Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Adamus: "a fi sau a nu fi liber"

Eu sunt cel ce eu sunt, Adamus cel liber. Bine ati venit in seria libertatii. Va fi greu. (rasete) Tot ce se intampla acum in viata voastra este despre libertate. Puteti nega, puteti pretinde ca nu stiti raspunsul, dar tot prin ce trece aceasta planeta acum este despre libertate. Energia de azi este putin tensionata.
Toti va intrebati ce urmeaza in continuare? Ce se va intampla in urmatoarele 3 luni critice? De ce totul a fost confuz in ultima vreme? Permiteti-va propria libertate. Sa ne deschidem inima literalmente. Ea vrea sa fie deschisa. Stiu ca va este frica sa nu fiti raniti. Dar o sa fiti raniti chiar de voi. Nu va mai ganditi. Acum sa deschidem si mintea. Nu mintea este problema, ci voi. Dar cine va blocheaza in minte?
 
Voi. Asa a fost confortabil pentru voi. Deschiderea mintii este mai dificila decat deschiderea inimii. Cand va deschideti mintea se intampla lucruri minunate.Observati-va cu atebntie viata in urmatoarele 3 luni. Libertatea este o problema cosmica, nu doar terestra. Nu este doar sfarsitul unei ere al planetei, ci al intregii creatii. De asta primiti informatii, senzatii de peste tot, de la familiile voastre angelice. In cosmos exista o dorinta mare pentru iluminare, pentru libertate, dar si o frica de libertate. Spiritul v-a oferit suveranitatea potentiala si a spus "mergeti si descoperiti-va". Si asa ati si facut. Dar ati ajuns la un punct al energiilor blocate. Constiinta voastra s-a oprit si a spus "urmatorul pas este libertatea".
 
Libertatea de ce anume? Libertatea de spirit, de acasa, de dumnezeu. Noi ca si copiii ai lui dumnezeu, am ajuns si la punctrul de a elibera si acest lucru. Si voi va ganditi "dar cum sa ma eliberez de spirit?" Simplu. Iti accepti propriul Eu Sunt. Asta si-a dorit mereu spiritul. Spiritul ne-a daruit cel mai mare dar: suveranitatea. Cand energiile nu curg fluent, va mananca prin interior si acest lucru se manifesta prin boli crunte. Va distruge ce este fals, va va innebuni, va va deprima. Si nu este decat energie care raspunde constiintei voastre. Cand energia nu s-a mai miscat mult timp in taramurile angelice, ati hoitarat sa veniti aici pe pamant. Ati stiut ca mai devreme sau mai tarziu va veni chemarea libertatii.
 
Si acum a venit. Este sfarsitul unei ere. Unii ar spune ca este o blasfemie actul de a-l parasi pe dumnezeu? Dumnezeu este o mare farsa facuta de om.Dumnezeu este sursa creatoare din voi, dar acum este timpul pentru libertate, pentru a cunoaste adevaratul Eu Sunt. O ultima eliberare a sinelui pentru ca spiritul sa se poata cunoaste pe sine asa cum voi v-ati cunoscut pe voi insiva. Oamenii cred ca spiritul stie tot, dar nu este adevarat. Spiritul este pur, inocent si nu nstie ce se va intampla in continuare, nu stie fiecare gand al vostru. Voi va puteti bloca de voi insiva si va puteti deasemenea bloca si de spiritul vostru. Ar fi un njoc de-a dreptul bolnav daca spiritul ar sti tot ce se va intampla.
 
Cand voi descoperiti ceva despre voi, si spiritul descopera ceva despre sine. Spiritul isi va intelege suveranitatea atunci cand o sa vi-o intelegeti si voi pe a voastra. Pana pe 12 sau 21 decembrie, lucrurile vor fi interesante, provocatoare, putin dificile(rasete), planeta va innebuni putin si voi la fel. Veti experimenta ce va poate elibera. (Adamus ia o sabie in mana si o manuieste prin aer) Este potrivit sa am o adevarata sabie astazi pentru a taia din tensiunea din camera. Ce este libertatea? Public 1: Sa permiti ca totul sa se intample in moment.
Adamus : tu permiti sa se intample?
Public 1: nu.
Adamus: de ce?
Public 1: mintea imi sta in cale.
Adamus: crezi? (rasete) DE ce nu permiti?
Public 1: frica.
Adamus: frica de ce anume?
Public 1: de a elibera.
Adamus: nu mai fi o fata atat de buna. Uneori este bine sa fii o fata rea. (rasete)
Public 2: sa nu imi mai fie frica de viata.
Adamus: ce este constiinta?
  Public 2:... Adamus: Tu, tu esti constiinta si toate potentialele tale. Constiinta a creat energia si o stimuleaza si creaza reralitatea. Daca constiinta este inchisa, energia te ba dobori. Imagineaza-ti ca poti fi libera. Este atat de simplu si totusi este atat de usor sa pretinzi ca nu stii raspunsul pentru ca sa poti sa joci in continuare jocul. Odata ce recunosti si iti iei responsabilitatea, jocul se termina si ai libertate. Este foarte important si este simplu, eu va spun ca va fi dificil. Va mai spun o data: este foarte important si este simplu, eu va spun ca va fi dificil! (rasete) Am un sentiment profetic si patetic (rasete) ca veti face totul sa fie dificil. De ce? Din cauza tiparelor. Raspunsul este aici, de la voi. Poate fi usor sau dificil, depinde de voi. Ce este libertatea?
Public 3: libertatea de a face schimbari in viata mea.
Adamus: ce ai schimba?
Public 3: o noua strada in viata mea. Am renuntat la slujba pe care am avut-o 37 de ani. Adamus: opreste-te, sa aplaudam acest lucru. (rasete si aplauze) Cum te simti?
Public 3: Bine si speriat.
Adamus: de ce?
  Public 3: nu stiu cum va arata succesul de acum inainte.
Adamus: este un citat faimos "nu vreau sa vad ziua de maine cu ochii de azi". Iluminarea si libertatea nu functioneaza cu "poate", "daca", "dar", ci cu "totul sau nimic". Daca doar testati apa, veti descoperi ca sunt rechini. Libertatea este sau nu este. Nu puteti avea putina libertate. Nu puteti spune "voi renunta la slujba sa vad ce se va intampla". Putina libertate este mai grea decat nici o libertate. Putina libertate inseamna libertate controlata. Libertatea este ceva ce va oferiti voi voua insiva. Tu cauti schimbarea, dar ce eziti, ce te retine?
Public 3: nu am nici o directie.
Adamus: nu exista nici o directie, asta este vestea buna. Provocarea este daca tu crezi sau nu acest lucru. Daca alegeti libertatea, totul nu va fi bine; la inceput va fi tulburator, va puteti pierde slujba, casa, prietenii daca ii mai aveti (rasete), toate acele lucrui la care umanii tin. Exista un cantec minunat care spune ca libertatea este un alt cuvant pentru ce altceva sa mai pierd? (liniste) Eu rad. (rasete) Cuvantul libertate inseamna pace. Cand ai libertate, ai pace. Inseamna eliberare.Ce este libertatea pentru voi?
Public 4: a face alegeri pentru mine.
Adamus: Libertatea va schimba responsabilitatea pe care o aveti pentru ceilalti. Nu veti mai simti o responsabilitate, veti fi liberi sa ii iubiti. Voi va ganditi "cand voi fi liber? cand vor pleca copiii, cand va pleca sotul, cand voi muri?" Va propun ca de Halloween sa mergem sa vizitam taramurile de langa pamant. Daca ei vin sa ne viziteze, de ce sa nu mergem si noi, sa vedem cum este pe taramul infricosator? (rasete) Oamenii cred ca atunci cand mori ai libertate; nu este adevarat. Ai aceleasi probleme, doar ca nu mai ai corp fizic. Deci ce este libertatea? Voi raspundeti si eu va voi da raspunsul corect la sfarsit. (rasete)
Public 5(o femeie costumata in calugarita cu fusta scurta si insarcinata):...
Adamus: este conceptie imaculata? (rasete)
Public 5: a fi in moment.
 Adamus: cacat. (rasete) Da-mi ceva tangibil, ceva real. Este o contradictie in sceea ce spuneti si ceea ce faceti si asta va tine departe de libertate.
Public 6: zero asteptari.
Adamus: este foarte important sa radem de noi, sa nu ne luam in serios. Aveti toate scuzele din lume ca sa nu aveti libertate. Eu nu stiu umani care sa aiba cu adevarat libertate acum. Voi faceti o treaba minunata aici, dar exista si o atitudine de neancredere. Libertatea inseamna sa creati voi totul. O creatie nu este ceva ce trebuie sa construiti in mintea voastra. Planuirea este ceva uman. In libertate nu exista "daca", "dar", "sau", libertatea este sau nu este. Sa o simtim. Cum se simte libertatea? Cum s-ar simti in viata voastra? Nu doar putin, ci total. Libertatea de a va cunoaste pe voi fara bariere. Libertatea de a va aminti chestia aia pe care o numiti sufletul vostru. Sa ne oprim putin. Nu trebuie sa fie asa. Simtiti, nu ganditi. Gandirea are limitari. Daca ati fi simtit, ati fi zambit. Voi ati gandit linear. Inca o data. Respirati profund. Ce va tine departe de libertate?
 Public 8: am facut SES si am simtit un vid.
Adamus: un adevarat maestru nu este niciodata singur, el este cel mai bun prieten al sau. "Dar nu am nici o relatie" Slava mie!, nu lui dumnezeu. (rasete) Eu sunt foarte suparat pe lipsa voastra de abundenta. De ce? De ce? De ce? Ma faceti de ras in fata celorlalti maestri ascensionati. Noi ne intalnim intr-un club si discutam. Cand le-am spus ca vreau sa lucrez cu shaumbra au ras de s-au tavalit pe jos. (rasete) DA, noi bem dar nu ne imbatam niciodata. Noi facem tot ce credeti voi ca nu facem(face cu ochiul spre public), da, facem si acel lucru... (rasete) Si ei ma intreaba: "A., cum mai este cu shaumbra?" Si apoi isi dau coate si rad. Si eu le spun foarte increzator "Edith va ascensiona in aceasta viata".
Edith: deja am ascensionat. (aplauze)
Adamus: este minunat ca ai spus asta, chiar daca nu crezi. (rasete) Si le spun "a ascensionat si a ramas in corpul fizic, nu ca voi" (rasete) Va sfatuiesc sa mergeti ca un maestru, chiar daca uneori nu va simtiti astfel. Pacaliti-va pe voi, sunteti un maestru in asta, si mergeti ca un maestru. Si atunci un lucru ciudat se va intampla: va veti simti ca un maestru. Ca un maestru misto, ca Kuthumi. (rasete) Ah, imi place studioul K al lui Kuthumi, de ce nu mi-a venit mie ideea asta? (rasete) Shaumbra nu merge ca un maestru, shaumbra se taraste in coate si genunchi. Si dintr-o data veti vorbi ca un mestru. Oamenii vorbesc foarte plat, fara inflexiuni. In Lemuria oamenii parca cantau atunci cand vorbeau. Sunt foarte suparat pentru abundenta voastra. Si stau cu ceilalti maestri la un trabuc si ei ma intreaba:"si cum se descurca shaumbra?" Eu le spun "bine, bine". Asta am preluat-o de la voi. "Ok A." Asa imi spun ei. (rasete) A este inainte de B si inainte de K de la studioul K al lui Kuthumi. (rasete) "Si ce s eintampla acolo, despre ce le vorbesti?" "Le vorbesc despre libertate" Si incep si chicotesc si rad si isi arunca ocheade. (rasete) Si ma intreaba "nu crezi ca au nevoie de inca ceva pasi?" Si eu le spun "nu, pentru ca nu trebuie sa mai parcuga toti pasii pe care i-ati parcurs voi". (rasete) Si apoi ma darama "cati dintre shaumbra conduc un mercedes A.? Cati conduc un BMW? Cand isi vor construi un centru pentru fiintele iluminate?" Eu le spun ca shaumbra nu are bani pentru mancare, pentru a merge la clasa intai, dar ca vor ajunge si acolo. Ei va iubesc foarte mult si cu adevarat inteleg prin ce treceti si stiu ca este foarte greu. Nu exista nimic care sa stea intre voi si abundenta voastra. Abundenta inseamna iubirea de sine.
Linda: deci cand vei face cursul pentru abundenta?
 Adamus: cand oamenii vor fi pregatiti pentru asta.
Linda: cum arata a fi pregatit? (rasete)
Adamus: Constiinta pe care o aveti, constientizarea si toate potentialele inspira energia. Energia din aceasta camera este destula pentru a intretine intreaga planeta timp de 10 ani. Energia este libera pentru cei care sunt liberi. Cand constiinta este libera, energia este libera si deschisa. Si ar trebui sa aveti o constiinta libera. Daca vreti sa fiti un adevarat standard, trebuie sa mergeti ca un maestru, sa aveti pantofi de aur, pentru ca oamenii trebuie sa aiba un model. Cand constiinta este libera, energia arata ca un soare cu raze; cand constiinta este inchisa, energia arata ca un fir. Voi mereu va intrebati de ce voi, ce ati facut de vi se intampla asta. Daca va rupeti piciorul va intrebati ce incearca sa va spuna spiritul. Spiritului nu ii pasa, pur si simplu v-ati rupt piciorul. Intrebarea nu este de ce v-ati rupt piciorul ci daca il puteti vindeca acum? Exista o mare frica de libertate in fiecare suflet din cauza separarii de cel etern. Va este frica ca nu veti mai exista sau ca veti merge in iad sau ca ceva rau se va intampla. Doar un om poate gandi ca ar putea face ceva gresit. Cand va acceptati libertatea total, curajos, fara "daca", atunci integrati spiritul in voi, este topirea finala. Atunci nu veti mai pune spiritul undeva deasupra voastra, sau langa voi. Priviti ce creati. Voi creati iluminarea, creatia. Noua era in care intram este era libertatii. Sunteti pregatiti pentru libertate? 95% din gandurile voastre nu sunt ale voastre. Libertatea inseamna sa eliberati asta. Libertatea spune ca singura constiinta care este a voastra este cea pe care o alegeti in momentul de acum. Familia si copiii nmu sunt ale voastre. Eliberati orice nu va mai serveste. Libertatea este capacitatea de a pleca. Exista un lucru urat la usa libertatii: moartea. Va este frica "dar daca voi muri? Atunci as fi cu adevarat liber." Moartea este mai usoara decat nasterea. Nasterea inseamna ca aveti vreo 80 de ani de trait pe pamant. (rasete) In primul rand nu conteaza ca oricum veti muri. (rasete) Dar veti muri asa cum vreti voi? Exista un citat celebru care a fost preluat gresit "a libera sau a nu elibera, aceasta este intrebarea". Eu asa am spus si ei m-au citat incorect. Este important sa muriti asa cum vreti voi, fara vreo boala lunga si grea, acest lucru este groaznic, la fel ca lipsa de abundenta. Intrebarea intregului cosmos este daca umanitatea este pregatita pentru libertate? Cum va oferiti voua libertate, acest lucru are un imens impact in toata creatia. Totul depinde de acest grup. Voi iluminati potentialele mai intai pentru voi si apoi pentru ceilalti. Observati-va viata dar nu o judecati. Ce va tine departe de libertate? Cum se simte libertatea? In urmatoarele luni veti visa despre libertate, veti avea vise despre cum este sa nu ai libertate, despre inchisoare, despre sclavie. Va fi intens? Depinde de voi. Va voi oferi raspunsul meu pentru libertate. Opriti-va si simtiti. Cuvantul este iertare. Cu asta amintiti-va ca totul este bine in toata creatia. Bucurati-va de viata. Fiti liberi. Fiti abundenti. Mesaje De Suflet


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)