Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 5 octombrie 2012

FUZIONAND VECHIUL SI NOUL

FUZIONAND VECHIUL SI NOUL Transmis de Jean Tinder - editor la Cercul Crimson
Acum 3 saptamani, mai mult de 400 de shaumbra s-au intalnit langa Viena pentru Conferinta Anuala a Noii Energii Shaumbra si pentru celebrare. Aceasta a fost anuntata ca "Merabh-ul Noului Pamant" si a fost una din cele mai intense, comice si pasionate intalniri Shaumbra de care imi pot aminti. Dar despre ce a fost vorba la " Merabh-ul Noului Pamant"?
 
Ei bine, "merabh" este unul din acele cuvinte amuzante folosite de Adamus care a fost introdus mai devreme in acest an la Scoala Vietii Dream Walker.Dar, cum multi shaumbra descopera , un merabh este mult mai mult decat un cuvant ciudat. Acesta reprezinta o experienta care este tot atat de profunda si transformatoare cat permiteti voi sa fie. Si am sentimentul ca cativa dintre noi au permis ceva maret la aceasta conferinta ! In iulie Adamus s-a intalnit cu formatia Yoham si au inregistrat 6 merhab-uri (plus o introducere).
 
 Aceste merabh-uri sant experiente profunde avand legatura cu integrarea vietilor trecute , cu eliberarea biologiei ancestrale, cu alegerea vietii si iluminarii,etc. Eu le-am gasit foarte puternice, pana la punctul in care m-au afectat metafizic (este o buna idee sa le ascultati nu mai mult decat una pe zi) si le recomand cu caldura. Deci, dupa experimentarea acestor merhab-uri, m-am intrebat cum va fi cea de a 3-a zi a " Merabh-ului Noului Pamant". Noi am fost constienti de Noul Pamant de foarte mult timp( prima serie a transmisiilor lui Tobias a fost denumita " Seria Noului Pamant") si o multime dintre noi au simtit o profunda conectie cu acesta.
 
 Noul Pamant a fost explicat ca fiind un loc al libertatii si al non-dualitatii, o clasa a noilor veniti si un loc unde petrecem o multime din "timpul nostru de somn" invatand si celebrand. Cateodata ne putem chiar aminti excursiile noastre nocturne, aducand inapoi vagi amintiri ale claselor in care invatam si veselia pe care o aveam acolo. Visul de a fuziona Pamantul vechi si cel Nou a fost foarte drag multora dintre noi si cand Tobias a anuntat in aprilie 2006 ca nu se va intampla o perioada de timp - poate vreo 30 de ani - au existat multe inimi frante printre Shaumbra . A fost una dintre putinele dati cand Tobias a transmis vesti dezamagiotare.Dar acum santemaici planuind un " Merabh al Noului Pamant". Ce s-a intamplat? Am simtit potentialele conferintei inca de acum cateva luni, dar cu toata pregatirea si munca anticipata, nu m-am gandit ce vom face si cum va fi. 
 
Dar in prima dimineata a conferintei, respirand cu echipa inainte ca totul sa inceapa, ceva a inceput sa-mi apara. A inceput ca o gadilitura in constiinta mea, dar de-a lungul zilei a crescut intr-o cunoastere extinsa: acest "Merabh al Noului Pamant" a fost despre aducerea Noului Pamant aici, in realitatea noastra ! Aceasta fuziune a inceput, noi o facem si a fost o mare realizare ! In deschidere a transmis preaiubitul Saint Germain care a spus aceste cuvinte :" Voi ati visat la Noul Pamant , nu doar in aceasta viata, ci de multe vieti incoace. Ati visat la acel timp de a fi constienti de Prezenta Eu Sant. Ati visat despre acel timp al unui nou tip de umanitate plina de compasiune si pace , abundenta si constientizare. Voi ati facut atat de mult din aceasta munca de desenare a Noului Pamant in alte taramuri, incat acum noi il aducem aici. Chiar aici...Acesta este merabh-ul Noului Pamant. Aceasta este convergenta. In ziua urmatoare, Adamus a intrebat membrii audientei ce atribute ale Noului Pamant doresc sa manifeste aici, pe acest pamant. Raspunsurile au fost lucruri ca: bucurie, libertate, frumusete, ras, imaginatie, abundenta, constientizare, claritate, etc. Asa cum Adamus a vorbit despre fiecare, eu am realizat ca langa fiecare atribut exista ceva ce eu si altii deja traiam siexperimentam. Si deodata realizarea deplina a sosit. Eu deja traiesc pe Noul Pamant - aici !
 
Apoi am "vazut" o imagine a minunatei noastre planete alaturi de imaginea fantomatica a Noului Pamant (non-fizic). Fiecare era unic in felul sau, complet in creatia sa, dar acum acestea se miscau impreuna locuind acelasi "spatiu", un fel de "suprapunere" unul peste celalalt, dar totusi distincte si separate . In acesta viziune interioara am inceput sa vad puncte de lumina aparand aici si acolo in jurul lumii, fiecare fiind o constiinta umana care a ales sa traiasca atributele Noului Pamant aici si acum, in loc sa astepte ca se va intampla "candva". Fiecare devine apoi un "nod" sau un punct de ancorare pentru noua lume eterica,"atasandu-si" firul de firul pretios al minunatei, haoticei noastre planete Pamant.
 
 Si asa cum fiecare constiinta umana devine si mai clara in cunoasterea sa si in suveranitate, conectia se intareste si atrage gentil cele doua lumi mai aproape si mai aproape impreuna. Potentialele enorme si sentimentele care au venit impreuna cu aceasta viziune mi-au adus lacrimi in ochi. Iata , aici santem, un grup de 400 de Shaumbra din toate colturile lumii si mai multi conectandu-se energetic, intalnindu-se pentru a celebra realitatea Noului Pamant. Si fara ganduri, putere, forta, manipulare si control, noi am incorporat pur si simplu potentialul minunat in fiecare inima , devenind asadar un punct de ancorare pentru manifestarea unei noi lumi.
 
Un merabh este descris ca fiind "o non-liniara si non-mentala, profunda si gentila miscare a energiei care permite o schimbare cuantica a constiintei". Aceasta inseamna ca noi am ales sa facem aceasta fuzionare cu usurinta si gratie, fara ganduri, fara efort, fara suferinta , permitand in mod simplu alegerii noastre sa devina manifesta. Si pe durata celor 3 zile uimitoare de merabh, am simtit aceasta intamplandu-se. Uitandu-ma imprejur la fetele pline de bucurie ale Shaumbrei , am vazut o multime de ingeri.Cativa au sosit pe o aripa si o rugaciune; cativa erau in mijlocul unor masive schimbari si ale unor noi aventuri ; cativa erau anxiosi, cativa erau in pace; un numar surprinzator ( cel putin 35% din grup) erau la evenimentul Cercului Crimson pentru prima data.
 
Dar ceea ce a adus fiecare a fost propria lor prezenta radianta si alegerea lor de a fi aici si acum, de a participa la aceasta creatie incredibila. Asa cum ma uitam la acesti ingeri umani, am stiut ca se intampla. Fuziunea Pamantului Vechi si a celui Nou a inceput. Unul din cele mai pretioase vise ale noastre devine realitate. Nu a trebui sa lucram pentru acest lucru, sa ne rugam, sa deschidem un portal sau sa meditam. Pur si simplu traim potentialele pe care le alegem pentru Noul Pamant - aici si acum - si asa este ! Dragi Shaumbra, fie ca ati fost prezenti fizic la conferinta sau nu, acest lucru s-a intamplat pentru ca voi l-ati ales.
 
Tot ceea ce trebuie este sa fiti sinele vostru maret, sa fiti invatatorul, liderul, poetul,dansatorul,artistul,iubitul sinelui, expresia divina care santeti. Nu trebuie sa faceti nimic altceva, nu trebuie sa depuneti nici un efort, nu trebuie sa tanjiti dupa ceva, nu trebuie sa sperati si sa asteptati nimic. Se intampla acum, o inima o data, batand cu ritmul reuniunii, a noii vieti, a Noii Energii si a Noului Pamant. Cateodata ma intreb daca Tobias a spus " 30 de ani" doar ca sa declanseze propria noastra motivatie, sa ne scoata din indoiala noastra, sa pasim in pantofii in care santem aici si in final sa ne manifestam visele noastre. A fost timpul sa incetam sa speram ca se va intampla si in schimb sa aducem propria noastra magie si sa permitem sa se intample in interior, pentru ca aceasta este ceea ce se manifesta "in exterior". Si, asa cum am experimentat la Scoala Misterelor o saptamana mai tarziu, viata este acum deschisa catre noi si incredibile potentiale cuantice. Dar asta este o alta poveste... Mesaje de Suflet
 
Sursa :www.crimsoncircle.com si Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)