Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 9 octombrie 2012

MESAJ DE LA MATEI octombrie 2012

Va reamintesc ca Editura FOR YOU a publicat mai multe carti in care Matei, plecat dintre noi, ii povesteste mamei sale cum este dincolo, cum ne ajuta civilizatiile de Lumina ca sa putem evolua si multe alte informatii la zi. In primul volum se spune cine este Matei si cum a ajuns sa ia legatura cu mama sa, Suzanne Ward.
Le gasiti aici http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=4 In fiecare luna, Matei ii raspunde mamei lui, la intrebarile puse de cititori.
MESAJ DE LA MATEI (ii multumim Alexandrei pentru traducere)

1. Sunt Matei, cu salutari pline iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Perspectiva vazuta din punctul nostru de observatie ar putea fi asemanata cu un uragan global cu milioane de ochi ai furtunii, zone de liniste din centrul unei enorme furtuni: violenta ce erupe in Africa de Nord si in Orientul Mijlociu, acte aleatorii de violenta in diverse alte zone, economii nationale fragile sau falimentare, regimuri tiranice aflate inca la putere, numarul refugiatilor care e in continua crestere.
2. Oricat de trist ar fi ca aceste situatii mai afecteaza inca preaiubita noastra familie pamanteana, nimic nu este neasteptat in acest stadiu final al inaltarii planetei Pamant din cea de-a treia densitate. Calea sa, care a fost pentru ultimii 70 de ani o trecere prin nivele vibrationale superioare succesive, a ajuns acum pe nivelul extremelor pozitive si negative ale dualitatii. La aceasta rascruce din planul general initial al Epocii de Aur, ar fi trebuit sa ramana pe planeta, daca mai ramaneau numai cateva ramasite ale negativitati.
3. Planul acesta a trebuit revizuit, iar si iar, pentru a tine cont de conditiile existente pa Pamant. Am vorbit deja in diferite mesaje – si Hatonn chiar in ultimul mesaj – despre intarzierea de zece ani in initierea masurilor de salubrizare care sa elibereze lumea de violenta, lacomie, coruptie, minciuna, dezbinare, boala si frica, toate acestea producand o cantitate imensa de negativitate.
4. Intarzierea de un deceniu se datoreaza faptului ca, in urma cu acesti zece ani, sufletele care fusesera de acord sa joace roluri intunecate, spre a acorda astfel maselor de oameni ocazia de a-si completa karma celei de-a treia densitati, isi incheiasera o parte a angajamentului lor. Cealalta parte a acestui angajament consta in faptul ca respectivele suflete convenisera sa treaca de partea fortelor luminii, pentru a pregati Pamantul si locuitorii acestei planete pentru Epoca de Aur. N-ar mai fi fost astazi violenta, agitatie, saracie sau conditii climaterice nefavorabile, daca aceste suflete si-ar fi respectat angajamentul si si-ar fi incetat activitatile intunecate, spre a se alatura Lucratorilor intru Lumina. Dar nu au facut-o. In schimb, au continuat distrugerile devastatoare ale planetei si crearea a din ce in ce mai multa negativitate.
5. Procesul prin care vechile sisteme lasa loc noii lumi s-ar fi desfasurat si el mult mai usor, cu un deceniu in urma – atunci cand vibratiile joase ar fi avut efecte mult mai scazute asupra oamenilor si situatiilor. Vibratiile mult mai inalte ale prezentului amplifica mult tot ceea ce se bazeaza pe negativitate, deoarece aceasta energie a ajuns acum la apogeu. Nici nu poate fi altfel – aceasta energie trebuie sa isi faca iesirea rapid, deoarece nu se poate opri brusc in mjlocul curentului si nici nu poate intra impreuna cu planeta, in cea de-a patra densitate.
6. Un alt efect al acestei intarzieri l-a constituit continuarea miscarii caruselului karmic, al celei de-a treia densitati. Multe suflete care s-au incarnat pe parcursul ultimilor zece ani au venit pentru a avea o sansa sa isi completeze lectiile karmice, ale celei de-a treia densitati si pentru a folosi ocazia fara precedent oferita de aceasta viata. Ele si-au ales conditii de viata foarte grele, care sa le ajute sa atinga o traire echilibrata, ce le permite sa poata insoti fizic Pamantul, in Epoca sa de Aur, sau sa treaca in Nirvana avand statutul dezvoltarii aferente celei de-a patra densitati.
Daca aceste doua situatii, aflate in desfasurare, pot fi considerate „vestile proaste”, vestea buna este ca nimic din toate astea nu a incetinit ritmul Pamantului sau nu i-a afectat, in vreun fel, cursul stabil. Planeta isi va atinge tinta de a iesi din cea de-a treia densitate, cu putin inainte sau cu putin dupa sfarsitul acestui an si ea va lasa toata negativitatea in urma.
8. Aceasta realizare uimitoare se datoreaza, in mare parte, milioanelor de „ochi ai furtunii globale” – acele suflete a caror Lumina straluceste puternic, in ciuda tulburarilor care le inconjoara. Toate Fiintele de Lumina din univers va onoreaza pe voi, cei care stiti ca sunteti Lucratori intru Lumina si pe milioanele de oameni care inca nu sunt constienti de faptul ca vietuirea lor indumnezeita a ajutat Pamantul sa se inalte. Statornicia voastra colectiva in Lumina, daruire, rabdare, curaj si perseverenta este inegalabila in univers!
9. E natural sa va intrebati cum poate fi curatata toata aceasta mizerie din lumea voastra, in timpul scurt care a mai ramas inainte de instaurarea Epocii de Aur. Nu poate fi. Niciodata nu s-a preconizat ca minunata Epoca de Aur va va intampina in intreaga ei maretie, imediat ce ii veti trece pragul, insa datorita acestei intarzieri de zece ani, nu vor mai exista nici acele etape pregatitoare ale marilor schimbari din viata voastra, dupa cum au fost ele prevazute initial, de catre cei care au pregatit planul general de actiune.
10. Prin urmare, „curatenia generala”, ca sa spunem asa, va incepe mai tarziu. Oricum, prin eliberarea propriilor voastre tehnologii, de controlul Iluminatilor si cu ajutorul altor civilizatii si a tehnologiilor acestora, eforturile pot incepe simultan, pe mai multe fronturi.
11. Prima prioritate o constituie furnizarea minimului necesar pentru supravietuirea popoarelor aflate in zonele afectate de razboi si in taberele de refugiati, precum si a membrilor triburilor indigene si nomade, aflate in dificultate.
12. Razboaiele vor inceta, dar va ramane mult de facut dupa asta. Constructia sau reconstructia infrastructurii tarilor, a centrelor comerciale si a caselor va fi realizata rapid, nu numai pentru locuitorii actuali, ci si pentru ca refugiatii sa se poata intoarce in sate sau orase in care sa existe locuinte, spitale, scoli si resurse corespunzatoare de apa potabila si mancare.
13. Coruptia din economia mondiala va fi indepartata in acelasi timp cu cea din guverne, astfel incat domeniile de importanta majora din viata voastra sa poata incepe sa functioneze cu onestitatea si corectitudinea inerente conducatorilor morali si spirituali.
14. Apele voastre, solul si aerul vor fi purificate si deseurile toxice, inclusiv materialele radioactive, vor fi dematerializate. Focarele de boala, datorate conditiilor de viata insalubre ale celor saraci vor fi curatate.
15. Alte reforme, ce vor fi instituite rapid, vor include incetarea practicilor culturale si a obiceiurilor nedrepte, injurioase sau mortale si abolirea tuturor legilor si reglementarilor injuste. Milioanele de oameni aflate acum in inchisoare pe baza unor acuzatii false, pentru infractiuni minore sau, pur si simplu, ca rezultat al faptului ca se aflau „de partea celorlalti” in razboi, vor fi eliberate – da, va fi foarte usor sa fie identificati toti cei nevinovati.
16. Acestea fac parte din primele schimbari, deoarece, in prezent, starea de fapt este intolerabila pentru popoarele afectate. Calvarul a multe milioane de animale – specii pe cale de disparitie si animale care au devenit parte a dietei voastre – reprezinta o alta situatie care va fi abordata in mod cinstit.
17. Structurile initiale – in special locuintele pentru cei care sunt acum lipsiti de adapost in propria tara sau dezradacinati din cauza violentei si cladirile destinate ingrijirilor medicale sau educatiei – vor fi la inceput rudimentare. Cat mai rapid posibil, acest gen de cladiri va fi insa inlocuit cu cladiri solid construite.
18 Enegia din surse gratuite si regenarabile va inlocui, treptat, dependenta actuala de petrol si gaze naturale. Alte masuri ce vor fi implementate curand, vor veni in sprijinul eforturilor facute de planeta insasi, pentru a-si restaura zonele cel mai puternic afectate de efectele negative asupra mediului inconjurator, astfel incat sa poata creste din nou culturi din abundenta, padurile sa isi revina si raurile sa poata curge dupa cum le-a lasat mama Natura.
19. Conform planului general, initial, al Epocii de Aur, toate aceste imbunatatiri importante ale lumii voastre ar fi trebuit sa se fi intamplat pana acum. Reteaua globala de coruptie, care le-a permis atata vreme, intunecatilor, sa detina controlul asupra popoarelor, ar fi cazut si adevaruri ascunse de mult ar fi iesit la iveala treptat, dandu-i populatiei timpul necesar pentru a accepta mai usor, aceste realitati.
20. Va apropiati de continuum, in care nu mai aveti inca zece ani liniari de-ai vostri, pentru a putea asigura etapele de acomodare pentru tot ce va urma – si atunci solutiile trebuie sa se puna in miscare, cu maxim de viteza si eficienta. Prin urmare, avand in vedere graba cu care vor fi puse in aplicare, cele mai importante schimbari, nu poate fi evitat un anumit grad de confuzie – aceasta fiind, insa, de scurta durata. Mintile si inimile intunecate, care ar incerca sa creeze haos, pentru a impiedica aceste schimbari, nu vor mai fi pe planeta si oamenii care vor ramane vor avea cu totii o natura iubitoare, saritoare si cooperanta.
21. Mama mea a primit numeroase intrebari, starnite atat de comentariile lui Hatonn cu privire la programarea prezentarii familiei noastre universale si la importanta vitala a alegerilor din Statele Unite, cat si la anumite probleme inrudite, ce agita multe minti. Suntem bucurosi sa raspundem la intrebarile din aceasta categorie.
22. Membri familiei noastre universale nu pot si nici nu vor „sa vina si sa puna imediat lucrurile la punct”. Momentul aterizarii si al prezentarii fratilor si surorilor aflati deja pe planeta este stabilit de Consiliul Universal Suprem, care actioneaza sub indrumarea lui Dumnezeu. Cel mai bun moment pentru binele celor implicati poate fi stabilit numai din pozitia constiintei supreme.
23. Scopul a ceea ce numim, in mod curent, dezvaluire nu are absolut nimic de-a face cu niciun sistem politic national. Scopul este acela de a dovedi ceea ce a fost ignorat sau negat de guverne – si anume, ca exista multe civilizatii avansate in acest univers si ca unele dintre acestea se afla deja in mijlocul vostru.
24. Da, este posibil sa se creeze multa agitatie in momentul aterizarii navelor – dar, in prealabil, unii dintre conducatorii vostri, impreuna cu extraterestrii care traiesc in mijlocul vostru, vor face tot ce este posibil pentru a preintampina „isteria in masa”. Puteti ajuta, pregatindu-va familia si prietenii, spunandu-le ca numeroasele aparitii ale unor obiecte zburatoare neidentificate, de-a lungul anilor, indica faptul ca extaterestrii din alte civilizatii sunt pasnici – pentru ca, daca nu ar fi fost, v-ar fi invadat cu mult timp in urma.
25. Conform legii Creatorului care guverneaza acest univers, Fiintelor de Lumina nu le este niciodata permis sa intervina in liberul arbitru al vreunei persoane. Si asta include membri familiei noastre, personale, care locuiesc pe Pamant si care pot lua decizii ce ii conduc la greutati pe care nu le-au ales in contractul sufletului lor.
26. Singura exceptie de la legea respectarii liberului arbitru este a Creatorul insusi – liberul arbitru nu poate fi folosit pentru inceperea unui razboi nuclear. Conform deciziei libere a Pamantului, luata imediat dupa 11 septembrie, nu va mai avea succes nici un fel de act de terorism major. In ambele cazuri, este responsabilitatea lui Dumnezeu de a preintampina asemenea incercari. El a autorizat civilizatiile dotate cu tehnologie preventiva, sa se conformeze acestor mandate si ele au facut asta cu succes, de mai multe ori pana acum.
27. Ce li se permite tuturor Fiintelor de Lumina sa faca – si o fac cu bucurie! – este sa emita fascicule de Iubire-Lumina catre toate sufletele de pe Pamant, pentru a le asista in inaltarea constiintei si dobandirea claritatii spirituale. A atinge, voit si spiritual, unele nivele superioare ale constientizarii reprezinta tot ceea ce isi doresc, la nivel sufletesc, toate fiintele din intreg acest univers.
28. Cei care primesc Lumina incep sa isi deschida mintile si inimile – si asta conduce la decizii mai intelepte si la actiuni mai blande. Fiecare individ are insa liberul arbitru de a face sau nu asta – o Fiinta de Lumina nu isi va exercita niciodata influenta, altfel decat prin transmiterea esentei de Lumina-Iubire pura, a Creatorului.
29. Nu puteti masura cantitatea de Lumina pe care o trimit celelalte civilizatii spre Pamant si, prin urmare, nu exista nicio baza pentru a va gandi ca, daca vor mari aceasta cantitate, intunecimea va putea fi eliminata in totalitate. Acest gand omite liberul arbitru pe care il are toata lumea, cu exceptia celor doua situatii mentionate mai sus.
30. Gaia, sufletul Pamantului, doreste ca toate formele ei de viata, aflate pe corpul sau planetar, sa infloreasca in belsug si sa traiasca in pace, iubire si armonie cu Natura. Pregatirea terenului pentru intrarea Pamantului in Epoca de Aur si materializarea viziunii Gaiei transcend toate aspectele celei de-a treia densitati – indiferent daca acestea au baze politice, ideologice, culturale, sociale, economice sau se datoreaza separatismului religios.
31. Daca va doriti ca urmasii vostri sa mosteneasca o lume libera de intuneric, impartasiti viziunea Gaiei. Daca va doriti conducatori la orice nivel, care sa coopereze pentru imbunatatirea starii tuturor popoarelor, impartasiti-i viziunea. Daca vreti ca iubirea, onestitatea, bunatatea, generozitatea si dreptatea sa invinga in lume, impartasiti viziunea Gaiei. Daca vreti ca toata lumea sa respecte sufletele animalelor si sa traiasca in armonie cu intraga Natura, impartasiti-i viziunea.
32. Si acum, pe scurt, despre alte intrebari.
33. Este adevarat ca Iluminatii au avut o contributie la izbucnirea violentelor in tarile nord africane. Baza puterii lor globale s-a naruit, dar agentii „operatiunilor lor negre” mai atata inca, ori de cate ori pot. Cu ajutorul publicitatii facute unui film provocator si irational, agentii au manipulat cu usurinta o explozie de furie in randul multor musulmani, in timp ce multi altii, avand aceeasi credinta, isi arata regretul pentru reactiile violente. Acesta este un exemplu al modului in care vibratiile inalte predominate intensifica toate caracteristicile si comportamentele, pe modelul bine-mai bine, rau–si mai rau.
34. Descoperirea recenta a unui fragment dintr-un document care o mentioneaza pe sotia lui Iisus nu este „intamplatoare” – nimic nu este intamplator! El a iesit la iveala ca un prim pas care ii poate inspira pe crestini sa fie mai receptivi la adevarurile legate de lunga viata a lui Iisus, alaturi de preaiubita lui Maria Magdalena si de copii lor.
35. Chiar daca fiecare caz este la fel de unic ca si persoana in cauza, in general vorbind, bolile cronice nu vor fi vindecate, imediat ce persoanele afectate vor face trecerea in cea de-a patra densitate, ci ele vor trece treptat pana la atingerea sanatatii depline. Procesul de reintinerire va fi si el treptat, iar cresterea organelor, a membrelor si a dintilor lipsa va fi si ea treptata.
36. Procedurile si terapiile medicale curente nu se vor schimba brusc, la sfarsitul acestui an, insa terapiile si substantele benefice, care au fost interzise pana acum, vor deveni disponibile. Da, asta include marijuana si oamenii vor alege sa o foloseasca corect. Companiile farmaceutice ale Iluminatilor, care influenteaza deciziile autoritatilor de omologare si autorizare a medicamentelor, au trecut in ilegalitate tot ce ameninta sa le scada profiturile – si atunci, aceste companii nu vor mai exista, pentru a impune aceste hotarari.
37. Disparitatile de neconceput dintre cei care au si cei care nu au vor lua sfarsit – dar nu luand banii de la oamenii care i-au castigat cinstit si dandu-i saracilor. Nu cunoastem detaliile procesului de redistribuire, dar va putem asigura ca va fi corect si nu va afecta cele dobandite prin munca cinstita. Intentia este de a recupera averile, aproape incomensurabile, care au fost dobandite fara scrupule si ilegal, pentru a fi tezaurizate si de a folosi aceste fonduri pentru ridicarea nivelului de trai al poporelor saracite, din intreaga lume. Aceasta redistribuire este separata atat de noul sistem monetar, bazat pe metale pretioase, cat si de realocarea bogatiilor naturale, aflate sub controlul Iluminatilor.
38. Nu stim cat ii va lua planetei sa faca trecerea din a patra in a cincea densitate – depinde de constiinta colectiva a locuitorilor Pamantului. Amintiti-va, va rugam, ca ridicarea planetei din adancurile celei de-a treia densitati si intrarea in cea de-a patra, intr-un interval de 80 de ani este unica in acest univers! Unele civilizatii au petrecut multe mii de ani pentru a realiza asta, dar niciuna nu a primit un sprijin atat de amplu, intens si constant, cum a primit Pamantul.
39. Nu ar fi realist sa va ganditi ca trecerea din a patra in a cincea densitate se va petrece cat ai clipi din ochi, din punct de vedere universal, vorbind. Odata ce planeta se va afla ferm in cea de-a patra densitate si toate reformele profunde vor fi fost incheiate in intraga lume, fiintele foarte evoluate, care au venit sa va ajute sa realizati toate acestea, vor dori sa se intoarca acasa. Pe tot parcursul restului calatoriei sale catre destinatia din cea de-a cincea densitate, Pamantul se va afla pe cont propriu si ritmul inaltarii sale va fi in conformitate cu constiinta colectiva a popoarelor sale, care nu vor mai include acele fiinte avansate.
40. Preaiubita familie pamanteana, viata in iubire neconditionata este o bucurie fara seaman. Va dorim fiecaruia dintre voi sa ajungeti sa o traiti si voi, in curand.
IUBIRE SI LUMINA
Suzanne Ward

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)