Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 14 octombrie 2012

ATLANTIDA, REDESCOPERITA PE MALURILE CUBEI


Eclipsand, probabil, descoperirile din Troia și mormântul lui Tutankhamon, descoperirea Atlantidei este confirmata in sfarsit. Acum, doi oameni de stiinta, Paul Weinzweig si Pauline Zalitzki, pretind că au găsit-o. Ei au descoperit ruinele scufundate ale orașului antic de pe malurile Cubei. În trecutul îndepărtat regiunea a fost uscata, dar acum numai insula Cuba a rămas deasupra apei. Orașul antic este la 600 de metri sub ocean și echipa de cercetatori condusa de Weinzweig și Zalitzki sunt convinsi că acesta este Atlantis-orasul pierdut pentru mai mult de 10.000 de ani.



Atlantis găsit în Triunghiul Bermudelor

Doi oameni de stiinta, Paul Weinzweig si Pauline Zalitzki, lucrand în largul coastei in Cuba și cu ajutorul unui robot submersibil, au confirmat faptul că un oraș gigantic există pe fundul oceanului. Site-ul orașului antic - care include mai multi sfincsi și cel puțin patru piramide gigantice, plus alte structuri - uimitor se gaseste în granitele Triunghiului Bermudelor.

Potrivit unui raport cubanez, dovezile indică faptul ca orașul a fost inundat simultan cu momentul in care apele au fost în creștere și cu scufundarea terenului în mare. Acest lucru se corelează exact cu legenda Atlantidei.

Dezastru poate sa fi fost fi produs la sfârșitul ultimei ere glaciare. Deoarece calota glaciara arctica s-a topit catastrofal, a cauzat nivelul mării să crească rapid în jurul peste tot in lume, în special emisfera nordică. Liniile de coastă s-au schimbat; terenul a fost pierdut; insule (chiar continente insulare) au dispărut.



Filosoful grec Platon a scris despre Atlantida ce pierduta.

La sfârșitul ultimei ere glaciare nivelul mării a fost cu aproape 400 de metri mai mic decat nivelurile actuale. Odată ce apele au început să crească, acestea au crescut rapid. Probabil, nici o tehnologie atunci, sau acum, nu ar fi putut salva de la mormântul său de apa, Atlantisul. Exista dovezi că terenul din ceea ce este acum, Insulele Caraibe s-a scufundat în mare în același timp.


Criza rachetelor din Cuba oprește cercetarea

Potrivit jurnalistului Luis Mariano Fernandez, orasul a fost prima data descoperit decenii in urma, dar orice acces la acesta a fost oprit în timpul și după criza rachetelor din Cuba.

"Guvernul american a descoperit Atlantisul în timpul crizei rachetelor din Cuba în anii ‚60. Submarinele nucleare ce scrutau Golful (la adâncime) au raportat ca au întâlnit structuri piramidale. Americanii au inchis imediat site-ului si a preluat controlul lui și al obiectelor gasite, pentru ca acestea sa nu incapa pe mana rusilor. "

Echipa de oameni de stiinta si experti in arheologie și oceanografie au studiat ruinele antice ale clădirilor aflate la o adancime de 600 de metri in ocean. Ei spun ca orașul este Atlantis.



Piramide și Sfinx mai mari decât cele ale Egiptului

Dovada că insula Cuba este vestigiu al unei culturi o dată puternice, este susținută de descoperirea Zalitzki pe insula. El a descoperit simboluri antice și pictograme identice cu cele observate pe structurile subacvatice.

Folosind submersibile de explorare, s-au descoperit structuri piramidale uimitor de mari similare cu (dar mai mari decât) piramidele din Giza, Egipt. Se estimează ca piramidele din Atlantis sunt construite cu pietre ce cântăresc multe sute de tone.

Incredibil orașul antic are, de asemenea sfincsi magnifici și "pietre aranjate ca la Stonehenge și o limbă scrisă gravata pe pietre", scrie Fernandez.

Piramida de cristal antlanteeana, de asemenea, găsita în Triunghiul Bermudelor

O altă piramidă gigant, acoperita cu, ceea ce arata ca un cristal a fost descoperita de scafandri din Triunghiul Bermudelor.

Structura gigantică, de asemenea, probabil mai mare decât Marea Piramidă a lui Keops din Egipt, și identificata inițial de către un medic în anii 1960, a fost verificata în mod independent de către echipe de scufundări din Franța și Statele Unite ale Americii.



O descoperire care rescrie istoria lumii

Ar putea, o astfel de descoperire sa schimbe istoria omenirii? Da, ar putea schimba totul.

Fernandez scrie, "S-a confirmat faptul că pietrele au fost taiate, sculptate si slefuite pentru a le face sa se potriveasca impreuna și sa formeze astfel structurile gasite. Despre inscripțiile ciudate, unele dintre ele asemanatoare cu hieroglifele egiptene, foarte putin se stie, cu excepția faptului că acestea sunt foarte abundente și s-au găsit în aproape toate părțile site-ului arheologic. S-au gasit, de asemenea, simboluri si desene a căror semnificație este necunoscută. "

Explorare a Atlantidei, numit ‚Project Exploramar”, se extinde pentru a descoperi mai multe din misterele orașului-gigant.

Vorbind cu un om de stiinta cu privire la posibilitatea ca ruinele sa fie într-adevăr Atlantida, Fernandez raportează ce a raspuns expertul:
"... Culturile din Yucatan spun ca stramosii aborigenilor din acele locuri, probabil, Olmeci sau unele civilizații foarte primitive din Yucatan, partea de nord a Americii Centrale – isi au originea pe o insulă care s-a scufundat in urma unui cataclism. Aceasta insula se numea Atlanticú. "

Care se potrivește exact cu poveștile despre dispariția bruscă a Atlantidei.



Atlanticú. Atlantis. Nativii aborigeni îl numesc asa, în istoria lor.

În timpul unui interviu despre explorarea mega-orașului, Fernandez a intrebat-o pe Pauline Zalitzki – om de stiinta recunoscut, despre civilizatia care a construit acest oras:

"Atunci când am publicat prima veste de această constatare", a spus ea, "Universitatea din Veracruz a fost interesata de munca noastră și am înregistrat imagini ale acestor structuri pe fundul mării. In special Institutul de Antropologie a Universității. Ei făceau studii pe componente și ruine ale civilizatiei olmece.

"Când au văzut aceste imagini submarine [ei] au gasit multe asemanari cu ruinele găsite în săpăturile in site-urile olmece pe care Institutul le intreprinsese anterior.

"Olmecii și alte popoare indigene prezinta ca morfologie comuna, faptul ca au venit toate pe acest contintinet din alte parti ale lumii. Acest lucru înseamnă ca provin din direcția Cuba și asta s-a intamplat dupa un cutremur foarte mare, în care țara lor s-a scufundat. Morfologii indică faptul că aceste popoare aparțin de trei familii care au fost salvate. Una dintre aceste familii a venit pe coasta Veracruz, care se presupune că sunt olmecii. Alții au plecat in America Centrală și au călătorit până la coasta Pacificului, iar aceste familii a creat civilizația America așa cum o știm astăzi, pentru că au distribuit toate cunoștințele lor.

Atunci când acesti antropologi au vazut imagini subacvatice ale Atlantisului, și au văzut niște monoliți de piatră, un simbol, și inscripții, le-au identificat cu motive OLMECE. Ei au fost foarte surprinsi. "

Olmecii provin din supravietuitorii Atlantidei, o cultură mult superioară, distrusa dupa inundațiile de la sfarsitul Erei Glaciare. Lumea a fost remodelata și o super-civilizatie distrusa si amintita de milenii numai in legende si intr-o referire in trecere a filozofului Platon.

Dar Atlantis a fost real, este real: oamenii de știință Paul Weinzweig si Pauline Zalitzki l-au găsit.



Sursa: beforeitsnews.com
http://www.disclose.tv



Sursa  :  Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)