Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 4 octombrie 2012

Tom Kenyon Aethosul si starile non-duale de constiinta

Pentru noi, constiinta transcende toate fenomenele si nu este determinata de activitatea neurologica din sistemul vostru nervos. In afara de aceasta, constiinta transcende timpul si spatiul, asa cum le percepeti voi. Iar constiinta voastra este vehicolul cu ajutorul caruia puteti calatori prin vortexurile energetice care duc dincolo de limitarile existentei intrupate.
Mintea – asa cum folosim noi termenul – se refera la experientele senzoriale, mentale si emotionale, pe care le aveti în urma diverselor schimbari din sistemul vostru nervos. Intr-adevar, în timp ce cititi aceste cuvinte, le stabiliti intelesul prin intermediul creierului fizic si al sistemului nervos.
 
Stabiliti sensul cuvintelor noastre, prin intermediul cadrului mintii voastre – dar acest cadru este deopotriva creat si constrans de limitarile sistemului vostru nervos.
Mesajele noastre sunt codificate lingvistic, iar în diverse locuri din sintaxa (ordinea) transmisiilor noastre exista vortexuri – gauri de vierme – cu ajutorul carora puteti sa va transcendeti mintea, pentru un timp si sa intrati în misterul infinit al constiintei.
 
Cum consideram noi dimensiunile mai inalte
In experienta noastra despre noi insine, existam în dimensiuni multiple de constiinta si, în functie de nivelul nostru de evolutie personala, ne manifestam în dimensiunea a patra, pana la a douasprezecea. Pana la dimensiunea a noua ne putem alterna forma antropomorfa – care are o infatisare asemanatoare omului – sau Corpul nostru de Lumina.
Atunci cand trecem în dimensiunea a 10-a, dispar toate legaturile cu forma noastra antropomorfa. Practic vorbind, devenim forme geometrice de Lumina. Pe masura ce avansam în procesul personal de evolutie, ne putem exprima în dimensiunile a 10-a, a 11-a si a 12-a, într-o multitudine de feluri.
Fiecare miscare ascendenta în constiinta aduce cu ea o intelegere mai mare a interconectivitatii tuturor fiintelor si tuturor aspectelor cosmosului. Paradoxul ciudat al existentei devine foarte evident, pe masura ce intram în dimensiunea a 10-a.
Interconectivitate si non-dualitate
Va impartasim aceste informatii, deoarece vi se intampla ceva similar, pe masura ce faceti tranzitia în dimensiunile mai inalte ale propriei voastre fiinte. In dimensiunile 10-12, constienta interconectivitatii se mareste, la fel ca si constienta non-dualitatii – Mama Tuturor Lucrurilor. Acesta este, intr-adevar, paradoxul constiintei de care am pomenit mai inainte – un paradox despre care au vorbit unele dintre filosofiile voastre perene.
Pentru noi, atingerea non-dualitatii nu este destinatia finala – ci, mai degraba, o trambulina catre mai multa stare de maestru si o mai buna intelegere despre cum sa creezi rezultate favorabile.
Cum consideram noi non-dualitatea
Intr-o stare non-duala de constiinta, la fel ca voi, simtim ca dispare opozitia. În starile non-duale de constiinta, dualitatea – asa cum este perceputa în existenta relativa – dispare, iar noi patrundem intr-o stare minunata de constienta centrata si de seninatate.
In starile cele mai profunde de non-dualitate, exista doar constiinta pura, care se cunoaste pe sine.
Este important de inteles ca starile non-duale de constiinta depind de cel care percepe. Asadar, daca percepeti non-dualitatea prin chakra inimii, s-ar putea foarte bine sa simtiti iubire impersonala – un sentiment profund de conexiune cosmica.Intr-adevar, in aceasta stare de uniune dintre non-dualitate si inima, ajungeti sa fiti indragostiti nebuneste si, practic vorbind, va indragostiti de cosmos. Iar în acel paradox al inimii, deveniti Iubitii, iar tot ceea ce vedeti si la care sunteti martori reprezinta Cel iubit. Desi aceasta este o stare minunata de constiinta, ea nu reprezinta non-dualitate pura. Pe masura ce urcati în chakrele superioare, experientele non-dualitatii se schimba. Atunci cand va aflati în chakra coroanei, non-dualitatea este traita în forma ei pura – constiinta pura, constienta de ea insasi. În aceste dimensiuni superioare ale non-dualitatii, nu exista sentimentul de sine personal.

Paradoxul creatiei este ca ea se intinde de la starile cele mai pure de non-dualitate, pana la starile cele mai polarizate ale existentei. Astfel, in constiinta voastra exista cele doua stari aparent conflictuale, ale existentei relative (adica viata voastra intrupata, în timp si spatiu) si starile non-duale de constiinta, în care toate polaritatile si conflictele dispar.

Asa cum am mentionat mai devreme, perspectiva noastra este ca starile non-duale de constiinta reprezinta trambuline spre o mai mare putere de creatie – si nu punctul final sau telul evolutiei.


Interconectivitate versus Unime

Simtim ca aici este necesar sa vorbim despre o diferenta importanta intre interconectivitate si conceptul de „unime”. Noi nu consideram ca acesti doi termeni pot fi inlocuiti unul cu altul. Pe Pamant sunt multe definitii diferite pentru „unime”, asa ca nu este posibil sa ne referim la toate subtilitatile si deosebirile dintre ele.

In schimb, ne vom indrepta atentia spre ceea ce consideram a fi deosebirea fundamentala. Unele persoane considera ca interconectivitatea este acelasi lucru cu „unimea” si ca, pe masura ce patrundeti în stari superioare de constiinta si în dimensiuni superioare de fiintare, va contopiti intr-o masa amorfa de Lumina, în care toate deosebirile dispar. Noi nu vedem astfel lucrurile.

Interconexiunea sau interconectivitatea inseamna recunoasterea faptului ca toate fiintele si toate aspectele cosmosului sunt interconectate si ca intre fiinte exista, în acelasi timp, diferente unice. Aceste diferente sunt fascinante si unice. Uneori ele deranjeaza, alteori infrumuseteaza. Dar aceste diferente fac parte din tapiseria realitatii vizibile si nu sunt inutile.

Una dintre dificultatile pe care le observam cu conceptul de „unime” – asa cum este el raspandit în prezent, de unele persoane din comunitatile Noua Era si Dezvoltare personala – este aceea ca diferentele unice dintre oameni sunt denigrate si, intr-un fel pentru ca totul este „una”, granitele energetice adecvate dintre oameni pot fi – si adeseori si sunt – desconsiderate. În plus, unele persoane folosesc acest sistem de credinta (si anume „unime”) ca pe o scuza de a evita raspunderea si responsabilitatea. Din experienta despre noi insine prin toate dimensiunile, noi ramanem indivizi unici, iar dimensiunile superioare ale fiintei noastre nu ne anuleaza unicitatea, ci mai degraba ne ofera oportunitati mai bune de creatie.


Aethos-ul

Dorim ca acum sa va impartasim o cale de a accesa una dintre comorile noastre culturale cele mai deosebite, pe care o numim Aethos. Aethos-ul reprezinta o banda de frecventa a constiintei, ancorata în non-dualitatea pura.

Atunci cand un Hathor intra în dimensiunea a 10-a, exista multe oportunitati si moduri de manifestare. Unii dintre noi aleg sa se alature, pentru un timp, unei comunitati de vibratie. Aceasta comunitate este alcatuita din Hathori individuali, aflati în dimensiunile a 10-a, a 11-a si a 12-a. Acestia intra în starea de non-dualitate din propria lor vointa, alegand sa ramana, pentru o perioada de timp, în aceasta vibratie a constiintei, spre folosul altor fiinte.

Majoritatea indivizilor raman temporar în Aethos, în timp ce cativa dintre ei nu dau semne de plecare. Atunci cand o fiinta patrunde în Aethos, toate deosebirile personale sunt lasate de-o parte. O fiinta care se afla în Aethos nu are nume. Orice identitate personala a fost inlocuita de cufundarea totala în non-dualitate. Aceste fiinte „mentin” aceasta vibratie de non-dualitate, spre folosul celorlalti, intrucat non-dualitatea este Mama Tuturor Lucrurilor si structura de baza a intregii existente.

A fi în prezenta unui Aethos inseamna a fi elevat la starea de non-dualitate.

Experienta voastra de a fi cu un Aethos va fi diferita de experienta altei persoane, pe baza nivelului vostru de evolutie si a problemelor de dualitate cu care va confruntati.

Dar, indiferent cat de complexe sau dificile ar putea fi problemele voastre personale, faptul de a fi în prezenta unui Aethos va va inalta sufleteste – iar acesta e motivul pentru care va impartasim acum aceste informatii.

Pentru unii dintre voi, care sunt deosebit de avansati, simpla auzire a numelui de Aethos si intelegerea naturii lui non-duale le va fi suficient ca sa intre în comuniune cu non-dualitatea, pe aceasta cale.

Multi oameni vor considera insa ca o astfel de cale sau metoda este dificila ca atare. Asa ca, va oferim o bijuterie acustica ce va va ajute. Aceasta Meditatie acustica este un ecou al taramurilor de Lumina în care se afla Aethos-ul.

Aethos-ul emite vibratii de Lumina – iar aceste vibratii pot fi reduse progresiv, pana la gama audibila a auzului uman. Asadar, ceea ce veti auzi atunci cand veti asculta Meditatia acustica Aethos/The Aethos Sound Meditation, reprezinta o convertire a luminii în sunet. Este esenta armonica a Aethosului, asa cum se manifesta ea în dimensiunea a 10-a.

Va sugeram sa faceti experiente cu audierea acestei bijuterii acustice unice, în diverse moduri. Primul ar fi sa o ascultati concentrandu-va intreaga atentie asupra sunetului. Lasati ca sunetul sa fie principala tinta a atentiei voastre – iar atunci cand mintea va hoinareste, readuceti-o la sunet.

Al doilea mod de a o asculta ar fi cu atentia concentranta pe chakra inimii, în centrul pieptului.

Apoi, ascultati-o avand atentia concentrata in chakra gatului.

În continuare, ascultati-o avand atentia concentrata în al treilea ochi (Ajna), aflat intre ochi, la radacina nasului.

Si, în final, ascultati Meditatia acustica Aethos, avand atentia concentrata în chakra coroanei, în varful capului.

Simtiti si percepeti diferentele ce apar atunci cand ascultati Meditatia acustica Aethos, din fiecare dintre aceste chakre distincte. Cei mai multi dintre voi vor constata ca este mult mai natural sa asculte Meditatia acustica Aethos, concentrandu-si atentia pe una dintre chakre. Aceasta chakra este punctul in care va sugeram sa va concentrati atentia, atunci cand ascultati meditatia, ca pregatire pentru meditatia acustica ce va fi facuta în timpul Meditatiei Mondiale care se apropie.


Testul de inteligenta evolutiva

Din perspectiva noastra, una dintre trasaturile distincte ale unei constiinte evoluate este recunoasterea interconectivitatii. Aceasta recunoastere reprezinta un test de inteligenta evolutiva – iar specia voastra trece prin el. Omenirea nu poate continua sa traiasca, la nivel colectiv, asa cum a facut-o – traind în iluzia ca oamenii pot jefui Pamantul, fara nicio consecinta pentru Pamant, pentru miriadele de forme de viata ale sale sau pentru omenirea insasi.


Meditatia mondiala

Meditatia mondiala are scopul de a-i aduce o calitate vibrationala, atmosferei emotionale a planetei voastre. Aveti dreptul innascut de a proceda astfel, intrucat sunteti intrupati în timp si spatiu si deoarece traiti, pentru un timp, pe acest Pamant. Ca locuitor al acestei planete, aveti dreptul de a incuraja rezultatele favorabile.

Scopul exact al acestei Meditatii mondiale este sa grabeasca recunoasterea, de catre omenire, a interconectivitatii si trecerea de la miasmele si inducerile în eroare ale istoriei colective a omenirii, la o noua pleiada de credinte culturale, ce vor servi la dezvoltarea destinului superior al omenirii. Acest lucru va fi realizat prin intermediul imaginatiei voastre – puterea vointei si intentiei voastre – cuplata cu potentialurile creative, existente în starile non-duale de constiinta.

Ziua si ora acestei Meditatii mondiale va fi 4 noiembrie, intre orele 3:00 PM si 4:00 PM PST (Pacific Standard Time) [în Romania, 5 noiembrie, orele 01:00 – 02:00 a.m. N.tr.]. Desi meditatia va fi mondiala, punctul central al energeticii va fi în Seattle, Washington, pe durata ultimei ore dintr-un atelier de lucru Hathor Intensiv, pe care noi il numim The Art of Seeding New Realities /Arta de a planta noi realitati.

Pe durata acestei meditatii, Aethos-ul va patrunde în spatiul ce va fi creat de cei care vor participa la acest atelier de lucru. Iar din acest punct central, Aethos-ul isi va transmite energetica în intreaga lume, tuturor celor care vor alege sa ni se alature în aceasta actiune (Meditatia mondiala).

Nu conteaza locul de pe Pamant în care va aflati fizic. Mai mult, desi meditatia oficiala din Seattle va incepe la 3:00 PM si se va incheia la 4:00 PM, energetica generata de Aethos va continua timp de douazeci si cinci de ore. Cu alte cuvinte, acelor persoane care au ales sa participe la Meditatia mondiala, Aethos-ul va continua sa le transmita energetica, din dimensiunea a 10-a, din 4 noiembrie 2012, ora 3:00 PM PST, pana în 5 noiembrie 2012, ora 4:00 PM PST [în Romania, energetica va fi din 5 noiembrie ora 01:00, pana în 6 noiembrie, ora 02:00. N.tr.]

Puteti participa la Meditatia mondiala oricand, în acest interval de douazeci si cinci de ore.

De fapt, puteti intra în aceasta meditatie anume si ori de cate ori doriti sa ii „transmiteti” omenirii forma-gand de interconectivitate. Pe masura ce patrundeti, la nivel colectiv, în etapele intense ale transformarii planetare, aceia dintre voi care sunt acordati la realitatea interconectivitatii vor „sti” cand este prielnic sa transmita aceasta forma-gand, semenilor vostri oameni, prin intermediul acestei meditatii aparte.

Atunci cand faceti aceasta meditatie, este important sa intelegeti ca nu influentati direct rezultatul evenimentelor, ci mai degraba „transmiteti” o forma gand favorabila, intregii omeniri. Ceea ce oamenii individuali aleg sa faca – sau sa nu faca – în legatura cu intelegerea interconectivitatii este, totusi, în grija absoluta a fiecarui individ.

Mai mult decat atat, Aethos-ul nu intervine – si, de fapt, este incapabil sa intervina – în constiinta umana. Fiinta umana trebuie sa aleaga sa intre intr-o stare de aliniere vibratorie cu Aethos-ul. Cu alte cuvinte, Aethos-ul nu intreprinde actiuni. El doar isi raspandeste natura, care este constiinta non-duala.


Meditatia concreta

În timpul meditatiei, va sugeram sa incepeti sa ascultati Meditatia acustica Aethos, timp de treizeci de minute. În aceasta etapa, atentia va este concentrata în chakra inimii – în afara de cazul în care simtiti, intuitiv, ca pentru voi ar fi mai bine sa va concentrati atentia în alta chakra.

Dupa ce ascultati Meditatia acustica Aethos, ramaneti în liniste, cu atentia în chakra inimii (sau în alta chakra cu care ati ales sa lucrati). Dupa aproape un minut în care va focalizati atentia în chakra aleasa, imaginati-va ca o parte din voi (adica KA-ul vostru sau „dublul eteric”) se ridica deasupra voastra, indiferent unde va aflati fizic pe Pamant. Imaginati-va si simtiti ca acest eu secundar – care arata exact la fel ca eul fizic – planeaza spre un loc aflat la 95 de kilometri deasupra planetei, în care va prindeti de maini cu toti ceilalti de pe Pamant, care au participat la meditatie.

Aceasta unire a mainilor este o reprezentare simbolica a formei-gand pe care noi o numim „interconectivitate”. Ea este recunoasterea si admiterea faptului ca intreaga omenire este interconectata si ca aceasta interconectivitate exista concomitent cu diferentele unice ale tuturor indivizilor.

Persoana cu care v-ati putea prinde de maini ar putea foarte bine sa traiasca intr-o zona de pe Pamant, foarte indepartata de voi. E posibil ca ea sa aiba o perspectiva diferita asupra realitatii. Se poate ca ea sa respecte o religie diferita de a voastra sau sa nu urmeze niciuna. E posibil ca persoana cu care v-ati prins de maini sa se confrunte cu provocari foarte diferite de ale voastre, din cauza locului de pe Pamant în care locuieste si a culturii la care trebuie sa se conformeze. Si totusi, în pofida tuturor acestor diferente, sunteti interconectati.

La acest spatiu vast de interconectivitate se vor alatura taramurile device, spiritele Pamantului, elementalii si miriadele de forme de viata de pe Pamant, precum si Pamantul insusi. Pentru aceia dintre voi care sunt constienti de numeroase dimensiuni, s-ar putea foarte bine sa simtiti o conectare cu inteligentele intergalactice, precum si cu corpurile cosmice, inclusiv cu Soarele si Soarele Central – gaura neagra ce formeaza centrul galaxiei voastre.

Ne dam seama ca unii dintre voi care citesc aceste randuri sunt atat de mahniti de calitatea si starea omenirii, incat e posibil sa le fie greu – daca nu imposibil – sa se prinda de maini cu semenii oameni. Daca sunteti una dintre aceste persoane, va sugeram sa va prindeti de maini cu spiritele naturii – iar prin aceasta actiune, veti mari forta transformarii.


Pregatirea pentru Meditatia mondiala

Daca alegeti sa participati alaturi de noi, la Meditatia mondiala, va rugam sa incepeti sa lucrati cu Meditatia acustica Aethos, în mod regulat. Scopul acestei munci de pregatire este sa va familiarizati cu starile de constiinta produse de Aethos.

Daca sunteti ocupati cu probleme dificile, va sugeram sa ascultati Meditatia acustica Aethos, macar o data pe zi. Acest lucru are rolul de a va ajuta sa intrati intr-o stare diferita de constiinta – iar din aceasta perspectiva, problemele voastre se vor micsora si/sau capacitatea voastra de a le gestiona se va mari.
Rezultatul final este ca veti fi plini de viata, iar noi avem nevoie ca la aceasta Meditatie mondiala sa ia parte cat mai multe persoane pline de viata, cu putinta. Sa reformulam aceasta idee… daca sunteti slabiti din cauza toxicitatii personale, lucrati în fiecare zi cu Meditatia acustica Aethos, în primul rand în folosul vostru si în al doilea rand pentru sangha (comunitatea) mondiala.
Apropo, sunteti bineveniti sa ascultati Meditatia acustica Aethos si sa o folositi ca pe un instrument personal de transformare, chiar daca nu intentionati sa participati la Meditatia mondiala.
Meditatia acustica Aethos: comentarii finale


Va prezentam – cu bucurie si multa speranta – Meditatia acustica Aethos. Avem increderea ca ea va va aduce un sentiment de seninatate si o capacitate mai mare de a gestiona evenimentele haotice din lumea voastra.

Nutrim de asemenea speranta ca Aethos va deschide o cale spre propria voastra non-dualitate si ca, în calitate de fiinta creatoare, veti reuni cele doua aspecte – unicitatea vietii voastre si puterea non-dualitatii.

Fie ca aceasta uniune sa fie o binefacere pentru voi si pentru toate relatiile voastre.
Hathorii
20 septembrie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)