai ca ii va face raspunzatori pe intunecati pentru faptele lor, dar va garanta ca nimeni dintre cei cu intentii asemanatoare, de dominatie globala, nu va mai putea afecta cursul destinului lumii.
12. Majoritatea populatiei nu are absolut nicio idee in legatura cu imensii pasi evolutivi ai constiintei colective, care au condus intr-un final la discutiile aflate acum in desfasurare, intre unii dintre conducatorii vostri si reprezentanti ai altor civilizatii. Majoritatea oamenilor nu stiu ca tehnologia de la bordul navelor spatiale care inconjoara planeta, face ca armele de distrugere in masa sa nu mai functioneze corespunzator, limiteaza efectele evenimetelor geofizice si reduce toxicitatea tuturor tipurilor de poluare, inclusiv a elementelor radioactive ale exploziilor nucleare si ale substantelor daunatoare, deversate in atmosfera.
13. Majoritatea popoarelor de pe Pamant nu cunosc planurile care sunt puse la punct cu mare grija, pentru ca anumite echipaje sa poata ateriza si sa fie primite oficial – si nici faptul ca acesti straini isi vor aduce propriile tehnologii, care sa va ajute la curatarea planetei. Majoritatea vor fi socati sa afle ca membri ai altor civilizatii au trait printre voi si ca unii dintre ei contracareaza incercarile Iluminatilor de a redobandi controlul, prin deschiderea unor noi fronturi de lupta.
14. Majoritatea oamenilor nu stie ca Pamantul aproape a parasit cea de-a treia densitate sau ca legile fizicii, care guverneaza viata in acest univers, stabilesc ca nimic din ceea ce are frecventele joase ale intunericului, nu poate patrunde in frecventele inalte ale celei de-a patra densitati. Aceasta include corpuri fizice, activitati, planuri, dogme, legi, obiceiuri, ritualuri – tot ce este programat cu intentia intunecata de a controla populatia, tot ce ii poate face rau trupului, mintii si spiritului, iar tot ceea ce, timp de milenii, a tinut lumea captiva in cea de-a treia densitate se va sfarsi in cateva luni.
15. Ati stiut toate acestea de ceva timp si de aceea va aplaudam rabdarea pe care o aveti, in asteptarea dovezilor irefutabile a tot ceea ce v-am spus. Asteptarea aproape ca a luat sfarsit – spectacolul este chiar dupa colt!
16. Pentru ca sunt putini cei din societatea voastra care cunosc ceea ce cunoasteti voi, reactia maselor la profundele adevaruri ce vor urma, la reforme si la prezentarea altor membri ai familiei universale va consta in confuzie, negare si diverse nivele de frica. Influenta voastra linistitoare va fi foarte necesara si, dupa cum am spus-o de atatea ori, sunteti bine pregatiti nu numai sa gestionati orice se va intampla, ci si sa ii ajutati pe cei care sunt dispusi sa o accepte. Nu e necesar sa stiti misiunile pe care le-ati ales in contractele sufletului – atunci cand va aparea ocazia, veti vedea ca aveti la indemana puterea spirituala, intelepciunea si experientele multiplelor voastre vieti.
17. Este extrem de incurajator ca, de acum inainte, numai foarte putini Lucratori intru Lumina mai sunt socati de informatiile rau prevestitoare, cuprinse in articole de pe internet sau in mesaje provenind de la entitati intunecate din afara planetei, precum si in reportajele infricosatoare, transmise de principalele mijloace de comunicare in masa. Cu toate acestea, unii Lucratori intru Lumina – ca si multi alti oameni, de altfel – se cufunda adanc in frica, pana cand cele mai recente preziceri sau presupuneri se dovedesc a fi nefondate. In mesajele anterioare, am mentionat nenumarate astfel de dezinformari deliberate sau scenarii apocaliptice, asa ca nu le vom mai repeta dar, va asiguram ca toate situatiile recente, aparent infricosatoare, cum ar fi zanganitul zgomotos al armelor in Iran, posibilele radiatii provenind de la exploziile din Japonia si planurile teroriste ale Al Quaeda nu vor avea niciun rezultat.
18. Au fost depasite vremurile in care frica ii putea realimenta pe intunecatii dintre voi, care se hranesc cu energia fricii sau in care frica putea deturna sau intarzia calatoria de inaltare a Pamantului. Totusi, frica mai are inca un rol puternic in destinul individual. Cu iubire neconditioanata, va cerem cu insistenta sa va dezvoltati capacitatea de a discerne si sa cautati in interiorul vostru, raspunsurile de care aveti nevoie. Oricum vedeti asta – ca pe incercarea de a va conecta sinele superior, sinele dumnezeiesc, cunoasterea interioara, pe Dumnezeu Insusi sau oricum ati numi aceasta voce – este vorba despre sufletul vostru, inlauntrul caruia este cunoscut intregul adevar si care comunica cu constiinta voastra.
19. Si astfel ne intoarcem la iubire – iubirea de Sine! Cand iubirea este pe deplin prezenta, frica nu mai poate exista. Daca apare insa un moment inspaimantator, cereti ajutor pentru a scapa de el din fiinta voastra. Bratele pururea prezente, iubitoare, ale lui Dumnezeu si emisarii Sai va vor ridica cu blandete, catre asumarea puterii proprii, care este dreptul vostru din nastere, ca zeii si zeitele ce ati fost dintotdeauna si veti fi intotdeauna.
20. Pe parcursul acestor ultimi pasi ai caii inaltarii voastre, nenumarate fiinte de lumina din acest intreg univers se afla cu voi in spirit, in timp ce multi altii pasesc alaturi de voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)